A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na,elment a dokinéni... Megkapta Lili az oltást,szegény már akkor ordított,amikor a hasára tette,hogy meghallgassa :cry: De aztán hamar megnyugodott.

Dodi! Nekem is ajánlotta a tejpépet,úgyhogy ma este ki is próbálom,de ahogy írtad,lehet,hogy elég a javasolt mennyiség negyede is elsőre. Nekem azt mondta,hogy körül adjam neki,aztán fürcsi után (kb. fél 8) még szoptassam meg. Meglátjuk :lol:

Norka! Lili hós adatai: 6260 g 63 cm

KépKép
KépKép
nyuszi81

ronmay én is főzőcskézek neki, és én is rendes igazi gyümiket adok neki, amiket én turmixolok, de becsúszik üveges is néha de csak is a gyümölcsből. De én a többinél is ezt csináltam, szerintem tök drágák ezek az üvegesek, és ráadásul elég rossz ízűek i, mondjuk a gyümölcsök azok nem olyan rosszak. De azért mikor megkóstoltam a barackot az nem igazán barack ízű.
A sütőtököt viszont üvegesben adom, azt nem szoktam sütni.

Széklet: én azt azért is kérdeztem tőletek mert nem akartam állandóan kúpot adni neki mert másképp nem volt neki széklete. De aztán rájöttem hogy a vastabletta a bűnös amit szedek, amikor abbahagytam onnantól kezdve volt neki rendesen, és azóta sincs ezzel gond.
Éjszakai kelés, hát mivel nekünk eddgi nem volt gondunk vele csak október vége óta így fogalmam nem volt hogy kaja gond van vagy az ekcéma.
Én inkább azt tapasztaltam többször hogy kérdésre nincs válasz. Az engem kevésbé zavar ha valamit többször kérdeznek, szívesen válaszolok, hisz én se tudok mindig vissza olvasni több oldalt, gondolom ezzel más is így van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Dodi"csontkovacs!!!! :wink: a reumatologus nem segit...en is eloszor jopar eve oda mentem.....lof@szt sem ert!!!Csak az idomer vette el!!!

Hendegabi:kitartast a napodhoz!

Bond;7.kep Szeged Dom-ter (azt hiszem....)

Ronmay:en ezert mar 1x belazadtam a szulesem elott,akkor arra lett fogva....

En nem huztalak le,csak azt irtam,hogy nem minden esetben a kaja a felelos alig 4-5 honapos gyerekeknel!Nem biztos hogy a "teletomessel" megoldodik a problema,mert sok gyerek ebred azutan is,hogy adnank nekik akar ido elott,akar nem,valami mas taplalekot....ezen en nem vitatkozni akarok,csak leirtam az en nezeteimet errol,ugyanis rengeteg helyen azt olvasni,hogy eppen a kezdodo mozgasoktol nem alszanak ejszaka,ezert ebrednek,mert dolgozik a kis idegrendszeruk....szerintem mindegy is,csak nem tunik fel senkinek,hogy eppen most kezdenek a jo alvo babak is ebredni,es nem biztos hogy a kaja a ludas?Es igen,tul korainak talalom a hozzataplalast nemelyik babanal,de teljesen mindegy.Azert a velemenyemet szeretnem leirni,bocs hogyha a megbantottalak ezzel,de azert nem mindenkinel a tej hianya okozza az ebredest,vagy eppenseggel annak milyensege.....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti! :)

ÓÓ dehogy bántottál meg, nem olyan könnyűű, és különben is azért vagyunk hogy írjuk ki magunkat ki mit, milyen..stb.. :wink: :lol: Csak arra írtam, hogy anno ugye nem mindenki értett ezzel egyet, amúgy abszolút nem megtömés, bár macskakörömmel írtad, mert az még nem mennyiség mégis mennyit számít(szerintem) :lol:
Korai nem korai? 5 napja volt védőnéni és mit mondott? Hogy újra bevezetik a 4hóstól való hozzátápit az orvosok, lehet jövőre már közzé is teszik :roll: :roll:
ÉN sztem aki allergiára hajlamos, annak aztán tök mindegy hogy 4,5 hósan vagy 6 hósan eszi az almát :roll: persze ÉN tévedhetek :wink:
Nem nem mindenkinél, de sokaknál pl a megszokás, hoyg akkor kaja van és jelzi a gyomor, és kéri...de ha azt szokja meg, hogy nincs akkor nincs....de én kegyetlen és gonosz vagyok :lol:
na jó viccet félre téve melyik baba milyen, de ÉN mág mindig azt hangsúlyozom, hogy lehet terelgetni, mint ahogy később is lehet...

Marietta

Anya szülő=nagyon jó kis gondolat, van benne igazság 8)

Gabi :)

Direkt nem neveztem meg embereket akiknél rendszeresen előfordul ez, s mivel aktívan olvasok eléggé szemet szúr... :roll:
Mondjuk tőled egyszer azt hallottam(olvastam) anno, hogy mit görcsölünk ezen a szopin és még mindig ez a téma, hisz csak szopiztatni kell aztán lesz tej, nem vagyok gonosz ember, mert persze igazad volt :!: , de mikor bajban voltál a tejeddel, azért vissza linkeltem volna ezt a mondatodat, mert ameddig nem vagyunk benne.. :roll:
És gondolom erre vezethető vissza egyeseknél az is, hogy ameddig nem érezzük, mint akkor, mikor még nem szültünk meg de a többiek már a hogyan szoptassunkról beszélnek, qvra nem érdekelt, mert mi a szüléssel voltunk elfoglalva, és nyilván el se olvassa az ember addig..de mikor már odakerül ? :roll: érted?..szal vhol megértem csak néha olyan dühítő tud lenni, hogy koptatja az ember a száját(újját) :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ancsurti! :)

Gratulálok, Ön is nyert egy utat! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én kettőt ismertem fel, egyet illet volna, egy meg nem ugrott be, de idővel összejött volna :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Az egy dolog, hogy nem mindenki bír folyamatosan követni minket. De néha én is erősen csodálkozom, hogy mintha már hatezerszer kitárgyaltuk volna az adott témát. :roll: És nem egyszer pont ugyanaz kérdezi meg többedjére... :roll: :?
Azzal együtt én szívesen írok, olvasok, és válaszolok is. Csak néha nem vagyok biztos, hogy humán vagy papagáj génekkel rendelkezem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Most vettem észre, hogy notóriusan rosszul írok dolgokat. Az nem érdekel, hogy másnak milyen a helyesírása, de amióta nem írok kézzel, azóta az enyém rohamosan romlik. Szóval megtennétek, hogy kijavítotok? :roll: :roll: :roll: Már amennyiben nincs jobb dolgotok... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Ronmay:en is terelgetni szeretnem,plane hogy nem egyszeru a kiscsajom,bar mostmar alakulunk szerencsere!Nekem is mondta az itteni gyerekdoki,hogy lassan adhatok is neki pepeket,ugy 5 honapos kora korul :roll: :roll: egyebkent a gyarapodasa tokeletes,es eppenhogy most lettunk 4 honaposak.....
En is csak bizakodok,hogy egyenlore eleg neki a tejem,mert semmi nem mutatja az ellenkezojet...es eddig az este 10tol reggel 10ig valo alvasa alatt csak 2x ebredt,es 2 hete csinalta azt hogy megint 2 orankent...talan lehet hogy tejetszaporit,meg mozgasfejlodik.....igazabol ugyis csak talagatunk,mivel Ok nem tudjak megmondani az okat pontosan :wink: De amig tejjel beeri az eppen csak 4 honaposom,akkor nem fogok mast adni neki,mert en igy gondolom es kesz :wink: (bar mas sem ad meg mas taplalaekot a tejen es a tapszeren kivul...)Az hogy a vedonod mit mondott,hat az egy dolog,de azertegy eretlen gyomorba felesleges belejuttatni olyat,amit meg lehet hogy fel sem dolgoz a kis belrendszere...En nem a szeltol is ovom tipus vagyok,felre ne erts!Az aztan nem en vagyok...de azert nem akarok meg hozzataplalni,mertboven raerunk meg erre....
Egyebkent en is sajatkeszitesu dolgokat adnek neki,uvegreszelon reszelve :wink: ugy regimodiba :wink: ha mar adunk nekik valamit...es bio nem bio,meg mindig talan ez a jobbik megoldas,mint mindenfele uveges trutyival nyomatni oket,mert az olyan kenyelmes...kozben meg hangoztatjuk hogy a gyerekem egeszsege,meg mindent megtennek erte,mindennel tobbet er,hala az egnek hogy egeszsegegsen szulettek,meg ez egy csoda...hat szamomra ez az ami ertehetlen!!!
De ez nem konkretan neked szol,hanem csak leirom a velemenyemet ezekrol,mi az ami nekem elegge ellentmondasos!

A masik hogy sokan elsiklanak dolgok felett,nem olvasnak,hiaba kapnak tanacsokat...hat erdekes....en megertem ha valaki nem tud itt allandoan olvasgatni....es ezt le is irtam anno...de ha kerdez,vegye a faradtsagot a visszaolvasasra,mert masok joszandekbol probalnak segiteni,nem azert hogy billentyut koptassanak,illetve hozzaszolast noveljenek!
En nem emlitenek nevet,de eppen az az ember csinalja mostanaban is,aki miatt ezt en akkor ugy ereztem....
Nem szeretnek vitat azert mert hozzaszoltam Ronmay ezen megjegyzesehez.....de tenyleg elgondolkodtato hogy akkor miert forumozik valaki???

Bond:elolvastam a bio vitat :wink: ....es te mit gondolsz errol??

Itt is van bio-piac csutortokonkent....es teny hogy nem fejmeretu karalebekat arulnak,es a repa merete is 10 centis.....de azert ellenorzik ezeket a termeloket,talan jobban is mint amit Breki is irt,hogy sokan hiaba otthon termesztenek,ha fingjuk nincsen mi talahato a talajban.....az is biztos hogy bio banan otthon nagyon letezik.....es van sok-sok igazsag pro es kontra!De amig tehetem,addig igyekszek az elejen jobb minosegu dolgokkal taplalani a gyerekemet,bar azert mi magunknak is igenyesebb taplalekot vasarolunk,tehat azert ez kesobb is igy lesz. :wink:
Itt is fontos a terelgetes,hogy a gyerekem ismerje meg az"igazi"dolgokat,nemaaaa az uvegeset,a konzervet,az 1000x feldolgozottat,adalekanyagosat.....itt ahol sajnos amugy is nagy keletje van a gyorsettermeknek,az elore csomagolt eteleknek,meg mindig!Bar azert mae erosen magas szamban kepviseltetik magukat az egeszseges eletmod hivei :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Bond:a 4.kep a pesti rakpart,a 6.kep nem jut az eszembe,pedig mar ott is voltam,futoversenyt rendeztunk :oops: :roll: :oops: :oops: (talan Pecs)

Na az en helyesirasom is kutyauto,de sokszor meg a szokozt sem veszi be a gep,pedig az azert megy tobbe kevesbe :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Nikici! Osanit-ot németországból anyukám küldte, ha gondolod tudok vele küldetni még, mert én is kértem, ugyanis nagyon bevállt.(Másoknak is felajánlom ezt a lehetőséget! :lol: ) Ára: 6euro
Én csak akkor adok neki, ha nagyon nyűgös a fogzás miatt, és akkor fél óránként 8bogyót 2-3x ismételve. Ez kisebb, mint az itthoni normál homeós bogyók.

Bond!
Áramszünet: Nagyon izgi volt! :lol: Apukámnál volt áram, így este fél8-ig ott voltunk, majd mikor jöttünk haza, az volt a durva, hogy még közvilágítás és semmi sem volt :roll: Persze a szabadban hozzászokott a szemem a sötétséghez, bár arcokat nem lehetett felismerni. :shock: Beléptünk a lépcsőházba, na ott volt aztán igazán sötét!!! Szerencsére Gábornak van világítós kulcstartója :lol: így azt használtuk. Persze a babakocsit így kellett felcipelni a 2.-ra. Aztán itthon gyertyákat gyújtottunk és beszélgettünk! Annyira jó volt! :lol: :lol: Egy kis idő múlva elkezdtünk homályosan látni :shock: :shock: :roll: :roll: Kiderült, hogy az egyik gyertya nagyon füstölt. Alig mertünk szellőztetni, mert nem akartuk, hogy kihüljön a lakás. Na, másnap mindhármunknak fekete volt az orra. Szegény Jázminnak is. :oops: :oops:
Vendég

Pesti rakpart stimmel, de mi rajta a retusálás. Pécset norka81 fejtette meg, de az az 5. :roll: :shock: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bocsánat, de nem nagyon van kedvem írni, béna napom volt :? . Nem a babó miatt, csak úgy általánosan....

Nikici!

Mi gyümivel kezdünk (alma, őszibarack, körte, banán), és én úgy csinálom, hogy a kora délutáni étkezés ("ebéd") után egy órával adom neki,és annyit amennyit kíván. Ez mondjuk nálunk necces, mert ma beküldött egy deci gyümölcspürét, és ő evett volna még, de már nem adtam. Így sem tudott miatta aludni délután annyira telezabálta magát :oops: :lol: .

Ja, mindnkinek nagyon ajánlom a Milupa Frutapurát, tényleg 100% gyümölcs, nagyon finom. Botond szerint is :wink: .

Ancsurti!

Ne haragudj, most nem részletezem, de sok zöldség puffaszt, a krumplinak meg önmagában csak "keményítős semmi" íze van :? . Nekem a sárgarépa szimpi csak, de azom kívül majd akkor adok neki, ha már lehet jobban variálni.

Hgabi!

Juhuuu-juhuuuu!
Hááát, Czeizel is ezt javasolta, annél jelenleg tutibb módszer nincs (Magyarországon)

Ronmay!

Teljesen igazad van! Edddig én is mindent frissen adtam, csak akkor nem ha úton voltunk, ma meg ki akartam próbálni ezt a Milupás cuccot. Nem tudok mindenhol almapürét gyártani, így ha már készkaja kell, akkor ezeket ajánlom :wink: .

Bond!

Nekem fent volt az exem, de apa egyszer vmit beszólt, ezért inkább töröltem :lol: . Viszont a Ricsi exe nekem is ismerősöm, meg neki is :lol: . A dologhoz hozzátartozik, hogy ők békességben váltak el, mi elég vihrosan, hosszadalmasan (és egy darabig nem teljesen, persze még jóval apa előtt) :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
6.kép: Sopron - Főtér / Szentháromság szobor :roll:
Vendég

Bond:akarhogyan is nezegetem a kepeket nem jovok ra....a rakpart az a Lanchidnal van,az epuletekkel nem stimmel valami....
A 2.kepen pedig mintha a Margitsziget lenne lathato,de mogotte ott van a Budai var??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Dodi:Szebb napot!Tudom am hogy sok zoldseg puffaszt :wink: ,de elsok kozott amugy sem adhato nekik a krumplin,a sutotokon a repan kivul nagyon mas.....a paradicsom is allergizal(tesom ezert volt baba koraban korhazban)a borso,brokkoli is kesobb adhato.....de sutotokkel,repaval mar fel lehet dobni a krumlit,es az edeskrumpli az aztan fenseges izu :wink:
Nem kotekszek,csak erdekelne mi az ami jobban allergizal a zoldsegekben,mint a gyumolcsokben....mert ugye a puffadason kivul azert a hasfajas,hascsikaras sem egy tul jo elojel,nembeszelve a szorulasrol,hasmenesrol.....vagy az "egeszben",emesztetlenul kikakilt etelekrol.....

Norka:aramszunet :? :arrow: beszelgetes :wink: :arrow: fekete orr :x
Na az Osanitot majd meglesem,kaphato-e nalunk....

Bond:nekem van fent exem,de csak 1...a tobbivel nem volt szep az elvalas....vagy eppen nem is tagok az iwiwen....

Kép
Kép
ancsurti

Az a 6-os kep ugy erdekelne,annyira ismeros...majd felteszed a vegen a helyes megfejteseket??(rengeteg helyen jartam M.o.-on a munkambol kifolyolag,persze sokszor csak atrohantunk,mert sietni kellett.... :evil:,igy keveredtek a dolgok)

Kép
Kép
ancsurti

Bond! Nekem is van fönt exem iwiw-en!

Jelentem Lili nagyon csipázta a tejpépet. Negydeltem az ajánlott adagot(40ml vízhez adtam 1 evőkanál pépet),majdnem megette az egészet. Ez volt 6 előtt valamivel,háromnegyed 7-kor megfürdettem és utána még szopizott 20percet és most alszik mint a bundi :lol: Kiváncsi vagyok meddig húzza a kis drágám. Szegénykém nagyon nyűgös volt egész délután,biztos az oltás az oka,de szerencsére nem lázasodott be :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép Kép

Nyuszi! Lilinek boldog 4hós szülinapot! :lol: Remélem nyugodt éjszakátok lesz! :wink:
Vendég

Exek fent vannak az iwiw-en. Kivétel 1, mert vele nagyon csúnyán váltak szét az útjaink. :roll: :twisted:

Hajat akartam mosni, de helyette neteztem :oops: Most meg már PiciSzépség megy fürdeni, és jön az esti műszak. :lol:

Ancsurti! Szerintem lehet nálatok is kapni Osanitot. Ha nem akkor küldök! :wink: :lol:
Hangi hogy van? Ugye már sokat mosolyog! :lol: :lol:
Vendég

ronmay azért nem igazán így írtam hogy mit kell ezen görcsölni, hanem hogy sokan rágörcsölnek a szoptatásra, és ettől sokkal nehézkesebb a szoptatás.
Félreértés ne essék igen beparáztam amikor fogyott Nóra na de nem én találtam ki mert nekem eszembe sem jutott hogy a tejemmel van vagy lenne gond amíg a doki nem mondta. És miután újra elkezdett rendesen hízni már is nem érdekelt a dolog. Főlg hogy este már többet eszik nappal meg ugyanúgy szopi. N soha senkit nem néztem le azért hogy szoptat vagy nem, vagy hozzátáplál vagy sem hamarabb mint 6 hónap, annak ellenére hogy én is ezt terveztem, de vannak dolgok amik néha közbe szólnak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond

A Halál a májra című szám nem a Tankcsapdától ered, hanem a Sing Singtől.

Norka

Fekete nózi :lol:

Már múltkor én is írtam, hogy nem nagyon érdekel sok embert, amit írok.Volt olyan, hogy leírtam valamit, majd semmi reagálás, majd két hét múlva ugyanazt leírta valaki, és ő neki lett megköszönve., hogy jó ötlet volt. Tudom, hogy nem fogalmazok olyan jól, mint itt sokan mások, inkább beleszürkülök a többi írásba :( : Na, de nem baj. Pár nap szünet, és utána írok ismét. Ha másnak nem, magamnak :P

Kép
Kép
orsi777

kicsidodi! :)

"Botond szerint is".
Mi van? Mit ajánlottam én??? :shock: :shock: :shock: már megint magamra vettem. :roll: :roll: Úgy értelmeztem, hogy Bond ajánlásával. :roll:

norka81! :)

Sopron stimmel, de nem a Szentháromság szobor. :wink:

Fekete orr: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor az nem kicsit füstölhetett. :shock: Így viszont veszélyes is volt egyben, nem? :roll: :roll: :roll:
Én is közvilágítás hiányára gondoltam. Egyedül a mobilom jutott eszembe, hogy fényforrásként használhatnám. :roll: :roll: :lol: :lol:
Nálunk rövid időn belül kétszer is volt áramszünet. Közvill volt, csak a lakásban nem. Külön program volt az elemlámpák és gyertyák felkutatása. Természetesen pont addigra sikerült minden gyertyát meggyújtani, mire visszakapcsolták a 220-at, de bánta a fene. Így is hangulatos volt. :P

Hátra esel a széken, ha kiderül a 4. megfejtése. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

Igazad van. :wink: Apa kijavított. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Norka!Koszi a kerdesed,Hangi kezd "alakulni" :wink: Annyira kis gezenguz,kis huncutmogyoro,hogy szet kell zabaljam!Sokat mosolyog igen,es nagy dumapartikat rendezunk!!!Most eppen ebredes utan van,es szereli a hintajan a biztonsagi ovet :lol: :lol: mert persze a nekivalo jatek az uncsi :lol: :lol: Altataskor birkozunk,mert ugye csak hason tud aludni,de mikor leteszem,akkor neki muszaj atfordulnia,en meg a hatan kell hogy tartsam a kezemet,mert utana csak a siras van,mert haton nem megy a szunya,es ezt nyomjuk mindennap...de mar valtozo...van hogy eleg neki 5 perc altatas,de van meg hogy 40 percig is tiltakozik az alvas ellen!!!
Most kurjongat :lol: :lol: :lol: es tudalekosan nez ram....lehet megfejti nemsokara az ov nyitjat :lol: :lol: :lol:

Bond:en keszen vagyok ettol a feladvanytol!!! :P :P :P

Kép
Kép
ancsurti

Norka! Köszi a "szülinapi" gratulációt :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

http://www.youtube.com/watch?v=rmWGaKgXnHM

:lol: :lol: erre tancolunk Kuglival :lol: :lol: :lol: rotyog kozben nagyon...imadja ezt az egyuttest....erre siman le tud menni alfaba...mar amikor nem tancizunk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Lilisgabi!
"Ezért hálás vagyok neked nagyon,mert különben csak másnap de. mehettem volna le.Így 11-kor meglestem,és reggel 6-kor már el is hoztam,és nem is vittem vissza többé."
Na most elpityeredtem!
Nekem detto ugyan így zajlott a műtét, azt leszámítva, hogy nekem kb fél órás volt, és nekem Ati az orromba, és a számba belenyúlt, nem az ujjam fogta meg.

Boo!
Egyetértek a többiekkel hozzátápinál. Törpi is zabálja a sütőtököt!! No meg ezek a kaják nagyon könnyen elkészíthetőek, nem hozzáadott vitamin lesz benne, olcsóbbak!
Várom a privit!
Én úgy csinálom a tököt, hogy 4 darabba vágom a kiszedem a magokat(bár mondjuk ez logikus :D ) aztán tepsibe bele egy alufóliát, arra rá a megsütni kívánt mennyiséget, aztán letakatom alufóliával. Kb 200 fokra szoktam berakni. Késsel szoktam szúrkodni, hogy átsült-e. Ha már jó puha,
akkor szuper vagy!! Utána kikaparod kiskanállal a héjából, mint a padlizsánt, botmixerrel, meg kevés forralt vízzel összeturmixolod, és amikor olyan az állaga, hogy se nem száraz, se nem folyós, akkor már tolhatod is Zsirikébe. Először csak 1-2 kanál, aztán ha másnapra nincs kiütés, nem hányt, nem fosik, akkor mehet az egyre nagyobb adag. Ja és ha úgy gondolod, akkor elég egy negyednek a felét, vagy még kisebbet megsütni elsőre, hogy ne vesszen kárba. Én amit épp nem sütök, meg, azt folpakkozva bevágom a hűtőbe.

Orsi!
Ezek a gyerek beszólások nagyon szuperek! Sírtam a nevetéstől!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Norka!
Adataink hiányosak, de írom!
születési:3600g/56cm,1.hó: 4320g 2.hó:4690g, 3.hó:5500g/63cm, 4. hósra holnap megyünk.
Köszi!
Enyémapa DJ Szalai. Dunaújvárosban, és Előszálláson volt sokáig rezidens, most itt Battán csinál egy új retro-s helyet az egyik barátjával.Na meg a Kincsessel, meg a Wallassal zenélt sokáig Kecskemét, Szelid, Harta és környékén. Mostanában már inkább családozik!!!

Niki!
Olyan szépek a képek! Na és Alex gödröcskéi az arcán!! El lettem varázsolva!!No meg Rania fürtjei sem elhanyagolhatóak, gyönyörűek a gyerekek, és Te is jól nézel ki! :wink:

Ancsurti!
ÓÓÓÓ tudom milyen hátfájás jár a munkáddal!! Pontosan átérzem. Nekem mondjuk már előtte is fájt a derekam. Azt hiszem nekem is el kéne mennem egy jó csontkovácshoz.
Köszi a drukkot, elvileg vagy 10-én, vagy 15én vizsgázok forgalomból.
Amióta voltatok csontkovácsnál, látsz valami változást Hangin?

Gabi!
Neked is nagyon klasszak a képek! :wink:

Holnap innen folyt. köv.
puszi jóccakát!! :)

Kép
szisz89

Ancsurti!

Én azt olvastam, hogy a "levesbe való" zöldségek allergizálnak (zeller, karalábé...), a paradicsom detto, a borsó, brokkoli, karfiol, káposzta...stb puffasztanak, a krumpli székrekedéstt okozhat az érzékenyebb babáknál.... Meg nekem anyu a biztos pont (szerintem ez érthető). Én hiszek az ő 25 éves szakmai tapasztalatainak, és ő így javasolta,én meg nem kötekszem vele :lol: . Mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja :wink: .
(Amúgy anyáink is gyömivel kezdtek inkább, én mégis mindent megettem! Sztem nem ettől függ :wink: )

Gabi!

Bocsánat, az előbb elfelejtettem:
Anyu mindig azt mondja, hogy amíg rendesen gyarapszanak, és jó kedélyűek, nem kell vele foglalkozni :wink: . A mi étkezési szokásaink, és anyagcserénk is eltérő, az övék is! Add nyugodtan a püréket, Nórának akár már 2* is mehet egy nap, ahogy Ronmay is írta tzóraira, meg uzsira. De ne főétkezésként, hanem azok között. Főétkezésekre meg csak cici (esetleg éjszakára tápi).

Bond, Ronmay!

Én bevallom, velem előfordul, hogy nagyon elmaradok, és akkor csak átfutom, amit írtatok, azt olvasom figyelmesen, ami nekem szól. De nem parasztságból, sőt, szeretném tartani veletek az iramot, de ez nem mindig sikerül, és csak így tudom behozni! Pont ezért (főleg már babával) én nem veszem zokon, ha valaki újra kérdez valamit, mert tényleg nincsenek óráink a felzárkózásra. Tudom, hogy Bond pont ezért nem reagálsz személyre szabottan, de ez engem jobban zavar, mint ha egyszer-egyszer visszakérdezne :roll: .
Persze ha valaki mindig mindent újra kérdez az egy idő után valóban idegesítő :roll: !

Ancsurti!

Nem tudom miért gondolod, hogy azok, akik elkezdték a hozzátápit, önként és dalolva adnak anyatej heyett mást a babáiknak :roll: ...
Szerintem aki elkezdte, mind azért tette, mert nincs már elég teje, vagy változatosabbá szeretné tenni a tápis babák étrendjét (mint Boo)! Őszintén örülök, hogy neked még van elég tejed, de nekem momentán nincs, és az ilyen megjegyzéseid (ugy 5 honapos kora korul :roll: :roll: ) nekem szemrehányásnak tűnnek, és nagyon rosszul esnek. Íy is elkeserít, hogy nem tudtam 6 hónapig csak szoptatni, de ettől még nem vagyok sz@rabb, vagy felelőtlenebb szülő :roll: ...Szerintem.
Tejóóóég :shock: ! Ancsurti, nem ismerek rád :? ! Eleve kivagyok attól, ha valaki valamit szélsőségesen képvisel, és elítéli azokat, akik ettől eltérően gondolkodnak :evil: . Én téged egy intelligens lánynak tartalak, de nekem ez most baromira visszatetsző! És inkább megmondom, mint hogy a hátad mögött puffogjak!
Neked ellentmondás az, hogy eddig életében háromszor(!!!!) a gyerekem bébi((!)kaját kapott, és az hogy hálát adok, aiért makk egészséges?! :shock: :shock: :shock: Ezt nagyon is kikérem magamnak!
A többgyerekes fórumozok minimum 90%-a tuti hogy adott valaha a gyerekének bébikaját (BÉBIkaját!), és az egy gyerekeseké is fog, szinte biztos vagyok benne! Ergo te kijelented, hogy ezek az anyák mind felelőtlenek, és nem élhetik meg csodának a gyerekeiket?!?!?! Na erről beszélek, mikor szélsőséget emlegetek!
Mi soha nem mondtuk neked, hogy te tehetnél arról, hogy Hangi sírós, és nem tartottunk sz@r anyának, amiért nem bírtál vele. Mindig támogattunk, és milliószor öntöttünk beléd leleket!....
Ez most cseszettül sz@rul esik..... :(

Ja, és anyósomat megkértük, és tavaly elkezdett egy kis veteményest a szomszédban, hogy Botond igazán BIO-t kapjon (már volt a nyáron répa, fehérrépa, paprika, paradicsom, alma őszibarack, eper, körte) plussz a nagyszüleim folyamatosan küldik a házi gyümit, zöldségetvidékről! Eddig a 3 üvegesen kívül a kisfiam házi almát, őszibarackot, és körtét kapott!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! 8)

Ma megjártuk a doki+védőnénit, és megkapta Dorki a Rota 3. adagját is. 8110 gramm, és 67,5 cm (5 hó) :arrow: norka írd be a táblázatba légyszi :!: :D Köszi! :D

Bond: nincs mit, remélem így már sikerült elérned Csillust. R :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Exek szerepelnek iwiwen, miért is a közvélemény-kutatás?? :roll:

dodi: szerintem is a gerinced, nekem is sokat zsibbad, zsibbadt mindenem, de nem is csoda....Dorki már majdnem 8200gramm :lol: :lol: Mondjuk nem egy mindig kézben ülős gyerek, de azért csak sokat fogom, teszem-veszem. Sőt legtöbbször hordozóban, mózesben, az a legjobb. :lol: :lol: Gyakorlatilag úgy megyek Vele hosszabb távon, mint egy részeg, ide-oda csapódig, jár a feje, de nem szól semmit, olyan édes, csak tűr :lol: :lol: :lol:
Hozzátáplálással egyetértek...engem is bánt, hogy nem tudtam szoptatni Dorkit...de tápinál/kevés tejnél, sőt(!) "nem megfelelő minőségű" anyatejnél bizony rákényszerül egy anya, ez valóban így van. Én egyáltalán nem érzem magam ettől rosszabb anyának (eleinte igen, mivel sokan csesztettek miatta, de mára már nem), szóval ne bánkódj, Te tudod mit miért teszel, és ez a fontos! :wink:

kispiskóta: de ügyes Bendő, gratula :lol: :lol: Dorki még nem fordult meg egyszer sem...csak teljesen kiflibe hajlik, amikor hátra fordul :shock:

breki na ez az bio szinte nem létezik, ez-az csak éri, persze nem is baj az, hiszen a természet keze benne kell legyen szerintem is. :wink:

gabi: Dorki is 90-100et eszik, sőt sokszor még kevesebbeket...ma pl. 40 mlvel aludt el, és azóta sem ébredt :shock: :roll: Mivel súlya jó egyenlőre nem aggódom.

marietta: :cry: :D

norka: Osanitot nagyon megköszönném. Most még folyamatban van, de ha nem sikerül beszereznem, akkor szólok, köszi! :wink:
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... e6d9859296
én itt nézegettem, hogy esetleg rendelek :roll:

f.nikici

Sziasztok! Bár én ritkán írok, szeretném most védelmembe venni a többször rákérdezőket. Szerintetek komolyan lehetséges ezt a majd 500 oldalt visszaolvasni??? Én pl sokszor vagyok úgy, hogy tudom, hogy valami már volt téma, de lehet, hogy akkor minket még nem érintett, mire aktuális lett nálunk is addigra fogalmam sem volt róla, hogy hányadik oldalon is kéne keresgélnem...szóval legkisebb ugrifülesként inkább olvasgatunk :roll:

Ja és jól megjegyzem, hogy hozzátápiról hol is van szó, mert amilyen iramban termeltek, mire nekünk kellene a segítség már pár oldallal előrébb jártok :lol:

Egyébként szerintem semmi baj sincs azzal, ha valaki már ad mást is a babónak. Mi ugyan még csak szopizunk, de a család egyfolytában kérdezgeti, hogy mikor kap már mást is? Régebben azért már ennél jóval korábban is kaptak mást a babók ( legalábbis nagyanyám szerint :twisted: :D :twisted: :D )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dorki eddig még csak bébiitalt kóstolt párszor. sütőtököt és őszilevet. boltit. akkor most kövezendő lennék?! :roll:

f.nikici

tike: nagyanyum tejberizzsel etette a nagybátyámat, aki 1800grammal született és 42 cm-rel, mivel nem volt teje, mégsem volt/lett semmi baja. Szóval emiatt vannak ők így vele. :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok!
Nemigen szoktam véleményezni az írásaitokat, inkább szűrőként működök és kiszedem belőlük a rám is vonatkozó okosságokat. Most viszont igen ráérek...

Ahogy idősödnek a gyerekeink, annál több ilyen vitára lehet számítani, hiszen más környezetben élünk, mások az értékrendek, a nevelési módok, lehetőségek és nem utolsó sorban....különbözőek a gyerekek. Úgy gondolom, hogy az anyaságban épp az a kihívás, hogy sosem tudod, hogy mikor csinálod jól. Mindannyian nagyon vártuk ezeket a gyerekeket és mindannyionknak egy a célunk, hogy EMBERT neveljünk.
Innentől részletkérdés, hogy jobb-e a saját kertben nevelt répa az üvegesnél, hiszen lehet, hogy én nem permetezek, de a szomszéd igen. A másik szomszéd pedig évek óta műtrágyával növeszti a paprikáját. A boltokban található gyümiket hülyére permetezik, hogy 3 nap után is olyan ártatlan szemmel nézzenek a vevőre, hogy az azonnal a kosárba tegye.
Az üvegben pedig ki tudja, hogy mi van? A hőkezelés pedig eleve pusztít vitaminokat. Kivitelezhetetlen, hogy káros anyaggal ne etessük a gyereket, hiszen lassan mi is csak műanyagot eszünk. A különbség közöttünk az, hogy ki ebben, ki abban hisz és eszerint válogat az alternatívák között. Igazán nem érdemes ezen vitatkozni. :wink: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bertina 2009.11.24 22:19-kor.

bertina

jaaaaa képzeljétek, már annyiszor írni akartam....Dorka hanyatt fekszik, alszik leginkább, legtöbbször....és nemrég elkezdte a fejét jobbra-balra rángatni...a frász rámjött, mi baja lehet, persze jöttek az "okos" megoldások...baj van az idegrendszerével, altatja magát, stb...és erre ma rájöttem miért csinálhatja :shock:
Észrevettem nagyon apró kiütéseket a tarkóján a haja alatt, eddig nem nézegettem...és biztos viszkethet Neki... :roll: :roll: :roll: Aztán reménykedem, hogy "csak" ennyi baj van. Írt fel a dokinő neki mentolos hintőport, remélem segít!

f.nikici

nincs itt vita (remélem), csak eszmecsere történik :lol: :lol: :lol:

f.nikici

f.nikici: Nem csak nagyanyáink voltak így. A múltkor mesélte a védőnőm, hogy kimentek "bizonyos" családokhoz és mivel bejelentés nélkül mentek elég érdekes dolgokat tapasztaltak. Mivel nem veszik meg a tápit, a 3 hónapos gyereket rántott levessel, meg tejbegrízzel etették cumisüvegből. Védőnőm azt mondja, hogy valószínűleg ki sem derült volna, he nem mennek ki, mert a tanácsadáson csak azt látják, hogy szépen megy a gyerek súlya. nesze neked bio kaja, meg gluténmentes táplálás :D

Na persze ez elég szélsőséges eset szerintem és nem követendő példának mondtam! :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nikici!

Én is alig bírom Bobót a hordozóban, gyakorlatilag "rugdalom", mert minden lépésnéla lábamhoz csapódik :oops: :lol: .
Köszönöm a bátorítást :wink:

Bertina!

Tökéletesen igazad van, hiszen ahány ház, annyi szokás! De én soha nem feltételezném a másikról, hogy ő rosszat akar a gyerekének :shock: !!!! És attól, hogy valaki eltérően gondolkodik erről a dologról, még sose jelenteném ki, hogy felelőtlen anya! :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

fNikici:
Nem lehet, hogy melege van? Nyáron láttam én is a Dani nyakán ilyesmiket, mikor izzadt. Vége is lett, mint a nyárnak. :D

Dodi
Nem is akar itt senki rosszat a gyerekének...nem úgy áll itt senki sem a neveléshez. :D

bertina

Tike

Vagy lehet, hogy azért, hogy majd a beteg gyerekük után kaphassák a magasabb összegű családi pótlékot :roll: :twisted:

Kép
Kép
orsi777

tike:
A rántott leves és a tejbepapi kicsit erős :shock: , de legalább adott neki enni. 8) :D
Pár hónapja volt a TV-ben, hogy a szülők halálra éheztették a gyereket, mert miután nem volt már anyukának teje nem adtak enni babának. Arra hivatkoztak, hogy nem volt pénzük tápszerre. :twisted: :roll:

bertina

Dodi!

Nekem marhara nincsen kedvem ezen vitatkozni es kesz.De az hogy elteroen gondolkodunk errol,az ne legyen mar sertodes es megbantodas kerdese....
Igenis nem talalom jo megoldasnak ha elsore uveges kajakat nyakaltatnak a gyerekekkel,mikor meg nem oriasi mennyisegekrol beszelunk,es meg csak az elejen jartok a hozzatapinak,de hivatkozunk az egeszsegere....es igenis elofordult itt siman hogy kaptak az alig,helyesbitek 3-4 honapos gyerekek ezt-azt....Legyen,nem az en dolgom,de azert leirhatom mit gondolok errol es ne keljen nekem bologatnom,vagy nem hozzaszolnom,mert eppen nem ertek egyet vele...Az hogy a szivedre vetted bocsanat,de azert lehet hogy nem veletlen,de nem konkretan neked szolt,csak mint velemenyt irtam le!Teljesen meddo vita ez....sajnalom ha mas velemenyen vagyok,mint Te!
Ja es nem zarkozok el az uveges kajaktol,de basszus ennyire nehez 2-3 kanalnyi gyumolcsot/zoldseget feldolgoznotok a gyerekeiteknek???De tenyleg nem az en dolgom,es kerd ki magadnak ha jol esik!
Nem kepviselek szelsosegeket,csak nem volt egeszen tiszta az hogy ki miert taplal hozza mar egeszen koran,de tudod mit???Nem is erdekel.En nem fogok bologatni olyanra,amivel nem ertek egyet es kesz!
Azt meg hogy most felhoztad hogy Hangi siros es hogy nem irtatok hogy miattam ilyen...hat meg szep....nem is tudom mit irjak erre...azert nem egyformak a gyerekek,nembiztos hogy bennem van a hiba,mar ha ezt hibanak lehet nevezni.....ez van,Hangi ilyen es kesz,probalkozom megoldani a dolgot,es Te orulj neki hogy Botond olyan amilyen,nagy szerencsed van,mint mindig.....de azert semmi penzert nem cserelnek senkivel!
De mar banom hogy en errol irtam itt,jobban tettem volna ha nem teszem,mint mas,aki ugyanugy "kuzd:csemetejevel!
SZERINTEM!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Csak jelzem, hogy még megvagyunk :D Visszaolvasni sajnos csak futtában tudtam, már megint szét kell rúgnom ezt a sz@r gépet! :roll:
Orsi: gyerekszáj nagyon jó! :lol:
Marietta: nagyon szép írás :lol: megkönnyezni való :D

Volt még egy csomó minden a fejemben, de mire eljutottam volna odáig, hogy rendesen olvasok és reagálok, ez a köcsög gép megint kicseszett velem :roll:
Tegnap meg ma délelőtt még töltöttem meg kiírtam filmeket, erre a séta után kapcsolom be, elkezdi a vinyót ellenőrizni, utána meg felálláskor aVista ilyeneket ír ki, hogy winspool.drv fájl nem oké. Nagy nehezen megszerzem, erre rendszergazda módban sem engedi a már meglévő 0 kbyte- nyit felülírni a jóval, mondván hogy engedély kell :roll: Na de kitől? Magától Billtől??? Majd holnap felhívok vmi rendszergarázdát, és megkérdem. Reménykedek, hogy megúszom újratelepítés nélkül, bár erősen gyanús, hogy ez lesz a vége :(
Mondtam már, hogy utálom ezt a Vistát? :twisted:
Offra sikeredett :roll: , de egy kis on is:
Kata már mindkét irányba pillanatok tört része alatt átfordul hasra hátról :lol: Viszont ennek hátránya az, hogy hálózsákban sem könnyű már az elalvás, mert folyton ficeregne :roll: :lol:
Na majd legközelebb talán jobb hírekkel jövök :lol:

Bond: ex egy volt, de aztán törölte magát, majd mikor újraregelt, nem jelölt be, én meg nem fogom :twisted:

Kép
agi125r

A férjem 3 hónaposan megkóstolta a töltött káposztát, 6 hónaposan áztatott kenyeret evett, és házi sszalonnát rágcsált, mert imádta! Persze ez elég gáz, de megfázásnál sose volt betegebb, semmire sem allergiás, bivalyerős, és egészséges mint a makk! Szerintem ezzel le is zárhatjuk egymás fikázását, mert nem azért vagyunk itt egymásnak, hogy bíráljunk, hanem hogy segítsünk egymásnak! Ámen :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Meg annyit Dodi,hogy sajnalom ha szar napod volt,de sehol nem irtam egy szoval sem hogy felelotlen volnal,csak sok kijelentes ellentmondasokba utkozik....
Legyel sertodott,ha eppen a kedvednek ez megfelel,en nem akartam bantani senkit,de nem is akarom senkinek sem a segget nyalni.

Nikici:Visszaolvasva azt sem irtam egy szoval sem,hogy az nem tokeletes anya,akinek nincsen teje,es nem tud szoptatni...hol irtam ilyeneket??En ezt nem ertem sajnos,de erezd ugy ahogy akarod,sajnalom egyebkent hogy Te igy ertelmeztel!

Latom ezekrol nem lehet ugy beszelgetni,hogy valaki ne vegye szemelyes sertesnek....es sajnalom azt is hogy ezt csak en irtam le!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Pontosan erről van szó! Attól, hogy te másképp gondolkodsz még nem kell másokat minősítened!!! Te nem megosztottad a nézeteidet, hanem lefikáztál mindenkit, aki másképp gondolkodik! Pedig közel sem biztos, hogy te gondolod jól! Én/mi mégsem beszéltem rólad soha így!!!
Hangit azért hoztam fel, mert te beszólsz a hozzátápira, mikor ez igenis kényszerhelyzet! Én jobbnak láttam gyümölccsel pótolni, mint tápival. Emiatt minősíteni pontosan annyira gáz, mint ha Hangi sírósságáért téged okoltalak volna! Ezt a párhuzamot akartam érzékeltetni csak nem sikerült!
Továbbra is hangsúlyozom: nem a nézeteiddel van a baj, meg ahogy te gondolod, hanem azzal, hogy szerinted mindenki más szarul csinálja, és te vagy az ász! Ez nagyon bántó!
És tudod, ha te is olvasnál (ha már szóbahoztad), akkor tudnád, hogy Botond pár hete már kapott 10-10 mili (friss)gyömölcslevet, mert azzal adom a Cebiont, és kb. két hete kap délután gyümölcsöt, ebből 3* kapott üvegből.... De mindegy nem tartozom neked beszámolóval! Még ha minden nap üvegeset kapna, akkor is alaptalannak tartanám az ilyen fokú felháborodásodat! Ez bébikaja, ami nekik van kitalálva! Nem körfűrésszel pelenkázom könyörgöm......

KépKép

KépKép
kicsidodi

tike: :lol: :lol: :lol: de meg is lehet nézni, hogy ott a gyerekeknek milyen az immunrendszere...aki meg sterilizál, usw., usw....az meg minden fittyfenét elkap. :twisted:

dodi: én is pontosan úgy viszem :lol: :lol: :lol: :lol: pl. ma oltásra is, meg kifelé jövet is...így hoztam lefelé a lépcsőn, és amíg elértünk az autóig el is aludt :lol: :lol: :lol:

bertina: van hogy megizzad: de basszus alig fűtünk, és mégis olyan dög meleg van itt 23-24 fok :roll: :roll: éjjelre 21 fok körül van, akkor is van hogy megizzad :twisted:

agi: de ügyes Kata!! Én is már úúúúúgy várom, hogy Dorki forduljon hasról hátra, vagy hátról hasra, de semmi :cry:

dodi: nagybátyám is az ilyen táplálás mellett lett 2 méter, és 120 kg :lol: :lol: :lol: ja és igazad is van...Ámen :wink:

f.nikici

Ancsurti!

Csak olyan értelemben volt sz@r napom, hogy beadandókat írtam az egyetemre, munkát kerestem egy barátunknak, takarítottam....szóval sok dolgom volt, de ez akkor is bántott volna, ha egész nap játszom a babával! inkább te vagy ma rossz paszban, mert volt már hogy nem értettünk egyet, mégsem sértegettél soha senkit!
Nem kértem, hogy nyald a seggem, csak azt gondoltam nem érdemlek/érdemlünk ilyen hangnemet....
Megyek etetni (ciciből, nem üvegből) :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

ancsurti:
"Visszaolvasva azt sem irtam egy szoval sem,hogy az nem tokeletes anya,akinek nincsen teje,es nem tud szoptatni...hol irtam ilyeneket??En ezt nem ertem sajnos,de erezd ugy ahogy akarod,sajnalom egyebkent hogy Te igy ertelmeztel! "

Ki mondta, hogy írtál, vagy mit címeztem ebből Neked? :shock: Én nem Rád gondoltam, nem akartam részletezni, de akkor leírom....
szóval nem volt tejem anyum jött, hogy emiatt hasfájós Dorki, egyik ismerősöm azzal jött, hogy minden fejben dől el, hogy vki akar szoptatni vagy sem, hogy hasfájós-e a baba vagy sem, usw., usw.én erre értettem :roll: Nem Rád, nincs Veled semmi bajom, és a hozzáállásoddal sem :wink: :D Ha lenne tápláló(!) anyatejem, amitől szépen fejlődne Dorki bizti hogy én sem adtam volna Neki semmit 6 hós koráig, még vizet sem...de sajnos nem így lett. :cry: na nem baj, majd a kistesónál :D
Ja és még a sírósságról jut eszembe, hogy bizony lehet szülő miatt sírós egy baba...élő példának itt vagyok én :roll: Eleinte Dorki nagyon sírós volt, mostanában is akad rá példa csak már megtanultam kezelni, ha sír hát sír...régebben ideges lettem, ahogyan Te is írtad egyszer, hogy egy órás visítós sírás után sikerült elaltatnod, és remegett a gyomrod, na pont íy voltam én is eleinte :roll: :roll: most higgadtan kezelem, és sokkal hamarabb megnyugszik, vagy nem is sír annyira...de ezt most nem arra értem, hogy Nálatok ez a baj!!csak azt, hogy Dodi nem írt hülyeséget, emiatt is lehet... :roll:

f.nikici

A kutyafülét, nehogy már összevesszetek itt kérem szépen :evil: .

Ági

Apa rendszergazda és utálja a Vistát. :evil:

Kép
Kép
orsi777

Nikici: köszi a dícséretet! :lol: Előbb- utóbb nálatok is megtörik a jég, ne aggódj! :D Nemrég még Kata hason lenni nagyon utált, most már magától veszi fel azt a pozitúrát, úgyhogy gyorsan változnak a dolgok :lol:

Csendben, lapítva figyelem a Dodi- Ancsurti féle összeugrást, mert ugye nem tudtam rendesen visszaolvasni /még/, és nem értem, miért e heves vérmérsékletű vita? Mindenki úgy táplálja a gyermekét, ahogy jónak látja, vagy érzi a baba igényét. Eddig ahogy néztem, mindketten azt írtátok, csak épp saját szemszögből. Kár ezen úgy berágni, csajok! /ha nem értettem a vita lényegét, elnézést kérek, mert mint írtam, még nem dolgoztam fel minden információt :oops: /

Kép
agi125r

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiGabi!

Bocsánat, az előbb elfelejtettem:
Anyu mindig azt mondja, hogy amíg rendesen gyarapszanak, és jó kedélyűek, nem kell vele foglalkozni :wink: . A mi étkezési szokásaink, és anyagcserénk is eltérő, az övék is!

Na , ez az, amit csak 1 év múltán sikerült beláttatnom a véncsoroszlyadoktornénivel Manónál. :x :x :x :x :x

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBond, Ronmay!

Én bevallom, velem előfordul, hogy nagyon elmaradok, és akkor csak átfutom, amit írtatok, azt olvasom figyelmesen, ami nekem szól. De nem parasztságból, sőt, szeretném tartani veletek az iramot, de ez nem mindig sikerül, és csak így tudom behozni! Pont ezért (főleg már babával) én nem veszem zokon, ha valaki újra kérdez valamit, mert tényleg nincsenek óráink a felzárkózásra. Tudom, hogy Bond pont ezért nem reagálsz személyre szabottan, de ez engem jobban zavar, mint ha egyszer-egyszer visszakérdezne :roll: .
Persze ha valaki mindig mindent újra kérdez az egy idő után valóban idegesítő :roll: !

Az, hogy valaki lemarad valamiről előfordul, nem probléma. De ha konkrétan megkérdez valamit és amire többen reagálnak, direkte neki címezve és legközelebb ugyanő megkérdezi ugyanazt, az már idegesítő egy idő után. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Nem is kell vedekezned,nekem semmi esetre sem!Ha lefikaztalak hat bocs,mondhatsz azt amit akarsz,szerintem probald meg ertelmezni a leirtakat!Nem mondtam hogy asz vagyok,es hogy mindenki szarul csinalja...te melyik csatornat nezed????
A parhuzam sajna szamomra nem volt egyertelmu....igen olvasok,es remelem te is,ha mar igy kiakadtal!Egy szoval sem bantottalak Teged,csak leirtam en mit gondolok!Nevszerint meg plane nem,mert nem akartam nevesiteni,csak ugy altalanossagban jott ez a dolog...de tenyleg,hagyjuk mar ezt,nem allt szandekomban belegyalazni az ANYASAGODBA,es senkiebe sem!!!
Nem en voltam itt felhaborodva,minek is......max.probaltam megerteni egy ket dolgot,illetve kifejteni,en mit gondolok a dologrol,es nem azt hogy KIROL!!!

Kép
Kép
ancsurti

Orsi: teljesen együttérzek Tiedapával! Amióta megvan, már nem is tudom, hányadik gyalulás lesz már :roll: łgy jár, aki ragaszkodik a jogtiszta sz@rhoz! /van xp is jogtiszta, de az a tiptophoz vásárolódott, no meg enyémapa aszonta, hogy erre kell a vista, akkor ok. Csakhogy mindig én doktorálom meg a végén ezt a hulladékot! :roll: :evil: Na majd a szép új tiptopomon nem ez lesz! :twisted: /

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: