Na, egy kicsit megnyugodtam, ahogy most visszaolvastam..
Én is folyton viszketek, hiába kenem magam. Ma meg úgy elhagyott az erőm miután utoljára írtam a fórumba, hogy rendesen megijedtem. Szédelegtem, le kellett feküdnöm, mert még hányingerem is volt! De akkor ezek szerint nem vagyok vele egyedül...
Gabi, úgy örülök, de jó neked! Remélem ma vagy hajnalban már újabb pocaklakó nézi már kívülről az anyukáját.

De durva csak egy nappal vagy előttem és lehet ma meg is szülsz!
Én hiába várok türelmesen, az én kicsikém még teljesen meg van elégedve a jelenlegi otthonával, és esze ágában sincs lecserélni a jól megszokott környezetét...

Holnap mehetek is NST-re...

Tök jó...

Kicsit unom már...
Gio, olvastam az előző oldalon, amit a sok okos ember mondott neked,kérdezett tőled. 100 %, hogy Dóri babának semmi baja nem lett a láztól, mert már kifejlődött mindene a kisdrágának és, aki mást mond az egy .......
Dorka,hozzád hasonlóan engem is bombáznak a nagyon értelmes kérdéssel, mi szerint ikreket várok-e. Mindig mondom ilyenkor: persze és csak mindig az egyik látszódik az uh-n és egyszerre dobog a szívük az NST-n, mert akkora lehet köztük az összhang.

Sok nagyon okos!
Judyka, Kicsi, durva lehet ez a sómentes diéta! Elismerésem , szerintem ti hősök vagytok!!!!
Olga, ne kínozz a fánkkal, mert már alig bírom visszanyelni a nyálamat! De azért jó étvágyat nektek holnap hozzá.
Én nem értem. Egész nap, ha lehetne édeset ennék(süti, csoki,stb) és gyümölcsöket. Ínyenckedik a kismanóm!