Folyt.
Párom köszöni a köszöntéseket, átadtam mindet.
Boboka, húúú, Nini felcserélte az éjszakát a nappallal...

Próbáld meg napközben keltegetni éjjel meg nem beszélgetni vele, hanem csak a legszükségesebb dolgokat tenni. A kialvatlanság nagyon rossz.
Kata, mensi. Nekem már 2x megjött és mindkétszer első 2 nap iszonyat mi mennyiség jött (szülés után nem volt ennyi), de 3. napra már normál, aztán 5.re el is múlt. De nem görcsöltem.
Viki, végre te is itt újra!!!!!

Barátnőddel nem beszéltél? Jelentem nem vagyunk betegek és már úúúgy taliznék veletek (is). Most még olyan szép idő van, nem jöttök el vmikor? Remélem Timiék is seperc alatt túl lesznek és akkor ők is csatlakozhatnak hozzánk.
Könyvecskét naná, hogy ebayen lőttem.
Édes hajas baba, ollan szééép.
Pöttyös, gratula Regő hatalmas alvásaihoz. Ügyike!
Apikád

Nem lehet eccerű...
Timi, nekem 2 gyerkőcös fotózási instrukciók kellenének (milyen ruciban, milyen pózban... stb) vagy ha tudsz mintákat mutatni az is nagyon jóóó. Kéne gyártanom ilyen tesós képeket a naptárra...
Ha meggyógyultok eljöttök???
Tara, Annádnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Babcika, Jancsika milyen szótfogadó. Asszrm meggyűlne a baja a lányommal.
Brumi, nem mondod hogy ennyire tecc neki az a kép!
Astrid jobbulást a skacoknak. Bízzunk benne semmi komoly nem lesz.
Mabe, nagyszemű Molli.

Nekünk is ilyen akváriumos FP pihiszékünk van, csak más a huzata.
Móka, Momóról is micsudi jó képet raktál fel.
Lina, Viki fürcsis képe is tecc.
Móni, küldtél Petrának sms-t? Múltkor én is írtam neki privit de nem válaszolt... már én is gondoltam írok neki vagy hívom... remélem nincs semmi baj náluk...
Anna, 5 centi!

az nem semmi. nemsokára lehet cicafarkat csinálni.
Peppino, majd jövő szerdán kell újra Pécsre mennünk egy újabb vizsgálatra, ami után valszeg már kicsit okosabbak leszünk... remélem...
Nagyjából végigértem, bocsi akinek nem reagáltam. Most ledőlök kicsit, aztán meg vacsira halat sütök... após tegnap fogta... nyami.