A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Gombi, most úgy látom Rajtad a sor kiborulás terén. :( Sírd csak ki magad, jobb lesz utána meglátod. Én azóta tök nyugodt vagyok. Ha ez segít, én sem vagyok kíváncsi senkire, pedig egy szavam sem lehet pl. anyósomra, de mikor mondja, hogy jönnek látogatni mikor hazajövünk a kórházból, hát semmi hangulatom hozzá. Próbálj a pároddal beszélni ezügyben.
csillag25

Gombi drága,
nekem itt van az okos férjem, aki palacsinta szakértő - nekem lövésem sincs . Ő azt mondja: a cukrot hagyd ki belőle mert attól leég; ha szakad akkor toljál bele még egy tojást, az egyben tartja a tésztát.
Amúgy a normál arány (ahogy ő csinálja): 2:2:2, azaz 2 tojás, 2 dl szóda v.tej, 20 dkg liszt. + teáskanáol olaj minden palacsinta kisütése előtt a serpenyőbe.
Nem tudom tudtam-e ezzel segíteni.
Mikor érkezik az áldott anya? És a fő kérdés: meddig marad?
Vendég

Gombi,drága.. próbálj megnyugodni! Ezek a hormonok amik uralkodnak bennünk,kiben jobban,kiben nem.. Szerintem főzz egy teát magadnak és bújj be az ágyba,pihenj.
Tudom könnyű ezt mondani,de mindegyikünknek vannak kiborulós pillanatai,főleg így a vége felé,ilyenkor már minden sok..

Szerintem írhatom a többiek nevében is,hogy küldjük neked a sok sok pozitív energiát!!!
Vendég

Az a gyanúm, hogy a tésztával semmi baj (Gio, még az arányok is stimmelnek..), csak nekem nem feladatom a palacsintasütés...
T. hazajön és kisüti az összeset, csak nem szerettem volna még ezzel nyaggatni hajnalban...
Szerdán jönnek, és mint ma kiderült, többen... és az is lehet, hogy nem marad, de még nem tudja.. persze ma átmostam a vendégágyneműket, hogy jó illatos legyen, ne szekrényszagú, erre lehet nem is marad... mert egyébként úgy szeretek ágyneműt vasalni :?
Most a sírás után tényleg megkönnyebbültem, megyek eltakarítom a palacsinta romokat...
És aztán "adok" enni magunknak... a nagy pörgésben, ma még csak reggeliztem, igaz du fél2-kor...
Vendég

Tündérke mindenki, már egész jól vagyok, csak még hüppögök kicsit :roll:
Szerintem negyed óra és akkor következik a röhögjük ki saját magunkat felvonás... :)
(Csak zárójelben: nem leszek ciki a lányomnak, hogy az anyja még egy palacsintát sem tud normálisan megsütni???)
Vendég

Gombi! fogd rá a serpenyőre,hogy rossz a bevonat rajta :D
Vendég

Gombi
nem. nem leszel ciki. A palacsinta nálunk is apa feladata. Ez az igazi munkamegosztás!!! 8)
Vendég

Kata! (Labkat) Amikor a 32 hetes uh-n voltam, előtte két nappal voltam magánban 4 D-n. Egészen más értékeket kaptam a kórházi uh-n, mint a magánnál. Igaz, hogy 16 ezret fizettem érte, de azt hiszem megérte. Már nem emlékszem pontosan, de tudom, hogy minden érték más volt, úgyhogy szerintem ne aggódj, csak elsietik a dolgot. Illetve az uh-s néni elsieti. Vagy nem is érdekli.

Gombi! A palacsintasütés férfimunka! Én egyáltalán nem tudok. Ezért van az, hogy két hete csak áhítozom egy jó kis palacsintáért, a férjem meg nem süti meg.
A sírás meg ugyan nem hiszem, hogy jót tesz, de azért nem is árt. Én is kibőgtem ma már magam az előbb a reklámszünetben, mert akkor jött rám! Meg persze a hétvégén is volt egy kirohanásom. Ezek a hormonok megőrítenek! :shock:
tedorka

Ja, és Labkat, én is megyek holnap a kórházba, remélem a doki nem megy el műteni, mert akkor oda az egész napom!
tedorka

Jó reggelt!

Engem fél 4-kor kidobott az ágy,szerintem a délután folyamán még pótolom.
MA 1-re megyek védőnőhöz,hát kíváncsi leszek a súlyomra.A pocakom az 6cm-t nőtt a 4 hét alatt,körfogatra :D

GABI!
Jó tanács: NEM SZABAD MÉRLEGRE ÁLLNI A KÓRHÁZBÓL KJŐVE!
Alalpból hülyék olyankor a hormonok és a nők nagy többsége azt várja,hogy egyből tizen kg-al kevesebbet mutata a mérleg.De nem.Idő kell azért amíg minden visszahúzódik.Szokták is a kórházba mondani meg a védőnők is,hogy frissen szült kismami ne álljon mérlegre.

GABICIKA!
Nem valószínű,hogy napok kérdése nálunk a szülés.Ugyan a doki szerint bármikor megindulhat mivel beékelődött,de mégis azt mondta,hogy valószínűleg a betöltött 38 hét környéke lesz.
Állítólag jóslófájásoktól kezdve 4-5 hét.Az nekün valóban a 38-39-hét.

Kicsit azért megnyugtatott,hogy nem lesz 4kg-os,de azért kivárom én a "meccs" végét :D Mindenesetre mostantól bátran csinálok mindent,azt hiszem mostmár apát is bevetem :oops: :wink: És igyekszem élvezni a pocakom minden percét.Bár igen nehéz lesz,mert már itt is fáj-ott is.Na de szerintem ezt a legtöbben ismeritek :D

GOMBI!
Ilyen ésőn palacsintát sütni :shock: Én ugyan megsütöm pedig utálom,na de este....tuti nem tudna rávenni a férjem!
Vendég

Jó reggelt Kismamik!

Gombi remélem, sokkal jobb hangulatban ébredsz, és ne keseredj el, én sem tudok palacsintát sütni. Ez egy hosszú történet, hogy miért, bár lehet, hogy csak nem is akarok.. :?: A babának meg legfeljebb palacsinta helyett gofrit sütsz majd, én is azt szoktam :)

Többen vagyunk, akik ma megyünk vizsgálatra. Érdeklődve várok vissza mindenkit az eredményekkel, és remélem, gyorsan végez mindenki!
Naggggyon kíváncsi vagyok, a saját eredményeimre is, hiszen betöltöttem a 39 hetet :shock:

Kata szerintem is csak elmérték a babákat. Egyébként sem egyszerű még egy gyerkőcöt sem pontosan mérni, nemhogy kettőt... Ma már biztosan "szebb" számokról tudsz beszámolni nekünk!

Üdv. Gabi
Vendég

GABI!
A másik fórumon ahol vagyok,egyik csajszinak addig nem született meg a babája amíg nem találtak neki nevet.)hónapig nem találtak,aztán lett és másnapra már babáztak.Lehet,hogy a ti kisfiatok is arra vár :wink:

Igen,igen,én is kíváncsian várom az eredményeket,ki hogy áll?
Vendég

Jó reggelt!
Mindjárt jön hozzám a védőnő... :?

Úgy irigykedem hogy olyan sokan mentek ma vizsgálatra!!! Nekem péntekig ki kell bírnom... (akkor töltöm a 39-et). Jó hogy írod Olga ezt a 4-5 hetet a jóslófájásoktól számítva. Nekem okt. 28-án volt durva jóslós rohamom és onnantól azért jelentkezik rendszeresen, úgyhogy ez alapján 2 héten belül szülök. Bárcsak úgy lenne!....
Már minden reggel úgy ébredek, hogy "egyben vagyok még?" "nincsenek fájásaim?" De eddig még minden reggel egyben voltam, fájások nélkül. :D

Kata, én annyira meg tudlak érteni, szétparáztam volna magam a helyedben!!! Gyere ma az eredményekkel, nagyon gondolunk rád! Nálam (hiába csak egy darab gyermek van a pocakban) volt, hogy két egymást követő napon mértek tök más eredményeket... :roll:

Gombi,
rakj a tésztába is olajat. És ne akarj szuper-mami lenni, engedd el a megfelelési kényszert, úgyis hozzá kell szokni ha gyermekeink lesznek hogy nem minden tökéletes. Szóval próbáld meg leszarni, hogy esetleg nincs minden a helyén... Inkább gondold végig, valójában ki is az akinek segítségre lehetne szüksége ezekben a napokban - te vagy az, mégis mindent győzöl egyedül is! Úgyhogy ha vkinek vmi nem teszik: sry... :wink:

Kép
apkata

Én is nagyon várom már, hogy kivel mi van! Szerintem mi vagyunk a legtürelmesebb topik, még a végén kiderül, hogy minden baba tényleg csak decemberben születik, egy sem jön korábban! :lol:

Gombi, ne aggódj, én sem tudok palacsintát sütni rendesen. Szerintem életemben egyszer sütöttem, mikor a férjem borult ki azon mint most te, hogy miért nem áll össze, és kénytelen voltam kivenni a kezéből mielőtt agyvérzést kap. És ő még a terhességi hormonokra sem foghatta. :lol: Egyébként én is plusz tojást raktam bele ha jól emlékszem. Sőt, tulajdonképpen nem csak palacsintát, hanem mást sem szoktam sütni, cukorbetegség miatt fel vagyok mentve sütikből. :lol:

/
lemonsong

Hozzám is akar jönni a védőnő pénteken, de azt fogom mondani neki, hogy már a kórházban vagyok. Bőven elég lesz, ha szülés után jön, egyébként sem tetszik nekem ez a lakásellenőrzéses-nyakamramászós hozzáállás.

/
lemonsong

Jó reggelt!

Gombi, remélem, már megnyugodtál!!

Várom én is az eredményeket, tök izgi, már ez is!

Viszont én Áronnal álmodtam, megszületett, (arra nem tért ki az álom, hogy hogyan) és szopizott. Segített először egy nővér, azután simán ment nekünk egyedül is. Nagyon érdekes volt, ugyanis úgy fogtam azt a kis testet, mintha erre születtem volna.
Lehet, hogy erre születtem? :lol: :lol: :lol:

Védőnő még nálam is kilátásba helyezte magát, bár kihagynám szívesen!!
Vendég

Gio, nekem is és tulipnak is 99 mm volt a BPD mikor szültünk. De megszültük! :D
Lányok, most már nem aggódom, mivel ahogy olvasom a magas vérnyomás a fő tünete a toxémiának és nekem pont az nincs. Csak a vérképem mutatja, hogy annyi a májamnak és a vesémnek, fehérje van a vizeletemben, vér és nitrit, tehát nem a vizesedés és a viszketés alapján jött a gyanú Gio. De nincs magas vérnyomásom! Szerintem ez jó...nagyon jó. Nem tudom mikor érek haza a dokitól, délután valamikor, mert előtte CTG-m is lesz.

Briell, ha be kell feküdnöm, azért nem mehetek oda ahol a szülésznőmet is fogadtam és ahol szülni szeretnék, mert nem az a területi kórházam és nincs ott fogadott dokim sem. Csak szülésznőm, de az ilyen esetben nem számít. A körzeti nődoki, csak a területileg illetékes kórházba adhat beutalót. Ha lenne ott fogadott dokim, akkor természetesen oda is befeküdhetnék.

Judy, szép méretei vannak babócádnak, most már itt az idő! :wink:

Kata, ne aggódj, ha ennyire mocorogtak, akkor nem is lehet jól lemérni őket, ráadásul itt mm-erekről van szó. Hajdú doktornő szavában te is tudod, hogy megbízhatsz, gyere a hírekkel, mit mondott, de ne aggódj!

Sprite!
Biztos voltam benne, hogy nálad már nyílt a méhszáj, ilyen sűrű és erős fájások után. De jó ez így, maradjon csak még Hubus!

Kicsi, többségben vagyunk mi nagy babások, nekem a 35+0 napomon volt utoljára uh, akkor 2940 g-mot mértek. Ez a gyerek sem áll meg 4 kiló alatt. :?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Gombi, a palacsinta csak könnyűnek tűnik, de szerintem egyáltalán nem az, hogy minden arányt eltaláljon az ember és a tepsi sem mindegy! A férjem minden kaját meg tud csinálni, de palacsintát nem tud sütni. :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Jó reggelt mindenkinek!

Hú,én is szoktam palacsintát sütni,néha sikerül,néha nem,de ez van.Nekem a fözelék nem sikerült sokáig még a terhesség közepén,pedig ugyan úgy csináltam mint elötte.

Szerdán megyek dokihoz,remélem tud valamit mondani....

Én nagyon szeretem a védönőmet,és szülés után nagyon nagy segítség hogy hetente jár az emberhez,legalábbis az első gyermeket aki várja,sokat tud neki segíteni...
Nálunk a kórházban semmit nem mutattak meg,pl:hogy kell jól szoptatni,fejni,stb....ezért én örültem a védönőnek...
Azért is mert nekem kevés tejcsim volt és hozzá kellett adnom tápszert...
Szerintem tök normális ha az ember néha elbőgi magát,főleg igy a vége fele....Én csak akkor szoktam ha olyan műsor van a tv-ben amiben kisgyerekek vannak és nem jót mondanak róluk..betegek,stb...
Plussz még rátesz az is hogy ha a lányom látja hogy sírok,meg kérdezi mi történt...na akkor még jobban rákezdek.. :oops:
anda-vivibaba

Én enkem mindig sikerül a palcsinta (kopp-kopp-kopp).Akkor majd ha egyszer lesz fórum tali,majd én sütök vagy 100-at nektek.Mindenfélét :D
Vendég

Sziasztok!

Tényleg hihetetlen, hogy egy hét múlva december, és még senki nem szült :shock: De ugyanakkor tök jó is :D
Remélem, mindenki jó híreket hoz ma az orvostól. Én holnap megyek. Most kicsit beparáztattam magam, hogy már reggel is be vannak dagadva a lábaim :? Ma úgyis megméri a háziorvos a vérnyomásom, remélem, a szokásos 110 körüli lesz.

A Tgyás-t a munkahelyen kell kérni?

Én a palacsintát úgy tanultam, hogy a tojáshoz felváltva rakom a vizet (sima víz) és a lisztet, addig amíg annyi nem lesz, amennyit szeretnék, és kellő sűrűségű. Meg nem tudnám mondani, miből mennyit teszek bele :lol: El csak egyszer rontottam nagyon, amikor teljes kiőrlésű lisztből csináltam, úgyhogy kíváncsi is lennék Pumi receptjére... Ja, és múltkor minipalacsintát csináltam. Kikeverni macerásabb, de elrontani szerintem kevésbé lehet ;)

briell

Sziasztok!

Én gofrisütést vállallok. 8) A palacsinta és krumplilaska sütése az anyukák (leendő nagymamák) feladata, így ezen tudományom nem is próbálom fényesíteni. Mint ahogy töltött káposzta és kocsonya készítésébe sem fogok bele, ezeket meghagyom a nagy tapasztaltaknak. :lol:

Várjuk a dokitól hazatérőket. :)
csillag25

Sziasztok csajok!
Én is egyben vagyok még, csak anyuméknál lustiztunk egész hétvégén, így nem tudtam fórum közelbe kerülni.
Még vissza sem tudtam olvasni olyan sokat írtatok. Így csak ezt az oldalt futottam át.
Gombi, szívem remélem már jobb a kedved és ha mégsem , akkor elárulom, hogy én tudok palacsintát gyártani, sőt semmit se főzni. Szerinted ez mennyire ciki lesz majd a kisfiamnak??? :lol: Na, de majd csak lesz valahogy... :oops: :lol: :lol: Amúgy meg, ha mennek vendégeskedni hozzátok, főleg a drága mama, akkor tudhatnák, hogy milyen állapotban vagy és hozhtanának ők kaját, ha már te vagy a vendéglátó! Ilyenkor már nem olyan könnyű aházitündért játszani.... :roll:

Judyka ,én is Noellel álmodom, szinte már minden éjjel ekörül járnak a gondolataim. :roll:

Holnap töltöm a 39. hetet de drága babám annyira jól érzi magát odabent, hogy szerintem megvárja a hivatalosan kiírt december 2.-át. Pedig már annyira várjuk!!!!!!!minden nap mindenki azzal nyaggat, hogy mi van már.... Drága férjem is egy nap 10x kérdezi, hogy nem fáj-e még a pocak én meg ugyanennyiszer kiábrándítom, hogy sajna még semmit nem érzek! Ma reggel meg csak ok nélkül elketdtem bőgni... :roll: :oops: Szóval ezt az utolsó hetet azért szívesen átugornám. :oops: :? Ráadásul a látogatási tilalom miatt nem láthatom a férjem és emiatt úgy aggódok,meg, hogy ő sem nézheti meg a kisfiát.... :x Szegény már ettől van kiakadva mióta bevezették a tilalmat.. :(

Mindenkinek kitartás, aztán reméljük valaki csak megindítja a babaáradatot! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Miattatok kellett már néha várakoznom a hozzáférésre, pedig évekig szinte kisajátítottam a gépet. Ezt azonban egyáltalán nem bánom, mert feleségem, Rita (o'hara) mindig nagyon lelkesen mesélt a fórumos közösségről. Most én köszönöm meg a sok tanácsot és biztatást a nevében is, mert tegnap (2009.november 23-án) 05:27-kor MEGSZÜLETETT ZÉTÉNY FIUNK!!!

Minden rendben zajlott, mindenki jól van. Este tizenegykor hazaértem a melóból, a vacsora közepén Rita kiszólt a mosdóból, hogy elfolyt a magzatvíz. Mikor másodszorra szólt, már fel is fogtam, értünk jött egy cimborám (nincs autónk), és nagyjából éjfél körül bent is voltunk a Szt.Istvánban. Kb olyan stílusban közölhettem a hírt - miszerint elfolyt a magzatvíz - mintha kitört volna a háború, erre számomra meglepő közönnyel közölték, hogy várjunk a vizsgálóban...
Később megértettem, hogy nekik ez futószalag. Azért kedvesek voltak. A hidegfront miatt 30 gyerek született ott a hétvégén, mi voltunk az utolsók a teltházas buliban.
A vajúdást könnyítette egy hatalmas gumilabda, majd egy kád víz. Aztán átmentünk abba a szobába, ahol végül szültünk. végig bent voltam, de csak azt néztem, amit muszáj volt. A vajúdás állítólag nehezebb, maga a szülés bő félóra. Érzéstelenítőt nem kapott a Rita, nagyon ügyes volt! Kis gátmetszés kellett. Zétény 54 centivel és 3180 grammal született. Rita csak délután fél kettőkor kapott ágyat, addig ott maradtak. Én tíz óra felé eljöttem, mert már a földön aludtam. Reggelire kapott kettő darab szikkadt zsemlét, meg egy minivajat, úgyhogy anyám vitt be nekik délután kaját. Ami fontosabb, hogy Zéti a szülés után 2-3 órával jól bereggelizett, majd édesen aludt.
Rita legalább ötször a lelkemre kötötte, hogy írjak nektek. Ez most sikerült, további infók, képek stb. később, talán már tőle.

Az apukáknak üzenem, hogy ne féljenek, összességében jó élmény, és mindkettőnknek (mindhármunknak) sokkal nehezebb lett volna, ha elbújok a feladat elől.

Üdv,

Andris
Vendég

Éljen, éljen! Gratulálok az első babához!!! Csak reklamálnunk kellett, és meg is jött!! :lol:

/
lemonsong

húúúúúúúú a mindenségit MEG VAN AZ ELSŐ BÉBI.GRATULA NEKTEK ANDRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szép nagy baba:)
o'harának sok puszi innen a távolból és vigyázzon magára és persze Zétire.azért ha van időd és kedved képet is küldhetsz nekünk a kisbébiről.

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok Mamik!

Bocsi, de csak erre az oldalra van időm elolvasni.

Látom palacsinta gondok vannak! :D :D :D Gombi Szívem! Ugye hogy nem gond a palacsinta???!!! Ez tök természetes hogy kiborulsz kicsit, és ez a palacsinta tök jó ürügy rá! :D Én a semmitől is tudok ilyet csinálni mostanság! Kitartás! :D

Gabi! Uramanyám!!! 39 hét! Én lassan kezdek pánikolni!

Én is ma megyek dokihoz délután. Kíváncsi vagyok mindenki eredményére! Próbálok majd jönni este és megnézni, meeg én is leírom az miénket!

Látom gyarapodtunk is fórumlakók! Üdv mindenkinek!

Tényleg olyan jó, hogy még mindenki egyben van és "viszonylag" jól! Mindenki nagyon ügyes itt köztünk.

Amióta szóba jött a találkozó, én teljesen be vagyok sózva. Én úgy várom! Jó lesz majd személyesen is megismerni benneteket meg a babákat, akik miatt létrejött ez a fórum! :D

Na jó, abbahagyom, úgy látszik nálom most épp pozitív irányban tengenek túl a hormonok. Küldök belőle mindenkinek akinek rossz napja van!

Pussz Mindenkinek!!! :)
Vendég

olga én a jóslókról azt olvastam hogy első babánál 3-4 héttel szülés elött többediknél 1-2 héttel szülés elött.na ez nekem nem jött be mert a 2 hét már letelt.
na mostmár remélem elkezdenek "potyogni a babók".én majdnem elsírtam magam úgy meghatódtam hogy megérkezett az első babanetes decemberi bébi. :D

Kép
Kép
anitaaa03

Na tessék! Most meg bőgök!!! De megintcsak az örömtől!
Ohara! Nagy nagy gratula Zétényhez! Boldog vagyok hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!

És persze gratula a hős Andris apukának is!!!!!

Jesszus! Megvan az első baba! El sem hiszem! De jó!!!!
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Gratulálok
O'hara!!
Épp a kései reggelizőasztalnál férjecskémnek magyaráztam ki kicsoda a fórumon, miközben olvasgattam. Először nem is értettem O'hara első mondatát.:-)
Nagyon köszönjük ANdris a beszámolót, nagyon jó volt olvasni és hatalmas gratula Neked is!!!
Vendég

ÉS pusziljuk drága nejedet. Nagyon ügyes volt és ahogy számolom ez egy igazán gyors szülésnek is számít, nem?
Vendég

Nem tudom, mi van, én is bőgök.

Andris, O'hara, nagyon nagy gratula Zétihez, ügyesek voltatok mindhárman!!! Jó egészséget Neketek!
És köszönjük a Kispapáknak szánt bátorító szavakat is!!!!
Vendég

Sziasztok
Hát most nekem is potyog a könnyem örömömben, hogy megszületett az első babó.

Tiszta szívből gratulálok O'hara-nak, és kívánom, hogy Isten áldása kísérje útját, erőben és egészségben.
Andris előtted is le a kalappal, hogy végig ott voltál a párod mellett, nekem is ott volt végig a párom mellettem amikor a Joel született és akkor is ott lesz mellettem amikor a kis Joakim megszületik.

Ma tudok menni én is a dokimhoz, mert tegnap már mire odaértem az NST után sürgősen elkellet mennie.

manocskak

De jó, most komolyan, én is akarok már menni.

Briell, és is a héten megyek a m.helyre a TGYÁS miatt, én dec 1-től kérem, az egyszerűség kedvéért.
Kell hozzá egy nyomtatvány, bizonyos Foglalkoztatói igazolás, amit be kell vinni az OEP-hez.
Ez akkor van így, ha a m.hely nem kifizetőhely. Ha az, akkor nem tudom, mi van.
Vendég

judyka én is mennék már egy ideje a nagyságos úr nem akar :D
pedig már tuti beilleszkedett a buksija napról napra lentebb van a hasam.

Kép
Kép
anitaaa03

Néztem a táblázatunkat.
Kb. 30-31 mondhatni aktív fórumozó kismami van jelen, akiről tudjuk hol tart épp.
Ez azt jelenti hogy min. 1 gyerek fog születni naponta karácsonyig :shock: :D
Vendég

Andris!
Köszönjük a beszámolót, nagyon aranyos vagy!!
O'hara,
minden gratulációnk a tiétek és külön gratula a decemberi fórumosok első babájának!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát mostmár jó napom van!!
(ezek szerint túl lehet élni :lol: )

Kép
apkata

jajj, de jó!!!! Nagyon nagy gratula O'harának és Zéténynek!!!!!! :D :D :D :D :D
És köszönet a friss apukának a nagyon kedves, kimerítő beszámolóért!!!

briell

Én is vagyok másik fórumon is, és ott is tegnap született meg az első decemberre kiírt baba 8) :lol:

Nem tudom, mi lesz velem, ha az összes szülésről szóló hírt így megkönnyezem :D

Jah, megnyugodtam, hogy továbbra is 100/60 a vérnyomásom. Úgy döntöttem, ennyi kéz-lábdagadás akkor még belefér. Csak kellemetlen... :?

briell

Hűűű,köszi Andris...itt picsogok!!!!Gratula a kisfiataokhoz!!!!Éjlen,éljen,elindult a lavina!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Gratula a babához,jó neki hogy már túl van rajta. :D

Akinek a munkahelye kifizetőhely,a cégnek kell küldeni azokat a papirokat amiken tudod igényleni a Tgyat és a gyedet.

Én egyből megkaptam minden papirt tőlük...És az államkincstártól is beszereztem az anyaságihoz és a családi pótlékhoz szükséges papirokat..
anda-vivibaba

Óriási Gratula O1hara családnak!Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsikét!

Akkor nem csak engem hatott meg a dolog :cry: Mostmár nyílván minden baba érkezésen bőgök majd.
Lassan készülhet a tábla amin a babók születési ideje,adatai lesznek :wink:
Vendég

meli kíváncsi vagyok tényleg elindult-e a lavina

Kép
Kép
anitaaa03

JUHEJJJJJJJJ!!! GRATULA O'HARANAK ES ZETINEK!!!

nagyon ugyesek vagytok, Apuka is!!!

jajj de jo, hogy idepillantottam 2 doboz kozott. Eddig sem volt szar napom, de most...! Huuuu, de irigy vagyok...es egy pillanatra meg en is elerzekenyultem :oops:
nahat, megiscsak bejott a kiscsajnak ez a multkori fajdogalos dolog :):)

Kép
pumipumi

Nagy-nagy gratula O'harának és a pici Zétinek és persze az apukának is!!!!!
Vendég

Hatalmas gratulációóóó O'hara-nak és a kis családnak! :D

Lányok én 10-kor visszadőltem pihizni és most délben arra ébredtem, hogy görcsöl a gyomrom és furán vagyok. Megmértem a vérnyomim és 152/87 volt! :shock: Közben éreztem, hogy átmegy hascsikarásba a gyomorgörcs (bocs) és megjártam a wc-t is. Megint megmértem már 159/96 volt, így szóltam a férjemnek, hogy jöjjön haza. Most készülődünk és bemegyünk a dokihoz, biztos ami biztos. (Bár ha jól emlékszem pont ma nincs se ő se a szülésznőm...el sem tudom érni) Azóta már csak a határ 140/90, de nem akarok ezzel viccelni. Remélem nem fektetnek be megfigyelésre, az nagyon sz.r lenne, főleg hogy tilalom van.

Ennyit a védőnőhöz menésről (hívásról)... :evil:
csillag25

Na,lányok... ki lesz a következő? :):):)
Vendég

Hú csillag, drukkolok, az nagyon magas !!
Vendég

csillag remélem lemegy a vérnyomásod és csak a gyomorgörcs vitte így fel.de igazad van inkább nézzék meg.te hol is fogsz szülni?
gabicika erre én is kíváncsi vagyok :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Csillag drága,
nagyon szorítok!!! Jelentkezz majd ha tudsz vhogy, akár telcsin
Ez tényleg jó magas vérnyomi, de hátha csak a gyomorgörcsös ideg rántotta fel.
Aztán persze az is lehet hogy szülni fogsz :shock: :D Mostmár nem tudhatjuk. Bár ha jól emléxem o'hara nyitva volt már valamelyest és eleve úgy érezte hogy a kiírtnál hamarabb jön a baba.
BIztos sokmindent befolyásol az is hogy a mamik mit éreznek, mennyire izgulunk...stb.
Én remélem hogy babóm nem annyira frontérzékeny mint amennyire én gondolom, mert nem lenne jó ilyen tömegtábort kifogni a kórházban
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: