A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Dec. 18-ra volt kiírva a táblázat szerint. Számolni már nem tudok. Kb. 36 hét lehet (mármint Csillag)
tedorka

Kata, örülök, hogy rendben van minden a srácokkal!
Nem siettetem én, csak már tűkön ülök!!!

Csillagnak drukkolok én is!!
Vendég

Ha már emlegettétek a táblázatot. Itt az új :D

Kép
Vendég

Hú, most látom, Csillagnak azért még 1-2 hétig tartani kéne!

Gabi, köszi a táblit!!
Vendég

Csillag is úgy van kiírva mint én!18.-ra!Remélem minden oké vele!
Azért én még mindig nagyon laza vagyok....se összepakolva,sem megcsinálva a kiságy.....! :roll:
Vendég

Tulip a 36. héten még nekem sem volt semmi elkészítve :oops: most sem tökéletes még, de megvan a lista, hogy mit kell beledobnom táskába adott esetbe :) DE, ezzel még várok egy kicsit...
A kiságy a hétvégén lett összerakva, viszont 1 csavar a pelenkázóról még mindig hiányzik :oops:
Nem is csodálkozom, hogy a fiunk is ennyire nyugodt a pocimba, hiszen mi is ennyire nyugodtak vagyunk :D

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi, tényleg te vagy a leglazább :lol: Én épp az előbb gondoltam, hogy felhívom a barátnőmet, akinek másfél hónappal korábban jött a babája, hogy hogyan oldották meg. Akkor még biztos nem voltak mindennel kész. Persze hülyeség, mert semmi gond nem lesz abból, ha kifelejtem a papírzsebkendőt a bőröndből, vagy a lepedőt akkor húzzuk fel az ágyra, amikor hazajövünk. :lol:

Kata: éljen-éjen! Növeszd csak a fiúkat szépen!

Csillagnak kitartás a kórházasdihoz. Bár én a megfigyelést sosem bánom, azért ott a legbiztosabb :)

briell

Gabi nem vagy semmi! :shock:
Én tavaly a nagyfiamat,már 2héttel elötte anyumékhoz küldtem,biztos ami biztos alapon....erre a pindur ráhúzott még +2 napot! :D
Most anyósom jön le azon a héten amikorra ki vagyok írva....remélem addig azért vár Ajsa baba! :)
Vendég

Andi-Vivibaba:
Üdv.Párom is katona ,de én nem engedtem ki a jóembert külszolgálatra!Pedig már háromszor is mehetett volna!Én nem bírnám ki nélküle.....mondtam is neki,hogy inkább halljunk éhen együtt a híd alatt,mint hogy érte aggódjak fél évig minimum!
Szóval bátor vagy! :)
Vendég

Szia Tulipános!

Köszönöm szépen...Hát tudod én se örülök neki,de sajna a pénz is kell,de ő szereti ezt csinálni,és nem tartom vissza...Már volt kint nem egyszer,tudja mire számíthat,és így én is nyugodtabb vagyok,hogy nem most lesz kint elöszőr...Igen 6 hónapot lesz kint,de 1-szer hazajöhet...

Szegény Csillag,én is ettől tartok,hogy felmegy a vérnyomásom,mert az első babámnál is ez történt és meg is született...

Majd holnap kiderül mi újság velünk,mert akkor megyek dokihoz...
anda-vivibaba

Sziasztok ismét!
Én teljesen felfokozott állapotban vagyok.
Egyrészt a mai események miatt, hogy olvaslak Titeket, Ohara babája, meg hogy mindenki dokinál volt, rám jött a drukk nagyon!
Másrészt egész éjjel és egész nap folyamatosan keményedtem. Ügyintézni kellett mászkálnom, egy fél órás mókát kb három óra alatt végeztem el. Közben meg volt egy mini koccanásom is a kocsimmal :(
Most este meg vettünk egy "családi" autót, már csak el kéne adni apa régijét, mert most kicsit sok kocsink van, jut egy a pocaklakó kiskirályfinak is :)

Amit viszont el akartam mondani...
tegnap voltunk szülésfelkészítőn apával.
Apa itta a gyermekorvos szavait. Majd a végén kijelentette, hogy minden úgy lesz, ahogy ajánlja az orvos (mindent csak ajánlhat, mert ez magánintézmény, ezért nem kötelezhet semmire senkit). Vagyis, bemegyünk szülni, a kórházban senkit nem akar látni látogatóban, ha valaki kíváncsi, menjen át hozzánk haza, bent lesz a laptopom, van webkamera, és apa gépével össze leszek kötve, és megnézhetik a babát. De nem akarja, hogy bárki is bejöjjön. - hatással volt rá nagyon, hogy a bébinek nincs immunrendszere kialakulva, anya meg le van gyengülve, így mindenkitől óv minket. Valamint közölte, hogy amink kijöttünk a kórházból, oltást meg kell kapjam, és egy hónapig otthon se akarja, hogy bárki átjöjjön hozzánk. Webkamera.
És ebből nem enged, még ha bárki meg is sértődik a családból. Most hétvégén elkezdi mondogatni, hogy mire számítsanak.
Nagyon szigorúnak hangzott a dolog, de tényleg elég meggyőzően beszélt a gyerekorvos, komplett biosz órát kaptunk másfél órában. Most nem részletezem, mert gondolom mindenki hallotta már ezeket az érveket, főleg aki volt már ilyen felkészítőn... és nem akarok vitát se kelteni az érvekkel - ellenérvekkel. De ha valakit érdekel, priviben szívesen elmesélem részletesen.
Egy szó, mint száz - én nem vitázom se a dokival, se apával, aki uff-szólt, és úgy lesz. Nagyon félt minket, ami jó érzéssel tölt el... Komolyan veszi a feladatát :) Olyan jól esik ám! Főleg ilyen felfokozott állapotban!
Egyébként apa ma megkapta az oltást, rossz közérzettel és némi fázással (de láz nélkül egyelőre) el is vonult a másik szobába aludni... Remélem, nem lesz baja. Büszke vagyok rá, mert nem ájult el, amikor szúrták! Apa a hős :)

Jajj, azt hiszem, sok dolga akadt estére megint a Kiskirályfinak... rákezdett, és rugdos mindent, ami hozzáér a pocimhoz, az asztal szélét, a kezemet, a bögrémet - ki is ömlött belőle egy kis tea :)
Nagyon vicces, hogy helye az már nem nagyon van, de energiája annál több :D
Lehet, hogy a meccs izgatta fel ennyire... :)

Szép jó éjt mindenkinek! Kíváncsi vagyok, az éjjel hoz-e babát valakinek :)

Milla

Kép

Kép
millababa

Sziasztok!
Még most is potyognak a könnyeim! Szegény férjem nem tudta elképzelni, hogy mi bajom lett hirtelen úgy elkezdtem sírni! :oops:
A lényeg: Hatalmas gratula és nagy cuppanós puszi a kis családnak! Büszkék vagyunk Andrisra, de a legnagyobb elismerés Ritának és Zéti babának jár!!!!

Boldog vagyok és irííííííííííííííííííííííííííííííííííííííígy! Na, de nekünk is eljön az időnk csajok! :wink:
Anita, köszi a tippt ,lehet kipróbálom és megiszok, holnap egy rekesz tonikot, amúgy is szeretem! :wink:

Gabi, nekem is a Nimród a befutó, szerintem olyan kis különleges, egyáltalán nem tucat név. :D

Csillag, kitartás, tuti nem lesz semmi baj, ezek valószínű csak biztonsági intézkedések. Azért próbáld még babóval megbeszélni, hogy maradjon még bent egy kicsit. :wink:

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!
Vendég

Hú Milla,
nemsemmi hatással volt akkor a doki a párodra :shock: De ha Neked is így jó akkor tökéletes, hisz kereslet-kínálat találkozik.
Milyen családi autót vettetek? 7személyest?Mi is cseréltünk nyáron így hogy nagycsalád leszünk:-)

Nálunk én vagyok a parásabb és így hogy beteg voltam és belekóstolhattam az influenza hisztibe, ami tulajdonképpen annyira nem is létezik az én orvosaim szerint, sokmindent másként látok azért. Bár még mindig oltásellenes vagy, hinnétek? :shock: 8)

Az én férjem a kölcsönbe kapott sterilizálógépezeten és sterilizáló folyadékon is csak röhög, viszont a lelki támasz amit nyújt számomra tökéletes. MI így egészítjük ki egymást:-)
2 paragép már sok lenne itthon:-)

Csillag,
sokat gondolok Rád, remélem rendben van minden és azért még hazaengednek a kórházból!

Szép jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Jajjjjj szia Zéti, üdvözlünk a nagyvilágban :D
Micsoda jó hír :D

Énmárnemsírok :)
Igen-igen, a fránya palacsintára fogtam a lelki nyavalyámat..
Mert T. hazajött és szépen kisütötte :shock:
Egy biztos: soha-soha többet nem kezdek hozzá..

A sok pitttyergéstől tegnap úgy kimerültem, hogy ma du 2-ig aludtam.. aztán mentünk ide-oda, meg standoltunk.
És ma este 10kor megtudtuk, hogy anyósom egyáltalán nem jön holnap. Talán pénteken. Talán.
Csakhogy direkt átmostam/vasaltam az ágyneműket. Meg főztem. Meg sütöttem. (almáspitét)
Úgyhogy elhatároztam: péntekre EGYÁLTALÁN nem készülök külön. Ha nem lesz főtt étel, eszünk szendvicset, nem érdekel.
És most megyek és benyomok egy adag palacsintát :D
Vendég

Anyócák: még azt akartam írni, hogy reggel ahogy a csomagot végleg összepakoltam, és puszkót adtam a lányoknak, akik mélyen aludtak, igen elpityeredtem. Aztán ahogy elindult az autó, alig győztem törölgetni a könnyeimet. Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz elválni a csajoktól :roll: :cry: Csak azért írom, mert már volt szó az "elválásról" hogy hát milyen lesz. Hát nehéz a búcsú. Más mondjuk, ha szülési fájdalmak közepette indul az ember, tudván, hogy ez szülés lesz valsz, és aztán kb 4 nap múlva jön is haza!

Nos, holnap nem lesz gépem, de amint látom ma se volt túl sok hsz. Biztos mindenki jól rápihen a szülésre :D bár a csajok gépén be tudok lépni, majd megpróbálok bekukkantani. De kérem nem lebabázni mindenkinek itt hétvégéig, mert lehet hogy csak addigra sikerül helyre állítanom a gépet!

Szép napot mára is :D megyek tisztálkodni, aztán szunya!

cuppanós puszit küldő smiley :D

Kata
labkat

Büszke vagyok rád Gombi!! :lol:

Kép
apkata

Szült valaki éjjel???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó reggelt!!!!

Tegnapi napom felért egy csodával.Ctg-n is voltam,meg du-án dokinál és olyan rendben van minden,h magam sem hiszem....doki és szülésznő szerint a szülés még várat magára.Méhszáj zárt :P baba beilleszkedett,de iszony mocorog,egész nap,van,h egyszerre órákat.vizelet,vérnyomás,egy szóval minden jóóóó.Csak doki kitapintása alapján ,ahogy ő írta a papírra,'jóval 'nagyobb magzat.Így most kérek előbb időpontot uh-ra,jövő hétre,úgyis mennem kell vissza abelgyógyászhoz.És doki kérte,h akkor most már legyen heti 2ctg....legyen,ezen ne múljon a nyugalmunk...

Remélem mindenki jól van!!!!Szép napot

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

A nap süt és én olyan idegbeteg vagyok....Így kelltem és azt hiszem sikerült megalapoznom a férjem napját is.Szégyellem is magam :oops:

MELI!
Hogy van az,hogy te 25-re vagy kiírva,én 23-ra,de a vonalzónk ugyanazt mutatja? :roll:
Vendég

Sziasztok lányok!

Most nincs időm nagyon visszaolvasni,csak átfutottam a sorokat,látom még mindenki egyben :)

Nemsokára indulunk ctg-re, utána pedig doki... kiváncsi vagyok mit mond :)
Talán dél körül ittvagyok :)

Puszi,és vigyázzatok magatokra!!
Vendég

Gioia
igen, 7 személyes is lehet, ha akarjuk :)
Peugeot 307 kombi. Jól mutat a 206-osom mellett. Ma kész a papírmunka, átírás, biztosítás, úgyhogy el is hozhatjuk :) Már úgy várom!!
Csak nagyon fáj a szívem a régi kocsiért... nálunk családtag, Misi a neve... :( Ha lehetne, azt is megtartanám... de most új családot kell neki keresnünk, mert semmi értelme, hogy álljon az utcán, mikor még ereje teljében van. (Most biztos bolondnak tűnök, de én a család minden kocsicseréjét megsírattam, egy-egy megbízható családtagot vesztettem el bennük)
Misi amúgy is szívem csücske volt :( Apának is, másfél évbe telt, mire rávette magát a váltásra...
Tényleg, nem akar valaki kissé öreg, de megbízható és hálás paripát? ;)

Igen, nekem mindenhogy jó, ha érzem, hogy szeretetből csinálja!
Igazából anyu az, aki hiányozna, de a két mamival párom engedékenyebb lehet talán, mivel az ő anyuja nem dolgozik, az enyém szabin lesz és ráadásul be is oltatta magát... így talán ők előbb jöhetnek majd.
Egyébként voltunk a szülőszobán is, ahol párom a szülőágy/szék láttán lesápadt, majd megkérdezte, mi van, ha nem bírja majd. Erre azt mondta a szülésznő, hogy természetesen semmi, keressen egy falat, ami mellett lecsúszhat, mert senki nem fog vele foglalkozni :)
Párocskám erre kitalálta, ha nem bírja, majd kimegy, de nem akar egyedül hagyni, így majd beküldi anyut, szóval anyunak készenlétben kell lennie :)
Ez már azért is előrehaladás, mert eddig úgy volt, hogy nem akar bejönni.
Nagyon ájulós a drágám, ha csak mesélsz neki akár egy fogorvosi látogatásról, képes eljárulni. De szerintem az adrenalin olyan magas szinten lesz a szülésnél nála, hogy nem fog elájulni. Persze ezt nem tudom neki megmagyarázni... de majd meglátja.

Remélem, sok apuka jelentkezik még fel ide jó hírekkel, és kispapiknak szánt bíztatással, mint Andris :) Ránk jó hatással volt!

Milla

Kép

Kép
millababa

Sziasztok!Jó reggelt!

Ma enyém a gép,úgyhogy leszek párszor...ha tudok jönni,főzés,pakolászás közben! :)
Ma egy hónap után jót aludtam!!!!!!!!! :lol:
Tuti azért mert a doki megnyugtatott azzal,hogy a baba visszafordult fejfekvésbe! :D

Gombi jól teszed!Én rendesen kiakadtam volna ha feleslegesen főzök.....!Nekem is jönnek anyósomék majd dec.11-én.....foggalmam sincs mit főzzek!Egy nagy adag töltött káposztára gondoltam...mert azt szülés után úgysem tanácsos ennem!Meg húslevest,és sült husit hagymás krumplival...!arácsonykor szerintem úgysem tudok már semmi extrát összedobni,mert ott lesz nekem babókám! :)

Meli azért heti 2ctg....hova szoktad addig rakni Dénest?
Nekem mindig a kocsiban vár a fiam apummal!Bár tegnap kivitte magukhoz,mert 2órát voltam vizsgálaton!Szerencsére jól megszoktam apum társaságát,így tuti jó kezekben lesz ha megindul a szülés...szóval Labkat én nem aggódom annyira érte!A nagyfiú meg már 8éves...okos,ő már inkább tolna be a korházba szülni,hogy láthassa a tesóját! :lol:

Milla: Apa akkor nagyon apává érett! :lol: Az én bogyóm is mindent ami a pocimhoz ér megrug,vagy beboxol neki! :lol: A múltkor is amikor a mosolygós arcot rajzoltam a pocira a szájának adott!Azért is lett olyan kis görbe! :lol:

.....a Danubiust akarom.....olyan szar ez az új rádio! :(
Vendég

Én nem szültem az éjszaka, viszont megint nem tudtam aludni szinte semmit. Aztán reggel f6 körül sikerült, ennek örömére mindketten elaludtunk, a Fő Horkológép ugyanis mindig lenyomja az órát és alszik tovább, szóval ha én nem keltem, akkor spontán ébredünk, és ma én is lenyomtam félálomban. :lol:

Kata, ugye, hogy csak el voltak mérve a babák? Tök jó, hogy megnyugtattak végre!

Meli, kíváncsi vagyok, mekkora lesz az a jóval nagyobb magzat! Ez a tapintásos módszer azért nem tűnik a legmegbízhatóbbnak! :lol:

/
lemonsong

Sziasztok!

Milla:Most nézem,hogy egy időre vagyunk kiírva....Nekem nagyon fáj most a fejem,meg is mértem a vérnyomásom,139/95 volt,hát kezd lassan felfele menni,ami nálam nem jót jelent...
Ma este megyek dokihoz,kiváncsi leszek mit fog mondani...
szeretném ha az én férjem is bent lenne a szülésnél,de a császárhoz nem engednek be senkit,így a folyosón várakozik.. :lol:
anda-vivibaba

Napsütéses jóreggelt!
Csak én vagyok állandóan álmos??
Mndjuk ma éjjel 4x voltam pisilni és a 4.nél már majdnem bőgtem, annyira untam
No de ez legyen a legkisebb bajom

Milla
a férjed igazán cuki. És nagyyyon jó az a kocsi! Nekünk is volt ilyen 3 éve, aztán sajta rommá törtük , most Opel Zafirát vettünk ami szintén 7 személyessé alakítható. Jó egészséget és sok-sok babót a kocsihoz.
Írd már le a tegnapi szülésfelkészítőt priviben, engem azért érdekel, hogy nálunk férjem naaagy lazasága mellett legalább én képben legyen mit mond egy gyerekorvos.
jófej a szülésznőd is:-)

Senki nem szült ma éjjel? Bár még kölyök az idő, vagy lehet csak én érzem hogy hajnal van...döbbenet ez az álomkór, egész 9 hónap alatt most ért utol
Vendég

Olga,mert a fordulónapom a szerda,mensi szerint és én azt állítottam be születési hetek végének,csak a dokim kalkulátora szerint dec.25.de így a vége felé már oly mindegy....nekem nagyon jó a kedvem,adjak belőle :?: :?:

Tulip,nem gáz.Időpontra megyek a helyi egészségházba kocsival.Sosem várok,mert aszülésznő-asszisztens jó ismerősöm.K hajnali 4-kor megy dolgozni és hétfő kivételével minden nap itthon van legkésőbb 11-re.Így ebédelünk és ők Dénest fekteti le aludni.Én meg jövök,amikor végzek.Ne dobjatok követ,tudom,h szerencsém és arany életem van.....

Lemon,hát én is ezen vidultam,hogy nyúlt egyet befelé,nyomott 2-t a hasamon és közölte,h húúú,hát jóval nagyobb,már 3100g körül van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no,csütörtökre,3-ára van időpontom,ha meg nem szülök addig,majd kiderül :lol:

Milla,nekünk is 307-es kombink van.És a misi milyen fajta????Azért 3 kocsit gondolom nem lenne egyszerű fenntartani.Jobb lesz megválni mégis tőle!!!!

Ma vagyok 36!!!!!Juhéééé

Kép Kép
meli1118

Katáinknak nagggyon sok boldogságos névnapot kívánok, Isten éltessen benneteket sokáig!!!!

Én meg ma vagyok 37. hetes! :-)

Hú Anda, akkor mostmár figyelned kell megint a vérnyomidat, remélem nem kell befeküdnöd azért még.

Mi lehet Csillaggal? Póki tudsz róla vmit esetleg?
Vendég

jajj, csajok, elfelejtettem mondani...

holnap du megyünk megint 4d uh-ra.
szerintetek lehet még látni valamit? 35 és fél hetesen...
azt mondják, necces, mert kevés a magzatvíz, szóval lehet nem lesz jó arcfotó...

ti melyik héten csináltatok utoljára?

Milla

Kép

Kép
millababa

Gio:Hát befeküdni nem fog kelleni,csak sürübben kell megint nézegetnem,és ha olyan 150-re felmegy akkor kell befeküdni..lánykámnál is ez volt....

remélem péntekig nem lesz semmi változás,akkor jön haza a férjem a kiképzésből 2,5 hét után aztán már nyugodtabb lennék hogy ki vigyázna lánykámra ha be kéne feküdnöm...

szombaton töltöm a 36.hetet,lánykám is ezen a héten született,kiváncsi leszek most hogy fogja a szervezetem bírni...
anda-vivibaba

sziasztok
katalinok boldog névnapot.
labkat akkor az nem gond hogy a fej méretük nem egyforma a babáknak?
póki ha beszélsz csillagal akkor vüzenem hogy kitartás lehet ő lessz a következő.
manócskák ez igen szépen kinyíltál te is :)
gio üdv a kikötőben :D
nálam semmi változás bár annyi hogy éjjel annyira fájt a derekam hogy a szokásosnál is rosszabul aludtam :( ja és picur kevesebbet mocorog.ez baj szerintetek?

Kép
Kép
anitaaa03

Gio
összeszedem a gondolataimat, és írok majd estére, mert hosszabb iromány lesz :)

Misi egy 16 éves 1,6-os piros opel astra, 105 pacis, nagyon ugrik, néha féltem vezetni. :)
Apa kiskedvence, csak sajnos már nem sokat ér, ráadásul amiért ilyen sürgős, így áron alul kell bőven adnunk...
Én is Zafirát szerettem volna először, de páromnak nem tetszett, és azt mondta, Opel csak a Misi lehet... :)
De mivel én Peugeot mániás vagyok, így elégedett vagyok a választással! Jó tágas, nagy, jó tesója lesz a 206-osomnak :)

Katák, sok boldogságos névnapot!

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla
hogyhogy megint mentek? Valami gond van vagy kíváncsiság?
Szerintem sikerülhet elcsípni a kicsit, hisz pl. a POcakosnaplóban amit vezetek még 40.heti babakép is van.
Nekem az uhus csaj azt mondta hogy mellső fali tapadásnál nem nagyon van értelme 32. hét után, mert akkor már nagyon beleburkolózik a lepénybe. Csillagnál is ez volt, de azért picit mégis megmutatta magát.
Mi csak a 28. héten voltunk babamozin de eleve egyet is terveztünk, majdnem egy órás dvd-t kaptunk :shock: 8)
Vendég

milla mi nem rég voltunk a 36.héten és nagyon jó képek lettek.nekem aztmondták hogy igazából szerencse kérdése úgy mint kisebb terhességnél ha akarja megmutatja magát ha meg nem akarja akkor nem

Kép
Kép
anitaaa03

Meli : de jóóó neked!Párod taláán pékárukat szállít,hogy olyan korai és hamar? :) Tök jó!És akkor egész nap otthon van veletek?

Anda akkor péntekig kitartás!

Milla: hááát szerintem már nem sok minden látszik ilyenkor...,de nekem nincs ebben tapasztalatom,mert még nem voltam ilyen késői héten 4D UH-án!

Gioia : Jó reggelt!Én is utálok este Wc-re járni,de te legalább a jó meleg lakásban mászkálsz......nálunk szinte fagy van éjjel a házban!:(...szóval majd megfagyok,amíg elmegyek a wc-ig és vissza! :(

Ki mit főz ma?
Vendég

Én a csuklómat feküdtem el a hónapok alatt olyan szinten, hogy lassan már nem tudok fogni a bal kezemmel. És kattig is, de mai napig úgy ébredek hogy a fejem alá van csavarintva.DÖbbenet hoyg ezt hozta kis az oldalfekvés...
Nem tudom mit lehet ezzel kezdeni. Szülés után röntgen? vagy csuklórögzítő segíthet? Meli tudom Neked régebben van már ez mhelyi ügyből kifolyólag, hogy kezeled?
Vendég

Tulipános
miért van fagy a lakásban??
Kint is elég enyhe az idő. Mi nem is fűtünk, így 22 fok van.
Vendég

Nekem az oldalam fáj nagyon,ott is az egyik bordám....mert amikor tizenéves voltam a fiuk úgy dobtak bele nyáron a medencébe,hogy az egyik a kezem a másik a lábamat fogta,és rosszul engedtek el...így a medence szélének csapódtam..... :cry: ...aztán a következő kép,hogy egy izmos férfi a karjaiban visz ki a medencéből :oops: :) .....nem lett komolyabb bajom...akkor,de azóta néha fáj a bal oldalam...főleg most!!! :cry:

Anitaa : már várom az sms-t! :wink:
Vendég

Gioia: na jó azért nem fagy,még jégcsapok nincsenek :lol: ..a bejárat elötti rész,a rossz nyílászáró miatt teljesen utcahidegre hül.....és azon pont át kell mennem amikor a szobából kimegyek a wc-re! :(
Majd jövőre akarjuk kicserélni az ajtót!
Vendég

tuli köszi már írnék szívesen :D
nekem a gerincem fáj nagyon egy ponton :(

Kép
Kép
anitaaa03

Jóregggelt :)
A Katalinoknak bódogságos névnapot :)

Mi nagyon jól aludtunk, már a 2. este, ezhihetetlen...
Általában egy jó alvás után jön több rosszabb, aztán már olyan fáradt vagyok, hogy az álmosságtól nem ébredek fel ha pisilni kell :shock: Azért be nem megy :D csak ébredés után unom el magam a wc-n, hogy még mindig jön???
T. is örült Zéti-apuka beszámolójának....

Délre megyünk a védőnénihez, meg a gyerekorvoshoz (odaadja a recepteket, amit majd szülés után kell kiváltani), aztán este a tp papírért...
Meg az ikeába is mennék, de ahhoz most még lusta vagyok...
Anyutól kaptunk gobleineket, ő készítette, és 2-nek nincs kerete (Jázmin az Aladdinból és egy kisfiú+kislány, nagyon aranyosak). Tegnapelőtt beszaladtam a közeli kis képkeretezőhöz és a legegyszerűbb, fehér keretre kértem árajánlatot és majdnem elájultam: közel 7ezer ft-ot mondott a kettőre!!!!
Lehet én vagyok eltévedve, de ez szerintem irreálisan sok, úgyhogy nézünk az ikeában vmi jó keretet...
Vendég

Andi, igen, tényleg egy napra vagyunk írva... de ha jól olvasom, van esélyed rá, hogy beelőzz :)
azért remélem, minden okés lesz nálad is!
én szerintem Kiskirályfi bent marad karácsonyig. Apa is már beszélt vele ezügyben :)

Jaj, még egy kérdés eszembe jutott.
Én most elkezdtem a héten a málnalevél teát. Viszont hogy abbahagytam a magne-b6-ot, két éjjel szinte semmit nem aludtam, annyira keményedtem napközben is, hogy tegnap este megint elkezdtem szedni.
Nem gond a kettő egymás mellett? Szeretném kipihenni magam... :(

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla!
Nem gond a kettő együtt,viszont a 36. héttől nem javasolják a magnéziumot,mert csak vissza fogja a méh edződését.Az természes,hogy ilyenkor már keménmyedsz,nem biztos,hogy lekéne fogni mg-al.
Vendég

milla lehet még nem kéne a málnalevél.

Kép
Kép
anitaaa03

még nem töltötted be a 36-ot

Kép
Kép
anitaaa03

Szerintem majd a doki megmondja ezt a magnézium dolgot, kérdezz rá. Én is azt hallottam nem kéne már így a végén szedni, no de nyilván ijesztően a keményedések ....vagy nem tudom...Csak tippelek. Én a gravidát pl. még 2 naponta szedem
Vendég

Én hiába hagytam abba a magnéziumot, egy darab keményedés sincs. Úgy látszik az én méhem örökhordásra rendezkedett be és nem akar gyakorolni.

Ma még utóljára elmentem fodrászhoz, és iszonyat rövidre levágattam a hajam, van vagy egy centis. Ki tudja mikor mehetek legközelebb. Nem mintha akkora változás lenne, mert eddig sem volt olyan sokkal hosszabb, de tök feldobott, most úgy érzem, minden szempontból készen állok a szülésre. :lol:

/
lemonsong

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat,
nagyon kis figyelmesek vagytok!! (én azért eléggé szétszórt lettem az utóbbi időben...)
Bár én Kata vagyok és elvileg van tavasszal egy külön kata-nap, de mivel anyukám katalin, így gyerekkoromtól együtt tartjuk ilyenkor.

Én egy hete (vagy már lehet hogy kettő is van) totál nem keményedek, mármeg ezért izgulok! :) Lehet hogy rápihen a méhem a nagy napra, miután az egész terhességemet "végigedzette"? :roll:

Tulip,
mi felraktunk a házba két helyre is függönyt, a bejárati ajtó elé közvetlenül, illetve a nappali és az előszoba közé is. Iszonyat sokat fog, és nem került sokba! (2 karnis + 5 m vastag anyag) Állítom feleannyit megy a fűtés, és mégis melegebb van. Majd ha jó idő lesz tavasszal, leszedjük, addig meg kibírjuk.

Kép
apkata

holnap az UH-ra csak kíváncsiságból megyünk, mert apa már rég látta a csöppünket :)
egyébként tényleg lehet, hogy felesleges, mert a múltkor is a lepénybe bújt arccal... de mindegy. Egy próbát megér a dolog, úgyis kedvezményes... és ha nem sikerül, nem kell teljes árat fizetni.

a málnalevél teát én kb két-három naponta gondoltam még... mert kipróbáltam, és nekem ízlik :)
de egyébként ettől nem indul meg a szülés, csak lazít, nem?
a magnét meg igazából azért gondoltam, hogy még mindig szedem tovább, hogy tudjak pihenni és mozogni még egy kicsit. Pokol volt ez a két nap, tényleg semmit nem tudtam csinálni, úgy, ahogy kéne, 5-10 percenként, ha épp keményedés volt, akkor pl. még csak felkelni sem tudtam az ágyból. Amikor meg épp úton voltam napközben, egyszerűen nem bírtam továbbmenni. És a gyerek is annyival kevesebbet mozgott, mint pl most-ma.
Magne mellett is vannak keményedések amúgy - de közel sem ennyi. Nekem sajnos már a 20.hét óta ez van, ha abbahagyom, nagyon gáz... azóta folyamatosan szedem.
Lehet, ha abbahagynám, egy hét alatt megszülnék kínomban :) És azt még nem akarom, még nem érzem úgy, hogy ideje lenne.... még az utsó vizsgálat és legalább egy ctg jó lenne előtte...

A dokim négyhetente óhajt látni, így a jövő csütörtök a köv. időpontom csak, úgyhogy csak akkor tudom őt kérdezni.
Addig gondoltam, szedem még.
Csak nem akarom, hogy egymással ellentétes hatású valamiket szedjek. A málnalevél összes hatását nem ismerem...

Milla

Kép

Kép
millababa

Igen Milla,a dokim mondta is,hogy ugye nem akarok ünnepekkor bent maradni,így mindenképp már karikor otthon leszünk...Legalábbis eben bízok...

Én csak vastablettát szedek,és centrum vitamint..Néha van keményedésem...

Éjszaka én is 2-3 óránként járok wc-re,pedig este már nem iszom...
anda-vivibaba

én szedem az elevitet,a vasat meg c vitamnint.
képzeljétek már annyira lent van a hasam hogy újra letudok hajolni :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

Szerintetek ez min múlik, hogy egy kórházban látogatási tilalom van-e? Összeülnek az orvosok és szavaznak? Pl. két Bp-i kórház között még az sem lehet a különbség, hogy valamelyik az ország influenzával fertőzöttebb részén van, de akkor mégis mi alapján döntik el? Hol idegesebb természetű az igazgató? Kicsit nehéz így komolyan venni.

/
lemonsong

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: