A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti, Mese se forog még :wink: csak a fejét forgatja, már "alig" van haja :roll:

Holnap reggel hatkor indulunk :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vagyok,csak olvasó üzemmódban.

Babák még mindig nagyon-nagyon szépek.

Katáinknak boldog névnapot kívánok!

Holnapi talisoknak jó időt és nagyon irigykedem rátok! :D

Nézzétek mit találtam.Hihetetlen,hogy épelméjű ez a nő.

:shock:

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25497
Vendég

Piciibo tényleg :oops: pedig akartam is írni, hogy annyira örülök, hogy jó híreket kaptatok!!!!!!!!
Anyagiak, szerintem nyissatok egy bankszámlát, s ha gondolod én nagyon szívesen kiteszem a blogba Ákoska képével együtt, hogy aki tud segítsen egy kis támogatással Nektek!!! Sőt, ide a babanetre is ki lehet tenni, a szerkesztőséget /vagy itt hogy hívják/ meg kell keresni. Volt már rá példa nem egyszer!!! Szóval csak annyi a dolgod, h nyitsz egy számlaszámot, adsz neki egy nevet, pl Ákoska szemünk fénye szeme fényéért , s aki tud s szeretne segíteni, csak átutalja az összeget!!!

vicger

Lina, én is szülnék, amíg ki nem futok az időből, ha nem lettek volna gondok most legutóbb a várandósság és a gyerekágy alatt :wink: ( egyébként egyidős vagyok vele :wink: , csak én nem 16, hanem 24 évesen kezdtem) és az egymillió forintnak megfelelő családi pótlék nekünk is jól jönne, abból már tényleg meg lehet élni :wink: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hahó Istennők!!

Olyan jóóó, ma itt volt 2 általános iskolai osztálytársam a babáikkal, 2 és 7 hónaposak!! Tiszta babás hét ez, már csak egyet kell aludni és találkozunk!!!!
Madar, édességek betárazva!!!

Akik nem jönnek, nagyon sajnálom, remélem tavasszal (legkésőbb) sikerül nektek is jönni!!!!

Éééééés, kaptam anyaságit, meg 2 hó családi pótlékot!!! Örül-mint-majom-a-farkának szmájli!!!!!!!

Képtelen vagyok lépést tartani veletek :S Sorry, nem reagálok!

Képeken futottam végig, tündériek!!!

Megyek, bekapok valamit, mielőtt kisori felébred!!

floranan

Lina, ha tehetném, s lenne hozzá erőm, türelmem s biztos anyagi háttér, bizony én is szülnék még....

épp a minap autóztunk a szülészet felé, s olyan melankólikus nosztalgia jött rám, átélve újra a szüléseim katarzisát... ami a gyerekek számának növekedésével csak fokozódott... nekem annyira fantasztikus élmény volt, h nagyon szívesen átélném újra és újra..
asszem rálehet szokni a szülésre :roll: :wink:

vicger

Ezt még meg kell mutassam:
Apa valami furcsát érzett... kiderült a turpisság :lol:

Kép Kép

floranan

Anna:akkor én most kezdem???Én most vagyok 24 éves. :D Na jó,mi 2 gyereknél megállunk. :D
Vendég

lányok, sorry, kókuszgolyó elmarad........... az előbb indulok, hogy megcsinálom holnapra..szedem elő a cuccokat, erre nézem, nincs keksz :shock:

KépKép
Kép
scooper

Floranan:kisori micsoda huncut.Apa fel(feljebb)kötheti a......haját. :D :D

Jaj,Kriszti így a szüléshez kapcsolódva.Kaptam babanaplót a szülés előtt.Valamelyik nap a kezembe került és töltögettem tovább.De van egy oldal,amit egyszerűen nem tudok kitölteni.Vagyis inkább nem tudom megfogalmazni az érzéseimet.
"A szülés - ahogy azt édesanyám átélte"
Sokat gondolkodom rajta hogy kezdjek bele,de mikor újra és újra átélem valahogy mindig másnak tűnik,vagy mindig más az ami erősebben megmarad bennem.Na szóval nem tudom rendesen kifejezni magam.Pedig mostmár jó lenne leírni,amíg még élesek az emlékek,hogy később,ha Viki elolvassa el tudja képzelni,hogy ez milyen csodálatos élmény volt nekem,minden fájdalom ellenére.(Már amennyi fájdalom ért 2 óra alatt :D ).
Vendég

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76

na,ha már Andi megemlítette,akkor elmesélem,hogy istenit kajáltunk nálunk :lol: :lol: :lol: ,azóta is nyalogatom a számszélét :lol:

Ejj, hát nincsen szappan, víz, törölköző? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megörültél,és a repeta??????????? :wink:

sutimano76

Kép

Kép
v.andi

Kriszti,hát ez az igazi télapós élmény,remélem Berninek is hasonlóba lesz része.........igyekezni fogok

én még felnőttként is például többször megnéztem a Télapu 1. és 2.-t.....ajánlom azoknak a gyerekeknek,akik kétkednem,vagy már tudják az igazságot....

sutimano76

Scoop.....nem lesz kókuszgolyó???????? Kép

sutimano76

én meg lekváros kalácsot viszek,ha lesz időm muffint is...ehhez persze az kéne hogy este hajat tudjak mosni :roll:

sutimano76

Most megyek fürdetni,etetni,remélem altatni,aztán hajat mosok és késő este még benézek talán 8) ......

ja és megjegyzem vicces délután volt!!!!!!!!!!!!

Viki,ne akarj légy lenni nálunk,mert általában a légycsapón végzik!!!!! :lol: :lol:

sutimano76

Süti:két hete vasárnap mi Télapu délutánt tartottunk,megnéztük mindhármat.Megunhatatlan! :D
Vendég

Nem semmi ez a kisori :wink:
Lina, én akkor kezdtem, ezek szerint te is, hogy aztán ki mikor hagyja abba, az már más kérdés :wink:
Én különben magát a szülést nem szeretem (nagyon fáj), de amikor a hasamra teszik azt a ragadós nedves kis gyereket, hát az semmihez sem hasonlítható érzés. :)
És én nem írtam le egyik szülésemet sem. szerintem nem is fogom. Majd úgy járok mint nagyanyám, azt se tudta megmondani, hogy anya milyen napszakban született. Nem emlékezett, hogy melyik szülése melyik gyerekhez tartozott :wink: :lol: :lol: (ő nyolcat szült)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Nekem nagy csalódás volt annak idején, amikor kiderült "az igazság".
A gyerekeim viszont - a nagyok is ragaszkodnak a meséhez. Persze ebben az is benne van, hogy én :roll: elmeséltem nekik, hogy én tényleg láttam a Mikulást egyszer nyáron virágos ingben Bp-n a mozgólépcsőn (de tényleg pont úgy nézett ki pocakos, szakállas ősz öreg, ahogyan én a Mikulást képzelem). És ami azt illeti ők feloldották maguknak az ellentétet: aki hisz a mikulásban, ahhoz eljön, aki nem hisz benne, ahhoz nem. És kész.Szerintem zseniálisak. Viszont az óvodai Mikulásról megállapították, hogy az nem volt igazi, mert edzőcipő volt rajta és nem csizma! :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

JA, nálunk is reggelre van a cipőkben az ajándék.

Kedvencük a francia mikulás: lila ruhája van és szamárpotyadékot ad a gyerekeknek :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

És hogy ma velem legyen tele az oldal:

Igen, vettem egy higrométert, és a számítógép is úgy van beállítva, hogy folyamatosan mutatja a győri páratartalmat. A mosás miatt kell, nem állhatnak napokig nedvesen a ruhák, mert Samuka allergiája miatt nem használhatok öblítőt, ezért fontos, hogy max. két nap alatt megszáradjanak (a lakás nagyon kicsi és ha bent teregetek ki, akkor bepenészedik, és két gyerek penészérzékeny :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó éjt! Reggel korán kelek :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

meg se mutittam nektek, mit alkottunk apival pesten:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.11.25 22:04-kor.

KépKép
Kép
scooper

Újra itt...

Olvasom, hogy milyen jó kis vicc-délután ment itt, én is röhögtem egy sort... :lol:

Holnapra nagyon jó szórakozást Nektek, remélem szuper időtök lesz, sok napsütés, fini kaják és ugye a jó társaság garantált. Már alig várom a sok képet! És azért titkon irgykedem... :oops:

Beöltözős Mikulás hozzánk biztosan soha sem jön majd, mert Andris írtózatosan tart a beöltözött figuráktól, pl egyszer egy boltban volt egy farkas, hát még a soron sem volt hajlandó eljönni, szinte rettegett. És hiába magyaráztam el, hogy az egy beöltözött ember, nem hatotta meg. Nem sokkolnám egy Mikulással. :roll:

Idén nekik is ír majd a Mikulás (előre, hogy Andris válaszolhasson még), aztán a szokásos cipőbe rejtett ajándék lesz reggelre. Egyébként Andris már próbálja megvesztegetni a Mikulást a rosszalkodásaiért, napok óta rajzokat, kifestőket gyárt és kiteszi az ablakba, kifelé fordítva, hogy jól lássa a Mikulás mikor elrepül a házunk felett az ellenőrző körútján. :wink: :)

Máté is folyamatosan mászik az ágyban. Már az ágy egyik végébe teszem le, és így találtam ma délután (és nem ilyen keskeny az ágyunk :wink: ):

Kép

És egy kedvenc mai kép:

Kép

Kép

Kép
hgrita

nnnna... most, hogy /majdnem/ mindenki süt-főz, pedikűröz,manikűröz, hajat fest és ondolál hi-hi-hi :lol: 8) ...
gyorsan telerakom Gálékkal az oldalt :lol: 8) 8) azok lennénk mi, tudni illik :wink:

elsőként egy véletlen elalvásnak lehetünk tanúi:

Kép

Kép

hugi derül a K.O.-n

Kép

arra viszont nem számított, hogy ragályos 8) :lol:
Kép

Egy kupacban:
Kép

legnagyobb - legkisebb:
Kép

fiúk:
Kép

tyúkanyólét ;) :
Kép

8) 8) 8) 8) :D

vicger

Kép

KépKép
Kép
scooper

jelentem, Gálék cépek!!!!!!! na meg pejce Mátébaba is! :wink:

KépKép
Kép
scooper

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: ezen a képen Luca olyan bátor :lol: :lol: :lol: :lol: olyan: szójjá be wazze lecsap a tesóm :lol: :lol: :lol: :lol:

Scoop: naggyon ügyik vagytok !!!!!!!! :)

Rita, teljesen megértem Andrist :) a levélírás jó dolog, szeretik a gyerekek :) Tegyetek ki majd sütit és tejet is :)

vicger

Mátét megzabálom :) :) mit mászkál már :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti: Hát, valami haláli ez a bealvós sorozat. :lol: :lol: :lol: És mindig olyan örömmel nézem ezt a sok kis kobakot egymás hegyén-hátán, kedvet kapok még min1re. :lol: :wink:

Szerinted az ujjszopi mennyire gond 3 évesen? Próbálunk hatni Andrisra, hogy csak alváshoz legyen, de ő szopizza Tvzéskor, meseolvasáshoz is, plusz mikor nem tud magával mit kezdeni. Nem tudom, hogyan lehetne - ha egyáltalán lehetséges - leszoktatni. Ha van véleményed/ ötleted, ne tartsd magadban. :wink:

Kép

Kép
hgrita

jó estét!fürcsi etetés megvolt,altáts nehezen,de letudva,most megyek feleségezni,és ha lesz még energy akkor hajat mosok-száratok,mert Berni mellet nem lehet,ha ébren van :(

Scoop,szép munka!!!!!

Gálék,nagyon szép család,nekem most úgy tűnt hogy a két csaj nagyon hasonlít egymásra!!!!és az a boldog anyuka!!!!

Rita,Máté nagyon édes és mekkorra szemekkel néz!!!komolyan csajok nézzétek a képet úgy,hogy csak a szemébe néztek.......le se tudom írni azt amit érzek,fantasztikus!!!!!!tisztaság,őszinteség,érdeklődés.....ezek jutnak eszembe :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti: újra hurráááá :D

Kriszti: én is megkönnyeztem a Mikulást. :) :wink:

Erika: kösz az Alexandrás infót. :)

Babcika: azt nem ígérem, hogy félóránként, de odateszem az asztalra a laptopot is, és időnként valaki bejelentkezik. Wifi van, úgyhogy online leszünk. :wink: Esetleg skype? :?:

Bibi: remélem, a Ti éjszakátok jobb lesz, mint a miénk volt a tegnapi oltás után. :roll:

Anna: vigyázzatok az úton. Várunk nagyon. :)

KépKép
KépKép
madar

Süti: Köszi, ari vagy! :) Én is hasonlót érzek. Olyan mint egy szerelem, de komolyan. :oops: Mikor pelenkázom és mélyen a szemembe néz, még mielőtt a szája mosolyra húzódna, már a szeme mosolyog. :) És úgy magával ragad a jelenléte, az a huncut, néha szinte kacérkodó tekintete, hogy ... Hmmm, szóval remélem érthető. :wink: Kár, hogy Andrissal nem tudtam ennyire felhőtlenül átélni ezt az időszakot. :oops: Akkor annyira gyakran rámtört a depi, hogy sokszor azzal voltam elfoglalva. Ezért is jók a videófelvételek, a sok kép, mert ha az akkori érzéseimre nem is tudok olyan tisztán visszaemlékezni, de a képekből látom, hogy voltak jó pillanatink is, és most ha Andris mosolyog (szinte egész nap :wink: ) és hozzám bújik, azzal nyugtatom magam, hogy nem rontottam el mindent. Bocs, kicsit hosszú lett, de így teljes. :)

Kép

Kép
hgrita

Flora: kisori elkapta apa sörényét. :lol: :lol: :lol:

Scooper: nagyon ügyesek voltatok/vagytok. Apa-ezermesternek dícséret. :)

Rita: Andris :) azért majd írdd meg, hogy sikerült-e megvesztegetnie a Mikulást. :wink: Máté olyan szép. :)

Kriszti: én nem ondolálok, most értem nem rég haza .. majd holnap reggel ... :) :) :)
nagyon jó a fotósorozat. :) És hogy milyen szépek ezek a gyerekek, kicsik és nagyok egyaránt ... tyúkanyó pedig boldog és ragyog :D
... tényleg olyan Luca arckifejezése Kép

KépKép
KépKép
madar

Rita: simi :) ... azt hiszem tudom, mit érzel. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Megyek aludni, tudjátok, holnap - egy alvás után, vagy ahogy még Julcsi mondta nem is olyan régen: ennek a nap után :) - vendégeim lesznek. :wink: :wink: :wink:

Jó éjt. :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

köszi köszi :)

Rita, őszintén szólva, én semmit nem csinálnék. Le fog majd ő szokni, ha nem lesz már rá szüksége. az ujjszopinak, cuminak, alvós takarónak stb, önnyugtató, őrző-védő-óvó funkciója van, ha az ember fogja magát és úgy gondolja, hogy nnna, akkor most ennyi volt, s indul a leszoktatás, akkor valami más területen fog ez az önnyugtatás előjönni pl: jaktáció /önringatás, mikor a gyerkőc ülve hintáztatja magát előre-hátra, s vannak extrém durva megnyilvánulásai is, körömrágás, hajevés /nem vicc, nagyon sok ilyen van, hosszú haját rágja a gyerkőc, mikor feszült. Ezzel többek között az is gond, h a hajat nem lehet megemészteni...

vicger

Rita, figyu... az ég világon semmit nem rontottál el. Minden úgy történt, ahogy történnie kellett, mert Andrisnak, Neked, a Párodnak, s még Máténak is erre volt-van szüksége!!!!!!! Szóval a pirulásnak vége, fejet a magasba, büszkeség, boldogság az arcra, szeretet s nyugalom a szívbe ;)
Pusz Neked :)

Madar jó éjszakát, holnapra szép napot s jó időt, s jó szórakozást :)

vicger

jó éjt!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

sziasztok

bocsi mindenkitől, de most én vagyok 1 kezes és antiszoc.... visszaolvasni sem sikerült még
kedden kicsi kapta meg az oltást, ma én voltam dokinál
részleteket majd egyszercsak, borzalmasan fáj a fejem....
marad a jó idő??? vagy jön a rossz??? iszonyú

nagyon sajnálom akivel holnap (ma) nem találkozhatok.....
a többiektől meg bocsi, hogy semmi saját készítésűvel nem szolgálhatok, de nem voltam itthon 2 napig.. :oops: pedig szerettem volna... majd legközelebb

fiam bealudt, beraktam a helyére, majdnem felébredt, simogattam...
erre eltelt vagy 10 perc és felsírt.... pocakfájás :evil: :evil: :evil:
mikorra alszik el megint??? nem tom a fejemmel hogy bírom ki addig....

Tara Annának én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Katáknak meg boldog névnapot!!!!

jó éjt mindenkinek!
bex13

Erika, köszi az infót az alexandráról! Kár h nem tudsz talira jönni!

Babcika, lenne kocsim elmentem volna értetek.

Vicger, nagyon jók a képek, Luca beszólos arca csúcs! Elalvásos képsorozat is nagyon jó!

Scooper, szép lett a lakás, nagyon tetszik a lámpátok!

Flora, kisori sörény elkapása csúcs!

Andi, nagyon jó lett Barni kép, nagyon ügyi voltál! A fények is jók benne!

Lőrinc kép:

Kép

Kép
kata05

Kata!

Végül mi lett az oltással? Te is Hg allargiás vagy?

BABÁK EGYTŐL EGYIG GYÖNYÖRŰEK!!!!!!

Kisori meg jó fogódzót talált :lol:

Kép
arvaerika

Jó reggelt!

Izgalommal várom a mai napot.Tök jó!
Sajnálom,hogy nem lesz teljes a kis csapat,de remélem a tavaszi lilafüredi kiránduláson igen.

Olvastam tegnap,de nem voltam reagálós hangulatban.

Piciibo,szuper kisfiad van,ha ilyen jól bírta a hosszú utat.Kriszti ötlete nem rossz, a számlaszámra vonatkozóan,ha kell,publikálni fogom tudni.Hosszú út áll előttetek,valóban,de ahogy olvastam,jó kezekben vagytok.

Scoop,nagyon szépek lettetek,ügyesek vagytok nagyon.Jók a színek.Elviszem ma a kendőmet,hogy kipróbáld,ha gondolod!!!!

Kriszti,sajnálom,hogy most nem jött össze,de én is szívesen látlak ikejázós hétvégéteken.Szóal kösd fel a gatyát,mert az M3-as mentén minden km-nél lakik valaki :lol: :lol: :lol:
Kisati annyira édes .Közös alvós kép Kép Gyönyörűek a gyerekeid.

Rita,Máté csupa szem,és olyan tündéri.Andrist pedig sztem is hagyni kell,le fog magától szokni.Én ugye találkoztam vele,és egy igazán szuper kisfiú,helyén van az esze.Nem féltem őt egyáltalán.Lassan úgyis "ciki" lesz.

Flora,KisOri óriási.Bocsi,hogy lenyúltam a képet egy kis alakítás erejéig,de percekig néztem. :oops: :) :roll:

Nem volt az igazi az éjszakánk,Barni 1-2 óránként ébredt 1 után.Nem volt nyűgi,de valamiért így alakult.Most megint alszik 7 óta,addig gyorsan összekészítem az utilaput a talira.

Kép
v.andi

Tegnap nem írtam,de Kata T-pk,nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép
v.andi

kriszti! Te olyan szép nő vagy!
ezt el akartam mondani......:).....a többit majd napközben ha lesz net...mert tegnapi nap pl olyan volt mint egy mese..... hol volt hol nem volt.....:)

KépKép
dorkamartini

Hahó!

Bocsi, csak villámreagálás (most keltem és igencsak minnyá indulni kéne!!!)

Képek gyönyörűek!!!
Próbálok visszaolvasni, de lehetetlen mostanában... csak az oldal megy sokszor...

Köszi a kisori-dícséretet, én is el voltam ájulva a sörény markolászástól, Andi, nagyon köszi a képet, annyira tetszik ez a technika, majd kipróbálom... és én is hosszú percekig néztem őket, és ha nézem a képet, jön a hüpp hüppp :cry: Olyan igazi Apa-fia, és oroszlán és kölyke, és ragaszkodás, és Apa megvéd és és és és.... mentem, kész vagyok

floranan

Sziasztok,

köszi a köszöntést és persze a másik Katának is boldog névnapot!
Mi még élünk, bár én már csak félig: Flóra úgy döntött, hogy nem tetszik neki, hogy csak reggel 5kor kelünk és 1 hete éjszak 2-3 óránként ébred. fogalmam sincs mi van vele: talán ez a fejlődési ugrás - ha igen, akkor jó lene, ha hamar kiugrálná magát, mert már nem sokáig bírom...
De lehet a foga jön, mert állandóan folyik a nyála és tömi be a kezét. De persze fogalmam sincs milyen ha jön a gyerek foga - milyen jó is első két gyermekes anyának lenni
:? :D

Bocs de nem tudok visszaolvasni, próbálok többször jönni. A képeket azért nézegetem, mert sokszor már nincs erőm olvasni.
Egyébként priviben mindig elértek, ha hiányoznék :wink: vagy ha tudok valamiben segíteni.

t-pk

Reggelt :)

na tessék, máris evakuálták a szeptemberi topikot :cry: :cry:

Flora :oops: bocsi, így utólag: annnyira jó az a kép!!!!!!!!! Falra vele ;) Valóban szívbemarkoló látvány a kis és nagy oroszlán szimbiózisa ... Olyan jó, hogy ilyen tökéletes harmónia van Nálatok!

Tegnap éjjel olvastam egy blogot, ott az "apukának" frankón szerepzavara van :evil: :evil: a 4 hete szült párját ugráltatja, ahelyett, h segítene egyáltalán valamit.... Szóval vannak még barmok ezen a világon, pedig reméltem, hogy kihalóban....

Timi :oops: :oops: :oops: :oops: köszönöm :)

Szóval tegnap éjjel fél kettőkor feküdtem le, addig neteztem :oops: :oops: , aztán pedig vigyázzban feküdtem, mert Ati felszínesen aludt, beszélt álmában, vártam mikor kell menni hozzá, mert ha felébreszti magát, akkor nagy sírás van.. Nem ébresztette fel magát, de azért 3-ig magyarázott a drágám. Luca meg aludt reggelig. Szóval ezt jól elcsesztem 8) :lol:

Azért jöttök ma, ugyi?

vicger

T-pk, ugrás is van, fogzás is elindulhat akár :) Fokozott nyálelválasztás a tünet, s a szájbatömökmindentamitérek jelenség, majd duzzadt íny, majd annak fájdalmas volta, ha valami rosszul ér hozzá. A nyálazás bőven elkezdődhet most, s ettől függetlenül lehet, h csak 3-4 hónap múlva lesz belőle fog ;)

Remélem napközben nagyokat alszanak a lányok és tudsz pihenni!

Na, de lassan belépünk abba a korba, mikor a "biztos a foga" magyarázat van a nemalvásokra ;)

vicger

Sziasztok!

Még mi is élünk! csak a vizsgák miatt kicsit lemaradtam, de már mindent visszaolvastam, csak nem emlékszem semmire! Bocs!

tali: irigy vagyok, de majd tavasszal biztosan összejön.

Végre nekünk is van könyvecskénk, mi a brendonban vettük 4290.-
és azt hiszem Rita te kérdezted, ezeket a játékokat rendeltük:
http://www.liliputjatek.hu/?id=termekek ... &nyelv=hun

Brumi: így utólag is boldog évfordulót

Szülinaposoknak és névnaposoknak sok boldogságot!

Képek szuperek!!!!

tegnap volt a védőnő, mondta milyen nagyot nőtt Zoé. persze, hogy nőtt, nem látta 2 hetes kora óta! de legalább annyi értelme volt, hogy itt jött, hogy az ő tanácsára nem a frottír kifogóval törölközünk, hanem a nagy pelenka(tetra) kifogóval, és így nem volt sírás, vagyis volt egy kicsi, de hamar megnyugodott, és még mosolygott is, ilyen még nem igazán volt fürdés után!

most ennyire futotta, majd próbálok sűrűbben jönni, és akkor nem maradok le ennyire!

Mindenkinek szép napot!

KépKép
Kép
s.vera

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: