A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka!

62 Euro plusz 16 Euro postaköltség...

Nekem ilyen nem kell, mert nem férünk bele mindannyian, pedig mint saját házat még meg is tudnánk fizetni... :)

Barbi
Vendég

Sziszka!Ház varrásra egyenlőre nem válalkoznék :)
Én ezt a tipust nézegettem,igaz hogy kartonból van de szépen le lehetne festeni.Ismerős kislánynak van,őt alig lehet kiszedni belőle.
http://shop.wamp.hu/jatek
vera
l.veronika

Köszi csajok, milyen durva, hogy 10.000 ft-al olcsóbb mint itthon!
Megnéztem a karton is, köszi a tippet Vera! Ha te nem vállalkozol rá, akkor lehet, hogy én sem :( Pedig megforult a fejemben, hogy fából apa megcsinálná a vázat, én meg ügyködnék rá valamit...mondjuk varrógépen nincs, szóval itt el is akadtam :(

Barbi, apával még megbeszélem, és jelentkezek, nem lenne túl nagy gond neked beszerezni és feladni? Őszitén!

Köszönöm!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi, már biztos, hogy költözni kell?

<
sziszka78
Tolna

sziasztok

Jázminandi hú apa nagyon durva

KAta basszus ez a főnöknek nevezett valaki :twisted:

Szisz sajnálom :cry:

betegeskedőknek jobbulást!

én ezt kreáltam Kép
Vendég

Szilvi, köszi az érdeklődést, ráéreztél :) Zéti a héten kezdettt egy új oviban. Eddig minden nagyon szuper, Zéti szeret járni és az ovónők is minden nap azzal fogadnak, hogy minden rendben volt. Jár ott angolra is és már úszni is elvitték, mennek majd minden héten egyszer és ez is nagyon bejött a fiamnak.
Vendég

Utolsó nap mi is eljutottunk a MOM-ba, Zsombiról ez a kép készült:

Kép
Vendég

Ez pedig a huncut ovisomról:

Kép
Vendég

sziasztok

Levim is megkapta a héten a 15 hós+ prevenár szurikat:( ,viszont adtam neki kivezetőt-nagyon kiváncsi vagyok,h használ-e neki.

Betegeknek jobbulást kívánunk.
Mindenkinek boldogat amilye van/volt.

Kata ez durva nagyon. Fel a fejjel a férjednek, elfelejtik majd.

Barbi ez komoly?költöznötök kell?

Zsófi igen-volt tesó. :cry:

Ja és egy jó hír Levim bőszen bilizik. bár még nem mutatja,h kell, de amikor ráültetm lelkesen termeli a belevalót. aztán meg etetjük a klotyómanóval :lol: .

Jó éjt és jó hétvégét mindenkinek.
Jah aki kéri szívesen elpostázom a megmaradt kivezetőnket-nekünk már nem kell.
makadu

Sziasztok!

Zsóf,
Köszönjük szépen Virág nevében a névnapi köszöntést, nagyon figyelmes vagy!! :)

Csenge,Boni, édesek a képek!

Barbi,
Kitartást, előbb-utóbb nálatok is megérkezik a gólya! :wink:
Látod, lehet hogy azért nem jött még mert most ezek szerint költöznötök kell, és hát akkor neked elég sok munka lesz azzal, kemény fizikai dolgok. Inkább megvárja az új kuckót! :wink:

Kata,
Sajnálom ami a férjeddel történt. Nem lehetett semmi azt átélni. Remélem hamarosan jobban érzi magát.

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
Jobbulást Áronkának!
Ami a ciciket illeti, én is gondolkodom plasztikán, persze nincsen rá most pénzünk meg a 2. gyerekig nem is akarnám, de már komolyan utálom ami van...vagyis nincs.... :roll: Még abban reménykedem hogy hátha egy kis idővel mégis visszatérnek a cicik, talán mivel most nem rég hagytam abba a szoptatást kell egy kis idő...hátha...??

Makadu,
Gratula a bilizéshez! :)

Kép
Kép
dia123

Barbi,
Ezt megnéznéd nekem, hogy nálatok mennyibe kerül?
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=4743 vagy a cica http://www.strandjatek.hu/jatekok-pluss ... -p691.html
Ezer köszi előre is!

Kép
Kép
dia123

Andi!
Jók lettek a képek :D (megértea fáradtságot)
Sziszka!A faváz jó ötlet arra lehetne varrni tépőzáras megoldással vmit.(pl sima egyszinű vásznat amire textil festékkel lehetne rajzolni háztetőt,virágot stb)
szerintem még 10 ezer alatt meglenne.
Beszéljünk még róla :D
l.veronika

Sziasztok!

Boni jó a képeslap. Ezt nyomtatjátok vagy csak mail?

Andi! Jók lettek a fotók! Örülök az ovinak. Hol sikerült találni, valahol a közeletekben?

Apro! Ti nem ruccantok át holnap? Mi sztem délelőtt leszünk kint, de még képlékeny a dolog.

Ma sikerült 6 után kelnünk, Cintusnak kakilnia kellett és persze addig szólongatott amíg Viki is felébredt, ennyit a hétvégi szunyáról, ha ovi van csak hétkor kelünk.

Mecsi! Én is ugyanezt mondtam neki, meg még kb. ezer érvet, de most ő sajnáltatja magát. Áronnak jobbulást!

Kitti! Sajnálom a tesót!

Megyek, mert egy bűzbomba van az ölemben. :D

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
jazmin2005

Hali!

Apa elment 24 órázni. :-(
Andi, mi lesz holnap?
10től mise van, utána Levi kidől, meg apa is sztem kilesz, de azért megemlíteném neki. Ez a karácsonyi vásár a polgi hivatal előtt?

Azt hiszem most kimegyünk, amíg nem esik...

ZSófi de jó de jó, köszike tesódnak! :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apro: "Egész napos karácsonyváró rendezvénnyel köszönti advent első vasárnapját Szigetszentmiklós. November 29-én vasárnap reggeltől estig karácsonyi kirakodóvásár, kézműves foglalkozások és szórakoztató kulturális programok várnak minden, az ünnepre készülő városlakót. A Polgármesteri Hivatal előtt, a Kossuth utcában tartandó karácsonyváró napon az érdeklődőket hagyományos töltött káposztával kínálják majd, de a disznótoros menü sem maradhat el, hiszen a Buga Iskola udvarán disznóvágás is lesz. Az adventi koszorú első gyertyáját november 29-én, vasárnap délután negyed 5-kor gyújtják meg."
Úgy tudom Tóth Vera f4-től.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Csenge, nagyon szuperek a képek, Zéti nagyon csibész, még most is előttem van, ahogy "rámászott" Málnusra, utána sokat nevettünk még rajta :) Reszkessenek a lányok az oviban :D Zsombi pedig olyan nagy fiús, bár ezt mostanában minden fiúcskán látom, eltűntek a babáink, és lett egy csomó kispasi :) Nagyon örülök, hogy sikerült egy megfelelő ovit találni, szerintem egyébként sem az ovi fontos, hanem az emberek akiknek a "kezébe" kerülnek a gyerekeink!

Dia: utólag is nagyon nagyon Boldog névnapot kívánok Virágnak!

Kitti, mi is bilizünk már néhány napja, de tegnap hiába próbálta kitartóan, 3 alkalommal, nem volt eredmény a bilibe, és ma már fogyott a lelkesedése, remélem nem hagyja abba, mert olyan édes! Nektek nem volt ilyen?

Apró, nem mondod, hogy Levi csendben végig bírja a Misét?! Mi nem mertük még elvinni....mondjuk egyszer anyósék adtak koncertet a kórussal a templomban, akkor bent voltunk vele, de csak arra a 20 percre, az nagyon szerette....hogy van ez nálatok?

Boni, nagyon szuper ez a képeslap! Zsigi nagyon jó képű kislegény! :D

Jázmin, azt hiszem a férjedet valakinek meg kellene kicsit "rángatnia" hátha helyre rázódna az agya, mert valami nincs rendben vele, az tuti, már ne is haragudj! Képest ezt megcsinálni veletek, meg az a duma, hogy ez az apuka dolog nem neki való, most mártírt csinál magából!!! Csak nem hagyta el a másik nő is?

Vera, a varrást vállalnád, vagy mire gondoltál? (de szigorúan csak akkor, ha kifizethetjük!)

Szép napot!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, ez a videó amit feltettél, egyszerűen fantasztikus, annyira édes rajta Beni!!!!!

<
sziszka78
Tolna

Köszönjük a bókokat, én is örülök, hogy sikerült elmennünk és készült legalább pár kép a fiúkról.

Szilvi, igazad van az ovival kapcsolatban, a másik oviban, ahol voltunk két hetet még szeptemberben elég fura társaság volt, de rájöttem, hogy vagy az ovónők miatt voltak furák a kölykök is vagy csak ilyeneket sikerült nekik összeválogatni. Itt nagyon aranyos fiatal ovónők vannak és helyes gyerekek. Már első nap olyan lelkesen köszöntek el Zétitől, hogy tisztára meghatódtam. Tegnap reggel is, amikor mentünk az egyik kisfiú felvilágosította az anyukáját, hogy itt van a Zéti anyukája :) Már csak nekünk kellene megismerni ezt a huszonvalahány gyereket, meg szülőket. Jut eszembe, ígértél képeket, amik az állatkert előtt készültek, azt mondtad jók lettek. Elküldöd vagy felteszed ide őket?

Andi, sajnálom hogy nálatok nem problémamentes az ovi, tudom milyen rossz az, hogy nem lehet tudni mikor mit várható :( nincs más léehetőségetek? De lehet, hogy itt is alakulnak majd a dolgok. Az új ovink nincs se túl közel, se túl messze. Sajnos csak kocsival lehet megközelíteni, de ha nincs dugó akkor 10-15 perc az út, az még baráti. Azt nem szeretem, hogy részben az M7-es kivezetőn kell menni, de ez van, ennél közelebbit nem is találtam.

Zsombi lázas, nem tudom mitől. Hétfőn kapta a 15 hós oltást meg bárányhimlő ellenit, kicsit még korai, hogy attól legyen. Jön a foga és kicsit náthás volt pár napja. Remélem semmi komoly, ma még nem adtam lázcsillapítót és úgy tünt, hogy kicsit mégis lejjebb ment a hője.

Jut eszembe, akartam már kétdezni ki hogyan mér lázat? Nekünk van egy fülhőmérőnk, ami alapból sem pontos és sajnos nem is nagyon szereti Zsombi, ezért nagyon össze-vissza mér. Inkább nem is szoktam mérni, egy puszi a homlokra és megmondom, hogy kb mennyi a láza, de azért érdekelne ti hogy csináljátok?
Vendég

Dia!

A cica 50 Euro, a kutya se nagyon olcsóbb...

Sziszka!

Nem gond az elküldése. Talán sikerül megoldani az egyenesbe küldését is.

Csenge!

Hónaljban normál egyszerü digi mérövel.
A képek édesek!

Barbi
Vendég

lázmérés:
mi kaptunk a felicitas csomagban szivecskeformájú öntapadós hátú matricát ami folyamatosan jelzi a baba hőjét.két ilyen szivecske van egy kártyán és én nagyon szeretem, bár az is igaz, hogy nem nagyon kellett még használni.de amikor a 3 napos lázas fosis betegsége volt akkor nagy hasznát vettem.nem kellett macerálni és folyamatosan láttam, hogy mi a helyzet.van digitális hőmérőnk is, de abban lemerült az elem :( és nem cseréltük ki még mindig...én nem bírnám, ha csak nem nagyon muszáj popsiban mérni.attól biztosan kiakadna szegénykém :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csenge: ez lett a legjobb a kép, innen le is tudod szedni, de ha túl kicsi ez a máret, akkor szívesen átküldöm, csak írd meg a mail címet :)
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Nov ... 9453448690

Szerintem a hétfői oltástól már lehet lázas Zsombi!

A lázmérés nekünk is macerás, a fülhőmérőnk össze vissza mér, általában mindenki 36,6 ' a digitális rendes, amivel hónaljban lehet mérni, az nagyjából pontos, de a legtutibban a hagyományos mér, már nem higannyal árulják, csak az meg lassú...szóval mi általában a középsőt választjuk, annyi türelme szokott lenni, szerencsére ritkán kell. Nekem még nincs annyi tapasztalat, hogy egy pusziból megtippeljem, azt érzem, hogy meleg-e vagy sem, de hogy mennyire, azt nem tudom eldönteni....talán majd a negyediknél ;)

Barbi játék ügyben még vakarózunk, de köszönök mindent! Ti nem jöttök mostanában haza? Az ünnepekre gondolok....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hali!

Voltunk apájánál benn ügyeletben, vittünk ebédet. Még szerencse, hogy apum is itt volt. Képzeljétek, megyünk, szakadó eső, erre egy nagyon idős járókeretes, papucsos néni integet, hogy álljunk meg.
Persze lefékeztem, erre mondja, hogy ő megy a fiához, de el tudnánk-e vinni. Persze, mondom, de apumat majdnem ott kellett hagynunk, mert a járókeret nem fért be. Aztán betuszkoltuk hátra, de a plafon jó sáros lett és Levi képébe lógott. Szegény úgy sírt. :? De a néni meg alig bírt már menni, tök szarul volt, majdnem bevittük Petihez az ügyeletbe.
Aztán kezdődött a buli. Kb. minden utcára rámutatott, hogy ez az, majd amikor bementem, elkezdett a szívéhez kapkodni hogy jaj, Ő nem is tudja, de nem ez az az utca. :shock:
Már vagy 15 perce autóztunk, aztán a cba ismerős volt neki, mondta hogy a menye ott dolgozik, így gyorsan bementem, kerítettem egy helyi lakost, hogy megismeri-e a nénit. Szerencsére volt egy idősebb néni, aki felismerte, mondta, hogy Lakihegyi( az innen vagy 5 távbusz megálló, de tutter nem azzal jött ebben a szar időben és úgysem tudott volna felszállni papuccsal meg kerettel) és amolyan bolygó hollandi. NA, végre kinyögött egy nevet, mert utcát nem tudott és nagy nehezen megtalálta a házat, ahova akart menni. Még jó, hogy ez falu így nagyjából nem nehéz találni vkit, aki felismeri, különben nem tudom mi lett volna.... :shock: :roll:

Andi (Jázmin) majd meglátjuk, de közben lehet, hogy nekem most nem kéne mennem....majd megírom, hosszú. :oops:

Szisz, dehogy bírja. Nem is ide járunk Htelekre, mert itt köralakú a templom. Viszont Miklóson hatalmas új kat. templom van és van gyereksarok, meg körbe lehet menni hátul. Így végig lehet rohangászni, meg gyertyázni, meg a többi gyerekkel hancuzni. Persze nem hangosan, de mindenki tudja, a hátsó rész a lurkóké. :wink:

Csenge, nálunk Levi annyit volt már lázas, hogy babakorától megszokta a popsiba mérést. Most sincs semmi baj, mesélünk, viccelünk vele és kb. észre sem veszi.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

MAkadu! Mi a kivezetőtők neve?
Vendég

Kata, neked volt a játéknagyker ismerősöd?
Megtudnád nekem érdeklődni azt a házikót, amit belinkeltem, mert elvileg az adót vissza tudjuk igényelni, így talán jobb lenne, ha számlára tudnánk itthon megvenni....

Köszönöm!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró egy kérdés és egy ötlet!

Ötlet az ivásra, mi megtanítottuk Málnust koccintani, úgy, hogy minden koccintás után inni is kell, ezt nagyon élvezi, sokszor az egész családdal koccint, aztán innia is kell, mert addig nem hagyjuk újra koccintani, játékos és nagyon élvezi!

Kérsdés, kaptam szülinapomra egy orchideát, de mivel még sosem volt nekem, így nem tudok róla szinte semmi, nagyjából leírnád, hogy hogy locsoljam, mi kell neki...ilyesmit. Az ablakba tettem, ahol fény éri, de nem déli, tehát nem süti egész nap a nap, ez jó így?

Köszi: Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boniko! Melyik oldalon készítetted a képeslapot? Nagyon szuper lett, biztosan minden rokon örülni fog az egyed üdvözletnek.
Vendég

Mazska Nagyon Boldog Születésnapot!

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Képeslap készítés: ja lehet kinyomttani is :)

http://www.loonapix.com/framer

MAzska Boldogságos szép napot!

Aproo azt a leborult...szegény néne... küldtem mailt :lol:
Szisz mi is koccintunk

csajok Zsiga 11,15 óta alszik. :shock: eddig ugye babakocsizott és 1 1,5 volt.

bodogság na most hallom ébred! :lol:
Vendég

Mazska, Isten éltessen sokáig!

Boni, igen, vicces élmény volt.
Válaszoltam. :lol:

Koccintás: Majd kipróbáljuk köszönjük az ötletet. Amúgy is ha üres borsüveget lát Levi, akkor semmi más játék nem érdekli.
Anyósomék meg abban tárolják az eltett paradicsomot, így mindig van a konyhában 1-2. Amilyen diadalittasan tudja hurcibálni a kis piásom. :D

Mi már kisétáltunk a gátig, megnéztük és megszeretgettük a kedvenc puha hamuszürke cicánkat, a barikat, lovakat és csacsit, meg rácsodálkoztunk a gyakorló vitorlázórepcsikre is. Szegény Levi, úgy folyt a könnye ettől az éles napocskától. Olyan csodaszép idő volt, hogy csak na. Imádom Htelket! :roll: :lol:

Most meg lassan visszabújunk a meleg vackunkba, olyan álmosító idő van. Remélem Prücsök is így gondolja... :roll:

Ja, rajtatok felbuzdulva tegnap kipróbáltuk a szerepjátékot, Levi eddig nem mutatott érdeklődést, de most olyan lelkesen etette a Kisvakondját és kinyújtott nyelvvel csettintgetett hozzá, mint amikor vmi nagyon finom. Édes volt, aztán rájött, engem jobb móka etetni, mert a kanalat le lehet dugni a torkomba.... :roll: :D igazi vadóc pasi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

én is itt!

ma villámtali Andival és Vikicával a milkósi adventi bulin :) jó volt!!!

hoztunk haza ebédkét, és a fiúk most nagyon alszanak, én meg feldobtam pár karácsonyi dekort Beni ablakára. vettem még annó hóspray-t a Tescoba. nem is olyan egyszerű móka, mint gondoltam... :S na mindegy! 2 ábrát fújtam rá, meg egy mikulancsos ablakmatricát! :)

Mazska, nagyon boldog szülinapot!!!

Aproo, ez a koccintós ötlet nagyon jópofa! ;) az üvegek, flakonok hurcolása nálunk is nagy szerelem! na meg a porszívó, hajszárító, stb. amit nem kéne! tudjátok! :D

múltkor adtam egy linket nektek, de akkor ezek szerint nem nagyon nézte meg senki :( ... karácsonyi képeslapokat lehet gyártani, nagyon egyszerű, csodaszép, és ingyenes. annyi, hogy regisztrálni kell, mint mondjuk a picasan, de onnantól mehet a menet! újra, hátha most több kedvetek lesz megnézni, és használni! (Boni képeslapján felbuzdulva...)

http://www.flauntr.com/

Sziszka, köszi a bókot! annyira imádja a zenét, hogy mindig rázza magát, és csakis törzsből, fejből, hogy olyan vagánynak nézzen ki! :)

Aproo, mamókás sztori nagyon durva! még jó, hogy sikerült hazavinnetek! sajnos a nagymamámnál is egyre durvább a helyzet... nem is tudom, hogy mi lenne a jó megoldás. kellene valaki mellé, egy ápoló, aki beadagolja a gyógyszereit, mert össze vissza szedi őket, és lehet, hogy attól is lett tiszta zizi az utóbbi időben! :( nagyon durván elkezdett leépülni szellemileg... mindenki hülye körülötte, csak ő az okos. de ezt szó szerint! szóval elkeserítő. az otthon egyelőre nem játszik!

CsengeAndi, édesek a kispasik! Zéti iszonyat huncut! Zsombi pedig iszonyat szőke! :) annyira cukik!

lázmérés nekünk is popóba megy. Beni nem ellenkezik. próbálom én is elterelni a figyelmét. viszont fülhőmérőt akartunk venni, de akkor azt nem ajánjátok annyira!? ha nem pontos?

Kitti, sajnálom tesót! :(

JázminAndi, apa viselkedésére szerettem volna egy kommentet... akkor ezek szerint még neki áll feljebb, hogy elkezdett így viselkedni, pedig így tuti, hogy hamarabb elveszíti a lányait, mint gondolta volna... jó lenne, ha az anyukája a lelkére tudna beszélni, de, ha ilyen ritkán értekeznek, akkor ezek szerint nem olyan jó a viszonyuk. vagy csak szégyenli magát!? ...

szerencsére Beninek csak pénteken volt húzós napja láz tekintetében. tegnap már max. hőemelkedés volt, nurofent sem adtam neki! a pöttyök még nem jöttek, de akkor lehet, hogy várhatom azokat is... :)

még egy kérdés infuval kapcs... :oops: őszintén! ti kevesebbet jártok el a gyerkőccel vásárolni, társaságba, mint a hisztéria előtt? csak azért, mert egyedül attól reggetek, hogy be leszünk zárva a négy fal közé! de tavaly sem lettünk influsak, pedig jártunk akkor is mindenfelé! ...

na, megyek! coraba akartunk menni ajándékot venni Beninek karácsonyra, de még mindig durmolnak, nem tudom, hogy lesz-e belőle valami...

szép adventi első vasárnapot!

sophie27

Képzeljétek, végre nálunk is történt valami jó dolog! Cofikám megjavult!!!!

Három napja egyszer kelünk hajnalban, eszünk és visszaalszunk.
de a legfontosabb, már nem ordítunk egésznap! Eljátszogatunk a játékokkal és rengeteget huncutkodunk! Kép

Kedvenc még mindíg a fiókok kopakolása és öltözködés ezerrel, legutóbb mama melltartóját próbálta fel :D Kép

De imádunk hintázni is, és topogumk, tapsolunk, táncizunk a Csillag születik-nek!!! Kép

Még mindíg csak a kádban eszünk főzeléket, és újabban már a frizuránk is ott készül! Kép Kép

Sziszka! Pénteken megyünk Budapestre, a héten valamikor eljöhetnénk a játékokért? Naaaagyon köszi!
Csodálatos a kisház, amit Málnus kinézett, valószínűleg én is megvarrom majd Dorinak, ha nagyobb lesz és lesz végre saját szobája, bár, ha minden igaz, anyum heteken belül kiköltözik, és felszabadul Dori szobája!

ZSófi!
Én láttam a képeslapkészítő linkedet, de nem értek hozzá :cry: Beszúrnád mégesgyszer Beni videóját, nem találom, hogy megnézzem!!!
Minden kisbetegnek jobbulást kívánok! Olyan jó, hogy ez most Dorit elkerüli, olyan jó egészségesnek látni!
Kép
Bocsi, ha sok voltam, de olyan ritkán tudok jönni! Pénteken szorítsatok, ne kelljen műteni!!!!!!!!!

KépKép
koadri

Adri, ha gondolod, csinálok neked szívesen képeslapot, karácsonyit, vagy újévit, csak küldj képet, hogy mit szeretnél a lapon látni! a mail címem bpontzsofiakukacgmailpontcom

a link pedig, bár nem tettem be, csak Sziszka látta a webalbumban...

http://picasaweb.google.hu/b.zsofia/200 ... 3209165330

sophie27

Sziasztok!

Csak gyorsba! Adri, csütörtök délután valószínüleg megyünk Binyekékhez, egyébként itthon vagyunk, jöhettek bármikor!
Tönkre ment a dia vetítőnk (sosem használtuk, most elővettük, és nem működik :( ) ezt vissza kell vinnünk Pécsre, még garanciális, de elég zsúfolt lesz a hetünk, azt hiszem most nem jutunk el Pécsre, de ha mégis, akkor telefonálok!
Ha pedig már tudod mikor jönnétek, hívj nyugodtan!

Örülök, hogy Dorca nagy lány lett :) és annak is, ha tudtam adni egy jó tippet ajándék ügyben, akkor ezek szerint már látjátok az építkezés végét?

Zsófi, én is megnéztem, de ha jól emlékszem, akkor nem magyar volt, és nem is erőltettem....Basszus, én ki sem számoltam még, hogy most van advent, ha nem írod, akkor meg sem gyújtom a gyertyát :(

Mazska, nagyon Boldog születésnapot!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

ZSófi!

Mindig tudtam, hogy rendes csajszi vagy, nagyon köszi az ajánlatot, élni is fogok vele, de akkor készítek majd a hármas fogatomról ünnepies képeket és azokat küldeném át o.k.?

Nagyon cuki Beni, tényleg kemény rock lehetett.... :wink:

KépKép
koadri

Szisz, milyen vetítőtök van?
Már élvezi Málnus? Mi 2. szülinapra tervezzük a beszerzést, de olyan nagy az árkülönbség, bajban vagyok. Néhol ugyanaz 10E-18E....
Illetve az újabbakba is jók a régi diafilmek, ugye? Tehát nem csináltak direkt más méretű tekerőt (el tudnám képzelni... :? ), mert nekünk van 100 körüli filmünk a családba szerteszét. Csak a vetítő 20 éves már.

Adri, nagyon drukk Dorcának és örülök, hogy jobb a helyzet. Éljen, éljen!
A képeitek meg édesek! Nagy csibész lehet a kisasszony.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Adri!Örülök hogy Dorca "megjavult".Nagyon jók a képek!

Sziszka!Láttam ma élőben Málnus házát sokkal szebb mint képen.Én hasonlót se tudnék varrni :(
vera
l.veronika

Apró, a vetítőt névnapjára kaptuk, az a futurisztikus kinézetű sötétkék....a régi filmek is jók lennének bele, ha működne. Egyébként bánatunkban elővettük mi is a 20 évest (vagy még több, de az legalább tökéletesen működik) a Vuk-ot néztük meg, nagyon tetszett neki, csak nem értette, hogy ha odamegy megmutatni az állatot, akkor miért tűnik el hirtelen :D Édes volt :)
Most arra pályáznék, hogy ha lehetne kérni akkor levásárolnánk a házikóra, 11.000 ft. volt, ha ez lejönne belőle, akkor már elfogadható lenne az ára, persze nem biztos, hogy a Régióba belemennek ebbe...mi meg használnánk a régit, abban sokkal jobban bízok!

Vera, háááááát igen....tényleg meseszép, a Camponában láttad? Csak mert mi ott szerettünk bele....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Nem én az intersportban budaörsön van egy nagy játék részlegük
és ott ki van állitva egy zöldséges stand is.
l.veronika

Ez a Dorca kislány annyira tündéri a képeken! Olyan jó látni, hogy boldog! Rendesen sugárzik a képekröl. :)

Mazska nagyon boldog szülinapot!!!

Apró szédületes az anyókás történet. Ilyen a demenc, nem!?

Én holnap de. az ovisokkal sütök linzert. Ugyan nem az enyémek csoportjával, de mindegy. Ilyen hiper-szuper vadi új rozsdamentes acél konyhában még sose volt fellépésem. :)

Tegnap a párom bevásárolt, ez figyeljétek:
30 Cent sárga, zöld és piros paprika 500 gr
2,50 Euro 6 kg (!) paradicsom (várom az ötleteket a paradicsom feldolgozásához!)
1,20 Euro 1 kg mandarin
2,00 Euro egy kg (!) eper, ízre és küllemre mint föszezonban, spanyol gyártmány
30 Cent 500 gr brokkoli ill. tojásgyümölcs (nem jut eszembe a hétköznapi neve)
10 Cent jégsaláta

Máskor is öt küldöm. :)

Az autó nem gyógyul, mert baromi macerás helyen van a baj, le kell vennie a hátsó tengelyt, kipufogót... :( Mindezt egyedül a garásban. Ha eddig nem lettem özvegy, akkor talán most... :(

Ma egy kicsit már kiglancoltuk a lakást. Tegnap meg sütöttünk vaniliás patkót (még éppen ki tudott a vége hülni, mire elfogyott) és linzert, de már abból se nagyon van. Jövö hét nagyon mozgalmas lesz, másodikán az oviban leszek mama napon megfigyelönek és még sorolhatnám.

A barátnöm is hívott, hogy holnap nem találkozunk, mert ök is megkapták a disznóvészt. A történet nagyon meredek: hétfön egy a 3. babájával terhes közös ismerösünk volt nála látogatóban. Szerdán a fia nem érezte jól magát, de nem volt semmi, még höemelkedése sem. Csütörtökön ovi, mint mindig, ö de. kisegített egy barátnöjének gyerekmegörzésben, mert azt meg fogorvosi operáció várta, leadta a gyereket, erre csörög a telefon, az oviból hívják, hogy eszméletlen a gyereke, kék és görcsöl, hívtak légimentöt, mindjárt landol. Már így írás közben is majdnem elájulok a félelemtöl. Mire ö odaért, éppen landolt a légimentö és a gyerek is magához tért, de nem tudott felállni. Mondta a légimentös, hogy mivel a gyerek eszméleténél van, nincs már olyan nagy sürgösség, és elment. Mentöt hívtak. Kórház, benttartás, eredményhírdetés, szombaton hazazavarás, hogy ezzel otthon is dülöre jutnak. Mindezt tömegközlekedve a város másik végéböl... Már tényleg jobban vannak, de azért ez elég duva. A kissrác máskor is kapott már lázgörcsöt. A terhes ismerös pedig nem hívta öt kedden, hogy te figyelj, mi megkaptuk a sertésbajt, figyelj egy kicsit oda magatokra, hátha ti is. Pénteken lesz a kissrác 6. szülinapja, ahová az enyémek is hivatalosak. Addig remélem kiheveri, mert különben nem mennek az enyémek sehova. Kedden meg már mehet újra oviba. Háát én nem tudom mit gondoljak.
Itt egyébként továbbra sincs oltóanyag, de nem is oltat senki és a dokik se ajánlják. A védettség kb. 50%, tehát az oltás ellenére is megkaphatod, vagy sem. Akkor meg minek, nem olt senki.
Otthon meg megy a hiszti. A gyerekdokim szerint a szezonális influenza sokkal rémesebb és attól nem fél senki, pedig azt inkább lenne értelme oltatni (azt se olt kisgyerekeknél ö).

Hát ennyit erröl. Mi figyelünk, amennyire lehet, de az ördög nem alszik. Eni osztályából eddig 3-an (a 15 gyerekböl) kapták el, nem zárták be emiatt az iskolát, nincs semmi felhajtás.

Regö viszont teljesen szobatiszta. Mint anno a csajok. Hirtelen felindulásból elhagyta a pelenat. :)

Dönci meg kis torkos, bolondul a borsóért. Mindenböl kicsipegeti, magába tömi és csak utána eszik tovább.

Eldugultam. Jó éjt!

Tud valaki valamit Ágicámról? Nagy a csend, nem válaszol a mailemre sem. Aggódok!

Barbi
Vendég

Adri, okés, várom a fotókat! :) aztán majd ügyködök valamit!

Dorca nagyon édes, a frizkója is, nagyon huncut a beállás is a kádban! örülök, hogy megjavultatok! lehet, hogy nálatok így jött ki a 15 hós oltás!?

egyébként a lejátszóban apa metallica albuma ment... persze tök halkan, de ő akkor is rázta rá magát! :D

Sziszka, ha szeretnéd, neked is segítek a képeslaposban, meg persze bárki másnak is! csak küldjetek képet!

diavetítő nagyon nagy élmény! pároméknak van ezer éves, nekünk semmilyen. szóval lehet, hogy ha ideje lesz, akkor veszünk egyet! nem tudom. csak tényleg baromi drága!

amúgy a Régióban szerintem full mindegy, hogy mire költöd a pénzt...

sophie27

Sziasztok!

Zsófi köszi linket..én is megnéztem anno, csak nem ment :oops:

Adri Annyira szép kislány Dorika!

Hú Barbi nagyon durva.. 8) vigyázzatok magatokra!

Zsófi én bizony nem tömeg közlekedek most hogy járvány van.. illetve nem nagyon viszem tömeges helyre Zsigámat. nagyon féltem. ha tehetném őt is beoltatnám... :roll: Mikulás ünnepségre így nem megyünk...

Aproo diavetítőt én teszin vettem vagy Vaterán már nem is emlékszem, tökéletesen működik, pedig postán küldték! szerintem a jó régi bevált gépek a legjobbak!

http://www.vatera.hu/diavetito_nincs_mi ... 77776.html

http://www.vatera.hu/diavetito_mukodik_157864773.html

http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... nge_view=1

Szisz remélem levásárolhatjátok!

ja csajszik én most a Dm ben hivattam elő az első 15 hónapból kiválogatott kedvenc képeket!100 dbot

:lol: 19ft/db ma van az utolsó akciós nap!
Vendég

J és az új mosolyalbumos képek is nagyon jók! :lol: kiváncsian várom én is a szombati napot! :lol:
Vendég

sziasztok!
Mi is jól vagyunk, Csabi is megkapta pénteken a 15 hós oltást és a Prevenar utolsóját. De nem lázasodott be eddig, gondolom még jövő hét végre kijöhet valami.

Mi két mikulás partyra is megyünk elvileg. Én annyira nem parázok ettől az influenza cirkusztól, kicsit felfújtnak érzem a dolgot, de ez csak személyes vélemény.
Én nem maradok otthon, megyek mindenfelé a gyerekkel.
Apa még mindig itthon gipszben, még vagy két hétig....no comment.

Végre sikerült levágnom Csabi haját, fürdés után az elektromos hajvágóval, először nem tetszett neki, de aztán hagyta magát. Most sokkal pasisabb így a feje :)

Andi: Zsombiról és Zétiről is jók a MOM-os képek :) Ti tudtatok szavazni? mert én nem tudtam regisztrálni sehogy sem, és ismerősök is panaszkodtak, hogy neki sem megy...írtam a MOM-nak, hogy valami gebasz van, de nem reagáltak....jellemző...na mind1, lehet, hogy le van bundázva,hogy ki nyeri és azért nem lhet szavazni, heheheh

Csajok! Szerintetek érdemes Csabit beregisztrálnom egy baba modellügynökséghez? Van esély rá, hogy valaha kiválasztanak minket valamihez?

A derekam/csíőm egyre rosszabb sajnos, már néha ülni sem tudok....a kezelés úgy látszik nem használ. :( nem tudom mi lesz így velem....
lei

sziasztok!

Boni, sztem is a régiek a legjobban, mármint strapabírás ügyileg, viszont retkes forrók lesznek max. 30 perc alatt és emlékszem, volt pár rossz élményem emiatt. Levi meg ezerszer vadócabb, mint én.

Lei, tuti bunda a MOM, azért érdemes elmenni, ha akarsz pár "profi" képet, de sztem az már eleve dúrva, hogy nem bírnak rákölteni abból a rengeteg lóvából és legalább minden évben új hátteret adni.
Na, szóval a profizmusa is eléggé a béka feneke alatt van, tekintve a többi példát. És ár-érték arányban is dúrva. Egyszer jópofa volt, de elég is, legalábbis nekem.
Influval egyetértek, iszonyúan felfújt mamlaszság az egész.
Modellügynökség: Bár én soha-soha nem kényszeríteném rá Levit ilyenekre, de ha ez a vágyad, akkor mindenképp, biztosan kiválasztanák a kislurkót, mert nagyon helyes!

Barbi, férjed jöhetne errefelé is vásárolni. :-) Tény, hogy nálunk is kb.2/3át fizeti Péter, ha Ő megy auchanolni, mint én. Mert Ő csak azt veszi, ami fel van írva, nincs az, hogy a sorok között még 20 dolog eszébe jut. Ha gázul állunk, akkor mindig Ő megy boltolni. :roll: :oops: :lol: Másik oldal, hogy a lista amit visz, két oldal, mert úgy kell felírni, hogy mosószer, persil folyékony, 3,5 literes, fehér, baba van az elején és a 3. sorban található......szóval helymeghatározással és pontos termékleírással megtalálja. Így az összeírást 3 nappal előbb kezdem. :lol: :lol:
Autóhoz kitartást.
Barátnőd meg tényleg szólhatott volna, bár szegény gondolom nem tudta, hogy a kisfiú lázgörcsre hajlamos. Úgy tényleg gáz elkapni a röfögősinflut, bár sztem akkor mármilyen vírusos magas lázas betegsé ugyanolyan veszélyes lehet, így tökmindegy mit kap el....nem?
Hát, igen, szegény nénit nagyon sajnáltam, bár azért hozzá kell tennem, mint kiderült kb. minden utcában laknak rokonai (kisebbségi volt a lelkem) az étterem beszerzője a veje, a menye a cba alkalmazottja, van 8 fia, és hagyják hogy több km-re egyedül lakjon aztán fel sem tűnik senkinek, hogy elkórityolt????....no comment....

Szisz, sikerült a csere???

Na, lépek, odafő a tököm.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tegnap apa és fia játszottak én meg alkottam

Kép

Lei én nem tenném ki Zsigámat ilyennek, de nagyon szép Csabi, úgyhogy ha te szeretnéd vidd nyugodtan, sikere lesz.. :wink:

sajnálom hogy nem használ a kezelés :cry:

Aproo
én azért félek, mert annyi mindent hallottam már, és nem a tvbből
:cry: így nem hívom ki a sorsot ...

diavetitő valóban hamar felmelegszik.. de én egyszer nyúltam hozzá többet sosem

:roll:
Vendég

Boni, én senkit sem ítélek el, mindenki nyugisan böködje végig könyöktől vállig magát mindennel, amitől fél, ha ettől jobban érzi magát :-) (hozzáteszem, tesómék pl. beadatták mindkettőt, szavam sincs és az érveik is érthetőek, négy gyerekkel sógornőm egyedül, mert bátyám is doki, alig van otthon,rengeteget ügyel) de hogy azzal, hogy nem oltatok, kihívom a sorsot? Sztem ez ipicit erős, kicsit olyan, mintha azt állítanád, hogy felelőtlen vagyok amiért nem oltatom be magam ezzel a kétes, rengeteg pénzt elnyelő és mint kiderült eléggé hatástalan cuccal. :oops: :oops: :oops: Szóval én csak azt mondom a média által kerekített horrosztorik és enyhe félremagyarázások mamlaszságok, meg azt hinni, hogy ez az oltás aztán mindentől megóv. De ha vki tisztában van vele, mit vállal vele, akkor hajrá! :-)
Viszont a kép cukker nagyon nagyon! :wink:

Ugye, erre a hétre ígérték a szállítmányt? (szőnyeg)

Igaz, csak egyszer ér hozzá a vetítőhöz, de az se mindegy hány ujja megy rá. Én pl. kiskoromban megfogtam a fémtetejű mécsest, de sajna nem egy ujjam, mind az öt szó szerint ráégett. Előtte fél évvel lenn töltötte apum a kazánt, ott álltam, mert nem tudott hova tenni ugye és bár nagyon messze álltam a kazán dobozától, kicsapott a tűz. A kazán mellett meg 50 kg szén. Ha az belobban, tutter leég a ház is és esélyünk sem lett volna kijutni. Így egyet csapott a tűzre apus, egyet rám, aki tetőtől talpig lángoltam ruhástul.
Persze minkét könyökömre és lábfejemre ráégett a textil.
Most meg ugye fél éve a kancsós buli.....szóval közeli, cseppet sem baráti viszonyom a tűzhöz kicsit félőssé tesz minden forró dologgal kapcsolatban. :? :oops: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

az előbb már elkezdtem, csak sajna valamit rosszul nyomtam, és minden eltűnt!

Lei, modellügynökség, vagy mi, nem tudom. nekem az a véleményem, hogy ameddig a gyerek jókedvvel csinálja, vagyis partner benne, és semmiféle erőfeszítést nem igényel, addig nem gáz! az nem kérdés, hogy Csabi nagyon helyes, édes kiskrapek, hogy mi kell az ilyen ügynökségeknek, vagyis a megbízóiknak, azt szerintem senki sem tudja! látod, Emmának már több felkésére is volt, igaz, ő kislány. Benit is regeltem már ugyanoda, több, mint 1/2 éve, de semmi. szóval nem is foglalkozom vele. ez szerencsére ingyenes, ha fizettem volna érte, akkor biztosan megesz a fene, hogy potyára fizettem a regisztrációs díjat! szóval csak hajrá, ha úgy gondolod, aztán még mindig mondhatsz nemet, ha éppen olyan "munkára" kérnék fel! ha érdekel ez az ingyenes ügynökség, küldök linket mail-ben...

apának jobbulást továbbra is, de inkább neked kitartást, hogy a két pasit bírd körülugrálni! :)

MOM-os fotózás biztosan bunda, de legalábbis érdekes, hogy emberek mennyi szavazatot tudnak összegyűjteni... mi csak az ingyen képért megyünk főként! :P tavaly megvettem a fotókat, de idén már több eszem volt! nem költöttem max. 10 képre 5000-t, amikor a másik fotózás ezerszer gyerekbarátibb, közel 50 fotó került ugyanennyibe!

mikulásos bulira jó szórakozást! és tegyél fotót az új Csabikáról!

Barbi, nem semmi spórolást hajtott végre a férjed! gratula hozzá! az én férjem, kb., mint Aprooé... szóval nem szívesen küldöm, mert utálom, hogy mindent a szájába kell rágni! :S

autóhoz sok sikert! remélem, hogy sikerül összerakni végre! sütögetéshez pedig jó szorakázást! ismerős gyerekeknek, családnak jobbulást! remélem, hogy Ti nem nyaltátok be tőlük! :S

Aproo, ez az égéses sztori halmaz! nagyon durva! :( vigyázz magadra!!!

oltás, nem oltás! szerintem is döntse el mindenki maga. mi még mindig nem oltattuk be magunkat, és bár anyósom nagyon presszionál affelé, de mi eddig ellenálltunk! :) nem érzem még annyira súlyosnak ezt a dolgot, persze, szörnyű, hogy sokan kórházba kerültek, többek között kismamik is, csak arról nem beszél senki, hogy pl. hány nappal a betegség megjelenése után került orvoshoz, egyáltalán elment-e a tünetek megjelenésével, vagy legalább konzultált a dokijával, vagy csak várta a jószerencséjét!? kérdés! na mindegy!

ja, Lei, sajna a 15 hósnál Beni a 9. napon lett lázas, vagyis hőemelkedéses, és a 10. napon brutál lázas! :( pedig már azt hittem, hogy megússzuk! most már pöttyeink is nőnek, de még csak elszórtan!

Boni, édes Kalóz Zsigád! :)

jajj, lányok! nem tudom, hogy tudnátok-e segíteni... :( vettem homok kéz- és láblenyomat készítő készletet, de sajnos Benivel egyszerűen nem lehet ezt eljátsszani, így megválnék tőlük... 3 db van, darabja 1490 Ft. ha valaki, vagy valakik átvennék, annak nagyon örülnék. egy kis infó hozzá:

http://www.kezeslabas.hu/termekeink/19/

kicsi Andrisunknak nagyon boldog névnapot!!!

na menek, gyártok némi kari ajándékot a gyerek fotóiból... jól le vagyok maradva a karácsonyi ajándékok beszerzésével! bár Beninek tegnap megvettük az auchan-os robotot! imádnivaló! :)

sophie27

Sziasztok!

Mi is jol vagyunk mostmar - Lauran minden hatasa kijott a 15 honapos oltasnak. Nagyon nyugos volt 2 napig, semmi sem volt jo - lazas volt, folyt az orra, egy-ket kiutes is volt, de szerencsere mostmar jol van.

A ferjem nem volt itthon szerda ejjel, akkor meg nem akart aludni az agyaban (pedig ilyen gond nem szokott lenni). Vegul velem aludt a nagyagyon,simogatott, atolelt - ugy latszik ugy gondolta, hogy ha apa nincs itthon, akkor neki kell ram vigyaznia :)

Koszonom a szulinapi koszonteseket - aranyosak vagytok! Jol telt a hetvege - mult heten elkeszult a szunank, igy szulinapi szauna party volt. Laura is bekeredzkedett es ugy ult a kispadon, mintha mindig is szaunazott volna...:) Amikor mondjuk, hogy menjunk szaunaba,boldogan fut a mosokonyha fele...:) Persze sokaig nem mertuk bent lenni.Az eszt ver...:)

Es egy jo hir utoljara - szulinapomra kaptam egy pozitiv terhessegi tesztet is...Ugyhogy ha minden rendben lesz, Laura kistestvere jovo augusztusban erkezik....Ket kis oroszlan egy csaladban...csak birjak veluk! :)

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska!!!!! szuper hírek, de nem akarom elkiabálni! ... drukkolok, hogy minden simán menjen! és nagyon örülök nektek!

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: