[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Azta!!!Lilla baba is de ügyi!!!!El vagyok képedve :shock:


Jaj süt a nap!!!!Hurrá!!!


Kari aji:szerintem ma eldől a pontos dátum,aztán remélem 1-2 napon belül eldől h ki tud jönni!ha ez megvan,akkor tovább intézkedünk!Majd az lesz h mindenki feldobja a címét a blogba és akkor titokban marad h kinek viszi a postás és kinek a mikulás az ajándékot,ha érthető voltam 8) de erről majd később :arrow:

Dóri!
Akkor dec2án meg nálatok?Dobsz majd címet?És akkor lehet oda is jelentkezni!

annus11
 
 


Niki: Hát, passz. :lol: Talán a nagyobb gyerekes anyukák tudják.

Mi úgy döntöttünk, egyelőre nem tesszük még lejjebb a rácsot, most középső állásban van, már csak nem tornássza ki magát. :roll:

Na, megyünk reggelizni-ebédelni. 8)

Réka

rekap
 
 


Írtam Renynek!!!
Azt írta h az éjszaka egész jó volt,már jobban kap levegőt is Mira!2-3 napot mondanak h addig benn kell maradniuk!!!De próbál alkudni még 8) Átadtam neki a sok puszit! :wink:

annus11
 
 

 
 

Lilla baba is nagyon ügyes!

Olvasom, hogy véget ért a szavazás, én egyik helyet sem ismerem.
Annus! És miért merült fel mindig a költözés? B. is kiszemelte a papucsok mellett a gurulós szék lábát magának.

Valaki írta, már nem tudom, hogy ki, hogy skype közben bekapta a babája a mikrofont. B. is előszeretettel szopogatja.

Na megyek, mert a ded újságot olvas.
füles33
 
 


Sziasztok!

Jobbulást Mirának! Szorítunk,hogy mihamarabb meggyógyuljon! +++++++++++++

Izának boldog 7. hónapot!!! Vasárnap már mi is betöltjük! :)

Kis Mikulások nagyon édik!

Hanna ma negyed 8-kor ébredt! :shock: :) Eddig ez a rekord. Este 8-kor már aludt.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Dóri!

Nagyon sajnálom a radart.
Mi is fizettünk büntit még május elején, bár nekünk "csak" 25e volt.
És bizony én hiába írtam, hogy méltányosságra hivatkozva csökkentsék a büntetést, nem lett kevesebb. A részletfizetési kérelmünk meg annyit ért, hogy engedélyezték, az átfutási idő miatt egy hónapot csúszott, de ugyanúgy 25e-t kellett fizetni egyben.
Persze próba szerencse, és szorítok, hogy ti ne így járjatok. (lehet, hogy összegtől is függ- na meg elbírálótól)
Egyébként olyan bagatell helyzet miatt, hogy más rendőrök is azt mondták, hogy ilyen nincs is, nevetséges.
Mondjuk én nem nevettem, amikor fizetni kellett.

Karácsonyig 1 hónap, Iza meg épp 7 hónapos! Csupa kerek fordulós nap! Sok boldogságot neki!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Lilla csúcs! Látom, Csongor csak jó hatással volt rá tegnap. :)
Nem is írtam, hogy persze, hogy Tüci bealudt a HÉV-en, még szerencse, hogy az uram kijött elénk a Batthyányi térre és leszedte. Mondjuk felébredt és utána itt kukorékolt este 10-ig. Még nyávogott nekem, mikor akkor már elvittem aludni, hogy ő nem akar, mert Pingut néz a youtube-on. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu :lol: :lol: :lol: Iza is elaludt,még a megállóban!A villamoson ébredt fel csak 8)


Füles!
Áh passz,vki kitalálta és mentünk,nem tom...de máshol azért nem vagyunk ennyien,csak max 10en....

Ma még itt vagyunk minden képpen!!!!Anita férje jóvoltából készül egy saját oldal 8) Ha jó lesz akkor oda megyünk át,ha nem,akkor marad az általam már említett 2 oldal egyike! :wink:

Igen!Iza szent estén lesz 8 hónapos!És hármasban töltjük itthon :oops: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

A változatosság kedvéért ismét egy zugolvasó vagyok! Szinte elejétől fogva nézegetem a fórumot, eleinte időm nem volt becsatlakozni, később pedig már nem akartam bepofátlankodni, látva, hogy milyen klassz kis csapatot alkottok.

Mivel én is első babás kismama vagyok, nagyon sok segítséget nyújtottatok ezalatt az 1 év alatt, elűztétek a paráimat, és nagyon sok kérdésemre így látatlanba és ismeretlenül is válaszoltatok. :D :D

Az imént nagy sajnálattal olvastam, hogy elfogtok költözni :cry: :cry: , ez az információ erőt adott, hogy legalább egy köszönöm erejéig bekuksizzak Hozzátok. :lol: :lol:

Egy-két mondatot írok magunkról, hogy legalább tudjátok ki olvasgatott Benneteket. :lol: :lol:
Dunaharasztiban élünk, Iván kisfiam május 26-án született, sajnos császármetszéssel (lábára volt tekeredve a köldökzsinór), 53 cm-el és 3000 grammal.
Jelenleg 7200 gramm körül van, és nem a nagyétkűek táborát szélesíti. :D Elejétől fogva pótolnom kell neki a cicit, de még a mai napig szopizik. Nemrég kezdtük el a hozzátápit, de sajna a gyümölcsökön kívül mást nemigen fogad el. Édesszájú egy kicsit a lelkem :lol: Jelenleg fogalmam sincs, hogy hogyan kedveltessem meg vele a zöldségeket. Max ha sehogyan sem megy, kiköltözünk vele a trópusokra, a banánfák tövébe. :lol: (a baj, hogy a meleget sem szereti) :lol:

Ennyit röviden rólunk és még egyszer köszi a sok-sok jó tanácsot.

Üdv: Rita és Iván
rlehoczki
 
 


heló Rita és Iván!!!óóóó akkor mi sokat járunk felétek!! Délegyházán lakik Lili keresztanyuja :lol:

Képetképet!!!!!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Rita,
üdv itt! Látom, még mindig vannak zugolvasók... :lol: :lol: És Iván sztem tök jó súlyban van!

Renyéknek sok-sok gyógypussz, remélem meggypzi a dokikat, h minél előbb engedjék haza!!!

Gyöngyi,
K elleste Marcitól a hogyanverjükleabögrétanyalábára c. mutatványt... :? :? "Szerencsére" a bögre a lábfejemen landolt, így a körmeim hiánytalanul megvannak, de a fájdalom nem volt kisebb (meg a kék-zöld-lila-fekete folt se) :?

Gyógypusszok amúgy felénk is jöhetnek. Amitóa K térdel/áll, egyszerűen nem tudok minden pillanatban/esésnél ott lenni, úgyhogy most már egy szép kék bibi ékíti a homlokát, és szeme alatt is van monokli (előbbit az ágy sarka, utóbbit az asztal lapja okozta).

Szofiék,
minitalis kérdésre válasz?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hát én nem tudok naprakész lenni

Mniki, napközbeni altatás: nálunk is egyre nehezebb, tiszta nyűgös, nem jó semmi, fáradt de nem akar aludni. Nálunk csak az működik, ha hasra fektetem az ágyában, és paskolom a fenekét. Ez 10-15 perc alatt elringatja. Mondjuk Berci soha nem tudott egyedül elaludni, ezért fejlesztettük ki ezt a módszert.

Szkitty, Berci is 2x szopizik még éjjel, kb. 3 óránként.

Annus, jók azok a képek, és hogy eszik már! Boldog 7. hót (És már csak 1 hónap karácsonyig!)

Szofi, én az 1. lehetőséget választanám, mi is így csináljuk, fürdésig játék, séta, bevásárló központ, Tesco, kínlódás, időhúzás, stb. Aztán fürdés, szopi, alvás.

Lilla nagyon ügyes!

Nóra
manora
 
 


Akkor ezennel (ha nem haragszotok meg érte) kérek minden egyes zugolvasót hogy még a költözés előtt jelentkezzen, mert utána már késő!! mi (azthiszem) szívesen fogadunk Titeket és tökjó hogy még mindig vagytok!!!szóval tessék előbúúújni!!!!!!MOST!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Izának boldog 7. hófordulót!

Szofi! Alíz mindig későn elalvó volt, hiába próbáltuk előbbrehozni az altatást nem ment. Nála ez alapbeállítás. Bocs, nem lelombozni akartalak! Azért próbálkozzatok!

Pénteki sétálós talit hányra tervezitek, mert lehet, mi is csatlakoznánk?

Kari aji talira nekünk sajnos csak a 10. jó, 11-én lesz a ház garanciális bejárása, itthon kell lennem.

Annus! Hogy csináljátok ezt a fűtést? Nekünk múlt héten lett meg a használatbavételi, így most karácsonyányi ajándékként megkapjuk az éves rezsiköltségről a számlákat. Eddig ugyanis semmit nem tudtunk a nevünkre írni. persze, minden hónapban félretettünk rá valamennyit, avíz, villany nagyjából stimmel is, de, majdnem elájultam, a fűtés havi 25ezerre jön ki, pedig új építésű ház, saját kazán, két radiátor működik a lakásban és max. 21 fok van.

Kép

Kép
hean
 
 


wáwáwáw Lili kapirgálja a habtapit, égnek áll a szőröm!

Kép
Kép
mniki84
 
 


hean, mi egy éve lakunk itt é még mindig nics haszn.vételi, csődbe ment az építető, nincsenek leplomálva az órák, aszocpolos határidő lassan lejár...és 10e a fűtésünk (pedig 46nm, tökúj, egyedi)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hean!
Havi 25????Ez vmi ált.?Előleg a fűtésre?Vagy mi a szösz????Esetleg az órátok rosszul mér...nem tom hogy jöhet ki.Nekünk most lett bevizsgálva az is,szóval biztos jól mér!

annus11
 
 


hello,

Izának boldog 7. hónapot! :P

Mirának továbbra is drukkolok, hogy minél hamarabb otthon legyen! Reny pedig egy hős!

Dóri, Daniról nem sok képet láttam még, azért ilyen nagy nekem a változás! Még márciusban rossz helyen parkolt a férjem a kocsimmal és mire visszaért, várta egy cetli... Én írtam levelet, hogy menjenek már a fenébe, nem volt tiltó tábla, stb, stb. Persze nem válaszoltak azóta sem, de a levél jött, hogy mi a fiz. határidő :roll: Így nem volt más választás: fizetni kellett. Ilyen természetesen velem nem fordulhatott volna elő, mert én azt hiszem 100%-ig betartom a közlekedési szabályokat. Szóval egy levelet megér a dolog!

Kitty, ma már 3/4 8-kor kelt AM, szóval nyugi, ti is fogtok még tovább is aludni! 8)

Szofi, én nem tudok túl sok okosat mondani, mert AM már 8-kor alszik, de én el tudom képzelni azt, h Csani későn fekvő típus már babaként. Akkor meg nem sok mindent lehet tenni, de a 6 után ébrentartást, meg a fürcsi előrehozását kipróbálnám!

Lilla nem semmi! :shock:

Állati király lett a málnakrémleves! Mozza :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Niki!
A mi kivitelezőnk is csődbe ment....még jó h a ház már elkészült...A használatba vételi mért nincs még meg????

Rita és Iván!
örülök h bejelentkeztetek!!!!!mi meg harasztiba akarunk költözni majd egyszer :wink:

Iza nem alszik...hulla fáradt,de ha leteszem csak ordít...most itt van az ölemben és azt mondja h puuuuuu 8) így viszont hogy rántom ki a húst.....

annus11
 
 


Csajok, mi van akkor ha AM tápszerét nem babavízből, hanem énásványvizemből készítem :?: Uncsi már, hogy a boltokban itt nincs, ott nincs, nem olyan van, amit venni szoktunk... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus valamit jól csinálsz!Mi is sok gázt fizetünk!Az uram majd megkérdezem és írok vissza,csak nincs itthon!

Rita és Iván!De jó h előbújtatok!Képet mutatsz??

Niki :lol: Hanna is szeret kapirgálni!

Renynek és Mira babának puszi!Remélem hamar hazaengedik őket!Azért jó h már sokkal jobban van a pici lányka!

Hanna alszik,én meg gyors főzök neki egy kis hamit!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ezt muszáj felraknom:)


Kép
zili
 
 


Anita!
kertesben persze h sok a gáz!!!de nálunk a lakásban csak villany van,gáz csak a kazánhoz kell,az meg közös.meg jó lehet a szigetelés...jobb ötletem nincs! :wink: :lol:

Adri!
Azt hiszem a nitrát és nitit tartalmat kell nézni a víyben,az ne legyen benne és akkor adhatod!

annus11
 
 


Zili, jól látom, felállt? :shock:

Annus és mennyinek kell benne lenni? :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


nem kell benne lennie :lol:

Zili :shock: :shock:

annus11
 
 


Annus az addig ok!Csak furi h mi annyit fizetünk mint Anyumék a 2x akkora házhoz! :wink:

Zili nem semmi!

Már minden baba áll??Hanna csak akkor ha álítjuk!Mondjuk kézben meg kirugja magát,nem akar ülni soha!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Adraci, fél éves kor után nem muszáj se forralni,se babavíz, de szsavmentes vízből alacsony ásványianyag taralmút válassz neki.Olyan 500-600 mikrogr. össz.ásv. tart. A Na is alacsony legyen,olyan 20 - 30 mikrogr.-nál ne több.

Pl Szentkirályi, sima Jana, Naturaqua, Nestle aquarel, Óbudai, Mizse
zili
 
 


Anita, AM még nem áll, de nem is ül! :D

Aha, akkor egyáltalán nem lehet benne. Akkor nézhetem a vizeket... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


na itt a pontos leírás a vízről! 8)

annus11
 
 


köszi Zili! 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát áll.Mi is meglepődtünk, olyan lusababa volt hónapokig, tegnap meg addig erőlkdött, amíg sikerült:)


A mi távfűtésnk télen 70.000, nyáron 25000 volt.Szerencsére levált a ház, most saját kazán van, számla még nem jött
zili
 
 


Zili, Vitalinea forrásvíz? 225,9mg ásványi a. és 4mg Na

Kép

Kép
adraci
 
 


Halihó!

Visszaolvasni csak ezt az oldalt tudtam.

Adraci!
Én múltkor u.ezt megkérdeztem a dokkertől, nemcsak a nitrit és nitrán tartalom a fontos, hanem a kalcium is.
Ő azt mondta, hogy vagy sima csapvizet forraljak, vagy mi is álljunk rá a babavízre, és akkor nem kell külön venni baba és mamapapa vizet. Áll. a vesekőnél sem jó a sok kalcium...úgyhogy nálunk most mindenki babavizezik... :roll:

Reny és Mira...úúúúúgy sajnálom, nagyon drukkolok nekik, még belegondolni is szörnyű. :(

Üdv az újaknak!!!! Gyertek velünk!!!!! :roll:

Lili hízása stagnál.....már totál kész vagyok...pedig szépen eszik...ált. 900g/nap fölött + tea
Átléptük a 7 kilót és megálltunk...hol 20g-mal kevesebb, hogy több, de nem hízik....kb. egy hete semmit.... :?
Dokker szerint oks, ne aggódjak....
De én szeretném ha hízna!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Adraci: Mi sima csapvizet használunk forralva már elég rég. A dokinénink szerint ez teljesen rendben van.

Dóri: Ha nem jön közbe semmi, mi is mehetünk hozzátok talira? :)

Niki: Szerintem mindenképp kérj egy időpontot a Lakatosnétól, mutassa meg nektek a bölcsit, ismerd meg őt is. Attól hogy Lakatosné, még nem biztos hogy roma. Én is ismerek fehér bőrű és származású Lakatost! :)
Aztán valójában szerintem nem az intézményvezető származása a döntő, hanem a csoport összetétele és a gondozók személye. Legalábbis nekem fontosabb lenne azt látni, hogy ki van a gyerekemmel egész nap és kikkel játszik, mint hogy az igazgatói irodában ülő ember milyen származású!

Annus: Gázszámlába ügyesek vagytok, mi ennél sokkal többet fizetünk sajnos :(

Ficus ma céklázott. Ez eddig kimaradt, de nagyon ízlett neki! Most ebédutáni szunya van, így van egy kis időm visszaolvasni és reagálni. Konyhát kell gyorsan összekapnom, mert elvileg jönnek hozzánk DU.
Minket ma reggel megint a védőnő keltet és megint kint maradt. Nem hiszem el, hogy nem tud bejelentkezni! Sebaj, mostmár legalább azt tudom, hogy keddenként próbálkozik, így ha nem kerül elő a héten akkor jövőhét kedden reggel várjuk díszmagyarban :D (Tuti akkor nem fog jönni!)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Mozza!!!

Már hiányoltalak!!!!
Szerintem se aggódj Lili hízása miatt!!!!Jó génekkel van megáldva! :wink: A doki meg biztos mondaná ha vmi baj lenne!!!Benne bízol,nem?!Akkor no para!!!Most már egyáltalán nem kell annyit hízniuk!!!!Azt hiszem 1 éves korukra kell 3szorozni a szül.súlyukat!
Meg is néztem,akkor Lilinek 2 kilót kéne híznia az elkövetkezendő fél évben :wink:
Kövek távoztak?

annus11
 
 


mozza: Ficusnál is volt ilyen. a 4. és az 5. hós méreckedés között épp csak 400 grammot hízott, aztán a 6. hós méreckedésre meg 1100-at. Azt mondták nekem is, hogy természetes ha lelassul mostmár a hízása, nem lehet mindig egyenletes.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Köszönöm szépen a kedves fogadtatást!

Mniki, Délegyháza valóban nincs messze tőlünk :D

Annus, Dunaharaszti szerintem is tök jó hely, csak ajánlani tudom, bár mi is csak most tavasszal költöztünk ide. Férjem a IX. ker-ben én pedig a XI.-ben laktam előtte

Mozza, enyém gyerek sem hízik, az elmúlt 2 hétben totál stagnál a súlya, de dokinéni nekünk azt mondta, hogy ez ilyenkor már teljesen természetes és csak a havi hízását nézzem (legyen valamennyi kicsi). Azt mondta, hogy ilyen idős korban lemozogják már a bevitt energia nagy részét.

Lányok! Nem sikerül sajna képet feltennem, számítóges béna vagyok. Majd a férjemet megkérem, hogy tanítson meg kicsinyíteni

:D :D
De addig is az iwiwen megtaláltok minket Pintyőke-Lehóczki Rita néven :lol: :lol:
rlehoczki
 
 


Köszi csajok!
A hiányolást is Annus! :D
Követ távoztak-koppkopp. :D

Én még mindig mérem Lilit, minden kajánál..... :roll: :oops:
Azért bosszantó, mert tényleg sokat eszik, és ő még nem mászik...szóval nem értem, hogy hogy mozogja le.....
Azért jó lenne, ha legalább apránként, de felfelé menne a súlya, és nem stagnálna.....

1 éves korukra 'kell' triplázniuk....húúúúú...én a 9 kilót reméltem hogy az idén elérjük....de nem úgy néz ki.... :?

MÁS:
Milyen lesz a Karifátok??????? Színes, vagy 1 tónusú???

Kép
mozza
 
 


Halihó Csajok!

Mirácskának jobbulást!

Szia Rita, jó hogy jöttél, mostmár maradj, ha itt vagy, és van kedved!

Minitali: úgy látom a minitali nem is lesz olyan mini! :lol: :lol: Én még nem 100%, hogy megyek, de szerintem miért ne jöhetnétek?? :D Bangla, te mondd ki a végső szót! :lol: Meg akkor Barbival beszéljétek meg, hogy mikor és hol, és akkor látni fogjuk, hogy ki tud csatlakozni!

Dóri, én még szervezkedek, hogy tudjak menni hozzátok.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza, a mienk színes, de az is volt mindig. Én lélekben gyerek maradtam, és azt szeretem...Nekem az az igazi. Az egyszínű engem a plázákban a sznob boltok kirakatára emlékeztet, a színesnek van otthon-hangulata... :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ismét egy zugolvasó! :) Én is a kezdetektől zugolvasója vagyok a fórumnak. Kezdetben azért nem csatlakoztam, mert a terhesség végéig dolgoztam, így csak hétvégente tudtam visszaolvasni, miután megszületett a kisfiam, ismét nem volt lehetőségem az aktív részvételre, mert egy komplikált szülés után nagyon kevés tejem lett csak, és az első két hónap a tejért való ádáz küzdelemmel telt el. Szerencsére két hónap kemény munka után ez a probléma megoldódott. :D

Aktív zugolvasó csak 2 hónapja vagyok. Első gyermekes tapasztalat és minden közvetlen segítség nélküli anyuka vagyok, így kérdések nélkül is nagyon sokat segítettetek nekem, és sokszor erőt adott, hogy közületek többen is hozzám hasonlóan 5x-6x keltek minden éjszaka. Köszönöm nektek!

Néhány mondattal bemutatnám magunkat, hogy tudjátok, nem csak rossz szándékú zugolvasók vannak itt.

Budapesten a XIV. kerületben élünk, Áron Bendgúz május 22-én 2880 grammal és 53 cm-el született, most kb. 7200 g és 68 cm. Két hete kezdtük el a hozzátáplálást, és szerencsére eddig minden ízlett neki. Már nagyon ügyesen tud ülni támaszkodás nélkül is, és két napja próbál felállni.

Még egyszer köszönöm nektek a sok-sok segítséget, melyet az elmúlt két hónapban kaptam tőletek.

Üdv! Hajni és Áron
sunset26
 
 


Na halihó!

Azért remélem szóltok ha zártak leszünk! :roll:

Üdv az újaknak!

Izus boldog 7. hónapot! Jesszus pepi hogy repül az idő!

Nincs egy perc nyugtom sem napok óta! Vilikémet kicserélték! Tiszta hiszti, nyűgi, nem jó sehogy! Nem akar aludni, hadakozik az álommanókkal, szóval égnek áll a hajam!!! Most is üvölt a kiságyában, de most egy picit "kínzom"! Nekem is kell egy pár perc yszünet, vagy nem? Na mentem, mert megszakad a szívem! Pusszz

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri, kitartás!

Hajni, üdv! Milyen szépen gyarapodott Áron a kezdeti nehézségek ellenére, gratulálok hozzá! Hozz magatokról képet!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na a mi karifánk ilyen volt tavaly:A nagyobb az szolnokon,a kisebb pesten!Szolnokon tavaly újítottunk be díszeket,mert 20 éve ugyan azok voltak....kissé untam!A pesti meg most is hasonló lesz szerintem,nem merek nagyot venni h a földre tegyem....A díszek meg csak pár évesek,nem szoktam újakat venni mindig :wink:
Kép
Kép

annus11
 
 


Hi-hi!
Sztem nálunk a karácsony "technikai okok" miatt elmarad!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Most a legfontosabb: Mirának sok-sok puszi. Remélem hamar meggyógyul. Patrikkal mi kétszer jártuk meg a kórházat brinchitis és tüdőgyuszi miatt, de nem féléves volt :shock: (1,5 és 2 évesen). És még akkor is szörnyű érzés volt. :( Nagyon drukkolok.

Dóri: Nekem is tetszett az éneklés, és Nórinak is, pedig az én hangom elég gáz...
Ok. Akkor tied a fölső. A méretét nem néztem. :oops:

Gyöngyi: folyamatosan tájékoztass a lábad állapotáról. Izgulok, hogy Te és a körmöd ne váljatok el egymástól.

Szofi: Csani homlokán látszik valami a dohányzóasztal sarkával való találkozás miatt?
Tegnap nagyon sérülős nap volt. Basszus. :?

Réka: Lilla nagyon ügyesen felállt!!!

Karitali: Nekem mindkét nap jó.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Üdv Hajni és Áron!Örülök h ti is bejelentkeztetek!!!!

Nóri!!!!
Kitartás!!!Amúgy ma vagy 3szor írtuk le h költözünk! :wink: :lol:

És minden AKTÍV fórumozót várunk az új helyen is!!!!! :wink: Ami holnapra szerintem meg is lesz! 8)

annus11
 
 


Sziasztok!

Marcipán lázas :-( Popsiban 38.7 = 38.2
Szerintem megfázítottam tegnap :? Köhögés (még) nincs, kicsit taknyos. Na csak szólni akartam, hogy bár szerintem nem fertő betegség, hanem az anyja hülyesége...de azért mindenki legyen résen, akivel tegnap puszizkodott, ráfeküdt, ráfeküdtek stb...
Olyan kis bágyadt szegényem. :-( Adtam neki egy Germicidet, most alszik. Mennyi idő alatt kell(ene) hatnia?

Zugik, gyertek és meséljetek. Iván és Áron, két újabb erőteljes férfinév :D Dunaharaszti tőlünk sincs oly messze.

Dóri, úgy tűnik a december 10-e lesz a befutó. Megpróbálod valahogy megoldani?

Anita, köszi a körömfúrásos tippet :shock: de én inkább megválok tőle. Ha menni, akar hát menjen :roll:

Zili, még egy álló gyermek??? Kezdem azt hinni, hogy táltosokat szültetek, ó ti előrehaladott anyák :lol:

Annus szép kis karácsonyfák, a narancsos különösen tetszik. A mi fánk színes, olyan bordós meg vidékies-countrys-népies (sok keresztszemes díszünk van). Ezeket újítottam be idénre:
Kép
Jaj és elkészült Marci karácsonyi ajándéka, mutatok képet (végül nem a teszveszről vettem meg, hanem meghorgoltattam egy nénivel :-)):
Kép
Tudom-tudom nem egy Jedihez méltó, tesztoszteronos ajándék, de szerintem nagyon cukker.

Mira baba továbbra is szorítunk, hogy minél előbb otthon legyetek++++++

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:39-kor.
Vendég
 


Most olvastam csak: JediMarcinak is jobbulást!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: