[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi: Te türelmetlen ifjonc.... :roll:

Megvagyok, jól vagyok, nyalogatom a sebeimet... majd jövök... Nagyon aranyosak vagytok, de nem akarok senkit sem rossz kedvű hsz-ekkel elborítani....

És most csak azért jöttem, mert már olyan érzésem volt, hogyha nem írok, akkor megszülesztetek, mint egyszer a 34. héten, amikor 1 napig nem volt időm írni. :lol:
Szóval nem szülök és majd jövök. ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Vica: nagyon király a meglepi.. hogy csináltad a bonbonokat? a kókuszreszeléket a tetején látom (de csak annyit hehe) :oops:

Katka: várunk vissza. remélem ez a magadnakvalóság holnapra (vagy legalábbis mihamarabb) elmúlik, bár megértem hogy szarul esik ez az egész szituáció :(

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Lányok, most mostam fel a konyhát, az előszobát és a fürdőszobát. :lol:

Masut
masut
 
 

 
 

Masut : :shock: lázad mérted????? :lol: :lol:

na most már tényleg jó8

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Adryn, :lol:
máskor nincs időm. :oops:

Masut
masut
 
 


Kukk!
Amit mindig lefelejtek de fejemben van: a duccoláson jót nevettem. :lol: Pont nálatok Gyöngyi! Akik olyan gyengédek és ölelősök vagytok. Nagyon jóóóó! Akárcsak a Döme bimicsavargatása. :lol: Remélem apáét kapja el, és nem a tied Ilda. Tehuti te pedig ha most közlöd, hogy te csinálod a smile-kat, akkor LE FOG ESNI AZ ÁLLAM! :shock: :shock: Nagyon jóóóók! És köszi! Lehet rendelni? Mennyi idő egy? Nehéz?
A srácok szépek mint mindig. Nagyon édes a pancsis kép!!!! :P Bulcsút meg lesomázta Botka, és megkérdezte mikor jön. :lol:
Masut, nem vagy semmi. Én már rég aludtam. Igaz én meg reggel 8-ra ált. megfőzök.
Kisleheli szia! Bocsi de én nem nyilatkoznék, a többiekben megbízom, ők meg már bevettek. :wink:
Eszti, hogy ez az RP nem nekem jutott eszembe! :twisted: Erpé hívhatlak én is így? :roll:
Remélem Krisztián jól aludt. Nekem Kata vmikor bekakilhatott. Baromi büdös, de olyan jól alszik. Zitás morfondírozás után úgy döntöttem max. kap sok sudocremet, ha felébred. :roll:
Jaj annyit írtatok, ennyi időm volt. Akkor nekem most kell küldeni privit Adrynnak? Mi kell bele? Csak mail cím?
Tencsit értesíthetem? :?: :?: Nagyon rég írt, de nekem akkor is hiányzik!
Szép napot! Ma nagy lakásdolgok vannak még. Kamra, ablak, stb... most meg gyöngyözünk.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Már akinek jó. :( Nem tudom, mi van Annával, de mióta beteg volt, nem lehet este 10nél előbb letenni, éjszaka meg óránként felvolt. :?
Annyi hogy kap egy cumit, és alszik is tovább, de én ki vagyok purcanva a sok kis megszakitott alvás miatt.

Hú Vica csak ámulok meg bámulok, hogy milyen ügyes vagy! :)
Adryn küldök email cimet a messzi Dániába. :D
Katka, akkor is gyere, ha nincs jó kedved, mert mi akkor is szeretünk.és meghallgatunk. :) :wink:
Vendég
 


[quote="rszg"]P írta:rszgapillon Még én sem menstruáltam, de gyógyszert szedek, azért van. Vagyis azért nincs még. Kérdezd meg Jujit! Bocsi Juji :)


Mit is kell megkérdezni? A mensit? Vikó 20 hónapos és még nem jött meg. Alexa nyolc hónapos volt annak idején. De ugyanúgy szoptattam mindkettőt, úgyhogy nem tudom, most miért nincs. :roll: (Mondjuk nem hiányzik. :D ) Talán a stressz, talán az elfogyott kilóim... Addig halogattam a nőgyógyit, hogy most meg a meló miatt nem lesz időm elmenni. :oops:

Adryn, elküldtem az email-címemet.

Zsu
Kép
Kép
*juji*
 
 


Ja Nemlajos nagyon boldog 9. hónapot Döme babának!
Vendég
 


Kukli reggel 8-ra megfőzni :shock: Biztos ezért nem kedvel a kukkoló :roll: Na jó csak vicceltem :lol:

Juji 20 hónapos Vikó és még nem jött meg? :shock: És dokinál nem is voltál a 6 hetes kontroll óta?
Én is már egy hónapja indulok a dokihoz, de pont aznap rendel amikor Pannának úszás van és még nem sikerült összehozni hogy el tudjak menni :oops:

Adryn ez gyümölcsös bonbon: datolya, mazsola, füge ledarálva, pihentetni egy napot hűtőben, majd puffasztott rizst keverni belőle, megint pihentetni kicsit. De mielött belekavarom ki kell venni a hűtőből hogy szobahőmérsékletű legyen.
Aztán én az egyik felét kókuszba forgattam a másikat pedig csokiba. Aztán csomagoltam. Na ez volt a legnehezebb része, mert állandóan leborult :evil:
vica78
 
 


Adryn az én e-mail címemet megkaptad Erpétől?
vica78
 
 


szöcske-eszti abicajos lapok jöhetnek! köszi!!
50 ezerért vette-de ugye ojróban, egyébként én ezt nem is tudtam, még legényként vette, én tök sima kempingnek néztem, amin még váltó sincs..nem volt csilli-villi.egy sima egyszerű bicikli, ráadásul fekete. szóval nem mountain bike, vagy ilyesmi.
köszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


Jó reggelt!!!

Vica nagyon jók a képek, gyerkőcös is, koszorús is bonbonok nyami :) Lehet még tb-re szemüveget csináltatni, nem volt szó róla mostanában, hogy megszüntetik? Felírattam volna én is ha tudom.. Vagy vmi speciális szemüveg? az enyém sima 2-es dioptriás..és tényleg drága de már olyan régen szeretnék újat és most végre rászántam magam...:)

Nemlajos Dömének boldogságos hófordulót!!!

Pulcsi a bicikliről eszembe jutott a karácsony...Kornél azt szeretne de párom hüledezik az áraktól..nem tudja vki hol lehet kapni nem túl drága 8 évesnek való gyerekbicajt?

Katka nyugodtan írj, akkor is ha rossz kedvű hsz, legalább kiírod magadból!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


katka bocsi csak azt hittem már nem is jössz... jaaaa és msot mindenkihez szólok erről az ifjoncról jutott eszembe :D :D :D hogy én már az elejétől tegezlek titeket pedig csak 20 vagyok.. szabad egyáltalán ?:D:D:D:D:D:D:D::D :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi az nagyon vicces lenne ha magáznál minket :lol: engem amúgy nagyon zavar amikor kb. egy húszéves lemagáz :oops: én letegezem ő meg lemagáz. olyan öregnek érzem magam ilyenkor, na meg hülyén hogy akkor most nekem is magáznom kellett volna? :roll:

Queen-bee nem tb-re veszem a szemüveget, hanem az Ofotértnél még nov.30-ig van akció. Azt hittem te is azért ott veszed, vagy rosszul emlékszem? Szóval a keret árából jön le 60 % ha egy bizonyos fajta lencsét rendelsz (azt hiszem :roll: ) és hát én meg legdrágább lencsét rendeltem :oops: na de persze ami olcsóbb lenne az is 30e egy pár :shock: pedig ezen az "olcsóbbikon"még túl sok extra nincs, de ha egyszer fizeti az eg.pénztár 8)
vica78
 
 


Vica én az egészségpénztárra hittem azt, hogy arra veszed :) a kedvezményről persze tudok (az eü pézntár fizeti a különbözetet, nem esett le :) ) de azért jól kitalálták..akkor van kedvezmény ha a lencse min. 20 ezer/pár..

Moncsi ezennel kéretik magázni és nénizni :) :) :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Queen-bee, de igen eg.pénztárra veszem. Akkor arra gondoltál hogy megszűnt az hogy eg.pénztárra lehet szemüveget venni?
Nem szűnt meg legalábbis idén még nem :roll: Gábor is most vett, kifizette a boltba a szemüveget, kért számlát az eg.pénztárra és kb. 1 hónap múlva meg az eg.pénztár utalta a pénzt.
vica78
 
 


Moncsi :D aha, magázz, kérlek :D (nagyon pihent vagy, látom)

Vica, átküldtem a mailcímedet Adrynnak, meg mindenkiét, aki már egyszer elküldte nekem

Betti, itt Csepelen nyílt egy új bringabolt és szervíz, és itt lehet használtan venni jó árban gyerekbicikliket, ha gondolod, megkérdezem, mégis mennyi.

Pulcsi, ellopott biciklit sajnálom.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


:) csak gondoltam rákérdezek :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Pulcsi Tegnap láttam a híradóban, hogy lekapcsoltak valakit, aki lopott bringákat adott el, és ha jól emlékszem 108-at találtak nála. Hátha köztük van a tiétek is. Érdeklődjetek.

Adryn Én is küldöm a mail cvímem, de szerintem meg is van.

Vica Tényleg nagyon ügyi vagy. Én ma túrórudi-golyókat csinálok, remélem finom lesz.

Kép

Kép
rszg
 
 


Vica igen úgy értettem, de hétfőn megkérdezem a Ofotértben, minden kedvezmény érdekel :) :)

Erpé köszi ha megkérdezed!!!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Túrórudi golyó, hű, ez érdekel, épp most toltam be a mai pirospöttyös adagomat, nagy túrórudi függő vagyok :oops: :D

Kukli, tündibündi tud büdöset is? Nahát :o :lol: :lol:
Ha már itt tartunk el kell mondjam, hogy tök kész vagyok, mostanában többször volt, hogy Julcsi 1-2 napig nem kakilt, aztán egyszerre kinyomta a 3 napi adagot. Bakker, nyakig, de tényleg nyakig olyan, elől-hátul. Az egyetlen szerencse, hogy eddig mindig akkor történt ilyen, mikor Apa is itthon volt, így ketten bírtunk vele, ment a zuhany alá, de egyedül nem bírnám tartani és zuhanyozni egyszerre... szóval rettegek mikor ér el a végzet :twisted: :lol:

Szerintem is jöjjön mindenki zártba, és a régieknek meg egyszerűen itt leírjuk végszóban, hogy hova mentünk, és írjanak Adrynnak privit, ha jönni akarnak utánunk.

Banokla, hogy telt az éjszakátok? Krisztián jobban van már?

Lányomat fene se érti, ma éjjel 11-kor, éjfélkor és fél5-kor kelt. A foga ébreszti? De már kb egy hónapja jön ez a kettő lenti és még mindig nem törtek át :?

Annyira szép adventi koszorúkat csináltatok, irigykedem, bennem semmi kreativitás nincs etéren :(

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Egyébként miért van szükség a mailcím küldözésre? Nem elég a nick-eket összeszedni? (Nem okoskodni akarok, csak megkímélni a lányokat a pluszmelótól :wink: )

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Zita Én is ma csinálok először, pont azért, mert Géz is nagy túró rudi függő. Majd megírom hogy sikerült, és ha tényleg finom, leírom a receptet.

Kép

Kép
rszg
 
 


Rszg erre túró rudis receptre én is kiváncsi vagyok. Múltkor én is csináltam, nem gomboc formában csak úgy simán és felszeleteltem, de nem lett az igazi, illetve Gábornak nagyon ízlett de azért a bolti az finomabb. Arra gondoltunk hogy tejszín kellett volna bele amit mi nem raktunk.
Na lépek mert megyünk névnapozni, holnap meg szülinapozni. Ja és még a holnapi ajándékkal van egy kis dolgunk. Sk keresztrejtvény lesz :D ha sikerül megalkotni. :roll:
vica78
 
 


Rszg, oké, kíváncsian várom :)

Vica, tök ügyes vagy!

Julcsi tegnap kapott először spenótot, önmagához képest egész sokat evett belőle :D

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Zita de édes!! Az partedli Julcsin vagy mered anélkül etetni? :shock: Karcsinak tuti olyan lenne minden...

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Zita Milyen spenótot adtál Julcsinak? Te csináltad, vagy vetted?

Kép

Kép
rszg
 
 


Sziasztok!
A vihar elvonult, szokásunkhoz hűen megbeszéltük (ma, úgyhogy én az éjjel a kanapén aludtam...)

Aludtam???
Éjjel 11 és 4 között 13-szor kellett felkelnem Döméhez!!! :shock:
Úgyhogy most kivagyok.

Most meg a kutya megette a reggelimet, amit az ágyon hagytam, míg Dömét bevittem a szobájába...

És most nézem, kint van Döme két első-felső foga :shock:

pulcsi:
tegnap küldtem linket a 180 talált bicikliről, amit rszg is említett, megnézted?

Hja, és köszönjük a köszöntéseket, el is felejtettem :oops:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


sziasztok

zárt: priviket megkaptam aki Erpének már küldte a mélcímét annak nem kell mert Ő átküldte nekem szupi kis excellben :P ezer köszi érte, legalább ezzel nem kell bajlódnom :D Faternak írtam még este de még nem válaszolt. lehet hétvégel valahol. és még mindig nem kaptam választ a dátumot illetően... 1-e vagy 6-a? tessék reagálni mert utoljára kérdeztem és aztán majd én leszek a rossz hogy egyedül döntök :? ;) (elvégre 1-e már eléggé közel van... )

Nemlajos: jó napnak indulsz elébe :? hát éhezteted te azt a kutyát hogy a te reggelidre fanyalodik? :lol: Fogacskás Döme úrfinak sok sok boldogot!! a 9. hónapos szülinapjára tartogatta őket :D

Vica: köszi a golyóreceptet! nagyon szeretem a szárított gyümiket! :D

hűűű túrórudigolyó Rszg!!!... nem vagyok édesszájú de a túrós dolgokat nagyon szeretem!!! kérjük a recit ha jól sikerült!!!

spenótos Julcsi tündérbogár és már milyen nagylányos arcocskája van azokkal a kis fehér fogacskákkal!

sztem az ilyen bebújós antiruhaösszekoszolós előke QB. ugye Zita?

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Banokla
Remélem,jobban vagytok és jól telt az éjjel.
Mi ma úszásról hazafelé sz..rá áztunk :roll:

Vica
Köszi.
Nekem tetszik így is a koszorú :wink:
És még mindig szépek a gyerekeid.Jó a fürdős kép.
Bon-bon:nyamm,nyamm,de jól néz ki.

Moncsi
Te csak 20 vagy? :shock: :shock: A kis szemtelen fiatal :lol: :lol:

Katka
Várunk vissza :wink:

QB
Olcsó bicó?Szerintem max használtan :roll: Nagyon drágák.Már előre fogom a fejem,mikor nekünk is kb. 2 évente újat kell venni,mert kinövik és ráadásul egyszerre kettőt :roll:

Zita
Spenótos Julcsi nagyon cuki :)
Vendég
 


hé, hol a golyórecept? :shock: Én is akarom!!!
És a túró rudit is!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


hát azt hiszem bicaj ügyben puhítani kell majd egy kicsit az én kis Harpagonomat :) ....(a páromat :) )


iwiwen bejelöltem akit megtaláltam Nemlajos ismerősei között :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Köszönjük, bár azért ahogy elnéztem ez a zöld trutyi nem annyira étvágygerjesztő :D

Betti, ahogy Adryn írja ez partedli, csak van hosszú ujja. Amúgy néha partedli nélkül is etetem, mert utálja, de a spenótnál nem mertem kockáztatni :lol:

Rszg, én csináltam, friss spenótot kevés vízben megpároltam, vizet leöntöttem róla, aztán egy kis főtt krumplival és anyatejjel összeturmixoltam. Tök jó állaga lett így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zita978 2009.11.28 13:25-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Dömének gratula a 9 hónaphoz és a két kicsi fogacskához!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


igen, 180 biciklit végignéztük, nincs közte.
de azért köszi!!
szemüveh: na msote gészégpénztár, avgy tb? az nem ugynaza, nem?
régen ha tbre írták fel/ azt 2 évente lehetett, akkor 1-2 ezressel olcsóbb, mint ha simán vetem volna/ az egészégpénztár az vmi munkahelyfüggő dolog, nem?
qb,m én most sztnéj új mkeretet, gyerek mellett nem jó ez a keretnélküli.
ráadásul magában alencsében van ugye a a csavar, ami repeszti szét a lencsét. 2 évet kibirt, drága se volt, de sztem nem áll jól, túl nagy, a szemöldököm fölé ér. ez igy nem szép. csak eddig nem volt időm.
na meg az én uram is olyna spórolós....ami nem baj.
de ha vmit szólok, h venni kéne, első kérdése: Minek az?
biztos, h kell?
és végtére igaza van.
betegeknek jobbulást, banokla Krisztián, tehuti Tomi, és akit kihagyok!
túró rudi recept ie, csak utána ne írjatok 5 oldalt, légyszi :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


nekem is kell olyan partedli!!!! Hol lehet kapni? :roll:

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


ja, még momncsi a bnődről jutott eszembe, h örökbe is adhatta volna.....sokan mondják, hogy ha már megszülték, nem adják oda senkinek, így inkább elvetetik,de.....
amióta anya vagyok, úgy látom, a legjobbat akarjuk a picinek, és ha örökbe van adva, élhet teljes életet, de ha elvetetik, úgy nem nagyon...
na de erről ne nyissunk vitát!!
mert 40 oldal lesz belőle, és akkor a fejem fogom fogni!!!
a kukkolónál én is tippeltem, de senkiből nem tudom kinézni. sztem tényleg kukkoló.
ha unja a fórumunkat, nyisson egyet, és kész.
legyen sajátja :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


nemlakos, vica, olyna jók ezek az sk ötletek!! anynira jók vagytok!!
én tök örülnék ilyen ajinak.
ez nem sk, de pár nőcinek én ilyet gondoltam:
/szeretek apróságot, de jót adni/
http://www.meska.hu/ProductView/index/39470
aki nem ér rá kattintani, kecsketejes szappan,a sszem 750 ft/darab

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


Queen-bee!
Én tegnap brendonban láttam :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


" Hagyd ezt abba, ne gondold mindig azt, hogy zavarsz, ne érezd örökké feszélyezve magad! Ha valakinek nem tetszik, majd szól. Ha meg nem mer szólni, az az ő baja. "

Paulo Coelho

Csak hogy az újak se érezzék feszélyezve magukat! :wink: :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés.
Éjszaka jobb volt mint a tegnapi. Nagyon sokszor felkelt, de nem volt fent egyhuzamba 20 percnél tovább. Ami jó hír nem lázasodott be. Taknyi van. Ma nem vettem észre, hogy tépné a fülét. Meg mintha egy kicsivel jobb lenne a közérzete is. Lehet hogy a fogak kavartakbe ennyire??? :roll: :roll:

Zőőőd Julcsi nagyon aranyos!! :lol: :lol:

Eszti: nálunk is van bébiúszás???? Ezt nem is tudtam. Vagy nem bébiúszásra jártok?

Túró rudi golyó biztos finom lehet. Jöhet a recept. :wink: :oops:

Moncsi, hogy te mennyire pihet vagy. :roll: Magázni?? Ez jó. :lol: :D :lol:

JA és Dömének boldog hófordulót, és gratula a fogacskákhoz.

Nálunk elég vacak idő van. Ebéd után gyerekeket lefektettük, és apával moziztunk egyet. Most meg kapkodhazok, mert jönnek a vendégek. Ha előbb nem este jövök! :wink:

banokla
 
 


Banokla
Nyáron kezdődött a babauszi itt nálunk :wink: A tanuszodában tartják minden szombaton.Két csoport van:a kicsik-1 év alattiak fél 9-re járnak,a nagyok,1 év felett,9-re járnak.
Vendég
 


hűűű, csajok, ez nagyon durva!!! :shock: hát szabad ezt???
reggel óta próbálok a végére érni...

most rohanok apukámhoz, meg vásárolni, aztán majd este jövök, reagálok, bár nem tudom, mire fogok emlékezni... :?

tegnap voltam apukámnál, eléggé magam alá kerültem, ezért nem is jöttem... persze az ember felkészíti magát, de amikor meglátja a takaró alatt a csonkolt lábat, akkor azért az szíven ütős...
meg letakarva a helye... na szóval utána végig bőgtem az utat...
persze előtte próbáltam tartani magam, aztán meg a gyerekek előtt...
ő tényleg jól van, azt mondta, hogy előtte neki annyira fájt már a lába, hogy ez már semmiség. előtte jobban fájt.
már kapott tolószéket is.
és maradni akar a rehab-on, mert itt minden nap van torna, a transzplanton meg nincs, csak a sebét látnák el, és feküdhetne egész nap. bár sokkal szebb, meg menőbb. ez a rehab eléggé lepusztult, tele csonkolt lábú emberrel, iszonyat lehangoló. apuval szemben egy teljesen lábatlan bácsi feküdt. hát ez sem a kedvenc programjaim egyike lesz...
na én sem rontom tovább a hangulatot, most megyek, aztán majd jövök este gyerekes témával, ígérem!

Eszti
adventi koszorúd nagyon ötletes és szép!!!

Fanni ma kapott csillagot a művészi tornán, mert nagyon ügyes volt, minden órán egy valaki kaphat, aki valami nagyon okos dolgot kitalál, vagy meg tud csinálni valami nehezet! és ma az én kislányom volt a legügyesebb!!! 8) olyan büszke voltam rá!
(viszont azóta sem sikerül kikerülnöm a teremből. :? én vagyok az egyetlen szülő, aki minden órán benn ül, mert különben sír, de nagyon, sőt benn sem akar maradni nélkülem. pedig az ovi olyan simán ment, nem is értem, itt miért nem megy neki :roll: )

Kukli
direkt lefotóztam neked Fannit a csillagjával, majd este felrakom!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Vica, hát igen, nem sikerült eljutnom a nőgyógyihoz. :oops: Először halogattam azért, mert még szoptatok, akár normális is lehet, aztán halogattam, mert sovány vagyok, aztán halogattam, mert stresszes vagyok, aztán halogattam lustaságból... :oops: :oops: :oops: Most meg nem lesz annyi időm. :roll:

Zazzy, tetszik ez az idézet, magamra is vettem. :wink: Pedig nem is vagyok új, csak ritkán beleszólós. :D

Zsu
Kép
Kép
*juji*
 
 


Adryn Szerintem legyen Mikulás ajándék a zárás.

Nemlajos a túrós receptet teszem, majd ha leteszteltem :)

A másik meg Vica receptje az oldal teteje felé. 10. hsz

Kép

Kép
rszg
 
 


Csibb: gondolom mennyire megrázó lehet, de az a fontos, hogy apud pozitívan álljon hozzá, mert aki nem pozitív, az bizony feladja.

Katka: tessék velünk együtt depizni, egyszer neked is kijár a "vállunk" :) :wink:

Moncsi: magázni????? ne bolondozz már :) egyébként én is idegrohamot kapok, amikor egy huszonpáréves csókolomot köszön.
Olyankor olyan öregnek érzem magam

DÖme Úrfinak boldog 9. hót, hihetetlen hogy majdnem egy teljes hónappal idősebb Lilinél :)
Ja és gratula a fogacskákhoz is :)

Túrógolyó recept nekem is jöhet, mert mi is szeressük nagyon :)

Adryn: én azt mondom, ha már itt tartunk legyen minél előbb, bár nekem jó a mikulás is, de azt sem bánom, ha 1-én zárunk.

Kukli: én tettem képet Leviről (asszem :oops: :mrgreen: )

Kép

Kép
gabka77
 
 


QB: engem nem találtál meg? v-betünél keress :) (1000 éves képem van fent :) )

Kép

Kép
gabka77
 
 


óóóóóóóóóó, rszg, köszi, nélküled sose találtam volna meg!!! Veled is majdnem kudarc volt, hát én vagy ötször megnéztem az oldal első felét, mire feladtam, és kiszámoltam a 10. hsz-t :D :D :D
Azt vártam, hogy dkg, meg egyéb jól felismerhető alkatrészek :D

csibb, apukádat nagyon sajnálom :( Viszont öröm, hogy azért egész jól veszi az akadályt.

Lányok, ma nálunk tetőzött a függöny-projekt, a színes függönyeinket lecseréltük fehérre és bézsre, meg nyers vászonra, hát mondanom sem kell...!!! Most nagyon elégedett vagyok! :)
És ugye most már van "sötétítő" (az a nyers vászon), nem kell többé vacakolni a zsaluval, meg du. 3-kor bezárni, hogy ne lássanak be a lámpafénytől/monitortól :D

No, most meg uzsgyi tovább, Dömének akarok még tv-takarót (járóka egyik oldalára bélelt vásznat, hogy ne lássa a tévét), aztán holnap meg a terítők!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Csibb sajnálom apud, biztos nagyon megrázó lehetett ezt látni...
Nem fog kapni vmi műláb-félét vagy az még korai? akkor nem lenne tolószékhez kötve..talán úgy könnyebb lenne neki..

Gabka szerintem Te már ott vagy az ismerőseim között!! :) :wink:

Nemlajos ismét csuda ügyes vagy!!Gratula a szép függönyökhöz!! Fotót kapunk?
ja igen Karcsi feje is a tv felé tekereg ha nyitva van...

Adryn ok legyen Miku a zárás, de én alkalmazkodom a többiekhez :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: