[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kukli kért meg, hogy szóljak, hogy megint nincs netjük, mert a T-home-nál valamit összekavartak. A régi lakásban a netet kiszámlázták, erre szóltak, hogy miért nincs még lekapcsolva. Erre mondták, hogy ja, bocs és lakapcsolták az ÚJ lakás netjét.... :twisted: :twisted: :twisted:
És a következő találós kérédést küldi Kukli:
Ki lehet az a 2 fogú csupaszem gombóc, aki megtette az első ÖNÁLLÓ LÉPÉST??? ;)

Szegény Kukli, a hülye T-home miatt nem tud 'személyesen' büszkélkedni, de hát Éljen Csupaszem Kétlábon Egyedül Járó Kisasszony!!!!!! :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


nahát!!!!első lépések?! Gratula a kicsi lánynak!!!! :) :D

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Sziasztok!

Katka, nem akarok okoskodni, csak nem szeretném, ha egy szakvélemény miatt bezárkóznál, és megfosztanád magadat tőlünk.
Nagyon komplex ez a helyzet, és szerintem nagyon magadra húzod. Nekem irigylésre méltó egyébként az a hozzáállás, ahogy Dani ügyét a szíveden viseled (megkapta az egyik saját gyereked szobáját, egy csomó dolgot tanítasz neki, pl úszás, lovaglás, még annak rovására is, hogy emiatt kevesebb jut a másik háromra, stb) szerintem én hasonló szituban sokkal hárítóbb lennék... ha ezeket józanul végiggondolod, akkor nyilvánvaló, hogy ez a pszichomókusi vélemény nagyon távol esik a valóságtól... És a legrosszabb az egészben, hogy ennyire belekevertek egy szétesett család civakodásába, ráadául alaposan megtépázzák az önbecsülésedet, és depi hangulatba kerülsz - mintha nem lenne elég felelősség enélkül is a válladon. Tudom, hogy ilyen vagy, aki mindent magad akarsz megoldani, és mindenért felelősséget vállalsz, de ezt most ne! Ez nem rólad szól, te itt most "csak" ürügy leszel.
És gondolkodtam, hogy miért csinálhatta ezt a szakértő. Valószínűleg ő is úgy gondolja, h a gyerek helye az anyja mellett van, lehet, hogy együttérez az anya fájdalmával, talán szimpatikus volt neki nagyon Dani anyuja. Te meg lehet, h nem voltál az. Ez egy szubjektív szakma, sőt a legszubjektívebb.
És ha a pszichomókus véleménye a helytálló, akkor minket itt nagyon megvezettél ám az elmúlt több mint egy évben :D :wink: Szóval szót se róla többet :)

Kukliék netét sajnálom. Éljen az egyik vezető infomatikai és telekommunikációs szolgáltató profi számlázási rendszere! :( :?
Húha, és a kiscsaj elindult? Ez kemény! :D
Megyek dolgozni.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

Katka
nehogy csöndben maradj!!!
mi veled vagyunk, és meghallgatunk, írd csak ki magadból!
remélem, hamarosan lesz napsütéses nap, hogy tudjunk menni a normafára! :wink:

Vica
milyen szemétség ilyen fotózást rendezni az oviban! :evil: nálunk csak az össznépi fotózás volt, mindenkit lefotóztak, de nem volt kötelező megvenni, csak aki kérte. szóval így senki nem sérült benne.

Adryn
én szívesen beugranék érted is! :roll:

Kukli
gratulálunk az első lépésekhez! amilyen szép ez a csaj, olyan ügyes is!

ma reggel már a saját inhalátorunkkal inhaláltunk, nagyon szupi! 8) szerintem jobb, mint a dokinál lévő... :roll:
délre még megyünk dokihoz, szerintem utoljára ebben a betegségben.

sajnos nem tudtam apuhoz tegnap sem bemenni, mert férj nem ért haza időben, és csak 7-ig lehet menni... de majd ma is próbálkozom. sajnos pont most elég sok munkája van, és még azt is meg kell oldania, hogy elhozza Fannit az oviból, hogy ne kelljen Mátét bevinnem... macerás dolog ez... :roll: most úgy csináljuk, hogy egyszerre odamegyünk, és valaki kinn marad Mátéval, aztán apa fut vissza melózni. még jó, hogy nincs messze, és hogy ő a főnök 8) :lol: , különben biztos kirugnák... :roll:
persze próbálkozott lázongani, de este elbeszélgettünk erről, hogy ha már itt pánikszerűen mindenkit beoltattunk, hogy megvédjük Mátét az influenzától, (merthogy ez a tüdőt támadja nagyon, ami nekünk nem túl jó, a szűkebb ér miatt) akkor most járvány idején ne lazázzunk, hogy vigyem be betegen a legveszélyesebb helyre bacik szempontjából. még ha egészséges lenne, és nem lenne hörghurutja, akkor sem kéne, így meg pláne.

Katka
megfogadom a tanácsod, előre beírok a telefonomba minden programot, ami ki van írva!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Katka: tudom ez nem sokat segít a helyzeten, de bármikor szívesen látlak, ha úgy gondolod

csibb:lehet, hogy elsiklottam felette, de mennyire amputálták Apud lábát?

moncsi:Livi nagyon édes. Ez milyen szőnyeg és hol vettétek?

kukli: rakj rendet mostmár az informatikai zsenik között :twisted: Kata baba nagyon fürge :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


katka drága, félreértettél :(
Persze, hogy tudom, hogy be fogsz fordulni, én ugyanilyen önostorozó vagyok, és ha ez velem történt volna, akkor egyfolytában bőgnék, és teljes letargiába kerülnék, csak magamat hibáztatnám, a páromnak is egyfolytában ezt hangoztatnám, és azt hiszem, akkor Te azt mondanád, hogy Ilda, ugye tudod, hogy tévedsz?
Szóval nem azt akartam mondani, hogy vedd félvállról, hanem hogy "ne fordulj be" = ne zárkózz el, ne magadban forgasd a keserűséget, hanem beszélj, beszéljünk róla, hogy tudd, itt legalább egy tucat (de több) nő, ANYA tudja, hogy milyen a viszonyod IGAZÁBÓL a gyerekekkel, és tudja, hogy a pszichológusnak egy kedd délutáni (vagy csütörtök reggeli, vagy mindegy) letudandó feladat voltál, és bár életek, sorsok múltak a döntésén, ő magasról szart bele.
A pszichológusoknak amúgy is irtózatosan nagy a hatalmuk, és szerintem baromi sok köztük a kókler.
Engem is a pszichológus szórt ki az nbh-tól, tudom is, hogy milyen válaszaim miatt, meg milyen viselkedésem miatt, de tudom, ha másnap megyek, teljesen más embert vélt volna kiismerni.

Szóval ne haragudj, nem megbántani akartalak, csak azt szerettem volna értésedre juttatni, hogy el ne tűnj, és nehogy egyedül akard ezt lenyelni!!!
Hatalmas ölelést Neked! :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


A fiam az egész éjjelt az ágyában töltötte, sőt, amikor felébredt 2-kor, és átvittem a szobánkba, egy óráig csak vergődött, úgyhogy vissza kellett vinnem! :shock: :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Ilda: nekem mikor fog ilyet csinálni a lányom éjszaka? :roll: Átviszem neked jó? Legyen meg a nászéjszaka, hátha attól megnyugszik a Lelkem :D
ezt a pszihológusos dolgot nagyon jól megfogalmaztad. Én miért nem tudok ilyeneket írni? :? Szegény Katka szemét kibököm egy sorral, és az is csak arról szól, hogy jöjjön ide pletyózni :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Én is egy kukkoló vagyok, és nem is akartam írni, csak visszajött Kukli.
Sztem tök jó volt, amig nem volt....
Már nagyon unalmas, hogy állandóan a tündibündi Katájáról kell olvasnom a nyálas ömlengéseket!
HOgy ő már ül, meg áll, meg már hálistennek el is indult! Meg milyen cuki, meg szép meg stb!Hát gratulálok!
Viszont másnak még nem csinál ilyeneket a gyereke, és lehet annak rosszul esik ez, akárhogy is nem irja le.
Bocsi a zavarásért, többet nem jövök.... :?
kukkolo18
 
 


Nemlajos Döme ügyibogár!!! A mi éjszakánk is egész jó volt csak 1x ébredt :) igaz Karcsi csak akkor alszik velem, ha szopi közben elalszik a kezemben és én is vele :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Kukkoló akárki, mi igenis kiváncsiak vagyunk mit csinál a másik babája, még akkor is ha a miénk még nem olyan ügyi (köztük az enyém sem..) de egyszer majd annak fognak örömködni a többiek, ha ő is elkezd kúszni stb..ez egy ilyen társaság...örülünk a másik örömének és vigasztaljuk, ha baj van, ha nem tetszik nem kell kukkolni...

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


hehe, kukkoló most egy ürügy is lehetne akár, hogy újra feldobjuk a zártság témát... :D

(próbáltam kimoderáltatni a hsz-t, de azt se látom, itt van-e olyan :shock: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


nemlajos megnézted ma regisztrált...ki tudod törölni? elrontja az oldalt :?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Kukkolo18, ezért igazán kár volt regisztrálnod! Ha nem vetted volna észre, itt mindenki örült Kukli visszatérésének, úgyhogy nem lettél túl népszerű ezzel a hsz-szel :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Mennnnyünk már zártba csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De amúgy sztem, nemcsak Kukli szokott áradozni a babájáról, hanem MINDENKI!!!! ÉS ez így van jól!!!! Kiről áradoznánk, ha nem a saját babákról???? 8) :lol:

És gratula Kata babának az első lépésekhez!!!!


Kisheli baba nagyon cuki a nyaklánccal. ÉS játszó Lívi is! :wink:

Katka, ne depizz, hülye szipológusok!!!!!!!!!

Nemlajos, gratula Dömének az egyedül alváshoz!

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Betti, én? :D Nem :)
Még azt sem találom, hogy mi a módja. De szerintem ne is reagáljunk rá, nyílt provokáció, erre meg nincs szükség.
Kukkolónak meg nem kell kukkolnia, és máris nincs min idegeskednie :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Tehuti, én úgy látom annyi kéne már csak, hogy zártba menjünk, hogy valaki elvállalja a moderátori szerepet és felvegye a kapcsolatot "apával". :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Nemlajos, gratula Dömének az egyedül alváshoz!
Julcsi ma éjszaka csak egyszer kelt már, fél4 körül, bepróbálkoztam, hogy akkor most nincs cici csak ringatás, hát azt az üvöltést bakker! Nem tudom hogy fog ez nálunk elmaradni :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Zita! Egyszer????
(Mi ma vagy 7-8-szor ébredtünk... egyébként mostanában nagyon kiszárad a szám-orrom éjjel, lehet, megpróbálok párásítani kicsit, lehet, hogy Márti többek közt emiatt is ébred. Cumi, cumisüveg ilyenkor hadonászó, lökdösődő kezekkel találkozik, esélyük sincs. A cumit talán egyszer tudtam neki odaadni és aludt tovább, majd félóra múlva ébredt... Azt hittem, hogy most, hogy újra elkezdett enni, hosszabbakat alszunk majd... mondjuk ez egy durva éjjel volt, ilyen nem szokott azért lenni.)

KukliKatának sok puszi, mindjárt szalad. :D

Összeugratós kukkolókkal meg nem kell törődni.
Nekem is az jutott eszembe, hogy ezzel max. azt éri el, hogy tényleg elvonulunk minél hamarabb zártba. Szerencsére az ilyenek eddig elkerülték eddig a topikot.

Masut
masut
 
 


sziasztok

Csajok, ha tényleg csak azon múlik hogy kiiktassuk az ilyen idióta beszólásokat egy egy olyan embertől akiről fingunk (már bocs) sincs kicsoda és húzzunk zártba hogy ki lesz a moderátor úgy találjunk már valakit!!! nem egy hálás feladat, és elég sok gép előtti idő kell hozzá.. legalább napi rendszerességgel. Szóval?::: jelentkezők? Nemlajos???

és pont Kukli nem az aki csak Katáról ír. Pont ő az aki megpróbál mindenkire reagálni. még most is hogy 4 hétig nem volt, majdnem mindenkihez volt egy-két szava. szóval Kukkolómajom maradj ki a topikunk életéből léci! most nagyon felhúztam magam. :x
Kukli: nagy gratula Katának az első lépéséhez!! Megmondom Nicoúrfinak :P

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Nemlajos, látod, ügyesen megoldottátok ezt az éjszakai kiságyban alvást. :) Nemsokára az lesz a baj, hogy sose akar veletek aludni. :lol:

Masut
masut
 
 


na most mindjárt én is megkapom hogy én meg folyton Nicozom :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn
 
 


[quote="kukkolo18"]
írta:
kukkolo18Már nagyon unalmas, hogy állandóan a tündibündi Katájáról kell olvasnom a nyálas ömlengéseket!


Ki mondta hogy kell olvasnod??? Mi nem mondtuk. Valaki biztos kényszerített :lol:

[quote="kukkolo18"]
írta:
kukkolo18Bocsi a zavarásért, többet nem jövök.... :?


Na ez volt a legjobb mondat az egész hsz-ben :lol:
vica78
 
 


Lehet hogy ez a kukkoló még nem jött rá hogy ez egy babás fórum :idea: :lol:
vica78
 
 


masut: máris az a baj... :oops:

adryn, köszi, nem élnék a lehetőséggel :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Bár nemtom, h mivel jár ez a moderátor dolog, de ha nem nagy ördöngősség, és más nem akar lenni, akkor elvállalom.....(bár én Erpére szavaznék :) )

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


most hogy így belegondolok lehet ez a kukkoló Kukliék T-apója :lol: :lol:

Tehuti: én is elvállalnám ha arról van szó.. csak minden nap nem bizti hogy tok jönni. sztem aki vállalná az írja meg, a többiek meg megszavazzák oszt cső :lol:

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Már én is gondolkodtam rajta, de totálisan semmi fogalmam sincs róla, hogy mivel jár, mit kell csinálni.

Masut
masut
 
 


sztem nem kell mindennap jönni. akkor legyél te, adryn!!!!!! (én csak legvégsőbb esetben lennék)

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


sziasztok


kukli gratula a kis katának!!!

szőnyeg valahol oroszlányba vettük asszem bababiéknak is van ilyen. ez micimackós habtapi

kukkoló!!! nem tudom miből van eleged!! nem kell ide jönni és akkor nem lesz eleged semmiből. tudod itt megosztjuk egymással hogy kinek mit csinál a babája, és ha valami nem tetszik nem kell olvasni. de tényleg jobb lenne ha többet nem is jönnél.

tényleg mehetnénk már zártba az ilyen parasztok miatt pl!!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


sziasztok!! nem bírlak titeket követni..
pedig most anyósoméknál vagyok, nem kell főznöm, takarítanom, Nándival simán elvannak órákra..de nincs időm végigolvasni :shock: mi lesz otthon??
összefoglaló: Nándi mászik, napról napra gyorsabb, és tanul pá-pázni.éjjel én is vízzel itatom./ 10 és 5 között/de ha durran a cicim, megetetem azért.nappal összesen kb. 700 got ht-zik, plusz sok szopi víz helyett.
katka, sajnálom.
de igenis 2 hetente 2 órában is elérhettek vele sokmindent. a minőség a lényeg, nem a mennyiség! de nagyon sajnálom, főleg ugye Danit és apuját./ a nem láthatás ellenére megtehet olyanokat, h bead az oviba egy csokit, h ő küldi, stb, gyerekek ebből érzik a törődést...pl. anyum és nagymamám 2 évig ösze voltak veszve, és anyu nem engedte, h láthasson minket. de leleményes nagyom beadott nekünk az oviba ajándékokat. így hiába voltunk picik, egyátalán nem felejtettük el őt!!aztán később kibékültek.
letöltöttem egy könvyet, bizti ismeritek: Aludj jól gyermekem, megpróbálom csatolni. még nem olvastam
Kukli, üdv!!!!
ha nem jövök, egyszerűen időhiány
pedig enyém gyerek egész nap elvan magában, játszik, mászik, csak figyelni kell rá, nem hisztis igazából. sőt egy hete 7 éjből 5ször fürdés után elaludt magától, és kész.az én fiam!!! :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


Bár ritkán jövök,azért olvasok,bár úgy látom,nem hiányzom senkinek :roll:

Nekem gyanús ez a "kukkoló" hsz.,de nem szeretném ide leírni,hogy mire tippelek :?

Gratulálok minden ülő,álló,kúszó,mászó és ügyeskedő babának!

:wink:

Kukli
Szia 8)
Vendég
 


sotske esetleg priviben? lehet hogy ugyanarra gondolunk :wink:

nekem hiááányzol!!!!! bár tudom sok időd két kis gyerkőc mellett nem nagyon van de azért mi várunk ha ráérsz :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


[quote="moncsi89"]s írta:moncsi89otske esetleg priviben? lehet hogy ugyanarra gondolunk :wink:

nekem hiááányzol!!!!! bár tudom sok időd két kis gyerkőc mellett nem nagyon van de azért mi várunk ha ráérsz :)


Köszönöm,aranyos vagy és jól esik! :oops:

Tényleg nincs sok "szabad" időm,illetve annyit írtok és tök jókat és sokszor azért nem írok,mert restellném,ha nem tudnék mindenkinek válaszolni. :roll: Így inkább csendben maradok :?

Nem szeretnék tüzet szítani,inkább egyelőre megtartanám magamnak,hogy mire tippelek,ne haragudj.
Vendég
 


ja, sé az jutott eszembe, h gyöngyi-ugye ez nme sértő, úgy emlékszem, Eszer királylány fordult meg itt a topicban legutoljára, hátról hasra, stb, mikor pl már Nándi rég csinálta, erre Esztered már ül, áll, Nándi meg még sehol :wink:
ezt csak azért írtam, h annyira nem mérvadó, ki mikor mit csinál.
én annyira örülök, h Nándi egész nap vigyorog, hízik, mosolyog mindenkire.
(persze, bőg, ha éhes, fázik, bekakilt, vagy ha fáradt, nyugi, nem csodagyerek/ de egyre inkább élvezem az anyaságot.
én nagyon kedvelek minden újat, zitát, bababit, kvínbiit, de azt látom, egyre többen vagyunk, egyre többet írunk, nem bírom követni!!!!
valamint sztnék többet foglalkozni aháztartásommal, sztenék szhép rendet, ahoyg anyósom csinálja :oops: , és ehez lehet kevesebbet kéne jönnöm...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


nem haragszom persze de megverem ezt a kukkolót :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


sotske, nekem is!!!
Érdekes, hogy pont kuklit támadja, aki szinte már egyedül kitart amellett, hogy a kukkolónknak is jusson még egy kis csámcsogni való... :D

Egyébként meg szeretném külön elújságolni kukkolónknak, hogy Döme negyed órával ezelőtt EGYEDÜL elaludt, sírás nélkül az ágyában!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem, baromi szerencsém van a gyerekemmel!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Ja,és lányok,a moderátornak nem kell itt ülnie 24 órában,sőt,minden nap sem kell jönnie :wink: Ő egyszerűen a zártban az "apa",tehát ha valakinek valamilyen technikai problémája adódik,akkor fordulhat hozzá priviben,ennyi,illetve a legelején ő engedi be a tagokat.
Vendég
 


na ezért innentől kezdve nem jön senki mert kitudja miylen néven regisztrál még. aki itt van és csatlakozott az szerintem jöjjön zártba aki eztán azt meg nagyon sajnálom...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


legalábbis ez az én véleményem

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


pulcsi, ugye ez most nem búcsúbeszéd? :shock:
Most pörög a topik, de hidd el, pár nap, és megint leeresztünk. Mindig így van :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


N.L.
Köszi!
Ügyes ez a Döme fiú,no meg az anyukája is :wink: Egyébként akartam neked írni,mikor tettél fel képeket,hogy Döme iszonyatosan hasonlít rád!És nagyon tetszik a neved:Ilda.
Jut eszembe,szeretnék megtanulni varrni.Van valami ötleted,honnan tudnék szabásmintát szerezni,lehetőleg ingyé :D
Vendég
 


sotske, hát ruhákról! :D :D :D
Nekem egy db szabásmintám sincs, néhányszor kerestem a neten, de nem nagyon találtam (bár azért vannak, főleg babaholminak).
Én tényleg mindig leszedem valamiről a formát :oops:

És köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik! :D :oops:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


N.L.
Én is erre gondoltam,de hogyan?Egyszerűen körberajzolom és ráhagyok még egy kicsit? :oops:
Vendég
 



Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


Jippié meggyógyult a netünk! Egy kis ráhatással! Csakis Kukkoló bosszantására! Nem védem magam, de csak azért írok Katáról, mert márciusban született, a többieket úgy érzem nem zavarja (már akik érdekelnek), mellesleg engem nagyon érdekel, ki hogy fejlődik, és TUDOK örülni mások sikereinek, gyermekeinek. Sosem zavart, ha vki átaludta az éjszakát, kijött a foga, jobban eszik, alszik, stb…. Sztem minden babának van vmi amiért lehetne irigykedni, mert egytől egyig tünemények. Akit meg nem érdekel, hogy fejlődnek a mi babáink, az tényleg ne olvasson! Sorry! Nagyon köszönöm, hogy mindannyiotokból előjött az anyatigris. Hatalmas ölelés mindenkinek! :)
Amúgy köszi a gratukat! Tüncibünci nevében is. :lol:
Adryn megfordult a fejemben, hogy Kukkoló nem a T-apó, hanem vki aki nagyon pártolja a zártságot. Persze csak vicc volt. Ennyire dinka csak én lehetnék. :twisted: :roll:
Tehuti ha zárt lesz és elvállalod én támogatlak. Bár elég nyitott vagyok. S hiányoznak a smile-k. :wink:
Zita gratula. :) Cicid nem durrant reggelre? Te kérdezted az ivást. Én nappal varázsitatóból adok, éjjel az egyes aven cumifejjel próbálkozom. Nem mindig fogadja el nekem sem. Sztem próbálgassad, hátha egyszer félálomban bejön neki.
Ilda te hogy tudsz kimoderálni? Lemaradtam vmiről? Hatalmat kaptál? :lol: Na nemsokára tényleg hallgathatjuk, hogy nem bújik a gyerek. Nagyon ügyi Döme úr! Drukk, hogy menjen így továbbra is.
Csibb remélem ma bejutsz. Máté hogy viseli az inhalációt? Bocsi lehet írtad pár napja, csak nem láttam. Hány perc kell? Katát még 5 hetesen könnyű volt odatolni, de gondolom Máté már tud hadakozni. Hugod hogy van?
Livi tapi szuper! Még jó, hogy gyermekeim alszanak és nem látják! NA meg az a spárga sem semmi amit nyom a csaj. :wink: Figyeltétek?
Vica édes ez a sűrű megfogalmazás. Úgy látszik a 7-ei skacok masszívak. Akkor Bulcsú hasonlóan fejlődik Bobóval. Panna 3 kilójához gratula. Bár sztem tényleg nem számít ilyenkor. Fotózásra nem is írok semmit. Veszekedés meg gondolom azért normális. Le kell harcolni a dolgokat. Gondolom. :roll:
Katka én is napocskás napokat kívánok!!!! Max. ici-pici bárányfelhőkkel, de csak mert az szép. Fel a fejjel! Szuper anyuka vagy. :wink:
Bea eltűnt beteg Majával. Megsms-zem.
ÉS NEM VAGYOK HAJLANDÓ TÖBBET ELTŰNNI!!!!
Moncsi köszi, most jött az sms. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


sotske egyébként nektek volt a családban iker? vagy véletlenül jött így össze?? én kiskoromban is ikreket szerettem volna ,hányszor mondtam anyunak :D de most már tudom hogy ez nem így megy :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


nincs mit most jött a válasz amikor a hsz edet olvastam

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi
Apósom nagymamája volt iker,azt hiszem :oops: 3 babával indultunk,teljesen spontán,de egy felszívódott és maradt a két csajom 8)
Vendég
 


Bakker egyszer ideülök és mire megírom, telicsámcsogjátok! :lol: Pulcsi sajnálom, hogy ennyire kevés időd van, de nagyon örülök, hogy egyre jobban élvezed a dolgot! Nándi akkor könnyű gyerkő lett, szuper. Remélem már csak jő dolgokat tartogat nektek a nehéz indulás után.
Döme nagyon rágyúrt az ügyesen alvásra! Ettől olyan ideges lettem. :twisted: Na jó, nem viccelődöm szegény kukkolóval. De Döme ügyes és kész. :P Tényleg! Jogsi hogy áll? Érzem nagyon kiegyensúlyozott vagy mostanában. Biztos hattyúk meg miegymás.....
Sotske (na ezt a nevet meg kell magyarázni!!!!!) szia! Üdv köztünk, már biztos voltál míg én nem. Lesz kép a csajokról? Téged hogy fútt erre a szél ekkora manókkal?
Majdnem ráugrottam ki mire gondol, de rájöttem nem érdekel. Nem vagyok hajlandó bosszantani magam.
Fúrnak. Sztem ez dupla ébresztő. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: