[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

annus ki vagyok tagadva a blogból? :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jó estét, szép estét!

Mira baba gyógyulj meg nagyon hamar!!!! Remélem Reny ott lehet vele, a röfivírus miatt most sok kórházban nem engedik, hogy hozzátartozó ott maradjon, hacsaknem beadatta magának az oltást :-(

Sissy, nagyon köszönjük a vendéglátást, szuperek voltak a salik meg a hozott sütikék is. Na meg persze a lakhatást is köszönjük Nóri kiságyában :-) Egy szó mi száz, MI nagyon jól éreztük magunkat, a nagylábujjam körme meg vessen magára, hogy nem élvezte a bulit :lol: (történt ugyanis, hogy egy Marci által meglendített szép nagy bögre huzatos lendülettel a nagylábujjamon csattant. A körmöm hétszínvirágként pompázik, valószínűleg megválunk egymástól napokon belül :roll: :twisted: )

Aztán pedig Barbi neked köszönjük a fuvart meg az esti koszt kvártélyt. Szupi volt a göndör spagetti, a beszélgetés és tök simán haza is értünk (Marci gyorsan bealudt), de legközelebb nem leszek ilyen felelőtlen.

Köszönöm a fotósoknak a sok szép fotót (a puszizkodós valami csúcs lett, remélem Lilla apukája nem dörömböl holnap az ajtónkon :oops: :D), Annusnak a csini piros zsákos húzás megszervezését, Dórinak a ringatót. Dóri, hazaértetek simán? Nem kellett senkit leinteni az út mentén? :D Dédik megbékéltek?

És köszönöm anyámnak, apámnak, nélkülük soha nem kaphattam volna meg ezt az Oszkár díjat :lol: :lol: :lol:

Adraci, lepény recit anno feltettem blogba, ott megtalálod :wink:

Évi, ha nem USA-ból rendeled amit szeretnél, akkor szerintem ideér az ajándék. De azért minimum 2 héttel számolj :wink:

Pumukli, remélem rendeződik a szopi dolog. Én is a fülére gyanakodtam első hallásra, de bizti a fog is okozhatja.

Jaj, ne haragudjatok, ha másra nem reagálok, de most bezuhanok az ágyba.

Pá, jó éjt.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szegény Mira és Reny! Jobbulást és kitartást nekik a kórházhoz!

Pumukli!
Sajnálom, remélem gyorsan túljuttok ezen a szopisztrájkon!

Hozzátáplálást én most hanyagolom még két hétig, miután Áron már a kanál látványától is idegrohamot kap és úgy öklendezik, hogy félek, megfullad. Ez az első közös vonásuk Alízzal.

Viszont nagy esemény történt ma! Áron egyszer átfordult hátáról a hasára! :D Sajnos ismétlés még nem volt, de reméljük most már lassan összejön a technika. Én valamiért azt vártam, hogy először hasról hátra megy majd, de mindegy.

Edina!
Viszont pont mozgásfejlődésről akartam még írni neked. Szerintem könnyen lehet, hogy nálatok is családi dolog a "késés". Szerintem nálunk is. Alíz lányom bár nem oxigénhiányosan született, de hipotón és a neurológus szerint, aki őt vizsgálta én is az vagyok. Mindent nagyon későn csinált. Ő is és én is 18 hónaposan kezdtünk járni, de egy évesen mindketen mopndatokban beszéltünk. Áron sem nagyon sieti el a dolgokat, ráadásul ő duci is, de most már kevésbé aggódom, mint Alíznál. Kíváncsi leszek az ő beszédfejlődésére.

Na, még megyek a blogba képeket nézni!
Szép estét!
Örülök, hogy a kakidolgok rendbejöttek!

Kép

Kép
hean
 
 

 
 

annus köszi, így sem jó, mindegy majd privizek, ha valamit írni akarok a bloghoz :)

Jó éjt!


Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Trixi, jöhet priviben!

Dóri, "angyali szépek" akartak lenni. Kleeberg Mária néni volt az én énektanárom! Kihez jártál csellózni? Én Molnár Emese nénihez, úgy imádtam!!!!

Köszi a reakciókat, akik írtak a blogba, v privit :oops:
bangla
 
 


Gyöngyi :D :D :D

Hean, gratula Áronnak! :) Nagy baba, biztos amiatt sem sieti el!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Barbi, Szofi, és még aki ráér, pénteki minitaliséta részünkről oké, majd csütörtökön pontosítsunk, jó?
bangla
 
 


Sziasztok!

Ma megint olvasókártyával, dehogy követhetőbb legyen az egész most jegyzetelek és nem visszafelé haladok, hanem előre. Így több esélyem van arra, hogy érdemben hozzá tudok szólni a dolgokhoz.

Niki: Lili szerkója nagyon vagány! Nekünk is van néhány karácsonyi darabunk, lassan előszedem őket. Remélem Ficus nem nőtte ki egyiket sem. A rénszarvasos a kedvencem, de van rénszarvasos-mikulásos-karácsonyfás verzió is emlékeim szerint. (Mi sok rucit kaptunk és érkezéskor szelektáltam méret/szezon szerint. Erről jut eszembe, képzeljétek, Ficus kinőtte a 68-as rucikat. Néhány hónapja ezek olyan hatalmas ruháknak tűntek, most meg mind kicsi. Nem mondom, hogy nem fura érzés!
Karácsonyi borsó jelmez szerintem is karácsonyi manó. Nem láttad az ELF (Mi a manó!?) című gyerekfilmet? Abban van ilyen szerkója a „manónak”. Meg Jim Carrynek a Grincsben is ilyesmi cucca van. 
Altatás nálunk szerencsés, mert Ficus elaltatja magát. Kicsi korától erre szoktattuk. Beteszem az ágyba, oldalra fordul, átöleli a mackót és már alszik is. Amikor már kellőképpen mélyen alszik akkor betakargatom.

Edua: Írtam privit is, de hátha másnak is használható az információ, így írom ide is. Szerintem ha nem ragaszkodsz az új székhez ne vedd ezt meg 17e Ft-ért. Pláne ha a színe nem szerelem első látásra… Mi ugyanezt a típust vettük, de méhecskés kivitelben (szerintem ez elég unisex, jó lesz kistesónak is), mert nekem ez tetszett. Nagyon sokáig kerestem, licit helyett alkudtam teszveszen végül az expresszen találtam múlthéten egyet ami közel van, szinte vadonat új, semmi karcolás nincs rajta és 10e Ft volt (bolti ára 29-35 között). Ha kíváncsi vagy rá melyik ez, teszek majd képet a blogba, csak szólj! A múlt héten egyébként még volt vizilovas, virágos és ugyanilyen méhecskés is 12e Ft-ért. Mindegyik hibátlan. Van ennek egy kerekes változata is (ami szerintem nem előnyös, mert hanyatt tudja lökni magát vele a baba) az vaterán 9e Ft-ért volt.

Trixi: Nagyon aranyos a kisfiad. Sajnos én csak kicsiben látom, mert sehogy nem tudtam felnagyítani a képeket 
Iwiw mostmár megy nálam is, de tegnap éjszaka ami már ma hajnal volt, nem tudtam én se belépni, nem egyedi a problémád!

A mi babakocsink is elé fiús sokak szerint, de nekem ez tetszett! Még pocakosságom előtt nagy álom volt. De így legalább jó lesz a kisöcsinek is majd ha eljön az ideje! :D

Brigi határozottan mászik! Már nem bukdácsol mint a videon amit néhány napja mutattam nektek, hanem rendesen négykézlábazik.

Reny: Nagy kalappal a sürgősségihez! (Remélem, mire a végére érek a visszaolvasásnak csupa megnyugtató hírt találok rólatok!)
Közben most olvasom hogy bent kellett maradni! JOBBULÁST NEKTEK! Küldünk Ficussal sok-sok gyógypuszit!

Adraci: Mi is nagyon izgultunk amikor Ficus beteg volt. Ráadásul nálunk szerencsétlenségek voltak a négyzeten, de szerencsére nem volt annyira komoly mint gondoltuk. Azért én se aludtam 3-4 éjjel, csak lestem nem dugul e el az orra a gyereknek, nehogy megfulladjon! Jobbulást nektek is!
Ici-pici pókfi nálunk is nagy kedvenc, de mi magyarul utazunk benne…

Esernyő babakocsiban nem tudok nyilatkozni. Nekünk egy nagy babakocsink van, amiről már régen tettem képeket. Ennek van sportrésze is és nem tervezem hogy lesz esernyő kocsink. Ez elég praktikus és mi nem sokat járunk tömegközlekedéssel. Vagy gyalog megyünk vagy autóval. Ha gyalog megyünk akkor pedig pont az a jó, hogy Ficus kényelmesen elfér, mert a rendelőintézet legjobb esetben is 40 perc tőlünk, a Spar pedig bő egy óra.


Zili: Elkérhetem én is az ovizenét amid van? Az én mail címem: hunccutka (kukac) gmail.com

Anita: Mi egy zenélő, készségfejlesztő játékot vettünk Briginek karácsonyra. Ha jól emlékszem még a szeptemberi Baba magazinban vagy az Anyák Lapjában volt kuponakciós a Brendonban. A nagyszülőktől pedig valószínű közösen fog vmi spéci babaülést kapni, mivel a hordozót lassan kinövi.

Annus: Köszi az értesítést kariajiról. ;)

Ági: Ti milyen féléves szurit kaptok??? Mi nem kaptunk, csak méreckedtünk!

Bangla: Hova tervezitek a minitali sétát? Csatlakozhatunk mi is, ha könnyen meg tudjuk közelíteni a helyet?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Jó éjt Lányok, én megyek fürödni, aztán aludni, és remélem, éjjel nem kelünk se baba, se apja miatt!

Szép álmokat mindenkinek, Mirának küldünk gyógytündéreket innen!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


SZép estét/vagy éjszakát?/!

MIRÁNAK MEGY A DRUKK!

-Remélem, jobb a Heim Pál, mint a János, mert az 3 éve még borzasztó hely volt! (Már ha egy kórház egyáltalán lehet jó..)

[b]Dóri!
Bocs... Én morogtam Rád, hogy ha nem jössz ma talira, akkor irgumburgum lesz, és én megyek át Érted, erre látom, úúúúúúgy megijedtél... ;)

Pumukli!
Nem tudok semmi építőt mondani, nálam eddig -kop-kop- egy gyereknél sem volt ilyesmi. Szerintem ha nagyon éhes, fog enni. Bogyó sem akar enni 2 napja. Ma az almásbanán sem volt jó Neki, tegnap meg rámköpte a sütőtököt is, pedig az eddig nagyon ment. Így alig evett egész nap. De ez egyáltalán nem gond, amíg nem sír, és látszólag nincs semmi baja. Én sem eszem minden nap egyformán...

Kép
szkitty
 
 


Na, azért nem volt olyan fontos az a kórházas mondat, hogy nagybetűkkel írjam. Most már mindegy...

Kép
szkitty
 
 


Reni,
Mirának mielőbbi gyógyulást! Sok puszi neki! ++++++++++++++++++

emese1979
 
 


Bangla,
írtam Neked pü-t, a blogban nem tudok küldeni én sem hozzászólást :(

emese1979
 
 


Jó éjt mindenkinek! Holnap 6h-kor ébresztő van.. Adri! Én mindig úúúúúúúúúúúúúgy irigykedek, mikor írod, hogy fél9h-ig, meg 9h-ig alszol.. Ja, meg mosolygok, mikor azt írod, hogy Apa megint felébresztett hajnali 8h-kor... 8)
Nálunk Bogyó még éjszaka 2x szopizik, de nem tudom megmondani, mikor. kb.3 óránként.. Na :arrow:

Kép
szkitty
 
 


Jajj szegény Mira.Sok sok drukk neki legyen jól mihamarabb!!!+++++++++++++

Huncutka, itt nálunk van fél évesen is szuri, itt igy van születéskor aztán 2,4,6 és majd 1 évesen meg 14 hónaposan ezek a kőtelezők, mindenhol máshogy van.:))

Ja és itt nálunk képzeljétek nem is lehet kapni a sertés influra vakccinát ugyanis az állam nem engedte még be mivel nem felel senki sem a lehetséges mellék hatások miatt.

Na megyek én is aludni.
Jó éjt!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Először én sem tudtam blogba írni, de mint a jó öreg WinNt-nél: kiléptem, újrabeléptem, és sikerült :wink:

KépKép

Kép
hase
 
 


Sziasztok!

Ma este nem tudok jönni, csak meg szerettem volna köszönni Szilvinek a vendéglátást. :)
A képek is nagyszerűek, köszönöm a fényképészeknek is. :)

Majd holnap megpróbálok visszaolvasni.

Szép estét!
Réka

rekap
 
 


Az újabb képek is nagyon jók!

Gyöngyi, nagyon fotogén vagy ám Marciddal, olyan kedves a mosolyod!

Anikó, ugye Te vagy az a piros csíkos felsőben? Mindenki mást már könnyen beazonosítottam 8) asszem :P

Csanimaci, formásbuksis Lilla, nagylányKamilla, édespofi Danó, csillagszeműMarci, Panndiikerlányok, hihetetlenszemű Iza és társai CUKIIK!! :D

KépKép

Kép
hase
 
 


Szegény Mira baba!!!Sok puszi nektek!!

Bangla,holnap írok privit,most begépeltem a blogba de eleszett. :evil:

Brigi ügyi a mászással!

Megyek beesem az ágyba.Hannit a már 2 x altattuk vissza,de úgy hallom fenn van.Szép kis éjszakánk lesz megint!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ja, akartam írni, hogy Tinu, Annus (bár Annust már korábban is láttam élőben), de ti szoktátok mondogatni, hogy nem vagytok szépek, hát EZ NEM IGAZ! Mind a ketten olyan formás, kedves arcú mamik vagytok, hogy ejha!!! :)

Panndi, úgy sajnálom, hogy mire úgy éreztem, mostmár akklimatizálódtam, ti addigra mentetek el... Pedig olyan jó lett volna picit többet beszélgetni! De azért még bepótolhatjuk, ugye???

MIndenkinek jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Gyöngyi, aranyos vagy, hazajutottunk rendben. :) Le kellett intenem öcsémet... :) Mert nem látott a szemétől... CSak egy én-méretű fekete gombócot sok egyéb tartozékkal kellett volna észre vennie... :lol: :lol: Viszont az odaút vlsz. elég drága lett nekünk... Radaroztak... 40 helyett minimum 65-tel mentünk. Azt hittük, hogy ott 50-nel szabad. Kiderült, hogy van tábla. De sztem direkt a napokban odatelepítették, mert ott sosem volt eddig tábla... :roll: :roll: :cry: :cry: Ugrott 45.000 Ft. Meg még szerencse, hogy nem vettünk eddig karácsonyra semmit... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!
Kicsit korán keltem 8)

Dóri!
Jaj,de sajnálom ezt a radar dolgot :evil: Nem lehet vhogy csökkenteni a díjat???Azért nem 100al száguldottatok....Próbálj vmi kisebb összeget kiharcolni,hivatkozz a 2 gyerkőcre v passz!Ilyen nincs???Hátha vki tud itt segíteni :roll: Amúgy meg jellemző ez a tábla kitevés majd másnap büntetés dolog :evil: :(


Ja igen!Szerintem a heim pálban vannak,de majd kiderül!

Pénteki séta!Akkor mi lett a helyszín?Feneketlen tó?

Trixi!
Neked sikerült újra regisztrálnod?Tudsz már megjegyzést írni?

Ildi!
Sajnálom h most se jó a megjegyzés...Láthatóan azért a többségnek jó....Próbáld ki azt amit Csilla mondott,hátha!


Ja Dóri!
Áh...én meg a szépség az hagyján,azzal nem lehet mit kezdeni 8) nekem a kilóimmal vannak gondok....magamhoz képest eléggé dagi vagyok! 8) :lol:


Jaj a szopi gondhoz én se tudok okosat mondani...sajnos Iza az a fajta aki ha nem éhes nem eszik.Ha meg éhes akkor eszik.Így nekünk elég gáz volt mikor szopisztrájkolt...Próbáltam 10 perc múlva mellre tenni,meg más pozícióban is szoptatni.Elég kevés sikerrel :roll:

annus11
 
 


Isten éltesse a 7 hónapos Izát!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Dóri: jaj, nagyon sajnálom ezt a büntit. :cry: Én még kezdő vezetőként annyira figyelek, hogy ne menjek még 5 km/órával sem többel, mint a megengedett. Apukám figyelmeztett is, hogy ne száguldozzak amúgy sem, mert nagyon sok helyen figyelnek már a rendőrök. De most aztán én is még jobban fogok figyelni, mert ez azért irtó nagy összeg. :cry:
Aranyos vagy, azért a szépségtől igen messze állok ettől függetlenül. :)

Szilvi: én sem köszöntem még meg a vendéglátást. Köszönjük! És Patrik dinós felsőjét igyekszem nem elfelejteni vinni Dórihoz. Remélem, eljutunk. Patrik nagyon édes kisfiú, örülök, hogy még összefutottunk vele is!

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Izusnak boldog 7 hót! :)

hunccutka érdekel a szék, és nem ragaszkodok az újhoz, férjem meg még annyira sem, ő mindig csak azt látja, hogy megveszünk valamit, aztán féláron is nehéz túladni rajta :(

annus nem tudom már hase mit írt, de priviben is jó nekem, ha nektek is :)

megyek megnézem a blogot :)

Szép napot!

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jó reggelt!

Izusnak sok boldog hetediket!!! :)

Hát nem jött be a kívánságom, keltünk gyerekkel is, apjával is :?

Tinu, meg kell mondjam, olvasás és avatarod alapján én is kellemesen lepődtem meg, hogy milyen szép csajszi vagy! Kár, hogy a hajadat nem igazán láthattam :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Ildi!
Itt írta ezen az oldalon h kilépett és belépett újra és akkor tudott már írni...hát nem tudom h nálad ez működne e! :wink:

Köszönjük a köszöntéseket!!!! :wink:

Kép

annus11
 
 


Dóri sajnálom, írjatok szívhezszóló levelet, kérjetek csökkentést méltányosságra hivatkozva, szoktak adni! Hülye mérők, pont Titeket... bezzeg az életveszélyesen száguldozó bmw-ket nem... :evil:

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Annus ez nagyon jó :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Jó reggelt. Mirának gyors gyógyulást kívánok, nem könnyű neki sem, a családjának sem ha kórháznam kellett maradni, de annak nagyon örülök, hogy mégsem tüdőgyulladás.

Hunccutka, küldöm a nap folyamán, még egyesével töltögetem, aztán tudok egy az egyben küldeni.Ha valaki kér még ovizenét mp3-ban, lökjön egy emilt pü-ben.

Izusnak is küldök puszimacit:)
Kép
zili
 
 


Izus aranybogárka :)

találtam etetőszéket, hunccutka segített, aztán most meg nem veszi fel a csaj a telefont :( :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok

Mira babának mielőbbi gyógyulást kívánunk, remélem minél előbb hazaengedik őket a kórházból :(

Boldog 7. hót Izusnak :D

szopási sztájk
enyimgyerek nagyon rossz evő, nyáron volt egy olyan időszak amikor szabályszerűen bele kellett csepegtetni a kaját, értsd: nem szívta a cicit, cumisüveget, beraktam a szájába és nyomkodtam hogy legalább pár csepp lemenjen a torkán. 2 hete megint elkezdte ezt csinálni, most a foga miatt, úgyhogy én elringattam és amikor félálomban volt akkor gyorsan megetettem, úgy evett valamennyit, kb 1 hétig tartott most ez az időszak.

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Ildi!
Talán nem reggel 8kor kéne hívni :lol: :lol: :lol: Kicsit korán van még,nem?Mondjuk én 5 kor keltem,már indulunk is a boltba :lol: :arrow:

Zili!
Köszi a puszimacit 8)

annus11
 
 


annus de én már 6-kor ébren vagyok :lol:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pepemikulás :D :D :D

Kép

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Izusnak Boldogságos 7 hónapot!!!

Pepe mikulás nagyon édes.


Ildi én is jót nevettem azon hogy, te már telefonálsz neki szerintem még nem ébredt fel rendesen az a személy :D .

Ja és LilkóFilkó is nagyon cuki a kis jelmezében.

Na Ármin visza aludt ugyhogy megyek gyorsan főzők valamit.

Kicsi Miráról semmi hir nincs?!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


kv :arrow: szopi :arrow: oszt jövök! Kép

REGGELT!

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt!

LiliMikulás és PepeMikulás is nagyon édes. De akkor most nem csak egy Mikulás hordja szét az egész világon az ajándékot :?: 8) :D

Gyerekem épp most csapott földhöz egy csirkét. A kis agresszor :-)

Annus, boldogságos hetediket Izának, éééérzem hogy ez a fog(ak) kibújásának hónapja lesz :D Szép a kollázs :-)

Dóri, sajnálom a hülye radart. Tényleg próbálkozzatok méltányosságra hivatkozni. Ha mást nem is értek el, részletfizetést tuti kérhettek. Bár tudom, attól a 45 45 marad :?

Anikó, én is elkérhetem ezeket a képeket nagyban: 058,073,095 (ez utóbbin mégiscsak Marci első kislány adta puszija látható, amit inkább archarapásnak kellene nevezni, de ezt 5 év múlva már senki nem fogja firtatni. Ez az első puszi és készpassz :-)) Emil címemet felteszem a blogba a profilomhoz. Kösziköszi!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


egy kérdés: akiknek a babájuk f9-reggel9ig alszik azt totál egyhuzamban, ficergés, morgás, cumikiesés, és egyebek nélkül???mert akkor :shock: mert oké mi is csak egyszer kelünk enni 5kor, de kb1-2még kell a simi, puszi, cumi... :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Fitie, PepeMikulás édes :)

Gyöngyi, agresszor fiad :lol: :lol: :lol: a Mikulás az úgy van, hogy de, egy jár körbe az egész Földön, csak tudod vannak kis segítői :)

Niki, kemény tapasztalatommal, amikor a gyerekem 3 alkalommal átaludta az egész éjszakát, akkor tényleg aludt egyben sok órát, simi, cumi, minden nélkül, illetve volt, amikor ránéztem és az ujját szopta. Remélem, nagyon releváns eme 3 éjszaka tapasztalata :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Izus kis szöszke démon lett! :)

Timi: ööö, írás/olvasás alapján rondának tűnök? :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Pepemiku is édi, meg az összes babamiku, de mán megyek is... Ma jön a védőnő és úgy kell csinálni, mintha rendes háziasszony lennék, aki takarít, rendet rak, vasal stb. :P Kondenzcsík utánam... :arrow:

Kép
Kép
tinu
 
 


Neeeeem, csak ahogy tiltakozol folyton, ha dicsérnek :) avatarod meg ahogy látom, párnaposkismamás, azóta sokat fogytál!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Jó reggelt!

Gyöngyi!

Nem vágom ezt a bögre meg csirke dolgot. Hogy kerül a gyerek kezébe ilyen? Vagy elvittek az ufo-k pár évre,és Marci már megy, meg eléri a pultot? Vagy mi van? :lol:

Annus!

Még nem néztem a blogot, csak itt visszaolvasgattam, de nem értem miért kellett moderálni. Leírtam egy történetet, oszt ennyi. Aki akarja lereagálja, aki nem,az nem!
Izusnak boldogságos hetediket!
Hogy megy az idő! Hihetetlen!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kép[/img]

Kép
Kép
mniki84
 
 


annus, az anyatanyát nézted? egyszerű az oldal, de sok funkciós zárt forumokkal!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jóóóó reggelt!

Blanki még szunyál, egy hülye meg kint dudál 5 percenként, én ezért fent. (Pedig csak f4-kor kelt a Nyunyi, azóta is húzhatnám...)

Mircsinek nagyon sok gyógypuszit küldünk, és mielőbbi hazatérést a kórházból!!!

Tinu, neked is emilcímed blogban fotóküldéshez?

Ja, csíkos felső vagyok, Hase.

Basztikuli, Dóri, szívás lenne ez a bünti, de ugye még nem biztos?

Pumukli, kitartás a sztrájkhoz, remélhetőleg fog kiugrik és utána minden visszatér a rendes kerékvágásba!

Niki, Lili cuki mikulás, de mintha kissé öhm, feszülne az a ruci (vagyis nem ér össze a sejhaján)- így a hóban nem lehet ajándékot hordani! :D

Pepe is édes miki!

Gyöngyi, csak nem fog leesni a körmöd?! Utána nem egyszerű újat növeszteni- férjemnek van erről tapasztalata, nem kevés. :P

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok! Itt aludt tesó,, Csani kétszer kelt cumiért, de tesóm kelt hozzá, úgyhogy én csak hallottam. Viszont 11-ig nem aludt el.
Erre lányok, mi a megoldás:
Gyerek elalszik este, aztán felébred, fürcsi, szopi, és ahelyett, hogy szokás szerint bealudna rajta, feltámad, és játszani akar. Nem lehet elaltatni 10-15 perc alatt, 11-ig randalírozik, aztán újra szopi, és végre akkor elalszik.
1. Ne hagyjam elaludni, ha este álmos (ilyen 6 óra után, mi 8-kor fürdetünk), - de ahhoz nincs szívem
2. még altassam, akár órákig, hogy érezze, hogy ilyenkor már muszáj aludni? - nincs hozzá türelmem
3. hagyjam játszani, és majd alszik később, ahogy csináltam - de akkor megszokja, hogy éjszaka akár játszhatunk is, ha ahhoz van kedvünk
4. rakjam be az ágyába, és ha bőg, akkor adjam neki a cumiját, meg hagyjam kicsit sírni - ahhoz sincs szívem
Nos, szerintetek???

Pumukli, biztosan ijesztő ez a szopisztrájk, és nem tudok sok okosat mondani. Viszont akiknek volt, arról számoltak be, hogy néhány nap alatt magától elmúlt.

Ma megyek Disneylandbe meg Legolandbe: postára, meg vásárolni! Jön anyós, és tesóm elkísér. Leht, hogy egy kvzóba is beugrunk, de nem, nem, az már túl szép!! :lol: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Iza-bébinek szépséges 7. hónapot! Ünnepeljetek fogacskával!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Dórikám, nem lehet már ezen a büntin változtatni?

Izát Isten éltesse!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: