A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Tengdi,csak egy link volt a táblához,mondig ilyen táblát csinálunk ha eldöntendő van....

sutimano76

Dorka,mindig is tudtam,hogy kicsi ez az ország,de hogy ennyire.Nagyon durva a blogos sztorid :shock: :shock: :shock:
Egyébként tényleg jó csapat vagyunk!!!

Kép
v.andi

Dorka......
[quote]i írta:gen igen krisztinek igaza van olyan klikkes meg minden rossz érzéses... és ha majd mi is tudunk menni ti már sokkal jobban lesztek meg efféle....
na ebbe nincs igazad,mert mikor végre titeket is megismerhetünk,akkor mindenki veletek "újakkal" lesz elfoglalva.....
például én most többet foglalkoztam Bexszel,Katával,Zsuval,Annával.Mókával mint Andival meg Brumival(akikkel már talizatam),mert azért mntem hogy az újakat is megismerjem..persze pár szó erejéig igyekeztem mindenkivel dumcsizni,de nehéz ám ha ennyien vagyunk és van egy csimó,aki kiköveteli hogy ráfigyelj :wink:

sutimano76

hát igen a net és főleg a közösségi portálok nem azért vannak hogy személyes dolgokat megosszunk........
A picen van egy olyan hogy "csevegés"...az mi a szösz,ott nem lehet kényes dolgokról beszélni,oda csak mi tudunk bemenni??????????????????????????????????????Akkor itt mehetne tovább minden ott meg a kényesebb dolgok!!!

sutimano76

igazad van Sütikém, nincs klikkesedés, én már alig várom a köv. talikat, nyarat stb., hogy mindenkit megismerhessek.

képek már gépemen, de kicsinyítenem kell stb. csak utána tudo a pic-re :oops:

KépKép
KépKép
madar

Babcika......Kriszti -én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én csak szeretnék olyan sugárzó lenni mint ő :D

sutimano76

Más téma,drukkoljatok a hétvégén megpróbáljuk a kiságyba éccakázást,mert így hogy már nem ott kel ahova este leteszem,nem tartom biztonságosnak a nagyágyat,mégha körbe is bástyáztam :lol:

sutimano76

Süti, mondom messziről, de egyébként Te is vagy olyan sugárzó, ha a gyerekedre nézel, ha róla beszélsz :wink:

Kép
babcika

Dorka... én már szervezem, hogy letudjak menni hozzátok Kaposvárra... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tudom, tudom... az nem ugyanaz mintha mindenki ott van és sok baba meg anyuka... de ha taliztok velem (Te, Manó, Dorki, és Ákos...) akkor én jövök Dórival és a barátnőmmel... (aki pedig a pocijában hoz egy babót.... :wink: ) Hm????
Csak ahogy Manó is írta... nekik nem minden hétvége jó... nekünk meg "csak" szombat jó... mert a barátnőm melózik még... :? :? :? de biztosan összetudjuk hozni!!!!!!

Egy kérdés... ki írta a zárt topikba a levelet? (mert így nem tom, hogy kiről van szó... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: ) :oops: :oops:
vikiviktor

Zárt: Andi kösz a táblát:) én is jelöltem. :)

Most megyek, indulunk Mogyoróval, de du. jövök :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ja és Dorka,Manó...ti is taliztatok már....most legyünk mi is irigyek????????

Kriszti én mondtam hogy költözz a szomszédomba,akkor mehettünk volna együtt a talira...........Ikeázáskor megyek én is akárhol álltok is meg az M3-on,ott már mindenkinél jártam :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Talis csoport kép tök jó... :) :) :)
vikiviktor

Manó,Dorka,Viki...majd bérelünk egy buszt(én lehet hogy tudok occsón) és megyünk mi is!!!!!Elférünk??????

sutimano76

[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76orka......
[quote]i írta:gen igen krisztinek igaza van olyan klikkes meg minden rossz érzéses... és ha majd mi is tudunk menni ti már sokkal jobban lesztek meg efféle....
na ebbe nincs igazad,mert mikor végre titeket is megismerhetünk,akkor mindenki veletek "újakkal" lesz elfoglalva.....
például én most többet foglalkoztam Bexszel,Katával,Zsuval,Annával.Mókával mint Andival meg Brumival(akikkel már talizatam),mert azért mntem hogy az újakat is megismerjem..persze pár szó erejéig igyekeztem mindenkivel dumcsizni,de nehéz ám ha ennyien vagyunk és van egy csimó,aki kiköveteli hogy ráfigyelj :wink:

jaja, ha meg 2 van, és az egyik folyamatos mozgásban van, akkor főleg nehéz (nagyon figyelni kell még rá, mert pl merő jószándékból megsimiz 1-2 babát, akik az igazak álmát alusszák, és elérhető közelségben vannak számára :):):) .... de az tény: élőben minden más ... nem akarom senkinek a szívét fájdítani, de ezt most még leírom, és nem ragozom a témát tovább: én aaaaaaaaaaaannyira jól éreztem magam, a sok hetes bezártság után totál feltöltődtem tőletek csajok !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Viki, a picre én írtam a levelet :oops: :oops:

Kép
v.andi

Jajj olyan büszke vagyok a lányomra, az egyik játéka a másik előtt lóg és most tartja az elől lévőt, hogy lássa a hátsót olvadós smily :D

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a és Dorka,Manó...ti is taliztatok már....most legyünk mi is irigyek????????

Kriszti én mondtam hogy költözz a szomszédomba,akkor mehettünk volna együtt a talira...........Ikeázáskor megyek én is akárhol álltok is meg az M3-on,ott már mindenkinél jártam :lol: :lol: :lol:

csatlakozom :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="babcika"]J írta:babcikaajj olyan büszke vagyok a lányomra, az egyik játéka a másik előtt lóg és most tartja az elől lévőt, hogy lássa a hátsót olvadós smily :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nem a topikon belül volt fenyegetés... bocsánat valószínű rosszul fogalmaztam... hanem egy zugolvasó.... emailben megfenyegetett kettő fórumozót, hogy kérjenek nyilvánosan bocsánatot... stb... (jaaa és még rágalmazott is az email író...) a lényeg az lett, hogy nem az email írónak volt igaza, de nem akart senki a szintjére süllyedni... ezért "bezártunk"...
Az ellenőrzés pedig elég egyszerű... ha név alapján nem ismerős... DE gyanús akkor kérünk képet (vagy ott az iwiw... :wink: ) tudom Imola Te nem vagy iwiw-en... de arra is van megoldás... :wink: :wink: :wink: de mondom ez ritka!!! És igenis ha valaki hozzánk akar ezek után tartozni akkor "feleljen meg" hogy ne legyen senkinek itt közülünk máááár problémája ez miatt...
Lehet elég zagyván fogalmaztam... de ha valaki még ezután se érti amit írok akkor megpróbálom normálisan megfogalmazni... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Süti,a csevegő azért nem műxik a pic-en,mert mindenki ugyanazzal a névvel van bejelentkezve.
példa:gmail-es emberekkel tudsz csevegni

Kép
v.andi

viki ment privi

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a és Dorka,Manó...ti is taliztatok már....most legyünk mi is irigyek????????

csatlakozom :lol: :lol:

én is, mááár, ha nem nálunk lesz a tali :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi... köszi.... így már értem a levelet!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Móni válaszoltam.... :)
vikiviktor

Bakker annyi mindent kellene csináljak... oszt itt ülök.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: asszem igaza van enyim apikának, hogy függő vok... :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jaaaa és, hogy le ne fogyjak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az aldiban vettem csokis puszedlit... most azt nyomatom... meg mandulát... hú de szeretem.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nem is írtam (asszem), hogy ma reggel visszamentünk az ortopédiára... minden rendben van már Dóri csípőjével.... :lol: :lol: :lol: :lol: Jaaaaa és a doki azt hitte fél éves :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jajj most meg becart, és a " Hej kakika-kakika miért nem nőttél nagyobbra " dalomon akkorát röhögött életében először, hogy majdnem lett nagyobb kakika nálam, mert majd becartam a gyönyörűségtől
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti... :lol: :lol: :lol: :lol: a tejemre kapom ám a hülyébbnél hülyébb megjegyzéseket... lecarom..... 8) 8) 8) DE a tiéden legalább nevettem... :lol: :lol: :lol:
bAKKER NEM TEHETEK RÓLA... ÉS FOGALMAM SINCS MIÉRT HÍZIK ENNYIRE dÓRI?! ufff megint benyomtam a gombot... bocs.... :? :? :? :?
vikiviktor

Viki nektek mi volt a csípőtökkel?

Kép
babcika

bocs 1 kezezek...

babcika... a bal oldal volt kötött... 6 hetesen kellett már vigyem (azért is, mert én csípőficamos voltam...) és akkor kapott gumi rugit... (ami nektek is van....) DE bevallom volt, hogy elfelejtettem rá feladni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: és mááááááááár nem is kell.... De minden nap többször is tornáztattam!!!!!!!!!!!
vikiviktor

mi hordjuk éjjel-nappal és füri előtt torna van remélem elég lesz 8-án megyünk vissza :roll:

Kép
babcika

Ismeritek a " Szét állunk, szét állunk egy kis dombon összeállunk .." dalt. Fiam szerint ez tuti így van, mert egy kislány az oviban mindig úgy énekli,hogy szétállunk, és hát a fiam meg hozzátette, hogy " Hát ha szét állunk akkor egyszer csak össze is kell álni, nem ???" :roll:

Kép
babcika

biztos elég!!! :lol: :lol: :lol: mi megyünk most sétálni... pusz mindenkinek!!!
vikiviktor

Blanka nagyon ügyiiiiiiiiiiiiiii :D

Viki,örülök hogy nem értetted félre,inkább irigykedek,bár Berni is nő ám rendesen,néha mégis aggódok elég-e a tejcsi,stb!!

sutimano76

Szerintetek mit csinál a fiam???

Kép

Természetesen látta, hogy azt a törölközőt rakom Blanka hóna alá és most ő is tornázik :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika,ez a költői szabadság :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Babcika tornáztasd meg őt is :D

sutimano76

most hallottam a rádióban - megjegyzem már későn -, hogy ma van a "Ne vásárolj semmit" -nap ... már ott figyelt az autóban apának az erőspaprika és Julcsinak egy kis ajándék Mikulásra. :oops:

KépKép
KépKép
madar

Babcika: nagyfiad :lol: jót röhögtem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Viki: ortopédia OK - de jóóóóó :D :D :D

csajok muszáj most elhúznom tortát sütni, meg a pástétom a hétvégére ... meg pakolni, mert apa most hívott ... holnap helyett ma megyünk el, lehet, hogy csak hétfőn jövök ... pusztok ... hiányozni fogtok :cry:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Én is jelöltem a pic-en. Erősen eldőlni látszik a dolog, úgy hogy szerintem Manó esetleg már izzíthatná Apácskáját, hogy alkosson valamit.

Madar: Hú, köszi a sok receptet, most áttanulmányozo, aztán írom a bevásárlólistát. Nekem nem fog összejönni a ma nemvásárlás, mert nincs itthon semmi vacsira és ma le is kell gyártanom a vendégvárókat holnapra, mert holnap délelőtt Kopaszi-gáton sétálok Mátéval, míg a két nagyobb hapsim OBI-zik. Aztán ebéd, alvás és vendégek. Vasárnap meg Anyumék jönnek köszönteni Andrist délelőtt, arra is kell valami. Milyen elfoglalt vagyok, azta! :wink:

Viki: A 7kg-tól én is ezt csináltam :shock: :shock: :shock: :lol: . De majd ti is röhöghettek, mikor szerdán mérik Mátét (3hós oltás+ Rota+Andrisnak szezonális flu). Utoljára 6250 volt, pont egy hónapja, így gondolom már ütjük a 7 kilót mi is.

Egyébként szerintem elértük a 3 hós fejlődési ugrást, mivel ma kb 2 óránként rikoltozik ciciért, tejci pedig érzésem szerint nincs kevesebb. Éjszaka is felszínesebben alszik, betudom ennek. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Viki,7 kilo :?: Kép Kép Kép Aztaaaa,Barni elfér Dorka zsebében :lol: :lol: :lol: Hát öööö,mi 2 hósan vagyunk 4600 gramm,és így is több,mint másfél kilot hízott ahhoz képest,amennyivel hazajöttünk :oops:

Madar,látom pörögsz ezerrel megint.Jó utat nektek és jó hétvégét,ha nem jönnél ma már.

Manó,én is pont kérdezni akartam,hogy a párocskádnak még ideje is lesz majd nekünk gyártani ilyet?

Itt elég csúnya idő van,nyálkás,esős.Nem sétálunk ma :(

ANna??? Hazaértetek rendben???

Kép
v.andi

Itt viszonylag jó az idő!

Csak kicsit fáradt és depi vagyok, de azért az udvarig el kéne merészkedni :roll:

Madar! Jó utat nektek!!!

Viki! 7 kg, hát istenem, inkább mint fogyjon nem? Enyém nagyobbat diétáztatni akarták az okosak, én meg mondtam diétázzon ő. Janó is jól hízott akkoriban, apa tegnap meg is jegyezte,hogy Blankának nincs olyan vastag nyaka :lol: :lol:

Kép
babcika

Kicsaptam a gyereket a fedett teraszra,bár sztem nem esik és nem is fog!!!!

Rita,Madar pörögtök,jó hétvégét!!!!!

én megpróbálok valami rendet varázsolni,mert kb most úgy néz ki az alsó szint mintha tájfun pusztított volna,de nincs kedvem.....közben apikának keresek állást!!
és főzni se ártana ,na de mit??????

sutimano76

Süti, apa állást keres :?: Hát az nem lesz eccrű mostanság.

Férjemék melóhelyén most mondott fel az egyik pasas, így már csak 2-en lesznek remélem így több lesz a lóvé :!:

Kép
babcika

jaj, nem szabaadultok meg tőlem ilyen könnyen. :D kihoztam a gépet a konyhába .. áááá én sem vagyok függő :wink: :wink: :wink:

Rita: eszembe jutott, Móka hozott tegnap valami mártogatós cuccot, nagyon jó volt és könnyen, gyorsan összedobható, vágsz fel hozzá zöldésgeket, répa, zellerszár, újhagyma stb. Kérdezz rá a receptre!!!!

KépKép
KépKép
madar

Süti,a receptet feltettem a pic-re. :wink:

Madar,nonemisazzémondtam.Én is két kavarás között frissítek.Függő vagyok?? :lol:

Kép
v.andi

Andi: :lol: :lol: :lol: én a vöröshagyma pucolássa, aprítással végeztem, most jön afokhagyma ... hogy úúúúúúúúúúútálom
Mit főzünk??? :)

Rita: nektek jó ünneplést, de milye lesz Andrisnak, mert szülinap nem lehet :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
madar

nem függő vagy, csak szeretsz jól informált lenni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: