[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Mondjuk nem is baj az ha nagyobb a lába!nekem 35-36-os és gyerek cipőket kapok magamra!Kész gáz volt menyasszonyi cipőt találni magamnak! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Adri, küldöm, most megetetem a kicsit, aztán folytatom, csak egyeslével bírom feltölteni:)
zili
 
 


Sziasztok, sajnos nem tudtam menni Szilvihez, mert Gyv megint köhög. Szerintem nem fertőz, de azért mégsem vittem annyi baba közé.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Reni, én is gondolok rátok!

Timi!
A kakival mi is a múlt héten küzdöttünk meg.
A kóstolás sorrendje alma, krumpli, barack, srépa, rizspép, sütőtök és ezek egy-egy variációja volt, igy érkeztünk a banánhoz. Már hallottam róla, hogy fog, igy óvatosan rizspépbe keverve adtam 3 napig, majd almával meg körtével keverve. És ezek után jött a gubanc.
3 napig nem volt széklete, általában jó kedve volt, de láttam rajta, hogy időnként fáj a poci, meg küzd a kakival. Nagyokat nyögött, erőlködött Olyan édes volt, de annyira sajnáltam. :lol: :oops:
Éjszaka is arra ébredtünk, hogy nagyon dolgozik, a hangeffektektől már mi is némán zötyögtünk a paplan alatt. :lol: Nekem úgy tűnt nem volt eredménytelen a munka, gondoltam várok pár percet, hogy befejezze a dolgot. :roll: Hangosan felnevetett és 2 perc múlva már aludt. igy csak reggel derült ki, hogy csupán szélmanó járt erre. :o :lol:
Másnap egy picurka kemény bogyót alkotott, egyre gyakoribb nyögésekkel, és éjszaka már könnyező sirás is volt, ami nem jellemző rá. Igy köv nap férjem beugrott a patikába és javasolták a kupot, sajnos azzal oldódott meg a dolog, azóta folyamatosan termel. :P :P
Azt kifelejtettem, hogy a 2. napon lázmérőztünk, de nem volt eredménye.
Azóta egy nap csak tejcsi, másik nap kicsi barack, aztán megint csak tejcsi volt az étlapon.
Igy egy kicsit tartok a banántól, pedig azokon a napokon evett a leglelkesebben, amikor kapott belőle.
Bocs, hosszú lettem. :oops:

Erika
p.erika
 
 


ÁÁÁÁÁ,ez a mai nap...Hanna nyafis nagyon!

Sőt pár napja nem tom mi van.De 1 este 8x ébredünk!!!Vagy a hasa vagy a foga.Bár nem tekereg.Csak felnyüsszög.Cumi be,kis simi és alszik.Na de mire én vissza alszom,kelek megint.Már kv-t ittam,de majd el alszom.Meg nappal is se szőnyegen,se kiságyban.Csak kézben.Most kb 2 perce tettem le,mert leszakad a karom,de visít.Vagy front???

Másik.Nem tom mit vegyek karácsonyra Grétikének.Vagyis sok minden tetszik de azok most drágák nekünk.ÁÁÁ

Lehet pár hónapra bezárkózom egy sötét szobába és talán jobb lesz?? :lol: :lol:

Gyöngyvirágnak jobbulást!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Petya is szépen megette a banánt, de sajna neki nagyon fájt tőle a pocija, ezért hanyagoljuk a cuccot még pár hétig!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


zili, köszi!!!

Böbi, remélem Gyv megjavul!!!

Kép

Kép
adraci
 
 


Edina, de fáj a hasa? Ha csak az a gond, hogy nincs kaki három napja, én nem hőmérőzném... ahogy írod, még a java tápláléka anyatej.

Trixi, jók a képek :) Azta, én Marcim is 31-32-es cipőt hord, pedig hat és fél éves... azt hittem, az nagy :)

Niki, ez nem az az amerikai karácsonyi manó jelmez? Apa vicces :D

Jajj Reni, ez nem jó hír, drukkolok nagyon!!! Szegény kicsi Mira! Ha esetleg megnyugtat, Marcinak volt vírusos tüdőgyuszija, ugyan voltunk vele kórházban, de nem viselte nagyon rosszul, drukkolok ezerrel!!!

Adri, köszi :) tuti háromnapos láz volt akkor, ha pöttyök lettek, megkönnyebbültél? CD-t én bookline-on vettem: http://bookline.hu/search/search!execut ... bname=zene

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Böbi!
Gyöngyvirágot nem akarod bölcsibe adni? Vagy majd csak jövőre az oviba?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 



Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Nem akarja linkelni semmi áron, de kijelölve, bemásolva működik...

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Gyöngyvirágnak jobbulást! Olyan szép neve van neki is...

Én meg eldugulok :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Timi, Edina összekevertelek titeket! :oops: :oops: :oops:

Nemhiába kezdő felhasználó... :roll:

:arrow:
p.erika
 
 


Timi, megkönnyebbültem így utólag, de akkor nagyon szörnyen éreztem magam! :(

Arra van valami ötletetek, hogy a lázas időszak óta miért nem akar kanalas kaját enni, csak cicit? :roll: Tegnap a férjem kínlódott le kb. 60 ml-nyi gyümölcsöt. Múlt hét kedden evett utoljára normálisan kanalasat, szerdán már csak fél adagot, azóta semmit, a tegnapi is kb. 1/3 adag volt :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Füles, Pöttyös Labda, köszönöm az alvás romlás ügyben írt válaszokat, akkor még pár hónap nem-alvásra berendezkedem. (Több, mint fél éve nem aludtam 3-4 óránál többet egyben :( )

FITIE: mi nyáron szinte minden nap az Orczy-kertben sétáltunk és söröztünk :oops: , én persze alkoholmenteset, szigorúan a tej miatt.
Na össze kell hozni azt a sétát Annussal egyszer! Sajnos a park most fel van túrva, nem tudom, hol lehet még sétálni a környéken, ötlet?

És köszönjük a Berci dicséreteket, nagyon helyes babákat láttam én is a képeiteken, sajnos nevekkel még hadilábon állok.

Nóra
manora
 
 


Hát én feladom a blogba írást, mert nem reagál a rendszer amikor el akarom küldeni a megjegyzést! Két témához is próbáltam 100*, de semmi! Így megtartom magamnak! :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok
Köszönöm a sok segítő hozzászólást, és neked zili a linket, kár, hogy nincs nálunk, én most azonnal akarom :)
Sajna a baby design zsiráfosat ár két helyről nem tudják szállítani állítólag leálltak a gyártással :(, legalább tudom előről kezdeni a nézelődést hurrááááááá :)

talisok még mindig nem értek haza?

Lara megint nyűglődéssel várt, anyós nem etette, gyerek fáradt és nyűgős és éhes volt :(. elgondolkoztató az biztos :(

trixi nagyon megnőtt Marci

Pepe-ne Boldog félévet!

trixi nyugi, én még egy megjegyzést sem tudtam soha küldeni, és senki sem segített, úgyhogy hanyagolom, vagy ide beírom :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Trixi, kűdd el nekem, én meg felteszem, hogy te írtad! :wink:

Elkiabáltam a dolgot: most már sírva könyörög a kanalas kajáért! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Mivel nekem mind a 4 gyerkőcöm télen született, ezért a hozzátápit friss gyümikkel kezdtük. Balukámnál ugye mostanság kezdtük, ezért én gondosan faggyasztottam neki gyümölcsöket. Ma elővetteme 1 adag őszibarackot, kiolvasztottam, azután kidobtam, mert mire kiolvadt rettenetesen nézett ki és az illata sem volt valami bizalomgerjesztő. :(
Tudom, hogy ti is többen fagyasztottatok barackot, hogy adjátok a babáknak?

Szofi, én is nagyon szeretnélek már személyesen is megismerni! :)

Annus, akkor nagyon szerencsés vagy Izussal! :)

Timi, nem tudom megköszöntem-e a karácsonyi ajándékötleted! :)

Bangla, köszönöm! :wink: Hogy van a kis Hősnő??

Trixi, nagyon édes abban az óriási kalapban Marci! :)

Niki, micsoda télapó, különösen az első kép szuper, szerintem képeslapra illő!! :)

Lányok, remélem minden rendben a talin és jól érzitek magatokat, ahogy mindig! :)

Reni, Mirának gyors gyógyulást kívánok, nagyon remélem, hogy nem lesz semmi komoly!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Böbi, Gyöngyvirágnak is jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anita, ahogy mát írtam is Balázs is nagyon nyűgös, napközben folyton ölbekívánkozik, éjszaka ő is kel vagy 8x, de egy kis szopival megnyugszik, alszik tovább, ennek ellenére én is rémesen fáradt vagyok. :( Akármi is az oka remélem hamar megoldódik és Hanna alszik majd, mint a tej! :)

Gyöngyi, akkor téged, mint házigazdát is megkérdezlek, hogy mehetünk-e mi is a karácsonyi talira?
Mint profi e-bay-est ;) kérdezlek, hogy szerinted, amit most megrendelek karácsonyig ideér?

Barbi, előkerült a csomagod? Én meg úgy jártam, hogy Noéminek vettem egy gatyót a teszveszen. Gyorsan elutaltam a pénzt, erre 5 nap elteltével érdeklődtem az eladónál, hogy mi újság a csomaggal? Azt mondta, hogy még nem kapta meg a pénzt. Megnéztem az OTP direkten, ott az szerepel, hogy tranzakció végrehajtva. Ismét írok, az eladó közli, hogy még mindig nem kapta meg a pénzt, de a nadrágot azért feladta. Ez volt pénteken, a nadrág meg sehol. Nem nagy összegről van szó, de nagyon szép kis nadrág volt, számítottam rá, és különben is milyen eljárás ez??
:twisted:

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Trixi, írd meg ide, ha lehet!
Nem, nem szeretném bölcsibe adni. Egyrészt csak fizetősbe mehetne, havi 50-60 ezerért, de még ott is alig van hely, másrészt meg nekem elég lenne ha egy héten egyszer nem lenne itthon, akkor már mindent el tudnék intézni. Ilyen lehetőség is van, az napi 3000, azt még ki is tudnám fizetni, lehet, hogy tavasztól beíratom. Miért kérdezted? Csak úgy? :-)

Köszi a jókívánságokat! Már két hete köhög, hétvégére alábbhagyott, ma megint nagyon. Iringó nem kapta el, remélem, hogy nem is fogja.

Anita, teszveszen, vaterán nem nézted az ajándékokat, amiket szeretnél? Én most kaptam a teszveszen Micimackó házat kevesebb, mint a feléért a bolti árnak, egy szépséghibája van, hogy nincs meg a doboza, de szerintem ez egy gyereknél nem számít.
Vendég
 


Évi,köszi!Remélem megoldódik nálatok is az alvás!
Na meg mindenkinél!
Bár ma én is olyan nyomott vagyok.Szerintem az idő is hozzájárul a nyafikhoz.

Ildi,most szép pirosas cam etetőszék van 9 ezerért a corában!A miénk kistestvére!Annyiban különbözik,h nincs játéktálca alul.
Kikerestem: http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... &cikk=S440
Pont ez akciós pirosban,ráadásul zsiráfos!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


reny Mirának jobbulást kívánok :(, szegénykém

megyek tököt sütni :)

Éva én nem fagyasztottam barackot, de lehetséges, hogy ha előtte picit megpároltad volna és úgy turmixolod és úgy fagyasztod akkor nem lett volna gond vele :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita köszi, de én most belehabarodtam abba, hogy legalább 3 fokozatban dönthető legyen :)

Édua útált a székét, szétszedhetős fa volt, ajándékba kapta :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Erika, semmi baj, az infó átment, az a lényeg :)

Adri, énMarcimnak is volt ilyen, még kétévesen is, hogy betegség idején vagy utána nem fogadott el mást. Örülj, hogy szopizik még, legalább nem fogy le, aztán szerintem ha kínálgatod, valamelyik nap majdcsak elfogadja megint. Mozza Lilije is amikor jobban lett, evett megint, biztos Nálatok is így lesz, drukkolok!

Na lassan kikapcsolok, vasalni kell, meg még lenne mit csinálni azonkívül is... puszi mindenkinek, betegeknek jobbulást!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Na Adri, mire megírtam, már el is múlt a probléma :)

Évamama, ne ijesztgess, én is egy csomó barackot, almát, körtét, sárgabarackot fagyasztottam, natúran pürésítve, és majd csak február végén akarom elkezdeni felhasználni...

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Böbi!

Csak úgy kérdeztem, semmi extra nem volt mögötte! :D

Macinak egyébként volt egy időszak, amikor két hetente, havonta nőtt egy méretet a lába. Remélem most leáll egy kicsit, bár ha nem növi ki,akkor meg szétrúgja, uh havonta minimum 3 pár cipő az adagja! :(
Bemenős, benti, kimenős, és játszótéri. Ha szerencsénk van, akkor egyik sem szakadt, és koszos, így 3 párral viszonylag jól boldogulunk. :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Böbi,nézem én,de még nem leltem megfelelőt.Ötletem sincs nagyon.

Ildi értem.A miénknek dönthető 3 pozicióba.

Évi én körtét raktam el,de nincs vele gondom. :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na talán lesz mosható pelusunk! :D 12.000.- ért postával együtt 18 db.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Anita, mit szeretnél venni? Hátha tudok!

Trixi, tavaly karácsonykor Gyöngyvirágnak is 20-as lába volt, most meg már 24-es. Azért remélem, hogy lelassul.... Bár tény, hogy jóval magasabb a korosztályánál, de nem szeretném, ha az ovit már 30-as lábbal kezdené! :lol:
Vendég
 


Csajok!

SEGITSETEK! Nem szopik Kolos. Reggel még szopizott, 11-kor kapott 1 banánt, délben már alig kellett neki, gondoltam televan, de most 4-kor se volt hajlandó. Kb 2 percig szopizott, aztán elkezdett bőgni. Próbáltam azóta többször, ha be is kapja, csak ráharap. ELfordul, meg vörösödik a feje, úgy nyíg, hogy nem kell neki.
Mi a francot csináljak? 6 hónapig csak szopi volt, ez 3. hét, hogy gyümit kap. Cumisüveget nem is látott soha.

Pár napja bújt ki az első foga, az zavarja? Dehát tegnap, tegnapelőtt szopizott... Jön a másik az a baj? De az első kibújása körül nem utasította el.

Valakinek volt ilyen?
Most már sterilizálom az AVENt fejőt...
pumuklii
 
 


Nekem meg elegem van, már fáj a fejem a nézelődéstől és variálástól, majd ha ül leültetem a földre és kész :) ááááááááááááááááááá

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!
Mire egy keveset visszaolvastam a lemaradásomból, már el is felejtettem, mit akartam írni.

Reny! Remélem Mira gyorsan megygyógyul!

Orsi! Köszi a linket!

Evamama! én is sok barackot fagyasztottam. A kinézete tényleg nem a legétvágygerjesztőbb, de az íze szerintem nem rossz. Áronnak egyelőre modjuk semmi nem jön be, de Alíz szívesen eszi.

Zsuzsi! ilyen magas láz nem lehet fogtól!

Edina! pár nap kakihiány szerintem még nem gond, ha más baja nincs a babának, pl. hasfájás, egyéb.

Talisoknak jó talit! már biztos kihúzták a neveket...

Kép

Kép
hean
 
 


pumumklii jajj, ha ez megnyugtat Lara a cumisüveget is sokszor elutasítja :)

A lényeg, alternatív módon, pl pohárból próbáld itatni, azt mondják az okosok, hogy ilyenkor "sztrájkol", marha nehéz, de ha nem akarsz pépet adni pl, és még szoptatni akarod, akkor ezt a pár napot míg visszaédesgeted szánd rá :)
Fogra dentinox :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


hean én is úgy izgulok, hogy kit ajándékozhat meg Lara :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pumukli, nekem Iringó a cumisüvegből nem akart inni, Mozzának sem Lili, amikor jött a foga. Mozza kiskanállal etette meg táppal.
Nekem meg csak az első fognál volt ilyen, a másiknál már nem.
Vendég
 


Nekünk nincs tápunk, sinlacot kap este fürdés előtt pár hete. Megpróbálok fejni + kanál vagy itatni...

Böbi
de már kibújt neki szombaton.
pumuklii
 
 


Na megint itt vagyok. Barackot még nem vettem elő a fagyasztóból, de most már kíváncsian várom, milyen lesz.

Adri! Most már biztosan nem lesz gond, sztem még a torka volt bibis, azért nem csúszott a cicin kívül más.Egyébként ezzel a vírusfertőzéssel arra kell vigyázni, hogy amíg a kiütései is megvannak, fertőz. Gyerekek kismamák közelébe nem kell ilyenkor vinni a babákat. 3 éves kor után már nem jön elő amúgy.

Ildi! B-nak is látszottak a fogacskák.Előző nap, mielőtt kibújt volna igen vörös-piros volt az ínye.
füles33
 
 


Na én már itthon,túl egy zuhanyzáson.Kissé megizzadtam :lol: :lol:

Sissy!
Köszönjük a vendéglátást!!!!!!Remélem nem maradt nagy csatatér utánunk :wink:

Dóri!
Köszi a ringatóban való irányítást!Nagyon jó volt!!!És a babók is élvezték,Csani biztos 8) :lol:

Gyöngyi!
Remélem a lábujjad helyrejön :?


Kihúztuk a kari ajis dolgot!!!!Mindenkit értesítek még a mai nap!!!!


Látom AM meggyógyult!Hála az égnek!!!!


Trixi és MNiki!
Nem tudom mi lehet a baj a blogban,de küldök újból meghívót,hátha akkor sikerül!!!!!


Na megyek :arrow:

annus11
 
 


na priviben küldöm majd h ki kit húzott!

És mi nem mondtuk el egymásnak,meg nem néztük meg!Akik nem voltak ott azokat csak én tudom 8)

Aki vidéki és nem tud eljönni arra is kitaláltunk egy megoldást!Majd a blogban lesz róla infó! :wink:

annus11
 
 


PUmukli, tudom, hogy kibújt, csak rosszul fogalmaztam. Szóval, nekem első fognál volt ilyen, a másodiknál nem. Lehet, hogy Kolosnak a 2. érzékenyebb és első fognál nem volt, csak most van ilyen.
Fülgyulladásnál szoktak még sírni szopi közben, remélem, hogy inkább a foga miatt van, mint a füle miatt.

Na búcsú estig, akkor még próbálok jönni.
Vendég
 


Kutyafüle!!!
Megkaptam az smsed még időben!!!Csak nem érkeztem válaszolni :oops: bocsi!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!
Irtóóóóóóóó mérges vagyok!!! :twisted: :evil: :twisted:
Reggel 7h óta várom /vártam a sódert+cementet,mert támfalat építenek nálunk. Gondoltam, lerendezem a dolgot, 'oszt megyek a babatalira. kb.10x telefonáltam, hogy mikor jön már az a fránya cucc,és mindig azt mondta a tüzépes, hogy már küldi... erre du. 3h előtt bepöccentem, és elküldtem őket a ...ba -ekkor hívtam Tinut, meg Annust (de Ő nem hallotta a nagy csacsogásban... :wink:), hogy tart-e még a tali?... Szóval se tali, se sóder. Brr!!!! Dehaholnapreggelhétóráranincsittrájukboritomazasztalt!!!

Na, lenyugodtam.

SZóval: MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A FÉLÉVES KÖSZÖNTÉSEKET! :) Mi is minden szépet és jót kívánunk az aktuális ünnepeltetknek!

SZombaton segítettem a páromnak a melóban, vas.+ ma délig meg nem volt netünk. Ha nem lenne egy TCOM-os ismerősünk, még mindig nem lenne. Jó vacak ez az EXTERNET. Váltani kéne már, de sajna, állítólag, mindegyik szolgáltató drága és sz*r...

Annus!
MI IS SZERETNÉNK RÉSZT VENNI A KARIAJI-HÚZÁSBAN! Köszi! :)

Üdv. az Újaknak! Bár, én már nem tudom követni a dolgokat.
Még mindig le vagyok maradva 12 oldallal. V.ki össze tudná foglalni nekem a 7vége+hétfő témáit? Gyönygi? Te ebben (is ) nagyon profi vagy!

:wink:

Kép
szkitty
 
 


Hű lányok akkora sütőtököt kaptam ajándékba, hogy a 3 db-os tepsikészlet tele lett vele :), kiváncsi leszek mikorra leszek kész az összes sütésével, mivel csak egy sütőm van :)

Annus várjuk-várjuk :)

pumuklii, addig add akkor neki a sinlacot, anyatejjel

fogunk még mindig nem jött ki, de tisztán kivehető, az ínyében, de nem felülről, hanem előről nézve :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, tegyél be több tepsit.Komolyan.
zili
 
 


elküldtem ki kit húzott!!!!ha vki nem kapta meg jelezze!!!!

annus11
 
 


zili rohanok :) :arrow:

bibi, én már tudom, kinek fogom postázni az ajándékot (annusnak), azon kívül pedig titok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Gyorsan fejtem 100 milit, megpróbálni úgy kell-e neki. Gondoltam teszek egy próbát a mellszívós cumisüveggel, egyszerűbb, mintha kanalaznom kéne, vagy pohárból adni. Kicsit bénázott, aztán benyomta az egészet. Ez nem fáj neki a szopi meg fáJ??
pumuklii
 
 


Pumukli! B. is csinál ilyet a fognövés előtt. Éjszaka elfogadja, nappal fejtem és kiskanállal kapta. Meg minden alvás után még amikor kissé kómás, akkor nem utasította el a cicit. Ő egyébként tud cumisüvegből is inni, de akkor az sem kellett.
füles33
 
 


Ja meg még az is jó volt, hogy Ő a hátán fekszik, én meg ráhajolva belelógatom a szájába a cicit.
füles33
 
 


Füles
meddig tartott? Most már szopik?
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: