A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita... laptető tiéd!!!! Kép és már MEGINT egy hajszálon múlt, hogy azt enyém legyen.... Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.11.27 23:41-kor.
vikiviktor

Még egy laptetü!!! Ász vagyok ma nagyon! Felteszem a teszveszre... :wink: Egy elég belőle, mert még a visszájára fordul... :roll:

Kép

Kép
hgrita

Én ezt nem bírom.... mindjárt bepipilek a vigyorgástól!!!!!
Vendég

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Spickey,ma Madar online főzött :lol: :lol: :lol:

Tudom, kértem is a receptet. De az 1000. oldal még messze van!!! :roll: :roll: :roll:

spickey

[quote="mabe86"] írta:mabe86n ezt nem bírom.... mindjárt bepipilek a vigyorgástól!!!!!

Dettó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Én is listám a szívembe írtam... Onnan nehéz törölni... :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"]M írta:hgritaég egy laptetü!!! Ász vagyok ma nagyon! Felteszem a teszveszre... :wink: Egy elég belőle, mert még a visszájára fordul... :roll:

Kép Kép
épp készültem aludni,de egyre jobb a műsor!

sutimano76

anyám wazze tuti jön a hó :shock: :shock: :shock: :shock: ilyen pörgés itt ebben az időben utoljára augusztus-szeptember közepéig volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe, hát én itt írtam mindenféle regényt, aztán csak úgy szállt, mint Mátyás madara... el.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki, mér nem akarsz blogba írni?

vicger

[quote="spickey"] írta:spickey
[quote="sutimano76"]
írta:

Tudom, kértem is a receptet. De az 1000. oldal még messze van!!! :roll: :roll: :roll:

Ahogy a grafomán kismamik iramát ismerem, nincs az olyan messze....
Vendég

[quote="sutimano76"]
írta:

Ha így folytatjuk... hajnalig ott vagyunk az 1000. oldalon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="sutimano76"]
írta:

akkor nézd meg a pic-en,oda feltette a receptet

sutimano76

KRISZTI ÉN ISZOM SZAVAID,MÉG HA NEM IS REAGÁLOK MINDEN IROMÁNYODRA!!!a fekete részt már kisbetűvel szántam....Viki ismerős???

sutimano76

Kriszti: 007 taktikád bejött :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti magatokon, én meg rajtatok rötyögök :lol: :lol: :lol: :lol: de megyek alukálni mert olyan instabil itt a T-mobile (mobilinterneten vagyok) ... kűzdelem minden frissítés, de szó se róla megéri ... :lol:

További jó vigyorgást, jó éjt. :)

KépKép
KépKép
madar

Már csak Vicger-mamánk hiányzik innen, de nagyon! :oops:

Viki, teszveszen szokás a csere is. Csak a kismenyem kedvéért elcserélem a laptetőmet egy szelet csokitortára. Deal?

Kép

Kép
hgrita

[quote="vicger"]
írta:
vicgerViki, mér nem akarsz blogba írni?

Akkor most bevallom.... :oops: :oops: :oops: :oops: DE csak Nektek... :oops: :oops: :oops: :oops: ÉS csak itt.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nemtom.... Kép
vikiviktor

Viki, akkor még sem megyek aludni :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Luca is kiságyas :) Most tettem bele :) fél8-tól láncszopi, 11-re fél éjfélre degeszre eszi magát, kidől, bele az ágyába. Reggel 7ig szundi van :):):):) Jesssssssssssz :) lassan így megy már egy hónapja. Egy szavam sem lehet :)

vicger

Madar
Én is t-mobilon nyomom... :wink:
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="sutimano76"]
írta:

Ahogy a grafomán kismamik iramát ismerem, nincs az olyan messze....

Ilyen ütemben szerintem is hamar meglesz!!! (ami nem baj, sőőőőt!! :lol: :lol: :lol: )

spickey

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 1000,oldal,az még 498 oldal,egyszer az éjszakai műszak csak 10-en x-ig jutott,pedig nagyon rádolgoztunk,szóval,jó ha az 510. meglesz :lol:

sutimano76

És megjött! Ne nem a Miki, csak Krisztink! Juhéjj!

De igazából lépnek kéne, mert Apa panaszkodik a klavír kopogására, kikopogom az álmot a szeméből... :?

A többiek ugye gyereket altatnak nem alszanak? :wink:

Kép

Kép
hgrita

Vicger
Én nem a hóra...a melegebb éghajlatra készülök... :wink:
Vendég

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76color=red]KRISZTI ÉN ISZOM SZAVAID[/color],MÉG HA NEM IS REAGÁLOK MINDEN IROMÁNYODRA!!!a fekete részt már kisbetűvel szántam....Viki ismerős???

Igen ismerős... Süti... nekem műkörmöm van... és mostanában mindig beakad... de hétfőtől már nem fog... mert megcsináltatom.... Kép

Kriszti... szavaid én is iszom.... Kép
vikiviktor

Kriszti,de jóóóóó kislányod van.........most visszamegyek úgy 2-3 oldalt és megnézem mire nem reagáltunk :D

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="sutimano76"]
írta:

akkor nézd meg a pic-en,oda feltette a receptet

Köszi Süti, de már megnéztem, és megvan hozzá minden!! Én bizti, hogy már holnap összedobom!!! :lol:

spickey

[quote="hgrita"]M írta:hgritaár csak Vicger-mamánk hiányzik innen, de nagyon! :oops:

Viki, teszveszen szokás a csere is. Csak a kismenyem kedvéért elcserélem a laptetőmet egy szelet csokitortára. Deal?

Ok... de nekünk jók szoktak lenni az éjszakák.... :wink: (kopp-kopp :roll: :roll: :roll: :roll: )
vikiviktor

Süti, ugye tetszett látni kedves szavaimat tehozzád? Ha nem, listáról storno, mert nem volt reaction... :wink: :x

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"]M írta:hgritaár csak Vicger-mamánk hiányzik innen, de nagyon! :oops:

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
mama ám aza csoffadtseggű vénszipirtyó oláhné a huszadikon wazze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát ilyet... lemamáz... engem... most mikor hozom szintre magam... kemény melóval és öngyötréssel... tegnap fánkot küldtek wazze.... ettem belőle? NEM WAZZE, mert kemény vagyok, mint vídia! Szóval dögös bige formálódik kérem lógnak a gatyák, feszesedik a comb, megy össze a has. Hát ilyen egy mama????????????? Nahhhát :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Tudjátok mit vettem észre? A tali óta Scoop nem is jelentkezett... (ugye jól emlékszem?).

Nos, vagy felfaltátok, vagy nagyon szimpik voltatok élőben, ezért kerüli a társaságot. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Vicger
Szerencse, hogy az ágyon ülök... így hátradobhattam magam a röhögéstől....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viki, jajjj már, ha nem tudod, hogy miért nem szeretnél, akkor igazából azt sem tudod, hogy szeretnél e vagy nem :lol: :lol: :lol: Na, majd most kipróbáljuk :)

Tényleg, egy próbát megér, meglátjuk hogy jön be a csajoknak, aztán ha sínen van a dolog, maradhat, ha döcögős, vagy unszimpi akkor felejtős, s más megoldást keresünk, max tényleg lakatot teszünk /bár szerintem felesleges, mert a lényegen nem változtat/

vicger

[quote="vicger"] írta:vicger

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
mama ám aza csoffadtseggű vénszipirtyó oláhné a huszadikon wazze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát ilyet... lemamáz... engem... most mikor hozom szintre magam... kemény melóval és öngyötréssel... tegnap fánkot küldtek wazze.... ettem belőle? NEM WAZZE, mert kemény vagyok, mint vídia! Szóval dögös bige formálódik kérem lógnak a gatyák, feszesedik a comb, megy össze a has. Hát ilyen egy mama????????????? Nahhhát :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooo én kidőltem a röhögéstől és a fáradtságtól... húzok Kép ...

Jó éjt!!!!
vikiviktor

Epres-jighurtos milkát ki kér?????
Vendég

[quote="hgrita"]T írta:hgritaudjátok mit vettem észre? A tali óta Scoop nem is jelentkezett... (ugye jól emlékszem?).

Nos, vagy felfaltátok, vagy nagyon szimpik voltatok élőben, ezért kerüli a társaságot. :wink:

Ezen most nagyon jóóóóóóóóóóót röhögtem.... Kép Kép
vikiviktor

[quote="mabe86"]E írta:mabe86pres-jighurtos milkát ki kér?????

Én... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nekem táblásba csak epres a kedvenc, úgyhogy jöhet!

spickey

Kép
Vendég

Nem tudom Scoop jelentkezett e... de nem szokott minden nap jönni, lehet h mindjárt jön :) vagy holnap este :) s megint jól lehet nosztalgiázni a hsz-eken :)

vicger

Ez fog nagyon hiányozni Texasban!!!!!
Vendég

[quote="vicger"] írta:vicger

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Nincs olyan szmájli ami ide illik... Ami a lényeg, könnyem potyog és bocsánatért esedezem térden állva, akár kukoricán is térdepelve. Ugye meg tetszik bocsátani, kérem!!! Mama nálam tyúkanyót jelent, minden melegségével és otthonosságával, akihez jó odabújni, no... :)

Kép

Kép
hgrita

Kép
Vendég

ch nap van, jöhet :)
Na, öreganyátok elvonul zuhanyozni... csak a járókeretet bent ne hagyjam a kádban...
:lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Bakker... éééés majdnem elfelejtettem mit akartam Nektek mutilni.... :roll: :roll: :roll: :roll: kiveritek a fejemből....

Én ilyen etetőszékes hintára pályázom Dórinak.... :wink: :wink: :wink: :wink: (és az ára sem elhanyagolható.... 10.490 HUF)

Kép

Vége a szőkésnek.... Kép
vikiviktor

[quote="mabe86"][ írta:mabe86img]http://shop5.unas.hu/shop_ordered/7020/shop_pic/838358.jpg[/img]

Naaaa így már igen!!!
Köszönöm! :lol: :lol: :lol:

spickey

Ritalányom, meg hát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál.... ezért kapsz holnapra egy jó kis szombatot, hogy lásd kivel van dolgod :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"]R írta:vicgeritalányom, meg hát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál.... ezért kapsz holnapra egy jó kis szombatot, hogy lásd kivel van dolgod :lol: :lol: :lol:

Ez tök jó! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Milyen "szőkés"? Van ilyen film is? nem is tudtam... Eddig csak a barnásat, esetleg a vöröseset néztem, ez kimaradt... Érdemes megnézni? :wink: :lol:

Kép

Kép
hgrita

[quote="vikiviktor"]
írta:
vikiviktorVége a szőkésnek.... Kép

Átváltozott feketésbe..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És Viki, megvan a laptető!!! Hurrá!

Akkor nem kapok tortát, brühühü...

Kép

Kép