Hello lányok!
Fürtöske, úgy megijedtem, hogy baj van, de a rosszakaró irigykedőkkel nem foglalkozz. Privin zaklatnak? Vagy élőben valami ismerős? pedig nem vagy olyan ember, hogy bárkit is zavarnál!

Aki bántott, annak meg:
Honey, usgyi orvoshoz! Nem lehet méhen kívüli terhességed?
Reni, nagyon édes kis szarvaskád van! Anyósod van a képen?
Kata, nem tudok hozzászólni a vas témához. Kevin nagyon jó súlyban van, sztem is elég neki a cici. Vagy próbáld meg mindig amikor eszel magad mellé tenni az etetőszékbe, és adogatni falatokat a tiédből. Megehet már mindent, lehet szívesen venné, nem?
Évi, nekem mindkét gyerek tökszőke és tökkék szemű.

de én is megveszek antonio banderasért
Csuri, akkora a picid, mint Panna (69 cm)

akkor már látszik a pocakod, ugye? Anna tudja már? Nem emlékszem, hogy írtál róla. Gondolom Katusbébi még nem fogná fel. Család mit szólt? Te jól vagy már?
Nati, dejó! Nem kevés a 21 hónap. Nálunk 24, de imádják egymást, tök jól megvannak, és egy majdnem 2 éves gyerek már önálló, ha úgy van nevelve. Arra meg ne gondolj, hogy mit szól hozzá Fanni, legjobb dolog amit adhattok neki, egy kistesó.
Vera, nagyon édes Iza, hogy megnőtt. Férj gyalázat! A fiúk ezelőtt sem szerették? Pedig olyan idillinek tűntek a nyári kirándulós képek!
Katica, ejha, ez aztán a női akarat!

nagyon szép a kicsilány! Te álltál mérlegre?
Móni, grat az első lépésekhez, hamarosan töb száz követi, aztán csak azt veszed észre hogy hajkurássza a kacsákat!

Szépek a méretei is!
Anikó, el tudom képzelni kis göndörkénket, ahogy kajáért kuncsorog mamma-zva!