[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi: Nagyon jó, végre újra együt vagytok! :P

Vica: Nagyon örülök, hogy Panna fogyott! ;) Ügyes vagy!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


adryn arra én is kiváncsi leszek!!!
jól van egyébként bizonyítékot is hoztam :)

Kép

itt látszik milyen foltos szegénykém

Kép

és após is pont a hétvégén jött hát nem számítottunk rá hogy közbe ő korházba kerül, úgyhogy rábeszéltük hogy aludjon itt hogy láthassa és látta is :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi
De tündéri!Tök jó ez a rugi,ami Lívián van :wink: És mit mondtak,kell valamit szednie?
Vendég
 

 
 

kalciumot kell ma este és holnap reggel

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi
Írtad,hogy szeretnél mindenképp utána járni ennek a dolognak,amit meg is értek.Én személy szerint Bp.-en az I.számú Gyermekklinikát ajánlom :wink:
Vendég
 


köszi szépen. hát először is megfogom kérdezni a háziorvost hogy tud e valamit ha nem akkor majd én ajánlok valamit :d

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


na sziasztok, csajok! :)
Moncsi, örülök a jó végkifejletnek, bár még mindig nem nagyon értem az egészet... De túl vagytok rajta, ez a lényeg!

zazzy, köszi :)

ma nyüzsgős nap volt, kolléga-látogatás, etetőszék átvétel, du meg sütés-főzés (csülkös bableves, besameles-zöldséges csirkemell tésztával és habos mákos süti), most nagyon elfáradtam, úgyhogy jó éjt!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Moncsi: örülök, hogy végre otthon van Lívia!!! Vigyázzatok magatokra!

És minden betegeskedőnek gyógyulást!!!
kisheli
 
 


Zazzy, köszi, én csak kettőtöket látlak, összesen 1 képet. :)

Sotske, Márti már jól van, csak szombaton ment fel kétszer a láza 38 fölé, ma már semmi láza nem volt. Hogy ez mi lehetett? Fog?? Hétfőn a dokinő is mondta, hogy a felsők duzzadtak (én most nem látom annak), szóval akár az is lehetett.

Megnéztem az ikreket, tündériek. :)

Masut
masut
 
 


Moncsi: nagyon édes Livi! Szegénykén még mindig látszanak a pöttyök. :cry: Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz a zárón, meg arra is, hogy mitől lehetett. Remélem több ilyen nem lesz!!!

Sotske: köszi kérdésed. Túl vagyunk a disznótoron. Nagyon elfáradtam. Nem nagyon volt segítségem. Ma délelőtt 10-ig aludhattam apa és Krsiztián jóvoltából. :oops: Annyira jól esett.

Nemlajos: te is kitettél ma magadért!

banokla
 
 



Moncsi nagyon örülök h Livit hazaengedték!!!! Puszilgasd sokat sokat!!!!
csak azért jöttem, h tudjam mi van veletek

Megkaptuk a tegnap a ház kulcsait! Ma egész nap ott voltunk, festés takarítás....péntekre szeretnénk beköltözni.
Annyira jó.... azt hiszem a legszebb karácsonyunk lesz végre egy kismanó + egy új ház :) Kristóf itthon volt Anyukámmal 1x hazaugrottam 1 órára, du-tán meg Anyu a füléhez tette a telefont, hát kiakart kaparni a telefonból azt mondta Anyukám, h utána csak az ajtót nézte amíg haza nem értem :( Olyan boldog volt mikor meglátott!
Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi
 
 



Bababi
de jó! jó munkát, biztos nagyon szép lesz!

Moncsi
nagyon édes a kis Livi

köszönjük az érdeklődést, Máté jobban van, csak most nagyon randán köhög, de ez jó, mert szakadozik fel neki a cucc. holnap reggel megyünk dokihoz, hogy meghallgassa a tüdejét. akkor okosabb leszek. de talán nem olyan nehéz már neki levegőt vennie, mint eddig. :roll: viszont sokat szívjuk az orrát.
megyek is aludni, nehéz napok voltak ezek.
aput meg kedden műtik, izgulok nagyon.

Zazzy
almappát megtaláltam! 8) nagyon édes a kiscsaj! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Masut,Banokla
Köszönjük a dicsit! :D

Örülök,hogy Márti jól van.Nekem anno a régi dokink azt mondta,hogy fog nem okoz ekkora lázat :roll: Kíváncsi vagyok,mit mond a ti dokitok.

Banokla
Hát,azt elhiszem,hogy elfáradtál,pláne segítség nélkül.10-ig aludni? :shock: :shock: Hűűűűűű,de rendes pasik vesznek téged körül. 8) 8)
Ma néztünk egy filmet,míg a csajok du. aludtak (Miről álmodik a lány-Viasat 3) és előrevetítettem,hogy ha majd a csajaim is ballagnak és szalagavatójuk lesz,az uramnak arany élete lesz,mert egyszerre fog a 2 lányával keringőt táncolni.És mondtam neki,hogy ez így nem éri,ezért nekem is minimum 2 fiú dukál :lol: :lol: :lol: Mert én is akarok ilyet,mégha nem is ikrek lesznek :wink:

Csibb
Drukkolok holnapra és apud miatt is.Ha van mit szívni,az nagyon jó. :wink:
Vendég
 


Sotske, megnéztem a galériádat, nagyon szépek a lányok, te is szép vagy rajta, nekem hasonlítasz egy amerikai színésznőre, de nem jut eszembe a neve.
Írtátok ezt a fürdős videómat, nem tudom miért nem nyitja meg, de albumomon belül rá lehet lelni, ha lépegettek.

Moncsi
, így is gyönyörű Lívi foltosan is, de azért remélem hamar elmúlik. Örülök, hogy láthatta apósod!

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 



Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


Jó reggelt!

Moncsi, bár az elmúlt napokban csak olvastam, de drukkoltam nekek a háttérből, nagyon, és örülök, h Livibaba újra veletek lehet.
És szerencsére ő egy nagyon kiegyensúlyozott vidám kislány, akiben ez a pár nap szerintem nyom nélkül elfelejtődik. Szeretgesd sokat! És bár nagyon pici, de ez most épp előny, ahogy Katka is írta, még nem akalult ki a hosszú távú memória. Egy 2-3 éves gyerek egy ilyen élményt sokkal traumatikusabban élne meg. Ld Papillon bátyja...
Allergiavizsgálat: mi most voltunk Samuval, aki ugye lassan 4 éves lesz, és a doki szerint még ennyi idős gyerekeknél is sok az álpozitív vagy álnegatív eredmény. Kisebb korban meg méginkább. Persze van néhány allergiatípus (úgy tudom), ami kimutatható, pl. a tejfehérje allergia az nagy biztonsággal, de a többi ezerféle lehetőség nem nagyon... persze ennek érdemes utánajárni, nem vagyok szakértő. és a nagyon jó hír, hogy ezek jó eséllyel kinőhetőek. Ezért is kell mindent fokozatosan megismertetni a gyerekekkel, hogy szokja a szervezetük és ne váltson ki allergiás reakciót. Szóval szerintem is felejtesd el a bolti pudingokat egyelőre, nem is feltétlenül a benne levő tej miatt, hanem a színező-és tartósítószerek miatt, amik szintén allergizálhatnak és nem tudják kimutatni semmilyen allegriavizsgálattal... A mi háziorvosunk szerint pl. Samu ezekre érzékeny, mert semmi más alapélelmiszerrel nincs gond, időnként mégis csupa csalánkiütés a gyerek teste.

Csibb, örülök, h Máté jobban van, majd írj, mit mondott a doki.

Masut, fogzástól lehetett lázas Márti. Simán. Katababa múlt csüt és péntek este volt hőemelkedéses, és hétfőre lett foga. És gabka mesélte (de ezt majd megerősíti), h Levi a fogak áttörése előtt 2 héttel 40 fokos lázakat is produkált...
Most mennem kell (kelnek a csimóták), de ma még jövök.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


jó reggelt!!!

Minden betegnek jobbulást!!

Banokla örülök, hogy jól sikerült a disznótor!!!

Moncsi Livi fotók cukik!!Hurrá, hogy otthon van!!!

Bababi minden szépet és jót az új otthonotokhoz!!!

Nálunk tegnap vendégség volt néhány régi barát, dumcsiztunk, párom palacsintát sütött, van egy tök jó palacsintasütő gépünk, fini volt, rájöttem többször kellene így összejönni, kikapcsolt egy kicsit :)

ma magyünk védőnénihez kiváncsi vagyok mit mond :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


moncsi, milyen volt az éjszaka?

Eszti tegnap kapaszkodva felállt. Annyira begyorsult mindennel, eldobom az agyam. És akaratos, ha valamit nem sikerűl megkaparintanija, balhézik :)

Katka: eszembe jutottál éjszaka. Eszti éjjel 2-kor úgy döntött, hogy reggel van. háromnegyed 4-ig bírkóztam vele, mire visszaaludt :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


gyöngyi Eszti tegnap volt 8 hónapos! BOLDOG HÓFORDULÓT!!!és gratula az álláshoz!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Sziasztok köszi jó éjszakánk volt, sokszor felkeltem megnézni de nincsen semmibaj szerencsére. már egyre szebb a kis pofija, muladoznak a halvány foltok is.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi de jó!!!! :)


Hová tűntek a vonalzóim már egy ideje? :roll: :(

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Moncsi hurráá hogy Livi tegnap hazajöhetett :D Szerintem is hanyagold az olyan kajákat amikbe sok a tartósítószer és szinezék, ráérnek még erre. Inkább natúr joghurtba keverj gyümölcsöt meg valami gabonát, az még finomabb lesz és így legalább a természetes ízeket szokja meg :wink:

Bababi örülök hogy Kristóf ilyen jól bírta nélküled a napot. Nimród is olyan ha nem vagyok ott akkor semmi baj, de ha már meglátott vagy meghallja a hangomat akkor meg addig sír hisztizik amíg oda nem megyek hozzá :D kis anyafüggő.

Csibb örülök hogy Máté jobban van, remélem doki is ezt mondja majd.

Queen-bee nekem is eltűntek a vonalzóim :? Próbáltam másikat csinálni másik oldalon de mikor bemásoltam a megfelelő helyre a kódot akkor kiírta a gép hogy túl hosszú a szöveg, :shock: pedig az csak az egyik gyerek vonalzója volt.

Én meg rákattantam a kötésre :) annyira hogy tegnap egész este gyakoroltam. Régen tudtam egy kicsit kötni, aztán tegnap megtaláltam anyuáknél a régi kötőtűket és fonalakat, mamám pedig megmutatta hogyan is kell, na persze csak az alapokat. Nem tudom mi van velem nagyon alkothatnékom van. Már a karácsonyi sk. ajándékokat is elkezdtem gyártani, a héten pedig az adventi naptárat csinálom a gyerekeknek.
vica78
 
 



Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Amúgy igen hanyagolni fogjuk most a tejes, színezékes, tartósítószeres dolgokat, meg írni fogom hogy mikor mit eszik.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Jó reggelt mindekinek!

Moncsi nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok és további jobbulást Livinek!

Zazzy én is leskelődtem és nagyon köszönöm a "bizalmat" :)

Masut: ahogy Erpé írta nekem Levi a felső fogak kijövetele előtt belázasodott, nem kicsit, hanem 40 fokig. minden doki azt bizonygatta, hogy fogzástól nem lehet lázas a gyerek, max hőemelkedésés. Csakhogy Levi belázasodott, másnapra semmi baja nem volt, viszont 2 héten belül kint volt a foga. Többször megbeszéltük, hogy szegény gyerek még nem olvasta a szakirodalmat, azért produkál lázas fogzáskor, mert nem tudja, hogy nem lehetne :)

4 hónapja ma először aludta át az éjszakát Lili :)
11kor felsírt, de apa visszaringatta és utána csak fél hatkor kért cicit. Utána meg aludtunk 8ig, szóval Levi ma megint nem ment oviba :)

Kép

Kép
gabka77
 
 


Jó reggelt!
Végre jöttem szusszanni kicsit.Reggel óta már megfőztem,lemixeltem,elraktam egy jó adag husit,megcsináltam Lara ebédjét,meg összedobtam a rakott krumpli alapjait is(megfőztem a tojást,krumplit) :shock: Mitől pörgök ennyire?na persze,itthon van a férjem.Újabban Larától semmit nem lehet csinálni,folyamatos foglalkozást vagy hurcolást igényel.Remélem csak a foga miatt,és elmúlik majd.

Bababi!
De jó lesz nektek!Én is rájöttem,egyre kevésbé szeretek itt lakni! :?

Masut!
Visszajelöltelek,mostmár látod! :wink:

Moncsi!
De jó,hogy nyugodtan aludt Lívia! :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Úristen Zazzy hogy pörögsz :shock: Én meg csak itt üldögélek Bulcsúval az ölemben, ő nézi a képernyő alján a meséket :) én meg netezek :oops:
vica78
 
 


Vica!
Mostmár én is pont ezt csinálom :lol:

Kép
Kép
zazzy
 
 


hehe, zazzy elkapta a felpörgős vírust (én most épp kigyógyultam belőle) :lol: :lol: :lol:

moncsi, örülök, hogy minden rendben! A bolti pudingot nem is értem, hogy miért ajánlotta a védőnő :shock:
Mondjuk nem csodálkozom, nekem meg a virslit, krinolint ajánlotta... :?

Én már kitaláltam, mit kapnak az anyukák és a nővérem (meg én :D) karácsonyra, most már csak az kellene, hogy elkészüljek vele (naná, hogy varrok, majd felteszem a képet!)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Köszi én is nagyon örülök már hogy végre velem lehet. pont ezért most elárasztom a babanetet képekkel :D:D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi: Livi nagyon cuki és Lilinek is van ilyen csini pulcsija :)

Kép

Kép
gabka77
 
 


Moncsi Mész azért ma a dokihoz? Egyébként a pudingot én is akartam már írni. Én tuti nem adnék Máténak. Nekem is ajánlott már mindenfélét (persze ilyeneket nem) a védőnő, de én csak a biztonságos dolgokat adom Máténak. Én a tejtermékkel is várok még, pedig már lehetne azt is adni.

Kép

Kép
rszg
 
 


Karácsonyra én Géza családjának, Gézának és Máténak már megvettem az ajándékokat, már csak az én családomnak kellene kitalálni valamit. Ikertesómnak asszem már kitaláltam, meg nővérem gyerekeinek is van ötletem, de a többieknek gőzöm nincs. Semmi elképzelés :(

Kép

Kép
rszg
 
 


Moncsi: Istenem, annyira örülök!!! Nagyon köszi a képeket! És tényleg még mindig foltos. Azt tudod, hogy miket kapott a kh-ban? Na meg persze az aláírások miatt nem kaptál zárót, nálam is így volt… Calcimuskot adsz? Te Moncsi, lehet, h ezekben a pudingokban volt vmi tartósítószer, ami neki túl nagy adag volt még…Mondtak valamit erről, h mi okozhatta? Nekem ugyanilyen foltos a testem néhány pezsgőtől és bortól, asszem azoktól, amik szulfitot tartalmaznak! De nagy adag kálciumtól elmúlik hamar.
Nemlajos: tartalmas 7végétek lehetett, tök jó! Mi nem mentünk sehová, mondjuk miattam, már sokat javultam, de extra takony és slejm távozik testemből…
Bababi: nagyon szupi, új ház, babó! Szegény Krisztián, így várt, édi
Csibb: örülök, h Máté javul, apudnak drukk, neked meg sok sok türelem és pozitív gondolatok menjenek!!!
ESZTINEK gratula az álláshoz!
Vica: hát te nagyon ügyes vagy!!!
Mi soksok visszaringatással fél9-ig aludtunk  9től
Csajok: mi tudtok, lehet gyed mellett munkát vállalni?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


rszg ma megyünk a zárójelentésért délután lehet csak menni, háziorvoshoz lementem ma, de mondta hogy a záró nélkül nem nagyon tud mit mondani, holnap tudom cska levinni mert délután már nincs rendelés. úgyhogy akkor majd megbeszéljük a továbbiakat.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


papillon sajnos nem mondtak még semmit. arra leszek kiváncsi a záróra mit írnak. a kórházban vmi főzeléket kapott meg tápszert. gyógyszert meg kalciumot, abból ma reggel még kellett neki adni aztán már az sem kell

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Gabka, láttam reggel, h ma sem mentetek oviba. Pedig Samut reggel ezzel tudtam indulásra bírni, h ott lesz Levi :D

Banokla, disznótorért minden elismerésem, én ilyenkor kibic vagyok. Eszem a friss finomságokat, és max tekerem a darálót (pontosabban nyomom a gombot, mert elektromos), és jól érzem magam. Mondjuk nálunk van a családban néhány böllér, aki levezényli az egészet és ha segíteni akarnánk, csak útban lennénk :)
Úgy tünik, az idén nem is lesz disznóvágás nálunk, Balázs nagymamája az idén már nem nevelgetett malacokat )ő szokta adni). Ő is elmúlt már 80, nem is értem, eddig miért ragaszkodott ennyire ehhez. Mi meg tuti nem veszünk, annyira azért nem hiányzik az a rengeteg disznóhús.

Zazzy, nem semmi a történetetek, már többször utaltál erre, de még egyszer sem mesélted. Nehéz lehet erről beszélni (írni). Nagyon sajnálom, ami veletek történt és hát kinyílt a bicska a zsebemben. Nagyon súlyos.
Egyébként meg lehet az ilyenek ellen tenni, vizsgálatot/ellenőrzést kérni utólag is akár, de nem tudom, hogy van-e erőd küzdeni. Ráadásul a gyerekosztályokat mostanában sorban zárják be, orvoshiány van ezen a területen (is), most épp Kalocsán szünt meg a gyerekosztály. Gondolom ez van a trükközések mögött...
Ja, és majd megkereslek iwiw-en, köszi :wink:

Katka, jobbulást nektek! Petiapu és Peti jobban vannak már? Te hogy bírod?

Vica, örülök, h Panna súlya jól alakul. Az étkezések mellett biztos a több mozgás is jót tesz. Úszás hogy tetszik neki?
Megyek, dolog van.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


papillon NEM!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


papillon asszem én azt hallottam hogy gyes mellett lehet 4 órásba dolgozni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Papillon Tényleg nem lehet, igaza van Nemlajosnak

Kép

Kép
rszg
 
 


bakker mire megírta annyi hsz született :shock: Livi még mindig cukorfalat és tényleg nem látszik megviseltnek, dejó.

Férjemnek drukkoljatok, próba napon van...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


papillon drukk a férjednek :)


Lívia így köszöni meg nektek hogy ilyen sokat gondoltatok rá :D próbált nektek írni :p
http://s929.photobucket.com/albums/ad13 ... V00707.flv

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


na azóta választ is kaptam, kösszi.
megkérdem a hr-esem, h megszakítani lehet-e és akkor szabi kivesz, jobb pénz, azt újra gyed. Ehhez csak jófejség kell, mert úgy tom egyszer meg lehet szakítani....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


köszi Livi

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


a mákosrétesben van tej?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Papillon, ja, gyed emllett nem lehet foglalkoztatottként munkát vállani, gyes mellett viszont lehet főállásban is dolgozni. Én Samunál ezt csináltam.
Azt, h meg lehet-e szakítani, nem tudom... Miért ne lehetne?
Párdonak drukk mára!

Livifotók nagyon édesek!
erpé
 
 


Úgy tudom, hoyg ha megszakítod utána már csak gyest kaphatsz.
De lehet, hogy rosszul tudom.

Erpé: még Neked akartam írni, hogy én benne vagyok a mozizásban, csak szerintem ez a hét nem lesz igazán jó.
Apa megy pénteken barátaival találkozni és mozizni, én meg valamelyik este úszni, de jövő héten megbeszélhetünk egy esti mozit

Kép

Kép
gabka77
 
 


öhm... papillon, valamiről kellene tudnunk? :wink:
Én is úgy akarom, ha baba van, hogy kivenni a szabikat, hogy kicsit dobjon a gyeden. de még nem tudom, hogy érné meg jobban, ugye most már a táppénz is 60%, gondolom, akkor a gyed is, tgyás nem is jár talán, csak ha dolgozol a két gyerek között, meg ugye kormányváltás is jön, ki tudja, mi lesz...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: