A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Bár... önmagamtólsoha nem akartam senkinek rosszat,,,
Amit eddig leírtam, mindig önmagamból jött... (még akkor is, ha bizonyos embereknek ez nem tetszett.... :oops: :cry: )

Utálhattok.....
Vendég

Bár... önmagamtólsoha nem akartam senkinek rosszat,,,
Amit eddig leírtam, mindig önmagamból jött... (még akkor is, ha bizonyos embereknek ez nem tetszett.... :oops: :cry: )

Utálhattok.....
Vendég

Bár... önmagamtól soha nem akartam senkinek rosszat,,,

Utálhattok.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.27 22:14-kor.
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="sutimano76"] írta:sutimano76S akkor melyikünk rosszakarója lennél????? :wink:

Majd még kitalálom.... :wink:

LEBUKTÁL,ha ki kell találnod nem vagy igazi rosszakaró :wink:

sutimano76

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="mabe86"]B írta:mabe86ár... önmagamtólsoha nem akartam senkinek rosszat,,,

Utálhattok.....

Nem utálunk,hisz mindenkinek saját véleménye van,és mi ezt tiszteletben tartjuk

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="mabe86"]B írta:mabe86ár... önmagamtólsoha nem akartam senkinek rosszat,,,

Utálhattok.....

Volt, amikor le lett kiabálva a fejem... :cry:
Vendég

na,más téma,milyen odakint férjecskének???????ahova kölöztök milyen????lakás?önálló ház?katonai támaszpoton,a filmekbe lehet látni,olyan támasztponton belüli lakóparkot,olyan?????melóhelye????mesélj már,légyszi!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Utálhattok.....

Volt, amikor le lett kiabálva a fejem... :cry:

másnak is,de együtt vagyunk még mindig,és ez így jó!!!!!ha nem lennénk jó csapat,és stb(amit már ezerszer leírtunk),akkor már rég összeveszett volna mindenki mindekivel :lol: de nem így lett,hála a jó égnek!!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="sutimano76"]n írta:sutimano76a,más téma,milyen odakint férjecskének???????ahova kölöztök milyen????lakás?önálló ház?katonai támaszpoton,a filmekbe lehet látni,olyan támasztponton belüli lakóparkot,olyan?????melóhelye????mesélj már,légyszi!!!!!!!!!!!!!!!

Kényes téma... és akkor jön a csúsztatás....
Van ház... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elmesélni meg úgyis csak azt fogom, ami publikus...zárt topikban is.... :wink:
Vendég

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76abe,amikor egy-két emberke beírt ide és megadtuk neki a gmail-es belépőnket,akkor pont te voltál a legjobban felháborodva,hogy miket tudhat meg rólad.De kérdem én,miért titkosabb egy email cím vagy teljes név,vagy mittudoménmégmi,mint itt mondjuk egy anyós szidás,főleg ha itt az anyós olvas minket?????

DE... miért egy nyílt fórumon kell anyóst szidni???
Vagy.... honnan tudod, hogy anyós, vagy akörnyezete olvassa a fórumot?????
Vendég

Andi, Rita: köszönöm a gyors info.-t. Eddig úgy néz ki, vasárnap de bevesszük a gátat! :lol: :lol:
Már nagyon várom. Jó lesz kicsit kimozdulni. :wink: (így visszük a mocit is!)

spickey

:( :( :( ......azt hittem több a publikus infó

sutimano76

szia Petra :):):)

szintus :)

naugyehogyugye

Mabe, most mi van? :) :) :) :) :) mindenki feje le lett kiabálva már min. 1x, talán tengdié s madaré nem :wink:

Andit szépen megkérjük, h csináljon egy freeblogos blogot, a felhasználónév s jelszó lehet ua, mint a picasáé,aztán, ha valakinek nem publikus nyűgje van, ott kiöntheti a lelkét. Ez nem azt jelenti, h itt nem vagyunk őszinték, hanem azt, hogy oda pl a teljesség igényével leírhatja xy, vagy bz, hogy néha a falra tudna mászni az anyósától, mert mindent jobban tud, vagy háta közepére kívánja a szexet, de a párja besértődik, ha nem lelkesedik, vagy mittomén, amit itt pl nem mer, vagy nem akar, mert mondjuk a férj is olvassa. Vagy oda le lehet írni pl nagyjából egészéből az élettörténeteket, csalódásokkal, örömökkel, pofonokkal, szeretőkkel bármivel.
Nekem is tök mindegy, mert eddig sem voltam szívbajos, bármit leírtam, leírok, de megértem azt is, ha vki nem. És nem az őszinteség hiánya miatt nem, hanem a sok marha miatt nem. 8) :wink:

vicger

Süti
Nekem pl. a nővérem sokáig nem tudta, hogy írok ide... pedig igazán beszédes viszonyban vagyunk... de nem ez a téma közöttünk...

Amíg én elnemárultam, hogy itt olvashatnak rórunk, még közeli barátok se tudták ezt...
Vendég

[quote="vicger"]T írta:vicgerimi, a blog tök egyszerű. Kapsz egy felhasználónevet és egy jelszót. Aztán belépsz a blogba és elolvasod ;) s egy ilyen blog nem fórumként műkszik, tehát ez követhető a szuperelfoglalt háziasszonyistennőknek is, ellentétben a fórummal.

Szerintem meg nincs jogunk zárttá tenni ezt a topikot. mert hogy ez a babanet, egy nyílt oldal, eleve így indultunk neki, hogy tisztában volt vele mindenki, hogy bárki elolvashatja, hisz pont ez a lényege ;)

így indult igen, de én is úgy érzem: több lett belőle ... engem is zavar időnként, hogy bárki elolvashatja ... és inkább nem írok ... mióta megszületett Lotti, még inkább érzem, sok helyzetben ezt a gátat ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76abe,amikor egy-két emberke beírt ide és megadtuk neki a gmail-es belépőnket,akkor pont te voltál a legjobban felháborodva,hogy miket tudhat meg rólad.De kérdem én,miért titkosabb egy email cím vagy teljes név,vagy mittudoménmégmi,mint itt mondjuk egy anyós szidás,főleg ha itt az anyós olvas minket?????

DE... miért egy nyílt fórumon kell anyóst szidni???
Vagy.... honnan tudod, hogy anyós, vagy akörnyezete olvassa a fórumot?????

Én így utólag végig gondolva ,írtam pár érdekes dolgot sógoromról és lányáról,és sógorom lánya olvas minket,állítólag csak ha itt van és nyitva van a gépen a babanet, akkor az adott oldalt olvasgatja,hűhaaaaaaa

nekem mióta férjnél vagyok elkoptak a barátnők,akkor kinek szidjam,ah nem itt,nektek??????????????? :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="astrid"]F írta:astridrissítettem az adataimat a pic-en, beírtam a hiányzó dolgokat...

Az aug-i beírásod (leszálló sáv) után fogadni mertem volna rá, csak nem akartam tolakodó lenni. :wink:
Miért is nem lottózom :?: :?:

spickey

Spickey,érezzétek jól magatokat,reméljük jó idő lesz!!!
ma mondjuk nem volt hideg,de ez a szürkeség :(

sutimano76

[quote="spickey"] írta:spickey
[quote="astrid"]F írta:astridrissítettem az adataimat a pic-en, beírtam a hiányzó dolgokat...

Az aug-i beírásod (leszálló sáv) után fogadni mertem volna rá, csak nem akartam tolakodó lenni. :wink:
Miért is nem lottózom :?: :?:

ezt nem értem :( (leszálló sáv??????) :?:

sutimano76

Ja,lakóhelyre,már értem :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Figyelitek.... 500. oldal :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.27 23:12-kor.
Vendég

szidni nem kell se anyóst se apóst se kutyát se macskát, csak van, hogy az embernek az a bizonyos része tele van, mert a fent említettek mondjuk nem szentek, s mondjuk emberünk sem az, s bizony besértődött valamin, amit el kell mondania, mert belülről feszíti a kényszer ;)

vagy 007estitkosügynök, mint Madar párja de ezt így nem lehet ide leírni, mert máris oda a fedettség :lol: :lol: :lol: :wink:

vicger

Süti
Ha hozzám jönnek, akkor nincs elöl a gép... :roll: :wink:
Vendég

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti
Nekem pl. a nővérem sokáig nem tudta, hogy írok ide... pedig igazán beszédes viszonyban vagyunk... de nem ez a téma közöttünk...

Amíg én elnemárultam, hogy itt olvashatnak rórunk, még közeli barátok se tudták ezt...

Jóvanna....csak tudod mi páran elég közel lakunk,és mikor szólok a nővéremnek,hogy úgy tervezzen,hogy elviszem a kocsim(amit ő is használ),akkor megkérdi hova megyek,válasz a Brumijoz,kérdés ki az?válasz babanetes,és már tudja is...szóval nálunk ezért hogy tudja

sutimano76

Jóvanna....csak tudod mi páran elég közel lakunk,és mikor szólok a nővéremnek,hogy úgy tervezzen,hogy elviszem a kocsim(amit ő is használ),akkor megkérdi hova megyek,válasz a Brumijoz,kérdés ki az?válasz babanetes,és már tudja is...szóval nálunk ezért hogy tudja

Te árulod el magad....
Ha nem akarod, nem kellene beszámolni....
Egy barátnő... és kész!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.27 22:47-kor.
Vendég

Bibi ejj az a gát.... de megértem teljesen. Te mit szólsz a bloghoz, mint ötlethez?

vicger

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76pickey,érezzétek jól magatokat,reméljük jó idő lesz!!!
ma mondjuk nem volt hideg,de ez a szürkeség :(

Köszi, én is remélem. :D És igen, lakóhely. :D

Mielőtt nem írtál, azt nevettem, hogy teljesen nem illik a mai témába az én hozzászólásom/aim. (sajna mostanra csitult el a ház) Elég érdekesen néztek ki egymás alatt az írások. :roll: :roll: Már arra gondoltam, holnap visszatérek a dolgokkal.

spickey

mivel közös a kertkapunk,és kb 50 m választ el,így szinte csak átrohnunk egymáshoz,és nálunk ez úgy műxik,hogy mindenki otthonérzi magát a másiknál....én netezek,és beállít Barbi(sógor lánya)leteszem tálcára babnetet,és dumcsizunk,de gyerek felsír és amíg vele foglalkozok,vagy alszik,és elszaladok a boltba,akkor megkérdezi hogy olvashat addig minket,én meg persze igen,hát így van ez

sutimano76

Sütikém: laptetőd volt, gondolom ezért mersz még itt garázdálkodni. :wink:

Én Anyóst csak férjemnek, Anyumnak vagy személyesen szoktam szidni (mármint nem neki, hanem ha barátnőkkel szóbajön). :)

Spickey: Én holnap akartam bevenni a gátat délelőtt, de nem biztos hogy összejön. Elég sz... időt mondanak. :( Akkor maradok itthon vasalni, míg megjönnek a fiúk shoppingból. nektek jó kimozdulást és szép időt vasárnapra.

Kép

Kép
hgrita

Ez nem elárulás,engem például a nővérem hülyének tart,hogy babanetezek,és innen szedek infókat,barátokat stb,nem szereti a netet, sőt a számítógépet se,ő így én meg amúgy vagyok ezzel!!!na ő biztos nem fog minket olvasni :lol: :lol:

sutimano76

Csajok, most őszintén, nem tök mindegy?? ki tudja ki nem tudja...
miért ez valami ciki dolog v mi? Fórumozok, blogozok, tudja aki tudja, meg aki tudni akarja. Nincs ebben semmi plusz, v semmi mínusz, ilyen és ez vagyok élőben is, aki ismert tudja, aki nem ismert annak meg gondja a sorsa, h mit gondol, s mit nem ;) Tovább megyek.. ha idióta keverő némber lenne a sógornőm, azon az sem változtatna ha a Himaláján meditálnék, de az sem, hogy ha leírom az origora vezércikkben, hogy éppen mit csináltam tegnap...

vicger

mivel közös a kertkapunk,és kb 50 m választ el,így szinte csak átrohnunk egymáshoz,és nálunk ez úgy műxik,hogy mindenki otthonérzi magát a másiknál....én netezek,és beállít Barbi(sógor lánya)leteszem tálcára babnetet,és dumcsizunk,de gyerek felsír és amíg vele foglalkozok,vagy alszik,és elszaladok a boltba,akkor megkérdezi hogy olvashat addig minket,én meg persze igen,hát így van ez

Látod... itt van a különbség....
Hozzánk ha jönnek, nem a nettel foglalkoznak... :wink:
Vendég

Bibi: Mi változott azóta, hogy Lotti megszületett? Csak kiváncsi vagyok. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Az, hogy én fórumozok, chatelek,az az ÉN magánügyem!!!!!
Vendég

[quote="hgrita"]
írta:
hgritaSpickey: Én holnap akartam bevenni a gátat délelőtt, de nem biztos hogy összejön. Elég sz... időt mondanak. :( Akkor maradok itthon vasalni, míg megjönnek a fiúk shoppingból. nektek jó kimozdulást és szép időt vasárnapra.

Köszönjük!! :)
Én is remélem, hogy jó idő lesz (bár még nem néztem előrejelzést). Max csúszik a dolog 1 hetet.

spickey

Rita,ha tényleg jó lesz örülök,ugyanis Berni ma lesz visszaszoktatva a kiságyba....Már kb.20.45 óta alszik,remélem hogy éjszaka ha szopi után visszateszem akkor is fog...tudod eddig mellettem aludt,cici szájba be és ha abbahagyta,ki és alvás,úgy nem kellett mozgatni......remélem érthető volt........szóval rámfér a drukk!!!!

sutimano76

Az én számítógépem itthon az ÉN magánterületem... aki jön hozzánk, mi jogon néz bele?????
Vendég

Imola... én eddig is tudtam, hogy Te pszichopata vagy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezután meg Te leszel a texasi láncfűrészes... Kép
vikiviktor

Molli az ágyában alszik....
Vendég

Vicger: Egyszerűen haláli ahogyan fogalmazol. Tényleg profinak kellene állnod, bestseller lenne a női regényed, az tuti. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Süti... drukkolok!!!!!!!!!!
vikiviktor

Dóri is a kiságyában alszik... :wink:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Imola... én eddig is tudtam, hogy Te pszichopata vagy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezután meg Te leszel a texasi láncfűrészes...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Imola... én is észrevettem az 500!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti, értem én, cici ki-be-ki-be... :wink: :lol: No, de azért drukkolok... :)

Viki, te itt? És hol a torta? :?: :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita,ha tényleg jó lesz örülök,ugyanis Berni ma lesz visszaszoktatva a kiságyba....Már kb.20.45 óta alszik,remélem hogy éjszaka ha szopi után visszateszem akkor is fog...tudod eddig mellettem aludt,cici szájba be és ha abbahagyta,ki és alvás,úgy nem kellett mozgatni......remélem érthető volt........szóval rámfér a drukk!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++ Én drukkolok.
(érthető voltál)

spickey

Van egy laptetüm, juhéjj! Most szopizott Máté, így reggelig szundi legyen, vagy lesz nemulass!!! :)

Kép

Kép
hgrita

[quote="mabe86"]A írta:mabe86z én számítógépem itthon az ÉN magánterületem... aki jön hozzánk, mi jogon néz bele?????

látod ez megint egy különbség.........nincs benne titok hadd nézzen,egy 19 éves lány,aki épp az alvó gyerekemre vigyáz,miért ne használhatná a gépet,amíg nálunk van???főleg hogy be van kapcsolva és még "engedélyt" is kér......

felőlem a mobilomhoz hozzányúlhat bárki,nincs benne semmi olyan ami magánügy lenne...lehet én vagyok túl nyitott emberke,de engem nem zavarna ha férjem vagy bárki belenézne!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: