A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kata:
hasonló sztori:
mi nyaralni mentünk és egyszercsak a reptéren elkezdett zizegni a bőröndöm - egyikünk se tudta mi az (férjem, én). Mire szétszedtük és az elektromos fogkefe :D

t-pk

Szép napot!

Süti :) aki éjjel legény.... :lol: :lol: :lol: :lol:
tényleg front van, hidegfront. Luca is kétszer kelt, pedig nem szokott 8)

Bex, ti sem aprózzátok el az alvást :? figyu, csinálj Te is egy táblát, alszunk, ne zavarj felirattal, s tedd ki a bejárati ajtóra. nálunk is rendszeresítve van a "lurkó alszik, ne csengess" tábla, mára meg is tanulták a jelentését ;)

szia Niki :)

Scoop, örülök, hogy meg vagy :)

vicger

csak addigra Berni is rám vágyott,így már nem tudtam fényképezni!!!

hát érdekes lehetett az estéd!!miért "zöld kéz"??????

sutimano76

Mert a zöld kéz aktivizálodott:

Így néz ki:

Kép

T-pk, :lol: :lol: :lol: :lol: !! Lányokról kép?

Kép
kata05

Kata hol laktok Tarával? Mert tudom ő a Bajcsyban szült, lehet itt laktok ahol én??? :shock:
akkor csatlakoznék a sétához időnként.

nálam az volt, hogy 2 napja éjjel büfiztettem Ábelt, mi külön vagyunk egy kis szobában, mert a fiúk ébresztik egymást. Álltam az ablakban, néztem a várost ( 10-en lakunk s tiszta időben rálátni a Gellérthegyre, Parlamentre....)
Éjjel, síri csönd, egyszercsak megszólal a kiságyban a bébijáték, halk, kellemes hangon. Nem sokat, csak épphogy, de fura volt. Nem telik el 1 perc, a harmonika ajtó kinyílt kb fél centit, na mondom átjön Máté, csak kómásan lecsúszott a keze az ajtóról. De nem. Brrr azért elég ijesztő volt így éjjel közepén, kimentem megnézni, de Máté aludt, mint a tej.

Kép
Kép
tengdi

T-pk, fogkefe :lol: :lol: :lol:

Kriszti,nálunk sztem nem a front volt a hibás :( ma este is megpróbálom még egyszer,de sokáig nem fogom bírni iyen kevés alvással.

Niki,ne csak olvass,csatlakozz :D

sutimano76

Kata, ne légy depi :) holnap advent első vasárnapja, mindjárt jön a karácsony :)

levegő fíling és átlátszó tinta: szerintem mindenkinél van ilyen sorozatos levegőnek nézés, ne vedd magadra!

nálam pl van olyan, hogy egyszerűen nem veszek észre hozzászólásokat :shock: és nem "nembíromacsajt" alapon, hanem nem látom meg :shock:

Na, látjátok, ezért is olyan nagyon jó lenne egy olyan tali, ahol mindenki ott van.... mert a személyesen lehet igazából megismerni a másikat, s akkor derül ki, hogy kit bír az ember, s kit nem. Mert írott formában azért más minden, nem jön annyira át az ember személyisége, mint élőben :)

vicger

Kosban áll a Hold, ilyenkor azt mondják felpörög az ember ( lásd az éjjelt nálatok lányok ), könnyebben lesz ideges, aktívabb, kevésbé alszik jól....

Kép
Kép
tengdi

Tengdi,de Peppinohoz laksz közel!!!

sutimano76

Jó reggelt!

Kata
Én berosáltam volna...

Bniki
Üdv itt! Írj magatokról, tegyél képeket!

Nekünk jó volt az éjszakánk. Egyszer keltünk enni.
Most meg teregetni kellene
Vendég

Bas...us mennyit bírtok írni!! Nektek nincs gyereketek?? Főleg éjszaka!!! Tegnap kivetettem apával a harry pottert, de 10 perc után mondtam neki, hogy nekem többet ér plusz 1 óra alvás - így nem néztem meg.

Éjszaka keltünk F:1.20 J:2.50. F:5.00. J: 6.00. , szóval egy hete mióta úgy döntött Flóra baba, hogy ő mégsem alussza át az éjszakát, mert úgy milyen uncsi is lenne, azóta 2-3szor kelünk. Biztos jobban tud reggel nevetni a kialvatlan nyomi fejemen
:?

Próbáltam visszaolvasni, de reménytelen, hogy fel is fogjam, amit olvasok:
Zárt...: nekem mindegy, csak szóljatok, ha megyünk és hova, mert még a végén én is magamban maradok :wink:

Holnap megyünk haza szüleimhez - dédik 60. házzassági évfordulójára - bizt meglepődnek!

t-pk

Hát jó reggelt Istennők!!!

Kezdeném minnyá azzal,hogy nóóóórmááális???????????

Etetés közben elkezdtem este visszaolvasni,és mire befejeztük a szertartást, termeltetek 5 oldalt.Ilyen utoljára tényleg pocakosan csináltunk zéro kólával :lol: :lol: :lol:

Ahogy KRISZTI is írta,a blog tényleg erre való.Azt nem is kell minden percben nézni,elég naponta egyszer.Ha esetleg valakinek fontos kérdeznivalója van,az felhívja a figyelmünket,hogy nézzünk bele.Ennyi.

TAnulókutya,elektronyos fogkefe :lol: :lol: :lol:

REméljük Bendi nem olvas minket stikában,mert megtudja,mit kap ajándékba :lol: :lol:

Scooop, örülök,hogy "előkerültél". :lol: :lol:

Niki,gyere te is írj,és olvass.Szívesen látunk.

Alakul a blog.Éppen pofozom.Ma kész lesz.Pic.re felteszem,hogy hogyan miként kell használni.

Kép
v.andi

Tengdi
Én nagyon jól aludtam!
Vendég

[quote="tengdi"]K írta:tengdiosban áll a Hold, ilyenkor azt mondják felpörög az ember ( lásd az éjjelt nálatok lányok ), könnyebben lesz ideges, aktívabb, kevésbé alszik jól....

Nálunk is ez lehetett a gond :lol: :lol: :lol: A sok jó iccaka után,most nehéz volt fenn lenni.

Kép
v.andi

Kata... ez a kutya-duma nem lehetett semmi.... Kép

T-pk... fogkefe... Kép

Bex... car éjszaka.... :roll: :roll: :evil: :evil: :evil:

Jelentem hulla kóóóóóóóóóóóma vagyok... asszem kicsit visszabújok.... 8) 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.11.28 09:43-kor.
vikiviktor

Hú valamit nagyon elbaltáztam... mondom én hogy kóma vok.... Kép
vikiviktor

Megyek teregetni
Vendég

Imola...Kép Neked.... 8) 8) 8)
vikiviktor

Köszi a dicséretet Kata, azért csalás van ám egyelőre, mert, mint Andinak írtam már nem így nézek ki.... :cry: ( :( többiek igen, ők nagyon okék mind , )de lesz még kép és ott kiderül a valóság. :shock: Illetve nem, mert annál meg azért jobban nézek ki...najó, már megint a külsőmmel vagyok elfoglalva, s itt írogatok, ahelyett, hogy a napok óta elővett, de nem használt jóga dvd-m tenném be.

Scoop
ez jó, csúcs tényleg ez is, a 15+158! :lol:
na de én már így vén fejjel eljutottam oda, hogy vendégül látom egykori mostohaapámat, pedig el is váltak közben, elvileg nem lenne vele már dolgom. Ő is megváltozott, én is, meg még sok indoka van, de akkor itt ülök délelőtt, és nem akarok.
Megyek Mátéval könyvtárba, most a Mesterkurzus sorozatra vagyok rákattanva....már persze amit kiolvasnék amúgy fél nap alatt, az most 2 hétbe telik, de amúgy is baj, hogy gyorsan olvasok és ezért gyorsan is felejtek. :( hátha így több marad meg.

Kép
Kép
tengdi

Tengdi, mi a 15. kerben lakunk. Te? Csatlakozz nyugodtan!!

Kriszti, személyes tali: Egyébként tényleg teljesen más ha az ember személyesen megismeri azokat akikkel hónapokon keresztül csak levelezett! Nekem volt akit teljesen másnak képzeltem el!! És nincs szó negatív vagy pozítív csalódásról, egyszerűen csak másnak hittem!

Mabe, ha mentek Ámerikába, és jöttök fel a repcsihez esetleg szívesen megismerünk titeket Mollival! Vagy akkor más gondod is lesz mint mi?

Anna se jelentkezett tali óta! Hahó Anna!!!!!

Andi, ja én idióta meg Bendi elől dugdosom az ajándékot! :lol: :lol:

Na megyek felmosni, éééééééésssss süt a nap!!

Kép
kata05

én 10. kerületi vagyok.

Én Andi téged valamiért barnának képzeltelek. :lol: illetve ez így nem igaz, senkit nem képzeltem semmilyennek, mert milyen alapon is???? de mikor láttam a képeket, meglepődtem, hogy szőke vagy. Mármint hajszínre :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tengdi

áprilistól sokkal mobilabb leszek - úgy gondolom - de most még egyedül csak ide megyek a környékre sétálni. Nálunk minden séta ordítással kezdődik és végződik, de főleg végződik.
Ábel sokszor közben is rákezdi.
Nagyon de nagyon tudja mit akar, vagy mit nem akar.
Márpedig a beöltöztetést, s azt, hogy a lépcsőn a liftig úgy tudok felmenni vele, ha kiveszem a kocsiból, 15kg-os babakocsit másik kézzel felrángatom, de a pici liftbe beszálláshoz Ábelt visszateszem, na ekkor szakad a cérna.
Nem kell kinézni senkinek mikor járunk sétálni, mert mindig lehet hallani.

Kép
Kép
tengdi

Értem,Kata,ez nagyon cuki ez a kutya :lol: Bendinek nagyon szuper nagynénije van :wink:

Mabe,jó éjszaka,irigyirigy.....régebben mi volt a gond a mosógéppel??

Andi,az jó lesz(használati utasítás),mert hülye vagyok ehhez!!!

T-pk,mi is sok boldogot a dédiknek!!!!

sutimano76

na mosásindítás, aztán könyvtár, apa meg főz :lol: .
épp citromos krémsajtos tésztát ( nekem ) magának halat süt. Receptet majd folytatom a picen.
szép napot nektek!

úúúúúúúúúútálom, hogy állandóan tudnék enni, szinte mindig éhes vagyok már nem sokkal evés után :evil:

Kép
Kép
tengdi

Szerintem a nem publikus és a nem akarom elmondani között van különbség. Lehet olyan dolog, amit teljes webnyílvánosság előtt nem mondanék el, de pár embernek, akiket valamilyen szinten ismerek, szívesen elmondanék. Pl. nekem az utóbbi időben elég sok bosszúségom volt az egyik családtagommal, amit csak a férjemmel tudunk megbeszélni, de időnként jó lenne mással is beszélni róla. De azért ki nem teregetném egy nyílt topikban.
És én egyetértek Bibivel, az elején lehet, hogy nyílt topiknak indult, de azóta mindannyian tudjuk, már több lett.

Spickey!

De akkor most már tudod, hogy akár össze is futhatunk időnként, ha jobb idő lesz.

Süti!

"Leszálló sáv" :D

Egyébként nektek nincs véletlenül pár hónapos gyereketek?? :D:D Tisztára úgy pörgött éjszaka a topik, mintha pár unatkozó, épp szülni készülő kismama irogatott volna, akiknek cseppet nem hiányzik az alvás. :D
Most látom, Kriszti is erre a következtetésre jutott.

Kata!

Na ez a hónap sztorija volt, így nevettem::D:D:D

Astrid

Kép
astrid

Kata,ajándék dugdosás :lol: :lol: ,ez sztem reflex

Tengdi,Andi,sokszor hangoztatja,hogy szőke,és nem csak hajszínre,de azért szeretjük,puszpusz Én ismerem közelebbről is ,és nem az!!!tök jó fej csaj :lol: :lol:
séta,hát nem lehet könnyű :roll:

sutimano76

Astrid,esti pörgés.....nem noooormális kismamik,ahelyett hogy aludnának pár hónapos csecsemőjükkel,inkább jópofizott,és most zombi fejjel kómázik(kivéve Mabe) :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="kata05"]M írta:kata05ennyit írtatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A négyszázakárhányadik oldalnál lemaradtam!!!!!!!
Na de visszaolvastam, igaz felületesen!

Nos zugolvasás: Minket hugommal a dokink is olvasgatott, ezt a 6 hetes kontrollon tudtam meg! Na erre varrjatok gombot. A történet folytatódik de nem itt, máshová leírom! Bár az én irományomra nemsokan vagytok kiváncsiak, mert nemsokan reagáltok rá...........

Erika, egyetértek veled egy közösségben van olyan hogy vki vkit jobban bír, ez tök normális. Én szinte tudom sajnos h engem ki nem bír.....

Tengdi, megnéztem a képeidet. Nagyon jók és szépek vagytok!!

Lányok, Lőrincről csak alvós kép készült(na jó láttam egyet amin nem alszik)? Küldjetek nekem priviben nem alvósat légyszi-légyszi!!!

Ma jelentem depi vagyok, miértet ne kérdezzetek. Utálommmm magam. :(

Sziasztok!

Gyors reag erre: KATA én erre nagyon kíváncsi vagyok !!! ... és amúgy sokszor nem azért nem reagálunk egymásra szerintem, mert a másik kevésbé érdekes ... csak nekem pl alig jut időm ... most is csak ideültem gyorsan, megnyitottam a topicot, és ez volt az első hsz, amit elolvastam ... sokszor vissza sem tudok olvasni mindent, nemhogy reagálni ... ne hari, ha valamidre személy szerint nem !!! ;) :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata, ajándék dugdosás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe, kellemes teregetést :)

hűha Andi, de ügyes vagy blogilag! Jut eszembe, ha eccercsak lesz egy kis szabadidőd vmikor, szeretném a segítségedet kérni blogilag, mert nem műkszik a blogban való kereső, meg ha archívumban nyitok meg vmit, akkor nem lehet olvasni a skék háttér miatt.

nekem ma bőven elegem van a kamaszaimból 8) 8) 8) Ati lohol utánuk, mint a kiskutya, ők meg jobbára frankón levegőnek nézik. ami normális lenne, ha egyszer-egyszer néznék levegőnek... mer' nincs kedvük... meg nem szeretnék... meg nem akarom és társai... Vicám az utóbbi napokban már kétszer eljátszotta velem azt, hogy kértem tőle valamit, hogy segítsen erre lazán közölte, h ő most nem szeretne :shock: :shock: :shock: :shock: simán sokkot kaptam tőle, köpni nyelni nem tudtam... Erre ma meg a nem játszunk Atival sztori, úgyhogy közöltem, én ma nem szeretnék főzni. pont. mindenki azt eszik amit talál. lehet h drasztikus, de a szép szó, a beszélgetés nem használ. /vacsit azért főzök nekik, de ezt nem tudják /

vicger

tengdi Ábel jó fej :) nem árt, ha az ember tudja mit akar :)

vicger

Brumi, mire vagy kiváncsi? :D

Leírom mi nyomta eddig gyenge lelkem (persze azóta kisétáltam a depimet):

Nos, én Krisztitől éreztem egy kis eltávolodást. Gondolom nem a személyemnek szólt, de kicsit fura volt hogy volt olyan nap mikor Lőrincről betettem képet, és még 2-en rajtam kívül, és Kriszti mindegyiket megdicsérte, de Lőrincet nem( tudom most gyerekes vagyok), és ha írtam sem reagált semmire az elmúlt napokban, tán hetekben .És ekkor azt éreztem hogy haragszik rám tán valamiért. Bár így utólag tudom h..e voltam (ezért bocsi Kriszti), mert rá kellett volna kérdeznem, de nem tettem.

Örülök, h meg tudtalak titeket nevettetni a sztorival. Tesóm szerintem azóta röhög rajtam mióta elmeséltem neki.

Kép
kata05

Sztori:
nővérem kislánya most 7 hetes és van egy majdnem 3éves fia. Tegnap ment hozzájuk anya, be akart menni Marci szobájába, erre ő:
-Vendégségbe jöttél hozzám nagyi?
- Igen.
-Akkor gyere be, hoztál gyereket is?
-Igen - anya felkapott valami plüss macit.
A gyereket add ide majd én dajkálom - Marci elkezdte ringatni- úgy látom éhes _ Marci felhúzta a polóját- , megszoptatom.
Majd a vállára dobta, hogy büfiztesse - elkezdte ütögetni a hátát, végül az ágyra dobta, hogy akkor most alvás... :D

Én mondtam a nővéremnek, hogy tudatni kellene a gyerekkel, hogy a fiúk nem szoptatnak. Nővérem: mondtam neki, de azt mondta, hogy akkor nem voltam fiú. ... tegnap fürdés elött propellereket kellett leszerelni a gyerekről, mert egész nap helikopter volt...

t-pk

[quote="mabe86"]H írta:mabe86A ZÁRT lesz a topik, én akkor se fogok másként, mást leírni.....

NEM bántásból, tényleg távol áll tőlem minden negatív él: te lehet nem fogsz másképp írni, főleg, ha anyukád majd azt is olvassa, de lehet hogy többen közülünk igen ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jaj Kata :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: lécci lécci ne haragudj!!!!!!!!!!! Nem direkt volt, egyszerűen annyira figyelmetlen vagyok néha, h nem veszek észre hozzászólásokat, vagy úgy emlékszem, hogy lereagáltam, aztán kiderül, hogy csak akartam, de itt kellett hagynom a gépet vmi miatt.... Tudom, nem mentség :oops: :? Ne haragudj! Nincs nekem semmi bajom Veled, ezt tudnod kell! :)

T-pk, sztori nagyon aranyos! :) Fantasztikusak a gyerekek, mert bármik lehetnek! A nemi identitás tudat 4-5 évesen érik/rögzül/tudatosodik, addig meggyőződésük, hogy váltogathatják a nemeket kedvükre ;)

Olyan dzsuva idő van... ködös,nyirkos plötty :? :? :? :? :? :? Ati meg nem akar aludni, de állandóan hujjog, kiabál, visít, a fejem mindjárt szétrobban :? :? :? :?

vicger

Vicger, no problem!!! Én most nagyon zizi vagyok!!!

Dia, kár hogy a 10-be laktok! :( Kezdtem megörülni hogy te is itt nálunk valahol!

Ebédre spenotot ettem, isteni volt!!!

Gyerekem előbb nyakig f..ta magát. Teszem tisztába, erre hátról megfordult a pelenkázón(persze szaros pelenka még rajta):

Kép

Kép
kata05

Látom senki nincs megyek aludni, de még egy story:

Előbb nézem a pic-et, mondom már mindenkinek van albuma csak nekünk nincs. Hát nyitok egyet! Képfeltöltésig eljutok, mire tallózás, huhh a doksi csak a nevet írja ki, mondom ez az 5 amit egyszerre fel tudok tölteni tuti, Lőrinc kép(bár nem látom mert nem adja ki a kis képet). Várok kb. 10 percet mire azt az 5-öt feltölti, hát lányok nem az anyósom van mind az 5-ön a gyerekkel!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Na pááááá!

Kép
kata05

Kata!

Nekünk a thomas mozdony szólal meg néha magától!

Tengdi!

Én is most kattantam rá a mesterkurzusra, tegnap kettőt olvastam el(Egészséges egyén-beteg társadalom, Kéretlen útravalók)

Most Lenkeitől olvasom a Cenzúrázott egészség-et, ne kérdezzétek mikor? Szopi közben, evés közben, babkocsitoli közben.... :lol:

Kép
arvaerika

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="mabe86"]H írta:mabe86A ZÁRT lesz a topik, én akkor se fogok másként, mást leírni.....

NEM bántásból, tényleg távol áll tőlem minden negatív él: te lehet nem fogsz másképp írni, főleg, ha anyukád majd azt is olvassa, de lehet hogy többen közülünk igen ...

Azért a negatív él benne van :?
(és az esetek nagy részében belekötsz abba, amit írok :cry: :cry: :cry: :cry: )
Vendég

Kata!

Most nézem Lőrincet, írtó ügyes. Lotti is ma f*sott egy embereset (4 napig tartogatta). Miért vagy zizi? Publikus?

Enyim ember Elment a Premier Outletbe öltönyt venni, nagylányomat is elküldtem vele. Ő két hete vett egy csizmát, aminek atalpa tegnap kilyukadt :shock: Szernencsére visszaadták alóvét. Mondtam, inkább vegyen márkásabbat, hátha ott talál valamit leárazva.

Zugolvasók: bizto svagyok benne, hogy sokan vannak, engem abszolút nem zavar,nyugodtan bújjatok elő....

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Hát, nem mondom, hogy én kipihent vagyok. 6kor keltünk, előtte itt garázdálkodtam, szóval megérdemlem. :lol:

Képzeljétek, délelőtt sétáltunk egy kicsit Floraval és Ebanoval, bibibi... Annyira cuki és olyan gyönyörű hosszú szempillái vannak (ezt persze annak írom, aki nem látta még élőben :wink: ). És Flora annyira helyes, jó fej csaj (ezt meg csak azoknak akik eddig nem tudták :wink: ).

Idő itt szottyos, hűvös, borús és boáááá... :wink:

Kata: Azt Lőrinc milyen ügyes! :shock: :lol: Bár a világbajnok fejemelés után nem is csodálkozom rajta. Valószínű mindig élen fog járni mozgásügyileg és csak tedd föl ezeket a mutatványokat online edzésnek. Ha már online főzünk mi, babák online tornázzanak. A kutyusus sztorid tényleg :lol:

Nekem is volt, hogy nem lett megdícsérve Máté, ne aggódj. És ha már nevesítetted, akkor én is, csak hogy genya legyek. :wink: :lol: Egyébként tényleg nem vagyok az, csak akkor engem is nagyon bántott és szemetszúrt már többször is. Bibi megdícsérte Gálékat (no Kriszti nem ez a gond, tényleg szép a csibekas), de pont előtte volt Mátéról egy csodaszép kép, arra meg nem kaptam semmit. De itt lezártam, csak nem akarom, hogy bántson. :oops: :wink: :lol:

T-pk: Andris is így utánoz engem Malackájával. Nagyon profi már gyereknevelésügyileg! Egyébként tényleg érdekes a nemi identitás kialakulása. Alapvetően Andris tudja, hogy ő kisfiú, de sokszor mondja azt, hogy amikor majd ő kislány lesz, akkor ez meg az... :)

Süti: Cudar éjszaka brrrr... Sajnálom!

Mabe: Nekem épp ellenkezőleg, csomó ruhát kéne leszednem, erre itt ülök és növesztem a hátsóm. :lol: Arra nem is gondolok, hogy nagyrészét ki is kéne vasalni (hányingeres szmájli)

Kép

Kép
hgrita

[quote="kata05"]L írta:kata05átom senki nincs megyek aludni, de még egy story:

Előbb nézem a pic-et, mondom már mindenkinek van albuma csak nekünk nincs. Hát nyitok egyet! Képfeltöltésig eljutok, mire tallózás, huhh a doksi csak a nevet írja ki, mondom ez az 5 amit egyszerre fel tudok tölteni tuti, Lőrinc kép(bár nem látom mert nem adja ki a kis képet). Várok kb. 10 percet mire azt az 5-öt feltölti, hát lányok nem az anyósom van mind az 5-ön a gyerekkel!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Na pááááá!

Miket nem művel a tudatalattid, nem? Még lehet, hogy imádod... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Erika: Csizma :twisted: Egyébként nekem márkás cipőm is ment tönkre írtó gyorsan (elvált oldalt a ragasztás), szóval semmire sincs garancia, főleg hogy mindent Kínában gyártanak. :( :evil:

Én is szeretem a Mesterkurzust, főleg mert érdekes témák, de röviden. :lol: Ez most nagyon is szempont. :)

Nekünk egy kirakónk van, ami hangot ad ki. Csak akkor vagyunk biztonságban ha nincs benne elem. És mindig a majom kezd el ordítani, nem is halkan. :roll:

Kriszti: Valami biztos van a levegőben (talán front közeleg? :roll: ), mert Andris is előadja magát. Belekakilt a bilibe... Jövök be, büdi van... Nézem honnan jön... Meglátom... Nézem gyerekem, vígan játszik... :shock: Ez mind OK is lenne, csak az a bibi, hogy nem tudja kitörölni, nem szólt, csak szépen visszaöltözött. :shock: Ilyet sose csinált eddig, szóval tiszta zizi. Remélem összepuzzle-özi magát mire a keresztszülei megjönnek 3kor. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Megjöttem, mire lefekszem gyerek felkelt!

Erika, szeded is a Lenkei tabletták valamelyikét? Nem tudnám megmondani mi bajom van. Így keltem fel. Csak érzem hogy vibrálok, és azt annyira nem szeretem, ilyenkor képes vagyok bárkivel összeveszni, tök pici dolgon. Lehet megint piroska fog kopogtatni?!
Még jó hogy visszaadták a pénzt! Azért dühítő, hogy mehet tönkre egy cipő ennyi idő alatt?!

Rita, ja tudatalatti! :wink: Nem csináltál olyan csudijó képeket a fiúkról megint? Én meg Tarával sétáltam. Hát a lánya csúcsfazon!!! Olyan jókat tudok rajta derülni! Igazi kiskamasz.

SOS: A gyerekem 2 napja majdnem minden szopi előtt ahogy meglátja a cicimet elkezd ordítani. Rakom a szájába, még jobban ordít. Ezt játssza 3-4 percet, és egyszer csak elkezdi szívni. Mitől lehet?? Mindegyik cicivel eljátszotta már. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2009.11.28 13:54-kor.

Kép
kata05

Rita!

Popótörléselhagyás: Lehet, nem is kellett volna törölni? Fanni rákapott a feketecsokira, azóta egy csomó klotyópapírt megspórolunk. Párom szerint amúgy is esszük a wcpapírt (naná , 4 nővel él együtt).

Kép
arvaerika

Kata!

Még nem,de aszkorbinsavat akarok én is, meg a gyerekeknek is. Meg valami gyerekvitamint.

cipő: már amikor hazahozta, láttam, hogy papírtalpa van :? Csak olyan plázázni való csizma volt, de utcára nem való. Vagy lehet nem rendeltetésszerűen hordta és kimerészkedett vele az utcára :lol: Büdös kölök. Amúgy a nem akarom megnevezni a boltot,de a HUMANIC-ban vette :lol:

Kép
arvaerika

Cici: ilyet Lotti is csinál mostanában...egy darabig játszik vele, aztán csak elkapja...pont mint a macska az egérrel.

Tényleg, tudjátok, miért játszik a macska az egérrel, mielőtt megeszi?

Kép
arvaerika

[quote="vicger"]B írta:vicgeribi ejj az a gát.... de megértem teljesen. Te mit szólsz a bloghoz, mint ötlethez?

Köszi Kriszti :) ... elöljáróban: a zárt topic ötlete nem tőlem ered ... én csak reagáltam a felvetésre ... nagyon jó lenne a blog ötlete, ha 2szer ennyi időm lenne ... és ha így marad: tehát itt nyílt és lesz blog, akkor én valószínűleg inkább csak oda fogok írni, ide max "viccelődni" járok majd, és "felületes" csevegést folytatni .... esetemben nem helytálló, hogy ugyan úgy írnék zártba, mint ide ... tisztában vagyok a nyilvánossággal, és sokszor inkább nem írom le a véleményem, amit pedig egyébként az itt fórumozókkal szívesen megosztanék ....

IGEN: anno tisztában voltam vele, hogy ez egy nyílt fórum ... kb fél éve laktunk itt, és nagyon magányos voltam, amikor itt elkezdtünk írogatni ... nem kerestem barátokat, csak "szólni akartam valakihez" nap közben ... DE barátokra találtam és itt jön a lényeg: barátok közt az emberek nagy többsége (tisztelet a kivételnek, aki ugyan úgy ír és viselkedik minden szituban !!!) más hangot üt meg ... én ezt gondolom, vagyis pontosítok: én ilyen vagyok ...

pedig én is elég extrovertált személyiség vagyok, de sok mindenről nem, vagy nem úgy beszélek a nagy nyilvánosság előtt ...
és az a véleményem, hogy pont ez a megoldás rejti a klikkesedés
veszélyét (mármint, hogy blog és párhuzamosan ez a felület ) ... tőlem maradhat nyílt, én továbbra is itt leszek, ha így marad minden... csak nem fogok itt mindenki előtt úgy megnyílni, mintha "magunk között" lennénk ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rita Andris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: akkor húzta a csíkot :lol: :lol: :lol: azért gyanítom éles helyzetben ez annyira nem vicces... 8) 8)

Kata Lőrinc micsoda roham léptékkel fejlődik :shock::shock: eszem megáll!!!!!!!!! anyósos kép 8) 8) 8) 8) 8) 8) jáááááááááááááj :) :) :)
én is szoktam így vibrálni, tényleg nem jó :?

Erika mi a fenéből volt annak a cipőnek a talpa??????? nagyon durva!
Lenkeit nagyon csípem!

ezek a nem lereagált képek tényleg nem direkt vannak, egyszerűen figyelmetlenség/fáradtság/szétszórtság.
Pláne úgy, hogy mindegyik csemete gyönyörű!

vicger

[quote="szintus"]K írta:szintusedves csajok!

Én egy igazi zugolvasótok vagyok,bár nem is is ismerek senkit,hisz
Vajdaságból irok,de nagyon szeretem olvasni ezt a topicot.
Egyik legjobb a babaneten!!!!Klassz emberkék vannak itt! :wink:
Ne menyjetek el légysziiiii!!!!!

Szia Te Kis Zugolvasó! :lol:

Üdv Köztünk, gyere sűrűbben, és írj magadról pár szót (lehet műár megtetted, de még csak az 500. oldalon járok visszaolvasásban :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Bibi: Mi változott azóta, hogy Lotti megszületett? Csak kiváncsi vagyok. :oops:

Már nem vagyok abban a felfokozott érzelmi állapotban, mint a szülés előtt: sem olyan érzékeny, sem olyan meggondolatlan nem vagyok .. pl: nem szólok be Mabe-nak, ha nem értünk egyet :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: