Próbálok visszakapcsolódni. Az utolsó pár oldalt átolvastam.
Ágica
hogy van az a 7 pettyes katicás mondóka? Le tudod nekem írni. Csak mert Lilla imádja a kacika bogarakat
Közben megtaláltam, h Vera beírta
Regi
Komentek apa érdeme
Anyagi csőd

ne is mond, mi is mindig rettegésben élünk mostanában. Januárban dől el mi lesz Apa munkahelyével.
Hogy Szeli milyen szép

és a copfok

mikor tudok én ilyet Lillának. Csak a fürdőben engedi felcsatolni, de csak azért, h ne legyen vizes és ne kelljen szárítani.
Lilla is mondókázik és olyan édes. Neki főleg én tanítom: ő is tudja a Duna hajósat, meg a záporosat, meg a másik vonatosat, a nyuszi hopposat is
Meg mondogat valami baba csitteset, de ezt az Erzsi nénitől tanulta. Már meg is akartam kérdezni, h mi ez.
Dóri
Igen szép, főleg mikor mindkettő alszik

hülye poén volt.....
Janh Ferenc Dél Pesti kórház. Lillát az Istvánban szültem.
Vera
Képzeld alig ment rá a kék overáll, amit kölcsön adtál
Még jó, h ennyi kedvezmény kaptok, ha már szegény Báló ennyi mindenre allergiás. Bár a GYES-el nagyon nem vagy kisegítve.
Bálint keze
Móni
Éjszakák

remélem cicus is fog aludni valamikor.
Milyen mágneseket vettél? Nem dobsz nekem képet?
Penész

jobb már a helyzet?
Na végre aludtál.
A torta természetesen nagyon csábító
csak vigyázz az irigykedéssel, mert előbb utóbb te is erre a sorsra jutsz
Era
De jó, h te is jelentkeztél.
Húú és Beatrice is de szép nagyra nőtt

jó, h tettél képet.
Niki
Nagyon szuperek a képek.
Repülőút

hú ez tényleg gáz...
Mesi
ÁÁ nem irigyellek az alvás miatt
Tegnap sikerült neki 2x bár nem szembe, meg sugár kaki is volt
Tünde
Édesek a fiúk, meg a cica is
Irina
Túlélésre játszom
És köszi a DVD-t előre is. Tök jó ötlet. És a 3 éves buli is.
Ádi
Vindo
Tesódék
Tetszett, h te inkább söröznél
Heni
Áronnal akkor tényleg szerencsétek van.
Kaki már lehet elkéstem, de a rostos üdítő is jó és esetleg szilva lekváros valami.
Biztos én is ügyes voltam, de szerintem a szülésznőm is csodát művelt.
Szerencsére minden jól alakult, h csak reggel kellett bemeni a kórházba, aznap bébi szitterrel volt Lilla, délután meg a bnőméknél.
Aztán meg CSANA és Peti, mert anyósom beteg lett. Végül is csak 2 munkanaparól volt szó. Így Peti itthonról dolgozott.
Nagyon jól viselte nagyon jól elvoltak apával. Este is gond nélkül elaludt.
Nagyon édes Áron.
Gica
Köszi a kérdést

azt hiszem mindjárt kifejtem bővebben mi a helyzet a csajszival.
Kaqk
És mi a helyzet az állással?
++++++++++++++++++++
Regi
Ügyes vagy gratulálok!!!!
Dettyk
Mikor írtad, h 18.-án dolgozol utoljára a frász jött rám, de rájöttem, h karácsony előtt.
Ágica
Nagyon boldog szülinapot!!
Tali
Őszintén örülök, h áttettétek januárra, mert így nem maradok le én sem

eddig jó mindkét időpont, de az olyan messze van, és december közepén derül ki a januári fix programunk időpontja. Ha azzal nem ütközik ok.
Ja igen még régebben volt cumi téma. Hát Lilla komolyan visszaesett a nyárhoz képest. És nem Dani miatt. A legutóbbi fogzásnál megint nagyon cumizós lett. Már alig lehet tőle elvenni, mert mindig visszakéri.
Még túró rudiért sem adja.
De most nem akarom erőltetni. Viszont tavasszal elveszem tőle az a terv. Bevágom vagy valami galádságot művelek vele.
Még kérdés lányos anyukák volt már valakinek olyan, h csajszi sírt, h fáj a punci? Én úgy veszem észre pisi közben. (Lillán ugye még pelus ezért csak feltételezem)
Mostanában sokszor sír miatta, de nem piros. Felfázás volt valakinél? Mit csináltatok? Ha vizelet mintát kell adni csajsziknál azt, hogy lehet begyűjteni.
Peti elvitte ma CSANA-ba de aggódok érte, mert éjjel és induláskor is sírt.
Lilla és öcsi-közkívánatra: Nagyon jól reagál rá. Kérdezgeti hol van, mit csinál, miért sír. Meg akarja fogni. Akkor beletesszük az ölébe. Tegnap a pelust is a vállára csapta, h büfizteti
Azért néha kéri, h tegyem le vagy adjam apának, de ez normális. Próbáljuk érzékeltetni vele, h ugyanannyira szeretjük, mint eddig.
Mondjuk tegnap nem volt valami jó napunk. Lilla nagyon nyafi volt és mindenen dacolt. Kicsit kiakadtam estére. De olyan édes, mert ha veszekszek vele tök hamar jön és bújik. Ez olyan ne haragudj anya féle.
Ja és mindez azért volt gáz, mert Danci is nagyon anyás és apa meg nem volt itthon egész délelőtt. Kicsit mély volt nekem ez a víz egy 1 hetes gyerkőc mellett.
De remélem jövő héten már számíthatunk rá, szeretne szabin lenni. Csak most rengeteg a meló és nem karácsonykor akar dolgozni, amit én is támogatok.
Az esték változóak. Volt nagyon jó is amikor Dani csak szopizni kelt és Lilla is csak 7kor ébredt és nagyon rossz is, mint pl tegnap este. A fiam nem tudott elaludni és amikor elaludt akkor Lilla rákezdett egy óriási sírásra (apa kicserélte a pelusát, mert úgy ítélte meg tele van-amúgy Lilla aludt volna), h nem jó a pelus és fáj.
Erre Dani is rákezdett. Aztán a két gyerek együtt bőgött. Aztán Dani megint elaludt nagy nehezen, mellettem. De Lilla meg nem tudott fél 4ig ki be mászkáltunk, meg fetrengett mellettem össze vissza, meg mindent csinált.
Ma meg mindenki hulla, mert apa sem bírt aludni. Mondtam is neki, h legközelebb nem cserél pelust csak ha felébred, h kifolyt.
Esti altatás kérdésem: ti milyen ütemben teszitek le a 2 gyereket? Nekem nem sikerül eltalálnom az utóbbi pár napban, h Dani aludjon mire Lillát letesszük aludni.