A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Éreztem, hogy valami nem stimmel. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

boo én is hozzá szólnék azért amit írtál. Csak annyit hogy igen emlékszem amit írtam, és hangsúlyozom még egyszer hogy azt amit írtam akkor nem bántásból, és nem a tápszerről. Csak is azt írtam hogy ha nagyon rágörcsöl az ember akkor tutira sokkal nehezebben megy, nyilván akkor ha nincs tej vagy nem szopik akkor kész ez van. Mint ahogy akkor írtam neked azt is hogy az én fiam dettó ilyen volt mint a tied. Nehezen akart szopni, tépte húzta, rángatta ordított, és 5 hónapig bírta szopival, azt hiszem erre mondtad hogy megnyugodtál.
A tápszerrel alapvetően nekem semmi bajom, és ha muszáj hát muszáj, eszem ágában sincs emiatt bárkit is lenézi, miért is tenném?
Igen én is ahhoz nyúltam, mert a fogyás miatt ezt javasolták, de miután nem kell neki nappal így jött a hozzátáplálás amiatt igen csak én is le lettem ugatva, pedig nekem Nóra már 4,5 hónapos volt. És én voltam a felelőtlen anya mert az ekcémás gyerekem más is kap, pedig ha rendesen el lett volna olvasva akkor nem esik nekem mert akkor emlékezett volna rá hogy nem attól volt, mert már előtte kijött. De tényleg hagyjuk mert nem sok kedvem van már ide jönni. Pedig jó csapat volt addig amíg csak a terhesség volt, amióta pedig megvannak a babák azóta csak az "okoskodás van" és a kiosztás, meg az én jobban tudom. Azt hiszem nekem 4 gyerekkel igen csak van tapasztalatom, még sem kérdőjelezem meg senki tudását és gyerek nevelését. Miért is tenném? Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja, a lényeg hogy egészséges legyen a baba és jól érezze magát a szüleivel. Maximum elmondom hogy én hogy csináltam és jelenleg hogy csinálom.
Neked is csak leírtam hogy szerintem jobb lenne kanálból de így hogy leírtad miért is teszed így tökéletesen megértelek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

orsi777! :)

"Itt csak Dodi kedvéért nem hívom Odinak "
Fordítása válogatja, de ha jól tévedek, akkor a Garfieldos kutya neve Ubul. Vagy Odi. :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

gabi1! :)

Ha úgy érzed, hogy jó csapat volt, akkor te se menj el légyszi :( , mert ez a társaság még most is jó. :wink: És te vagy a legtapasztaltabb, egy csomó mindent írtál, amit mi nem tudtunk, de javunkra vált. :wink: :D

Kép
Kép
200907?

Ja és nagyon szépek a gyerkőcök.

Norka tök jó a kép:) olyan édesen alszik Jázmin.

Nekem is szokta fogni Nóra az egyik kezével a másik öklét. És ilyen felhúzott lábakkal szokott ő is aludni. vagy ha hason van akkor feltolja a fenekét.

Köszi az oltásos tippeket, kíváncsi vagyok mit mond majd a mi dokink ha megkérdezem tőle.

Kép

gabi1

Bond sajnos én mostanában nem így érzem. De köszönöm jól esett:)

Kép

gabi1

gabi1! :)

Hullámvölgyek nélkül nincsenek hullámhegyek, akármilyen jó szörfös is valaki. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ez igaz

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hú Bond, ma nem vagyunk egy hullámhosszon. Én nem tudom , hogy hívják Garfield kutyáját :oops: 8)
Csak azért nem hívom itt Odinak Odettet, mint hogy nem használja a Botond nevet Dodi miattad :wink: :roll: :lol: Érthető voltam vagy nem :roll: ?

Gabi 1.

Ne is gondolkozz azon, hogy itthagysz minket :wink: .

Kép
Kép
orsi777

boo

itt vagyok és olvasok, figyelek. Ígérem majd írok is, csak olyan nehéz összeszedni magam :oops:
Vendég

orsi777! :)

Teljesen értelek. Csak a Dodi-Odiról ugrott be, hogy a Garfieldben a kutyát, hol Ubulnak, hol Odinak fordítják. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ímé:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Garfield

"Ubul
Az angol nyelvű változatban Odie-ként szerepel. Először 1978. augusztus 8-án szerepelt képsorban.

Bár a filmben Liz ajándékozta Jonnak, a képregénysorozatban Jon ismerőse Lyman (aki Jon volt osztálytársa) "hagyta" Jonnál. Ubul egy elég buta kutya, éppen ezért Garfield legfőbb célpontja. Főleg nagy és csepegő nyelve zavarja a macskát. Mindig lerúgja vagy löki az asztalról az állandóan vidám és lihegő kutyust. De ha Garfield bajban van számíthat Ubul segítségére."

:lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Erről jut eszembe:

http://www.garfield.com/fungames/scavengerhunt/scavengerhunt.html

Marha jó játék, ha valaki szereti a logikai játékokat. Már ugrom is, úgyhogy császtok egy kis időre! :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

Hhúúúúúúúúú gyerekek!

Most végeztem a 487. oldallal,de nem bírom szó nélkül hagyni,hogy:

Ancsurti:Te tuti,hogy rám is kiakadtál annak idején,mert ÉN! voltam,aki kb 3 hósan elkeztem a gyümit.És,mivel már van egy gyerekem,akivel csak 6 hósan kezdtem normálisan a hozzátpáit,és ebből levontam a konzekvenciát,így most azt határoztam el,hogy 3 hósan kezdem.Aztán majd ebből is levonom,amit kell,és a 3. babánál szuper leszek. :lol: :lol: :lol: Nos,ha zavart,hogy én így csináltam,megírtad,vettem egy levegőt,meg,akik még ellenezték páran!,és mentem tovább a saját fejem után,amit elhatároztam.DE!2 hét gyümievés után jött 3 hét betegség,akkor tudom,hogy nem lehet ilyen picit hozzátáplálni,így abbahagytam,és 1 hete jól voltunk,el akartam kezdeni-vagy folytatni,de most nem fogad el semmit!És mivel lassan 1 hete megint betegek vagyunk (mind),így megint nem kap semmit.Napi 5-ször szopik,3-szor tápszer.Lehet,hogy mi kezdjük majd utolsónak. :lol: Így lesznek elsőkből utolsók,úgyhnogy most már ne izgulj miattam,én nem adok neki most semmit,de nem bánom.Nem verseny ez!Meg a gyereknevelés sem!Mindenki jól csinálja,és mindenki másképp csinálja!
Én pl személyes tanácsot pü-ben szoktam küldeni.Kapott már Norka,Dodi,Bond,HGabi,Moncsy,Szisz.Remélem nem hagytam ki senkit? :roll:
Úgyhnogy nyugi,rossz napod lehetett,ahogy a férjem szokta mondani:Megfújt a szél? :lol: Nyugi,békülj!

Dodi:Békülj ki/meg! :wink: Ügyes vagy,fiatal vagy,büszke anyuka vagy,de ki nem?Más még a vérmérsékleted.Neked is nyugi!

Bond+akit a többedik témafelvetés,kérdés zavar:Én is azt mondom,hogy azért vannak hetek a babák között,mindenki máskor éri el azt a pontot,amikor ilyen-olyan tanácsra van szüksége.Így máskor is kérdezi azt.Ez miért baj?Itt nagyon sokan csak pár naponta/hetente tudnak jönni,nem gondoljátok,hogy visszaolvas?
Én,ha olyan van,amit már átéltem,adok tanácsot,leírom,amit/ahogy én éreztem.Nem zért,mert úgy kell csinálni,hanem azért,hogy minél több vélemény fent legyen,és lássa a kérdező,hogy más is gondolkodik hozzá hasonlóan,vagy épp ellenkezőleg.

Bond:Pl keményen bíráltad nemrég,hogy az összenövésről írtam,hogy gyakori.Te megcáfoltad.Nem vagyunk orvosok,az én dokim viszont azt mondta,gyakori.Elhittem neki.Ne egyél meg miatta,nagy falat lennék neked,és zsíros :lol: :oops: .Írtad,hogy csúnyán forrt össze a heged.Ha kívül csúnyán forr össze,gondolod belül nem?Csak azért mert nem mondta műtét után a dokid,hogy mit látott bent?Nekem vette a fáradságot,és elmagyarázta azt a 2 órát,hogy mit látott,mit csinált.Ennyi.Most ne legyen ebből is harc,nem akarom,csak nekem pl ez ios szarul esett.

Aztán jön HGabi,aki cuki :D ,és kérdezi,hogy:Lilisgabi?
Nos Lilisgabi elment a csába,mert időt szakít a család mellett a fórumra,hogy kikapcsolódjon,erre leb@sszák...

szóval olvasok vissza,remélem a köv. 3 oldalon lenyugodtatok,bár most én is mérges lettem :roll:
Vendég

Gabi1:Én is sokszor fontolom,hogy nem jövök többet.De egy kiváncsi,kukkolós,ronda pletykás öregasszony leszek,ahhoz viszont az kell,hogy most maradjak. :lol: :lol: :lol:
Vendég

F.Nikici:Dorki(és szomszéd kislány) gyönyörű,nagyon cuki(k). :D

Breki:Nálunk tegnap óta van kiflipóz,nyakatekerve.És 1 hete alkaron tartja végre magát,erre ma du.alvás előtt ki is tolta magát.Fel a kezecskéit,teljesen nyújtva.Tudom,hogy későn,de ezért járunk Dévényre. :lol:
Vendég

Boo-val egyetértek!És megint vicces vagy! :wink: :lol: Jókat nevetgélek halkan,mert a csajok alszanak.
És még valamit nem értek.Mikor Boo-nak ne volt teje,illetve lett volna,csak Zsiri nem szopizott,mindenki mondta,hogy hajrá,add nyugodtan a tápszert,jók azok ma már,nem lesz baj.Ami igaz is,csak:most,hogy fogy a tej sokunknál,azt írjátok,kevesebb a tejem,gyümit adok,elkezdem a hozzátápit,inkább,mint a tápszer. :shock: Gondoltam mi van?2 hónapja még nyugtattátok Boo-t,hogy az milyen f@sza nekik,most meg ti nem adjátok a sajátotoknak,mert jobb a gyümi?Nekem még ez visszás,de csodálom,hogy ezen Boo nem akad ki,illetve nem ad neki hangot,mert biztos sz@rul esik neki. :roll: :oops:
Boo:Én szoptatom,tápszerezem,és kezdjük a gyümit,zöldséget a hétvégén.És így már értehtő,hogy kevered a gyümit a tápszerrel,ezt nem tudtam rólad,eleinte nem igazán olvastam,mert tanultam még.
Vendég

Remélem mostmár mindenki kimondja búját-bánatát, és végre béke lesz, és nem lesz senki, aki hátat fordít a fórumnak, és nem jön többé.
Előbb utóbb kirobbant volna vita ennyi nő között, főleg, hogy a hormonjaink is tombólnak.
Én személy szerint nem azért szoktam jönni, hogy vitatkozzak, hanem hogy a hozzászólásokból kiszűrjem, mi (lesz) jó nekünk, és nem utolsó sorban azért, hogy jókat derüljek a hozzászólásokon.

Kép
Kép
orsi777

Jázmin magzati póza szuper! :D Édi...

Odett továbbra is cuki,ezt tudtuk :lol: ,nekem a hajlebegős tetszik a legjobban,még a Lilinek sincs ilyen hosszú haja :oops: :lol: .

Beceneveink:
LILI:Lili,Lilike,Liló,Lilóka,Lilici,Lilcsi,nudli,cuni,puni,mini,francimanci,francos dög :arrow: ennyi,és ciki,tudom :oops: :lol: :lol: :lol:
LOTTI:édes kicsi cunikám,dunduskám,,nudluskám,husimanó,minimanó,Lottus,Lottu,Lotti,francos dög,francimanci,bőgőmasina(pedig nem :oops: )dagigolyó :arrow: ez is ciki,ezt is tudom :lol:
Egyedül az állatos becézéseket nem szeretm,nőre sem,értsd rám,hogy pl. cica! :twisted:

És még egy jó hír,tegnap este éhesen,pucéran fürcsi előtt pont 7000 gr volt a nudluskám :D
Vendég

Kép
Kép
orsi777

Szia Orsi! :D (részemről vége :wink: )

megyek,keltem a csajokat,ma elcsúsztunk,sok volt a dolgunk,apa is dolgozik,... :?
Vendég

Sziasztok Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy hsz erejéig. :)
Hoztam Nektek sok-sok újdonságot.
Amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani, az továbbra is a saját készítésű Gremese Mei Tai nevű szuper kis hordozóeszköz, valamint a hideg időben segítséget nyújtó hordozótakaró.
Mindezeket megtaláljátok itt, a honlapomon:
www.mei-tai.hu
A mei tai-ok kérhetők szettben is, ha valamelyik mintából nem találsz a kedvedre való fazont, azt jelezd kérlek.
A Babanetes kedvezmény továbbra is él, keressetek priviben!!!!!!
Érdemes időnként ellátogatni az oldalra, mert hamarosan jön a Gremese Erszény, ágynemű garnitúrák, a kismama bandázsok, derékmelegítők, ovis szettek, és még ki tudja, mit találunk ki. :)
További kellemes estét! :)

Üdvözlettel:
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Szia Lilisgabi :P

Nagyon bírom a lényegre törő stílusodat :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Nem is meséltem, képzeljétek, hogy az utca lakói összehoztak mikulásünnepséget, mivel , hogy sokan nem dolgoznak, vagy ha dolgoznak, elmarad a járvány miatt az ünnepség. Összefogtunk, kibéreltük(ingyen) a faluházat dec. 6-ra két óra hosszára. Valamelyik szomszéd beöltözik Mikulásnak, és már kész is az ünnepség a piciknek. Mindenki maga csinál otthon a gyermekének csomagot, és a Mikulás dolga lesz átadni a gyerekeknek a csomagot. Szerintem nagyon jó ötlet. Igaz, hogy Odett még nem fogja értékelni, de ott a helyünk. Odettnek ajándéknak hógömböt gondoltam, szerintem az már most is tetszeni fog neki. És lesz egy emléke az első Mikulásról :lol:

Kép
Kép
orsi777

Gabi1!

Nehogy ne gyere! Én nagyon sokat szoktam Veled is példálózni Apának itthon. "Tudod az a Lány írta, aki már most szülte a 4. Gyerkőcöt"! Komolyan!

De tényleg így van, szinte MINDENKITŐL kaptam már olyan hozzászólást, ami vagy hozzásegített, vagy megerősített valamiben...és ezt én személy szerint MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!!!!!!

Igen is kellenek az eltérő vélemények, mert ettől szép a Világ és így tud az ember szemezgetni a jó dolgokból. Persze, hogy mindenkinek van, amivel nem ért egyet, sőt néha égnek áll a haja...de ez így természetes.

Jázmin fotó: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉDDDDDDEEEESSSSS

Tickerplayground.com
breki76

Orsi, ez tényleg jó 5let! Nyilván ott Mindenki vigyáz a Másikra! Mi meg valszeg a szomszédékkal fogunk Mikuzni 4 Gyerkőcük van a legkisebb 1,5 éves Kiskrapek! Bár már Párom vett Mikuruhát...meg nekünk is van sapi!

Pont ezt beszéltük Párommal...innentől annyira mások lesznek az ünnepek...el is sírtam magam, ahogy ezt leírtam...erre mondja az angol ismerősünk: You are an old softy..... :)

Tickerplayground.com
breki76

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiBond+akit a többedik témafelvetés,kérdés zavar:Én is azt mondom,hogy azért vannak hetek a babák között,mindenki máskor éri el azt a pontot,amikor ilyen-olyan tanácsra van szüksége.Így máskor is kérdezi azt.Ez miért baj?Itt nagyon sokan csak pár naponta/hetente tudnak jönni,nem gondoljátok,hogy visszaolvas?
Én,ha olyan van,amit már átéltem,adok tanácsot,leírom,amit/ahogy én éreztem.Nem zért,mert úgy kell csinálni,hanem azért,hogy minél több vélemény fent legyen,és lássa a kérdező,hogy más is gondolkodik hozzá hasonlóan,vagy épp ellenkezőleg.

A következőről beszélünk mindannyian.
Megkérdezlek, hogy hol vetted a cipődet.
- XY boltban.
Én a fülem botját sem mozdítom erre, de 2 nap múlva ugyanúgy megkérdem, hogy hol vetted a cipődet.
- XY boltban.
Most sem figyelek arra, amit mondtál. És ezt még eljátszuk 16-szor.
Ez nem ugyanaz, mint az, hogy: "bocs, ha már mesélted valakinek, de én nem hallottam. Hol vetted a cipődet?"

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiBond:Pl keményen bíráltad nemrég,hogy az összenövésről írtam,hogy gyakori.Te megcáfoltad.Nem vagyunk orvosok,az én dokim viszont azt mondta,gyakori.Elhittem neki.Ne egyél meg miatta,nagy falat lennék neked,és zsíros :lol: :oops: .Írtad,hogy csúnyán forrt össze a heged.Ha kívül csúnyán forr össze,gondolod belül nem?Csak azért mert nem mondta műtét után a dokid,hogy mit látott bent?Nekem vette a fáradságot,és elmagyarázta azt a 2 órát,hogy mit látott,mit csinált.Ennyi.Most ne legyen ebből is harc,nem akarom,csak nekem pl ez ios szarul esett.

Nem szeretnék elmélyedni a témában, de ha szépen kérlek meg rá, akkor ezt vissza keresnéd nekem? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :?: :?: :?:
Én ott tartok, hogy tabati azt mondta, hogy: "jé, nem is tudta, hogy ez általános". Erre én össz-vissz annyit mondtam, hogy miért lenne az? És ettől kezdve én egy betűt nem írtam a dologgal kapcsolatban. :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem tudom, hogy van-e összefüggés a sebek felszíni forradásának, a bőr viselkedésének illetve az esetleges benti összenövések között. (Már csak azért sem, mert erről tőled hallottam először. :roll: ) (Amúgy egyszer elvágtam a kezemet. Nem volt vészes, csak a bőr szélek találkozása lett csúnya. Kb. mint a császáros hegem. Évekbe tellett ugyan, de most már csak alig látható vonal látszódik ott.)

Kép
Kép
200907?

Már örökké ilyen érzelgősek leszünk?Én is mindenen pityergek, de nem tudom összeszedni magam :roll: :oops: .

Kép
Kép
orsi777

Nem bírtam ki, és utána néztem a 480-481. oldalakon van az ominózus "párbeszéd". :roll: :roll: :roll: :roll:
Én állok elébe a személyes megszólíttatásnak, de asszem ennek nem én voltam a címzettje. :roll: :roll: :roll: (De amennyire végig rohantam a bejegyzéseken, senkitől semi olvastam kemény bírálatot. :roll: :roll: :roll: :roll: )
:?:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]M írta:orsi777ár örökké ilyen érzelgősek leszünk?Én is mindenen pityergek, de nem tudom összeszedni magam :roll: :oops: .

Akko' mennyé Garfield-ozni és írd meg a zeneszoba megfejtését, mert már évekkel ezeleőtt sem tudtam megcsinálni, és most sem. :oops: :oops: :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Becézés nálunk:

Mikor Dani pinduri volt, sokat fájt a hasa, ezért sokat és sokszor büfiztettük a vállunkon. A férjem elnevezte Bunda gallérnak. :roll: :oops: :D :D Mostanra már csak a Bunda maradt. Egyébként a Dani és Danika becézést használjuk.

bertina

Sziasztok!

Bébikaja:
Kicsit ráfeküdtem ma a témára, nem azért hogy bármit is bizonygassak, hanem hogy tényleg képben legyünk. Hivatalos (!) tanulmányokat olvastam (nem netes fikázásokat), meg beszéltem anyuval, és kiderült, hogy ő tavaly volt továbbképzésen a témában :wink: .
Szóval a lényeg, hogy ezeket a kajákat szigorúan ellenőzött alapanyagokból készítik, és nem a teszkóban veszik, hanem külön biotermesztések vannak erre a célra. Az eljárást is magyarázta anyu, de már mittomén, a lényeg, hogy tök jó :lol: . Semmilyen hozzáadott vitamint, vagy ásványi anyagot nem tartalmaznak, és mivel nem mennek keresztül hőkezelésen, az eredeti vitamintartalmuk van és kész :wink: . Viszont anyu szerint bébiételből csakis a legjobb minőségűt vegyük (Milupa, Hipp..), mert azokban 100%-ig megbízhatunk! Sőt, azt mondta, hogy a hipermárketekben megvásárolt gyümölcsök negyed annyi napfényt láttak, mert féléretten kamionba pakolják, és ott "érnek be".
Ja, és hogy ezeket a kajákat szigorúan ellenőrzött, steril körülmények között készítik, amit mi otthon nem tudunk biztosítani, és annál ahogy egyesek babakaját gyártanak otthon, annál ez milliószor egészségesebb!
Kiemelte, hogy ezeknek semmi köze nincs a felnőtt konzervekhez, vagy "tasakos" kajákhoz! Ugyanannyira a babáknak lett kitalálva, mint a tápszerek! Egyetlen ilyen típusú nagyvállalat sem engedheti meg magának, hogy gyerekeket betegítsen meg!
Pontosan emiatt olyan rohadtul drágák ezek a kaják :? . Nekik csak az ár a biznisz, semmi más. De az éppen elég, mert kb. 55 forintból hozom ki itthon a 300 ft-os babakaját :twisted: :lol: .

Ezzel együtt én továbbra is a házit tartom elsősorban jónak, és anyu is, de aki utazás, lustaság, vagy akármi miatt üveges bébikaját választ annak a legcsekélyebb bűntudatot sem kell éreznie. Aki viszont mégis azt érezne, az egyszerűen ne vegyen és kész :wink: :lol: .

Bond!

Ez is por, és felbontás nélkül sokáig eláll, nyugodtan vegyél. Nekünk Milupa HA gabonaép van, hogy még véletlenül se allergizáljon :wink: . Az íze totál olyan, mint a tejbgrízé (de rizsből van), és valahogy mindig többet csinálok, és a maradékot sajna meg kell ennem :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: .

Folyt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Úristen,mennyit írtatok tegnap este óta. Ma nem tudtam jönni,mert bementem a céghez,délután meg Lili tök nyűgös volt a tegnapi oltás miatt,semmi nem volt jó neki.
A tegnapi tejpépes sztorinak az lett a végeredménye,hogy ugyebár ette 6-kor,utána fél 8-kor még szopizott,11-kor felkelt,megint szopi és aludt reggel 7-ig :shock: Ma egész nap SEMMIT nem aludt,úgyhogy fél 7-kor megfürdettük, és már alszik,de várom,hogy felébredjen,mert fél 6-kor evett utoljára.
Olvasok folyamatosan vissza,amint tudok jövök!

Ja! Boo!! Már hiányoztál!

KépKép
KépKép
nyuszi81

dodi: juhuuu-juhuuuu. Ahogyan Te mondanád! nagyon tetszik :lol: :lol: Ügyes Botond! Nálunk bezzeg kelt Dorki 22:30kor, 3:15kor, 5:15 kor vetett majd aludt is, de akkor is, eddig nem ébredt. :roll:

breki: mi a régebbi típust vettük, de már nagyon megbántam :twisted: :twisted: Örülök, hogy Nektek bevált az újabb!! Nekünk esik szét, nyikorog, szóval tavasszal vehetünk újat... :roll: :twisted:

boo: én is csak annyit szólnék hozzá a hsz-hoz, mint breki, teljesen egyetértek Veletek! :lol: :lol: Zsiri hisztis? Dorki is, egyre jobban, és akaratos. Olyan hisztit, búgást morgolódást, veszekedést(! :shock: ) képes lerendezni ha vmit nem akar, vagy nem úgy akar. De nem bánom, egy szavam sem lehet, volt kitől örökölnie... :roll: :roll: :lol: :lol:

agi: köszi! :wink: Névválasztással mi is így vagyunk. Dorka nincs külön a naptárban, és mi sem a Dorottyát szeretnénk tartani, persze még meg sem néztem, hogy külön Dorka mikor van, van-e :roll: :oops:

orsi: nagyon jók a képek!! :wink: Írtad sok kép, mondom de jóóóó, "nekihasaltam", hogy majd fotókat nézegetek (imádok). S nekem nem is volt sok, csalódtam. :lol: :lol: :lol: A fürdős-hajlobogós a legjobb :D :D :D

norka: annnyira, de annyira édes a magzati pózos Jázmin kép, nagyon-nagyon tetszik!!!
:D Kis drágaság...!!
Dorka becézései: Dorki, Dorkili, Dorkica, Dorkinyó, golyócska (leginkább kórházban és születési utáni időben), Lujza, Virág Lukrécia (apától ered :lol: :lol: :arrow: kezére van tetoválva VL, persze tudom miért és hogy mit jelent, de eleinte ugrattam, hogy egy nő neve VL=Virág Lukrécia, és megtetszett Neki, azóta is így hív sokszor engem is, ez úgy megmaradt közöttünk. :lol: :lol: )

lilisgabi: összenövések: valóban nagyon gyakoriak nőgyógyászati műtétek után, szinte mindig (!) előfordulnak valamilyen formában...többedszerieknél még nagyobb arányban...persze más sok hasi műtét után is! "Megbízható forrásból"

nyuszi: jó alvókája van a lányodnak, én lányom is keveset alszik nappal, szinte semmit, de most már megkezdte az éjszakai ébredéseket is, de szerencsére csak eszi és alszik
tovább, de eddig ügyesen aludt reggelig. :roll:

saját készítésű kajákról akartam még írni, hogy Dorkinál a leginkább az őszibarack ami beválna, ízvilágban, körtét még nem próbáltam...üvegeseket adom. Most a szezonja van almának, sütőtöknek. Sütőtöktől fáj a hasa, alma megfogja a hasát (így is gond van vele). Őszibarack most nincs, szóval túl sok választásom nem maradt. Majd kap "frisset" azokból aminek szezonja van, és oda érünk, hogy kaphatja. :wink: Karácsonyi menüből már remélem eszi a zöldségeket! :wink:

f.nikici

Sziasztok! Na mi is beléptünk a nyűgösködők táborába, kb. 3 napja Hédi olyan kis nyűgös, hisztis, hogy az valami eszméletlen. Fogalmam sincs mi lehet a baja, foga nem hiszem, mert már hetek óta nyálzik ugyan, de nincs jobban megduzzadva az ínye, mint eddig. Szerintem kajcsival sincs gond, mert éjszaka csak 1x kel ( kopp-kopp-kopp). Mozgásfejlődés ugyan befigyelhet, bár ő még nem nyomta ki magát hason nyújtott karral ( de nekem senki nem mondta, hogy ez probléma lenne), oldalra egyre jobban forgolódik és ma sikerült átbillenie hasra is, bár ez a kanapén történt, enyhén lejtős terepen :D

valaki tud esetleg nekem olyan tornagyakorlatokat mondani amivel segíthetem a fejlődését és itthon én is tudom tornáztatni?

Lehet, hogy felhívom a védőnőt is, mert a gyerekorvos csak megvizsgálja 2 hetente, meg megmérik, a védőnő meg vagy másfél hónapja felénk sem nézett, én meg elkezdtem nyugtalankodni, hogy itt már majd minden baba forog, meg kinyomja magát.

Hédi sokáig utált hason lenni, most már egész jól elvan, de ha elfárad még most is megfejeli a szőnyeget és van, hogy ez 3 perc után következik be, van, hogy 13 után.

Egyébként volt pasi ismerős az iwiwen, Hédi pedig itthon Husinyuszi, Hugi, Csibebaba néven is előfordul :D

Kép

itt jól látható az új szórakozása, kukucskálás a fejvédő mögé :D

Kép

ez a max. amire kinyomja magát, de ez is a repülőzés előtti pillanat. Ja és egy kis kajcsi is ott figyel a képen, bocsi :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok

Megoszthatom Veletek örömöm? :)
http://picasaweb.google.hu/hed608/Marci ... 8452035202

Totál lemaradásban vagyok,van vagy 4 oldal még,amit nem olvastam.

Kérdeznék,de nem merek..
Vendég

tike ennyi idősen nekem sem nyomta ki magát Nóra jobban, és 4 hónaposan kezdett el forogni, és kinyomni magát egész magasra. Úgy hogy szerintem ne idegeskedj mert bizti nincs semmi baja.

Kép

gabi1

conversano! :)

:D :D :D :D :D :D :D
(Véééééletlenül volt csőre töltve a kamera, mi? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

conversasno kis ügyes:) Kérdezz nyugodtan

Kép

gabi1

tike:
Ne aggódj, hiszen a Te babád itt a legfiatalabb! Hétről hétre változnak a pindurik és most még sokat számít 2-3 hét különbség is. :)

conversano:
Még a múltkor akartam neked írni, csak elfelejtettem, hogy nagyon jó lett a film Marciról. Én is csináltam ilyen hasonlót "Arra születtem..." (Képzelt riport..) zenére. A nagyszülők gondolom nálatok is csak százas papírzsebkendővel tudják nézni. :D

bertina

Bond!

Eskü ez volt az első!! Tegnap már csak egy hangyafaxnyi volt,hogy átforduljon és ma már úgy tettük le,ahogy mondtad,kamera csőre töltve és lám:)

Szal a kérdés..
Marci félig fekvő (pihiszék) helyzetből felül ,sőt előrehajol és kotorászik a földön,ha leesik egy játéka.Ha ezt megunta ,akkor visszafekszik.Nem tud kiesni,mert be van kötve. Nem gáz,hogy ennyi idősen ilyeneket produkál? Félek,hogy a gerince vagy vmi nem bírja,bár ő tudja,hogy mit bír...gondolom..
Vendég

az ígért két kép a két magzati pózokról:

Kép jobb alsó kép

Kép jobb híján..ugyanis az igazán hasonló evés alvás előtt van, van egy még jobb kép de most nem találom:(

Kép a keze az ála alatt azon könyököl

Kép idekint 1 hetesen:)

Ésss még egy kis érdekesség (legalábbis számomra :lol:), összehasonlítás:

Kép 12+2 hetesen pociban_1

Kép 12+ 2 hetesen pociban_2

S végül 12+2 hetesen kint: miből lesz a cserebogár... :roll: :lol:
Kép

Kép

Bocsi, ha sok voltam! :oops:

f.nikici

conversano nem baj, ha magától csinálja akkor nem fog neki ártani. Nóra is állandóan felhúzza magát ha úgy fekszik, állandóan ülni akar és úgy matatni.

Kép

gabi1

Bertina

Senki nem vallotta be,hogy bőgött volna :) Megnézhetjük a Te vidijódat? Én nagyon szeretném!!
Vendég

Köszönöm lányok, remélem, hogy tényleg csak lustika. Bár arra is gondoltam, hogy mivel súlyban és hosszban nem épp a legkisebb ez is közrejátszhat.

ja és magzati pózok. A 12 hetes uh-n csak annyit láttunk, hogy az egyik kezével a fejénél matat, a 24 hetes 4d-s uh-n tisztán látszik a feje tetején matatás ( meg végig ásitozta az egészet) és mit csinál idekint? Ha álmos a feje tetején lévő egyetlen hosszú tincset tekergeti :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nikici!

Ez tök jó!!

Neked akartam írni,hogy Marci iszonyatosakat tud nyújtózkodni és jó sokáig. Keze,lába 4 felé kinyújtva (közben toka mellkasra helyezve :P ) és így jó hosszan nyújtózik. Ezt pont ugyanúgy adta elő bent is. A könnyem kijött ,annyira tudott fájni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.25 22:16-kor.
Vendég

tike: semmivel nem vagytok elkésve!!! Dorkinak is a rácsvédő kukucccccs a kedvence :lol: :lol:

conversano: nagyon ügyes, gratula!!! irigy-irigy :lol: :lol: :lol: már én is úgy várom :D :cry: Hogyan tetted le? Kipróbálom, mondd a receptet. :lol: :lol: :lol:
Szerintem nem gáz amiket produkál, Dorki ugyan ezeket csinálja, fekvő helyzetből is ülne fel hasizomból :lol: :lol: :lol:

f.nikici

conversano: az izgalmas lehetett :shock: :shock: :shock: nekem egyzsre fájt iszonyatosan egy pillanatra a mozdulata, de akkor nem tudom mit csinálhatott, de amúgy nagyon nyugis volt bent... :lol: :lol: :lol: Ja, és köszi! :wink:

f.nikici

conversano:
Ha fel tudom rakni... :roll: Megpróbálom.

bertina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: