[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Balázsnak és Marcinak jobbulást!!!!

Gyöngyi!
Hu,szerintem 1 óra múlva mérd meg megint,remélem h lemegy neki!!!

Nagyon jók az új díszek!!!!!Hát a ti kari fátok szerintem plakátra való!!!Biztos nagyon szép!!!
Én a horgolt angyalkáért vagyok oda...mamám és tesóm tud csinálni,de hát én mért nem????!!!!Meg kell tanulnom horgolni...
És a nyuszi(ugye az)nagyon király!!!!!Mivel lett kitömve?Lehet h tesómnak megmutatom h na nekem is horgoljon már vmit!Mondjuk egy lovat :lol: Mennyi is volt teszveszen?8 ezer körül,jól emlékszem?

annus11
 
 


zsuzska: én , sterimar be, majd orsziporszuval kiszívom, befogom egyik orrlyuk, szív, másik orrlyuk, szív...aztán ha nátha akkor utána bele nasivinbaby a kis kézi orrszival még nem sikerütl hatékonyan kiszívni sosem :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Zsuzska, köszi, nektek is. Hogy hogy szívjuk az orrát? Sűrűn. :P Viccet félretéve, sterimar, kicsit vár, szippantyúz (jól megforgatva a csövet). Ha makacs a cucc, akkor van a komolyabb beavatkozás (sterimar folyamatosan spriccel az egyik orrba, a másikat szívni, majd csere). De ha nálatok könnyen kijön a csigusz, akkor csak annyi, hogy sűrűn szívjátok. Szerintem.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Zsuzska!
Én sterimart bejutatok az orrába(na ez kihívás a javából...)aztán porszívó!De mikor nagyon taknyos volt Iza egyszer,akkor volt h éjjel negyed óránként szívtam az orrát vagy 2 órán át....ezt mind éjfél tájban :roll: Nagyon el volt dugulva neki....én annyira félekilyenkor h lerakódik vhova....

annus11
 
 


Én a kezdetektől csapvizet használtam forralva .Csak a nagy melegben itattam B.-val. Lényeg az, hogy alacsony legyen az ásványi anyag tartalom. .Okosításon hallottam, hogy időnként érdemes cserélgetni, nem 1 fajtánál kikötni.
Ha fluorid is van benne, nem kell pluszban fluorid tablettát adni. Bár itt is megoszlanak a vélemények persze..., hogy kell-e a fluorid.

Mozza! Én nem aggódnék a súly miatt, szerintem minden baba más ezen a téren is. Az a lényeg, hogy 1-2 hét alatt ne fogyjon. Az sem baj, ha stagnál a súlya... B. volt, hogy 1 hét alatt 2 dkg-ot gyarapodott. Összességében nézd! Pisil, kakil, jó a kedélye. Az is lehet, hogy most a hossza növekszik. Na szóval, no para!

A málnakrém levest már én is kilestem, majd Karácsonyra megcsinálom. Mozza! Te mindig olyan jó kajákat készítesz! Van ötleted, hogy mi lenne jó hozzá másodi fogásként?
Karácsonyfa! Nekünk kék díszeink vannak, meg narancs, citromkarikákat fogok megint rárakni. Egyébként már várom, hogy együtt készítsük a díszeket.
füles33
 
 


sziasztok

üdv az újaknak :D

mi most értünk haza egy jó kis sétából, csak körbejártuk az Orczy-kertet, Pepe bealudt az aprókavicson.

Manora
láttam 2 körül egy anyukát a Baross utcában, a hasán a hordiban lógva aludt a gyerek, mindkét keze tömve szatyrokkal, annyi minden volt ráaggatva szegényre hogy úgy nézett ki mint egy karácsonyfa, csak a csúcsdísz hiányzott a fejéről, nem Te voltál az véletlenül? :lol: :lol: :lol:

megyek :( Pepe ordít és hisztizik

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Annus, nem tudom mivel van kitömve, az kikötésem volt, hogy mosható legyen, ergo valami olyan tömőanyag került bele. De megkérdezem neked feltétlen. Teszveszen 5000 HUF volt+postaköltség (és 35 cm a nyuszi) a néni meg 4000-ért postával együtt és majd' 50 cm-es a tapsifüles :D

Nóri, kitartás neked, Vili jól alszik éjszakánként? Levegőn mennyit vagytok? Mikor sötétedik nálatok? Nem lehet, hogy a sok szürkeség is okozza a nyűglődést? D-vitamint adod neki?

Ja és a védőnő erősen tanácsolta ma, hogy oltassam be magam. Totál káosz a fejemben... :?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Fitie :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor járható már az Orczy kert?Én ma a haller meg a mester sarkán voltam,ott van egy kis zöld a templom körül! :wink:

ja amúgy a kötéssel és horgolással egy bajom van!Egy vonalban prímán csinálom,sálat prímán kötökpéldául!De utána ha szaporítani kell meg fogyasztani meg minta meg fordított,meg lusta és társai...na ott akadok el!
Lehet neten megtanulom....

annus11
 
 


Tinu! B. is ordít időnként, ha nem lát. Unatkozik, vagy ez már a szeparációs szorongás előjele? A hátán fekszik, ordít és ha meglát felvidul.
füles33
 
 


Annus
az hogy járható azért enyhe túlzás, a fele fel van túrva, de a nagyréten és a tó körül lehet azért menni. másfelé is ha terepbabakocsid van :D

Gyöngyi
engem érdekelne a néni elérhetősége, illetve hogy vállal-e még karácsony előtt ilyen nyulat? :oops:
mi beoltattuk magunkat a férjemmel, anyukám is beoltatta magát neki különösen fontos mert nagyon komoly asztmával küszködik

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Jobbulást a kis betegeknek :( :(

Orrszívásban sajna nem olyan régen nekünk is volt részünk. Nekünk semmivel sem jött ki, sterimar, fluimar, navisin sanft stb. semmi sem segített. Krupp miatt kórházba is kerültünk megfigyelésre és ott nekünk azt mondták, hogy először 10 perc párásítás salvus vízzel, vagy fiziológiás sóoldattal a gyerek orra előtt, utána sterimar, majd orrszívás és végül a nasivin. Ezek után ha szörcsög 15 perc múlva ismét meg lehet próbálni az orrszívást.

Karácsonyfa: nálunk arany és piros színű lesz, plusz szeretnék rá sütni mézecskalácsot. Attól + karácsonyfától olyan fantasztikus illat van az egész lakásban, hogy csak na.

Rita és Iván
rlehoczki
 
 


Sziasztok!

Én is itt már egy ideje, csak nem tudtam reagálni, most meg már elfelejtettem :) nem lényeges

Üdv az újaknak!

Mirának, Marcinak, Benjinek és a többi kis betegünknek jobbulást! :)

Lara visszafejlődik, nem kell a főzi, csak a tej, gondolom pár nap és fordít rajta, nehogymár unatkozzunk :)

Mi is beoltattuk magunkat, csak még a szezonálissal nem, de Édua már csütörtökön azt is meg fogja kapni :)

szofi nálunk is volt, hogy túl korán fürdött a gyerek 6-kor evett 7-kor fürdött, és nem értette miért kellene aludnia, mikor nem álmos és nem éhes, mert a felállás: pancsi kaja szunya :), így akkor később újra próbálkoztam a tejjel és aztán bealudt 8-kor vagy fél 9-kor :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Rita nálunk a mézeskalács nem jut el a fáig:), és díszíteni sincs türelmem, pedig mennyire más úgy :)

orrszívás nálunk egyszer volt: akkor sterimar, orrszívó utána orrcsepp, szerencsére neki jó folyós és áttetsző volt, úgyhogy csak nátha volt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jaj, betegeknek jobbulást!!!!
Gyöngyi ez a nyúl nagyon jó.

Védőoltás infl. ellen:
először nem akartam, aztán a múlt héten úgy bef...stam, mindenki megkapta a családban, a kicsi meg a Prevenart fogja.A környezetemben orvosok is oltatják a gyerekeiket, azok is akik term. gyógyászkodnak. Ez volt az utolsó lökés...Peti abszolúte meg sem érezte, semmi különös nem volt vele, én a jó eüs anyja a saját oltásomnál pánikrohamot kaptam :roll:

KARÁCSONYFA: Végre nagy a lakásunk, elfér egy hatalmas karácsonyfa Peti örömére:)Díszítésnél nem fontos az egyszenszín, inkább az összhang.Nekem. Régen karácsonfadíszítő akartam lenni :D :D :D :D
zili
 
 


zili igen nálam is a gyerekdoki szemlélete volt a döntő, ő is beadatta mindkettő gyerekének mindkét oltást, pedig ő még gyógyszerellenes is :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:39-kor.
Vendég
 


Influenza elleni oltásról akartam még írni: ma mi is megkaptuk a férjemmel a malac ellenit is meg a simát is. A kórházba a tüdőgyógyász főorvos azt mondta, hogy érdemes a simát is, mert volt egy képzésen és ott azt mondták nekik, hogy a sima influenza sokkal durvább lefutású lesz, mint a H1N1.

Ildi, én egyszerűen megoldom a mézecskalács kérdést: eldugom a férjem elől :D A randákat megkapja, a szépeknek meg keresek klassz dugihelyet :D Hogy a fán milyen hosszú ideig fognak élni, azt még nem tudom. (jó szúrós fát keresek, mondjuk borókát) :D :D :D
rlehoczki
 
 


Zsuzsi!
Hát én ne lógatom a fejét...Iza is ide oda forgatja...türelmesen kivárom amíg eljutok az orráig...picit lefogom a fejét,én egyedül szívom ki neki,ő fekszik az ágyon,én meg felé térdelek 8)
Na remélem ezt senki nem képzelte el 8)

Gyöngyi!
Ja csak úgy érdeklődtem!Amúgy írtó drágák ezek a fonalak...főleg ha vmi bio pamut vagy hasonló!De annyira szépek vannak!!!!!Csütörtökön elugrom a hobby boltba,be kell szereznem 1-2 dolgot! :lol: :lol:

annus11
 
 


Én meg csak úgy tudtam neki szívni, hogy az ölemben volt, egyik kezemmel a ballal lefogtam a kezeit és szorítottam a gyereket magamhoz, a másikkal meg próbáltam betalálni az orrába :), de ha így sem menne valakinek, szorosan takaróba betakarni, meg így nem tud hadonászni, bár sok gyerek megszokja, de addigra lesz vagy 4 éves, mire magának is kiszívja majd :)

Rita ügyes vagy! :)

Megyek fel kell keltenem Larát, Éduáért el kell menni az oviba, ezt úgy útálom szegény gyerek :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Marcinak és Balázsnak jobbulást! :( Gyöngyi, majd írj hogy változott a hőmérséklete! Oltáskérdésben mi is ott jártunk 2 hete, ahol te. Ez egy kötelező folyamat :D

Orrszívást passzolom, még sosem kellett (kopp-kopp-kopp) de AM már volt lázas, abban nagyon profi vagyok... :?

Köszi a vizes válaszokat, először váltunk sima ásv.vízre, majd csapvizet forralok.

A karifánk gyerekkoromban színes volt, de mostmár az összerendezettebb színkombinációhoz vonzódok és szeretem a természetes anyagokat (szalmadísz, narancs)

Kép

Kép
adraci
 
 


Orrszívásnál én oldalt lefekszem mellé, magamhoz szorítom, moccanni sem tud :oops:

A porszívót kapcsold be először :D
Lógatásról még nem hallotam.De azt el tudom képzelmni,hogy háton fekvő fejét ágyról lelógató gyerek orrába könnyebb betechnikázni a szívót.
zili
 
 


Jaj,olyan hangulatos lakásdíszt találtam tavaly horror áron, idén sk megcsinálom.Kell sok-sok babérlevél, fahéjrudak-olyan 5 centisek, sok narancskarika.Ezt felfűzni, 1 jó maréklnyi babérlevelet összerendzni, átszúrni, utána 1-2 narancskarika, 2-3 fahéj és ism.

keresek képet is.Illata is fantasztikus.
zili
 
 


Én is úgy hallottam, hogy párnára rátenni a gyerkőt úgy, hogy onnan lógjon a feje. Vagy oldalra fordítva a fejecskéjét.

Úgy tűnik a Germicid levitte Marci lázát (tiszta csatak vizesen kelt fel) de egyfolytában sír és ÚGY, ahogy nem szokott. Most kicsit szopizott aztán megint visszaaludt (ez persze lehet a Germicid hatása).

Fitie, megkérdezem a nénit vállal-e még ilyen nyuszkót és jelentkezem, OK?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi
nagyon szépen köszönöm :D
jobbulást Marcipánnak, remélem semmi komoly

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Gyöngyi, gyerekorvos a környéken?mEGÜTÖTTE A "FÜLEMET" EGY KIFEJEZÉS.
zili
 
 


Zili, mire gondolsz? Holnap mennénk 6 hós vizitre. Össze akartam kötni a kettőt.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaj Zili!Tiszta idegeslettem!!!!

Nézzétek!
http://tunderlatta.hu/kategoria/allatkak.html

annus11
 
 


Gyöngyi, ha elkülönített a betegrendeléstől a státuszvizsgálat, akkor szerintem ne menj oda beteg bébivel.Inkább akkor a rendelésre.Ami megütötte a fülemet, az az, hogy 'nem úgy sír, mint szokott' .Lehet persze, hogy nyűgösebb, mert lázas, de ez oylan izé, hát hogyis írjam, nem kell rémülni, de ez olyan fontos infó lehet.Na, nem akarok én ijesztgeni.
zili
 
 


A rendelőt azért hoztam föl, mert lehet, hogy más is kpott időpontot egészséges-rendelésre.

Jaj, inkább priviben kellene?

Gyöngyi, semmi vész, csak belénkverték, ha az anya furcsa viselkedést észlel( auszékony, vagy fölpörgött, vagy nemúgy sír stb. mutassuk meg orvosnak.)
zili
 
 


nem úgy :oops: :roll: :oops: . Na, dugul drzili :roll: :roll: :roll:
zili
 
 


Zili, köszi, minden infó fontos :-) Megnézem hogy ébred, aztán meglátjuk. Igazság szerint (ezt azok is tanúsíthatják, akikkel már találkoztunk) Marci soha nem volt egy sírós bébi (se hasfájós nem volt picinek, se a foga nem kínozza még, se szimplán hisztis sírása sincs), ezért nekem minden fizikai rosszullétből származó sírás, hogy úgy mondjam szokatlan. De nagyon odafigyelek ígérem és ha úgy veszem észre nem javul a helyzet, akkor lépek. Köszi :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Zili!
Szerintem ez hasznos infó mindenkinek!!!Gyöngyinek meg különösen!!!
Mondjuk sima státusz vizsgálatra én se vinném betegen...lehet h tényleg egy telefon nem ártana dokinak!

Az é lányom sokszor van felpörögve,mellesleg...de sose aggódtam!De rá is nézek,Marci elég közel volt hozzá 8) Alig tudtam letenni ,e azóta meg alszik... :arrow:

annus11
 
 


Na Iza alszik....szerintem hideg front van!Akkor szokta ezt művelni!Feje nem meleg :wink:

annus11
 
 


Köszi, mindenképpen felhívom a dokit holnap reggel, nem viszem alapból a státuszra, igazatok van.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hahó! Na, én is átestem ám ezen a gondolkozomaszuri dolgon. Csak már jó régen. Eleinte nem akatam semmiképp, de már lassan 3 hete be vagyunk oltva. Még azon gondolkozom, hogy Samuval mi legyen??? Én eddig őt nem akartam oltatni... :?: :?: :?: :?: :?:

Gyöngyi, Marcibnak is jobbulást akkor! :)

Hú, sziasztok, Rita és Hajni! Még nincs itt az utolsó óra, sztem akik még nem tatték meg, csatlakozzatok hamarhamar, ha szeretnétek velünk tartani! Én mindig hívogatlak benneteket, hadd legyen egy kis sikerélményem itt a végefelé! :) Örülünk, hogy Rita és Hajni megérkeztek. :)

Van 1 ötletem. Lehet nagyon butaság, de láttam, annyira haladunk a 900. oldal felé, mi lenne, ha addig mindenképp maradnánk? Legalább vmi kerek lenne, mert a 888-at tuti elhagyjuk, pedig vicces, hogy itt tartunk. Ha meg már 900... 1000? Na jó, csak felvetettem, tetszenek nekem a számok. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Oké.Meg jobban értem így a szokatlan sírást is:)Hát ha nyugismarcijedi nem nyekerél, hát persze hogy furcsa:)Egyébként a fejhangú sikítósírás gond.A folyamatos.Jobbulást nektek.
zili
 
 


Réka, aztaaaa, ügyes Lilla!

Sziasztok Rita és Iván, én mint az egyik legutóbbi csatlakozó, üdvözöllek a fórumban! :) És szia Hajni és Áron!

Zili, juhhú, Nektek is gratula!

Mozza, tényleg ne aggódj, ebben a korban Marci is ilyen volt, Lilivel semmi gond, súly ugye megduplázva, hallgass dokinénire :) Kövekhez gratula! Karácsonyfa nálunk nagyjából tarkabarka, gömbök nagy része piros és arany, de jönnek hozzájuk régiek, meg mindenféle egyéb dísz. Hú, mérésről szerintem lekattanhatsz lassan :)

Hehe, Hunccutka, "csak" 400 grammot? :D Marci anno 20 grammot egy hónap alatt, és egészséges volt. Következő hónapban meg megint fél kilót, szerintem a 400 g teljesen normális.

Gyöngyi, Marcinak jobbulást! Zsuzska, Balázsnak is! Orrszívózást mi is hasonlóképpen csináltuk, csak próbáltunk vagy háromféle orrsprayt, legjobban az Otrivin Baby jött be. Regő egytől kéthónapos koráig náthás volt.

Mondjátok már meg nekem légyszi, mert mindenfélét hallok, Ti meg már túlvagytok rajta: Prevenart egyszer adják be, vagy többkörös? És ha több, akkor mikor?

Voltam én is Disneylandben, azaz Tescoban, bodykat vettem Regőnek és egy mikulásos hosszúujjú pólót, és nagy pirospont nekik, mindenki jöjjön ide babával vásárolni!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


http://velvet.hu/poronty/2009/10/16/placentamaci/

Annus, itt meg egy maci.. Erős idegzetűeknek...

Kép
Kép
zili
 
 


Pöttyös labda, a prevenar oltások száma életkor függő.Tehát minél fiatalabb a gyerek, annál több kell, régen talán 3 is ha 2 hósan kezdték, de három éves gyereknek elég 1 is,,nem tom mennyit változott az ajánlás ezügyben.
zili
 
 


Csak gyors bekukk, mert Dani elég nyűgös, apa meg meccsen természetesen.

Izát Isten éltesse sokáig! Boldog 7 hónapot neki!

Adri! Úgy hallottam, hogy a mentes Szentkirályi babavíz. Szerintem azt adhatod neki.

Mozza! Semmi gond Lili súlyával szerintem. Ilyenkor már stagnálhatnak, sőt fogyhatnak is. Mármint az sem feltétlenül baj. Sokat mozognak ugyebár.

Elfelejtettem, hogy mit akartam még. Na :arrow: , majd még jövök!

Üdv az újaknak!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Marcipán nagyon gyorsan gyógyuljon meg és Balázska is! Mirának puszihegyek!

Annus, te fotóid a tegnapi taliról???

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!

Először is üdv a még nálam is újabbaknak! :P

A beteg babáknak mielőbbi gyógyulást, mamáknak kitartást!

Dóri, sajnálom én is a büntit, remélem sikerül intézni vmit.

Az álló babáknak gratulálok! Mi még messze vagyunk ettől. A tegnapi nap fénypontja: fürdés előtt elkezdte szopogatni a nagylábujját. :lol: :lol: :lol:

Hizással kb ugyanaz a helyzet nálunk is, mint Mozzánál. Johanna is stagnál, és szinte szó szerint olvadnak róla a hurkák. De úgy látom, hogy közben kezd izmosodni. (pocak,combi) Bár igazából nyakra gyúr, mert még nem bir egyedül felülni, csak a fejét, egy kicsit a törzsét emelgeti. Körbenéz, minden rendben, fej vörösödik, majd letesz. :roll:

Edua még tőled akartam kérdezni a fa etetőszékről. Nekem az annyira szimpatikusnak tűnt, mert én emlékszem gyerekkoromban nagyon szerettem kis asztalka (hokedli) és kisszék társaságában rajzolgatni, ügyködni. Vagy a mai gyerekek már nem üldögélnek el egy asztalka mellett? :roll: Másoknál sem jött be?

Ja, a barack nálunk is fagyasztott, de mindig csak picit veszek ki belőle, és úgy látom nincs gond vele.

Az oltáson még én is hezitálok, nem tudom meddig... :roll:

Erika :roll:
p.erika
 
 


Haho,

üdv a legújabbaknak!

Pepe cukiii, Réka és ifjú-Zili meg nagyon ügyik!
Zili: karácsonyfa díszítő :lol: :lol: hát mellékállásban én is vállalnám :wink:

Gyöngyi!
Anita ötlete nagyon jó egyébként, -ami a körmödet illeti- (sajnos nekem már nagyon sok körmös bajom volt/van...), de ha Te nem mered tűvel átszúrni, akkor a sebészeten "megcsapolják" és ha kijön a cucc, akkor nagyon esélyes, hogy megmarad a körmöd! Mert azért a lábköröm nagyon lassan nő, és ha nem muszáj, minek megszabadulni tőle?? Ja, ez a művelet 2 mp és EGYÁLTALÁN NEM FÁJ!!! :wink:

Marcipánt sajnálom, remélem, hamar meggyógyul kicsi Padavan :?

Mozza,
azért felnőttnek is babavíz: hát az nagyon drága, nem? Mi olyan 140-160Ft-ért vesszük a Jana literjét kb. A felnőtt ásv.víz meg azért 100-120 Ft/1,5l. Pont most gondoltam rá, hogy talán nemsokára leállunk mi is a babavízről (meg a sterilizálással) és kap forralt vizet. Viszont én meg a csapvízről hallottam, hogy nem jó, mert tök sok hormon van benne, mert azt nem tudják a szennyvízből kitisztítani. Én nemtom, nem értek hozzá... Zili esetleg? :roll: :roll:

KépKép

Kép
hase
 
 


Köszönjük a kedves üdvözlést Szofinak, Annusnak, Gyöngyinek, Fitienek, Dórinak, Timinek, Orsinak és azoknak, akiknek a nevét még nem tudom.

Ha még maradtok pár napig itt a babaneten, Annus szavaival élve AKTÍV fórumozó szeretnék lenni (ez életem első fóruma :shock: ), de ha nagyon újként nem nyerek bebocsátást az új helyre, ezt is tökéletesen megértem. :oops:

A Prevenar oltást egy éves kor alatt két részletben, egy éves kor után egy oltásban adják be, nekem azt javasolták, hogy ha nem járunk aktívan közösségbe akkor elegendő egy éves kor után beadatni.

Néhány kép a hat hónapos Áron Bendegúzról. Kép Kép Kép
sunset26
 
 


Hase! Nekem meg pont azt mondta az orvos hogy ne adjak babavizet, hanem forraljam a csapvizet. Na mindegy! Most már tényleg nem tudom.

Még akartam dobni egy képet. Kanalazunk!

Kép

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Sunset,
jaj Áron is de cuki! És milyen nagy srác!! Apujára v Rád hasonlít jobban?

Orsi, hát mindenki mást mond bakker... Mint az új oltásokról is pl... no comment..
:roll:

KépKép

Kép
hase
 
 


HASE, VÍZÜGYBEN ELÉG SZÉLES A VÉLEMÉNYEK LISTÁJA.

Itt egy fórum erről.


http://velvet.hu/poronty/2009/06/24/fiz ... a_babanak/


Most olvastam, hogy a gsk vakcináját betiltják.Pandremix nevű, h1n1 elleni split vakcina.

http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy ... gsk-297390
zili
 
 


Köszi, Zili, mindjárt el is olvasom! 8)

KépKép

Kép
hase
 
 


Na igen, ezen a hormonos dolgon már én is sokat agyaltam. Majd lehet, hogy a férjemet ráugrasztom, hogy vizsgálja már be a munkahelyén itthoni csapvizünket, van-e benne hormon.
Minden forgalmazó a víztisztítójára azt mondja, hogy az övé a tuti, aztán legyél okos.
füles33
 
 


Hase!

Egyértelműen egyikőnkre se hasonlít, apa is én is barna haj, barna szem, Áron Bendegúz szőke haj, kék szem :)

Az arcformája inkább apára hasonlít, de olyan huncutul mosolyog, mint én mosolyogtam gyerekkoromban. Anyukám hozott múlt héten fényképet, amelyen kb. fél éves voltam, és arra tényleg hasonlít.

Üdv!
Hajni és Áron
sunset26
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: