A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Csajok levlistán nincs semmi történés,vagy csak én nem kapok tegnap óta leveleket?
Vendég

Én sem kaptam új levelet. De remélem, hogy hamarosan O'haráék majd küldenek képet is!

/
lemonsong

lemos szerintem a fertőzött betegek számám múlik.
tuli nekem sem jött semmi.azért én még mindig parázom ettől a köcsög infulenzától de vajon érdemes még ilyenkor oltani hisz aztmondták a járvány elött 1 hónnap kell minimum

Kép
Kép
anitaaa03

Hahóóó!
Ma találkoztam egy igazán csini-mosolygós-szépséges kismamival!!
Briell a neve :) Tök jó volt látni-hallani élőben valakit közülünk! Ez totál belelkesített az előirányzott találkát illetően nyáron. csak akkor majd nem egymás pociját szemléljük, hanem Madonna-mosollyal gyermekeinket 8)

Lemon,
nna akkor tessék küldeni képet az új frizuról! Én olyan vagány dolognak tartom amikor valaki ilyen rövid sérót bevállal. A férjem is próbál ilyesmire rábeszélni, de egyelőre beszari vagyok, mert nekem a hajam a ékem (csak szerényen!:-) )
Tök igazad van a kórházi karantén témában, jót vigyorogtam hogy vajon tényleg mitől függhet. Én azért most a betegségből kilábalva érzem - főleg most hogy metróztam - hogy naggyon nem szeretnék visszafertőződni. PEdig előtte mekkora szám volt hogy ugyan már influenza....
Vendég

Sziasztok!

Hírek vannak, igaz, még nem szülök :)
Nem hagyott gondolat nyugodni, így megkerestem ma dokimat. Megvizsgált, szépen el vagyok simulva, valamint 1 ujjnyira tágulva :) Kérdezte, mikor akarok befeküdni, de közöltem, hogy csak szülni akarok jönni. Így abban maradtunk, hogy vasárnap reggel kórházi pakkal érkezem, ha már úgyis arra az időpontra készültem én lelkileg eddig is. DE, hozzátette, lehet, hogy már előtte találkozunk, és hívjam, ha van valami :)

Katáink, boldogságos névnapot kívánok mindenkinek!

Üdv. Gabi
Vendég

gio most akkor te a múltkor az infulenzán estél át?
lányok fáj a hasam :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Én még mindig nem vagyok tisztában ezzel a keményedés dologgal. Úgy tűnik az én méhem sem akar edzeni. Ugyanakkor meg ahogy nő a gyerek, bárhogy mozdul meg odabent az keményedéssel jár, nem? Ami tulajdonképpen nem is a méh keményedése, hanem a kis popsija, háta...stb.
Vendég

Anita
nem fog kiderülni mi volt, mert a doki nem küldött el vérvételre. AZt mondta múlt héten, hogy szerinte ez még "csak" vírus, mert a hörgőim gyulladtak,. Ha lejjebb megy mondjuk tüdőre, akkor már influenza gyanus, így kell az antibio. Nem engedtem lejjebb, fogalmam sincs mi volt, de rossz volt és még egy enyhe szélfútta taknyot sem kérek az elköv. 3 hétben

Gabi
hóóóóóhahóóó!! Nemsemmi! látom nem férsz a bőrödbe, azaz nem fértek a bőrödbe már:-) Jujj, ez nagyon izgi, lehet vasárnap már babázol? Tök jó fej a dokid amúgy hogy így szán rád időt rendesen.
Épp Briellel beszéltük, hogy a mi dokijaink állandó túlterhelt rohanásban vannak és ez néha rossz, néha vicces.
Vendég

Gio,nem értem a kérdést!Nem volt még keményedésed egyáltalán?????Soha????

Tulip,igen,egy függyöny sokat ment a helyzeten.Sok hideget elvesz.

Lemon,de bátor avgy!!!Nekem nem áll jóla rövid haj,régen volt,de jobba hosszú.És kevesebb is a gond vele,csak megmosom időnként,megfésülöm és viszlát.

Anita,hol fáj és miért???

Katák,boldogot!!!

Gabi,hű,de izgi!!!!Én még ahéten szertnék egybne maradni,mert vas.lesz az első adventi műsor az Európa-parkban itthon és oda meni akarok....

Keményedés nincs több,2 napja én sem szedem az mg-t!!!

Kép Kép
meli1118

:oops: Nem tudom mit neveznek keményedésnek. Mert mikor kisebb volt a gyerek soha nem éreztem. Most a 32.háttől ha megmozdul nyilván keményedik a hasam, de azért gondolom mert nem nagyon fér már el odabent. Sejtem hogy vmiféle ritmusos kontrakció lehet ez a keményedés, de vagy annyira nem volt kellemetlen ezért nem éreztem vagy nem is volt :shock:
Vendég

Sziasztok!
Lemon! Hivatalosan az ÁNTSZ dönt arról, hogy van-e látogatási tilalom. HIVATALOSAN! Ugyanakkor tegnap, mikor bent voltam a kórházban, a szülőszobán már kint volt, hogy nem lehet látogatni, csak az apukáknak. Valahol én azt gondolom, hogy ez pl. egy osztályos döntés volt, mert tényleg csak egy papír volt kiakasztva, amit két osztályvezető írt alá, tehát nem hivatalos kórházi állásfoglalás, mert az nem így néz ki.
Szerintem csak a kismamákat és a kisbabákat akarják védeni vele, de ez magán vélemény. Egyelőre egyébként a szülőszoba és azt hiszem a koraszülött osztály érintett.

Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT a KATALINOKNAK és KATÁKNAK!!!!
tedorka

Sziasztok lányok,gyorsan írom mi volt aztán visszaolvasok.

Nos, ctg jó,egy szál fájásom sincs,amit esetleg nem éreznék :)
Viszont a vizeletben fehérjét találtak,igy holnap laborba kell mennem.
A méhszáj c3000 még mindíg,ugyhogy teljesen zárt vagyok,doki szerint kilátásban sincs szülés :)
És mivel nem engedi túlhordani az előző császár miatt,igy jövő pénteken be kell feküdnöm,és aznap kiszedi Sárit.

Hát,így állunk :) Megyek olvasni :)
Vendég

Hoppá! ÍGy akkor hány babánk is lesz jövő héten?
Mustyi, Gabicika, Gabi, Fmelinda, Judy, Anna . Még valaki?
Vendég

Jövő szombatra én is bejelentkeznék!
tedorka

Kezdődik a babadömping :P Erre várunk már hónapok óta...

Nagy izgalmak közepette el is felejtettem, de köszi mindenkinek a névválasztásos hozzászólásokat :) döntés még nincs, de hamarosan minden kiderül :)

Pókica Csillagról van-e híred?

Zéti apuka ha olvasol minket, mi újság a felétek?

Üdv. Gabi
Vendég

Kismamik!

Egy kéréssel fordulok felétek. Mivel hamarosan pár napra kórházba vonulok, örülnék, ha valaki, ide privátban, vagy a levlistán elküldené az időközben született babák adatait, hogy a táblázatba majd beletehessem. Amikor hazajövünk a kórházból, nembiztos, hogy lesz időm mindent alaposan visszaolvasni, de szeretném, hogy a táblázatot végigvezessem.
Köszönöm előre is mindenki segítségét!

Üdv. Gabi
Vendég

meli alul fájt de már elmúlt.
gio igen ha úgy mozog az kemény ott ahol épp kitolja magát de ha keményedsz akkor az egész pocakod kőkemény és nehéz.
gabicika de jó mármint az hogy tudsz egy biztosat amikor megérkezik Sári.volt valaki aki a kisgyerekének beadatta a h1n1 ellenit?

Kép
Kép
anitaaa03

De jó mindenkinek, aki tudja mikor fog szülni pontosan! Én még azt sem tudom, hogyan fogok szülni. Pedig lassan azért kezdene érdekelni, hogy mire készüljek.

Az extra rövid hajról majd küldök képet, de valamit félreértettetek, azt nem állítottam soha, hogy különösebben jól állna. :lol: Olyan fejem van vele, mint mikor egy óvodás kisfiút kereszteznek egy töklámpással. Viszont imádom, mert nem lehet elaludni és törülközővel lehet hajat szárítani. És a férjemnek is bejön (legalábbis ezt állítja), más pasi meg terhesen amúgy sem nagyon udvarol nekem. :lol:

A látogatási tilalmas dolog nekem is azért volt gyanús, mert sokkal logikusabb lenne, ha egységesen rendelnék el, nem pedig tök össze-vissza. De ha csak a szülészetekre vonatkozik, az még mindig nem akkora gáz, mint ha a terhespatológiára is, mert én ott valószínűleg több időt töltök majd. :(

/
lemonsong

Hú csajok,jövő héten akkor babaeső lesz? :D
Már úgy várom a képeket a kis pocaklakókrol!

Sajnos függönyt egyenlőre nem tudok odatenni,mert nagyon penészesedik minden.....de 2hét múlva megvesszük és beüzemeljük a páraelszívót és akkor reménykedem benne,hogy megszűnik a penész!
Használ amúgy valaki páraelszívót?(Nem konyhait!)
Vendég

Halihó, megjöttünk mi is a védőnénitől! Minden rendben, nőtt a pocakom, 1kg-ot híztam a legutóbbi találka óta, vérnyomás továbbra is alacsony, hallgattunk szívhangot is.
És egy játékbabán megmutatta, hogyan kell fogni fürdetéskor a manót, meg hogyan kell büfiztetni.. de ezeket tudtaaaaam :)
És még annyit kért, hogy a kórházban tanuljak meg szoptatni... oké-oké, de nem hiszem, hogy profi etetőgép leszek, mikor hazajövünk... mert mondjuk 2.nap lesz tejcsi, de a 3. nap már hazajövünk, szóval túl sok idő nem lesz profivá válni, nem???

Találkoztunk a gyerekorvossal is, nagyon szimpatikus, hosszú-fehér hajú néni, mint Holle anyó :)
T. persze hozta a formáját... gyerekorvos kérdezi, hogy mikorra vagyok kiírva, erre az én uram nagy szemekkel: "Te terheeeees vagy??? nem is mondtad még!!!"
Mindenki röhögött :)
Vendég

hát igen gombi elég nehéz profivá fejlődni a kórházban én még mindig nemtudom hogy fog menni mert André nem akart szopni így nem volt időm belejönni

Kép
Kép
anitaaa03

Gio: a keményedés nekem úgy néz ki, hogy "előrejön" az egész hasam, és persze kőkemény és kőnehéz.. és ez egészült ki a fájdalommal,ami lesugárzik a combomba, plusz a hüvelybe is.
Nagyjából ilyesmit érzek...

De sok babóca lesz itt pár napon belül :)
A védőnőnél most két picibaba is volt és oltást kaptak és úúúúúgy sírtak :( nagyon sajnáltam őket :(
A kis békacombikák látszottak :)
Vendég

Anita: vhol olvastam, hogy vannak szoptatási tanácsaadók, akik ha kéred házhoz is mennek, megmutatják mit kell-hogyan, ha nagyon nem megy! de telefonon is adnak segítséget. ez szerintem jó dolog!
Vendég

Gombi
szuper hírek!
És ha férjed megőrzi a humorérékét a szülésre, igen vidám pár órának néztek elébe :D

Bízd a gyerekre a szopcsit, hátha úgy születik hogy már tudja. Én ebben bízom nagyon:-)

Lemon
én sem tudom mikor fogok szülni. Ha Téged befektetnek jövő héten akkor már okosabb leszel mint pl. én.
:wink:
Vendég

Értem a keményedést! köszönöm az infokat. Így mostmár akkor tudom, nekem még nem volt igazi keményedésem :shock: EZ vajon gáz?
Vendég

Gombi: :lol: :lol: :lol: Férjed nagyon pihent!
Vendég

Gombi
ők azok?: http://www.lll.hu/
(szoptatás)
Vendég

Szoptatás: ha nem megy akkor ha van a szobában tapasztaltabb anyuka,érdemes segítséget kérni tőle!Tavaly én is segítettem az egyik csajnak mert nem sikerült neki....picit furi,de a baba érdekében mindent!
Vendég

Hú, mindkét Gabinál fokozódik a helyzet, kezd izgi lenni.

Gombi, jófej a férjed! :lol:

Páromnak mutattam Zéti Apu írását, és kikötötte, hogy ezek után ő akar majd írni nektek, semmi sms, és mutassam meg neki, hogy kell. Ő nem egy fórumozós típus. :shock:

Eddig nekem sem volt fogalmam a keményedésről, viszont 1-2 napja van olyan, hogy mintha kis szúrkálódást éreznék alhasban és köldök-környéken. De ezen kívül semmi.

Úgyhogy lehet, maradunk a télapós hétre.

Milla, mi az expo-n csináltattunk UH-t, akkor voltam 36. és éppen hogy a pofija belefért a képbe, de teljesen jó volt.
Egyébként, ha nem gond én is szívesen olvasnám a beszámolód, kérlek, akkor nekem is küldd el!!

Csillagról nincs semmi?

Nálam sem jött levél a listára, viszont kaptam megint babás videót, elküldtem nektek, aranyos!

Gio, én is bízom benne, hogy Manó tudja majd a dolgát :oops:
Vendég

Na tényleg babaeső lesz!

CSillagról van valami hír?

Gabicika!
Akkor most már te is tudsz olyan napot,amikor már biztosan babázni fogsz :D

Gabi!
MOndta a doki nekem is,hogy 29-én ügyeletes,meg még mondott egy időpontot,de nem is jegyeztem meg,én úgyis 11-én akarok szülni :D
Akkor ha én 3-án megyek NST-re te már az emeleten leszel,lehet,hogy babával.

Anita!
Ez nagyon úgy hangzik,hogy már neked is igencsak közeledik a szülés...
És ne aggódj,minden kisbaba tud szopizni!!!!Ebben az egyben nincs kivétel.Csak valamelyikőjük lustibb :D

Lemon!
Dobsz képet az új frizurádról?
Én egyébként a kozmetikussal vagyok így.Akkor leszek kész a szülésre ha még legalább 1x eljutok szőrtelenítésre :D
Hajammal nem foglalkozok,úgyis kifog hullani szoptatáskor,majd akkor rendezi a fodrász.

Milla!
Igen jól tudod!A málnalevéltea puhítja a méhszájat,de nem indítja be a szülést!
Én Zitával voltam úgy,hogy a legelejétől iszonyatosan keményedtem,legtöbbször járni sem tudtam.De tényleg kérdezz rá a dokidnál,főleg,hogy a MAgne B6 közel sem tartalmaz annyi magnéziumot ami az igazán erős keményedéseket megszünteti.Az ember nem is gondolná,hogy milyen kevés Mg van benn.Amit a doboz/papír ír az a tartalma.Viszont a felszívódása sokkal-sokkal kevesebb.

Anda!
Biztos vagy te abban a karácsonyban?Már hogy otthon leszte? :D Bár ha császáros leszel,akkor biztos úgy varriálja majd a dokid ha már így rákérdez?Pedig egyáltalán nem annak kéne a fontosnak lenni,hogy be kell-e menni e karácsonykor,hanem hogy a babának mikor a legjobb.És ha az szenteste,hát szenteste.Nektek TUTI a legygönyörűbb,de legalábbis legemlékezetesebb karácsony elnne :D
Vendég

Gio: igen rájuk gondoltam!!!
Vendég

Poénos Tibi: ettől tartok, hogy majd a dokival meg a szülésznővel ők szépen elröhigcsélnek, én meg majd kínlódhatok egyedül :)
Vendég

Anita,én beadattam Dénesnek!!!Nem lett baja,már egy hete megkapta.

Lemon,töklámpás kisfiú...ezen jót röhögtem...

Én azt mondom nem olyan nagy kaland ez a látogatási tilalom.3-4 napig,amíg benn leszünk kibírható.Én spec örülök,h nem kell egy levegőt szívnom más anyuka nagybáty,nagypapa,szomszéd nénijével.Mert az a tapasztalatom,hogy ilyenkor felvonul ám a pereputty....

Gio,értem.Hát nekem volt keményedésenm a 20.héttől végig,nem sok,de volt.Viszont jelzem,h első baba várásánál még határozottan nem tudtam,h ez az és sokszor hittem azt,h az a kis háta,feneke,stb.aztán felvilágítottak...

Gombi,jófej a férjed!!!Holle anyó :lol:

Kép Kép
meli1118

Gombi ezt azthiszem Gioia is írta valamelyik nap.Mármint hogy a férje ilyen poénkodós és ő is ettől fél!
Szerintem ott nem lesz kedve poénkodni,látva a te küzdelmed!
Legfeljebb kínjában!
Vendég

senki sem ír nekem h1n1ről?holnap szeretnék beszélni a háziorvosommal és ha van a rendelőbe beadatni a fiamnak is de kéne 1-2 bátorító szó :?

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, nekem csak egy bnőm van, akinek van egy kisfia, de ő még vacilál. Ennél többet nem tudok. :?
Vendég

Anita, h1n1-ről... háááát a húgomat beoltatták anyuék, de ők ugye más kategória,a bentlakásos iskolában, meg más az immunrendszerük is.. és az egész osztályt beoltották, kivétel nélkül..
A kisebbik öcsémnél meg vaciláltak és végül nem kérték az oltást... sportol, állandóan tömi magát a vitaminokkal, stb... viszont a lelkére kötöttük, hogy ha bármi baja van, egyből kolesz-orvos...
Vendég

Tulip, az a baj, hogy T-ből leginkább a feszültség hozza ki ezt a formáját.. vagyis ez nem baj, csak velem foglalkozzon majd :)
AMikor a szülésznővel találkoztunk, akkor is ez volt.. legfontosabb kérdése: "megszokták mérni az újszülöttek fütykösét, hogy mekkora?" Egyébként nem probléma, hogy lányunk lesz...
Vagy ez a kérdés azt jelentette, hogy még mindig reménykedik egy kis kukacban? :lol: :lol: :lol:
Vendég

anita,én írtam!!!

Csjok,a poén a szülőszobán cska jól jöhet!!!!Én sajnálom azt,h öcsém nem lehet benn,mert akkor lenne csak igazi felüdülés,Ha K és öcsém össze vannak eresztve,akkor néha bepisilünka aröhögéstől.Ennek csak örüljetek,felold benneteket is!!!!!

Kép Kép
meli1118

Antaa én H1N1 oltás ellenes vagyok....nálunk senki nincs beoltva(2gyerek,apa és én sem),szóval én nem tudlak bátorítani!

Gombi nem semmi párod! :lol: hááát lehet,hogy reménykedik a kukacban...de majd másodiknak meglesz az is!
Vendég

na viszont nekem ma többször is volt méhösszehúzódásom....úgylátszik készülődik a baba!Bár én nem hinném,hogy elöbb szülnék.Az első fiam 3nappal elöbb a második pedig kettővel késöbb született.
Azért azthiszem ma összepakolok végre!
Vendég

meli bocsi valahogy átfutottam rajta.és te is megkaptad ugye?

Kép
Kép
anitaaa03

Sprite!
azaz igazság,hgy én is úgy készülök,hogy 2-3 hét max.és meg lesz a manóka...természetes hogy a baba az első,de úgy érzem hogy hamarosan ki akar jönni.. :oops:
Majd este kiderül,mit mond a doki..hogy is állunk...
anda-vivibaba

Anita! Én eleinte oltás-ellenes voltam. Aztán most már azt is sajnálom, hogy nem oltattam be magam. A környezetemben viszont mindenkinek kikötöttem, hogy kötelező az oltás (a szüleim azért kaptak felmentést, mert penicilin-érzékenyeket nem oltanak). Tényleg nem tudom megmondani, hogy mi vett rá, hogy így gondoljam, de most ez a véleményem.

Gombi! Tényleg nem semmi a párod!
Az enyém a múltkor közölte, hogy vigyünk alkoholos filcet, hogy megjelöljük a gyereket, nehogy elcseréljék... :shock:
Ja, és nekem meg az a kép ugrik be mindig, hogy mindenkin mikulás-sapka lesz a szülőszobán, és a gyerek is úgy születik, hogy mikulás-sapkát adnak rá. A doki meg közli, hogy HO-HO-HO, hát ez egy kisfiú...asszem nem vagyok teljesen komplett.
tedorka

Ja, és ezt még el kell mesélnem: azt hiszem ezt a terhesség hozza ki belőlem, de ma annyira megkívántam a palacsintát, hogy életemben először sütöttem... ÉS NAGYON FINOM LETT!!!!!!! Igaz, csak egy kis adagot mertem csinálni, mert mi van ugye, ha rossz, de most nagyon büszke vagyok magamra! :oops:
tedorka

Sziasztok!

gombi jó fej a férjed!

anitaaa mi is oltás ellenesek vagyunk, sajnos ezt nehéz eldönteni. Szerintem nem tudták minden szempontból tesztelni.

milla nekem a védőnő azt mondta a magneb6-ra, hogy már ne szedjem, de hozzátette, ha olyan rossz érzéseim vannak, fájdalom, görcs, akkor vehetek be egy-egy szemet. A 4D biztosan látszani fog a babátok, ha nem bújik el, csak azt szokták már mondani, hogy egyben nem férnek már bele a képbe :lol:

Én hétfőn voltam nst-n és uh-n. Ott nagyon felizgattam magam. Reggel 8-ra mentem az nst-re ott rendben volt minden. A dokim a kicsit több magzatvíz miatt küldött uh-ra. 9 körül ott is voltam és 11,30 körül került rám a sor. Közben megkérdeztem miért nem hívtak be, mert akik utánam jöttek már mind elmentek. Azt mondja a szonográfus, hogy akit meghagytak az dokira vár. Mondtam, hogy nekem csak sima uh lenne. Erre a nő elég durva módon mondja, hogy azt majd ők döntik el. :roll:
Nem is várakozás lett volna a gond, de legalább szóltak volna. Olyan rosszul esett ahogy beszélt, hogy majdnem elsírtam magam.

Este babóca a köldökömnél ficánkolt, szóltam neki, hogy menjen onnan, erre olyat belerúgott a köldökömbe, hogy nagyon fájt :x
Ha ilyeneket fog csinálni, könyörögni fogok, hogy minél előbb jöjjön ki :lol: Már olyan erősen mocorog, de gondolom mindenkinek, hogy néha már ijesztő.

labkat szép nagyok a babák.
Nekem most 2 napja 34 hé 6 naposan BPB: 85, AC: 304, FL: 64
Súlybecslés 2379 g.

Lányok milyenek a jóslófájások?

Kép
Kép
akella

Anita!
Nálunk is megkapta a fiam az oltást,és a férjem is.
A suliból nem nehéz hazahozni a betegséget,ráadásúl a közelünkben lévő másikat be is zárták a múlthétre... a mienkét még nem,de a szombati nagy iskolai rendezvény már a sok betegség miatt elmarad...

A férjem pedig olyan helyen dolgozik,/ BKV/ ahol napi ezer-millió ember köpködheti rá a bacit,és nem hiányzik hogy hazahozza..

Egyébként semmi bajuk nem lett tőle,még enyhe orrfolyás sem..
A dokim is nagyon javasolja nekem is,ha hamarabb nem is,de ha meglesz Sári én is oltatom magam.
Vendég

Irigykedem, mert jó már sokatoknak, akiknek közel az idő, hogy a karjában tarthatja a babáját :lol:

Napokon belül tényleg beindul a babaeső, de nagyon jó, már most nagyon várom a kicsikről a képeket.

Én egy este végig azt álmodtam újra és újra, hogy szülök, de végén nem lett semmi, mert nem tudtuk mi legyen a neve :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Hát lányok, könnyesre vigyorogtam magam az apukákon:-)
Az én férjem is feszültségoldásra használja sztem a poénkodást és ő tuti nem lesz megrettenve, mert már ugye volt bent szülésen előző életében.:-)

Judy
amúgy nálunk is már alig várja hogy irogathassa ide a szüléstörténetet...Úgyhogy akkor kit tudja micsoda irodalmi gyöngyszemekkel lesz tele a topic LÁnyok mire kijövünk a kórházból :lol: :lol: Én előre elnézést kérek, ha a férjem kisregényt fog írni:)

Akella,
35. héten nekem is 85 volt a fejmérete a kicsinek.

Ehhez képest ma a 37.héten 92. A dokim úgy érzi kibújuk 9-e előtt. Én meg nem érzem- És már megint az agyamra mennek a dokik az igazolásokkal a táppénzhez...A nődoki csak koraszüléses igazolást hajlandó kiadni 37. hétig, a házidokim szerint meg lehet jóslófájásosat is. Általam üzengetnek egymásnak és ezt ma már baromira untam és be is sértődtem magamban és most nem is várom hogy ennél a dokinál szüljek. Elég sok pénzt kifizetek a magánrendelésen ahhoz hogy azt írja a nyomorult igazolásra amit kérek és ne ő mondja meg hogy irassam magam inkább tgyásra.
Ma ismét sárkányosodok azt hiszem.... :evil:
Vendég

penicilin érzékenyeket nem oltanak?
én is olvastam hogy van benne de a párom egyik munkatársa az és beadták neki és semmi baja nem volt.akkor most lehet vagy nem?

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: