A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

GretaKép
sajnálom, mást nem tudok mondani.
Én mindig az utolsó utáni pillanatig reménykedek, de ez biztosan az én butaságom.
A te helyedben biztosan azon filóznék, hogy biztosan "mejött"-e, vagy ez csak néhány csepp a "jóból". Még hasonló tapasztalatom nem volt, de olyant már hallottam, hogy valakinek a beágyazódás vége körüli napokban volt ilyen pár cseppes "élménye".
Próbáltad már a cickafark teát? Én is most próbálom meg ennek a segítségével beállítani a 28 napos ciklust.
Tudom, hogy nem könnyű (nekem se), de próbáljunk meg abban reménykedni, hogy talán majd legközelebb, vagy azután, de elöbb-utóbb biztosan sikerülKép!
Stella

Kép
stella9

GalagonyaKép
üdv a topiklakók (sajnos) népes táborábanKép!
Sikeres új hónapot neked is!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Hát remélem igazad van, de én már ott tartok, hogy azon gondolkodom,hogy lehet a sors így rendelte, hogy nekem nem lehet?
Nem próbáltam még a cickafark teát, de lehet most hazafele veszek egyet. Igaz én már mindent megvettem amire azt mondták, hogy ez segíthet, de semmi. Most éppen drága testvérem nézett egy receptet valami újságban volt neve: termékenységi torta. És meg kell sütni és egyedül kell megenni az egészet. Hát én megnézném magam, hogy egyedül megenni egy tortát. De ha ezen múlik üsse kavics. Még ez az injekció kúra lenne amit még nem csináltam, de már megvettem csak kellene valaki aki beadja, de nemtudom, hogyha elmegyek az ügyeletre beadják-e vagy elküldenek, hogy ilyenekkel nem foglalkoznak, mert a körzetihez nem akarok menni nem akarom, hogy ezen csámcsogjanak.
greta

GretaKép
Hát igen, ilyenkor az ember mindent megtesz, hogy sikerüljön a baba.
Ez a tea biztosan nem árt és sokan írták már itt, hogy tényleg segített. Ha másban nem is, legalább rendszeressé tette a ciklust.
Azt pedig felejtsd el,hogy nem lehet, ilyen nincs!
Dokinál jártál már, úgy értem kivizsgáláson a rendszertelen ciklus vagy a babaproject miatt?
Mióta próbálkoztok?
Egy egész torta tényleg sok, de ilyenkor búfelejtőnek talán beválik, persze csak ha ehető. No, de egy egész torta?!Kép
Milyen inekciókúra? Gynevac?
Stella

Kép
stella9

Milena, ne haragudj, lehet, hogy tényleg összekevertelek. Azért nagy gratula, hogy bejelentkeztetek a Káliba is, nagyon szorítok, megy a drukk!! :-) Catnek is a 6 inszem után az első lombik sikerült, úgyhogy biztos minden rendben lesz :-)

Stella, sebaj, új lehetőség! A cickafark teától biztosan rendbe jön a ciklusod, sokan használták itt már, akik rögtön babásak is lettek. Nagyon szorítok.

Galagonya, reméljük hamar sikerül nektek a baba, és nem leszel sokáig ebben a topikban. :-)
Puszi
Noémi
Vendég

Szia Galagonya!
Üdv.Kép
Vendég

stella
Jártam dokinál, hüvely uh.volt ennyi. Ott mindent rendben talált volt peteérésem is, mondta, hogy mikor próbálkozzunk aztán ennyivel le is tudtuk. Pedig valami biztos van soha nem volt ilyen, csak pont egy éve amióta próbálkozunk. Előttem órát lehetett volna állítani hozzá. A rendszertelenségre azt mondta valószínű stressz vagy egyébmás környezeti hatásoktól lehet. Na ezt a diagnózist magamnak is felállíthattam volna. Az injekció az a gynevac, hát pont most valamelyik nap volt egy kis összeállítás a tv-ben róla nemtudom láttad-e?
greta

GretaKép
Itt hallottam a Gynevac-ról és utánaolvastam a neten. TV-t alig nézek.
Ha megmutatják, hogyan kell, szerintem Te is be tudod adni magadnak.

Kép
stella9

A gynevacot izomba kell adni, így azt annyira nem egyszerű saját magadnak beadni. (A lombik miatt én szúrtam magam, de csak a bőr alá adandó szurikkal, az izmosakat én nem válallatam be). Az izomba adandó szurikat el lehet rontani, így azzal jobb nem kísérletezni.
Inkább menj az ügyeletre, ott biztosan beadják.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Lujzáról tud valaki valamit?
Lujza tessék hírt adni magad felől!Kép

Kedden megyek föl a picinyeimértKép!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Orsi
Te már beadattad a gynevacot magadnak?
Én soha nem adnám be magamnak el is ájulnék. Amúgy is félek az injekciótól.
Stella
A tv-ben annyi volt, hogy elmondták, milyen hasznos bizonyos női gyulladásokkal szemben meg mutattak egy két családot pl. egyiknek 18 évig nem sikerült teherbeesnie és beadatta magának és 3 hónap múlva terhes lett. Hát nemtudom ha más nem akkor legalább az ember lelkivilágát megnyugtatja vele.
greta
greta

GrétaKép
A Gynevac lelkivilágnyugtatónak jó, de Te ne próbálkozz beadni magadnak, az merész dolog.Kép Mélyen fenékizomba kell nyomni. Egyébként a párodnak is be kell adatni, különben nincs értelme, mert Ő visszafertőzhet. Ha mindketten megtanuljátok beadni, akkor egymásnak beadhatjátok.

Én beadattam, de nem segített, sőt még jó kis gyulladásunk is volt rá 3 hónapra. Viszont találkoztam már olyannal, akinek segített a gyulladások legyűrésében, de sajnos terhes a mai napig nem lett.KépKép Nagy csodát nem szabad tőle várni.

Szerintem válts orvost egyébként, mert így soha nem fogtok a végére jutni a dolgoknak. Jó lenne egy év után nálad egy hormontükör, és a párodnál is kivizsgálás. Sok szerepe lehet a környezeti ártalomnak, pszichének is a meddőségben, de ha ezen nem lépne túl az orvostudomány, akkor nem születnének babák, és minden nő 10-15 évig is várhatna a gyerekre, és a felének nem is lenne soha.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

ZsuKép
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a beültetés!
Ne tünj el!

GretaKép
Bocsi, én teljesen tájékozatlen vagyok (ez látszik is). Ha a tapasztaltak azt mondják, akkor irány az ügyelet és ott adatsd be magadnak.
Stella

Kép
stella9

Gréta Kép
Nem. Pont azt írtam, hogy a gynevacot én sem tudom magamnak beadni, mert azt izomba kell adni. A lombikos szurikat bőr alá kellett, így azokat még meg tudtam oldani.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat
Azért örülök ám, hogy te is válaszolsz nekem, te aki ilyen nagy tapasztalattal rendelkezel. Hát nem élem bele magam az injekcióba, de ha nem adatnám be akkor meg az idegesítene, "mert miért nem adattam be". Tudom, hogy a páromnak is be kell adatni, de neki nemigen van rá szüksége és kivizsgálásokra sem kell mennie, mert neki már van 3 gyereke, tehát valószínű nálam van a gond. De ettől függetlenül nagyon aranyos volt mert ő találta ki, hogy adassuk be. Ha most majd elmúlik a mensim vagy nemtudom mi lesz, mert msot éppen nincs semmi, akkor mindenképpen elmegyek egy másik dokihoz akitől kérni fogom, hogy minden vizsgálatot csináljon meg. Azért igazán köszönöm, hogy törődsz velem.
pusz
greta
greta

Sziasztok!
Régebben jártam erre többször. Most egyik kedves ismerősöm nevében szeretnék kérdezni valamit. Ma volt petevezetékátjárhatósági vizsgálaton. Még csak telefonban mondta el, hogy mi van a zárójelentésen, de van egy mondat, amit nem ért, hogy ez mit is jelent. Valami olyasmit mondott, hogy átjárhatóak a petevezetékek, a kontrasztanyag akadálytalanul jut el a hasüregbe, de a kifolyt kontrasztanyag faágszerű rajzolatot mutat, valószínűleg összenövések.
A doki azt mondta neki, hogy nem javasol műtétet, próbálkozzanak, de ha nem akar próbálkozni menjen lombikra.
Neki egyébként van már egy 2 és fél éves kislánya, aki annak idején császárral született. Kb. másfél éve próbálkoznak a kistesóval. Tudnátok neki valamit javasolni vagy mondani?
Köszi előre is.
Csilla
spectro

Gréta Kép
Az, hogy a párodnak van 3 gyereke igazán nem jelent semmit. A férfiak spermaképe nagyon hamar tud változni, így szerintem jobb lenne, ha ő is elmenne egy kivizsgálásra. Legalább megtudnátok, hogy nála minden OK, és Vele nem kell foglalkozni. Az, hogy még nem sikerült a baba, nem jelenti azt, hogy nálad lenne a gond. Catéknél Kép senkinél sem volt gond, és ennek ellenére csak a lombik segített. Sok esetben nincs meg a meddőség oka.
Ha új dokihoz mész, akkor a következő ciklusban csináltassátok meg vele a PCT tesztet. Ez egy nagyon egyszerű vizsgálat (hüvelyi kenetvétel a ciklus megfelelő napján), ezzel azonnal ki tudjátok zárni, hogy nem termel-e a szervezeted ellenanyagot a párod kiskatonái ellen, mert ha igen, akkor kár spontán próbálkozni, mert szint nincs esély a teherbeesésre. Ilyenkor inszeminációra kell menni.

A gynevachoz Kép Nekem sokat segített. Megszüntette a több éve tartó folyásom. A páromnak sem jött vissza azóta a prosztatagyulladása. Persze, biztos vagyok benne, hogy ez nem csak a gyógszernek köszönhető, de biztosan szerepet játszott benne.

Nagyon szerencsés vagy a pároddal, hogy ő ilyen segítőkész. Nagyon sok lány párja nem törődik ennyit a dologgal, és nekik így sokkal nehezebb... (de az én férjem is egy angyal Kép Kép )

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csilla Kép
Ez így elég furcsán hangzik. Ha a kontrasztanyag kifolyt a hasüregbe, az azt jelenti, hogy a petevezető átjárható. Faágszerű rajzolat emlékeim szerint mindig van, mert így távozik az anyag a hasüregbe.
Sajna nem értem, hogy az összenövések hol lehetnek akkor, ha a petevezető átjárható.

Javaslat... Neki kell döntenie. Mennyire sietnek? Mennyire türelmetlen? Mennyit hajlandó még várni?...stb. Ha már nagyon szeretne babát, és tényleg vannak valamiféle összenövések, akkor irány a lombik. Ha még annyira nem sürgős neki, akkor próbálkozzanak esetleg pár hónapot, de ha akkor sincs siker, akkor ugyanúgy a lombik marad.
Ezek nehéz kérdések és kivülállóként nehéz tanácsot adni.
Annyit mindenképp mondj el neki, hogy a lombik előtt ismerje meg a folyamatot, legyen tisztában azzal, hogy ez mivel jár, és ennek tükrében döntsenek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Köszönöm a válaszodat az ő nevében is.
Már elég türelmetlen szegény. Főleg azért, mert szerette volna ha folyamatosan itthon maradhatott volna gyeden illetve gyesen.
Sajnos a lombikkal kapcsolatban az a problémájuk, hogy nemigen van rá pénzük. Egy keresetből és egy gyesből elég nehéz spórolni. Erre esetleg nincs valami ötleted? Hol lehet esetleg olcsóbban megúszni? Tudom, hogy ilyenkor a gyógyszerek ára az, ami jelentős és az bárhova megy, mindenhol kell, de mégis. Mellesleg ha valakinek nincs annyi pénze, akkor nincs valami olyan szervezet, aki segít?
Köszönöm a segítséget még egyszer.
Csilla
spectro

Csilla Kép
A lombik ktge sajnos azt kell mondanom, hogy szinte mindegyik intézetben ugyanannyi. Mert ahol nincs hálapénz rendszer (pl. Kaáli) ott a vizsgálatokért kell fizetni, ahol meg TBsek a vizsgálatok ott működik a rendes magyar egészségügy Kép
Azt tudom, hogy a Kaáli intézetnek van alapítványa, ahonnan lehet támogatást kérni, de ha jól tudom, akkor utólag térítenek vissza valamennyit, és nem előre adnak pénzt. Sajnos, ebben annyira nem vagyok járatos, de szerintem egy telefont megérne intézetenként.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Köszönöm, hogy megint ilyen gyorsan válaszoltál.
Továbbítom az információkat, remélem ők is hamarosan ott tartanak majd, ahol Ti is. Kép

Csilla
spectro

GrétaKép
Én is csatlakozom OrsihozKép, hogy sajnos nem garancia a párod 3 gyerkőce sem a termékenységére. Ezek az eredmények a férfiaknál nagyon hamar leromolhatnak. Elég egy gyulladás hozzáKépKép
Magadat sem okolhatod, mert látod nálam sem találtak semmit, mégsem jött spontán a babó. Igazából egy kivizsgálással okosabbak lennétek, meg persze egy hozzáértő dokival. Én szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó, de egy év próbálkozás után érdemes külső segítséget kérni.

CsillaKép
Úgy hiszem, hogy sajnos az alapítvány nem sok pénzt ad a lombikra. Talán 10.000 Ft-ot, de ez elenyésző a kb. 150.000 Ft-os gyógyszerárhoz képest, és utólag adják. Viszont a Te általad leírtak alapján szerintem is átjárható a barátnőd petevezetője, ha a hasba ürült a kontrasztanyag. Szerintem spontán is sikerülni fog, főleg a HSG ciklusában van nagy esélyük, így most hátha összejön.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

StellaKép
Nagyon szivesen segitek máskor is ha szeretnédKépA nyaralás biztosan pozitivan hat majd Rátok minden térenKépDrukkolokKép
GretaKép
Sajnálom, de fel a fejjelKép
Az izmos inyekciót én sem ajánlóm magadnak beadni. Orsihoz hasonlóan én is magam szúrtam magam a lombiknál de azt hasfalba kellett beadni, az izmosokkal a Kaáliba mentem ill.a körzeti orvosommal adattam be. Viszont egy valamiben nagyon téved a Párod és úgy látom Te is... Az, hogy valakinek már született gyermeke bizony a világon semmit sem jelent a matyikái állapotát illetően, hisz elég egyetlen komoly megfázás,nátha,fertőzés,gyulladás,egy szauna,szolárium,szoros nadrág viselése...stb.és a kiskatonákat hosszú időre le is ölte bármelyik a felsoroltak közül. Igy aztán azt javaslom, hogy feltétlenül nézessétek meg a Párod matyiit, mert bármi lehet a gond Vele is, és lehet, hogy felesleges Neked végigjárnod ezt az egész torturát. A Párodat sokkal egyszerübb kivizsgálatatniKép

Puszi:Doris
doris

DorisKép
Köszi a segítséget és a drukkot.

GretaKép
mi van veled? Ugye nem volt hiszti? Vagy igen? Kitartás, csak ezt tudom mondani. Én is magamat okolom minden hónapban a sikertelenségért, de ez egyáltalán nem használ. Bízni kell és tovább próbálkozni. Ha nem megy, akkor szakembertől segítséget kérni. Szerintem itt mindenki megteszi, ami tőle tellik. Egyáltalán nem biztos, hogy veled van a gond, vagy, hogy gond van egyáltalán! Ne beszéld be magadnak! (Ezeket persze félog magamnak is mondom!)

CatKép
mi a helyzet veletek? Még kb két hónapotok van, jól emlékszem?

Stella

Kép
stella9

StellaKép
Jól vagyunk köszi. Holnap költözünk új lakásba, ahol a picuroknak szép kis szobájuk leszKépKép Utánna takarékra állítom magam, és pihenek, hogy minél később szülessenek. 2 hónapunk már nincs, bár most örülnék neki, mert lenne időnk elrendezkedni. Kb. 1 hónap múlva szülök. A doki szeptember végét mondta.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Köszönöm Neked is a hozzászólást és kellemes további babavárást kívánok.

Csilla
spectro

Na megjöttem!
Csak a helyzet, hogy nekem otthon nincs internet csak a mh-en így most olvastam végig, hogy mi történt eddig.
Stella
Hiszti nem volt, mert végül is még nincs semmi, de én tegnap úgy láttam, hogy van. Így még várom. Eléggé fáj a hasam, de a mellem már nem fáj annyira és tegnap du. megnéztem a hőm és már csak 36,8 volt. Így már csak napok kérdése. Persze tudom, hogy reggel kell mérni, de nekem napközben is annyi szokott lenni mint reggel. Most reggel nem értem rá megmérni.
Cat,Orsi, Doris
Valószínű igazatok van, hogy meg kell vizsgálni a párom is aki nem is zárkózik el ettől. De gondoljátok el, hogy mennyivel másabb az a tudat, hogy azért már 3x sikerült, nekem meg egyszer sem.
Én tudom, hogy az évek során mind nő mind férfi tekintetében lehetnek gondok hiába szült már vagy van gyereke, de engem nagyon el keserít, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. Miért pont én. Soha nem volt semmi problémám még csak gyógyszert sem szedtem soha egy szemet sem. Soha még egyszer sem volt, hogy kimaradt volna és erre tessék. Itt állok tök értelmetlenül. De most már tényleg megvárom, hogy megjöjjön és utána irány a doki. Aztán majd írom az erdményeket a szakértőknek, mert én ezekhez nem igen értek semmit.
Stella te már jársz valami dokihoz?
És ha jársz neked mit mondott?
pussz
greta
greta

GretaKép
Ne keseredj el! Nem vagy szerencsétlen! Ahogy látod, nagyon sokan járunk ugyanebben a cipőben, de nem szabad feladni!
Én dokihoz még csak gondolatban járok, mert így egyeztünk meg a párommal. Szept. elején elmegyünk nyaralni és ha addig nem változik semmi, akkor belevágunk.
Én már rég elmentem volna, ha lenne egy jó doki a láthatáron. Sajna az én mostani nőgyógyóm nem szülész, hanem onkológus-nőgyógyász, így ő esetleg ajánlani tudna valakit, segíteni nem tud.
Egyenlőre tájékozódom, aztán választok valakit, akiben meg tudok bízni.
Kicsit fura, hogy Egszségügyi Főiskolán dolgozom és dokit keresek, de nem akarok "kollégához" járni.
Fel a fejjel! Biztos vagyok benne, hogy lesz babája mindannyiunknak, csak győzni kell kivárni.
Stella

Kép
stella9

Nemrégiben beszéltem egy ismerőssel akinek az eslő lombik sikeres volt, előtte azt mondták spontán nem sikerülhet. Kistesóhoz készültek, szintén lombikkal, az előzetes vizsgálat során kiderült, hogy 6 hetes terhes spontán!!!!
Bár már több esetről is hallottam, gondolom ti is.
gviki

Sziasztok!

Igaz,néhány hónapja csak csendes szemlélője vagyok az oldalnak (szept.-től lombik),most mégis tanácsra lenne szükségem.
Ma vagyok a 35 cn.-on (rendszeres 28-29 cn. mellett),a hőm állandó 37-37,1.Ma csináltam egy tesztet ami negatív lett.Ilyenkor mi van?Túl korai lett volna megcsinálni,vagy más gond lehet?
Ha valakinek lenne valami tanácsa,megköszönném.

Puszi : Iza
Iza34

Iza Kép
Pont pár napja beszéltünk arról, hogy mennyire megbízhatatlanok a tesztek, és, hogy mennyire egyénfüggő, hogy mikor mutatja ki a terhességet.
Szerintem csinálj egy tesztet holnap reggel (vagy holnapután reggel), mert a reggeli vizeletben magasabb a HCG koncentráció. Ha az is negatív lenne, akkor el kellene menned orvoshoz, hogy megtudjátok, mi is lehet, mert a lombik miatt gondolom fontos lenne, hogy időben megjöjjön, ha nem baba van a dologban.
Sosem volt még ilyen hosszabb ciklusod?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

GrétaKép
Kizárt dolog, hogy minden napszakban azonos a hőmérsékleted...teszteld csak le magad reggel is és azonos hőmérővel délután vagy este is. Egész más eredményt fog mutatni. A délutáni mérésnek a világon semmi értelme, inkább ne is strapáld magad veleKépKitartásKép
IzaKép
Szeptemberben mentek lombikra? Valamilyen hormont kellett most szedned?
GVikiKép
Edelweiss is ilyen kis CSODAKépLombikkal sikerült az első babájuk és most nemrég szült gyönyörű ikerfiúkat akik spontán fogantakKépDrukkolokKép
StellaKép
Drukkolok, hogy a nyaralás meghozza Nektek a várva-várt EredménytKép

doris

Sziasztok!

Köszönöm a Családtervező Központtal kapcs. hozzászólásokat. Már van időpontunk, egyelőre csak "beszélgetésre", de ez is valami. Legalább teszünk valamit az ügyben, persze az "elsődleges cselekedeteken" kívül.

Greta,
igaz már sokan elmondták előttem, de én is azt mondom, hogy nem sokat számít, van-e már gyereke, hiszen azóta annyi minden történhetett. Nekünk már van egy gyerekünk, mégse jött össze elsőre a 2. gyerek, pedig én - kis naiv - azt hittem, mi aztán mindent tudunk. Persze úgy is számolhatjuk az időt, hogy ez még csak a 4. hónap... Kép

Üdv Galagonya itt a topikban,
mi is most kezdjük a negyedik ciklust, 6. nap. Igen, itt az új remények ideje...

Mindenkinek sok pihenést és lazítást kívánok ebben a nagy hőségben,

Pilinke
pilinke

Pilinke Kép
Hogy jutottatok a családtervezőbe? Mármint hogyhogy oda mentek?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Még nem volt ilye-n hosszú ciklusom,sőt,mindig pontosan megjött 28-29 napra (ja és a hőm sem maradt fent sosem).Igy nem marad más hátra,mint várniKép

DorisKép
Szeptembertől kezdődik a lombik,még nem szedek semmilyen hormont.Ezért vagyok tanácstalan.
De titkon nagyon reménykedemKép

Puszi: Iza
Iza34

Iza Kép
Akkor tényleg elég érthetetlen a dolog. Szerintem tesztelj egyet az ünnepek után, és, ha baba van a pocidban, akkor már ki kell, hogy mutassa. Drukkolunk!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszi a drukkot,remélem lesz eredményeKép
Puszi:Iza
Iza34

Sziasztok,

ennek a hónapomnak is annyi. Nem segitett a plusz Duphaston se. Itt potyognak a könnyeim a billentyűzet fölött. Nekem már sosem lesz kisbabám.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Anita Kép
Ne mondj ilyet!!!! Mindenkinek lesz kisbabája. Fel kell állni minden hónapot után, mert egyszer eljön az a hónap, amikor nem fog megjönni Kép Sírd ki magad nyugodtan, az segít! Fel a fejjel!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AnitaKép
Nagyon-nagyon sajnálom... Tudom, hogy hihetetlenül nehéz, de bizony nem szabad feladni, mert ha sokan feladtuk volna, akkor most rengeteg gyönyörű, okos,szép kisbabával és nagyon sok boldog emberrel lenne szegényebb ez a világKépSirj csak nyugodtan, itt mindenki megérti a fájdalmatokat aztán új hónap, új reményekKép Nagyon drukkolokKép
IzaKép
Teszteltél???

doris

Orsi,
még csak 3 sikertelen hónapon vagyunk túl, ennyi múlttal + 1 gyerekkel szerintem meddőségi központban nem állnának velünk szóba. Viszont én úgy érzem, hogy valami nem stimmel, és a spermavizsgálatot meg hormonvizsgálatot megcsinálják a családtervezőben is, ennyivel is előrébb vagyunk. De a legjobb az lenne, ha már többet nem is jönne meg... Kép
Üdv, Pilinke
pilinke

Pilinke Kép
3 hónap még tényleg nem hosszú idő, így érthető, ha őket választjátok. Viszont én a spermaanalízisben annyira nem bíznék (bár volt, akinek más tapasztalata volt).
Mindenképpen írj, hogy mi volt Veletek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép

Igen,ma reggel csináltam egyet (ill. még egyet),
de negatív lett.A hőm viszont fent van még mindig 37-37.2 között.Úgy látszik szórakozik velem a természet.Ha hétfőig semmi,akkor irány az orvos,ráadásul csütörtökön mennünk kellene a Kaáliba konzultációra.Most összejöttek a dolgok rendesenKép

Szia, Iza
Iza34

Iza Kép
Van arra vonatkozóan bármiféle infód (pl. hőgörbe, nyák), hogy mikor lehetett a peteérésed?
Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy valami miatt ebben a ciklusban nem a 14. nap környékén lehetett, hanem sokkal később, és emiatt csúszik ennyit a ciklusod.
(Én sosem éreztem meg, hogy mikor volt, de vannak lányok akik érzik, mert szúr/nyom előtte)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Bevallom fogalmam sincs,2-3 hónapja nem figyelem már.Ami különös,hogy a 14-20 cn.-kor külföldön voltam,tehát akkor össze sem jöhetett.Talán utána?
Ma reggel viszont volt egy kis barna maszat,azóta semmi.A hőm fent van még mindig.Kezdem úgy érezni,hogy "klinikai" eset vagyokKép

Iza
Iza34

Iza Kép
én ha figyeltem sem vettem észre semmit magamon, a hőgörbém mutatta, de semmi más támpontom nem volt.
A barna bármitől lehet, nekem is volt kb. 2szer a fiúkkal, amikor meg kellett volna jönnie, a dokik szerint sokszor így reagál a szervezet a hormonális változásokra.
Sajna nem tudok okosabb lenni. Ha a Kaáliig semmi változás, akkor ott úgyis néznek egy UHt és akkor kiderül, hogy mi van. Nem vagy klinikai eset... nekem is tolódott ki egyszer az óramű ciklusom, és a hőm is fenn volt... szóval ez bárkivel előfordulhat.
(azért én még drukkolok, hogy egy kis csoda legyen a tolódás okozója)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Olyan szomorú vagyok. Kiderült, hogy a barátnőmék és a szomszédék is kisbabát várnak. Persze örülök neki Kép, mert jó dolog is az Kép, csak hát én meg miért nem ?!?

A legkellemetlenebb, hogy rólunk tudják, hogy kistestvért akarunk, róluk viszont nem lehetett tudni. Mindig mindenki megkérdezte, hogy mikor megyek vissza dolgozni, én meg mondtam, hogy majd kistestvért szeretnénk. De én vagyok a hülye, miért nem mondtam, hogy GYES amíg lehet, aztán meglátjuk. Most meg rettegek, mikor ki kérdezi meg, hogyan állunk babaügyben. Olyan hülye helyzet! ÁÁÁ!!! Bár ez csak az én lelkivilágom, de nekem együtt kell vele élnem.

Kösz, hogy meghallgattatok, máris sokkal jobb.

Orsi Kép
Majd megírom, mi volt.

Pilinke
pilinke

Pilinke Kép
Nálunk a "benne van az ötéves tervben" mondtad nagyon jól bevált. Utána senki nem kérdezett semmit.
A szomorkásságot érthető, itt mindenki átélte ezt. De idővel megtanul az ember örülni mások babáinak is. Persze a rosszabb napokon rossz, de mindig van miért felállni.
Egyébként is... Nálatok semmi gond, csak a kistesó még úgy gondolja, hogy ő inkább nyári baba szeretne lenni Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Lenne egy kerdesem: A ho csak akkor megy fel 37 fokra illetve fole,ha babat var az ember,vagy egyebkent is?Ma vagyok a 18. cn-on,a 15-tol folyamatosan emelkedett,ma 37.Vagy ez a normalis?A mult honapban ekkor "csak" 36,6 volt.
Persze nem elem bele magam semmibeKép

Elore is koszonom.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta Kép
Normális esetben a hőnek fel kell mennie 37 fölé az ovuláció után. Tehát a 37es hő nem jelenti azt, hogy babás lett az ember.
DE! Nagyon sok embernek nem megy fel még babásan sem a hője 37 főlé (pl. Catnek Kép sem ment, és nekem sem), tehát 100%osan a hőgörbe sem megbízható.
A babás görbének egyik mutatója, hogy a beágyazódás időpontja környékén kb. 7-10 nappal az ovukáció után van benne még egy kb. 1-2 tizedes ugrás... akinél van Kép

Szóval semmi ekzakt nincs. Biztosat mindig csak a ciklus végén tud meg az ember.

Az, hogy ilyen hamar felment a hőd azt feltételezi, hogy volt rendesen ovulációd, és valószínűleg rendben van a ciklusod.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: