[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szofi, így, h minden lehetőséget kizársz, nehéz ötletet adni. :lol: Sztem el fog múlni ez az időszak, nekem úgy tűnik 3-4 hét egy-egy "szakasz". Vagy ne hagyd aludni, értsd: játszatok vele, legyen ölben, nézze a vacsit etetőszékből stb., szal ne tudjon elaludni. (Ha este f7-ig nem alszik el Blanki, utána én már nem hagyom, persze nem nyüszít, akkor engedném. Mondjuk a napokban ha 3 x félórát alszik napközben, nem csak 2x, az jó.)
Vagy, aludjon, aztán játszhat az ágyikójában, de ti nem segédkeztek, nem dumáltok hozzá, villany leó stb.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


szofi, nálunk is ez volt a gond, fürsi előtt alvás volt és utána kipihenten randalírozott, mi kicsit előbbre húztuk a fürcsit 8 helyett f8ra, és kicsit megpróbáltam lefárasztani...játék, nézelődés, kézben cipelés, pép evés, anya mosogatás-nézés, apával hancúr, aztán f8ra már KO volt, gyors fürcs-szpp, és kb 5 perc alatt aludt... :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Az esti elalvás nálunk is kritikán aluli pár napja!
7 körül fürdik, kaja, és beájul. Felébred 1/2-1 óra múlva, aztán 10-11-ig randalírozik. Nem hajlandó sem enni, sem aludni, sem játszani, csak vonyít folyamatosan. Semmi sem jó neki. Aztán ha elalszik, akkor is kel párszor. Aztán hajnali 3 körül vagy kér enni, vagy nem, de mindig ébred. Utána 5-1/2 6 körül reggel, aztán nyomja 1/2 8-ig. Szóval nálunk sem a legjobb a helyzet!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Valaki belinkelné nekem, hogy hol lehet venni ilyen nyomtatható, pólóra vasalható matricát? Kösziköszi!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mirának gyors gyógyulást kívánok én is.

Szerintem gyermekem kancsal, bár volt kitől örökölnie, mert én rettenet kancsal voltam. Most már szerencsére csak akkor vagyok bandzsa, ha fárad szü. nélkül a szemem. Na mindegy, majd megmutatom szemésznek.

Mniki! B. is 4-6 között kel vmikor enni, de Ő sem alussza át egyhuzamban a 12 órát. Cumi 2-3x vissza és alszik tovább. Bár amikor a férjemé az éjszakai műszak, szte. nem ébred ennyiszer sem a cumihiányra. Igen. 3 alkalommal még szükséges, min 4 de inkább 5 dl. Persze én sem mérem, mennyi az annyi. 1 nap mértem még mennyit is eszik, pár naposan. Csak gondolom, hogy megeszi 5-6 szoptatásból az 5 dl-t.

Tinu! :D Nálunk is értelmiségi káosz van, én simogatva teregetek :oops:
füles33
 
 


Trixi,

Sztori 1: gyermek a vállamon, én két pofára zabálom Tinu isteni diós sütijét és Barbival dumálok. Az gyermek meglengeti a hátam mögött álló cserepes virágot (és mint utóbb kiderült ezzel együtt egy bögrét is) én ijedtem megfordulok, mit rombol a gyerek, bögre lábamon landol (így utólag belegondolva: marha gyors vagyok :shock: :lol: )
Sztori 2: háton fekve plüss csirkével harangozás=csirke földhöz csapdosása. :D

Fiam ma hisztis, hiányoznak neki a csajok (Izának konkrétan belemarkolt a popójába, hiába no, a fiam már most egy szexisten :oops: )

Zsüci, hogy értékeled Kamilla tegnapi szocializációs gyakorlatát? :-)
Szerintem nagyon rendben volt, érdeklődött, nem sírt sokat (csak egyszer, amikor rávigyorogtam), nagyon kis helyes volt.

Szofi, mivel Csani nem egy nagy nappali alvó, szerintem kicsi szunditól is jól kipiheni magát. Nem próbálkoztok meg azzal, hogy 7-kor fürdettek és addig megpróbáljátok ébren tartani? És ne hagyd sírni, ha nem akarod, de nekem az sem tűnik frankónak, ha megszokja, hogy este 11-ig játék van.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Izusnak boldog 7 hót!!!!!!!

Dóri,írj méltányossági alapon kérd,h legyen kevesebb a bünti.Írj kérelmet.Azt elbírálják,megadják,írd bele az összeget is.Ezt egymás után csináld meg 3x és máris 5 ezer csak a bünti.
Sógorom rendőr,meg sok barátunk,így onnan tom.

Mennem kell..

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Izának boldog 7 hónapot!

Mi a helyzet a szavazással?
füles33
 
 


Na, igen, csajok, köszi... Anikó, nem úgy értettem, hogy kizárom bármelyiket, hanem , hogy melyikkel mi a bajom, és miért nem tudok választani :oops: .
Valószínű megpróbálom a fürcsi-alvás kicsit előrébb hozatalát. Mert az tény, hogy ha gyerek éjfélkor fekszik, akkor se alszik f8-8nál tovább, megnézzük, hogy fordítva hogy működik...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus,megetetem a lányokat és küldök privit!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


füli :D köszönöm, annyit tuti megeszik 5-ból megvan a 1000ml is szerintem, tegnap csak 4volt, de majd szétdurrantam :shock:

szavazás lezárult, költözünk!

gyöngyi, na kiváncsi leszek Lili fel akarja e majd szedni Marcit, ő nagyon szociális, szóval minden babát imád és megy ismerkedni, és simogat olyan kis szemkikaparósan :oops: :lol: meg fület tép, prrba nyúlkál és játékot elszed, mostanában ráül az egyedre :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok! :)
Jó reggelt!

Izának boldog 7 hót! :) Isten éltessen benneteket! :)

Pumuklii, én még nem írtam, de sztem is abbahagyja Kolos a sopisztrájkot, csak győzd kivárni... Danó is csinált ilyet elég sokszor, de egy idő után megtanultam, hogy majd eszik, amikor akar... De akik voltak tegnap látták, hogy ő aztán nem követeli a kaját... Már kb 2 órája ennie kellett volna, amikor úgy döntöttem, hogy na akkor most egyél, fiam, akkor sem evett túl sokat. És ez még a sztájk idején rosszabb. Szóval ne aggódj, ő is jól van, semmi baja. Kolos meg majd rájön, mi hiányzik neki! :)

Hát, a bünti még nem biztos, mert papír még nincs róla. De sjanos akárhányszor ilyen volt idén, mi mindig kaptunk... Vhogy bennünket mindig megtalálnak... Már fizettünk eddig összesen 75.000 Ft-ot... Veletek nem fordul elő? A minimum bírság is már 30.000... Részletfizetést lehet kérna, azt engedik is, de kevesebbet nem lehet fizetni... :cry: :cry: :cry: Ez van. Figyeljetek, ne szágudjatok, de azért a 65 km/h nem igazán száguldás... :roll: :roll:

Szofi, én tuti azt csinálnám, hogy akkor az esti időszakba iktatnék sok anyázást (mármint időtöltést anyával), hogy érezze jól magát, de lefáradjon. Nem tudom, előtte mikor alszik, talán azt az alvást lehetne későbbre tolni, de ha nem, akkor húznám ébren vele még, és a fürdés-szopi-lefekvés lenne a napzárás már úgy, hogy ő fáradt eléggé. Ki tudják magukat pihenni egy jó kis játékhoz elég hamar... :lol: Hát, légy okos...

Gyűlik, hogy kinek nem tudom megírni a nagyon fontos privimet. Reszkessetek, azt hiszem, ma lesz rá módom... Bangla, Zsüci, Kutyafüle.

Szép napot még egyszer!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri! B. is ilyen, én is csak gondolom, hogy ennie kéne. A Papája ilyen, több felvonásban eszik, én kipukkadásig is képes vagyok enni! :D

Mniki! Apukám is szokott így hívni. :)
füles33
 
 


Anita, most olvastam... De akkor erről miért mondják azt, hogy nincs semmi engedmény sehogysem??? Mert mi próbálkoztunk. Korábban is... Csak ezek szerint nem elégszer??? Akkor ez is olyan, mint az a hirdetéses oldal Kutyafüléékkel? Ha sopánkodom, de befizetem, akkor így jártam? Tuti, hogy engednek? Új rendszer van... :roll: Mert ha igen, akkor mindenképp próbálkozunk majd.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jaj, el is felejtettem írni, hogy a húgom szabadnapos lesz dec. 10 és 11-én is (csüt-péntek)!!! Szóval gyorsan döntsük el, hogy kinek melyik nap nem jó és aztán súlyozva döntünk.

Kutyafüle, nektek nem lesz pesti vásárlós túra? Nem jó valamelyik nap?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi, jó a kérdés, én azt hiszem, nem hagynám éjjel játszani, de hogy mit csinálnék vele, azt nem tudom... erőszakkal mégse lehet elaltatni egy gyereket. A fürdés előbbre hozása és addig nem alvás jó ötlet, de ha akkor is felébred és játszani akar éjjel, akkor mi lesz...?

Gyöngyi, szexisten :D

Szavazás lezárult, költöztök? :( én is...? :oops: hova, mikor?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


SZofi: hmm, Csongor detto ezt csinálja, de már elég régóta. Én meg elfelejtettem tanácsot kérni. :lol: De mivel Tüci is csak fél 10-10 körül vihető ágyba, ezért nálunk kézenfekvő volt a megoldás, hogy akkor Csongor se baj, ha akkortájt alszik el. Illetve annyit szoktam bepróbálkozni, hogy fürcsi után általában elalszik CSongor és ha felébred, nem viszem ki a szobából (ott már ugye félhomály van), hanem megpróbálom visszaaltatni. Szopi stb. Ha nem megy, nem megy, nincs mit tenni, kicsapom még a gyereket, hadd másszon. Vagy felteszem a hátamra, jöhet egy kis esti mosogatás, ének, dajdaj. Tegnap pl. nem aludt el fürcsi után, mivel egész úton hazafelé aludt. De nyüszögött a földön, látszott, hogy azért fáradt. Így a hátamon volt egész este, kb. 9 körül aludt el. AKkor letettem. Még kétszer megébredt addig, míg Tücit is ágyba vittem, de visszaaltatható volt egy kis szopival.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi: 10-e részemről. Asszem 11-én workshopon kell lennem. :roll: De én aszittem, hogy az szombat... Na mindjárt megnézem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi! Én is korábbi időpontra hoznám a fürdést. Volt már, hogy 6-kor fürdettünk. B. van, hogy csak 2x alszik. Mi ha már 3/4 6-ig nem alszik, inkább már nem hagyjuk, így kimarad a 3. alvás. Nyűgös már, az igaz, de megpróbáljuk ébren tartani, de annyira nem hancúrozunk hogy túlpörögjön. Sajnos, ilyenkor sokszor kimarad az esti meséje, már nincs hozzá hangulata. Ilyenkor bealszik a cicin este, alig eszik. Így kb.2- 3 óra múlva felébred, szerencsére csak eszik és alszik tovább.
füles33
 
 


Szofi nálunk is előfordul ilyen, én azt csinálom hogy bent maradok olyankor vele a szobában ahol nincs nagy fény és próbálom csititani avagy csak minimálisat beszélek vele aztán rá cicire újra és be alszik le kiságyba.Nálunk általában f8-8kor van fürcsi és alvás.

Na nekem meg kifogyott a gáz szóval nemtom mikor lesz igy kaja, hivtam apát.


Hoztam egy képet én is.

Kép

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Gyöngyi: megnéztem, valóban 11-én megyek workshopra. Mivel az egész napos, ezért én biztosan nem tudnék aznap menni. :cry: Szóval nekem csak a 10-e jó. Dórinak hogy is volt? Neki melyik volt a jó?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tegnap elmentem a Kenguruba szétnézni esernyőkocsi ügyében. Mondta az eladó, hogy Ő nem ért a babakocsikhoz, menjek vissza du., akkor vannak a fiúk. Ők tudják, melyik mit tud. :shock: De legalább arra jó volt átbumlizni a várost elől gyerek, hátul hátizsák, hogy megtudtam, átdátumozható az utalvány. Lejárna egyébként dec. 31.
füles33
 
 


Ági, ezt a vigyooooort!!!! :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Ármin de édes!

Meg a Petya miku is cuki!

Dóri,igen írj mindenképpen!!!Jó kis szívhezszóló levelet,kérelmet,h épp tél van sok a rezsi,meg h pont munkanélkül vagytok meg van 2 kiskorú baba,stb....ők elngedik szinte mindet,vagy jelképes összeget kérnek!!

Szofi,én alvásra nem is írok,mert az nálunk már már kiborító mindkét lányka rászéről.

Megyek szalad a ház,én meg nem érem utól! :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na itt!!!

Igen,a szavazás lezárult!Költözünk!!!A mai nap eldől h hova!Természetesen jön mindenki!!!Remélem akar is jönni mindenki :wink: :lol: :lol:


Még Anitával konzultálok a költözésről,mert lehet van egy lehetőségünk.Ha az mégse,akkor v anyatanya v mamanet!De minden ide ki fogok írni!!!!!Kis türelmet kérek 8) :mrgreen:


Szofi!

Nálunk is volt ilyen,egész konkrétan mi 6 kor fürdettünk,kaja és alvás.Na most ez úgy alakult h kb 6 kor fürdés,kaja és utána jön ki ide és szórakoztatjuk,vagy ő magát!És ha látom h elfáradt megy az ágyba(enni már nem eszik ilyenkor)!Van h nehezebben alszik el,de ez a foga miatt van.8ra kb mindig alszik amúgy!És lényegében mindegy h a fürdés előtt mennyit aludt.


Niki!
Éjjel nálunk szintén a fog miatt változó!Normál esetben szépen alszik,max 1-2szer megébred de vissza is alszik,csak én minden neszre felébredek :roll:

Gyöngyi!
Megvan a popsi fogdosós kép is!!!Ha lesz időm akkor töltöm a blogba a képeket!!!! :wink: Apának meg mutattam mi folyik a talikon,el volt képedve 8) Szóval Marcinak minden jedi erejére szüksége lesz ha erre jár :lol: :lol:

Pepe miki is tündéri!!!!Akkor ő is egy kis segítő?Nahát :shock: :lol: :lol:


Köszönjük az Iza közsöntéseket!!!!És hát igen,a 7 az szerencsés szám,ideális a fogak kibújásához :lol: :lol:

annus11
 
 


Gyöngyi,a körmöd fúrd át tűvel és akkor nem esik le,mert kijön a cucc alóla!! :)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekem jó a 10-e és a 11-e is, szóval mindegy!
Lányok, köszi a sok hasznosat.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tali: nekem az lesz, hogy amit a többség szavaz dátumot, arra próbálom meg megoldani a nagyfiam elhelyezését, és ha sikerül, akkor mennék.

Anyatanyán lehet hozzászólásban szavazni :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Jaj Anita,ez nem hangzik vmi jól...átfúrni??? :shock: :oops:


Adri!
Neked akartam még írni h igen lelkiismeretesen fizetem a számlákat,az az első!Nem tudnék aludni se ha nem tenném meg,hiszen igénybe veszek egy szolgáltatást,azt ki kell fizetni!Más se hitelbe vásárol a boltban,na meg én is pipa lennék ha később jönne a fizetés :wink:
Amúgy meg rosszul volt megállapítva a gázdíj előleg,még az előző képviselő jóvoltából...akik ugye ellopták a társasház pénzét és még a számlákat se fizették be.Így most 20 ezer a közös ktg havonta,mert ki kell fizetni még egyszer mindent.... :evil:
De!Az előnye a társasháznak h olcsó a fűtés!!!Le se merem írni h tavaly az össz fűtésem 7 ezer Ftomba került :oops: És 1 évre a melegvízhez 24 ezer Ftot fizettem gázdíj gyanánt!Na inna a túlfizetés! :wink: Amúgy most se fűtünk csak a hálóban,mert ott fürdik meg alszik Iza!Magunknak ennyit se fűtenénk!A többi szobában nem is megy a fűtés 8)

annus11
 
 


Tali!
Nekem is mindegy h 10 v 11!Vhogy úgyis eljutok :wink:


Timi!
Igen,tudom 8) Pár helyen már megfordultam fórumokon :oops: sokat költöztem már minden felé :roll: :lol: Vagyis közölték h költözünk!

annus11
 
 


Annus, ezt hogy csináljátok? Én tavalyelőtt télen, még panelban havi 21000-t fizettem fűtésre, iszonyat. 53 m2 volt a lakás. A Tietek milyen társasház?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


na csajok van egy ciki helyzet...a bölcsi s témában... a bölcsivezető vezetékneve Lakatosné...hmmm, NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK! :twisted: :shock: :roll: :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Timi!
Ez egy újépítésű társasház,saját kazánunk van,Nem tudom h mért nem kell fűteni...de nem is érdekel 8) Bizti fűtenek a szomszédok,nem tudom :lol: :lol: Amúgy a havi 7 ezer is occso lenne,de így,h összesen ennyi egy fűtésidényre pláne jó 8) Most pl 25 fok van a nappaliban úgy h nem fűtünk 8)

annus11
 
 


Niki!
Válassz másik bölcsit,ennyi!Max többet kell menni :wink:

annus11
 
 


Hihetetlen :) ja, újépítésű, saját kazánnal az jó, nekünk 30 éves panel volt, akkor még szigeteletlen, távfűtéssel. De a 7000 akkor is extrém, extrém jó :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


:lol: :lol:

Jaj Iza beindult...addig pörög amíg el nem jut a kiszemelt helyre...ha arrébb teszem akkor meg fel van háborodva!!!Na de a gurulós szék kerekeit nyaldosta az előbb is!!!És vagy 2szer betámadta az alsó polcot a TV alatt...ami tele van újságokkal...tegnap mondtam h onnan el kell pakolni sürgősen :? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

annus11
 
 


Sziasztok!

Látom, költözünk. Örülök, hogy ez nem a nyár végén zajlott le, mert akkor most nem lehetnék itt. 8)

Szofi: Nálunk már kb. egy hónapja későn fekszik le Lilla baba (értsd fél 11 és éjfél között valamikor), amióta ez van, megszűntek a játszós éjjelek. Nekem ez így nagyon megfelel, én úgyis bagoly vagyok. Lehet, hogy Csaninak is csökkent az alvásigénye?

Gyöngyi: A puszilkodós kép csúcs! Marci még a szemét is behunyja közben - lehet, hogy csak megijedt, mi lesz ebből. :lol:
A körömleválás nagyon rosszul hangzik. :shock:

Dóri: Sajnálom a büntit nagyon, nem is tudtam, hogy ilyen nagy összegeket rónak ki mostanában. :? Murphy törvénye, hogy egyszer jutsz el talira, és akkor is megjárjátok...:roll:

Annus: Fogas 7. hónapot kívánok Izának! 8)

Pumuklii: A szopási sztrájkról: http://www.lll.hu/node/278
Jól összefoglalja a lap alján, hogy mit lehet tenni. Nálunk kb. 1 hétig tartott, szörnyű volt. Nekem az vált be. hogy úgy szoptattam, hogy közben járkáltam vele. Fájtak is a kezeim a végén nagyon. Éjszaka nem mindig volt szükség cselre, néha simán szopizott félálomban. Kitartást kívánok!

Ha minden igaz, akkor ma lesz Disneyland :lol:, a férjem mai útvonalába esik egy jó kis kilós Háda, úgyhogy elvitetem magam turizni. :)

Réka

rekap
 
 


Niki, miért baj a Lakatosné??? Én ismerek több Lakatost is. Színesebbet és fehérebbet is... :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Csak a 10. jó, Tinu? Mert nekem a 11. az elképzelhető... De maradjatok a 10-ben, majd vhogy lesz.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na, el is felejtettem írni, nekem is mindegy, hogy 10. vagy 11. a mikulásos tali.

Ma reggel Lilla baba így fogadott:

Kép

Réka

rekap
 
 


Na, én is itt.

Szilvi,
köszi még 1x a vendéglátást, gondolom az ottfelejtett cumin már nem lepődött meg senki... :lol: Írok majhd, h mikor tudok menni érte!

Annus,
BOLDOG 7. HÓT IZÁNAK!!!! (sok-sok foggal)
Láttam, költözünk. :? Hm.
Dobnál egy gyors listát, h ki jön Gyöngyihez karipartira? Csak hogy tudjam, h az én húzottam ott lesz-e, vagy postáznom kell neki... Címet blogba lehet tenni?

Gyöngyi,
nekem csak 10-e jó karipartira.
Szocializáció: na igen, tegnap egész tűrhető volt. De ha gonoszkodni akarok, sztem azért, mert már elég gyorsan megy neki a helyváltoztatás, így nem aggódott annyira, hisz ha bárki inzultálja (értsd: hozzáér, rámosolyog), gyorsan el tud slisszolni... :lol: :lol:

Szofi,
ilyen evés-utáni-feléledés nálunk is előfordult párszor (pl. tegnap, mikor az evésbe már félig bealudt gyereket férjem telefonja felébresztette) :evil: Én a magam részéről beletörődtem, és szórakoztattam, míg el nem kezdett ásítozni. Akkor aztán cumisüveg a szájba, és szundi! :lol:

Dóri,
nagyon jó volt tegnap az éneklés!!!! Várom az üzit... A büntit illetően pedig tényleg kérjetek méltányosságot!

Bangla, Szofi, Barbi,
sétálós minitalihoz én is csatlakozhatok?

:arrow: megnézem a fotókat!

Kép

Kép
zsüci
 
 


dori, blogban van...miért is gázos a helyzet! ha színes akkor vérciki megkérdezni :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ez a Disneyland-duma, Szofi, Réka!... :lol: :lol: :lol: Jó szórakozást!

Nagyon cukik a miki-jelmezes manók. :)

Anita, akkor rimánkodunk majd. Köszi! :) Hátha. Majd azt is beleírom, hogy láthatják, amíg tudtam, megfeszültem, de befizettem. Most nem megy, egyszerűen nem.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki! Én a helyedben hagynám Lakatosnét, viszont valamelyik délután bevárnék és leszólítanék egy szimpatikusnak tűnő anyukát a bölcsi után. Szerintem több infót szereznél tőle, mint az intézményvezetőtől.

Réka

rekap
 
 


Karácsonyi talira nekem is a 10. jó.

Réka, Lilla baba nem semmi! Nekünk is lejjebb kellene rakni az ágyikóját, járókát már átszereltük. Nem mintha felállás-veszély lenne. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Áááááh, megtaláltam, Niki! Eddig nem vettem észre a sok képtől... :) Hát, én a bölibe is az oviba is elnéztem, ami esélyes volt. Kérdezd meg, van-e nyílt nap, én nyílt napokon voltam bent, akkor minden látható lesz. :) Az ovinak pl. nyílt hete lesz januárban, amit Samunak kinéztünk. Ott a helyem! :) Okosan nézelődsz, korán kell kezdeni!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


réka, de okos vagy :D :D :D vagyis bölcs :)

Lilla meg nem semmi!!! :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


És, igen, anyuka megszólítása a következő, vagy előző lépés! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jajj, Réka, a számból vetted ki a szót!
Niki!
1. Hívd fel Lakatosnét, és kérdezd meg, mikor lenne alkalmas neki, hogy megmutassa neked, mint érdeklődő anyukának az intézményt (minden állami bölcsiben van ugyanis fogadóóra, én már voltam többön is). Ott aztán megnézheted Lakatosnét színtől függetlenül, hogy szimpi-e, és a saját szemeddel látod a helyet és a gyerekeket! Hidd el, ez mindent el fog dönteni!
2. Ha tudsz, keress odajáró gyerekek anyjait, és velük beszélj!
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


okés ezt teszem..DE, mikor kell a bölcsi felé mennem hogy anyukát is találjak,hánykor van vége a bölcsinek? :oops: na értitek? :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: