A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

én meg minnyá etetk,aztán megpróbálkozunk egy sétával,süt a napocska!!!!hurrrrrráááááááá

sutimano76

Dorka, hajrá a 90 naposhoz :) ha van tuti recepted, akkor ne tartsd magadban :)
Hála az égnek, én már látom az én 90 naposom végét :) Jan. 23 :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi köszi nekem is nagyon tecccccccc :):):):):)

Tengdi, nos én ezt a Photoscape progival csináltam, azon belül a gifanimációs résszel.

http://www.photoscape.org/ps/main/download.php itt tudod letölteni.

Ha elkészítetted a diavetítést, akkor a profilon belül az aláíráshoz beteszed a linkjét /én az animációt feltettem a saját picasás albumomba, onnan másoltam ki/ a link elejére, végére pedig az [img] kerül, s akkor kész is :)

vicger

El kéne valahogy altatnom ATit....
Gumikalapács? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

vicger

Sziasztok!
Itt süt a nap! :)

Rita,Andrisnak boldog névnapot!

Szia Niki.Mi is augusztusi. :wink:

Süti álláskereséshez sok sikert.Milyen képet?Ha jól értem 3 hósat.Majd teszek fel,csak tölteni kell az aksit.Szerintem holnap.Baba hóna alá tekert türcsit én is ismerem,alkalmazom is.Legalábbis azt hiszem egyre gondolunk.

taranee igen én is XV.,de Matyi még semmi "extrát" nem csinál.Sőt,azt vettem észre,hogy talán kicsit mindig balra "húz". :? Majd mutatom a dokinak.Séta? OK Én az újpalotai részen,a vásárcsarnoknál lakom.

Madar,zárt/nem zárt /blog stb.,mivel nem tudom miről van szó,inkább nem szólok bele. :)

Manó,tényleg nem lehet mindenre reagálni.Pl.ez nekem sem megy. :) Punk Míra :lol: ,tesós kép nagyon jó!

Viki,hangos kacaj,jajj de édes!Dóra baba is nagyon szép!

t-pk gyönyörűek a lányok!

babcika 2 hósan hozzátápi? :shock: Védőnéni nem norm. Én 6 hóig szopiztatok,remélem.

Andi Barni nagyon szép!

Kriszti,tényleg ügyi vagy,nagyon jó lett! :) Gumikalapács :lol: Enyém nagy most alszik,de csak Ő.

Dorkamartini sok sikert a fogyihoz.Köszi az infókat,bár én már ismertem.

Éjjel rekordot döntöttünk.Negatív irányba.Ilyen rossz éjszakánk még nem volt,és most sem alszik. :?

Őszintén megvallva,nem tudom,hogy fogok lépést tartani veletek,annyit írtok.Majd igyekszem.

Kép

Kép
tisz

:)
vikiviktor

niki: hogy próbáltad fejni? csak mert se géppel, se kézivel nem jön magától, pedig tök jó lenne csak rácuppantani a gépet, azt szevasz, még nézem a tv-t, leszívja, de nem.... :? masszíroznu kell gépnél is...próbáld így, hátha sikerül :wink:

süti: szerintem próbáld úgy inni a laktoherbet, hogy ne csészébe áztasd, hanem rendes teáskancsóba (kb.: 2és fél liter vízben) főzd ki a 2 filtert. Elég a kettő filter, a sok folyadék a lényeg. Én 2 és fél liter teát, plusz 2 literes ásványvizet, plusz ami még jön mellé, ennyit iszom egy nap. Viszont ha pl egy nap valamiért nem iszom a teámat, másnapra látványosan kevesebb lesz a tejem. Nekem sajnos a napi 2 filter laktoherb nélkül nem lenne tejem :? a kórházba is csak akkor durrant be, mikor elkezdtem inni

most ennyi, szaladok, mert csináljuk a hátsószobát, majd dobok később képeket....be akarom addig fejezni a konektorokat, meg körülötte vakolást, még törpe alszik ( már 3 órája nyomja kint a kocsiban :wink:

KépKép
Kép
scooper

Andi, Luca nyuszi nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! Köszikösziköszi :):):)

/mert hogy ezt már tegnap akartam írni, de kómás voltam, s most meg majdnem elfelejtettem ;)

vicger

Tengdi!

Krumplitelefon :lol:

Niki!

József utcában laktam, majdnem mögöttünk van a Pilinszky.

Kriszti!

jó lett a diád, engedély megadva az ötlet lenyúlásáért :wink:

T-pk!

Gyönyörűek az ikrek ...

Tegnap Balázs fürdés közben bedugta az ujját a vizipisztoly tankjának a csövébe és nem jött ki....Ügyeletre akartam vinni, de

1. nem tudtam felöltöztetni, mert túl nagy volt apisztoly és nem fért bele a polóba
2. féltem, hogy halálra röhögnek minket, ha meglátnak így

Aztán kb.fél óra múlva sikerült...valószínű a meleg bízben magdagadt és azért nem jött ki.

Tud valaki segíteni, Lotti nincs fent a pic-es albumban és nem tudok képet felrakni.... :cry:

Most csak ennyi, többieket is olvastam, de mennem kell....

Kép
arvaerika

Fanninak van egy húzogatós kutyája, mostanában a babakocsijára köti a madzagját és úgy közlekedik vele...elnevezte a kutyát Pelenkának :shock:

Kép
arvaerika

scooper:háát én a létező összes dolgot amit találtam a neten kipróbáltam,de nem megy.Vagyis megy csak olyan...hogy is mondjam...olyan csöpögősen.Érzem hogy tele van,próbálom fejni,és csak csöpög.Jön egy csepp meg még egy,meg talán még egy aztán semmi.Masszírozom,húzom,rázom,nagy nehezen jön megint egy-két csepp,aztán megint semmi.Babót rárakom,szív rajta 1-2 nagyot,leveszem megnyomom cicit akkor spriccel,de ahogy elkezdenék fejni megint csak csöpög.Valószínű gyakorolni kéne...

Szia Tisz!Sajnálom a rossz éjszakát.Nekem hála az égnek nincs gondom az éjszakával(kopp-kopp-kopp).Viszont a nappalok...megszenvedünk vele nagyon.

Kör kérdés:Kinek mit visz a Jézuska?Illetve a gyerekeknek mit visz? :wink:

Nekem egyenlőre semmi ötletem nincs. :(
bniki01

Erika mostmár van,de ha elküldöd priviben mélben,vagy csak ide felrakod én telepakolom :lol: :lol: :lol:

sutimano76

puskába szorulás,bocs :lol: :lol: :lol: ,gondolom akkor nem volt vicces!!!! :roll:

sutimano76

[quote="vicger"]A írta:vicgerndi, Luca nyuszi nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! Köszikösziköszi :):):)

/mert hogy ezt már tegnap akartam írni, de kómás voltam, s most meg majdnem elfelejtettem ;)

Az hagyján,de sztem Rita írta :wink:

sutimano76

még csak most aludt el,egyenlőre csinálok egy sajtkrémlevest,remélem legalábbis,és csak aztán sétálok!!!

sutimano76

Kép

Mi már voltunk kint, és most meg bent alszunk, vagy csak próbálunk... :roll:

Tisz! Védőbanyek azért akarja hozzátáplálni már 2 hósan, mert tápszeresek vagyunk, de én is korainak tartom, viszont 4 hónaposan el fogom kezdeni

Kép
babcika

[quote="arvaerika"]
írta:
arvaerikaTegnap Balázs fürdés közben bedugta az ujját a vizipisztoly tankjának a csövébe és nem jött ki....Ügyeletre akartam vinni, de

1. nem tudtam felöltöztetni, mert túl nagy volt apisztoly és nem fért bele a polóba
2. féltem, hogy halálra röhögnek minket, ha meglátnak így

Aztán kb.fél óra múlva sikerült...valószínű a meleg bízben magdagadt és azért nem jött ki.

hát,jó mosolyogtam :lol: hülyén néztek volna az ügyeleten az biztos.

Dani 4 évesen lenyelt egy tíz forintost.Minden voltam a kórházban,csak anya nem :evil: :roll:

Kép
v.andi

HellóHalló!!

MI VAN ITT KÉREM SZÉPEN???

MABE azonnal tessék visszajönni!!!!!!rontombontom!!

még csak itt tartok, úgyh olvasok tovább!!

Kép

Kép
móka:)

babcika,OK tápszer,de akkor is! :shock: Négy hónaposan szerintem már lehet.Bence is nagyrészt tápis volt (napi 1-2 szopival),nála én is 4 hósan kezdtem.

Niki az éjszakával nekem sem volt gondom.Eddig.No mindegy,remélem ez volt az első és utolsó is!

Kép

Kép
tisz

jaj, most látom a vonalzómat 2hónapos 2 hetes 2 napos :oops: :oops:

(bár ha jobban utána gondolok, ez hogy lehet??? 11 hete született pont ma hétfőn... hmmm, no mindegy)

annyira cukorfalat az én babám.. olyan ügyesen elalszik mostanság:)
napközben is, lejátszik egyedül.. ma épp mosogattam, s a távolból figyeltem... és egyszer csak megunta a nézelődést, s becsukta a szemét.. tegnap is egész nap ezt csinálta,ollllan cukiiii!!

Na olvasok , mert úgy érzem sokminden történt itten!!

Kép

Kép
móka:)

Erika,bocsi de én is :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tisz

Erika!

Hát a vizipisztolyos sztori :? , de örülök, hogy megoldódott!!!

Kata megnéztem Lőrinc képeit, nagyon ügyes ez a fiú :D :D

Kép
babcika

Teszek egy képet, hogy mennyire nem hasonlít a két gyermekem, Kép

Kép

Kép
babcika

Erika:átérzem szegény Balázs tegnapi helyzetét a vízi pisztollyal kapcsolatban.Én kiskoromba a mosógépbe szorultam bele. :lol:
Nem ijedt meg nagyon?
bniki01

babcika:de hasonlít.Mind a kettő gyönyörű!
Húú azok a husis combik...nagymamám most azt mondaná:ha ilyen lábakon állna Magyarország... :D
bniki01

Niki,mit kerestél a mosógépben? :shock: :)

Kép

Kép
tisz

babcika nem hasonlít???Dehogynem.Nagyon szépek.

Kép

Kép
tisz

Babcika,szerintem erről a képről nem nagyon lehet megállapítani,hogy hasonlít,vagy nem.Ami biztos,csodaszép mindkettő!

Kép
v.andi

Kösz csajok!!! Hát igen, ebben hasonlítanak!!! :lol: :lol:

Áh Niki, ha láttad volna a fiam húrkáit, hát az egész Európát elbírtam volna :lol: :lol:

Kép
babcika

Front van?Matyit egyszerűen nem lehet letenni! :evil: :evil: :evil:
Pedig Bencének sütit ígértem,de az nem készül el önállóan. :? :?

Kép

Kép
tisz

Vagy csak a 3 hós ugrás? Ahha,az idegeimen ugrálás.

Kép

Kép
tisz

tisz:akkor még nekünk az a régi forgótárcsás mosógépünk volt.Nővérem ült a wc-n én meg bementem hozzá beszélgetni.Na felültem a mosógépre aminek a teteje nem volt rajta és popóval belecsúsztam.Szóval lábam,felsőtestem kint volt,csak a popóm volt benne. :lol: :lol:
bniki01

Niki :lol: :lol: :lol:
bocsi

Nehéz volt kijönni?Bár el tudom képzelni,nem egyszerű.

Kép

Kép
tisz

Sziasztok!

Andrisnak Boldog Névnapot!
Hófordulózni eddig sem, ezután sem!
Erika, de jó, hogy ki tudtátok szedni végül.
Andi Barniról a fekete-fehér kép nagyon-nagyon teccik!!! Hintában a sárga a kedvenc? Úgy látom azt lesi. És pelust találtam jót!!! A huggies 3-asa nem olyan nagy mint a Libero és gumisabb.
Manó punk Míra már akkor gyönyörű volt, Ákos mintha most nyúlt is volna, már nem olyan pufi-pofi. :lol: Édesek.
Kriszta jó lett neked is az aláírásod! Gumikalapács bevállt? Nekem ma egész nap alszik :shock: :shock: Férjem kérdezte is, hogy nem gáz, hogy ennyit alszik??? Nem tom, de nem tom felkelteni és ilyenkor félek az éjszakától.
Viki micsini a körmöddel? És Dóri rád néz ilyen édesen?? Szépséges.
Dorka 90 napos :lol: :lol: , sok sikert hozzá! Kép???
Móka mi eddig is tudtuk, hogy kisEmbered cukorfalat!!! :lol: :lol:
Babcika gyerekek tündériek! Szerintem hasonlítanak!
Tisz, enyémet meg felkelteni nem lehet, csak enni kel fel. De negyed 1-kor amikor meg felkelt enni se nagyon akart.. :shock:
Niki üdv. Nagyidnak milyen igaza lenne! És mosigépben jól mutathattál! :wink:
Tara, már akartam kérdezni Annának tetszett a maci?
Süti itt is szép idő van, csak én lenni nyűgi. Kicsi is alszik így nincs kedvem kimenni.
bex13

[quote="tisz"]F írta:tiszront van?Matyit egyszerűen nem lehet letenni! :evil: :evil: :evil:
Pedig Bencének sütit ígértem,de az nem készül el önállóan. :? :?

Lehet,és ha igen,ránk most fordítva hat.Alszik egész nap Barni. :oops:

Kép
v.andi

Szeretnék ilyen éjszakát, mint a mostani! Nehezen, de 18:30-22:30-ig alvás. Szopi, nézelődés, vigyorászás és 0-4:30-ig alvás, megint nézelődés, vigyori, pedig direkt nagyon kevés fény volt. 5:45-9-ig ismét. Én is, de ennek ellenére én nagyon fáradtnak, kimerültnek érzem magam, pedig takarítani akartam. :(
bex13

[quote="bniki01"]t írta:bniki01isz:akkor még nekünk az a régi forgótárcsás mosógépünk volt.Nővérem ült a wc-n én meg bementem hozzá beszélgetni.Na felültem a mosógépre aminek a teteje nem volt rajta és popóval belecsúsztam.Szóval lábam,felsőtestem kint volt,csak a popóm volt benne. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: gondolom az ijedtségen kívül nem lett semmi bajod?!

Kép
v.andi

Bex,ügyi vagy.Reméljük Tomika is élvezi majd az új pelust,anya nagy örömére :lol: :lol:
Takarítás megvár!

Kép
v.andi

Jajjj, na Kriszti látod milyen hülye vagyok , én is akartam írni,hogy az aláírásodban az a vetítős bigyó nagyon jó, és az Erikáé is, de neki azt hiszem már írtam!!

Barni bébi haján meg mindig elájulok Andi, és én még azt hittem nekünk van nagy hajunk, Dóri dettó, tehát mindketten gyönyörű hajas babák :D

Kép
babcika

próbálok lépést tartani ... csak olvasok, olvasok, de a reagáláshoz most nincs ihlet ... lehet, elromlott a beszélőkém :roll: :roll: :roll:

kicsit depi is vagyok ... és fogalmam sincs miért :roll: ... pedig délelőtt még a napocska is sütött, Veronika is kacagott ... és ez nagyon jó volt ... de most :? csak kialszom holnapra ...

képek, babák csudaszépek ... :D ... és ennél több reagálást most ne várjatok tőlem ...

KépKép
KépKép
madar

Móni, így én is szoktam lenni, kialszod holnapra tuti, addig meg hát viseld el magad valahogy, mert nekem ilyenkor ez megy a legkevésbé :roll:

Kép
babcika

Babcika kösz :)

KépKép
KépKép
madar

Nyah, újra itt. Voltunk sétálni, boltban, megvitattuk az élet nagy dolgait, ettünk, most alvás lesz, aztán délután mézeskalács sütés... ha Ákos is úgy akarja és nem akar ölbebabát játszani inkább.

Süti, majd küldök másikat, vmi közelebbit. Meg a közös képpel is adós vagyok... nem nagyon van, mert mindig én fotózok... de majd csináltatok apikával egyet.
Igen, az mind a gép. :lol: És semmivel nem butább, mint a nagy... csak ez olyan asztali gép, amiben laptop kütyük vannak (vékonyított vinyó, mini memória...)
Még mindig megvan az ékszered? :?
És minek iszol ma ilyen sokféle teát? a felfázás miatt?

Cékla... tele van vitaminnal, ásványi anyaggal. (mondjuk nemtom mennyi marad meg benne főzés után? :roll: ) Vas, kálium van benne sok.

Babcika... éjjel mi is keltünk... de már meg nem tudom mondani mikor :oops: :lol: Olyan 4 előtt sztem... de nem biztos. Lehet fel sem ébredtem, csak félálomban kivettem és cici és vissza.

Andi, most látszik csak mekkorát változott Barni, tök más ezen a képen, mint ami az aláírásodban van.

Timi, hajrááá a 90 naposhoz. Az úgy könnyűűű, hogy párban csinljátok. Na nem könnyű... csak könnyebb, mert nem csábulsz el...

Niki, köszönöm a dícséretet... de ez csak álca a lányomnál, mert egy igazi ördög. :twisted: Nagyon eleven és nagy szájú.
Leventéd se lehet kis súlyban, mert elég szép méretekkel született. Remélem képet is kapunk nemsokára, ugyi?
Itt januártól imdul majd a naaagy fogyás! :lol: Lehet csatlakozni. ;)
Mosógépes sztori. :lol: (már bocsi, de elképzeltelek ahogy ott kalimpálsz a lábaiddal :lol:)

Jééé, Krisztinek is lett filmecskéje. :lol:

Viki, hát Dóri babának se nincs sok nyaka az én Ákosommal együtt. Én úúúgy imádom ezeket a kis tokás-husis babákat, hogy csak na. :lol:

Erika, vizipittoly :? De a lényeg hogy sikerült leszedni... Nekem jöhet bármikor kép a mailemre és felrakom. Priviben megírtam a címem.
Pelenka a kutya. :lol:

Bex, remélem ettől még Tomika hagy éjjel is aludni titeket. Mi is 3-as Huggiest használunk. Nekem sokkal jobban tecc, mint a Liberó. Bár délelőtt akkora adagot rottyantott, hogy csap alatt kötöttünk ki. :lol:

Móni, ne tessék depisnek lenni. Egyébként ilyen én is szoktam lenni, hogy ok nélkül rámtör, de szerencsére hamar elmúlik. Kicsit le vagy sztem merülve és azért... próbálj meg pihizni és feltöltődni, magaddal foglalkozni kicsit. Nekem ezek be szoktak válni. ;)

Kicsi fiam nem akar aludni... csak nyög az ágyában meg repülni tanul :roll: Keze-lába levegőben. :shock:

Kép Kép
manósziget

Jelentem én elkezdtem a sort a blogban.Igaz csak snassz dolgokat írtam,de mégis na.... :D Én azért megpróbálok majd ide is oda is írni,ha tudok.
Vendég

Manó!! Lehet fiad hozzánk, az asszonyhoz akar repülni :lol: :lol:

Hát ha Mira ördög, akkor jól ellesznek a fiammal, mert dettó, ma is már megőrültem 50*, mert még ma sem ment oviba, mert apa este nem tudott volna érte menni.

Ja és Süti! Apikádnak ajánlom,hogy ha már sehogy sem akar összejönni a meló, akkor beszéljétek át, járjatok utána, és próbáljon meg a mnk. ügyiközponton kersztül jogsikat, vagy más targoncás vizsgát stb tenni ingyen. Kapja az álláskeresési támogatást, és tanulhat ingyen. Tudom, ez nem egy jó megoldás, de ha most is csak töredék lesz a pénz akkor lehet így jobban jártok. Régen lehetett jogsit is csinálni így , C,D ,E kategóriákban, meg PÁV -ot is, szerintem 1-2 telefont megér!!!

Kép
babcika

Ja és még valami Süti!! Te nem a nővéredék varrodájában melóztál? Mert akkor az is megoldás lehetne, hogy apa még tavaly, ha jól értem jó pízt kapott, vagyis jobbat, tehát, akkor ha letelik a terhes-gyermekágyi segély akkor mondjuk menjen el ő Berniver GYED-re, Te meg megbeszéled tesóddal és visszamégy melózni, persze úgy hogy mindenkinek jó legyen, de akkor legalább a párodat az állam fizetné, míg keresgél?? Nem tom ezek jó ötletek e, csak próbálkozok segíteni Kép

Kép
babcika

Kép

Kép
lipót beatrix

Tettem fel picre egy gyors és egy nem gyors somlói receptet. ;)

Meg ha már somlói, akkor tiramisu... arra is van egy tuti receptem, dobom ezt is oda, oki?

Kép Kép
manósziget

Babcika, naná, hisz az egyikőjük fiú, a másik kicsilányka :wink:
Erika , szegényke..... azért így elmesélve megmosolyogtató :) szerintem nem néztek volna hülyének, láttak ők ennél vadabb dolgokat is szerintem :)

hú, nekünk is van szaranyás kórházas sztorink.... :( Gergő volt másfél éves körül, s én a konyhában csináltam a vacsorát, Vicám a wc-n csücsült, s Gergő bement hozzá /nyitva volt az ajtó, nehogy magára zárja, mint én annak idején 8) / s mikor mentem Gergő után /kb 2perc múlva/ hypo szagot éreztem a gyereken. Persze egyből szívmegállás, tej itatás, majd a gyerek szájába belenézés, végigtapogatása, hogy nedves e a ruhája valahol, / a wc kefe tartójában vizes hypós mix szokott lenni, hypó töményen nincs elöl, s egyáltalán semmiféle vegyszer/ na lényeg ami lényeg, nem is tudom mit gondoltam, h ivott e a löttyből, vagy magára öntötte, vagy belenyúlt, Évi sem tudott mondani semmi értelmeset /frászt kapott attól, hogy frászt kaptam/, így aztán Gergőt kocsiba betesz, mentőállomásra átviharzik /este volt, orvosi ügy. nem volt a kisvárosba, mire kijönnek x helyről az is idő, mentőállomás meg van/ ott a mentősöknek megmutat, elmesél, ők is megnézték a száját, nem láttak semmi hámsérülést /ha ivott volna akkor marta volna a nyelvét, szájüreget/ de bizti ami bizti irány Szombathely kórház. Na ott ügyeletes dokker megnézte, szintén nem látott semmi gázosat, de bizti ami bizti megfigyelés 3 nap, bent kellett maradni. S mellesleg közölte, h feljelentési kötelezettségük van, ugye szülői gondatlanság, de nem teszi, mert látja, hogy ez azért nem az a szitu volt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Persze kiderült, h nem történt semmi, hála az égnek, de az a 3 nap a tömény pokol volt :? :? :? :? éljen az orvosi protokoll Gergőnek vénát szúrtak, persze nem engedték , h akkor mellette legyek, így a kicsi fiam a kezelőben, én pedig a szobában bőgtem/tutultam/üvöltöttem, szinte karanténban voltunk, ki sem lehetett menni a folyosóra mittomén milyen fertőzésről beszélt a nővérbanya, semmi ruha nem volt nálunk, csak amibe mentünk, Gergő egy kis piros kockás ingben aludt a drágám... jézusom, iszonyat szar volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
azóta nincs semmi hypós lötty seholsem 20m alatt :? :? :? :?

vicger

Laptetűűűűűű!!!! Múltkor bejött... bár általában nem szoktam panaszkodni.;)

Kép Kép
manósziget

Kriszti!

Hypo: nem semmi! a lényeg, hogy m inden okés volt!
Madar!
depi huss :wink:

Manó!
Köszi!
Niki!

Jézuska könyvet hoz(játék iszonyat sok van már)
Mosógép: :lol: :lol: :lol:
Balázs megijedt, pláne, mert apa jól leszidta, hogy hogy lehet ilyen hülye...stb (egyéb káromkodások)szegény gyerek úgy sajnáltam. Kárpótlásul, amiért ilyen bunkó volt, közöltem vele(amikor kijelentette, hogy a meleg víztől dagadt be a gyerek ujja)hogy ő is igazán berakhatná a legnemesebb testrészét a melegvízbe, igazán dagadhatna egy kicsit :oops:

Babcika!

Cumi nélkül jobban látszana ahasonlóság!

Andi!

Pénzzel mi lett, visszakaptad?

Süti!

Köszi!

Kép
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: