Sziasztok!
Este visszaolvasok és írok, de most két dologra szeretnék reagállni!
Első, Izának jobbulást, remélem nem lesz semmi gond, remélem nem a H1N1, drukkolok nektek! Írjál majd, hogy alakulnak a dolgok!
Másik
gyed-gyes téma!
Én a mostani helyzetet mondom, mert én ezt anno is meg most is jól körbe jártam!
Gyed, gyes munkaviszonynak számít! Tehát bele számít az éveidbe, tehát nem gond, ha csak 180 napot dolgoztál a nagy elött a gyed tovább gyarapítja a napok számát, úgyhogy meglesz
Viszont... egy szülő kaphat csak egy családba pénzt, mi is akartuk azt amiről szó volt itt, hogy a Kyra után kapja párom a gyest és dolgozik én meg a gyedet de ez így nem megy

Sajna....
Ha mondjuk most terhes leszel, akkor amint megszületik a kicsi el kell dönteni, hogy továbbra is gyeden maradsz a nagyobbikkal, vagy gyásra mész a kicsivel! Tehát csak az egyik után kaphatsz itt is! Viszont a gyededet a mostani gyededből számítják, hisz az előző évi kereseted az volt!

Tehát ha teszem azt most a maximumot kapod akkor a következővel már csak a maximum 70-75% kaphatod (nem tudom pontosan mennyi is...) Remélem érthetően fogalmaztam

De egyébként ha az lenne a kérdés, hogy ki tudja mivel jársz a legjobban, akkor be lehet adni az OEP-nek egy kérvényt, hogy számítsák ki neked, hogy mivel jársz jobban! És akkor azt kell igényelni! Én nem tudtam mi tévő legyek, és így én kiszámoltattam velük! Nekem az jött ki a legjobban, hogy novembertől márciusig kaptam a gyedet még a Kyrával, és akkor utána maradt még egy hónapom, arra kaptam a gyást a Fanni után, és utána pedig a gyedet a Fannival...és azóta is azt
Na most egy kisregény lett ebből a témából

Bocsi
Ja, és Betti, a képek! Hát gyönyörű gyerekeid vannak
Este jövök és reagálok másra is!

Annyira szépek! De komolyan, nem csak édesek, hanem a vonásaik is annyira finomak, szépek

És a bútor, hát köszönöm

Valami hasonlót akarok én is, csak nekünk nem szekrény lesz felette hanem csak polc szerintem!

De még majd megálmodom

Magasított ágy... hány éves korába engedted fel? Mert én is kacérkodok a gondolattal, de nem merem még... már nagylányos ágyba alszik egy éve, de magasra tenni még félek...vagy ilyenkor már lehet?
Na megyek mert felkelt a nagyobbik
Este jövök és reagálok az elmúlt napok történéseire amiből kimaradtam