[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Persze gyermekem mindig rámcáfol, itt vagánykodtam tegnap, hogy mi elindulunk 8-9 felé sétálni... aztán mikor Tinu felhívott negyed tízkor, még ágyban voltunk, életében először mi ébredtünk előbb, bár fogalmam sincs, ő mikor ébredt, mert kilenckor éberen nézegetett, amikor ránéztünk.

Ildi, gratula Larának az üldögéléshez, nagyon kis ügyes, és szép!

Álmos szokás szerint gyönyörű :)

Riki is, de én is mindig a haján akadok fenn, hihetetlen a színe és a mennyisége is! De az arca is szép persze. Jó nagyon a híradás-ötlet ebben a formában! Engem is érdekelne Kutyafüle, hogy tesóneveken gondolkodtok már? Niki, Riki és.... Viki? :D

Marci meg a példaképünk, szerintem Regő hasonlít rá kicsibe. Az a body... :) én is vettem egy karácsonyi rugit, de ez a felirat nagyon bejön :)

Mira is nagyon édes, a fürdős-ujjszopis kép tuti!

Gyöngyi, ha meg tudjuk szervezni a nagytesó iskola utáni elhelyezését, becsatlakozhatunk mi is a dec 10-11-i taliba, már ha mindenkinek jó?

Vanni, szia, mi még nem "találkoztunk" én azt hiszem, kihasználnám a lehetőséget, és mennék a kertes házba! Ha télre nem jó, valahogy kihúznám és tavaszra, és jövő télig talán lehet munkálkodni rajta. De ez a mesekert... én kert, kertesház-mániás vagyok.

Szemszín, Regőnek szerintem már kék marad, annyira egyértelműen világosodott, és Marci is így volt, és neki határozottan világoskék.

Na ezt egyelőre elküldöm, mert regény lesz belőle :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Kutyafüle: állati Riki haja!
Na a szopira visszatérve. Abban teljesen igazad van, hogy kisbaba=szopi. Csak az a nagyon szubjektív, hogy kinek mekkora a kicsi. Nekem pl. egy egyéves még simán kisbaba. Egy 3-3,5 hós gyerek még simán újszülött, azért volt számomra érthetetlen, hogy olyan sokan kezdték el a hozzátápit ekkor (nyilván ők meg úgy élték meg, hogy már milyen nagy baba).
Meg aztán nálatok a természet is így adta, hogy már nincs olyan sok szopi, de ha nem így lett volna és Riki még mindig napi 5-6x szopizna, akkor vajon 6 hó után elkezdenéd az elválasztást, csak azért, mert már 6 hós? Ha lenne választásod, mert még simán ellene csak tejen is, mint itt sok baba van így (pl. Csani, vagy JediMarci, Blanki, Bogi), akkor elválasztanád? (Most nem a hozzátápit kérdem, mert azt mindenki elkezdi 6 hó után, hanem az elválasztást.)
Amúgy szerintem nagyon sok ok lehet amögött, hogy valaki hamar felhagy a szoptatással, vagy nem szeretné sokáig húzni (ugyanúgy a másik oldalra is vonatkozik, hogy annak is megvan az egyéni motivációja, hogy valaki miért akar 2-3 évig szoptatni). Sokan vannak szerintem, akik nincsenek kibékülve a szoros, intim testi közelséggel. Nehéz számukra elviselni a szopi helyzetet, ezért szeretnék hamar megszüntetni ezt az állapotot. Vagy mondjuk nehéz feldolgozni azt is, hogy sokszor míg szopi van, addig a mellek kikerülnek a szexuális tárgy státuszából (nem mindenkinél persze). Így lehet, hogy van, aki szívesebben adná már a férjének eme testrészt, mint a gyerekének.
Ugyanúgy annak is lehet oka, hogy valaki nagyon nehezen tud megválni lelkileg attól az érzéstől, amit a szoptatás nyújt (az anya-gyerek szinte összeolvad), mert mondjuk még első gyerek, vagy épp, hogy az utolsó, vagy pl. a házastársi kapcsolat nem funkcionál a legjobban, és így legalább van, kihez bújni stb.
Na hirtelen ezek jutottak az eszembe, de biztos van még ezer ok, és nagyon egyéni kombináció is lehet. Én téged nem ismerlek annyira, nem tudom kitalálni, hogy mit miért gondolsz úgy, ahogy.

Kép
Kép
tinu
 
 


Orsi, nagyon sajnálom a kutyust :( nekünk egy másfél éves labradorunk van, múltkor megijesztett minket, azt hittük, üveggyapotot evett, de szerencsére nem... de át tudom érezni, amit érzel most. :(

Szilvi, Nóri is nagyon édes!

Edina, köszi :) Marcinak olyan adventi naptára van, hogy egy fából kivágott, festett képről lógnak piros zsákocskák megszámozva, azt elővesszük idén is.

Emese, Bogi :-))))) de még az uram is azt mondta, hogy még így a vicces fején is látszik, hogy milyen gyönyörű kislány :)

Bangla, Hanni is édes! Azok a szemek :) Na hogy döntöttél talival kapcsolatban?

Dóri, Dani ügyes, gratula a mászáshoz!

Zsuzska, én nem jártam Fehérvárra, akkor még siófoki voltam :) de egy csomó ismerősöm, kollégám igen, esetleg megprivizhetjük a lehetséges ismerősöket :) Milyen gyakran jártok Fehérváron?

Reny, szegény Mira :( jobbulást neki, még mindig!

Nóra, ez a hat hónapos kor körüli rosszabbodás tipikus, Marcinak is ez volt, 8-9 hós kor körül volt a legdurvább, aztán apránként javult, de jó sokára aludta át újra. Ringatón most kezdtem gondolkodni, én szeretnék járni Regővel. Nevéhez hűen remélem, szeretni fogja a zenét :) Berci is egy tündér, aztaaaaa, ezek a szemek! :) Meg az újszülött Berci is, hatalmas haja volt már akkor is!

Szia Novygirl, Veled sem "találkoztam" még, mióta előbújtam, gratula Ákosnak a fogakhoz és a mozgáshoz!

Na most olvaslak Tinu, most értem oda, ezek szerint Te sem utáltál nagyon :) Gyöngyi, bébik asszem minket jól bírtak, a hideget Csongi kevésbé, Regő prériviszonyokra volt öltöztetve :) Tüci meg megcsodálta az úrhidai tyúkokat. Na közben olvasom, Tinu is írta, szóval úgy volt minden. :)

Andi, nem baj a tejcsi, így majd kopogtat három hónap múlva a kistesó. :)

Na most teleírtam egyedül egy oldalt... Gyermekem a veszprémi talin nem volt képes aludni, szerintem meleg is volt neki, most itthon horpaszt, apját meg várjuk haza fürdetni, majd akkor ébresztjük.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 

 
 

Én filcből csináltam pár éve egy adventi naptárat!Kis zsebek vannak rajta és egy szarvasfej.Na ezt jól megmondtam,majd megmutizom fotón!


Barbi!
Jaj remélem megkerülnek a csomik....főleg ha next szett volt benne,nem is egy!

Gyöngyi!
Jaj!!!Na ez az amiből nem szabad holnap ennem!Mármint a krumpli lepényből :( 8) Fogyózom!!!!!De!Holnap reggel ráállok a mérlegre!Ha nem fogytam akkor felhagyok a fogyóval :wink: :lol:

annus11
 
 


Na megpróbálkozom a kicsinyített kép feltöltésével, amit ajánlottatok!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


trixi de ügyes Petya :)

Barbi csomagodat én is sajnálom, valaki jól járt vele :(

Lara pépet kapott, tejcsi nem kellett most neki :), lassan le kell tisztázni, mikor mit eszik, mert ez káosz lesz :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Aannnus (ezt most duruzsolom) egy-két lepénykocka nem árthat...meg egy kis sütike...meg egy kis ropika... :twisted: :twisted: :twisted:

Na jó, tisztelem az elhatározást, úgyhogy rácsapok a kezedre, ha veszel belőle :-)

Timi, persze hogy jöhettek :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Trixi!
Ez Petya???á se ismerek!Ennyi haja lett??? :shock: Amúgy nagyon ügyes :lol: :wink:


Ja mi voltunk ringatón.Iza 5 hós volt mikor először mentünk,nagyon élvezte!Nem sírt,szépen elvolt!Pedig ő volt a legkisebb akkor! :wink: Itt voltunk a MÜPAban,csak nehéz jegyet szerezni,és mindig jó előre kell...majd a ferencvárosi művházba is el akarok menni,álltílóga ott is van!

annus11
 
 


trixi én 600x400-ra szoktam

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hűűű Trixi...ő Petya? Kicsi Petya...de nagyon ügyes :)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!
Hát remélem rá is csapsz a kezemre!De majd ott lesz Zsüci,ő fogja bennem tartani a lelket!Ő a példaképem fogyó terén,igaz én kicsibe nyomom,nem olyan brutál módon :wink: 8)
Persze az illendősség kedvéért lehet megkóstolok egy falatot!

annus11
 
 


Ez a bébi nem Petya! Bocsika, hogy Detti képét tettem be, de ezzel próbálkoztam első körben! Csak túl kicsinyítettem ezek szerint! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Lara egyre nehezebben alszik el, talán fél, hogy lemarad valamiről, így megint kikerült az ágyikójából, 5 perc múlva újra próbálkozok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


trixi Petya is nagyon ügyes és aranyos :) :lol:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ma megkapta Maci régebbi zenélő bociját, és egész délután azt csapkodta! Így tehénbőgéssel teli napunk volt. És még nincs vége! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Lara meg ülő helyzetben már kezd a térdén támaszkodni, pár nap és mint a cövekúgy fog ülni :), most Édua az istennő, egyfolytában őt nézi, tanul :), jajj és olyan volt, mintha kacsintott volna mikor a férjem kihozta az "alvásból", először csak figyelte a reakciómat és aztán mosolygott csak, jól ismer már a gyerek :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hát én holnap egy falatot sem fogok fogyasztani, de szerintem Zsófi eszik majd helyettem is :lol: Valószínű ő elég szótlanka lesz, idegenekkel óvatos :wink:
Vendég
 


Annus, Ti kb mikor értek oda? És Gyönygi, szofi? Vannit és Böbit tudom :)

(Vanniról le fogok maradni valószínű :( )
Vendég
 


Úgy látom a tartózkodók is kezdenek hajlani az egyik állásponthoz :)

panndi az nem baj :), de igaz nem csak azért mész el, hogy igazold magad :) :lol:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Neeem, dehogy :) Csak reggel még hoznak nekübk valamit, azt meg kell várnunk, délután meg lehet, hogy kell a kocsi a férjemnek.
Vendég
 


sziasztok

Annus, Manora
mi az Orczy kertben szoktunk néha sétálni, de csak ha jó idő van mert ott 2 kört kényelmesen megtenni legalább 3/4 óra. remélem még lesz olyan idő amikor ki tudunk menni oda... esetleg együtt toligálni a gyerkőcöket.

Réka
ha Pepe alatt minket értettél akkor köszönjük :D

kép kicsinyítés:
http://www.imageshack.us/
ingyenes, már a feltöltésnél lehet kicsinyíteni, de fel lehet tölteni eredeti méretben és amikor fent van a file a megadott linket bemásolni a fórumba, így egy kicsinyített kép lesz a hozzászólásban, de rákattintva megnyitja az eredeti méretű képet is. na remélem érthetően írtam le

képek szuperek :D

turiztam Pepének egy télapórucit, de eddig nem mertem ráadni, a férjem így is ki van néha hogy hülyét csinálok a gyerekből :D majd teszek fel képet róla

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


mármint a ruciról teszek fel képet :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Úgy vérzik a szívem a holnapi tali miatt, pláne, hogy apa hajnaltól éjjelig küldöldi túrázik...

De érezzétek nagyon jól magatokat, és egyetek a nevünkben is lepénytmegsütitmegmindentamihízlal :D

Annus, sétálnunk szabad, le is szoktunk csücsülni egy kis dombra :D
A héten, mikor még nem a köd, hanem a nap volt az uralkodó szép budai hegyvidékünk egén, 2-3 órákat nyomtunk, überszupi.

Füles, a körte remélem azért 2. körös, mert én adtam Haninak :oops:

Szörnyű, befosott 2 turmixunk is (az egyik ilyen kombi cucc, a petrezselyem-daráló részét használtam, vadi új egyébként :evil: ), valszeg a mosogatógép lehet a ludas, mert mind2 eldeformálódott, csöppet sem bosszantó. Na majd mint régen, megrágom, azt mehet a gyereknek :D
bangla
 
 


Bangla, Hani alvós-sétálós baba vagy nézelődős? Szerintem a csajok pikkpakk összehozzák azt a sétalit és akkor majd jól kibeszélhetitek magatokat :-)

Fitie, kíváncsian várjuk a fotót a ruciról (de nem sértődünk ám meg akkor se, ha gyerek is lesz benne :D) És karácsonyi tatu jelmezt nem találtál by Ross :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi, mindkettő. Általában az elején alszik, aztán nézelődik.

Minisétatali kedd, csütörtök, péntek? Na? Na? Na? Szerdán húzunk Debrecenbe.
bangla
 
 


Tinu! Teljesen logikus az érvelésed, értem mire gondolsz. Igen, elkezdtem volna, igaz még nem most, hanem olyan 8 hónaposan. Mert számomra tényleg nagy egy 10-12 hós baba. A testem ugyanúgy Danié,mint Rikié.Nem leszek álszent, meg többször is írtam már, hogy rettenetesen sajnálom,az eddig szép melleimet. De mikor a terhességet vállaltam tudatában voltam, hogy ez így lesz, emiatt nem fosztottam volna meg soha a gyerekem a szopitól. Őszinte ember vagyok Tinu.Őszinték a félelmeim,amiket itt megosztok, az örömeim, és láthatod teljes intenzitással élem meg mindet. Tényleg nincs a háttérben ilyen ok. Valóban,ha nem apadt volna a tejem nehezebb lett volna az elválasztás, de szerintem nagyjából ugyanitt tartanánk: 2 szopi, két kaja.Csak sajna most nem elég a tej, kell tápi is. Ennyi. Nincs más ok. Ha elapadok ennyire 4 hónaposan,akkor rettenetesen éreztem volna magam.Így könnyebb. :wink:
Na köszönöm a beszélgetést a témáról, tényleg érdekes a sok nézőpont és szempont, lelki háttér.:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bangla!
Pénteki sétában benne vagyok, ha a többieknek is jó :wink:
Kedd is lehet, hogy jó, de az csak holnap dől el.....
Csütörtökön meg először jön egy nőci ablakot pucolni hozzám :oops:
Ez már egyszerűen nem megy a 3 gyerek mellett, minden héten nekikészülök, már vagy 3 hónapja :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Niki: Olyan aranyos Riki, ahogy rajtad hasal a tegnap esti képen! Nem győzök betelni vele. Nálunk apának volt ilyen haja, most már nem ennyire intenzív a szine (biztosan megőszült mellettem :) ) Reménykedtem, hogy hátha valamelyik gyerkőcnek is ilyen haja lesz, de nem jött össze. A Bencének világosbarna haja van, az Ádámnak vöröses szőke volt amikor megszületett, de kikopott a haja és ami újra nőtt neki az már szőke lett.

Kép

Itt a képen Ádám 1 napos.

Kép

Kép

Edina
butterfly75
 
 


Kutyafüle: egészségedre. :)

Csongor egyre többet áll és mászik. Most meg ülve matatott a tornáztató lelógóin. Fejlődik a gyerök.
Most elárasztalak bennetek képekkel. :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi, köszi :)

Tinu, nagyon ügyes Csongor!!! :) Szegény, úgy sajnálom abban a lábban, bár biztos nem rossz neki.

Azt mondjátok meg nekem, hogy annyira hogy lehet lekicsinyíteni egy képet, hogy avatar legyen belőle, és még mindig éles legyen?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Tinu, Csongi de durván nyomja! Nem semmi! Mutathatna 1-2 trükköt nekünk...

Barbi, próbálkozzunk a keddel (is) esetleg? Ahogy az ablakon kinézek mostanság, azért eléggi időjárás-függő is az ügy. Na, majd holnap vegyük újra napirendre :)
bangla
 
 


Timi, paint? Kép/nyújtás-döntés
bangla
 
 


Sziasztok!

Először is: Akkor Aloe Vera téma lezárva, kiiktatva :wink:
Jól értetted Réka. Erről van szó, de itt nem lesznek megvehető termékek. Viszont tudok Neked szerezni, ha kell. Nem laksz messze. :D

Barbi: Semmi gáz. Nincs harag.
Senkire sem haragszom, és szeretem az őszinte beszédet. Gyertek el és babázunk. Nórival nagyon várunk Titeket.

Gyöngyi: A te szavaidat külön köszönöm. És a lepényeket meg főleg. Kiváncsi vagyok, hogy milyen.

Tinu: Csongi szuper! Mi van a lábán? De holnapig is kibírom a válasz nélkül :D :D

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Reny: Jobbulást Mirának! A Salvus vizet mi is használjuk, igaz nem az Ádámnak, hanem Bence inhalál vele ha köhög. A párologtatóba is biztos hatásos. Mi gyógynövényes boltba vettük amikor Szegeden voltunk.

Kép

Kép

Edina
butterfly75
 
 


Valamiért a paintem nem hajlandó jpg-ben lementeni a képet. Avatarnak ide bmp vagy gif is jó? Azt meg tudom próbálni...

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Gyöngyi: Én csináltam 2-szer almalevet Ádámnak, úgy, hogy lereszeltem az almát és gézlapra tettem és kicsavartam. Végül meguntam a pancsolást vele és utána már inkább adtam neki a pépet. Azóta is minden gyümiből rögtön a pépet kóstoltatom vele.

Kép

Kép

Edina
butterfly75
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat. Talán egy kicsit jobban vagyok, de szerintem még nem igazán fogtam fel, hogy elment, majd a mindennapokban tudatosul.
Igazából már nyáron láttuk rajta, hogy nem a régi már. Mindig nagyon eleven kutya volt (magyar vizsla - ez elárul mindent). Már két éve volt egy komoly betegsége - lebénult - de hihetetlen gyorsan felépült belőle, mert mindig nagyon erős volt. Ezért nem gondoltam most hogy ez ilyen hamar el fog jönni. Hétfő óta alig evett valamit, csak amit a kezünkből. Tudom, hogy jobb neki így, mert szenvedés volt már ez neki.
:cry:
De igazad van Emese, már biztos fent rosszalkodik a kutyamennyországban!

Manora! Berci csuda helyes kisfiú ám!

Nóri! Vilikének utólag is boldog 6 hónapot! Ugye egy napon születtek Danival, pont nekem nem kellett volna elfelejteni! :oops:

Reny! Míra hogy van? Küldünk neki gyógyító puszikat!

Mozza! Leírnád megint azt a hajpakolást, ami hajhullás ellen van? Próbáltam visszakeresni, de nem találom.

Trixi! Pár napja kérdeztem, de akkor nem volt géped. Megkaptad az üzit, amit egy hónapja írtam? Hogy döntöttél? Van azóta valami új fejlemény?

Bangla! És mit csináltok Debrecenben? Rokonok laknak itt?

Én ennyi voltam mára. Megint rossz éjszakánk volt. Hátha ma jobban sikerül.

Jó éjt!

Orsi

Kép
ferminadaza
 
 


Orsi, és gondolkodtok új kutyon? Hátha egy kajla kölyök elvonná a figyelmedet az öreg kuty hiányától.

Nem, sajnos nem rokonlátogatás, hanem kórházlátogatás. Hannát kell vinni kontrollra, koponya uh, stb., őt ott műtötték 3x, legutóbb 3 hete, annak a kontrollja lesz most.
bangla
 
 


Timi,
amikor lementi bmp-ba, akkor nyisd meg újra :arrow: mentés másként, és ott alul ki tudod majd a fájlformátumot választani!

emese1979
 
 


Novy: Jó nagy baba Ákos! Nekem Bence volt ekkora 6,5 hónapos korára, Ádám pedig csak 7 kg körül van. Akaratlanul is állandóan összehasonlítgatom őket, mert ugyanúgy szopizott/-zik mindkettő, és a hozzátápit is kb. egyidőben kezdtem. igaz, hogy Bence imádott enni, soha nem hagyott meg semmit, Ádám pedig jelzi rendszeresen amikor nem kér többet.

Kép

Kép

Edina
butterfly75
 
 


Reni, köszi, nem megy sehogy. Azt írja ki a paint, hogy nem tudja lementeni. Sőt, meg se hajlandó nyitni jpg formátumú fájlokat, úgy kopizom ki-be...

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Timi,
ha gondolod dobd át nekem, és megpróbálom lekicsinyíteni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.11.22 23:05-kor.

emese1979
 
 


Bangla, drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!

Új (értsd, most "megismert") és régi babák is nagyon szépek, Csongin mindig leakadok... :lol:

Panndi, pont azt számolgattam, hogy hiába szopizik még mindig sokszor, és magához képet sokat Danó, Fruzsi sztem még mindig több tejet evett a rövidebb idő alatt összesen. :) Úgyhogy semmi gond, inkább jöjjön már az a kistesó, ha már annyira szeretnétek! :wink: De amíg van kedve Fruzsinak ezt a keveset is, vagy amíg még van, addig csak hadd vegye, hadd egye! :)

Szopitéma: Anika, mi is csak 3 gyümit és a répát próbáltuk csak eddig, és szopizunk. Én úgy tartom, hogy nagyon fontos, hogy a hozzátáplálás megkezdődjön, amikor itt az ideje, úgy tudom, hogy a baba szervezetének a 6. hó környékékn már szükséglete, hogy más dolgot is kapjon a tejen kívül. Ez nem azt jelenti, hogy napra pontosan így kell lennie. De mi is csak hozzátáplálunk, nem elválasztódunk. Mert nagy öröm nekem, hogy Danival ilyen gondtalan volt a szopizás, addig, amíg ő szeretné, de legalább 1 éves koráig, hozzá fog jutni. Nem tudom, milyen az, amikor egy baba még akkor is szeretne szopit, amikor már "fura", mert Samu pont 1 éves volt, amikor már köszönte, nem élt vele többet. Dani is efelé halad, napközben egyértelmű jelei vannak, hogy lassan őt nem zavarná, ha elmaradna 1 szopi (5x szopizik 1 nap), meglátjuk, én még azért tartom mind az 5öt, de ha elmarad majd, elmarad. És lassanként majd biztos kiváltódik 1 evés... :cry: :cry: A születése körüli dolgok miatt nekem nagy vígasztalás, hogy ilyen szépen szopizik, szomorkodom, hogy vége lesz, de persze az egyik szemem azért örül is, ez azt jelenti, hogy nem vmi gond miatt lesz vége, hanem azért, mert eddig volt rá szüksége. :) Különben is, az etetéseken kívül nem tudok sok intim idő tölteni vele, amikor azt érezheti, hogy nagyon fontos a számomra. De talán így még tapasztalhatja egy darabig. :)

Kivételesen nem jövök ma már, a holnapot kell előkészítenem, hogy legyen esélyünk talira menni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, jó éjszakát!

Emese, sikerült, corel draw-ban, és most jól megjegyzem, hogy hogyan! :) ezen még terhes vagyok, azért van akkora tokám :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Na meg még azt akartam mondani, hogy ma debütáltunk, Regő velem fürdött a nagy kádban, nagyon jó volt :)

És én is megyek, jó éjt mindenkinek, sok alvást!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Sziasztok!
Kb. 3 napja, hogy beköszöntem hozzátok. Azóta több, mint 30 oldal :shock: , meg sok sok viz lefolyt a Dunán...
Pénteken nem voltam gépközelben, szombat vendégvárással telt, csak most értelek utol benneteket. Ennyi terméshez már 4 fejésnyi idő nem elég. :lol:
Köszönöm, hogy olyan aranyosan fogadtatok + Dóri siró szmájlijának és Edua "kedves fejőtárs" :lol: szólongatásának végül nem birtam ellenállni. :lol: úgyhogy itt vagyok :oops:
Jelenleg úgy látom, hogy a ritkábban bejelentkezők táborát tudom majd bőviteni.
Egy pár szó még magunkról: Johanna május 2-án 3050g-al és 53 cm-el született. 11-én mázsálták utoljára hivatalosan, akkor 7950 g-ot nyomott 75 cm-el.
Van két fogacskája alul, néhány hete elkezdtük a kóstolgatást, de nem túlzottan rajong ő sem az új izekért, eddig csak a barack és a banán jött be neki, de az utóbbi jól megfogta. :roll:
Egyszercsak lesz majd kép is róla, de ahhoz majd segitséget kérek apától. (Böbi, a bejelentkezés is csak második menetre sikerült :P )
Na, most megyek, jön a 4. számú tejleszippantás.
Jó éjt!
p.erika
 
 


Erika, de szép neve van a kislányodnak! :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda
 
 


Nóra: Cukorfalat Berci, és milyen sok hajjal született!

Tinu: Hát nem semmi amit Csongi csinál, nagyon ügyes fiú!!! Én csak ámulok-bámulok. Nálunk a mozgás sehogy sem megy. Ádám elvan vízszintesen és forogni is akkor fordul át ha mi eröltetjük. Különben jól elvan, eljátszik a körülötte levő dolgokkal jobbra-balra fordul, de semmi több. A szája viszont be nem áll, egész nap "magyaráz". Van egy nagyon jó gyerekorvosunk és a múltkor rá is kérdeztem, hogy nem-e kellene a neurológushoz menni vele. Azt mondta, hogy a babák már általában forognak és kezdik a kúszást-mászást stb., de még nem vagyunk lekésve, szerinte nincs izomtónusprobléma.
Nem szeretném túlparázni a dolgot, várok még egy ideig. A Bencénél voltak mozgásgondok, mert ő oxigénhiányosan született és tényleg nagyon későn kezdett el bármit is csinálni, de később behozta a lemaradást és szerencsére nincs vele semmi gond. Annakidején agyonidegeskedtem és türelmetlenül vártam, hogy csináljon már valamit. Lehet viszont, hogy családi vonás az egész mozgásdolog, mert én pl. 17 hónaposan kezdtem el járni. :shock: , de beszélni pedig elég korán. Na most jó hosszú voltam.

Kép

Kép

Edina
butterfly75
 
 


Még annyi: Csongi nagyon nagyon ügyes!

Kutyafüle: Tiszta szivből gratulálok neked, nektek az új kis élethez! :lol:

Holnapra meg jó talizást mindenkinek!

Erika
p.erika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: