A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

hgrita:
ha lesz egy kis időd majd írsze nekem a tapasztalatodról a kórházzal Gyarmati dokival kapcsolatosan?
buba*

Találkozó: feltettem a pic-re az útvonalat :) már csak hármat kell aludni
:D :D :D

Sűrű, húzós napom volt, nem megy most a visszaolvasás :oops: jó éjt Nektek :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="buba*"]h írta:buba*grita:
ha lesz egy kis időd majd írsze nekem a tapasztalatodról a kórházzal Gyarmati dokival kapcsolatosan?

írtam pü-t

Kép

Kép
hgrita

Hát én ma jól lemaradtam!

Tolmácsolom Barnabás képes üzenetét,utána visszaolvasok:

Helló Csajok!
Készülök a csütörtöki talira,úgyhogy gyúrok vazze.Kockás a hasam
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
v.andi

Andi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

mi meg így örülünk, hogy már csak 3 nap :):):)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok, gyorsan belesek még este...

Madar, köszi, egyelőre jobban van a párom, eszi a gyógyszereit meg fekszik sokat, még olyan kis bizonytalan. Igen, sajnos csak a tüneteit lehet kezelni, vagy egész életében értágítót szedni, de annak vannak ugye mellékhatásai is, szóval inkább kúraszerűen szokta pár hónapig.

Scooper, van egy botulizmus nevű mérgezéses betegség, ami szintén ritka, de a méztől lehet kapni... ha nem issza üresen a teát a bébi, akkor ne adj neki teát :) én a cukornak is ellensége vagyok. De ez én vagyok, nem akarok senkire semmit rábeszélni! Ja, még annyit, hogy igen, kevésbé a mézre allergiásak, inkább a pollenre, vagy később kijövő keresztallergiát okozhat, úgy tudom. Én nem adok egyéves korig biztos, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó! :) Na látom Astrid is leírta.

Dorkamartini, komolyan Dorka már ilyen ügyesen nyúl? Én is úgy várom már ezt :) és Dorka nem sokkal idősebb Regőnél :)

Astrid, jobbulást a gyerekeknek!

Mindenki babái nagyon édesek :):):)

Ennyire futotta ma, megyek fürödni, remélem, éjjel nem kelünk se apa, se fia miatt! Jó éjt mindenkinek!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

HelllóHalló!

Andi
, beszarás milyen kis csudi a kisfiad, h illeneket üzenget!! köszi, h tolmácsoltad nekünk:)
MAdar, köszi a leírást!!! én is viszek egy kis rágcsát... egészséges chipset.. és fotóápárátot is mindenképpen !!!!!:):)
De csak hobbi fotós vagyok :oops: , úgyh DorkaTimi jöhetnek a sok babát hogy kell fotózni tanácsok!!
Dorkit pedig mi is naaggggyon szeretjük, de ekkora versenybe nem merünk beszállni:) (különben nálunk Apuka szúrta ki először Dorki báját!!! )
Minket BobókaNikije kinézett magának, s ahogy Ti is mindannyian tudjátok a NŐK döntenek!!:):)
A mese holdat mi is szeressük, annyira szeretem a dreamworks logóját, azon még egy kisfiú is lógatja a lábát..

Madar, egy kérdés, egy saccperkábét tudsz írni, h kik jönnek?!:)

Scooper, jól nyomtat a hajnalt!!!
MAbe Molli édiCSajszi... annyira gyönyörű!!!
Már majdnem el kezdtelek hiányolni, h merre jársz!!
Télleg nem lehet jó Apa nélkül de már mindjárt mehettek remélhetőleg!!!
Anna, nagyon aranyos Hetény!!
Bobóka kitartás!!
Atrid, jobbulást NEktek!!
Lili cukii FruzsiBAba, és még mindig nagyon ügyes!!!:D
Na és Dóri baba és az Ő hajkoronája!!

No, most megyek én is szundizni, mert tegnap bele melegettem az olvasásba, s hajnalban feküdtem le, s ma még egy óriás túrát is nyomtunk.. én úúúgy elfáradtam..

hoztam egy képet a kisEmberről... olllllan naddon cuki... s arra jöttem rá, h ha sír is az enyém, s nem adom senkinek!!!

Kép

szebb álmokat

Kép

Kép
móka:)

Pöttyös Timi én is üdvözöllek köztünk!! - ez kimaradt!!

Bibi, mennyit változott Lotti Baba?! kész nagylány!!!:D:D:D

Kép

Kép

Móka: kicsiMomo meg kész nagyfiú :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Manó,istenke éltesse a párocskádat Kép Kép

Süti,mi baja a gépeteknek???

Boboka,szám szerint nekünk is 4 fordított napunk volt,de vége.Azóta angyal,és minden okés.Alakul a napirend,és nyugalom van éjjel.Remélem nálatok is elmúlik.

Kata,elvileg nekem sem jött még meg,így én se nem tudom a választ.

Erika,egyetértek.Nálunk csak egy pohár hideg víz löttyintette arcon Danit,de nem bántam meg.Egyébként mi is minden szép szóval intézünk azóta is,bár ma szívesen benyomtam volna a fejét a zuhany alá,de félek nem bírnám el.Grrrr,kamasz :evil: :evil: :evil: Ma haragszom rá.

Viki,eszméletlen nagy Dóri,és a haja...imádom :lol:

[quote="vikiviktor"]D írta:vikiviktororka... dejótnevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorki és Csokika füveznek majd.... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Ez a topik lassan egy erkölcsi fertő lesz :lol: :lol: :lol: remélem a gyámügy nem olvassa :wink:

Anna,Hetényen jót mosolyogtam,nagyon édes :) :) Úgy örülök,hogy jöttök!!!!

Babcika,ilyenre tessék nem gondolni,mert tudod,amitől félünk,azt bevonzzuk.Velünk nem történik ilyesmi!!!!Szép szeme van Blankinak :wink:

Móka,ééédes Momóka.Olyan szííííp szeme van neki is.

Kriszti?????

Mi tegnap bratyiztunk Süti családdal,most mi voltunk a vendéglátók.Ma romeltakarítottam,hivatalos ügyeket intéztem,mert én még semmit nem igényeltem meg,ami nekem jár,holnap postára adok mindent.Barni végre helyreállt,igaz a délután még hagy némi kivetnivalót,de az iccaka és a délelőtt már szuper.Tegnap este is letettem 8.20 kor aludni,éjfélkor és fél 4 kor kelt enni.Aztán fél 8 ig 2 szer,de azt hiszem,sikerült kicsit pihennem.

Én is gyorsan megyek alunni,mert álmos vagyok.Nyugodalmas jó éjszakát.

Kép
v.andi

Andi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

többi kép is tündéri!! hogy nőnek a babáink, hüpppp

Madar, köszi az útvonalat!

mindenki képet gyártogatott, én is :D
akkor ezennel romantikusabban megpróbáljuk Dorkát és mamiját megnyerni :D
Dorkiról álmodozós és Dorkinak ez tetszős
anyós pajti, vágod, barnás-bézses is!!! :wink:

[url="http://www.widdlytinks.com"]Kép[/url]
Photo Tinks by WiddlyTinks.com

floranan

Flora,nagyon kitartó kisOri :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Egyre jobbak az éjszakáink.Fél 10 kor elalvás,kettőkor, 4 kor ,fél 6 kor kelés,most megint alszik,így ki lehet bírni.
Kamasznál este fejmosás volt.Tényleg, nagy gyerek nagy gond,kis gyerek kis gond.
18.45-re megyünk csípő UH-ra,remélem, minden okés.Visszabújok én is.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Most is csak gyorsan, mert Manóka mindjárt kel, és akkor nincs türelem...

Rossz hírem van, nem tudunk menni csütörtökön. :cry: :cry: :cry: A legjobb barátnőm Apukája váratlanul meghalt :( , csütörtökön lesz a temetése. Megkért, hogy vigyázzak a gyerkőceire, mert nem szeretnék elvinni őket magukkal. Nem mondhattam nemet, mert nagyon rossz passzban van barátosném, más dolgok is nyomasztják pluszban, így most nagyon nagy szüksége van rám. Sajnálom, hogy nem találkozhatok veletek, de ami késik nem múlik, a tavaszin ha fene fenét eszik is, ott leszünk.

Astrid: Most olvastam, gyerekeidnek jobbulást! Remélem "semmi komoly" és megússzátok az influenzát, már csak a két kicsid miatt is. Küldöm a sok gyógyító gondolatot nektek.

Képek nagyon édesek, Dorci-Ebano páros :lol: , Lotti nagy szemei és mosolya 8) , Momo is csodaszép (remélem nem hagytam ki senkit) Remélem egyébként Momót személyesen is jobban megismerjük majd, ha már csak néhány percre lakunk egymástól.

Apropó Móka, hogy halad a lakásproject?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.11.24 07:07-kor.

Kép

Kép
hgrita

Andi: Örülök a szuper éjszakának, olvasom, hogy Barni "észhez tért". Nagyfiúval mi a gond, ha publikus? Ha nem, akkor tekintsd kérdésem tárgytalannak :wink:

Nem is írtam, tegnap mi is voltunk csípő UH-n. Dokinő azt mondta, minden rendben, bár egy kis eltérés van a két oldala között. 3án megyünk kontrollra, ott kiderül használt-e a torna.

Kép

Kép
hgrita

Rita, sajnálom h nem tudtok jönni!

Anna, mi meg nem fogunk talizni, mert egyre tudunk csak menni. :(

Kép
kata05

Rita,sajnálom,hogy nem tudtok jönni :(
Nem titok a kamaszom,kicsit el van kanászodva.Haragszom rá,hogy nem úgy viselkedik,ahogy azt én elvárnám.Mondtam neki,hogy azért mert próbálok vele lépést tartani,nem tiltom semmitől,nem szólok bele semmibe,amíg nem megy a tanulás rovására,elvárom,hogy ő is úgy viselkedjen velem,ahogy kell.Mindig meséli,hogy milyen szülei vannak az osztálytársainak,mennyi mindent nem engednek meg nekik,és erre mondtam azt,hogy ilyen én is tudok lenni,de nem minden esetben látom célravezetőnek,így kérem szépen,hogy kapjon a fejéhez.Remélem sikerült.

Kép
v.andi

Andi: enyim kamasznak sem ártana egy fejmosás, mert kezd elkanászodni...

Babcika: én is félek, nem tudom oltassak -ne oltassak.

Nelem kiganyallergiám van, azt mondták, csak a kórházban vállalják az oltást és megfigyelés alatt tartanak egy ideig. Asztásokat úgyszintén (Viki az). Ráadásul olyan sokan vannak, hogy napokra előjegyzés kell, plusz jó sok várakozás az infektológián így is.

Mabe: tudsz valamit a higanyallergia-oltás kapcsolatáról?

Bibi!

Nekünk is ilyen hidunk van :wink:

Kép
arvaerika

Erika, a BEGEIWAC oltóanyag nem tartalmaz higanyt és véd a h1n1 ill a szezonális influ ellen egyben. Ez a német oltóanyag, nálunk is kapható, fel kell íratni receptre.
Hidegzuhany: Én is ezt tettem volna! Egyszeri, vagy akár 2 -szeri alkalomtól nem lesz semmi baja a gyereknek, de néha tényleg muszáj. :(

Viki, Dóri eszméletlenül szép baba, Lőrinc is beszállna a harcba érte!!

Kép
kata05

Flora:lánykérés :D :D Eredeti volt,az biztos. :D

Dorka:a szövegedtől még mindig padlót fogok. :D

Süti:tegnap mailedre küldtem 3 hós képet. :D Remélem a gépetek már műxik.

Andi:éjszaka :D

Móka:Mór nagyon édes.Azok a szemek... :D

Mabe:Molli ari és a felirat a pólóján.... :D

Anna:Hetény nem semmi. :D

Most ennyi plusz egy fotót a tegnapi fürdésről.

Kép
Vendég

Lina, Viki is gyönyörű!! Még nem is vagytok 3 hósak! :roll: Vagy megkezdett 3 hós képet kell küldeni?

Kép
kata05

Jaj Lina,de szép lánykád van.Azok a nagy kék szemek Kép az a vízcsepp az állán annyira cuki,no meg a kis husi apa keze mellett.

Brumi,lánykád nagyon édes lehet,ahogy követeli a képeket.Nem is mondtam neked,hogy a 4 nehéz iccaka után hosszú ujjú body,és hálózsák,és Barni olyan jókat alszik,hogy csak csuda :wink:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Sccop, először neked! Mindig elfelejtem írni, de most akkor sem, Noncsi is nagyon cép csajszi, és milyen nagy lány már :shock:

Lina, Viki is nagyon cép!!!

Dorka! Én is büdös voltam, de asszem nem kell a hintőpor, mert én hülye csak lófuttában deoztam magam, és 3 nap után jöttem rá,hogy igazából csak annyi a gond, hogy az üres golyósdezodorral ápolgatom magam, most,hogy apa hozott másikat, már másképpen vagyok büdös, mert nem a kedvenc illatomat hozta. :roll: , ennek hatására vasárnap egész nap járkáltam a házba, hogy mi ez a szag és mindenhol ott van ahol én, mire rájöttem hoppá, ez én vagyok :shock:

Kép
babcika

Kata:ez jó kérdés.Végülis ez már a 3.hónap,de remélem Süti megválaszolja.
Vendég

Szerintem betöltöttet akar, mármint 3. hónapot, mert Imolától is úgy kérte :!:

Kép
babcika

Babcika:köszi,akkor küldtem Sütinek egy potyaképet. :D :D
Vendég

jaaaaj ez most nem ér......
azzé mert nem vettem észre a lánykérést:))) azért mást igen:)))
különben is... öregszem.. jobban lefoglal a szagom mint a lányom vőlegénye.... ez korral jár....:))).....de itten mindenki 20 éves.....:)...szóóóval majd 30-on túl megtuggggyátok milyen is az ami!:)))

a gépről igenis írtam....
bár szerintem nem emlékeztem ki kérdezte és nem emeltem ki senkit az elejére:))) lehet azért siklottál el felette..
szóval azt írtam (de én most me nem keresem:)))) hogy nekem kb én nem is tudom hány éve nem volt a kezemben...nemhogy a kezemben a látószögemben sem emberi használatra kitalált fotószerkezet....
merthogy a környezet mivel én úgyis ezért max telefonnal:))) aki meg fotóskodik az meg ugye profi géppel....
Amúgy be kell valljam utálom a gépek paramétereit nézegetni..... én általában úgy veszek, hogy a körülöttem lévő fotósokat megkérdezem... kipróbálom.. és ha illik hozzám akkor megveszem..... képtelen vagyok mindenféle mechanikus adatot összehasonlítani meg megnézegetni....
ez ölég nagy hiba..... de..hmmm... hát illen vagyok

KépKép
dorkamartini

húúúúú....banyeg
most sokat segítettem:))))

ne harag.. de télleg nem tudom

KépKép
dorkamartini

dorka!

és az elmosódott háttér ügyben???

Kép
babcika

Manó: nagyon jó vásárt csináltál :D ki kellene nekem is kupálnom magam már ebből az ebay-ből. :wink:

Bibi:
nagyon szeretem Lilla babaszövegeket. :lol: :lol: :lol:
Lotti de édes :)

Viki: anyaérzés-buliérzés :lol: :lol: :lol: Dóri gyönyörűséges nagylány már. :D

Astrid:
jaj, ezek nem jóóó hírek. köszönöm a hozzáállásod, de nagyon sajnálom :cry: :cry: még azért reménykedem, és küldöm a gyógymanókat, nálunk jó munkát végeztek :D

Anna:
Julcsi ugyanazt mondta vmelyik nap, mint Hetény: "sír a kisbabád" :lol: :lol: :lol:

Mabe: imádom Molli képeket, annyira jó kis arc :lol: :lol: :lol: gyakrabban tessék hozni. Apáról várjuk a híreket. Mi este skype-oltunk apával. :D

Flora: apával mi volt a gond este, jobban van már?

Móka: este megírom, hogy kik jönnek ... de Ti igen, biztosan :wink: :wink: :wink: Mór baba csudaszép kispasi :D

Andi: micsoda változás!!! Nagyon örülök az éjszakátoknak, már Rátok fért. :D :wink:

Rita: nagyon sajnálom ami történt, de teljesen érthető, hogy nekik segítesz ... ígérem, lesz következő hamarosan :wink:

Lina:
de szép képet hoztál Vikiről. :)

Süti:
jó messze van az a szervíz :lol: majd nem győzől visszaolvasni ... na, viccet félre téve remélem, nincs nagy gond a géppel.

Itt próbálkozik a nap :) na, lépek megint, mert természetesen mára is kicsit túlszerveztem magam. Veronika ráadásul ma délután kapja a 3 hós oltást. Du/este jövök. Szép napot!

Petrával mi lehet? Olyan régen volt, lehet, hogy ma dobok neki egy sms-t.

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt,

hát ti tuti szivattok engem. Nem elég, hogy még a hétvégi termésnek se értem a végére, erre most is egy mekkora adag fogad. :lol:
Pedig ma se ne nincs sok időm...

Lássuk csak...

Tali... hát azért az nem olyan eccerű... Nekem nincsen saját kocsim, apikáéknál már megkezdődött az év végi hajtás, nem nagyon tud kivenni szabit... meg nem is vagytok épp a szomszédba. :( Pedig úúúúgy szerettem volna veletek talizni, de talán majd egyszer... tavasszal vagy nyáron...
De jó olvasgatni mindenki hogy készül. :) Majd csináltok sok-sok képet és esztek-isztok helyettünk is.

Hideg zuhany.... látod Erika, megesett ez több helyen... hideg vizes arcmosás már volt nálunk is egy über-giga-brutál hiszti után, de olaj volt a tűzre és még jobban ordított, már hányt is (olyan nyálkásat). Mostanában az jött be, ha hiszti van, akkor szépen higgadtan kiküldöm a fürdőbe, hogy ott kiordibálhatja magát, mert én erre nem vagyok kiváncsi és ha lenyugodott, akkor visszajöhet. Szokta is mondani, mikor jön ki, hogy anya lenyugodtam. :)

Flora ötletét én is díjazom, miszerint linkek, receptek meg minden értékes dolog menjen a picre!

Na ennyire futotta 8 óra óta. :lol: Közben lótottam-futattam itthon... éééés sikerült Mírának pisilni a kémcsőbe!!! Beállítottam a kádba és lepisilta a fürdővíz szinező tablettát. :lol: Most vihetjük az Antsz-hez... Majd még jövök Pusz.

Kép Kép
manósziget

hát ha a gép az arcra fókuszál akkor a háttér már eleve homályosabb....deee reklámok néha azt hozzák fel pozitívumként, hogy mindene éles....
gépe válogatja sztem mire mentek rá....

ha azt mondom én ezt is photoshoppal oldom meg.... akkkor megvertek? mert tényleg:)))

ja dorki amúgy egyszercsak egyik pillanatról a másikra kezdett el fogni. tegnap már azzal produkálta magát, hogy megfogta a kiságy rácsát és annak segítségével próbált átfordulni..:))) lengette a lábát meg feszítette a hátiját....
nem értettük mi ez a nagy csönd...:))))bementünk és ez a látvány fogadott:))) hát mi úgy örültünk:))))

ja és párom ma reggel közölte, hogy éjjel kijött mégegyszer átlapozni az ajándék könyvet dorkiról és csak sírt meg sírt annnyira örült az egésznek az életünknek meg minden:)))) - hát és akkor ne repkedjen az ember:))) még ha csak alig alszik akkor is:)))
olyan édesek ezek a pasik ahogy a csöpp kis csomag felforgatja és kenterbe veri a nagy férfiasságukat:)))))
szerintem most a világot idehozná ha kérnénk:)))))
de mi neeem kérjük ám:))))) csak azt, hogy sokat legyen velünk:))))

KépKép
dorkamartini

jaj képzeljétek megjött dorki karécsonyi szerkója egy habosbabos tündi ruhácska fotózáshoz és egy rénszarvasos csuklyás fehérpocakos rugi karira..:))) hát irtó édesek:)))) gyorsan mosom, hogy mielőbb felprószálhassuk...

KépKép
dorkamartini

ja akartam mondani, hogy én eccer kaptam hidegzuhit..... - és úgy emlékszem rá mint jó élményre....
megkönnyebbültem tőle...- szerintem túlforrt az agyam:))))

szóval no para......

szoktam mondani, hogy peersze a láma is tud higgadt lenni elvonulva avilágtól..... de adjanak neki egy pocakfájós csecsemőt és máris feladja a tanait.....:)))
(csak nehogy mollibabát adják oda:))) mert még megfejtik közösen a világrejtélyt:)))

KépKép
dorkamartini

Kata!

megkérdeztem a házidokit, a begrywac nem véd a h1n1 ellen, csak a szezonális ellen :cry:

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Gyorsan Florának, míg el nem felejtem:

http://www.babakozelben.hu/hasznalat/meitai_elol.htm

Erika: nekünk is nagyon bejön a játszóhíd, már nyúl a játékok után, kedvence a katica, és a nevetős arcos bohócfej ... annak percekig képes magyarázni, és vigyorogni :lol: :lol: :lol:

Manó: Míra kémcsős pisiléséhez gratula !!!! :)

Dorka: nagyon kivi vagyok a karácsonyi toalettre, szóóóóval, fotózz minél hamarabb :)

Tara: priviben küld el légyszi a márkáját ... ha rokonok haza tudják hozni, akkor nekik kellene Ebayen megvenni, és hazahozni nektek, akkor megspórolsz 15 fontot kb, ami 4500 ft.

Kép

Kép
bibiesbrumi

előbújt a napocska Kép

Kép
v.andi

Kicsit tovább tudunk maradni, mert a tesóm kisfia beteg, így oda most nem megyünk.

Dorkatimi, eszméletlen szöveged van !!!!

ÉS az összes gyerek annyira aranyos!!! :D

Megmértem Mese haját : 5 centis :lol: :lol:

Utálok hordozott gyerekkel teregetni :evil:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="kata05"]E írta:kata05rika, a BEGEIWAC oltóanyag nem tartalmaz higanyt és véd a h1n1 ill a szezonális influ ellen egyben. Ez a német oltóanyag, nálunk is kapható, fel kell íratni receptre.
Hidegzuhany: Én is ezt tettem volna! Egyszeri, vagy akár 2 -szeri alkalomtól nem lesz semmi baja a gyereknek, de néha tényleg muszáj. :(

Viki, Dóri eszméletlenül szép baba, Lőrinc is beszállna a harcba érte!!

Viki Dóriját nem adjuk, punktum! van itt még sok szép, szalma lányka, tessék rájuk szemet vetni! pl. Brumi Lottija, Erika Lottija, Anna Emeséje, csak hogy néhányat említsek... :)

Kép

Kép
hgrita

Szia Andi! Nálunk is! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

kapaszkodjatok meg: ma elutalták a gyest meg családit :lol: ideje volt már...elvileg holnap itt lesz...de milyyen érdekes, ma hívtam őket, és pont ma utaltak :x remélem, nem csak úgy mondta....

aki már kapott, hogy utalnak? úgy értem, mondjuk a szeptemberit szeptember elején, vagy októberben visszamenőleg küldik?

KépKép
Kép
scooper

Timi: Köszi, tényleg nem vettem észre akkor azt a hsz-edet, bocs. Hát, akkor utánaolvasgatok, hátha találok fórumokat, ahonnan lehet info-t szerezni. Csak hát annyi gép, még egy árkategóriában is, hogy az se segít közelebb jutni a választáshoz.

Lina: Babód édes! Tényleg, az a vízcsepp az állán... :)

Kép

Kép
hgrita

Jelentem itt is kisütött a napocska!!:)
hipphipphurrá!!!

Madar, még egy kérdés... inkább kérdezek, nincs erőm most böngészni..
kell pályamatrica hozzátok??
Múltkor dunakeszire mentem , oda kellett, de az tovább van ....

Rita, már többször akartam mondani... mi is sokszor sétálunk a töltés mellett, a gellért hegyen, meg a villányi környékén, és a tónál is:)
szóval séta alkalmával is talizhatunk :):)
A lakás még várat magára.. az önkormányzat még egy engedélyen ül. ..lassan 3 éve!!! brrrrrrrrrr

Anna, most jutottam el a pic.-re.. Nagyon szépp Mese!!! igazi nőies vonásai vannak.. nem az a tipikus kisbaba:)) tündéri!!!

no, lépdelek, mert megyek szépítkezni, h csütörtökön szép legyek:)

Süti, rémlik, h Te írtad a koszmo eltüntetési fortélyt..
amikor dörzsölted a türcsivel, lejött teljesen? vagy hányszor ismételted??
nálunk előjött:(
uhhhh. most jut eszembe, lehet h nincs most géped?!:(

DorkaTimi, ha van időd, írj pár instrukciót a sok babás fotózáshoz!!köszike!!

télleg megyek,majd jövök:D

Kép

Kép

Halihó!

Sajnos visszaolvasásban még mindig le vagyok maradva.
De azért Manó, azt sikerült elolvasnom, h. a fekete-fehér könyvet ajánlod, köszi! Örülök, hogy Ákosnak is tetszik!! :) Mi van a szemecskéjével? Van már eredmény?? Lehet, h. írtad, akkor bocs!

Andi! Ez a kép Barniról, a 18-as felirattal és a kommenttel!! Szétkacagtam magam! :D :P

Piciiboékkal mi van? Lehet, h. írt, csak nem olvastam el... na majd csütörtökön, amikor úgyis mindenki távol lesz, majd egész nap olvasgatok, és behozom a lemaradást... :)

Én nagy bánatomra nem tudok menni a talira, nekem naggyon messze van!! :( Mire odaérnék, már jöhetnék vissza, mert Tomit nem szívesen vinném ebben az influenzás időszakban... majd tavasszal inkább!! Remélem akkor is lesz még tali!!

Nektek jó szórakozást, majd kukkolom az elkészült képeket és irigykedek!!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.11.24 12:38-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rita, nekünk az egyik gépünk cannon power shot sx100is, 3 éve vettük 80e-ért, azóta olcsóbb..
nagyon szeretjük, szuper kis copact gép...
szuper képeket lehet vele csinálni.. rengeteg beállítási mód, és tök jó zoom...

Kép

Kép

[quote="móka:)"]R írta:móka:)ita, nekünk az egyik gépünk cannon power shot sx100is, 3 éve vettük 80e-ért, azóta olcsóbb..
nagyon szeretjük, szuper kis copact gép...
szuper képeket lehet vele csinálni.. rengeteg beállítási mód, és tök jó zoom...

Köszi, pont most nézegetem a Canon-okat. :wink:

Mi mindig a tó felé sétálunk, vagy Anyuéknál a Dávid Ferencben is van egy játszi, néha oda is. Ha szép idő van jövő hét valamelyik nap és ráértek, összehozhatjuk. Mi 9-fél10 fele megyünk ki, délre jövünk haza. közte bármikor... :lol: De jó lenne! Olyan kíváncsi vagyok rátok (is)!

Kép

Kép
hgrita

Megint egy laptető! 3. 4 nap alatt, ha jól számolom! Keveset, de jókor jövök!

Kép

Kép
hgrita

Megint egy laptető! 3. 4 nap alatt, ha jól számolom! Keveset, de jókor jövök! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok :)

Itt is süt a nap ezerrel :)
Apjuk meg tanul ezerrel :? most éppen bent a tűzoltóságon, mert Ati a lógjunkapánmintamajom korszakát éli, s elég nehéz lekötnöm, így előbb utóbb mindig apja nyakába mászik. /lehet vékonyabb madzaggal kellene próbálkoznom... kicsit nagyon fárasztó kvázi egyedül a lurkókkal, igyekszem ahogy csak lehet Ateszt gyerekmentesíteni... sajnos még lehetne fokozni, de belőlem is csak egy van...
Luca pedig tegnap felgyorsította a tempóját, szóba állt a kezével, próbálkozik fogni, s este a pelenkázón pucéran hasra tettem, s kúszott majdnem 10 centit :) Persze nem mellesleg még mindig tündérszép :) /enyém lányomat nem is ajánlgatjátok jóvanjóvan, ez most rosszul érintett :? ;) Az is igaz, hogy érte majd rendesen küzdeni kell :)

Vissza kell olvasnom, mert úgy érzem lemaradtam valamiről...

Tali: nagyon sajnálom, hogy nem jött össze most, december elején megyünk ikejázni, gyertek ti is ;)

oltás: konkrétan teljesen elegem van ebből az egész mizériából. Most h megjelent a mutációja, még inkább felesleges az oltás, hisz ez már egy másik influenza. De most itt is kevernek, mert az egyik híradóban az orvosok szerint nem gázosabb ez a mutáns vírus, a másikban pedig de... ááááááááááááááááááááá hazudik mindenki.

Astrid, küldök sok sok enerdzsít, meg gyógypuszit , gyógyuljatok meg gyorsan!!! :)

bocs, másra nem tudok reagálni, mert konkrétan nem emlékszem

:oops: :oops:

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: