A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Gabicika! Két héten belül? Így konkrétan nem tudom, csak azt, hogy hetekkel előtte is elmehet. De ez a két hét nálam tuti beválik, hisz csak két hét 4 napom van a kiírásig. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica!

Igen, egy dokitól hallottam anno.. :) Na,de legalább mostmár tudjuk,hogy igaz.. és nem csak mende-monda :)

Nekem meg már csak mához egy hetem van :D Tegnap este épp mondtam a férjemnek,hogy én nem akarok bemenni a kórházba... azthiszem lassan kitörik rajtam a pánik :D Még most is annyira hihetetlen ennyi év után egy pici baba... :) De már nagyon-nagyon várjuk!!!

Briell: a II.-en is pólyába teszik őket mikor megszületnek,de utána már csak rugiban vannak,és csak pelust kell vinni a babáknak.
Úgy látszik, tényleg ahány ház,annyi szokás... hiába Sote...
Vendég

Póki, neki ez már a harmadik baba, és eddig mindig beindult egy nappal a nyákdugó után, ezért aggódik. Persze lehet, hogy most másképp alakul, végül is minden szülés más! De benne van, hogy hétvégén már meg is látogathatom gyerekestül, még mielőtt nekem be kéne vonulnom!

/
lemonsong

Jó reggelt, drukkolunk kicsi Zalán!

Képzeljétek, valamelyik benzinkúton, pontokért lehet szerezni naon cuki macit. Jó sokat kell érte tankolni, de ebben szerencsénk van, mert Apáéknál sok teherautó van, így tudott szerezni pontokat a sofőröktől. Este hozott 1 kicsi és 1 nagy macit. Hát, olyan aranyosak, egész este dögönyöztem őket.
Bocs az infantilizmusért, de le kellett írnom. :lol:
Vendég

-juhúúúúú! Én is tudom mikor kell megnézni a fórumot!!!

Nagyon szorítok Gabinak és Zalánnak!!!!!!!!
Vendég

Hahó

Gabi!! Druuuuukkkk!!

Judy
én is maci-fun vagyok, úgyhogy majd fotózd már le milyen kicsikéket kaptál. Infantilis időszakomat élem én is, férjem is:-)
Vendég

Gabitól most jött sms!!!!!!

Zalán megérkezett!!!!!

Zalán 9.15-kor született, 4kg kereken, és 52 cm.

Gabi puszil mindenkit!!!!

Gratulálunk Gabi és Zalán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Vendég

ilyen a maci, van egy kb 30 cm-es, és egy 12 cm-es(a kicsinye :lol: )
Kép

És olyan fincsi a bundája.
Vendég

Sok-sok boldogságot Zalánnak, Gabinak és az egész családnak!!! :D :D :D

briell

Jujjjjjjj, de jó, sok puszi Gabinak és Zalánnak, jó egészséget Nekik!!!!
Vendég

Nagyon sok boldogságot a második fórum-babának!!!! Tényleg beindultunk rendesen! :)

/
lemonsong

Nagy- nagy gratula Gabinak a babának és az egész családnak!!! Már nagyon vártuk!!! Sok tejcsit nekik!!!!
Vendég

Hűamindenit! Sok boldogságot Gabinak és Zalánnak, meg persze a családnak!
tedorka

Gratulálok Gabinak, Zalánnak és a bátor apukának!!!
Nem kicsi gyerek... :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mire elolvastam mindent megérkezett a második baba :wink:

Gratulálok Gabinak és az egész családnak a kis Zalánhoz!

fmelinda nekem nincs hányingerem, de sokat ég a gyomrom, így én két kispárnával a fejem alatt alszom, így jobb egy picit.

briell ha nektek kell kis ruha a cicinek a kórházi csomagodba tedd be.
Nekünk nem kell, így csak a kesztyűt, popsitörlőt, eldobható pelust és textilpelenkát raktam be a kicsinek.

Már most úgy irigyelek mindenkit, mire én odakerülök már mindenki babázni fog!!!

Kép
Kép
akella

sziasztok
de jó gabinak már ő is babázik szép nagy baba gratula hozzá. :)
milla ari a bébi
hát én tegnap voltam szívhangon minden a legnagyobb rendben,de a méhszájat nem nézte hiába mondtam h fájdogálok.
és megkérdeztem mikor akar befektetni ha picur nem akar kibújni és hát az uh-ák alapján meg mondtam neki h mikor fogant caztmondta h dec.18 a szülés ideje :shock: .és dec. 15-be maradtunk végülis és aztmondta h a kiírtra még otthon ráhúzhatok 3-4 napot aztán kórház,de ne aggódjak ünnepekre meg lessz.
hát nagyon elkeseredtem én már szülni akarok.meg az még 3 hét minimum addig a kisbébink is még sokat nől de szerintem most tarthat 3 kilo körül azzal én bőven beérném.
éjjel egyébként megint rosszul aludtam mert nagyon nyilalt a derekam este meg a hasam alja.

Kép
Kép
anitaaa03

akella te mikorra is vagy kiírva?

Kép
Kép
anitaaa03

anita sajna dec.29-re. Reménykedem azért, hogy egy picit előbb ki szeretne majd bújni :lol: A karácsony nem érdekel, de ez az év vége nagyon nem szimpi.

Kép
Kép
akella

Anita: ezt nem értem, ezek nagyon nagy különbségek az időpontokban :shock: De úgysem azon múlik, mikor jön a babó, hogy ti miben egyezkedtek a dokival :wink:

Akella: a kórházi csomagba berakom a rucikat persze, csak azt nem tudom, hogy már a szülőszobába is vigyek-e sapkát, kesztyűt, bodyt

briell

Nekem az az egy előnyöm lesz, hogy én már bárkinek üzenhetek majd :lol: :lol: :lol: Remélem azért Ti is gondoltok a babázás közben majd rám?!

Kép
Kép
akella

briell inkább tedd be, mert nem tudod mikor adják rá. Én a csomagomba beraktam amiket az előbb írtam, mert azok kellenek majd, ruhácskáit meg majd apa hozza ha egyszer megyünk haza :wink:

Kép
Kép
akella

akella én a helyedben akkor már inkább párnappal később szeretném és nem lenne évvesztes :wink:
briell igen tudom és hát engem is zavar de remélem babóca kibújik még a héten :)

Kép
Kép
anitaaa03

Én most annak örülök, hogy milyen nyugisan végigizgulhatok mindenkit :lol:

A saját állapotom aggaszt kicsit. Még négy hétig ilyen sehogysemjó, hol depis, hol feldobott hangulat nem lesz jó :? Néha úgy érzem magam, mint egy ketrecbe zárt vadállat :lol: De most már nagyon arra hajtok, hogy az utolsó két héten ne legyen semmi dolgom, csak pihengessek. Bár lehet, hogy attól is agybajt fogok kapni. :roll:

briell

hát briell én is kedzek megőrülni a gerincem már olyan szinten nem bírja h mindegy h vagyok eszméletlenül nyilal.és ezt még 3 hétig kibírni nemtudom h fog m :? enni

Kép
Kép
anitaaa03

anita én szeretném hamarabb, de majd babóca eldönti mikor akar kibújni, csak addig is legyen minden rendben.

briell megértelek én is hasonlóan érzem magam, de én állandóan csinálok valamit, csak az a rossz , hogy semmi nem úgy megy mint régen :lol:

Most megyek lányok, később jövök.

Kép
Kép
akella

nekem a férjem a múltkor kimasszírozta a becsípődésemet :D De majdnem ordítottam úgy fájt. Most minden este megmasszíroz kicsit. Így sokkal jobb, de persze még mindig hamar megfájdul, de van remény, hogy túlélem :)

briell

hát én sajna hiába mondom a páromnak :( nem is igazán megy neki a maszírozás meg este 10 körül mikor már nem ordít a gyerek a fülébe h menjen vele játszani akkor már kedve sincs mert ő is álmos.így nekem marad a szenvedés :cry:

Kép
Kép
anitaaa03

Briell
jó ez a ketrecbe zárt vadállat hasonlat:-)
Én ma fizikai állapotomat tekintve komfortosan ébredtem, jó sokat aludtunk, mégis kissárkány vagyok és hihetetlenül bosszant hogy olyannyira nem vagyok a testem és mozgásom ura hogy már kettéáll a fülem. Minden kiesik a kezemből, férjem alig bírja visszatartani a röhögést ilyenkor. Igen..vicces, de a tizedik ilyen után már halálosan idegesítő....Olyan mehetnékem is lenne, meg karácsonyi bevásárlós hangulatom, de hiába indulok el lelkesen, félóra és kipurcanok, pedig nem 100 kilót cipelek :shock:

Anita
Meglesz a kicsike jövő héten, ahogy a vonalzód írja. Koncentrálj :wink: És hátha lepattan az idegről is ami a gerincedet nyomja és laza leszel mire mész szülni. Ezt kívánom!!

De kíváncsi vagyok milyen volt a szülése Gabinak. ő nem volt parás.
Vendég

Judy
tök aranyos ez a maciii!!
Áronnak is biztos tetszetni fog, olyan kis pasis.
Te hogy vagy ma? Semmi szülési előjel vagy ilyesmi?
Szét fogom izgulni a jövő hetet annyian ki vagytok írva vagy be vagytok ütemezve akkorra.
Vendég

Visszajöttem én is, csak el kellett ugranom a boltba és persze a játszóra is hazafelé...esőben. 8) De legalább nagyobbra növünk. :D

Gondoltam, hogy megszületett már a kis Zalán. :D
Gabi, sok-sok boldogságot, rengeteg tejcsit kívánok!!!!!

De jó, már ketten is babáznak. Remélem O'hara is hamarosan jelentkezik.

Közben felhívtam a szülésznőm, mert jövő héten menni szeretnék hozzá egy utolsó egyeztetésre. Megerősített benne, hogy valóban a nyákdugó távozott és azt mondta, hogy a távozása után az átlagos szülésbeindulás egy hét. Van akinek 2-3 nap, de két hétnél nem több.
Gabicika, tuti jól mondta a te dokid is a két hetet.
Lemon, nekem az első két szülésem is úgy indult meg, hogy távozott a nyákdugó és egyből jöttek a fájások, az első gyerek 6 órán belül, a másik 2 órán belül megvolt. Most nem hiszem hogy így lesz, mivel még semmi nincs, harmadik gyerek ide vagy oda nálam is. Ez tiszta lutri.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Mi is gratulálunk a kis Zalánhoz Gabinak. Ügyesek voltak, és mostmár boldogan készülhetnek az ünepekre:-) Szép nagy baba lett, ezek után csak jó egészséget kívánunk mindkettőjüknek.

Judyka!

Szombaton a párom kedveskedett nekem egy ilyen macival, tényleg nagyon aranyos, de azért meglepődtem mikor beállított vele, mert nem jellemző rá, h kabalákat vesz:-) Úgy látszik a baba hatása lehet :lol: Mondta is, hogy Csabika biztos szeretni fogja, mert olyan jó pihe-puha :wink:

Velünk minden Ok, minden rendben, még várakozunk 1- 2 hetet :?
mustyi

gio köszi a bítató szavakat,jó lenne ha olyan laza lenne az izmom mint a rigalánc :lol:
póki lehet hétvégén már te is babázol.a barátnőm 2 hónapja szült és neki is úgy volt h távozott a dugó és másnap szült. :D
mustyi még egyben :roll: :?:

Kép
Kép
anitaaa03

Tényleg Mustyi
akartam kérdezni, mert ugye programozott lesz nálad is a szülés több okból melyből az egyik az apadozó magzatvíz. Ez azt jelenti hogy szivárog a víz?
Vendég

Anita, nem tudom, nem hiszem, hogy már most megszületne. Még annyira nem érzem késznek magam és hiszek a lelki gátban. Legalábbis ha még ilyen sok idő van hátra.
A férjem éjjelre lelép horgászni, így különösen remélem, hogy bírom még. Amúgy is a december nekem annyira szimpi hónap, jöjjön csak akkor! :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

én olyan furán érzem magam kóvályog a fejem.lehet ez miatt a kataszrófális idő miatt

Kép
Kép
anitaaa03

Gio, nekem semmi jelzésem nincs, illetve annyi, hogy reggel, mikor felkelek, akkor néha szúrkál kicsit, pár percig, de aztán ennyi.

És a hasam is fent van a nyakamban. Szerintem én kihúzom min. a kiírtig, onnan meg a dok majd mondja, hogy mi lesz. Úgyhogy a jövő hétről engem húzz ki a számításodból. :D
Vendég

póki akkor pihizz sokat hátha hallgat rád és megvárja a decembert :wink: bár ha fájásaid még nincsenek akkor van remény

Kép
Kép
anitaaa03

judyka azért ennyire ne légy biztos sajna nemtudjuk előre mikor érkezik :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Hú Mustyi, látom, köztünk elviekben 2 nap van. De akkor most programozott lesz?
Vendég

Anita, tudom, :shock: de tényleg mostmár úgy érzem néha, hogy sosenem akar kijönni. Buta vagyok, de már annyira szertném!
Vendég

Sziasztok Lányok!

AVENT etetőcumim van egy pár eladó!Ajándékba kaptuk, de mi már nem tudjuk használni!
Ár: 1000Ft/pár

A termék leírása:
1 lyukú cumi újszülött kortól ajánlott, a csomagban 2 darab cumi található.Az AVENT etetőcumi puha, széles formájának köszönhetően a cumisüvegből való itatás az anyamellből való szopásra emlékeztet, ugyanazokra a mozdulatokra ösztönzi a babát. Ez lehetőséget ad az anyamellből és cumisüvegből való táplálás kombinálására. A cumi alsó szélén egy különleges, egyirányú levegőző szelep található, mely biztosítja, hogy a levegő az üvegbe kerüljön. Ennek köszönhetően a folyamatos evés nem akadályozott, és a levegőnyelés esélye is minimálisra csökken. A cumi oldalán található szám a folyáserősséget jelzi, de csak irányadóként, hiszen minden kisbaba másképpen fejlődik.

Ha érdekel írj privit![/b]
bener

judyka ne aggódj én is így érzem

Kép
Kép
anitaaa03

hát lázat mértem az nincs szerencsére de tényleg furán érzem magam megyek lepihenek egy kicsit hátha átmegy

Kép
Kép
anitaaa03

most néztem hidegfronti hatás van lehet az csinálja ezt velem :?

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!
Hihetetlen módon sikerült elintézni mindent.
Bár leletet nem kaptam,annyira még nem javult meg a gép :? Hubus nincs még 3kg,BPD-je 90,becsült születési súlya 3200-3300g.Ennek nagyon-nagyon örülök.Ja a lepény II-es, néhol III-as érettségű.
Viszont épp,hogy elértem a vizsgálatokat,így szó szerint szaladtam.Most meg már vagy 2 órája iszonyúan görcsölök,úgyhogy megyek is lefeküdni.
Még poénból beszéltük is az egyik kismamival,hogy ez a sok szaladgálás még beindítja a szülést.
Na bocsi,de tényleg megyek,majd később reagálok!
Vendég

Sziasztok lányok!

Visszaértem én is... és jópár új infóval gazdagodtam :D:D
Ha jövő szerdáig nem történik semmi,akkor aznap még ctg az itteni rendelőben,másnap pedig reggel be kell feküdnöm a kórházba,nem kell beutalós sem,semmi,reggel találkozom majd a dokimmal a betegfelvételi előtt és ő intéz mindent.
Még aznap du.3ig meg fogom tudni hanyadik leszek a műtéti sorban,és másnap /pénteken/ ahogy megbeszéltük ki is szedi Sárit :)
Ha pedig minden jól megy,hétfőn már itthon is leszünk.
Már annyira várom/várjuk !! :):):)

Anita, remélem nem kaptál be semmi betegséget most igy szülés előtt...

Sprite,te meg pihenj,van még ideje a bébinek a pocakban.

Pókica: :) kiváncsi leszek mennyi időd van még.. :) bármi történhet egyik óráról a másikra is.. :)
Vendég

Sprite
tök ügyes vagy!!
Gabival nem taliztatok? :-)
Vigyázz magadra, pihengessél.
Vendég

sprite ügyes vagy, hogy elintéztél mindent, de azért pihenj!!!

gabicika de jó nektek is! Pár nap és babázhattok Ti is! Annyira jó!

Lányok én már csak azt nézegetem, hogy kinek hány napja van hátra :lol: :lol: :lol: Izgalmas nagyon! Remélem nálunk is sima lesz minden, bár a szüléstől továbbra is parázok és remélem egészséges lesz babóca.

Egyik este újra és újra azt álmodtam, hogy szülök, de végén nem születhetett meg a pici lány, mert még nincs meg a neve :lol:
Tiszta idétlen vagyok!

Kép
Kép
akella

Csak most értem haza a klinikán töltött vizsgálatokkal teli nap után, úgyhogy sajnos csak most olvastam a híreket:

Gabi, nagyon ügyes voltál!!!! Isten hozott idekinn, Zalán baba!
Hű milyen szép nagy fiú!!

Nálam:
ctg oké
UH oké, 3200 g, HC 330 mm
méhszáj 2111
Jövő héten már kétszer megyek ctg-re.
Réka fejecskéje már szépen lecsúszott. :D

Na megyek kicsit lefekszek vízszintesbe, túl jó ez a mai nap!! :lol:

Kép
apkata

Mindenki ügyi, hogy elintézett mindent, és jó hogy az összes babó rendben van.
Pihizzetek, kíváncsi vagyok, a hétvége hoz-e még babákat, majd benézek, most viszont kreálok valamit enni!
Pusz, kismamik!
Judy
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: