A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Képzeljétek, a novemberi babók már mind kibújtak! :lol:
Vendég

O'hara és családja nagy-nagy gratuláció mindenkinek, és köszönjük Andris, hogy részletes beszámolót olvashattunk :) várjuk a fényképeket is természetesen!

Olga szerintem hamarabb megindítják a szülést, minthogy nevünk legyen :cry: egyszerűen nem tudunk megegyezni :evil: hülye egy család vagyunk az már biztos :(

Voltam nst-n a szokásos eredményekkel zártam. A dokimat nem tudtam megvárni, hogy ráérjen, mivel közben szervízben volt az autó, így macerásan közlekedtem, tehát a vizsgálat is elmaradt. Az ügyeletes doki annyit mondott, hogy hétvége előtt még nézzünk rám, ha változatlan minden, akkor nem akarnak befektetni időpontra, hanem kivárunk.

Megyek ebédelni, mivel most értem haza, majd bővítem a táblázatunkat :D

Üdv. Gabi
Vendég

Judy
én is épp ezt néztem pár órája, hogy a novemberiek már "végeztek" és új témájuk van, a szoptatás:-)
De ők kb. feleannyian vannak eleve mint mi.
Mustyit kéne még előkeríteni valahogy, mert ő is nyiladozott már rendesen. Mindjárt ránézek iwiwen
Vendég

Csillag, drukkolok hogy ne emelkedjen tovább!

Nekem pont fordított helyzet van, lehet, hogy hülyeség volt beszedni a vérnyomáscsökkentőt, mert most meg szédelgek és elég szarul vagyok, szerintem lenn van a béka s.gge alatt. De most nem tudom megmérni, ki kell várni míg hazaérek. De legalább a túl alacsony vérnyomás más szempontból nem veszélyes, csak vigyáznom kell hogy a busz alá ne essek. :lol:

Gabi, írd meg nekünk a versenyben levő neveket, majd mi eldöntjük! :lol:

/
lemonsong

Csillag, remélem minden rendben lesz. Ez tényleg nagyon magas.

Én meg elvesztettem azt a képességemet, hogy le tudom vágni balkézzel a körmömet :lol: Röhej. Egyszerűen nem megy. :shock:

Nálunk sincs még név. De már érik nagyon, hogy meglegyen az igazi. Leszűkítettük a listát 13-ra :lol:

briell

Andris apukának és Rita anyukának nagy-nagy gratula! Sosem sírtam egész várandósságom alatt, most meg úgy meghatódtam, hogy itt bőgök. :lol: Annyira örülök! Az a kétujjnyi nyitott méhszáj, csak sejtetett valamit! :wink:

Leég a grillcsirkém, megnézem aztán jövök.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Csillag, most miattad is nagyon izgulok, szorítok, hogy minden rendben legyen!

Voltam én is dokinál, a CTG-t megint ismételni kellett, mert jól bealudt a Drága.
Nincs toxémiám szerencsére, "csak" a májam kezdi feladni a működést. :cry: Holnap ismét laborba kell mennem, ha rosszabbak lesznek az értékek, akkor be kell feküdnöm. Aztán hogy megindítják-e vagy császár lesz belőle azt nem tudni. De az is lehet, hogy a baba feküdte el a májam és az epém, emiatt lett rossz az a a vérkép, így ha holnap jobb eredmények lesznek, nincs gond. :) Így ismét csak holnap este az eredmény kezembe vételekor leszek okosabb.
A méhszájam már kinyílt, több mint egy ujjnyira, a CTG fájásokat is jelzett, én nem éreztem. :roll: Mióta hazajöttem a dokitól, folyamatosan vannak fájásaim, biztos a kézi vizsgálattól.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica megnyugtató, hogy annyira nem rossz a helyzet :) remélem, nem kell hamarabb befeküdnöd, és jobbak lesznek az eredményeid!
Lassan beigazolódik, hogy elsőkből lesznek az utolsók :?: Ha így folytatod, akkor nem fogtok tudni közös szülinapot tartani a 2 kicsinek.

Üdv. Gabi
Vendég

Póki
AZért ez mégis jó,mármint hogy nem toxémia. Én is azt olvastam mindenhol hogy a magas vérnyomi az első jele.
Bár ez sem lehet kellemes, ha a májad széttúrja a kicsike, de ha kibújt akkor gondolom regenerálódil. Mikre nem képesek ezek a csöppök odabent!!Mindenesetre drukkolok hogy ne kelljen befeküdnöd már csak a 2 másik gyerkőc miatt is.

Csillag
most érted izgulok nagyon én is!! Remélem tudsz ma még jelentkezni.
Vendég

Bizony Gabi, lehet mégsem lesz közös szülinap. De így is jó, mert mire megesszük az egyik tortát, kezdjük a másikat! legalább nem romlik ránk! :lol:
Azért aggódok ám a májam és az epém miatt, ugyanis nagyon magas mind a 3 érték, 3x-a a felső határnak!

Gio, köszi a drukkot, csak szerencsém lesz már! Gyere Pumi, adj az optimizmusodból át! :D Szegény gyerekeim, nem is tudom mi lesz, főleg a kicsivel, még látogatási tilalom is van! :cry: A férjem bírni fogja a strapát, miatta nem aggódom, csak a fiam... :cry:

Reggel megint kelhetek hajnalban. :evil:
De jó O'harának, babázik!!!!!! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki, jó, hogy nem toxémia.

Készen vagyok a sterilizálással is, már tényleg nem tudok mit kitalálni.
Lehet, újraolvasok dolgokat, mert néha olyan para van rajtam, hogy semmit nem tudtam megjegyezni abból a sok okosságból, tanácsból, amket elolvastam az itthon töltött idő alatt.

Ma a nyomtatványokkal bíbelődtem, annyira belebonyolódtam, hogy már semmit sem tudok, hogyan kell kitölteni.

A m.helyemen sem tudják, mivel kis cég, vendéglátó,70% pasi, sok év alatt én vagyok a második, aki szülni megy. :shock:
Vendég

Mostmár én is a határaimat döngetem itthon a lakásban.
Péntek óta nem mozdultam ki a fránya betegség miatt, bár már a kiszámíthatatlan ittszúrottszúr miatt amúgysem szívesen pörgök egyedül. De akkor is sok, minden nap felmosok és törölgetek...Még a végén mániás leszek:-)Ugyanakkor a férjem szerint még mindig tea-cvitamin, mert köhécselek...De azért visszaesni remélem nem fogok már.
Úgyhoyg a hét fénypontja, amikor dokihoz és kórházba megyek:-)) Azaz most nem, mert holnap délben találkozom Briellel!

Tényleg Briell, derekad hogy van? Tegnap írtad hogy becsípődött vagy valami.

Judy
szerintem Te már hamar szülni fogsz!!
Most hogy van amúgy? Még a héten kell menned valahova? Vagy ha nem történik szülés akkor jövő héten?
Vendég

Sziasztok!
Gratulálok Zéti anyunak és Zéti apunak az első topikbabához!!! :lol:
Nekem is könnybe lábadt a szemem, pedig nem is vagyok annyira aktív topikoló! Jó egészséget a kis családnak!
És nektek is, lányok! Lassan csak eljön a mi időnk is :shock: :lol:
M.

macianyu

póki lehet csak tényleg elfeküdte és a holnapi labor jobb lessz.de az is lehet hogy te is gyors megszülsz :D hát nálam semmi pedig én is úgy éreztem hogy a kiírtnál előbb érkezik.és volt azóta front is de semmi :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi, a derekam tartja magát :? Elmosogatni is részletekben tudok csak. A holnapi napot nem tudom, hogy fogom csinálni, mert sok helyre akarok menni, de a gyaloglás már nagyon fájdalmas. Régebben is szokott itt fájni a derekam, de bonyolult mozdulatokkal ki tudtam húzni. A hasam miatt viszont nem tudok már úgy mozogni, hogy segítsen :cry: Én amúgy jól elvagyok itthon. Annyi tennivaló akad egy napra, hogy a lassú haladás miatt örülök, ha mással nem kell foglalkozom, csakhogy csigatempóban csináljam a dolgokat :lol:

Póki: drukk!!!!

briell

lányok most olvasom hogy a tonik segíthet beindítani a szülést.a kinin tartalma miatt.

Kép
Kép
anitaaa03

A tonik? Jéé, még nem is hallottam. MOndjuk én nem szeretem. Meg nem is akarnám idő előtt indítani a kicsikét. Végülis ráérünk csajok, nem?
Anita, már csak 10 nap!!

Briell, mosogatógép nem hozzátok érkezett minap?
Vendég

Na befutottam a védőnőtől.Plusz 13kg.ez azért reménnyel tölt el,hogy nem lesz 20.Bár az sem érdekelne nagyon.
Csütörtökön Uh,akkor lesz becsült súlyunk is és méreteink.
Tuti front van,3. napja fáj a fejem.Szerintem hamarosan beindul itt a baba dömping.

A tonikról mintha én is hallodtam volna.Mármint,hogy megindítja a szülést.Fene tudja,mondanak annyian annyit.Én hősisesen iszom a málnalevelet,csináloma háztatrtás,emelgetem Zizut stb.BAj már úgysem történhet!
Vendég

briell még nem végleges a név nálunk sem :roll:
csak azért szeretnék már szülni mert félek a látogatási tilalomtól és persze mikuláskor szeretnék itthon lenni a nagyfiammal.
gio én sem szeretem a tonikot :? azt írják hogy 1 óra alatt 2 litert meg kell inni.meg még a talpmasszázs és a szex ja és a melegvizesfürdő.de az nem tilos terhesség alatt?

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem jövő hétfőn kell újra mennem ctg-re, és utána egyből kedden is meg csütörtökön is. De sztem, ha a hétfői okés, azért rákérdezek, mert a néni, lehet elszámolta magát.

Holnap véremet adom, remélem, nem lesz teljesen szar a leletem.

Gio, te is megkezdted a ctg-t nem?
Neked nem adtak előre egy rakás időpontot? Lehet, írtad már, akkor bocsesz.

Briell, tényleg, nem írsz egy pár nevet, amin gondolkodtok?
Nekem Tamara lett volna, ha kiscsaj, de játszott az Emma, és az Eszter is.
Vendég

Tonikra mondták régen, hogy "magzatelhajtó", anno, mikor bejött.
Illetve, mikor én kicsi voltam és kaptunk "kintről" dobozos ücsit, Anyám mindig ezt mondta a tonikra.

Sógorkám 13-án utazik vissza a hajóra, úgyhogy addig mindenképpen ki kell jöjjön Manócska!

Gio, megértem, hogy kattansz az otthonléttől, de azért nagyon vigyázz magadra!!
Vendég

judyka ezek szerint tényleg beindíthatja?elég sok hozzászólásnál olvastam.ha hétvégéig semmi lehet kipróbálom.végülis szerintem ártani nem árt. :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Mosogatógép itt van, csak sajnos egyelőre a nappali közepén áll :? Várjuk, hogy marad-e pénz hívni szerelőt, mert férjem ennek nem akar maga nekiállni.

Tamara és Emma nálam is volt a kedvencek között, de sajna a rokonságban, illetve barátnőmnél van. Nem elvi kizáró ok, de nekem fura lett volna.

Neveket csak azért nem írok, mert még a családnak sem vagyunk hajlandók elmondani, hogy mik vannak a listán :oops: Talán ha kettő közül kellene dönteni, akkor szavaztatnék, de így még nem. Ja múltkor megint végigmentünk rajta úgy, hogy a férjem a hasamba mondta a neveket, de Picúr meg sem mozdult egyikre sem. Pedig közvetlenül előtte és utána is bulizott. Ez nem tudom, mit jelent, mert múltkor több névnél is "jelzett" . Nagy gázban leszünk, ha egyik sem fog tetszeni neki. :lol:

briell

Gio ha már nincs mit csinálni otthon, gyere hozzám :) itt mindig van. Van ám hátránya is a nagy háznak :( nem győzöm, főleg nem az utóbbi hetek csigatempójában.

Olga csütörtökön lesz orvosunk? Mert ha igen, akkor mennék ismét, hátha nagyobb szerencsém lenne, és akkor találkoznánk is :wink:

Hárman vagyunk még, ahol nincs név..? Egész jó arány :)
Nálunk listán van: Kende, Nimród, Koppány, Csanád, Csongor, Zalán, Örs, Botond, Kolos, Zolta.

Judy Milyen nyomtatványok, és mit szeretnél? Én már átrágtam magam rajtuk, jelenleg a munkahelyemről várom a tgyás-hoz az igazolást, hogy beadhassam.

Üdv. Gabi
Vendég

Judy
igen, múlt héten kezdtem a ctg-t betöltött 36. héten. AKkor vettek vért, vizeletet, kenetet. EZek eredményei meglesznek a héten. Úgy egyeztünk meg a ctg-s nővel hogy akkor a 40. hétig minden csütörtökön reggel 7-re megyek, azaz megyünk és akkor apát is beengedik.
Mert a férjem mostmár totál kész van és Póki nálunk is elhangzott a mondat: add már ide!!! :D Mondjuk ő közben fogdossa is a hasam és kész vagyok attól az eufóriától ami hatalmába kerítette :-)
Emma, Eszter nálunk is játszott, de Eszter már van 2 is, így nem. Meg kiderült hogy férjemnek az EMma nem tetszik, meg a lánya is mondta hogy majd azt szeretné a kislányának. Haha:-) 16 éves :roll: MIndegy. NEm ez utóbbi döntött, hanem mert közbejött vhogy a Dóra.

Briell
szerintem a férjed is meg tudja csinálni a bekötést. Olyasmi lehet mint a mosógép. Erre ne költsetek. VAgy ha van ismerősötök akinek van, inkább hívjátok el őt.

Gabi
Ezek mind annyira király fiúnevek amiket írtál!! Én sem tudnék választani! Legyen eleve 2 neve, hm? :)
Vendég

gabi a Botond nálunk is ott van és szerintem az lessz a befutó is.
briell mi sem hívtunk szerelőt a mosogatógép bekötéséhez annó csak a vízhez kell csatlakoztatni meg a lefolyóba és kész szerintem ha átolvassátok a használatit menni fog a párodnak is.na mostmár megyek megfőzöm a vacsit.

Kép
Kép
anitaaa03

Gio én tiltakozom a 2 keresztnév ellen, nekem is az van, használom is mindkettőt, és piszok hosszú így a nevem, amit viszont nagyon nem szeretek. Ráadásul anyu lánykori neve sem rövidebb, így minden hivatalos iratnál küzdök :evil:
A másik ok, hogy rajtam kívül mindenkinek 1 van a családban, apukának és gyerekeknek is, így nem akarom, hogy most másképp legyen :)

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi, nekem is mindegyik név tetszik, de legjobban a Csanád. Tök jó hangzása van, és talán nem is olyan gyakori mint a többi régi magyar név.

/
lemonsong

A túl hosszú név szerintem sem jó. Nekem alapból jó hosszú volt. Így hogy elé került a né is, még hosszabb. Ennek ellenére van egy név, amit nagyon szeretnék másodiknak adni a kislánynak. Ha úgy lesz, majd leírom, miért.

Nekem a listátokból a Nimród tetszik legjobban. Az nagyon vagány név :wink: A többit mostanában túl sokszor hallom újszülött névnek. A Zolta is jó, bár ezt így még nem is hallottam soha. Bár szerintem én akkor már Zoltánt adnék, mert az olyan szép, persze Zoliként már nem annyira.

Neked van favoritod?

briell

Gratula az első babának születése alkalmából! Isten hozta erre a világra, szerető szülei karjaiba!
O'harának jó babázást, Andrisnak, a hős apukának kitüntetést! (Lehet, hogy a biztatásod páromnak is jól jön majd)
És az egész családnak jó egészséget, sok boldogságot!

Jajj, mire leírtam, 10 perc volt, mert nem látok a könnyeimtől!

Majd jövök még, mesélek a szülésfelkészítésről, tegnap voltunk apával. Most megyünk, veszünk családi autót! :)

Milla

Kép

Kép
millababa

O'hara! Gratulálok! Sok tejcsit és boldogságot kívánok!!!!!!

Mi hétvégén megyünk szülésznőhöz. Jövő kedden elvileg én is kezdem a CTG-t. Ma volt nálunk a konyhás. Hamarosan kezdik a villanyrendszer kialakítását, a csempézést, és végre lesz rendes konyhabútorunk. Szeretném, ha Zoé bentmaradna addig. Remélem ez a tegnap mért 2100 méhszájjal is menni fog. Szeretném mindenki babájának megérkezését látni, mire én sorrakerülök.

A tonikról nem tudok semmit. Nem hallottam még...

Kép
kicsi80

Gratulálok O'hara és Andris a pici Zétihez! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!!!

Lányok tényleg ki lesz a következő? :lol: Nagyon izgalmas!

m&g a névválasztással még mi is hadilábon állunk, pedig max. 5 hét van hátra :roll: Úgy látom mi több dologban is hasonlítunk, nekem is 2 keresztnevem van, így biztos, hogy csak egy nevet adunk a picinek :lol: Mikor hivatalos papírt kell aláírnom mindig emlegetem anyukámat :lol: :lol: :lol:

csillag remélem minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
akella

lemonsong a Csanád szerintem is nagyon jó név, ha fiúnk születne Csanád vagy Csege lenne :wink:

Kép
Kép
akella

Gabi, nekem Kende és Nimród, ami bejön ezek közül.

Köszi kérdésed, pont a foglalkoztatói nem tiszta, mert én dec 1-től szeretném a Tgyás-t, de már holnap megyek kitöltetni a m. helyemre, és azt szeretném, ha nem dátumoznák, mivel csak Babó születése után akarom beadni, a kiegészítő papírokkal. Viszont akkor már nem akarok ezzel szarakodni.
Meg a letölthető dokumentum is mindenhol másmilyen, van ahol 1 oldalas, és külön van a többi része, van ahol 3 oldal.
Szóval, azt hiszem,mostmár csak az a kérdés, lepecsételik-e nekem dátum nélkül.
Vendég

Sziasztok!
O'hara! GRATULÁLOK, és persze a pici Zétinek, és a hős apukának is!

Voltam ma orvosnál, persze nem sikerült elkapnom műtét előtt, így várnom is kellett rá egy jó órát. Előtte persze volt uh és ctg is.
UH-n mondta a csaj, hogy hát nem kicsi, BPD 99 mm. Így én is csatlakozom a nagyfejű gyerekek klubjához. Egyébként rendben van minden, átlagos mennyiségű magzatvíz és 2-es lepény. Aztán persze produkáltunk egy tökéletes ctg-t.
Beszéltem a dokival, jövő héten mehetek megint, hacsak nem történik addig valami, de nem fog. Amikor rákérdezett, hogy akkor jövő szombat, akkor egy pillanatra elbizonytalanodtam...az már mindjárt itt van...jövő szombat. Na mindegy.
tedorka

Na akkor Dorka és Judy, egyformák a babafejek:-)

Időközben elcsíptem Mustyit is a wiwen. még ő sem szült, neki programozott csaszit javasolt a doki jövő hétre.

Mustyi
miért a programozás amúgy?
Vendég

Sziasztok!

Én is gratulálok az első babához O'hara-nak!!! Reméljük hamar elhagyhatja a kórházat, és lesz sok tejcsi:-)

Várjuk majd a fejleményeket!!!

Egyre izgibb a topik :wink: Kezdenek felgyorsulni az események.

Mi most voltunk dokinál, Bpd:101 mm, mi is csatlakozunk a kerek fejű babókhoz, rövid idő van a végéig, nem akarok tágulni, és a lepény már 3-as, tovább fogyott a magzatvíz.. A doki a császármetszést javasolja, ami ellen semmi kifogásom, de kértem, ha lehet keddig húzzuk ki. Csütörtökön kontroll, és szerintem elsején a mi csemeténk is meg lesz.

Mindent megírok majd, várom már nagyon a vizsgálatot és a végkifejletet!!!
mustyi

Húh, jövő héten már biztos több aprósággal gyarapodik a topic:-)

Én ma egész nap aludnék, most csokit kívánnék, de mit ad Isten NINCS ITTHON CSOKIII!!! :o Nem tudom mi lesz velem...
Szval arra ébredtem hogy azt álmodtam szülök, húz a pocim stb. és felébredve úgy éreztem még nem akarok szülni.
Minden órában változik a hozzáállásom, még szerencse hogy nem ezen fog múlni 8)
Vendég

Húúú csajok a hideg is kirázott!!!!!!

Gratula Ohara!Sok egészséget nektek, és sok-sok-sok tejet kívánok Zétinek!

Nem is volt türelmem most visszaolvasni a jóhírtől,de Anitaa tonicos írását elkapta a szemem!
Képzeljétek este azt álmodtam,hogy állok egy hatalmas hűtő elött,és a tonicot nézegetem,hogy azt kéne inni!Érdekes....!Bizti Ajsa üzent,hogy anya igyál tonicot! :lol:
Amúgy ma voltam Uh-án és kiscsajunk hálaIstennek befordult a helyes irányba!!!!Ééén úúúgy megkönnyebbültem,hogy NA!

Ó de jó Oharának!Már ott ringathatja,érintheti csöppjüket! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.24 18:48-kor.
Vendég

Sziasztok.
Megjártam a dokit a C:2222 a dokim szerint bármikor szülhetek.
Amúgy minden oké. Bocsi, hogy nem sűrűn jövök, de tudjátok nekem ott van a Joel is aki még pici így vele is sokat kell még foglalkoznom, bár elég nehezen emelgetem ki már az ágyból, ha egyedül vagyok itthon.
Ha van valami akkor természetesen szólok.

manocskak

Labkat Katával mi lehet? Nem ma nézik a babókat?

Mustyi, teljesen indokolt a császár, de jó, elsején babázol!

Holnap nem leszek reggel, úgyhogy Katáinknak

Boldog Névnapot
, így előre!!
Vendég

Húúúúúúúúúúúúú micsoda hírek!

Andris és Rita: Gratulálunk mi is a kis ZÉTIHEZ! Ő az első fórumos baba!!!! :D :D :D

Dorka: örülök, hogy ma találkoztunk :) Jó volt egy kis nyugtató beszélgetés. És bocsi a pocak simiért, de annyira helyes kerek pocid volt, hogy vonzotta a kezemet! Amúgy nagyon csini vagy élőben, és egyáltalán nem bálna!!!
Örülök, hogy jól sikerült minden, bár jó lett volna együtt várakozni, és dumálhattunk volna, de majd ha jövő szombaton megszülsz, felnézek hozzátok 7-én, ha megyek uh-ra! :D Már ha lehet majd látogatni! Nagyon közel van tényleg :roll:

anita: én jósló fájást egy nappal szülés előtt éreztem első babánál
:roll:

judy: ne siettesd az időt :)

csillag: remélem veled minden ok :shock: bízok benne, hogy valakivel üzensz, hogy ha esetleg bent tartanak!

Velünk pedig:
Nos, ma végül mindent rendben talált Hajdú doktornő. Érdekes volt, mert pont az a hölgy volt az asszisztense, aki tegnap elmérte a kis Bálintot!

Az értékek:
BPD: 92-86
THQ: 88-86
FL: 66-62

Azt mondta a doktornő, hogy nagy babák, és teljesen rendben van velük minden. Dokival pedig épp hogy összefutottunk, mielőtt ment egy csaszira. Azt mondta, most már gyakrabban akar látni, úh 2 hét múlva megint mennem kell uh-ra és hozzá is! Aztán meg majd hetente a CTG miatt. Kérdezte, hogy megnyugodtam, és mondtam hogy meg, de az éjszakám nem volt valami jó :roll:

Egyébként Bálint harántból faros lett!
Szóval növesztem őket tovább hála érte Istennek! :)

Kata
labkat

Sziasztok! Csillag üzent, idézem:

"Szia! Hírek: bejöttünk a kórházba a magas vérnyomás miatt és bent tartanak megfigyelésre. Nst mutat keményedéseket, méhszáj 2111, de a szülés még odébb van. Csillag"

Szegény Drága, remélem hamar kiengedik,legjobb lenne ha már a picurival együtt jönne.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Labkat! Én is örültem, annak meg nagyon örülök, hogy megnyugodtál, és hogy minden rendben! Hát az a csaj, aki ma csinálta az uh-t egészen más volt, sokkal jobb fej, mint aki neked.
Aztán nagy-nehezen sikerült elkapnom a dokit is, vele majd hétfőn találkozom újra.
A pocaksimiért meg egyáltalán nem haragszom, engem nem zavar. Azért Te se panaszkodhatsz pocak-ügyben.

Jaj, remélem Csillaggal minden rendben lesz!

Most próbálok kicsit még tanulni, amíg lehet, és amíg ideférek az asztalhoz. Ma megint sütöttem lekváros buktát, és megint nagyon finom lett, úgyhogy biztos megint híztam egy csomót, de ugye ki számolja...
tedorka

Pókica üzenem Csillagnak, hogy csak nyugalom, kitartás, napok kérdése, és megszületik a várva várt babájuk! Sok-sok pozitív energiát küldünk neki, lélekben vele vagyunk!

Úgy tűnik, felpörögnek az események :) mindennapra jut valakinél vizsgálat, illetve váratlan kórházi látogatás.

Üdv. Gabi
Vendég

Húh micsoda izgalmak és hírek
Drága Csillag, remélem minden rendben lesz!!! Póki ha írsz neki, írd meg hogy nagyon drukkolunk és várjuk a híreket. Én is szívesen írnék, de nem akarok tolakodni, biztos van elég koncentrálnivalója, nem tudom zavarná-e ha többen írnánk.

Kata
nagyon örülök hogy minden oké a fiúkkal!!! És hogy szép nagy babák. És az meg külön klassz hogy még Dorkával is taliztatok :)
Vendég

CSillag hányadik hétben van amúgy?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: