[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Még csak azt szerettem volna elmesélni, hogy Ádám baba, hogy számítógépezett a napokban. :) Éppen az unokatestvéremmel Skypoltam, Ádám az ölemben ült és csapkodott az íróasztalon. Egyszer csak elvette a fejhallgatót és bekapta a rajta levő mikrofont :D és közben a nyálát fújta és bugyborékolt. A mikrofon pedig fütyült nagyokat. Mi pedig dőltünk a röhögéstől, hogy itt az új netes családtag, máris Skypolással kezdi! :lol:

Kép

Kép

Edina
butterfly75
 
 


Sziasztok!

Ádám és Berci is milyen édik! :D

Hööööööööö :shock: :shock: :shock: Csongor, bakker, csodagyerek :lol: :lol:

Na kérdésem:
Gergő ma este 1órán keresztül vigasztalhatatlanul -sikítva- sírt, a délelőtti sütőtöktől: tegnap kezdtünk pár kanállal, ma már többet kapott. Most akkor hagyjam abba és kezdjek másba??
Mert ezt csinálta a krumplinál is (azt azóta nem kap), a répánál nem volt ennyire durva, de akkor is volt pocifájás, az őszibacinál is...
Most akkor mindennel meg fog szenvedni az én kis buksim??? :cry:
Védőnő szerint ne hagyjam abba, esetleg próbáljak pocakfájósság elleni szereket. Basszus, szedjem elő az infacolt és társait??
Van még valakinek hasonló gondja?
Holnap megpróbálok mecsek teát beszerezni, hátha az enyhít...

De nem hiszem el, hogy újra itt a pocakfrász, mikor olyan jól kilábaltunk belőle :evil:

KépKép

Kép
hase
 
 


Ja, de önző vagyok :oops: : csajok, szuper talit holnapra! :D

KépKép

Kép
hase
 
 

 
 

Na, mindig jókor jövök, mikor vagy már senki, vagy még senki :(

De ilyenkor végzek a napi romeltakarítással. Hát akkor eltakarítom magam is :P :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla, kár hogy pont elkerültük 1mást...

Nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni, sztem akkor fog rendeződni a pocakfájás ügy, ha hozzászokik az új dolgokhoz a szervezete... Szóval én sem hagynám abba... Csak lehet, kipróbálnám ismét, amivel először kezdtétek. Lehet, az már nem okozna gondot... :?: :roll: :?:

Azt hittem, nem jövök, de mindenképp szerettem volna írni, hogy holnap MEGYÜNK. Készpasz. :) Apa hazajöna lyukasórájában a suliból, elvisz bennünket, öcsém meg hazahoz. Szóval ott leszünk. Meglátjátok, hogy szeretnétek-e éneklést, én azt tudom most ajánlani, hogy ne egy kimondottan ringató foglalkozást csináljunk, ahol sok ismeretlen dolgo is lehetne, hanem tényleg azokat a mindneki által ismert dolgokat énekeljük, amiket ti is ajánlottatok. Aztán, remélhetőleg sikerül kialakítani vmi szokást ebben, ha van rá igény, és tanulhatnánk minden alkalommal vmit. Amiből pedig lehetne majd egy konkrétan ringatós repertoár. :) Lelkes vagyok, csak kicsit bátortalan, azt mondta férjem, hogy ne csináljak ringatót, mert ahhoz hivatalosan kell egy képzés, amit én (még) nem csináltam meg, de mondtam neki, hogy ez nem OLYAN lesz, csak éneklünk együtt a babákkal az ölünkben. De azért picit mégis megingatott. Hogy olyasmire számítotok, amit láttam a DVD-n, amit meg is lehetne valósítani, ha ti is tudnátok már sokat azokból az énekekből-mondókákból. De sztem a babák jobban élvezik, ha Anya bátran énekel régi-kedves dalát, mintha vki akárki énekelget csak. Na, meglátjuk. :)

Jó éjszakát, tényleg!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Visszaolvastam. Nem is tudom hány oldalt... Most próbálom összeszedni a gondolataim, mert nem jegyzeteltem menet közben és megdöbbenve láttam hogy nincs ma reggeli hozzászólásom, pedig eskü írtam kávézás közben. Azon töprengem hogy közben kelt Ficus és talán úgy zártam be az oldalt, hogy nem küldtem el? Jó hülyének lenni! :)

No akkor lássuk mire emlékszem a döbbeneten túl:
Boldog félévet és hófordulót az érintett babáknak és mamáknak!
Holnapi tali részünkről bebukni látszik, mert apa nem dolgozik és keresztülszervezett mindent :(
Ellenben jelentkeznék sétás minitalira én is, ha tudjuk előre melyik nap, szívesen felmegyünk mi is a nagyfaluba. (hétfő-kedd a héten kiesik)
Karácsonyi talira jó nekünk is a 10-11.

Vanni: Valamennyi üvegem talán nekem is van, holnap megnézem! De... Te lefagyasztod az üveget??? Én ezt sose mertem még!

Valaki kérdezte (bocsi, nem emlékszem ki) a dupla szavazást: Szerintem nem lehet, mert nálam amióta szavaztam csak az eredmény jön be pl...

Velünk minden rendben, jó mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton barátoknál voltunk, jól megszeretgették Ficust majd este jelenésem volt egy rendezvényen, de csak kb fél órát voltam ott, nem egész éjjel. Ez esetben csak közvetítettem. :) Ma a saját rendezvénytermünkben volt gyerekzsúr, 10. születésnap. Nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát. Imádtam azt a sok boldog gyereket! Szülők is elégedettek voltak, így én is. Fontos ilyenkor a visszajelzés, mert tudja az ember hogy jó úton halad, vagy mi az amin változtatni érdemes...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Ilyenkor szoktam írni én is, de most olyan álmos vagyok, hogy rövid leszek.

Dóri: Örülök, hogy tudtok jönni, nekem mindegy, mit éneklünk, az én szegényes énektudásomat bármi bővíti. :oops:

Tinu: Csongi tényleg nagyon ügyes, látom, már kétfogú. :lol: Jól bevásároltatok pelenkából. :lol:

Edina: 1 napos Ádámod nagyon édes. Elnézve a pici baba képeket elfog a nosztalgia. :)

Szilvi: Rendben, akkor majd holnap megbeszéljük a dezodor beszerzést. :)

Novygirl: Köszi a zöldséges infót, akkor ehhez tartom magam.

Fitie: Igen, titeket köszöntöttelek tegnap, a vonalzód árulta el a Pepe korát. :)

Na, ennyi voltam, irány az ágy.
Réka

rekap
 
 


Dóri: Az jutott még eszembe, hogy talán Te írtál egyszer könyvcímeket (eladóak voltak de más gyorsabb volt) amibe vannak jó kis babadalok is. Megírnád mégegyszer mi volt ez?

Vagy ha van vmi jó kis netes címetek, akkor annak is nagyon örülnék. Nagyon bővíteni kellene az általam ismertek körét, mert Ficus imádja ha éneklünk neki, de napi slágereken és mulatóson csak nem nőhet fel. :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Jó reggelt!!!!

Na teljes harci készültségben vagyok!Iza ha felébred,eszik,aztán go go! 8)


Huncutka!
Van egy jó kis könyv,Forrai Katalin:ének a blcsiben illetve ének az oviban.Ha jól emlékszem ez a címük.....Szépen kottázva benne van sok jó dalocska!Neten is vannak oldalak,fejből nem tudom.De a blogomban vannak linkek és ott megtalálod!A közöd blogban is van azt hiszem a linkek közt ilyen oldal!


Dóri!
Jaj de jó h jöttök!!!Amúgy nehogy má ezen izélj h nincs végzettséged!Én azt hiszem h mi elsőre is úgy gondoltuk h olyanokat kéne énekelni amiket mindenki ismer,aztán ha már belejöttünk,v emguntuk folyamatosan bővíteni!
Ahogy Gyöngyi s írta egy "vezető" kéne,ehhez meg azt hiszem te értesz itt a legjobban!
Én magam se vagyok oly bátor ha énekelni kell,de ezt az idióta énektanár nevelte belém anno...így csak magamba szoktam itthon 8) :lol: Bezzeg öcsém,aki karaoket vezet minden héten,amiben ugye benne van az is h énekelni kell :lol: A múltkor mondta h csinál ringatót majd ő :lol: :lol:

Edina!
Szerintem Ádám még nincs lemaradva!És 1-2 nap alatt is annyit fejlődhetnek!!!De ha neked az megnyugvás ha elviszed vhova akkor tűzz ki egy időpontot hogy ha addig nem forog akkor megnézeted! :wink:

Csilla!
Szerintem meg nem kéne eröltetni ha fáj a pocija tőle!!!Én józan paraszti ésszel azt gondolom ha nem bírja a pocija akkor mért kéne kínozni vele???Egye a bevált tejcit v tápot!Valószínű még nincs felkészülve a kis emésztőrendszere a sütőtökre stb.Én várnék 1-2 hetet,és kezdeném utána megint 1-2kanállalKakija milyen volt?Oké h hozzá kell szoknia,de szerintem nem ilyen áron...próbáld jobban hígítani a dolgokat,lehet h hülyeséget írok most?! :oops:

Na ezt elküldöm,mert szétesett a kép...

annus11
 
 


Csongi.....hát meg se lepődöm!Amúgy is a múltkor összehaverkodtunk!Meg akart enni :lol: De nem hagytam neki :wink: Szóval csak összenyálazott :lol: :lol:

Erika!
Tényleg milyen szép neve van!!!!És hasonló súlyban van mint Iza :wink:


Iza tegnap is netezett!Imádja a gépet....ha ide veszem az ölembe elkezd sikítozni,röhögni!Tiszta anyja! :lol: És tegnap webkamcsiztunk megint a dédikkel!Úgy produkálta magát!!!!Dumált végig!Meg csapkodta a az asztalt...ledobta a ksi terítőt is ami itt van...ez a legújabb!Mident meg akar fogni és aztán a háta mögé vágja.Tegnap az apja vagy 100szor szedte ki a kezéből az újságokat....és kedvence ha bemászik a kanapé alá :roll: :lol:

És ha elkezdek énekelni akkor sokszor tapsol!Én sokszor úgy énekelek h ütöm mellé a ritmust vagy tapsolok 8)


Na megyek a blogba!Hátha elmozdult már a mérleg nyelve vmerre....nagyon remélem h nem lesz döntetlen az állás,mert akkor idegropit kapok :mrgreen:

annus11
 
 


Na már csak 1...

Fitie!
Pepének is boldog felediket!!!
Orczy kert meg nekem tökéletes!!!!!Igaz mi még nem voltunk,de mindig készülünk az urammal....De tegnap is az alleebe mentünk helyette :lol: Viszont sokszor megyek el mellette :wink: Főleg ha turib is megyek 8)

Na szétvágom a cetliket!Kari ajis jelentkezés akkor lezárult,senki többet harmadszor??!!!

annus11
 
 


sziasztok

http://ovizene.freeblog.hu/

http://mondokak.net/

én innen tanulok és az 1000 éves cini cini muzsikából

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


ORSI!

Nem kaptam meg az üzenetedet!!!!!!


Hase!

Gergő nem kapott mostanában antibiotikumot? Az gyengítheti a bélflórát,és ezért előfordulhatnak olyan dolgok amiket írtál.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt,
Most csak annyit, aztán szaladok is tovább, hogy Annnus bakker elolvastam a reggeli termést, azóta is a karaokes tesód és ringató kombón röhögök.
Elképzelem hogy 10 anyuka ölükben a deddel énekli kánonban hogy aszongya:
"Szavannnááák fekete nőőők oóoóo Afrika"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Edina: jaj, hát persze, hogy ne aggódj Ádám miatt. Fiatal husika még, ráér bármit csinálni. Ha forog már, az jó. Ez a lényeg. Nem Csongor az etalon, sokkal jobban jártok, ha később kezdi el a dolgokat, amikor már biztos lesz magábna, legalább nem zúzza porrá magát, mint CSongi. :? Az előbb is koppant egy nagyot...

Hase: én sem folytatnám a hozzátápit. Persze, a védőnő könnyen tanácsol, nem ő fogja hallgatnia Gergő üvöltését. :roll: (Bocsi, Füles.) Én a helyedben kihagynák pár hetet, és újrakezdeném, de szigorúan azzal, amit már bírt és esetleg újabbat hozzá, ami tuti nem csinál szelet, nem fog (őszibari?). Spec. én felnőtt vagyok, már kipróbált emésztéssel, de azért nem eszek sütőtököt, mert nagy szelet csinál. (Bocsi az intim részletekért. :oops: ) Pedig amúgy imádom. Hát nagyjából azt gondolom, amit Annus írt.

Mi meg alakulunk későn fekvő, későn kelő családdá. Mostanában 11 előtt alig lehet ágyba varázsolni a gyerekeket, de ma is CSongor 8-kor kelt, Tüci meg az előbb, gondolom, CSongi üvöltésére.
A sütit tegnap megsütöttem, úgyhogy Szofi viszem a diósat!
Még mindig nem döntöttem, hogy kocsival vagy bkv-val... :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi: jaj, tanuljuk már meg ezt is! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Csilla, azért írtam, hogy kísérletezni kell, mert nekem azt mondták orvos ismerősök, hogy ez így működik, ha vki hasfájósabb baba, akkor lehet, hogy bármikor kezdi az ember a hozzátáplálást, ugyanez lesz. Kicsi adagokat kell adni, és valóban hígan, hogy ne azzal legyen a gond, hogy nagyon megfogja a székletét a manónak, és ezért nem bír vele. Ha hülyeség, akkor bocs, csak én ezt hallottam. Nem saját okosság. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


ADRIIIIIII jelkezz jelkezz mz/x mz/x!!

zombi vagyok és nincs itthon kv, most kit gyilkojjakle emaitt :evil: :evil:

Kép
Kép
mniki84
 
 


és a nagy jó fenének van 40nm habtapink ha Lili 2mp alatt lejön róla és a hideg követ nyalja és a parkettát fényezi :evil: :twisted: :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Pepének boldog fél évet! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Lili is, Iza is a kanapé/ágy alatt szeret kikötni... :lol:

Gyöngyi, :lol: :lol: . De én ezt nem ismerem, szóval ezt ti tanítjátok nekem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


sziasztok!

Csongi borzasztó ügyeeees! :), és az a két kis fogacska nagyon cuki.

Csongi 2 alias KicsiLili is nagyon ügyes! :)

Erika annyira boldog vagyok, hogy jöttél! :), egyszer annus nekem azt mondta nem lecke, ez hogy felmondjuk szóval, ha nem tudsz visszaolvasni, bár fejés alatt tudsz, akkor csak néhány szó rólatok, hogy álltok, egyébként jó súlya van lánykádnak és szép a neve :)

Jó talit!

Mniki Lara a szőnyeget szöszöli, a habtapit meg rágja :)

hase szerintem is hagyd, bár nálunk ilyen gondok nem voltak, de én már a nyüszögéstől is kiakadok, főleg ha megy délutánonként, nemhogy ha ott ordítana nekem órákat :(

Szép napot!

mozza hová lettél? :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


csatlakozunk az ágy alatt bulizókhoz :), bár szombat óta az ülés a mániája a kiscsajnak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


JAj, igen, Erika, a Johanna név nekem is egyik kedvencem, de nálunk a vezetéknév miatt nem jöhet szóba. Pedig, ha sikerülne összehozni valaha 1 kislányt, akkor legszívesebben ezt a nevet adnám. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:40-kor.
Vendég
 


zsuzska, napi 2szer enyhe domestosos vízecskéável áttörlöm...már ötletem nincs, max sima víz... :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


basszus, lili szája szélén vért találtam de sehol semmi.. :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Zsuzska: sima víz. De én ritkán mosok fel, így a gyerekeim sok K-vitamint fogyasztanak. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na mi lassan elindulunk, még a lányokat összeszedem, aztán kocsiba pakolok mindenkit, és megyünk :)
Vendég
 


Én domestossal mosok fel.
Vendég
 


Sziasztok! Sikerült visszaolvasnom hellyel-közzel, de rövid leszek, mert lassan készülnénk a talira.

Sissy, de örülök, hogy nem bántódtál meg!

Bangla, Barbi, nekem csüt-péntek (ez a hét, igaz?) jobb lenne, de Ti csak beszéljétek meg, aztán ha tudunk csatlakozunk. fenektelen tó akkor?

Annus, valami el van a blogos szavazásban bva, mert, nekem újra kiríta, hogy szavazzak, és tudtam is mégegyszer szavazni!!! Más nem járt így?? Azt nem tom hozzászámolta-e, vagy most mi van???

Csani nyűgi, fogzik, remélem azért nem lesz morci a talin.

Erika, de jó, hogy előkerültél, a Johanna nekem is abszolút kedvenc!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi nem számolja újra hanem az előtő szavaztot módosítja ha mást nyomtál

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nem nyomtam mást, ugyanazt nyomtam. de akkor ezek szerint nem változott semmi! De mindek akarta, hogy újra szavazzak???
Na mindegy. Puszi, készülődök!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Regő kábé 13 órát aludt az éjjel :D viszont mi fenn voltunk, mert az uram rosszul volt :(

Hase, én hagynám... vagy megint mással próbálkoznék, vagy teljesen kihagynám pár napig a kajákat. Esetleg olyan totál semleges kaja, mint a rizspép?

Zene, mi Marcival, és most már Regővel is a Zene-ovi cd-ket hallgatjuk, van egy sima népdalos, egy karácsonyos, egy őszi jeles napokra és asszem egy tavaszi is, az még nincs meg. Amennyire meg tudom ítélni, jól előadott, jó minőségű zene, igazi ovisok énekelnek.

Pepének innen is boldog félévet! :)

Zsuzska, nálunk még ugyan nem aktuális a kőre mászás, de én környezetbarát békás felmosót használok. Esetleg ecetes víz, az aztán tuti környezetbarát, csak nem jó a szaga.

Jó talit mindenkinek! :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Dóri, kétszer írtam, h elvinnélek a talira, de nem válaszoltál!

Későn keltünk, összeszedem magunkat, aztán mi is indulunk. Bár jól rákezte az eső.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


senki? :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Talán Blanki még alszik egyet indulás előtt. Szal félórával csúszik a dolog. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na én is megpróbáltam még egyszer szavazni. Lehet, de nem változik a szavazatok száma, tehát nem számolja hozzá.

Mirát délben viszem az orvoshoz. Megint nem aludtunk éjszaka. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


Niki, Regőnek már hetek óta azt hiszem, hogy jön a foga, pedig tudom, hogy korai... kéthónapos vizsgálaton mondta a doktornő, hogy hogy be van duzzadva az ínye, pedig még korai. Aztán rá kb. két hétre nyugtalanul, fel-felsírva aludt, végül felvettem, pedig aludt... és majd halálra rémültem, véres nyál a szája szélén és nem kis véres, nyálas folt a lepedőn... Tapogattam azonnal az ínyét, hát oldalsó metszőfog vagy szemfog magasságában éreztem valamit, amit azóta is érzek, de látni nem látok, védőnő is érezte, anyósom is... és el nem tudok képzelni mást, minthogy a fogától vérzett volna... de egyelőre semmi. 30-án megszakérti majd a doktornő is.

Szóval szerintem lehet olyan, hogy ahogy még benn az ínyben bújik előre a fogacska, megsért vagy átszakít egy hajszáleret és az vérzik, anélkül, hogy a fog kibújt volna... :roll: legalábbis magamat ezzel vigasztalom.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Niki én itt vagyok, de a keménymag elment talizni. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Egész jó volt a szombati bál. Az már kevésbé,hogy utána nem sokat aludtunk. Hajnal 2-től fél 5-ig először,majd 5-től fél 7-ig.

Hannácska meg szépen belázasodott. :? Először 37,8-cal kezdte,majd 38,5 végül 38,8-ra felment. Germicid nem vitte le. Így Nurofen kúpot kapott,de kb. 2 perc múlva vissza is küldte,kaki kíséretében. A második kúpot szinté. Így végül szirupot kapott. Szerencsére reggelre az hatott.

Annyira forró volt a kis teste,úgy sajnáltam. Még sose volt lázas.
Arra gondoltunk,lehet a foga miatt,bár még nincs a láthatáron.

Most megyek,mert hív!

Szép napot!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jobbulást Hannának! Elvileg fogtól ilyen magas láz nem lehet, más tünete nincs?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Zsuzsi szerintem se a foga. Jobbulást neki!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!
Most húzzák ki a mikit? Mert én szeretnék mégiscsak kimaradni.Nincs ugyanis időm elmenni ajit venni.Örülök, ha karácsonyra sikerül majd.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki! Akkor sztem küldj egy sms-t Annusnak!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Igen,azt tettem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó az új vonalzód, mondtam már? Nagyon tetszik a szövege. Illik hozzád. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi!!! Még nem egészen igaz rám, de hamarosan.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: