A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Köszönöm az infót a dokimról. Nekem szimpatikusnak tűnik, bár tényleg fura, hogy minden alkalommal bemutatkozik a férjemnek, mintha sosem látta volna, holott 2-3 hetente mindig vele megyek.
Egyébként mit értetek "határozottság" alatt? Csak, hogy tudjam mire számítsak Kép
veverica

Beatrix: kantárról a képeket emailben elküldtem. Ha valami érdekel róla, kérdezz nyugodtan.

Veverica: a határozottság azt jelenti, hogy ha valamit szeretnél a saját elképzeléseid szerint csinálni, és tudod, hogy neked és a babádnak is jó, akkor állj ki az elhatározásod mellett.

Dandy
dandy

Sziasztok lányok!
Bogi ovis korba lépett, és ezáltal nagyon megnőtt az öntudata, tehát nem hajlandó már etetőszékben enni, rácsos ágyban aludni, pelenkázóra pedig hál isten, nincs már szüksége.Így a nyaralónkban (ezáltal ritkábban használt)kis dolgait kínálom a kisasszonynak. Úgymint 1 fenyő rácsos ágyikót (Új ár Tescoban 14.000 matrac nélkül, én 8.000 adom szivacsmatraccal)Egy etetőszék, asszem brevi, új ára szintén 14.000, egy merevített, emelt oldalú pelenkázó (a rácsos ágyra helyezhető) új ára 5.000.Mindegyiket fél áron odaadom, asszem elég jó állapotban vannak, mivel első gazdik vagyunk, és csak a nyaralóban használtuk. Ha valakit érdekel, írjon.Cseribogi@freemail.hu.Sziasztok.
Cseri
Ja, kékes árnyalatok dominálnak, és macikultusz van nálunk.
cseribogi

Veverica!
Én nála szültem 2x,és szerintem egy nagyon jó fej doki,és a szakmájában nagyon elfogadott.Nagyon sok ismerősöm szült nála,és mindenki meg volt vele elégedve.Az igaz hogy néha kicsit szétszórt,de nem csoda amennyien járnak hozzá.Mindenesetre én nagyon meg voltam vele elégedve.

Sziasztok újjak!

Cerka

cerka

Sziasztok

Beatrix2
Akkor mégis csak jól láttam , egyébként mi is az Anikóban lakunk.

Jön valaki közületek a börzére?

Esetleg kezd valaki ovis évet az Anikó u-i Óviban?

Még egy kérdés : A magyar-német iskolaközpontban nem tudjátok , hogy lehet gimibe járni 4 vagy 5-től? Felvételi stb.

Köszi előre is .
Szilvi
Kuschel

Vadász u-i ovi minicsopor novembertől megyünk. VALAKI?
Harangozó

Vadász u-i ovi minicsopor novembertől megyünk. VALAKI?
Harangozó

Vadász u-i ovi minicsoport, mi novemberben kezdjük. VALAKI?
Harangozó

Na ennyire azért nem sürgős!Nem erőszakos vaygok hanem béna.
Harangozó

Harangozó!
Kép
Cerka

cerka

Kuschel!

Hányba laktok?

Járt valaki a TVT-re bölcsibe?
Mi szept.13-tol megyünk!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Nem kell valakinek dzsungáriai törpehöri?5 hetesek,3 fiú és 2 lány.Már külön kellett választani őket,és nincs helyük,de nagyon édesek.Nagyon szeretném ha szerető gazdit találnák nekik,szelidek,mert a gyerkőceim nap-mint nap kiveszik őket és játszanak velük.Ha valaki tud,kérem segitsen,mert valószinű jön az utánpótlás,és már akkor tényleg nem lessz hely Kép
Cerka

cerka

Sziasztok!

Holnap elutazunk a Balcsira, legközelebb vasárnap leszek ismét. Akkor megpróbálok bővebben írni.
Jó babázást, és babavárást!

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy!
Jó nyaralást!

Kuschel!
Mikor lessz a börze?
Cerka

cerka

Hé csajok!
Hétfőn meg kedden kell ill. lehet az oviba bemennem és valamit az egészségügyi lapokkal csinálni, nem írtam fel pontosan. Azt most az oviban adják, vagy a dokitól kell vinni vagy egyáltalán mi a franc ez.
Dandy!
jó pihenést!!!

És tényleg mikor lesz a börze?
Harangozó

Hahó,

Harangozó,
a miniovi tapasztalatok engem majd érdekelni fognak - itt lakunk a Vadász utcai ovi közelében, és ez lenne a kézenfekvő megoldás, csak még kicsi hozzá a csaj Kép

Tényleg mikor lesz börze? És hol?

Norkával van vkinek kapcsolata? Ezek szerint elköltöztek?

Üdv
Kriszi az outsider
kriszi

Sziasztok!

Dandy, jó nyaralást! Kép

Kriszi, Norka tényleg Budapestre költözött, de biztos benéz majd hozzánk.

Esztus
Esztus

Hello mindenkinek!

Nem tudjátok,hogy lesz valami program ma malomvölgybe?

Bea

Kép
beatrix2

szia Cerka !

gabi vagyok .érdeklödnék a hörcsögökröl. nekem mexikoi törpehörcsögöm van de a tieidröl még nem halottam.de ha olyanok mint az enyémek akkor éedekelne 1 fiu 1 lány nem tudnál képet felrakni róluk?köszi
gabi
gabi32

Gabi!
A weboldalamra van felrakva kép,nézd meg
http://gportal.hu/portal/cerka77/
,nagyon örülnék ha elvinnék őket,most már csak 2 lány van és 2 fiú.

cerka

Gabi ha kell küldök még emilben képet,mert ide nem tudom hogy kell felrakni.
Cerka

cerka

hali Cerka

igy elsö ránézésre olyano k mint az enyémek.kisebbek mint az aranyhörcsögök és szürkés szinük van amikor kicsik akkor olyanok mint a csikoshátu kis malacok? mert ha olyanok akkor segitek rajtad és elhozom mind a négyet.
üdv gabi
gabi32

hali

ezt elfelejtettem
latin.imre@chello.hu
ha akarsz ide is irhatsz de nekem itt is jó!
üdv gabi
gabi32

Jaj az nagyon jó lenne,küldjek még képet róluk?
Cerka

cerka

Gabi!
Merre laksz itt pécsen?
Cerka

cerka

hali Cerka!

ha van képed akkor rakhatsz még fel és akkor meg nézem.
egyébként uránvárosban lakom.majd ha jó a höri akkor valahogy meg kell oldani a höriszállitást.

gabi
gabi32

Gabi!
Küldtem emilt!
Cerka

cerka

hali Cerka

nincs semmi baj majd legközelebb.
a pénz nálunk is nagy úr. meg tudom érteni.
szia gabi
gabi32

Sziasztok!

Cerka!
Milyen pénzröl van ó?Mert én végig olvastam egész nap a levelezéseteket,de eddig szo sem esett róla.Ugy árulod a höriket?
Bea

Kép
beatrix2

Bea! Csak arról van szó,hogy a párom odaigérte a höriket másnak,akik fizetnek érte,csak én erről nem tudtam,és tök ciki volt mert én meg már odaigértem a Gabinak őket.De mivel mostanában sok a kiadásunk,ezért apa nem engedi hogy simán elajcsizzuk őket.Nekem meg ég a képem.Csak ennyi.
Cerka

cerka

hali Cerka

olvastam hogy 3 gyereked van.
mekkorák hogy hivják ökett pontossan hol is laktok?????????????????én az éva utcában nötem fel .ritkán szoktam is oda járni mert az anyukám még ott lakik.ja és olvastam a honlapodon a fogyokurádatt hassonló problémákkal küzdök én is sok a sulyom ha be jön a fogyid akkor én is ki probálom.
szia
gabi
gabi32

Szia Gabi!
A gyerkőcök sorban:Renáta 7,Manuéla 6,Dániel 6.Kertiben lakunk a melindában.A fogyiban a 4. napon tartok,gyüninapnál,de ha érdekel a dolog a
http://www.mindmegette.hu/main.php
oldalon megtalálod a leírását,és a
http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?id=57&forumid=28153&hozzaszoltunk=1&step=2
oldalon van egy fórum ami direkt erről szól.(90 napos).
Cerka

cerka

Sziasztok!
Én még csak most csatlakozom hozzátok, nagyon örülök ennek a topiknak.
16 hetes vagyok február elejére várom első kisbabámat, Werling dr.-hoz járok. Van valaki, aki szintén jövő év elején fog szülni?
jevi26

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Jevi!
A sógornőm január 23.-ára várja,de azt nem tudom kihez jár.Örülök hogy itt vagy,üdv a csapatban!
Cerka

cerka

hali Cerka!

hol épitkeztek?kösszi a net cimeket meg néztem lehet belöle jókat találni.
elég nagyok az ikrek nem akartok újra babázni?ha majd kertibe járok akkor találkozhatnánk ha nem bánod
szia
gabi
gabi32

hali Cerka!

elfelejtettem van MSN-ed?

szia

gabi
gabi32

Szia Gabi!
Felőlem talizhatunk!Van messengerem.
fm77@freemail.hu az emilcímem.Be vagyok most is lépve ,ha akarsz vegyél fel a listádra.
Cerka

cerka

hali Cerka

nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabi
gabi32

mond az emiledet

cerka

gabi32

küldött egy emilt,nézd meg

cerka

csak a párodnak van emilcíme?

cerka

hali Cerka!

az ö neve de inkább én használom
gabi
gabi32

hali Cerka

nincs üzenet!!!!!!
gabi
gabi32

az elöbb miért nem ezt a címet adtad meg?
racz696@hotmail.com.
most azt írja ki hogy próbálkozzak később

cerka

mert a chellosra küldte,de ha sikerül a te emileddel csináljuk,mert a párom nem örülne neki ha egy fickó címet látna Kép

cerka

na mi a helyzet?megtaláltad az üziket?

cerka

hali

nincs semmi !azt irja nálam ki a msn hogy nincs pasportigazolványod és ezért nem tudlak fel venni
gabi
gabi32

nálam is ezt írta ki,még próbálkozok

cerka

hali

lemegyek a kislánnyal játszani majd este kereslek ok
szia
gabi
gabi32

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: