[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

nem lehet ezt megtámadni, vagy még egy szakvéleményt kérni, akit ti szereztek?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


katka, nem lehet fellebbezni???? másik véleményt kérni? vmire hivatkozni??? nincs ügyvéd ismerős??? ez így elfogadhatatlan, és felfoghatatlan.... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Nananana!!!! Álljon meg a menet! Kép Miattad biztos nem Katka (mellesleg Petike édes, és látom a csúszda is közös pont, juj mi lehet még ebből). Sztem még anyuka is tudja (ha be nem vallja), hogy Daninak a legnagyobb pirospont te vagy az életében. Sajnos ez két szülő civódásának eredménye. Nem lehet rád fogni, és sajnálom, hogy a nagyon okos pszichomókus ezt az eredményt hozta ki, te is tudod, ez nem a valóságról szól. Fel a fejjel!
Hát Gabka egy leánylakáshoz tényleg strammabb ajtó kell. Nekem is volt leánylakásom. Jaj de jó volt az is.
Gyöngyi ez a misimókusos jó. Hú meg kéne szerezni. Botinak tuti bejönne.
Erpé anyud is jól megijedhetett. Egy nagyinak ez sztem még nagyobb para. Meddig is kell döntenie párodnak a melóról?
Lizi is nagyon cuki. Mekkora csaj már! Látom hinta mindenkinél bejön.
Kata ma egész nap áll. Kapaszkodás nélkül fél perceket nyom. De folyamatosan csinálgatja. Észre sem veszi. És ha meginog, csak leül lassan. Iszonyat!!!! Majd igyekszem videjózni.
Adryn én is próbálkozom a vízzel, néha bejön nekünk is.
Á Betty akkor rólad már hallottam. De hol vannak akik zártba akarnak jönni? Anna és Pulcsi sem jön annyit. Nem akarok belefolyni nagyon, de miért nem jó így? Akik annyira zártat akarnak be sem dugják az orrukat. Persze biztos sok a dolguk, csak én úgy megszoktam, megszerettem itt, nem változtatok szívesen, hacsak nem állandó tagok miatt. De ők meg így is itt vannak. Na mind1. Bocsi, csak kifejtettem a véleményt akkor már én is (megint). Erpé most hogy áll ez a téma?
Szval Betti. Én 2 kismanó anyukája vagyok, 31 éves, Bp-en lakó, drog és toxikológus. Neked akartam írni az egyik képen olyan vagy, mintha az öcsédet fognád. Jópár évet letagadhatsz, és tetszik, hogy vidám az arcod.
Csibb a képet nem sikerült még letöltenem, sorry…. Holnap ígérem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!

Bababi: jaj szegény ti! Én is biztos megijedtem volna. Jó, hogy nem történt semmi baja Kristófnak.

Csibb: én is elképzeltem magam a tehelyzetedbe. biztos nem volt egyszerű, de Fanni nagyon ügyesen, és komolyan viselkedett. Szerintem korához képest sokkal érettebb. Az jó, hogy apud megpróbálja elviccelni a dolgot. Gondolom ezt máshogy nem is nagyon lehet. Az jó hír, hogy ilyen olcsón sikerült inhalálót vennetek.

Kukli: én sem hallottam erről a spray-ről. :roll: Ti aztán sűrűn kizárjátok magatokat.

Minden gyerek nagyon édes egytől egyig!!!!

Katka: milyen vélemény ez??????????????!!!!!!!!!! Azért csak meglehet fellebezni nem?? Hát ez nevetséges.

banokla
 
 


Katka, a francba... tuti, hogy az a vélemény nem rólad szól... véletlenül se vedd magadra és tudom, könnyű ezt mondani, de tudatosítsd magadban, hogy egy kívülálló akárki nem mondhat rólad véleményt, pláne nem olyat, ami tükrözi a valóságot. Nehogy azt érezd, hogy ha Danit elveszik Petiaputól, akkor annak te leszel az oka!!! Te csak a szenvedő alanya vagy ennek a párharcnak, mint ahogy Dani is az. Szóval fel a fejjel, az önértékeléseden nem eshet csorba egy ilyen "szak"vélemény miatt! (amit meséltél arról, hogy hogy folyt le, az is elég "vicces" volt, én nem adnék a nő véleményére - tudom, ez nem vígasztal adott helyzetben)

Masut
masut
 
 


katka nincs igazság :twisted: és mindezt egy találkozásból szűrte le az a nőci a hülye tesztjeivel?!) Az, hogy van 3 gyereked nem jelent semmit? Szerintem ne hibáztasd magad.. valahogy a mai gyakorlat még mindig az, hogy legtöbbször az anyának ítélik a gyereket, és ezt valamivel indokolni kell...

Kukli köszi, csalóka képek :oops: nem akkor készülnek amikor kialvatlan, karikás szemmel dédelgetem az én kis elállófülű Manómat :) :)
Drog és toxikológus húúúú ez izgalmasan hangzik!!!!Vagyis orvos vagy aki pl. drogtúladagoltakat és "mérgezéseseket" gyógyít?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Akkor legyen csütörtök a tali, jó, Kemse?
masut
 
 


Jövő csütörtök jó nekünk a talira. Nemlajos, nem tud titeket elhozni valaki, pl Erpé? Én sajna tök más irányból jövök. Moncsi, ti hogy jöttök Pestre? Kórház előtt vagy után tudnátok talizni?

Normafához is szívesen megyek sétálni, már ezer éve nem jártam arra, pedig hú de szeretem!

Kukli, úgy látom te szép lassan lenyúlod Katának a jó pasikat. Nem elég Peti, már Máté is? :twisted: :wink:
A nyílt-zárt vitába én se nagyon akartam beleszólni, de a fő érv az volt a zárt mellett, hogy sokan mondták, hogy vannak olyan problémáik, amit itt nem szívesen írnának le, ahol bárki olvashatja. Egyszer még akár a gyerkőcök is :roll: És asszem abban maradtunk, hogy dec.1-től indulnánk a zárttal, hű az mindjárt itt van. :o

Adryn, ügyes vagy a leszoktatással. Én is próbáltam már (bár asszem nem túl kitartóan), hogy cici nélkül altatom vissza, még sosem sikerült. De érik az elhatározás... Miből adjátok neki ilyenkor a vizet? Cumisüvegből? Julcsi abból nem tud inni :?

Papillon, annyira jó Lizi apu hasán alszik fotó! Julcsi egy hónapos koráig szinte mindig rajtunk akart aludni éjjel-nappal. Azóta viszont nem marad meg így, olyan kis izgága lett :)

Katka, szomorú, hogy ilyen nevetséges eredményt hoztak ki :(
Az outlook-telefon-exférj összehangolásodon majnem dobtam egy hátast, hát látszik az informatikus véred :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Katka, a pszichomókus véleményét nehogy magadra vedd! Ez egy jó nagy baromság, elég ha csak a gyerekeidre nézel. (És csak zárójelben: ha nem is láttad még a szakvéleményt, honnan tudod, h mit írt rólad...) És nem miattad fogják "elvenni" Petit, ha egyáltalán "elveszik" - hanem a két szülő kompromisszumképtelensége miatt.

Kukli, a zárás most épp pihen. Én nem akarok moderátor lenni, más egyelőre nem jelentkezett, így most áll... A babanet főmoderátora szerintem már létre is hozta a zárt topikunkat, és arra vár, hogy meg legyen nevezve a topikmoderátor. Szóval itt lesz helyben a zárt verzió. Nem kell más fórumra elmenni. Egyébként úgy döntöttünk, hogy dec elején zár a bazár. Érvek voltak, sok, és úgy tűnik, hogy a csapat nagy (túlnyomó) része támogatja. Majd megkeresem, h mikor is zajlott erről a beszélgetés, azt talán érdemes átfutnod.
És ne sietesd a csapatot, azért nem mindenki ír ám minden nap
:D Biztos néhány napon belül mindenki bejelentkezik.

Tehuti, hogy vagy? Jobban már?

Gabka, köszi a kedves sms-t, jólesett, de szerencsére izgalomra nincs ok, majd holnap mondom, mi miatt jött el ma Samu korábban. Nem akarok offolni.
Apa végül döntött és munkahelyet vált. Izgalom van, meg sajnálkozás. Főnöke azt mondta, h a cég, ahol most dolgozik, nagyon labilis, nem látszik egyelőre, hogy túlél-e vagy megszünik. Szóval nem tud semmi biztosat mondani. Ha esetleg rendbejönnek a dolgok, akkor várja vissza, de most (szerintem is) jobban teszi, ha lelép.
Megyek, nézünk videjót.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Csak kukk!
Adryn csináltak rólad smile-t:
Kép
:lol: :lol: :lol:
Jóccakát! (Beja nem is írt Majáról Kép)
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Hát ez tiszta hülye!!!!!!! :evil: És ezek után még mit mondanak? Jézusem ennek a nőnek még van 3 gyereke!!!
Még szerintem mi csak inkább felületesen beszélgettünk Katka de "baromi" nagy ember ismerőként nem az jutna eszembe hogy nem jól bánik a gyerekeivel. Na mindegy nem okoskodok tovább nem az én szavam a döntő, az a baj téynleg hogy "teljesen" indegy a felnőttekkel mivan de a DANI nem lesz így egy érzelmileg stabil felnőtt...


TALI: akkor úgy néz ki hogy a csütörtöki nap a befutó

Katka, Kukli ha változik a beosztás és a takony kórkép gyertek ti is majd 1 nm tömörülünk (haha)

Nemlajos: én bunkó módon jegy és bérlet nélkül illetve 2008-as novemberi bérletet szoktam időnként felmutatni és be szoktam jutni a metróba ha meg bukta akkor kijövök és sétálok. Na jó ezt nem a Blahára értem mert ott levegő sincs nem hogy jó. BKVzom, mert esetenként gyorsabb és a kocsival meg parkolási gond lenne...

Apám itt 140millát tapsolta kel arra környezettanulmányra hogy kell e nekünk chipkártyás jegy vagy bérlet kint NYC-ban meg rácsok körbe vagy veszel vagy nem utazol, de ha bejutsz akkor igaz kicsit lepusztult időnkét a metró de napi 4$ akkor egy teljes napot is lent tölthettél. offf

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 


kukli, Te bolond vagy!!! :D

katka
... nem mondok semmit! Legyél kedves most ettől nem bedepizni, ha Te nem lennél, akkor is ez lett volna a végeredmény, ez lejátszott meccs volt. És akkor Petiapunak nem lenne senkije :cry:

Az én nagyfiam a saját ágyában alszik!!! :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


kemse, én ha csak arra gondolok, hogy esetleg bliccelhetnék, máris kiszúrják rajtam. :D Én az örök bűnös típus vagyok, akkor is szégyellem magam, mikor nincs is okom... :oops:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


no, búcsúzom, leszakad a hátam :(
Jó éjt!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Látod Nemlajos, megy ez, csak legyél kitartó! :wink:
Adryn smiley-t nem értem, tavaly ilyenkor volt valami? :roll:
Erpé, gratula párodnak az új álláshoz! Mikor kezd?
Lemaradtam, akkor te tuti nem leszel moderátor? :o

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Ja, Nemlajos, ha jövő csüt a tali, akkor te és Döme befértek az autóba ám. Még akkor is, ha Samu is jön :)

És ma kaptam influ elleni szurit, (h1n1)
erpé
 
 


Nemlajos, ügyik vagytok! :D
masut
 
 


KAtka: én is csatlakozom az elöttem szólókhoz. Ne vedd magadra ez csak egy rosszindulatú "szakvélemény". Ahogy elmesélted nem igazán volt esélyed sem azzal a döggel szemben és akár mit csináltál volna. Te is tudod, hogy nem igaz!!!!!!!

Erpé: na most felcsigáztál, holnap találkozunk. Nem tudod kell kísérő holnapra a rendőrség látogatáshoz?

Tali: nekünk is jó a csütörtök, asszem, ha még beférünk :)
És ha még be mer mellém ülni nemlajos én is fel tudok ajánlani minimum 2 ülést :)

Most viszont megyek szunyálni és reménykedek, hogy ki tudom magam aludni. asszem én is el fogom kezdeni az éjszakai ébredésről Lilit, bár én szívesen szoptatom és mivel ő már csak 2x szopizik napközben ....

Jó éjt

Kép

Kép
gabka77
 
 


Kukli: :lol: :lol: :lol: ezzel bearanyoztad az estémet :D

Zita: olvass vissza tavaly decemberre :twisted: :lol:
na jó nem gonoszkodok.. lényeg az hogy tavaly dec. 6-án volt az esküvőnk Nicoapuval, és este várt rá egy kis meglepi..... 8) :lol:
csőrös pohárból itatjuk Nicot éjjel, úgy hogy kicsit felültetem, kap néhány kortyot aztán cumi a szájba és szunya tovább ;)

Katka: idióta pszichológus egy régen lejárt teszttel... nem az fogja megmondani hogy jó anya vagy e. a vak is látja a képekről hogy Dani igenis nagyon boldog veletek. télleg nem lehet pszichomókus orra alá boldogan, büszkén mosolygó Danifotókat dugni?

egyébként a tegnapi nagy zabanapja után ma úgy látszik böjtöl az úrfi.. ééééééééééééééééééééééééééééés ahogy leírtam tegnap Kuklinak hogy Nico még nem beszél úgy összeszedte magát (tuti elszégyellte magát ahogy meghallotta Katát dádázni tegnap) ma először elkezdett tátogni, aztán már hang is jött ki a száján: ana ana ana (ez gondolom én lennék :D :D ) meg ada ada továbbá dá dá dá formájában.. aztán sikít egyet és nagyon örül magának . MEGZABÁLOM!!! :D
:lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Márti kajasztrájkja ma estig tartott (hétfő reggel óta). Ez csak a ht-s kajákra vonatkozott, szopira nem.
Vasárnap evett karalábé + krumpli + csirkehusi kombinációt, nagyon ízlett neki és bevágott egy fél üvegnyit (abba tettem). Ez nálunk HATALMAS mennyiség. Másnap reggel már nem igazán akart reggelizni, de később megette a tejpépet. Ezt követően már attól elkezdett üvölteni, ha leültünk az asztalhoz és látta, hogy neki is ennie kell, azaz nem csak úgy odaültünk. Szóval már akkor, ha meglátta a kaját, a kiskanalat meg az előkét. Azt se tudta még, hogy mit kap és már úgy ordított, mintha belekényszeríteném a kaját. Szóval hagytam a dolgot, de azért rendszeresen próbálkoztam kajaidőben.
Ma délelőtt hatalmas adag kaki volt a pelusban, egyértelmű, hogy a karalábés kaja maradványai voltak (bocsi), és ma estére megtört a jég: megevett egy fél üvegnyi spenótot pulykahússal. Remélem, ezzel túljutottunk a sztorin.

Masut
masut
 
 


adryn izgi..:) nagy pocakkal? bevállalós csajszi :wink:
Niconak gratula a dumához!! :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


hehehehe.. nekem sosem volt nagy pocakom ;) 6. hónapban még alig látszódott :lol:

KépKép
KépKép
adryn
 
 


most hogy elnézem miket beszél Nico remélem nem úgy érti hogy: Ana ada ide azt vagy lesz dádá :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Adryn, Kukli
jaj, de jó nevettem! :lol: :lol: :lol:

Adryn
jó az avatarod!!! :D
és édes kis Nico, hogy rákezdett a dumálásra!

csütörtököt nekem még egyeztetnem kell, mert akkor szoktunk bababulizni a barátnőimmel, ha úgy sikerül, hogy nem akkor fogunk, akkor mi is mennénk.

és Nemlajost én is elviszem szívesen! úgyhogy találj ki valami más kifogást!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Adryn, na most lehet visszaolvasok :wink:

Megvolt Julcsi első ébredése az imént és cici nélkül altattam vissza kis ringatással 8) De azért még nem bízom benne, hogy ez éjszaka is menni fog.

Masut, Márti először kapott husit vasárnap? Arra reagált így vagy a karalábéra? Nálunk is nagyon hullámzó a lelkesedés. Egyedül a kölesgolyóból eszik meg annyit, amennyit csak adok neki :roll: Én így el sem kezdtem még a husit.

Szép álmokat mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Kukli, elég sokan akartunk zárt topikot, olyanok is, akik jönnek majdnem minden nap. ÉS Pulcsi azért elég sokat ír. De látom, h ebből a zártból nem nagyon lesz semmi.....

Erpé, köszi jól vagyok, ma csak 37.2 voltam. Viszont Tomi holnap megy dokihoz, mert esténként belázasodik.

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Katka: "szar"vélemény miatt ne emészd magad. Olyan ember bírál, aki nem ismer.

Kukli: én új vagyok, nagyon sokáig zugolvasótok voltam. Ritkán tudok jönni (ezért sem írtam korábban (többek között)), de azért írogatok közbe-közbe.

Kislányom, Dorka március 13-án született. Gyorsan kúszik, a mászás még lassabban megy. Hétfő óta pedig felhúzza magát az ágyba vagy valami másba kapaszkodva és térdepel. Ez nagyon tetszik neki. Foga még nincsen, és nem is duzzad az ínye...

Ez a kép a napokban készült:

Kép

Bababi: ijesztő lehetett az esés!! Az ember csak egy pillanatra elfordul, és tuti akkor történik valami.
kisheli
 
 


Sziasztok!

Először is, ha még nem tettem meg, köszönöm, Erpé, hogy a lista aljára kerültem. :)
Katka, ez felháborító, amilyen eredményt kihoztak! Hát azt mondanám, a pszichomókus biztosan úgy vette valahol a diplomáját. :twisted:
Bababi, milyen szerencse, hogy ennyivel megúsztátok. Mikor anno Vikó elesett és beütötte a fejét, nekünk napokig bent kellett maradni megfigyelésen a kórházban, pedig neki sem volt eszméletvesztése, sem semmi más. Hát borzalmas volt az a pár nap!
Kukli, köszönöm kérdésed, de még nem tudok nyilatkozni. Hétfőn kezdek az új munkahelyemen (mivel a régi nem tudott semmit felajánlani, mikor szeptemberben vissza akartam menni.) De már előre félek, hogyan oldom meg az olyan dolgokat, mint a gyerekek elvitele oviba, bölcsibe. Addigra kell mindkettőt leraknom, amikor eddig itthonról indultunk. :?
Csibb, abszolút megértelek, én már most rosszul érzem magam. A mi ovinkban dec. 10-én lesz ilyen közös nap: gyertyaöntés, ajtódísz készítés, és nem fogok tudni elmenni, mert nem kezdhetek szabadnappal az új helyen. :( És akkor a karácsonyi szünetről nem is beszéltem, mert fogalmam sincs, hogyan lesz majd szabim, egyáltalán merjem-e megkérdezni.

Húúú, ilyen sokat még soha nem írtam. :roll: Persze mindenkire nem tudok reagálni :oops: , de figyelemmel követem a dolgaitokat. :D

Zsu
Kép
Kép
*juji*
 
 


csak vissza osontam :D
Döme első ébredése is megvolt, és visszaaltattam ügyesen! :)

Gabka, erpé, csibb, hát úgy meghatottatok!!! :D
Természetesen így már nem mondhatok nemet, főleg, hogy a hordozó is itthon lesz (az "újat" rakjuk be a kocsiba, csak jövő héten leszedem a szabásmintáját), szóval ez sem ok.
Fene az úri seggem, de jó dolgom van! :D
Köszönöm!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


na jó.. én senkinek sem esek útba? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Köszi a bíztató sorokat.... De az én tesztem, az én felelősségem és persze lehet itt mindenkit hibáztatni és jobbra-balra kenni a dolgokat, de egy igazságügyi orvosszakértővel szemben nem sokat ér a szavam....
Erpé: Nem olvastam, az ügyvéd foglalta össze...
Nemlajos: De igenis ki vagyok bukva.... Neked, hogy esne, ha ilyen támadás érné az anyaságodat?
Na jó, nem offolom tovább a topicot. Majd magamban kedzek ezzel az egésszel valamit...

Adryn, Kukli: Igen, ez nagy poén volt. :lol:

Tali: Nekem nem jó a csütörtök :( , mert munkanapom van, utána meg Danit viszem lovagolni.

Kisheli: Csini a csemetéd! :)

Kukli, Csibb, Zitai: Egy szép napos délelőttön én is szívesen sétálnék a Normáfán... Főként jó társaságban! :P (A rétesest feltétlen iktassuk be!)

Depizek még egy sort...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


kisheli Dorka cuki :)

adryn küldöm Értetek a magánrepcsim jó lesz? :) :)

nemlajos NÉLKÜLÖZHETETLEN vagy :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Katka: Petiapu mit mondott?

KépKép
KépKép
adryn
 
 


QB: sirály.. priviben megy a cím :lol: :lol: háztetőn rendet rakok addigra hogy tudj landolni ;)

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Adryn: Petiapu Danianyut hibáztatja.... Valóban keményen felkészítette a Danit. 2 hónapig tréningezte, hogy mit kell mondani és rajzolni (HR-es és tanult pszichológiát) és Dani meg ugye ártatlanul elmeséli ezeket....
Ma este is elmesélte az apukájának, hogy Kata és a lányok nem a családja, mert ezt anyukája mondta. Erre rákérdezett Petiapu Petire. Először azt mondta, hogy nem a testvére, aztán módosított, hogy ja de az, de csak játékból.... :( :( :(
És egy 4 és fél éves gyerek simán alárendeli magát az anyja akaratának, csak megfeleljen neki. Ha mi ezzel szembemegyünk, csak kiélezzük a helyzetet és Dani teljesen ketté szakad.... Ezért ezekre inkább nem mondunk semmit, de Petiapunak nagyon fáj, hogy Dani nem ismeri el Petit tesójának (nekem is). Peti meg csüng Danin, odavan érte.... Dani is kedves vele, de csak a lányok tesójának tekinti, mert ugye Danianyu mindig ezt mondja....
Befejeztem a panaszt...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


adryn persze kell a hely a Mikulás szánjának is :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Katka ha most nem is de idővel Dani rá fog jönni, hogy Peti igenis a testvére és ha nálatok van te ezt hangsúlyozd is, persze észrevétlenül..(bár gondolom ezt teszed) "látod Dani Peti, hogy felnéz a bátyjára?" ilyen mondatokat simán "elejthetsz" és ezt Dani sem úgy adja tovább az anyjának, hogy Kata azt mondta, hogy Peti nem csak játékból a tesóm..

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Betti: Ezeket megtesszük és erősítjük, amennyire lehetséges. Nem tudom mire fog Dani rájönni. Danianyu semmilyen kompromisszura nem hajlandó, ez azt jelenti, hogy 2 hetente 2 napot lesz csak Dani.... Hát ennyi időben biztos nem lesz testvéri a viszony......

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


2 hetente 2 nap az előírt láthatás? :shock: ez tényleg kevés...


Karcsika felsírt..altatgatom, megyek vele..

Szórjon az Álommanó álomport minden babóca szemére, és hozzon reggelig tartó édes álmokat :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


katka nagyon sajnálom!!! :( :( hogy lehetnek ilyenek!! :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


zita mi már korán reggel megyünk a kórházba, úgyhogy mindenképpen csak utána. csak az a baj hogy nem tudom meddig fog tartani...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


HÚúú lányok nagyon sokat írtatatok és én ezt most nem igazán bírom követni :? ne haragudjatok. Végig olvastam az elmúlt 5 :shock: oldalt két nap alatt, közben írtam reggel egy jó hosszú hszt-t ami elszállt :twisted: Nagyon sűrű napjaink vannak, Nimród elég nyügi így ha nem alszik foglalkozni kell vele, sőt néha még az sem jó neki, szerintem nem bírja magát kialudni és azért nyügi mert ilyenkor már fáradt :?

Először is Kukli üdv újra itt :D MÁr nagyon hiányoztál a csapatból. Gyerkőcök nagyon édesek. Kizárást ijesztően hangzik még szerencse hogy nem esel pánikba :wink:
Röviden rólunk:
- Nimród mászik, feláll, még nem ül stabilan
- nincs foga még mindig
- mindenevő, még szoptatom
- éjszaka még mindig felébred néhányszor, aztán persze mellettem alszik reggelig
- és hát sűrű egy gyerek, tiszta nővére :D
- Bulcsú jó gyerek mint mindig, kis dumagép, szófogadó, csak néhány hiszti van, de ez csak a dackorszak velejárója
- Panna lefogyott 3 kg-t 8) mivel jobban figyelünk hogy mit eszik, mert már eléggé meg volt iperedve
- visszük úszni, jazzbalettre és aerobikra
- és elég sokat veszekszik Bulcsúval :? nem tudnak együtt játszani, mert általában veszekedés, sírás a vége :(

Katka sajnálom a pszichológusi véleményt, azt hiszem a többiek már mindent elmondtak, kitartás!!! ne hagyjátok annyiban a dolgot, hátha lehet rajta még változtatni :roll:

CSibb sajnálom az ovis sztorit Fannival. :? Nálunk is volt ma sírás az oviban. Ma volt fényképezkedés az oviban, jön ugye egy profi fotós és csinál képeket a gyerekekről aki kéri. Na hát mi nem kértük mert egy vagyonba kerül, inkább csinálok róla itthon egy csomó képet. Szóval Panna elsírta magát mikor mentem érte, mert hogy ő is szerette volna ha őt is lefényképezik, meg hogy az egyik kislány milyen csodaszép ruhában volt :( úgy sajnáltam szegényt, de egyszerűen sajnálok erre kiadni ennyi pénzt, és hát nem gondoltam volna hogy ez megviseli Pannát :roll:

Én elkezdtem készülni a karácsonyra, ez most nálam az sk. ajándékok készítését jelenti, meg lesz egy csomó névnap, születésnap és azokra is elsősorban saját készítésűt szeretnék adni, de ugye ez sok idő, úgyhogy mostanában kevesebbet leszek. :?

többre nem emlékszem :oops: és hulla vagyok
vica78
 
 


Zita, Márti nem most kapott először husit, amíg nem volt husi, alig evett, amióta azt is kap, azóta lelkes. Szóval a karalábé volt a ludas.

Kisheli, gyönyörűszép kislányod van!

Bababi, örülök, hogy Kristófnak semmi komolyabb baja nem lett az eséstől, de el tudom képzelni, hogy hogy megijedtél...

Csibb, apud nagyon ügyes, találkoztatok már a műtéte óta? Fannis ovis dolgot sajnálom, mindenesetre tényleg nagyon ügyesen kezelte. Elhiszem, hogy rossz volt látni, hogy szomorú. :(

Katka, inkább ne magadban depizz, az nem vezet semmi jóra! :wink: Persze, hogy nem tudsz szembemenni egy igazságügyi szakértő véleményével, de akkor is tudnod kell, hogy nem a valóságot tükrözi. Punktum.

Masut
masut
 
 


Katka: szerintem egyszerűen danianyu lefizette a pszihot, vagy annyira tele dumálta a fejét, h nem is figyelt rád. Tuti, h vmit simlizett, mert ez egyszerűen orbitális hazugság. Nem tudom lehet-e ilyet, de ha lehet, ha nem, én fognám magam és mindent leírnék dani anyu sunyizásáról, manipulációjáról, a ti életetekről, arról hogyan bántok Danival és fényképeket csatolva hozzá. Ezt elküldeném a pszichonak és másolatba a bírónőnek és az ügyvédeknek. Csak elolvassa valaki és elgondolkoznak rajta és a fénykép mindennél többet mond. És fontos, h lássák, h ez a szemétláda miket tanít a fiának. Ne ezen múljon!!!!!!!!! És persze fellebbezés ezerrel
Befejeztem a dühöngést.........

kisheli: nagyon édi pofa a manód és ő is borostyánkövezik :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Kedves, hogy így hisztek bennem, de a bíróság nem így működik.... És hát végül is tudtuk, hogy úgyis az anya nyeri a pert....
Bevallom nem egészen értem, hogy miből ítélte meg a gyereknevelési elveimet, amikor annyi kérdezett, hogy hogyan büntetem és jutalmazom a gyerekeket és hogy mik az erősségeim és gyengéim.... Nem értem, hogy ez alapján hogyan lehet vélemányt formálni.... D ehát nem vagyok szakember....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Na jó... Egy pár napig csendben maradok, mert csak szétoffolom a topicot....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


jó reggelt!!!
kisheli nagyon édes ez a kép :):)


hoztam párat én is :) Kép
Kép
Kép
Kép
Kép LÍvia kipakolta a cd tárat :D Kép
Kép
Kép Itt kialakítottunk neki egy kis játszósarkot a szobánkban :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


katka ne maradj csendben pár napig mert nagyon hiányoznál!!!! nyugodtan ird ki magadból tudod hogy mi "meghallgatunk"

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Katka, azon gondolkodtam, hogy ilyen kérdésekre nincsenek jó válaszok, egy "büntetés" egyik gyereknél beválik, másiknál nem, olyan gyerekfüggő a dolog, egyéni élethelyzetek vannak amiket egy kivülálló nem ismerhet, nem láthat bele...lehet, hogy valakinél azok a módszerek válnak be, ami miatt pl. egy ilyen pszihocsaj "elvenné" a gyerekeket..mindenkiben lehet hibát találni...a gyereknevelést nem lehet tökéletesen csinálni, valamit úgy is elszúrunk..nincs recept, ösztönök vannak...ezért tartom hülyeségnek a teszteket..

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Moncs jó képek, az a tigrises az szőnyeg? tök szupi, és rájöttem, még Korninak is volt olyan fa tábla kirakója, még nem vettem elő, de látom Livi már játszik vele, előkotrom és odaadom Karcsinaki én is :) :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: