Szóval nyaralás:
Nagy családdal voltunk, anyukám + húga, gyerekei (kiskamaszok) - egy jó nagy nyaralót béreltünk a Velencei tó partján. Apának sajna néha dolgozni kellett, de végülis egész jót pihentünk: úszás, séta, kajakozás.
Hami egy tündér, montam már? Először is, imádta a füvet, a vizet - mind a kis pancsiját, mint a tavat. A tó megbabonázta. Imádott benne fürdeni, vízilabdázni
Alig lehetett kirángatni, s ha kiszedtem, ment volna vissza tűzön vízen át! Ment volna = fogja a kezemet és rángat, h menjek vele. Panu az egyik talin épp ilyen stádiumban ált Lizivel - na most tudom, h milyen az
Állni áll szépen egyedül elég sokat. Meg lépsőt mászik, de ez nem újdonság, meg szépen lefarol az ágyról, nem fejjel akar lejönni. Nagy labdát úgy dob el jó messzire, h felemeli a feje fölé és elhajítja, szerintem nagyon ügyi!!!!
Ezen kívül nagyon huncut, ha tetszik vmi neki érdekesen fúj vagy berreg.
Átálltunk a napi 2 kajára, mert az egy kevés volt, de úgy tűnik a 2 meg sok, bár már kezdi megszokni, valszleg az is gond volt, h ott sokan voltunk, ill nem volt etetőszék, kiabált, folyton el akart menni.
Alvás = katasztrófa. Éjjel soxor ébred 3 szopi + 3 egyéb, nappal nem hajlandó aludni. Kiabál - nem sír, hanem veszexik, h ő nem akar! Altatni kell, mint kiskorában, valamit ki kell találjak, ha nem megy normálisan, mert ez így senkinek nem jó.
Szal vannak árnyoldalai is a nyaralásnak, nemtom mikorra rázódunk helyre.
No és még valami, amin nagyonkiborultam anno, mostmár kezdem feldolgozni. Haminak még a nyaralás előtt kibújtak a fölső 1es fogai. És a nyaralás 2. napján elesett a kádban és nagyon letört mind2 foga, még aza rész is, ami még ki se bújt.

Nagyon kiborultam, h hogy fog kinézni, meg hogy miért nem tudtam rá vigyázni, pedig ott álltam mellette. Persze ez legyen a legnagyobb bajunk - mert még valszleg lesz más is, amilyen mozgákony az én kis drágám! Na keresek képeket, addig pusssz
Ann
Ui: még nem olvastam vissza ...