A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Odett 10 körül alszik el, 8-9-fél 10-ig. De egyszer fel kel enni 7 körül. :P
Nekem is szimpi lenne, ha már 8-kor aludna. Pénteken volt , hogy fürdés után, 3/4 9-kor bealudt, reggel 9-ig, de akkor nem aludt egész nap csak 1,5 órát, és nagyon nyűös volt. Akkor , ha lehet inkább választom a 10 órai lefekvést, és aludjon délután egy nagyot.
Most is meg volt a fél óra alvás, már 10 perce forgolódik, nézelődik, dumál. Pedig tuti álmos, én már csak tudom. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Mostantól innen is megnézhetitek a babákat :)

http://picasaweb.google.hu/sillia8
Vendég

Marietta!

Én nem, én nem, én nem titkolózom :roll: :lol: :lol: . Szerintem el lettünk felejtve :twisted: :lol: . Majd írok tényleg a csajnak, hogy mi van, bár annyira nem izgat a téma, csak a képekat akarooom :twisted: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lőrinc 7040 gr és 66 cm :)

Mostanra már csak szopizik a cumisüveget egyáltalán nem fogadja el. Csak rágcsálja a cumit rajta :shock:

Óránként szipókázza üresre a cicijeimet (éjjel 2-3 óránként) és ettől már teljesen kimerültem.

Doktornéni azt mondta nyugodtan ismertessem mostmár az ízekkel, így mi is kezdjük a hozzátápit.

A miértekről és hogyanokról nem szeretnék beszélni..

Legújabb attrakció a pelenkázás. Lóci idáig 3 naponta kakilt, újabban azonban minden délelőtt 2-3-szor. Csak keveset de olyan csípős szagút. Doktornéni azt mondta jön a foga.

Igen ám, de egy kakis pelus kicserélése a következőképp néz ki nálunk:

1. pelust kibontom

2. Lóci lábait összefogom, nehogy belenyomja a sarkát

3. Kisfiam jobb kézzel lenyúl és beletapicskol a kakiba

4. Azzal a lendülettel tolná a kezét a szájába :?

5. Villámgyorsan odakapok megpróbálom a bokájához fogni a
kezét.

6. Ő az erősebb, lábát kihúzza, sarkát belenyomja a kakába :evil:

Ígyhát megpróbálom egy kézzel tartani az összes végtagját, de a vége általában az, hogy le kell mosnom a csap alatt

:?
Vendég

Sillia :lol: :lol:

Nálunk sem egyszerű ez a feladat. Marci folyamatosan kiflibe hajlik és úgy befeszíti magát,hogy ha emelni akarom a lábát,az egész gyerek emelkedik :?
Vendég

De unom már ezt a Vigantolt.
Vendég

Sillia!

Mostanában Botond is "huncutkodik" már peluscsere közben, de ő még nem vészes. Azzal tudom lekötni a figyelmét, ha bolondozok neki, meg énekelek, vagy ha valamit a kezébe adok, amit rághat (általában a hajkeféje :lol: . nem használjuk, csak ott van).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát nem volt egyszerű a kórházba menetel. Nóra majdnem végig ordított, aztán miután látta hogy nem veszem ki, abbahagyta nézelődött és aztán elaludt, de akkor már 5 perc és ott voltunk. Nem tudom hogy lehetne megszerettetni vele a kocsikázást, mert így elég gáz, nem merek elindulni vele sehova mert egyből ordít a kocsiban.
Aztán visszafele jövet már csak egy kicsit nyavalygott, utána elaludt, szerencsére végig aludta az utat, pedig még a gyerekeket is összeszedtem. Szülésznővel nagyon jól "elbeszélgetett" gagyarászott, hangosan nevetett. Aztán jött egy másik szülésznő, na az hozzászólt, és kész mintha elvágták volna el kezdett torkaszakadtából ordítani tökre látszott hogy megijedt tőle.
Olyan jó volt nosztalgiázni egy kicsit.

conversano ne is mondd én meg elfelejtem.

Maradok lányok:) Arik vagytok:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sillia nekem is Nóra pelenkázása egyre nehezebb (és ez még csak rosszabb lesz)Nekem állandóan megakar fordulni hasra, és matatni, van ott neki egy plüss állatka mindig azt akarja megfogni. Szerencsére a pelenkába nem nyúlkál, de a lábait tette már bele.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo amikor először voltatok ortopédián nem oltás után voltatok? Mert nekünk mondta a gyerekdokink hogy oltás után két héttel menjünk mert hiába nem fáj a lába oltás után, még is amikor feszegetik akkor érzékeny és feszesebben tartja, és akkor ráfogják hogy kötött a csípő.

Kép

gabi1

Boo! Nekünk ezt mondta a doktornő: Milupa HA-pép vaníliás gabonapép hypoallergén tejfehérjével

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mi is nézzük apával a Született feleségeket, nekünk Carlos a kedvencünk.
Tényleg jókat lehet rajta nevetni.

Boo
Előtte nem tennéd fel a képeket :wink:

Kép
Kép
orsi777

Gabi1

Jól döntöttél, köszönjük. :P

Kép
Kép
orsi777

Teszt negatív lett!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Orsi!
Érdekesnek semmiképpen nem neveztem volna, ha én estem volna elsőnek teherbe, mert annak sajnos szomorú vége lett volna. Pillanatnyilag abszolút nem vagyunk felkészülve +1 gyerekre.
Dolgozni is azért megyek vissza ilyen gyorsan, mert sajnos a munkám egyrészt megkívánja, másrészt meg kell a pénz.

Voltam karácsonyi ajándékokat vásárolni, már csak egy-két dolog kell, meg Petra etetőszékét kell még kinézni, megvenni. Tőlünk azt kap.

Téves infót adtam tegnap:
Az üvegreszelő nem párszáz forint, hanem 1500. Rosszul emlékeztem. Én most a Visegrádi utcai Bababoltban vettem (www.bebibolt.hu), ott van műanyag (párszázért) és üveg.

Kép
katy76

Katy

Le ne harapd már a fejem! Bocsi, hogy így fogalmaztam meg, amit írtam.PONT.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Szuper képek! :)

Ez nem semmi..

http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=8715
Vendég

Teljesen kész vagyok, most mértem Nórit, megint fogyott. Hogy lehet hogy napi 5x -i szopás mellett fogy?

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pár zsepit én is elfogyasztottam miközben néztem.

Gabi

Nem akarok hülyeséget mondani,csak kérdezem,nem lehet,hogy kevés neki a napi 5X-i kaja? Az én gyerekem annyit mozog,hogy meg sem áll,gondolom sokkal több kalóriát fogyasztanak emiatt. Vagy ez baromság? :roll:
Vendég

[quote="conversano"]B írta:conversanooo

Szuper képek! :)

Ez nem semmi..

http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=8715

Hüpp-hüpp-hüpp... Az az ormányolás: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.26 20:41-kor.

Kép
Kép
200907?

Kinyílt az ibolya a kertben.. Lehet,hogy a hóvirágom már elvirágzott,csak nem vettem észre? :) Őrület,hogy meg vannak keveredve az évszakok. Karácsonykor cseresznye szüret?
Vendég

conversano nem tudom, de ha kínálom többször csak nyammog rajta, 10-20 eszik olyankor.

Kép

gabi1

Ha nem nyekereg,akkor nem éhes. Szerintem ne aggódj. Vigyorgós,egészséges baba. :)
Vendég

[quote="conversano"]K írta:conversanoinyílt az ibolya a kertben.. Lehet,hogy a hóvirágom már elvirágzott,csak nem vettem észre? :) Őrület,hogy meg vannak keveredve az évszakok. Karácsonykor cseresznye szüret?

Jól fog mutatni a karácsonyfán. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?

Kép
Kép
200907?

Húúú...conversano...nagyon durva ez a video. Először azt hittem, hogy végig sem tudom nézni, aztán mégis. :roll: :shock:

bertina

gabi:
Idegesítő lehet, szerintem én is aggdnék...persze biztos feleslegesen. Nekem kevésnek tűnik, amit megeszik....de mint tudjuk, babára válogatja. Nemigen tudok hozzászolni ehhez, mert az én gyerekem kb 5ször annyit eszik, mint Nóri. Ronmay Rolójához tudnám hasonlítani az adagunkat.

bertina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bárdosékat kirúgták.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi! nem lehet,hogy nem eleg taplalo a tejed?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nincs most valami jó kedvem, ugyanis a legjobb barátnőmet (aki már egy éve szenvedett a bajával ezalatt 5x műtötték, kemót kapott, stb) ma műtötték ismét, volt 1 4 órás műtéte, és sajna ki kellett venni a méhét petefészkeit is, velem egyidős 23 éves, pedig annyira küzdött hogy ne vegyék ki:( Most intenzíven van, anyukája hívott, onnan tudom mi újság...S akkor a párja januárban halt meg, mamája novemberben, és még sorolhatnám.... :cry: szóval most eléggé kivagyok, emiatt bénák a hszaim

converso: az elefántos videó egyszerűen fantasztikus, és hihetetlen is egyben :shock: :cry:

gabi: jó lehetett nosztalgiázni. Nóra fogyása elhiszem idegesít, engem is idegesítene. Dorka is alig eszik!!!!Ma is tömnöm kellett.

agi: mi volt oltáson, mekkora a kis drágaság???

nyuszi: nyűgösség nálunk is fennáll, és pontosan ugyan úgy gondolom, mit Te, hogy tuti, hogy másnál ennyire nem vészes a helyzet :roll:

tike: alvással nálunk is gondok vannak napközben, vagy kint alszik babakocsiban, vagy autóban, vagy nagy nehezen az ágyában. Eddig bejött ha kézben elringattam, járókában elhúzogattam, most már egyik sem jó Neki, visít :roll:

dodi: akkor hajrá!!! gyorsban össze kell hozni egy kistesót!! :D Nekem tuti nem menne, még annyira élvezni szeretném a Dorkizást, na meg ő elég nyűgis baba volt picinek is 4 hetes korától, nem egyszerű vele, de már nagyon hozzászoktam, megtanultam kezelni a helyzetet, még ha reménytelennek érzem is a megnyugtatást :D De egy tündér baba mellett persze hogy vágysz gyorsban kistesóra :D

marietta: együtt érzek Veletek, Dorki most is felsírt már 2x is mióta letettem, hajrá fogacskák!!!!

orsi: napközben 2,5 óra? :shock: Nálunk ez kb. első 2-3 hétben figyelt be. mostanára lecsökkent max fél órára :roll:

boo, nyuszi: büdiláb Dorkinál is jelen van néha. :lol:

converso, sillia: pelenkázások szuper élmények lehetnek, nálunk is, de én rendesen élvezem, Dorkival együtt ahogyan küzdünk egymással. És akkor ő még mellé rendesen búg, morog is :lol:

boo: képek szuperek!!!! adós vagy még a születés utáni képekkel is :twisted: ortopédia :arrow: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Nikici

Nagyon sajnálom a barátnődet :cry: :cry: :cry:
Nem is találok szavakat,ez annyira szörnyű..
Vendég

boo: oszd meg velem is, miért tűntek el, milyen a kép róluk, mi történt? én észre sem vettem, hogy eltűntek. :oops: csak most hogy így mondod :oops:

gabi: én is arra gondolok, mint nyuszi. Ugyanis a szomszédom kisbabája sem fejlődött 5 hónap alatt 1 kilót hízott csak, pedig dögivel van teje a csajnak, és sokat is evett a kicsi, és most tápit kell ennie a kicsinek, és már szuperül megindult a fejlődésben. :wink:

ja! éjszakai ébredésekről akartam még írni, hogy Dorka születése óta végigaludta az éjszakákat, én ébresztettem enni egyszer, amíg a 4,5 kilót el nem érte. utána 5 hetes korától végigaludta az éjszakákat, egészen 2 héttel ezelőttig...azóta felébred 2-3 között enni :roll: Mondjuk napközben nem is viszi túlzásba a kaját, úgyhogy el is hiszem hogy éhes...
régen 9 körül letettük alud 5-6 körülig, majd kaja és durmolt kilencig. Most ez úgy néz ki hogy 8-9 körül elalszik, 2-3 között ébred, utána vagy csak hétkor, vagy még előtte valamikor 5 körül is eszik, de a 7 órai reggeli ébredés mára már állandóvá vált :D

f.nikici

converso: szerintem is, úúgy bőgtem amikor mondta az anyukája, főleg így anyaként, iszonyatosan borzasztó dolog ez. DE muszáj volt, azt mondta a doki, hogy most Ő a fontosabb, hiszen ha nem csinálják meg z élete forog kockán, szóval ezt is megértem, de akkor sem lesz/lehet könnyű. Majd ha felébred, még nem is tudja, intenzíven van... :cry:

f.nikici

Gabi!

Nóra nem bírja a kocsikázást :shock: ? Botondnál pont az az aduász, meg a fürdés :wink: .
Erről jut eszembe: Apa ma megjegyezte, hogy szerinte túl hamar felpattanok a gyerekhez. És ez való igaz, mert ahogy sírni kezd, én felveszem :oops: . De én azt hittem ez a normális :roll: . Apa is azt mondta, hogy ha sír és ő pár percig nem megy oda, akkor abba hagyja és elfoglalja magát mással :shock: . Lehet, hogy ezért is ilyen anyás? Mert felkapkodom? Mit kéne csinálni? Várjak mindig 1-2 percet, hátha abbahagyja, vagy hogy :roll: ?

Boo!

Én is olyan Jóéjt tejpépet vettem még,hátha ez nem jönbe neki, de imádja :wink: . Meg az nem HA-s, úgyhogy azzal én is várok még!
Képek naaagyon jók :D . Én is akarooook :roll: :lol: . Annyira szép baba Zsiri,komolyan! Neki jót tett a tápszer :oops: :lol: . Most már semmi Yodás nincs benne, kifejezetten szép kisfiú :wink: .
Pont valamelyik nap gondoltam rá, hogy te tuti Susan lennél, a SZF-ből :lol: .

Lányok!

Nekem több a tejem, mióta adom a pépet :shock: . Gondolom az lehet, hogy végre ki tudom pihenni magam, és az ugye az egyik legfontosabb dolog a tejcihez :wink: . Mikor elkezdtem adni 60 körül evett vacsira, most 100-at szopizott, és még ráküldött 40 mili pépet :wink: . Még 11-kor megetetem, aztán viszlát reggel :wink: .
Ma egy fél őszibarackot kapott, megint sírt, hogy kérne még, de nem adok neki, mert egyszer annyira bezabált, hogy estig majd' kipukkadt a pocakja :oops: :lol: .

Conversano!

Atyám, ez naogyon durva volt, de végén annyira cuuuuki :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, anyu mondta,hogy azért szokták a gyümölccsel kezdeni a hozzátáplálást, mert könnyebben emészthető, mint a zöldségek :wink: . Nem szentírás, csak javaslat :wink: .

Nikici!

Annyira sajnálom :cry: ! Remélem rendbe jön a barátnőd, de mindenek előtt az remélem, hogy ennyi targédia közepette van miből erőt merítsen, mert ilyenkor csak az segíthet :cry: .
El is sírtam magam...
Ilyen tragikus dolgokra énis sokkal fogékonyabb lettem. A VIVA-s Teletonosreklámotkb.15* láttam, mégismindig bekönnyezek rajta :cry: . Nem hiába mondják:Csak egészség legyen...

KépKép

KépKép
kicsidodi

marietta: köszi az együttérzést :cry: A fiú még megvan, pedig tegnap megint belelógott az a qva levél a vízbe, ő meg elég nagy darabot megevett belőle :roll: Viszont adtam neki szárított rákot, meg szívmixet, és úgy néz ki, hogy "kitolta" a levelet... :D Legalbbis nagyon remélem. Picit le van lassulva, de bízom benne, hogy legalább ő megmarad :)

Dodi: én a sütőtök illatát szeretem, de az ízéért nem vagyok oda :roll: :lol: Úgyhogy megsütöm, de meg nem kóstolom :lol:

Sillia: Lóci jól összeszedte magát! :lol: :lol: Viszont az óránkénti szopi :shock:
Pelenkázás :lol: :lol:

Katy: teszt :lol: :lol: Etetőszéket már mi is kinéztük, séta közben bementünk a közeli bababoltba :D Nem konkrétan az, amit eleinte nézegettem a neten, de olyat sajnos már nem kapni :( Viszont ez is jó lesz :lol:

Boo: képek :D :D
Netbook tényleg óccsó, én pont ezért tartózkodnék tőle... :roll:

Nikici: nagyon sajnálom a barátnődet! :cry:
oltás: első szurit jól viselte, mintha mi sem történt volna :D A másodiknál /prevemicsoda/ sem a szúráskor, hanem a hatóanyag terjedésekor tört el a mécses. Akkorát sikított, hogy szerintem még a szomszéd házban is hallották. Aztán elhalgatott, majd újrakezdte. Felöltöztetéskor is sírdogált, csak akkor nyugodott meg szegénykém, ha felvettem. De úgy meg nem lehet felöltöztetni :roll: , így szegénykém pityergett még kicsit . Azóta nézegettem, nem tűnik lázasnak, hőemelkedésesnek, a combija sem piros :D Viszont méréskor mi is kevesebb értéket kaptunk a vártnál:
4 hós adatok /táblába/:
6850 gr
66,5 cm.
Ezek szerint a két hét alatt 200g- ot hízott. A régi védőnénink azt mondta, tegyem többsör mellre, legyen elég tejci. Mondom, szopi után fejek, még hagy benne. Akkor egyen úgy, hogy egy mell teljesen, másik meg ameddig akarja. Hát nemtom.....
Hazajöttünk, szopizott, majd lefejtem a maradékot, tettem hozzá még kicsit, megmelegítettem. Az 50- ből hagyott 20- at. Következő kajánál ugyanez, de most csak 20- at evett. Aztán az utolsó kajánál a szokásos 100 helyett üvegből 0- t /!/ evett. Inkább álmos volt, mint éhes :D Úgyhogy most alszik. Kíváncsi vagyok, felkel- e éjjel enni? Mert ha nem, akkor nem azért nem hízott, mertkevés a tej, hanem mert lemozogta :D

Kép
agi125r

Vagy nekem sem tápláló eléggé a tejem? :shock: :roll: :(

Kép
agi125r

dodi: Dorkának is az autókázás a mindene, minden mennyiségben :lol: Nekem is pontosan ezt mondta enyémapa, mint Neked Tiédapa :twisted: Nekem is olyan természetes (volt) :roll: Persze lehet benne valami, ugyanis mostanában sikítozik, hogy unatkozik, majd talál magának játékot elvan, meglát :arrow: eldobja :arrow: hiszti. Apjának nem, mert tudja, hogy nem szedi ki :lol: :lol:
VIVA reklámmal én is pontosan ugyan így vagyok!!! Eddig is érzékeny voltam, de mióta anya lettem sokkal más szemmel nézek ilyeneket :roll:

agi: de cuki! :wink: Biztos azt hitte, hogy sosem lesz már vége, gondolta: "mennyit kapok még?! Azért annyira nem kellemes." :lol: Dorkinak sem volt 4 hós oltás után semmi baja, pedig 3at kapott, azaz az egyik picit bepirosodott, és ennyi, de borogatni sem engedte, megnyomtam Neki, nem fájt hát jó, akkor legyen piros és kissé duzzadt, de aztán amilyen gyorsan jött, el is múlt :wink:
Miért ne lenne tápláló a tejed???? :shock: Közel 7 kilós :lol: :lol:

f.nikici

Conversano

Elefánt bébi :P
Ibolya :lol:

Boo Bárdosékkal egy időben távozott Onyutha Judit is.
Őt sajnáltam.

Gabi 1

Én is mostanában úgy látom, mintha Odettnél megállt volna a mérleg nyelve, de fogyni nem fogyott. Jó kedvű, alszik éjszaka, szóval nem tudom mi baja van.
Elkezdtem mérni, éjszakára 100-at eszik, előtte délután 80-at, majd egy óra múlva még 20-30-at, szerintem ez nagyon kevés, de nem eszik többet. De ő még most is van, hogy 1 óra múlva eszik .Nálunk tegnap 3-ig mértem 5 kajálást :roll: .
Nem tudom mi ennek az oka.

Kép
Kép
orsi777

Nikici: csak, mert eddig többeket hízott. De mutatta a görbét a védőnéni, benne van a normálisban :D Úgyhogy annyira nem is aggódom, szerintem nem éhezik. De arra azért gondoltam, hogy hátha változott a tej állaga, talán vizesebb, vagy ilyesmi és azért hiába eszik x- et, nem ér vele annyit, mint régen az x minusz y- nal. Hogy mennyiket eszik, nem tudom, két hónapos korától már nem bérlünk mérleget- akkor már alig fért el benne, keskeny volt neki :lol: :lol:
Dorki milyen 3- at kapott?

Orsi: na akkor úgy látszik, ez általános állapot :D :D

Kép
agi125r

Bond!

Megycsináltam a zeneszobát :mrgreen: .
Mindig eggyel több hangszert szólaltat meg, amit utána neked vissza kell játszanod! Pl.: zongora :arrow: trombita :arrow: harsona, te utána nyomkodod ugyanezt a sorrendet. Ha végigcsinálod, kivillantja a fánkot :lol: .
Én a könyvespolcnál nem tudom mit akar :roll: . Nyumkodom én összevissza a sorrendet, semmi se jó neki :evil: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

orsi: Doki is ennyiket eszik kb...

agi: prev, kötelező, Rota. Most 5 hósan már csak a Rotát. Fejlődésük van hogy lelassul vagy áll, ilyen már nálunk is volt. :wink: Vagy ua eszik és nem változik a súlya, vagy kevesebbet eszik..

f.nikici

Ági, Nikici

Jól van, ha nálatok is így van , akkor megnyugodtam :roll: .

Nikici
Barátnőd :cry:

Ági

Remélem fiú tekinek már nem lesz baja.
Képzeld nekünk is volt teknőcünk még lánykoromban kb. 4. Az utolsó miattam került a másvilágra.
Ugyebár szeretnem napzni, volt is az akváriumában egy jó nagy kő. Nagyon meleg nyári idő volt, délelőtt kitettem az ablakpárkányra, gondoltam egy óra múlva behozom onnan, mikor már nagyon meleg lesz. Ő felmászott a kőre és sütkérezett. Addig én tettem-vettem, levittem a kutyát sétálni, és este jutott eszembe, hogy behozom, meg ne fázzon. Már szegény addigra nem volt köztünk, felforraltam a napon :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
orsi777

Nikici: ja értem :lol: A rotán már mi is túlvagyunk :lol: Most adott a dokinéni a menangomicsodáról /én ezeket nem tudom megjegyezni :oops: :D / tájékoztatót, majd átrágjuk apával. Nem szertném mindenféle cuccal telenyomatni a gyerekem, de azért azt sem szeretném, ha beteg lenne... :roll: úgyhogy átolvassuk, utánajárunk, és döntünk :lol: A dokinéni azt mondta, azon már van támogatás, nem olyan brutáldrága mint a rota. Persze, nem az ár dönt... :roll: :lol:
Nem hiszem, hogy megvárom az éjfélt, ezért előre is: boldog 5. hófordulót Dorkinak! :lol: :lol: /mindjárt fél éves :shock: :shock: hogy nőnek ezek a gyerekek!!! :lol: :lol: :lol: /

Kép
agi125r

Orsi: tekid :( köszi a drukkot a fiúbékának :D
hogy megnyugodjon a lelkiismereted ezt a horrorsztorit figyeld:
fősulis társbérletben laktunk. Ajándékba kaptunk hörcsögöt az egyik barátunktól /mármint én és az akkori barátom/. A többiek elviselték, de nem kimondottan szerették, mondván hgoy büdi. Pedig tényleg gyakran cseréltem alatta a forgácsot, mindig friss kajája volt- szerintem csak nem szerették és kész. Volt neki mókuskereke, az meg nyikorgott, amikor hajtotta :D Persze éjszakai állat lévén éjjel tekerte, éjjel nyikorgott úgy, hogy a szomszéd szobákban is jól lehetett hallani :roll: :lol: Egyik nap én reggeltől estig a suliban voltam / :roll: ez sem volt gyakori :lol: :lol: /, és este arra mentem haza, hogy mondják a srácok, hogy a höri sajnos meghalt, de ők /hogy ne szomorkodjak/ már el is tüntették. Szomorú voltam, de belenyugodtam. Ám kiderült a turpisság: az egyik srác, hogy levegőzzön a höri, kitette az erkélyre. Árnyékba, de aztán nem foglalkozott vele, és odasütött a nap, a höri meg felforrt :( Jött a másik srác, látta, hogy mi van, gondolták, nem kéne hogy a látvány az én szemem elé táruljon, így arra jutottak, hogy átdobják a szomszédba. Ott egy cukrászda működött, az erkélyünkről egy raktárféle tetejére rá lehetett lépni, és az udvaron át meg a cukrászüzemhez lehetett jutni. Szóval a szomszéd udvarra akarták dobni. Csakhogy a raktár szélén fennakadt szegényke. Ezért az egyik fiú rálépett a tetőre, amiről sikerült lecsúsznia. Nem is lett volna gond, ha nincs ott a két roti, aki az üzemet védte :twisted: :twisted: A fiút jól megkergették, szegény hörimet meg aztán eltüntették :evil:
Tehát a te tekid legalább szerette a meleget, az én hörcsögöm meg nem, mégis ugyanaz lett a vesztük :roll: :|

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: