A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Hahó!

Tejóég!! Hogy pörögtök! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyitott / zárt:

Blog, én tartok attól, hogy szép lassan mégiscsak mindenki ott ír... mert egyszerűbb lesz, mert ott nem kell agyalni, írhatom v sem, mert ha már úgyis oda írom a nem publikusat, akkor minek máshova még egyet, ha ide már már beléptem, miért a másikba... stb stb stb stb...

Nekem is idegen kicsit a blog, annak ellenére, hogy gondolkodom azon, hogy elkezdek írni (Rita, még azóta sem jutottam oda :D )
Nekem a blog inkább monológ, mint beszélgetés.

Értem, hogy miért pattant ki az ötlet, és egyet értek vele, de az a nagy helyzet, hogy Vicgerrel, Erikával és Mabeval is teljesen egyet értek!
Én nagyon szeretem ezt a fórumot, azt is, ahogy ide írunk. Szóval sajnálnám, ha elmennénk innen, megyek veletek, de a véleményem még mindig az, hogy vagy itt mindent, és egy nem új fórumban a kényeset, aki ki akarja önteni (max emailben, azt sztem mindenki gyakran nézi, nem?), vagy az egészet egy zártba.
Persze nem menekültök tőlem, ha kétfelé írunk, ez csak az én szavazatom.
És sztem senki nem fog nemet nyomni a listán.....

Gáborosok, Viktorosok, Péteresek, többiek, ha valakinek van bármilyen Gil-ja (zsiuja), vendégem egy fagyira :D

Vazze, mire reagáltam, már a csokinál tartunk!!
Kinder Bueno, Snickers és piros Bounty. Szerintem.
Bár igazából bármelyik, a lilát is imádom, hajajjjj

floranan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita
Ngyon egyre gondoltunk.....
Vendég

[quote="hgrita"]M írta:hgritailyen "szőkés"? Van ilyen film is? nem is tudtam... Eddig csak a barnásat, esetleg a vöröseset néztem, ez kimaradt... Érdemes megnézni? :wink: :lol:

Kép nem hiába vagyok az... :wink: :wink: :wink:

Noo tényleg húzok a.... már laptetőm is van... bebebe.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="hgrita"] írta:hgritas Viki, megvan a laptető!!! Hurrá!

Akkor nem kapok tortát, brühühü...

de kapsz.... :wink:
vikiviktor

Flora
Felébredtél????
Vendég

[quote="hgrita"] írta:hgritas Viki, megvan a laptető!!! Hurrá!

Akkor nem kapok tortát, brühühü...

Ne sírj, majd Én küldök neked, csak ne feledd el kinyitni az ablakot!! :wink: :wink:

spickey

[quote="floranan"]
írta:
florananGáborosok, Viktorosok, Péteresek, többiek, ha valakinek van bármilyen Gil-ja (zsiuja), vendégem egy fagyira :D

Ezt megnyerted!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nekem meg kettő, bibibi... És a jelem pöttyöslabda... :lol:

Kép

Kép
hgrita

[quote="mabe86"]F írta:mabe86lora
Felébredtél????

Nem, Ebano aludt el :lol:

floranan

És ez már az 503. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már ketten biztos szeretnek, be is gyűjtöttem két szelet tortát! De fini legyen ám, mert harapok... :)

A fagyiról meg lemaradok :cry:

Pedig akkor biztos csatlakoztam volna a 90 naposhoz januártól, de így... :roll:

Kép

Kép
hgrita

Már ketten biztos szeretnek, be is gyűjtöttem két szelet tortát! De fini legyen ám, mert harapok... :)

Kép

Kép
hgrita

Kép

Kép
hgrita

Rita
Kép
Vendég

Kép

Vagy egy ilyent????
Vendég

Hello Kitty
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valamelyik nap az egyik ismerős mesélte, milyen szuper bőrtáskákat nézett, vett magának.
Anyukám meg megjegyezte, hogy én előbb veszek egy "Hello, Kitty" rózsaszín táskát, mint valami szuper bőrből készültet.... :oops: :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Kimaradtam a torta-témából, nem értem.....

floranan

Ó köszi, jöhet mindkettő! :)

Na megyek, mert úgy érzem hamarosan kelünk... Kell holnapra is a humor, no... :lol:

Jó éjt és szépséges álmokat!

Kép

Kép
hgrita

baszki csak eteni mentem.........na így hogy reagáljak...

Rita szived...lista...meg van.....pusz érte...
képzeld el a tortások szeretnek,én ebédet adtam,cö és személyesen!!!!!na ki szeret?????

floranan írta:
[quote] írta:s sztem senki nem fog nemet nyomni a listán.....
én bátor vagyok wazze(by Vicger-jól írtam???)

csoki....sport,boci és Ebano :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="mabe86"]
írta:
mabe86Anyukám meg megjegyezte, hogy én előbb veszek egy "Hello, Kitty" rózsaszín táskát, mint valami szuper bőrből készültet.... :oops: :wink:

Én is
Legutóbb kaptam ajándékba egy feketét, rajta pink Minnie Mouse...

floranan

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76

:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
és tényleg! :D

floranan

jó éjt nektek, akik mentek!

floranan

Etetés lezajlott,visszarakás ok,de annyira nyikorog a parketta,hogy kijönni nem ok!!!!!

Bex,hova vitted Scoopékat,Madarnál még megvoltak???????????????

sutimano76

[quote="floranan"]K írta:florananimaradtam a torta-témából, nem értem.....

ne aggódj ,én a szőkés,barnás ,vöröses,feketéből maradtam ki :shock:

sutimano76

Rita nem kell ám 3× küldeni,csakhogy felfigyeljünk!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76

floranan írta:

megtettem :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
jaj de genya vagyik...néha előbújik a kisördög belőlem!!!! :evil:

sutimano76

namivan,mostmeg egyedül kell eljussak az 504-re??????????????

sutimano76

akkor én is menek,hátha lesz egy 5 órás alvásom!!!

jó éjt

sutimano76

Hali Flora :)

Jól Süti :)
Lassan nekem is kéne menni aludni... bár mostanában állandósulni látszik a baglyoskodás.

Na még egyszer a blog-fórumról. Monológszerű persze, de pont emiatt lenne jó a probléma kezelésére, mert oda leírom, hogy : vinné a csuda az egész pereputtyot, állandóan kérdezgetik, hogy mit segítsenek, pedig nem vagyok én balfasz, meg tudom csinálni, a tököm tele azzal, hogy hülyére vesz a tesóm, ráadásul szerintem le is néz, mert csóró vagyok, és különben is fáj a fenekem, mert megint kijött az a rohadt aranyér, és alig tudok ülni, de legszivesebben a világból futnék ki, mert a férjem megjegyezte, hogy milyen drágák a ruhák, tán nem kellene újat venni, fogyjak le. Menjen a búsba, hordta volna ki ő a gyereket, meg szülte volna meg, lenne akkor nagy a pofája, ha fogyásról van szó.. meg különben is, kaját nem fogok kidobni, s neki már nem felel meg a tegnapi. De ahhoz van esze, hogy entyem-pentyem gyere anyuci, most alszanak a gyerekek, bezzeg azt nem veszi észre, hogy egész nap meg nem álltam, ráadásul a hülye haverja is itt cseszte a rezet és telebagózták a lépcsőházat, én meg ugráltam nekik, mert drágám hozzál már ki egy sört. Pfffffffff na persze... mosni főzni vasalni, közben jön az anyja, hogy átjönnének holnap ebédre. Hát kösszépen... Ehhhh elegem van, világgá megyek.

Na, pölö ilyet. Ettől még itt a fórumon írja az emberünk, hogy helló sziasztok, Gizike megint kétszer kelt fel az éjjel, de másodszorra már alig evett, bezzeg dáridózott... s olyan fura az ínye, lehet jön a foga... mit is mondtatok, melyik homeós bogyó jó a fogzásra? Meg a szokásos beszélgetések, amik szoktak lenni, de a gőzt már kieresztette máshol.

Közben a blogban Jucika elolvassa a bejegyzést, s jól válaszol rá, hogy a fene az ilyen pasikba, s miért nem mondtad neki Gizikeanyuka, hogy hozzál magadnak sört, ha inni akarsz koma.

vicger

Nemtom mit jól Kriszti,de amit írtál.....imádlak olvasni na!!!!

sutimano76

nem vagyok normális,megy a vírusirtó progi én meg netezek......küzdjé wazze

sutimano76

jó éjt!

sutimano76

Ez is igaz, Kriszti!! Csak én sztem képtelen leszek mindkettőt követni, de vágjunk bele, nekem 8 :D

Asszem, én is elzúzok pihizni!!
Jó éjt csajok!!!

floranan

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76floranan írta:

Ezt jól :)

Jóccakát :)

vicger

Flora, dehogy leszel képtelen követni :) nem megy ám az olyan könnyen :)

na, most már tényleg szpátty.

Scoop, merre jársz???????????????????????
Csunyeszka hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

vicger

Van még valaki?
Írtam egy két dologról de elszállt. Addig meg írtatok 3 oldalt. Talán most aludt el a fiam. 9-től fennt volt és napközben is alig aludt. Talán a front? Mondtam én nektek, ha nappal alszik éjjel lesz gond. Hazajöttünk 8 körül elaludt 11-kor kelt. Aztán ébren fél 2-ig. 4-kor megint kelés- alvás negyed 5-től 9-ig. Délelőtt még jó kisfiú volt, de aztán...... főleg most este..... semmi nem jó, sehol nem jó, még ölben sem. Írtam még este, hogy megpróbálom kiságyban altatni, ne szopi közben aludjon el és kelljen átrakni... de nem éjjel. Hát de. Már hulla voltam, nem volt türelmem kivárni a 20 perceket és akkor is rizikós, mert felkelhet.... hát betettem puszi simi cumi, nézgelődés és alvás. Éjjel és ma napközben is ezt játszottuk. Sőt, ha nem is aludt akkor is elnézelődött egy darabig. Örültem. Meg gondoltam, talán napközben nem aludt talán éjjel fog. Nem jött be.

Megpróbálok egy két dolgot emlékezetből.
Szóval Dorkával és Vikivel értek egyett, már mondhatni barátok vagyunk és időnként felmerülhetnek dolgok amiket nem szeretnénk ha idegenek is olvasnának. Kriszti írta jól, nem kell szidni senkit, de vannak olyan esetek, mint a mai.... páromnak elmondtam, nem szidtam a szüleit, de néha sok. Szeretem őket, csak fura. Csütörtökön volt anyós szülinapja, telefonon köszöntöttük. Tesója sem volt itthon stb okok miatt. Nem tom mi lesz éjjel alapon szerettem volna aludni 4 körül. Más nem egy órát míg páromék megjönnek. Mert jött apja és nagybátyja megnézni a kazánt. De mikor aludnék el, hív, le volt némítva, de párom szokott hívni meló után. Nem kellett volna..... :oops: beszéltünk du. mindegy. Menjek ki mert apjáék már itt vannak adjam nekik oda kazánház kulcsot. Mérges lettem, de legfeljebb fél órát pihenek, alvásnak lőttek. Erre nyitok és hallom anyós is itt van. De jó! Szeretem a meglepetéseket nagyon!!! Pihenésnek is lőttek! A saját anyum sem jön ide szó nélkül!!! És elhiszem, hogy unokázni akar, de bírom hogy itt vannak fél órát de aztán rohanni kell. Ő meg pici, ha pont alszik.... Aludt is, de hozott lekvárt szatyorral zörög. Ami alapból nem baj, csak épp hogy elaludt. Meg tudja, hogy holnap megyünk és ilyenkor 3-4-5 órát is ott vagyunk....
Szóval Mabe én is vállalom magam, meg amit írtam, de az ember kidühöngi magát, elmondja itt és oké. Mert párom szüleit nem akarom megbántani, hogy minek jött??? Főleg mér előbb? És így, hogy most tök fáradt vagyok, de nem tudok aludni, mert még nem alszik rendesen. Nyekereg. Jól jött volna a délutáni szunya. Mindegy.
Ezt most elküldöm aztán elkezdek visszaolvasni.
bex13

Spickey inekem is Péter :wink:
Rita nálunk is.... sms-ed jött. Nézd meg, de odaadja a telefont. Persze az embernek van magánügye, de együtt élünk nincs titkom előtte. Legalábbis jelenleg! :wink:
Húúú és jó lesz nekem is Andrisra és Mátéra figyelni, nehogy fekete listás legyek! :lol: :lol:
Süti drukkolok! Vagy már késő?
Viki kocsival sétálni.... haláli vagy! :lol:
bex13

Süti, jelentem Monorra a vasútállomásra! :lol: És még útközben is jót nevettem.
De volt reggel nem??? Na visszakerestem...Elküldve: 2009 November 27 Péntek - 9:27

na neeeee mááááááááááááá
4 teljes oldal van előttem, plusz ami még hozzá jön addig, mire el tudom olvasni :?
Húhhhh, megúsztam, nem én láttam őket utoljára! :lol: :lol: :lol:
Na jól van. Én éjszakázom csak, de jó.

Én fiam nem olvasta szakirodalmat, nem ismeri a 6 hetes és 3 hós ugrást! :wink: Vagy tudja, de ő csakazért sem! Tegnap is többször de ma szinte egész nap 2 óránként reklamált kajáért! Eddig 3-4 óra, de volt 5 is. Éjjel meg 6-7 is. De ez most? És lesz még nemulass.... éjfélkor evett utoljára... fél 3, hiába csak 3/4 órája alszik... Mitől lehet ez?
Jó reggelt! Én megyek aludni!
bex13

na jóóóóóóóóóóóóóóóvan máááááááááááá.......ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! (kétségbeesett smájli) tegnap úgy hagytalak itt titetek, hogy 495. oldal, és 3 oldal volt még hátra!!!!!!!!!! 9 teljes oldal vár rám :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: direkct csináljátok? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

zárt topik: szerintem nem tudom........ :lol: felőlem ok, csak szóljatok, hogy hol, nehogy egyszer csak arra üljek ide, hogy magammal társalgok!

süti: hajad jó..de tényleg...komolyan :lol: :lol: :lol:

zugolvasó: biztos sokan járnak ide, csak úgy olvasni anélkül, hogy beleszólnának. Pl volt az a csajszi ( asszem volt is valamelyikőtöknek némi nézeteltérése vele) aki egyszer csak megszólalt, hogy ismeri a páromat ( mikor azt a képet tettem fel, ahol a kiságyban térdelt :wink: ) Engem nem nagyon izgat. Olyat nem írok, ami titkos, a többit meg nyíltan...ha olyat írnék, amit bizonyos emberek sértésnek vennének, ha olvasnák, az olyan, amit a szemükbe is megmondok, ha kell ( pl nevelőfaterom tudja, hogy egy (18-as karika) undorító, aljas, kétszínű, gerinctelen szemétláda faszfejnek tartom) de ő tuti nem olvas itt....... :lol:

viki: bonbon :lol: :lol: :lol:

kriszti: nem vagy egyedül, mi házunk is akkora, mint Móniéknál a nappali-szalon, vagy nem tom, hogy nevezzem..gyönyörű, hatalmas :lol:

na, a legfontosabbat a végére akartam hagyni, de esélyem sincs most tovább olvasni mindent. apmá nemsokára jön haza Szegedről, és még fejnem kell, mielőtt kimegyek az állomásra elé. szóval akkor a lényeg:
Móni, nagyon-nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Még apája is, pedig nem igazán díjazza az ilyen csajos bulikat. Örülök, hogy megismerthettünk téged és a lányaid, akik mind a ketten csodaszépek! Várom a kövi találkozót! :wink:
És a többiek, akik ott voltak: Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titetek élőben is! S akiket nem, remélem hamarosan találkozunk veletek is! :wink:

Ezt most elküldöm, aztán majd jövök, amint tudok.

KépKép
Kép
scooper

ja, teszem fel a képeket, amit csináltam :wink:

KépKép
Kép
scooper

felteszem mindet, de pár kép nem sikerült valami jól :?

KépKép
Kép
scooper

tengdi, mi annyi mindenben hasonlítunk :shock: még a 158 centi meg a plusz 15 kg is stimmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

madar: Julcsi ari :lol: reméltem, hogy tetszeni fog neki, én nagyon szerettem :wink:

KépKép
Kép
scooper

tegnap én is agyonvásároltam magam :shock: :lol: enyit erről..... :lol: :lol:

na, eddgi jutottam....folyt.köv.....ha addig, még nem jövök, eltűnnétek zárttopikra, valaki dobjon rám egy privit, vagy sms-t, vagy mailt :wink:

KépKép
Kép
scooper

Mennyit írtatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A négyszázakárhányadik oldalnál lemaradtam!!!!!!!
Na de visszaolvastam, igaz felületesen!

Nos zugolvasás: Minket hugommal a dokink is olvasgatott, ezt a 6 hetes kontrollon tudtam meg! Na erre varrjatok gombot. A történet folytatódik de nem itt, máshová leírom! Bár az én irományomra nemsokan vagytok kiváncsiak, mert nemsokan reagáltok rá...........

Erika, egyetértek veled egy közösségben van olyan hogy vki vkit jobban bír, ez tök normális. Én szinte tudom sajnos h engem ki nem bír.....

Tengdi, megnéztem a képeidet. Nagyon jók és szépek vagytok!!

Lányok, Lőrincről csak alvós kép készült(na jó láttam egyet amin nem alszik)? Küldjetek nekem priviben nem alvósat légyszi-légyszi!!!

Ma jelentem depi vagyok, miértet ne kérdezzetek. Utálommmm magam. :(

Kép
kata05

Jobb reggelt!fejem kb ilyen Kép

Alvás nem jött össze,összevissza kelt és evett...általában 3× kelünk most meg 6× :shock:

Kata,hát termeltünk este az tuti,én bírlak,csak mert nem reagálok mindenre(na jó gondolom nem ebből szűrted le) :lol:
Lőrincről ébren kép???Dehát szinte végig aludt :!: :!: :!: .h jól emlékszem én csak azt csináltam,amin te is rajta vagy :D
Menj sétálni,erőlködik a napocska,tán még ki is süt!!!!!
én taliztam veled Kép megvan!3× és nem vagy olyan depis fajta!!!!
akartam érdeklődni a bulin:a pároddal rendbejöttek a dolgok,megy külföldre dolizni???

sutimano76

Sziasztok!

Én egy vagyok a sok zugolvasó közül,és nagyon sajnálom ha elmentek.Nekem is van egy 3 hónapos babám,és olyan jó olvasgatni titeket.Ha valami gondom volt,tuti hogy találtam itt nálatok megoldást.Etetés,altatás,hasfájás meg ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Sajnálom ha mentek,de ezt is megértem.:cry:

Mindenkinek szép napot!
bniki01

Süti, azért 1 órát fent volt! :D Én aztán tényleg nem vagyok egy depis fajta (ki hinné h pánik beteg voltam :wink: ), de ma rámtört. Tarával elmegyek sétizni, hátha felfrissülök!!!
Itt nem is arról van szó h vki vamit nem reagál le, mert én is sokszor elfelejtek vkinek vmit lereagálni, de mikor vki sorozatosan levegőnek tekint, na ott már elgondolkodom.... :wink:

Bniki, gyere velünk, mesélj magadról és csatlakozz hozzánk!!!

Képzeljétek este fél 10-kor lecsuktam 2 szemem. Erre háromnegyed 11-kor hallok vmi nagyon furcsát a szekrény felől, mintha vki beszélne! :shock: Először mondom tuti meghülyültem, de csak mondja, na a sötétben befostam h ez mi a szar. Mire rájöttem félálomban, hogy(azóta ezen röhögök) a 3 hete Bendinek megvásárolt frisher price tanuló kutya kezdte el magát aktivizálni, azt mondta egyfolytába, hogy zöld kéz, igen, tralalala Na kivettem a szekrényből, nézem kapcsoló gomb sehol, ahhoz szét kell szedni az ajándékot. Közben újra aktivizálta magát, megint mondta zöld kéz, igen tralalalala, na itt már nem örültem mert Lőrinc elkezdett mocorogni, párom kezdett felébredni. Kivittem a fürdőbe, mondom tuti abbahagyja. Nem is beszélt míg ott voltam. Visszafekszem, 15 perc múlva, zöld kéz....na itt belilult a fejem kivittem 2 vastag pokit és bebugyoláltam( persze visszhangzott az egész lakás). Na azóta nem szólalt meg! Következő az lett volna hogy éjnek éjjelén ledobom a pincébe. :evil:

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: