A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sütikém ez a haj élőben és képen is bombasztikus, igazolom. :D

Laptető? Időzítés, kérem szépen, időzítés. :lol: :lol: :lol: De szívesen felajánlom valakinek, ha jelentkezik. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Megjöttem én is! Ahhoz képest, hogy nem csináltunk semmit, hulla vagyok. :shock: :lol:
A fejem meg megint görcsöl. Bibi vagy Brumi vagy már Tündézzelek??? Neked is? Lehet marad a jó idő?
Kata Te fejed is még?
MÓNI köszi a vendéglátást és nagyon tetszett nálatok. Olyan komoly, de mégis nagyon otthonos!!!

Csajok én is örülök nektek, hogy végre személyesen....... akikkel még nem, alig várom..........

Az éjszaka nem tom, milyen lesz. Hazaértünk levetkőztettem, apája betette ágyába. Aludt vagy 5-10 percet. De az elég volt, hogy lezuhanyozzak! Kajáltunk, ő addig fotelból nézett minket. Aztán még dumáltak kicsit apájával... aztán meg fürcsi, mert megint sikeredett bokáig....rugi, bady....
lehet kell még a 2-es pelus, de az már úgy elszorította combnál, de a 3-as meg ott eláll. Aztán evés. Majdnem beájult, betettem az ágyba.... nyekergés, akkor mondtam neki, hogy napközben is olyan ügyes volt, nem alszunk ölben el, aztán kiságyban riadunk és kezdődik előről. Alukáljon szépen magától el, cumi be, simi... de nem, nyűglődés, de álmos, akkor hasra, kicsi simi és otthagy. A fejét forgatta ide-oda jó darabig, aztán csend lett. Magától sikerült elaludnia. Megpróbálom napközben ezt többször eljátszani vele, hátha visszaszokik a magától elalvásra. Örülnék neki. Éjjel még nem merem, mert ha nem megy és elkezd balhézni nehéz megnyugtatni.... még alszik, kiváncsi vagyok meddig és utána duma lesz vagy alvás... :?: jó lenne aludni, egyre rosszabb a fejem.

Jaaaa és lányos anyukák! Jelentem: Lottit Lőrinc lecsapta a kezünkről így most szabadok vagyunk! :lol: :lol: :lol:
bex13

Én nem kérem, köszönöm, mert tegnap sem enyim volt, mégis jól aludtunk. :lol: Csak el ne kiabáljam. :wink:

Madar: Receptek holnap délelőtt tökéletesek, úgyis csak délután jutok boltba. Előre is köszi és puszi érte. :wink:

Süti: Írtó jól nézel ki!!! Csinicsaj! 8)

Kép

Kép
hgrita

Rita: próbáltam most feltölteni, de valamiért nem megy. Holnap megpróbálom átszerkeszteni és úgy.

Lépek tényleg, mert apa is már elájult. :wink:

pusztok, jó éjt

KépKép
KépKép
madar

ja, még egy fontos téma:

ZÁRT TOPIC: csajok, fontolgattuk, de mindenkivel sajnos nem tudtam ma sem erről beszélni, és aki meg nem volt ott azzal sem, sajnos ....
szval mi a véleményetek a dologról?
Ki van ellene, mellette, ki tartózkodik, érvek?

Na, most már tényleg zúzok. :)

KépKép
KépKép
madar

Jaj :oops: :oops: köszi csajok......és Móni nem a hajammal van gond,hanem az arcom volt érdekes némelyik képen!!!!

Bex,Kriszti és Babcika nagyon el voltak keseredve...cserkésszétek(remélem így kell helyesen írni) be mindkettőt :lol: :lol: :lol: :wink:

sutimano76

Zárt topik......

mehet de csak úgy ha itt is maradunk,mert nemtom,de szívem szerint a terhesvonalzókat is megtartottam volna......nemtom de valahogy kötődök ide.....furi lenne máshova írni.......de a kényesebb dolgokat megbeszélhetjük ott is...vagy ha van aki csak oda akar írni nekem az is jó!!!majd próbálok gyorsan olvasni,hogy mindkét helyen helyt álljak :wink:

szóval részemről mindegy!!!

sutimano76

Blankának nem Ákos a férjeura? :wink: Lucababa és AstridDóri (és szerintem még van néhány szabad csajszi) viszont még udvarlóra vár... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Na jó éjt,a kövi laptető még messze van (legyintős szmájli)

sutimano76

Zárt: Nekem meg azért tetszik itt, mert jöhetnek újak is. Pl Madar is milyen "későn" csatlakozott, most meg már nem lenne a topic ugyanaz nélküle. :wink: Hátha vannak még olyanok, akik eddig nem vették a bátorságot, de majd egyszer csak előbújnak a zugolvasók közül. Részemről is mehetne a duplázás kényes ügyekben.

Egyébként miért merült fel? Valakinek volt/ van gondja a nyílt írogatásból?

Kép

Kép
hgrita

Rita,ja télllleg Kép tiszta hülye vagyok Kép

Ja,Bex,én is el fáradtam,pedig télleg nem csináltuk semmit

sutimano76

Zárt topik: én benne vagyok... Süti... vonalzókat lehet "vinni"... szerintem pl: anyatanya.hu tök jó oldal... :wink:
vikiviktor

Süti, mé nem montíroztad ki az arcod? 50 kép??? csak a hajadra voltak kiváncsiak........ :lol: :lol: :lol: na jó, remélem nem veszel komolyan. Én mondtam többször is, hogy nagyon tuti a séró! De persze a csaj is egyben! :wink:
És tudod, hogy a csajok döntenek.... :wink:
Majd Ő dönt! De nem ígérem, hogy nem lesz beleszólásom majd!

Móni, nekem nincs érvem, ellenérvem sem! Menjünk és kész! De szerintem priviben írd meg mindenkinek, hogy miért, hogyan hová, akkor egyszerűbb. Ezt itt már úgy megszoktuk, "de hiányzik aki eltűnt!"
Jó éjt nektek!
Ja még annyi, hogy Florananról lehetetlen rossz képet csinálni! Na nem mintha szerettem volna, de nagyon fotogén! Irigylem. :wink:
bex13

Zárt topik....

igaza van Ritának,és ha jönnek még újak?????ezért talán jobb lenne a duplázás :roll:

Na tényleg jóccakát!!

sutimano76

Bex, Kép hogy ez mé nem jutott eszembe,talán mert késő van,télleg mennem kéne!!!!

Hát nekem végül nem sikerült fotózgatnom,de majd Móka,Andi,Madar -és még ki is fotózgatott?- képei árukodnak Floráról,de amiket eddig láttam erről árulkodnak :D ,nnnya hát aki istennő az istennő,nincs mese :D

sutimano76

Viki: Nem is írtam eddig meg neked a blogunk címét... Pedig családtag vagy, olvashatod, ha van kedved. :wink: És ott mindig van friss info és fotó is a vejről. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Újak zártba is tudnak csatlakozni.... :wink:

Húúú csajok nekem ollllllllan c@r délutánom volt... nem sikerült arcra esnem.... :evil: :evil: :evil: Dóri egész mostanáig ölbebaba volt....
de alszik... :lol: :lol: :lol: :lol: én hüle meg itt... :roll: :roll: :roll: az előbb letettem és azóta benyomtam lazán egy doboz bonbont... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jaaaaaa nem is mondtam szerintem még, hogy én nem fogyók... hanem hízok... :shock: :shock: :shock: :shock: de így bonbonos este után már nem is csodálkozom.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Talisok képek szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húúúú dejó lehetett ott a hangulat!!!
vikiviktor

Rita... nem is mertem kérni... :oops: :oops: :oops: :oops: de tök jól esik, hogy gondolsz rám.... :oops: :oops: :oops: :oops: hüpp hüpp
vikiviktor

[quote="madar"]j írta:madara, még egy fontos téma:

ZÁRT TOPIC: csajok, fontolgattuk, de mindenkivel sajnos nem tudtam ma sem erről beszélni, és aki meg nem volt ott azzal sem, sajnos ....
szval mi a véleményetek a dologról?
Ki van ellene, mellette, ki tartózkodik, érvek?

Na, most már tényleg zúzok. :)

én mellette voksolok ...olyan dolgok is szóba kerülhetnek időnként, ami nem tartozik illetéktelen "leskelődőkre" ... nem tudhatjuk, ki és miért olvas bennünket ... de lehet én vagyok túl para ... mit gondoltok ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti... jó a séró!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bibi... én már nagyon sok mindent nem tudok ide leírni... mert tudom!!!! hogy van zugolvasóm.... :? :? :? :? és nagyon meg kell gondoljam, hogy hogyan fogalmazok... mert nem akarok bajba keveredni... :? :? :? :? (pl... így vagyok a védőnő kérdéssel is.... :? :? :? :roll: :roll: :roll: )
vikiviktor

Manó... nagy nagy simi Neked!!!!! Kép
vikiviktor

Viki: Bonbon, azta, tudsz te élni... :wink: Mi meg vargabélest vacsiztunk, nyami! :)

Kép

Kép
hgrita

Az nem tom mi... "vargabéles".... :oops: :oops: :oops: :oops:
(én nem vagyok konyhatündér.... :oops: :oops: :oops: :oops: bevallom!!!!)
vikiviktor

Lányok, hogy tudják meg ismerőseitek, rokonok, hogy pont ide írkáltok? Lehet nekem is van zugolvasóm, csak nem tudok róla... :? És hogy derül ki, hogy ki olvas?

Kép

Kép
hgrita

A baba látogatok tehetnek az egészről... mindenki hozott nekem bonbont... hááááát meg kell egyem... nnnnnnnna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]A írta:vikiviktorz nem tom mi... "vargabéles".... :oops: :oops: :oops: :oops:
(én nem vagyok konyhatündér.... :oops: :oops: :oops: :oops: bevallom!!!!)

Túrós-tésztás-rétestésztás cucc. Nézz utána! :wink: Hogy fogsz így az unokáknak sütni-főzni? vagy minden rám marad? :wink:

Kép

Kép
hgrita

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.11.27 23:02-kor.
vikiviktor

Bőven elég ha az egyik nagymami tud főzőcskézni.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma én túrós-tésztát vacsiztam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
vikiviktor

Nooo asszem lépek, mert még zuhanyoznom is kell... és nem sokára kel a manócskám.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaaaaaaaaaaaaaj nem is meséltem éjjel hogy jártam... felkeltem 2-kor és elmentem pisilni... utána automatikusan mentem Dórihoz, hogy egyen... igenám de ő aludt... én meg olyan kómás voltam ,hogy majdnem kivettem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: szerencsére apika felébredt és nem értette, hogy hova megyek... 8) 8) 8) (meglép az asszony... :lol: :lol: :lol: :lol: ) és mondta, hogy hagyjam Dórit aludni... de mondtam neki, hogy mindjárt felébred.... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: naaa nagy nehezen apika visszakísért az ágyba... de azért a fürdőbe a villanyt úgy hagytam... azzal a jelszóval, hogy Dóri úgyis mindjárt felébred és ne kelljen botorkáljak... nnnnnnnnnnna az én icipici kicsi lánykám (aki már nem is olllan ici pici... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-kor ébresztett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma mértem Dórit már 7 kg :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: felett van!!!!

Szép álmokat minden anyukának és babának... és nagymaminak.... :wink: !!!!!!!!!!!!!!!
vikiviktor

Viki: A megtalált az elég érdekes kifejezés, inkább keresett és talált. :? Fenyegetések? Az azért már durva...

Mondom, részemről mindegy a dolog, csak hagyjunk lehetőséget másoknak is csatlakozni. Csak azt nem tudom, hogy ha zártak vagyunk hogy lehet lehetőséget adni újaknak csatlakozni. Ott gondolom kell engedély, de ha nem ismerjük, kinek adunk hozzáférést? Én lenni ebben tudatlan. :oops: Sosem írtam zártba, a másik topicom is nyílt már 4,5 éve. I'll follow where you lead. (már nem tudom ki énekelte, csak a fülemben van)

Kép

Kép
hgrita

Én is megyek, bár nekem lehet, hogy van még 2 órám csicsizni! :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép
hgrita

Az úgy van, hogy a régibe jelzi valaki, ha akar csatlakozni... és a tagok "megvitatják" ,hogy jöhet-e!!!! Mert ha netalántán valakinek az "olyan" ismerőse akit nem szeretne... akkor kkkhhhhmmmmm nem jöhet.... (volt rá példa.... :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.11.27 23:02-kor.
vikiviktor

Húúú na tényleg megyek.... :wink: JÓ ÉJT! :lol:
vikiviktor

Zárt topik
Alapgondolata jó, csak általában a topik széthullásához vezetett más topikokban.
(Több fórumon lehet létrehozni-babafalva, családinet. AT sokszor technikai problémás. Az én gépem az onnan beszedett vírustól halt meg)
Babaneten nem nagyon támogatott a zárt topik!
Vendég

Viki
És ha senki nem ismeri a jelentkezőt?
Pl. engem se ismertek. Ha jelentkeznék a 2009 szeptemberi zárt topikba, mi alapján tudnátok a felvételről dönteni?

Dupla topikot nehéz lesz a cseperedő gyerekek mellett követni.
Vendég

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Ó Sütikém, csodacsini vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Megnéztem a képeket... hát most vagyok elkeseredve :cry: annyira "átjött" a hangulat :) Mutattam Atesznak, hogy nézd csak drágám ;) Édes volt, mert bocsánatot kért, hogy nem tudtunk menni :) Na, de majd decemberben, minden km-nél megállunk az m3as mellett :D:D:D

Madar ez a fogadóterem... :shock: hatalmas! Nekünk a lakásunk ekkora :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért remélem, hogy egy kicsit nagyobb :):):)
Julcsi nagylányod csodaszép! Tiszta anyja :)

Csajok nem ragozom tovább jól néztek ki:)

Zárt topik: egyelőre fogalmam sincs, h miért kellene zárttá tenni, addig nem is nagyon mondanék róla véleményt.
Tényleg jó lenne tudni az okát, ha lehetséges.

Annyira jó lenne összehozni egy olyan találkozót, ahol mindenki jelen van, el tud jönni, mert így spec én frankón depriváltnak érzem magam, kis túlzással kirekesztettnek 8) Mint suliban, mikor x emberből mondjuk 5en gyakran összejárnak, s elindul egy klikkesedés :) Ami mondjuk valamilyen szinten természetes folyamat, úgyhogy be is fogtam, úgy is megy minden a maga útján :)

Süti még akartam írni, hogy ha a gép előtt ülök napközben akkor Luca épp szopizik, s egykezesben nyomom a vakert :) Blogozni.... tegnap jutottam végre oda, h bejegyzést írjak laza 2 hét után... elég gáz 8) A többi pedig rutin ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Ja igen, dupla topik. Na az nekem már nem menne ....

nem megy ki a fejemből ez a zárt topik dolog... valami titok van itt, amit páran tudnak, páran pedig nem... Hm?

vicger

Móka, a picasán az utolsó fotó :) :):):):) Annyira jóóóóóóóóó! A többi is, de ez.... :) Olyan szépek vagytok!

vicger

Sziasztok

megint le vagyok maradva az olvasással... igyekszem pótolni

képeket megnéztem, marha jók lettek :) én lenni irigy, hoy nem voltam ott :cry: de legközelebb tutira megyünk :lol: :lol: :lol: :!:

Süti basszus, nem ismertelek meg a képen :oops: :oops: :oops: :oops:
nagyon király lett az új séró :) :) :)

Astrid, remélem már jobban vagytok, drukk+++++

Mi túl vagyunk az oltáson és méricskélésen: 5130 gr (1.03-at híztunk egy hónap alatt) és 56 cm (ha jól méricskél a dokinéni ez + 4 cm egy hónap alatt)
drukk, h. ne legyen láz, eddig este 37,2 volt a max, remélem nem is lesz több
Vendég

[quote="hgrita"]L írta:hgritaányok, hogy tudják meg ismerőseitek, rokonok, hogy pont ide írkáltok? Lehet nekem is van zugolvasóm, csak nem tudok róla... :? És hogy derül ki, hogy ki olvas?

Rita, nem nehéz kitalálni: szeptember, baba, vonalzók... és nincs olllan nagyon nagyon sok babás fórum, a babanet meg egyébként is népszerű
engem is olvasgatnak 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Hűűű, Kriszti, Te már látod az uccsó képet?? pedig ebben a pillanatban tettem fel:)

naggyon online vagy:)

Kép

Kép
móka:)

vagy az órák máshogy járnak... nem értem..

Kép

Kép

Én is nagyon nagyon köszönöm Madar, h ott lehettünk nálatok!!:)
Minden nagyon szipiszupi volt, s gyönyörű helyen éldegéltek!!!!

És örülök, h talizhattam Veletek... és remélem, h sikerül a többi "fantom arccal" is hamarosan élőben összefutni :lol:

Egy közös képet tetem fel a pic-re.. a többit holnap..

Jelentem én lenni nem normális...
tali után haza értünk, Apának maradnia kellett még a cégnél,mert leadásuk van...
én meg a csajos traccspartyt bevállaltam, h legyen nálam, mert ugye elmenni nem tudok..így legalább helybe jön mindenki:D

no, hát húzós nap volt, s még most is itten vagyok..

úgyh gyorsan alszok sokat, h holnap töltögethessem a képeket, meg visszaolvashassak mert termeltetek rendesen!!

szebb álmokat Mindenkinek!!

Kép

Kép

Jó reggelt!

Zárt topik? :roll: Én is lemaradtam valamiről mint a "borravaló". Tényleg történt valami?? Ki nem jö ide emiatt?
Nekem sincs érvem ill ellenérvem, de csak egy helyre írogassunk szerintem. Anyatanya sokszor haldoklik. :?

Viki, fenyegetés topikon belül?! :roll: Tök durva!! Bonbon. :lol:

Madar, Julcsi gyönyörű!!!Megnéztem gyorsan a picen!

Süti, Andi, Móka fotók jók lettek! Tényleg átjön a hangulat!

Sütihaj tényleg jó! Kisasszonyt jó volt fogni! :D

Rita, Máté ügyi nagyon!

Ma megyünk 2 hós oltásra!Remélem nem lázasodik be utána!
Este még jöttek hozzánk vendégek. Kisemberem annyira elfáradt az élményektől, h háromnegyed 8-tól aludt negyed 2-ig. És most is alszik.

Kép
kata05

Hahó!!

Süti ez elképesztően jól áll!!!

Tegnap este miközben apuka masszírozott elmondtam neki,hogy egyébként volt egy meghívásunk de nagyon messzire, így nem is szóltam. Kérdeztem,hogy ha lesz tavasszal akkor elvisz, azt mondta IGEN, hát én úgy imádtam abban a percbe, mert olyan jó volt látni benneteket együtt, és jó lett volna ott lenni. De majd tavasszal :!:

Zárt topik, nekem mindegy, én csak azt akarom,hogy ez a csapat együtt maradjon, és senkinek ne kelljen távoznia holmi jóakarók miatt. :evil: Egyébként arról meg, hogy van aki majd később akar csatlakozni annyit, hogy lassan minden szept baba eléri a 3. hónapot, aki eddig nem csatlakozott, az már miért csatlakozna, volt rá 9+2 hónapja nem. Én szeretlek benneteket, tudjuk egymás problémáit, örömeit, gondjait, többet mint a barátnőm, és én ezt akarom megtartani.

Kép
babcika

Kriszti!

Szerintem nincs semmi titok, annyi mindössze a dolog, hogy egy zártban szabadabban lehet beszélhetni. Én pl. nem szívesen teszek családi képeket, nagyon magánügyekről nem írok...
Ugyanakkor kérdés, elég "erős-e" már a csapat, hogy együtt maradjunk. Mert egy nyílthoz mindig lehet csatlakozni, a zártat viszont azoknak kell működtetni, akik benne vannak.
Nekem már volt nyílt topikom, ami elhalt, viszont van zártam is, ami több éve jól működik. De az, akikkel évekig nyíltba írtunk jobban működik zártként, mint amit elég hamar zárttá tettünk...

Astrid

Kép
astrid

Kriszti
Én jobban ki vagyok rekesztve, mert sem pic-en nem vagyok, sem a talira nem lettem meghívva. :cry: :lol:pedig pöttyös labda is meg lett, aki pedig utánam jött...brühühü.... :lol:

De előtte ezt nem akartam jelezni, megsértődve meg nem vagyok, mert akkor már nem lennék itt, azt gondolom el lettem felejtve, s ennyi ember között megesik az ilyen. De a picre szívesen mennék, bár nem igazán tudom hogy működik, s ki a felelőse....

Kép
Kép
tengdi

kamaszkor
még azért igazságérzetem azt diktálja le kell írnom, hogy nem hiszem, hogy ilyen lett volna, ha Jettának már akkor van testvére, akárhány éves is, de nekem csak rá volt gyermekemként gondom, nem kellett osztani a figyelmem, így azért könnyebb volt, mint ott, ahol vannak tesók.

Kép
Kép
tengdi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: