[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok nem olvastam vissza nem tudom hogy Nemlajos hozta e a hírt.
Azt mondták több mint valószinű hogy nem fogják tudni megmondani hogy mitől lehetett ez. Azt mondták kicsi ő még az allergiavizsgálathoz, erre kivertem a balhét hogy mi az hogy kicsi?? hogy honnan tudjam mit nem adhatok majd neki és hogy ahoz nem kicsi hogy ha valami olyat adok amiről tudom hogy nem szabad, és itthon fullad meg???!!! már azon vagyok hogy hazahozom saját felelősségre de nem tudom egyszerűen tehetetlen vagyok. délután ujra kijöttek kicsit a foltjai , azt mondták azóta stagnál az állapota.

De miért nem tudják kivizsgálni??? akkor minek van bent???
de mivel ott is kijött rajta legalább tudom hogy semmiféle itthoni dolog pl tisztitószer stb nem lehet

Kivagyok nagyon már . Anyukám is letámadott tegnap . mostanában sokminden miatt veszekedtünk már a nővéremnek kellett leállítania hogy állítsa le magát. megpróbálok vele normális lenni de nagyon szarul esnek a húzásai.
szerinte mi vagyunk a hibásak meg a kutya, stb a kutyát kizárták teljes mértékben, na meg tiszta állat tiszta lakásban, tisztán tartva. Anyukám magát sajnálja most, mert "majd megtudjuk ha a gyerekünknek gyereke lesz" eddig az volt hogy majd megtujuk ha gyerekünk lesz. nővéremtől hallom vissza a dolgokat, úgy állította be hogy multkor kényszerből kellett vigyázni a gyerekre(9 hó alatt most először de mindegy!!!) és tegnap is megkaptam hogy miután hazajöttünk lementem a barátnőmhöz kibeszélni magambóla és kisírtam magam kicsit. tötént pár dolog még a sok stbstb....de most megpróbálok nem azokkal foglalkozni, csak sziven ütöttek amiket csinál velünk.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


jó kis laptető :? :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi: valami hír?????? már elég késő van... :?

KépKép
KépKép
adryn
 
 

 
 

jaj Moncsi és nem mondták, hogy mikor jöhet ki? Miért nem tudnak vérből allergiavizsgálatot csinálni?
Papillon Lizinek hogy csinálták, ha jól emlékszem azt írta Lizinek már volt allergiavizsgálata.
anyukáddal ne foglalkozz, ne idegesítsd magad még ezen is, van elég promlémád!!Kitartás!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Huhh, Moncsi :shock: :( És még anyukád sem könnyíti meg a dolgod :?

És legalább láthattad Líviát? Hogy viseli a helyzetet?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


nem láthattam nem engednek be hozzá senkit sem :cry:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Jajj, mit csinálhat ott szegényke egész nap? :(
Szörnyű belegondolni :x

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


nekem is azon jár az agyam egész nap. akárhányszor hívom őket hogy érdeklődjek mindig azzal kezdik hogy Lívia alszik. mintha ezért hívnám persze örülök hogy inkább alszik és jó a közérzete is de konkrétabb dolgokra lennék kíváncsi

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi: vedd ki, vidd Pestre egy másik kórházba. ilyen nincs hogy még tájékoztatást sem adnak csak ha kivered a balhét?? mi ez a 21. század vagy az őskor??? (ja.. bocs.. csak a magyar egészségügy... )

KépKép
KépKép
adryn
 
 


hétfőn legkésőbb haza fogom hozni, addig kérek pestre beutalót és megyünk is azonnal mert nem fogok rettegni hogy vajon mit adhatok és mit nem nem fogok játszani az egészségével.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


ja persze.. egész nap alszik.. és te ezt elhiszed??

KépKép
KépKép
adryn
 
 


hát igen ezért írtam le mert érdekes hogy a nap bármelyik percébe hívom ezt hallom. most evett, aztán elaludt, vagy azt hogy fürdetés volt és elaludt. most is hogy alszik.
de legalább már mást is mondtak végre :( zaklatni fogom őket mostmár ha kell még éjjel is bemegyek

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi: Menj el kineziológushoz. Ott pontosan ki tudják tesztelni, hogy mire allergiás Lívi.... Oldást nem kell kérni, ha nem akarsz, de rajtad ki lehet tesztelni, hogy mi okozza és akkor el tudod kerülni.
Sajnálom az egész helyzetet.... :( Nagyon nehéz lehet....
Anyukád a saját tehetetlenségét veri le rajtad. Igazából nem neked szól és nem rólad szól. Jó anyuka vagy.
Valami olyasmi rémlik, hogy az én kineziológusom mestere T.bányai. Ha gondolod rákérdezek.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


katka azt nagyon nagyon megköszönném!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Moncsi, ez annyira szörnyűűűűűűűűűűűűűű, h nem lehetsz Líviával. És a nővérek játszanak vele bent???? VAgy mit csinál egész nap szegényke????
És biztos, h ez allergia??????????????????????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Hú Moncsi sajnálom hogy nem derült ki sok minden és hogy nem mehettél be Livihez :? Ja és tényleg Lizinél lesz allergiavizsgálat nem? :roll: Hát erre kiváncsi vagyok akkor nála hogy csinálják. Lehet hogy ez akkor valami ételallergia ha a kórházban is kijött rajta, tényleg Moncsi adtál neki a napokban valami újat?
Anyukáddal a dolgokat sajnálom, pedig most tényleg melletted kellene állnia :roll:

Csibb Máténak jobbulást! Remélem most éjszaka jobban lesz.

Masut Mártinak jobbulást! Lement a láza?

Katka nektek is jobbulást! Azért reméljünk nem influenza :roll: Te jobban vagy?

Sotske megnéztem a lányok képeit nagyon szépek és aranyosak vagytok!! :D Próbáltam különbséget keresni a lányok között de én nem találtam :D

Rszg én még nem adtam kekszet v. babapiskótát. De ha adok majd akkor először majd beleturmixolom a gyümölcsébe. Amúgy nekünk még fogunk sincs és én félek adni amúgy is ha lenne is néhány fogunk :oops: ( mert ugye nekünk volt az a félrenyelős sztorink Bulcsúval ami a kórházban végződött :? de persze nem volt félrenyelés, amúgy már biztos meséltem :oops: ) Szóval én még várok ezzel, zabpelyhet keverek a gyümölcsbe hogy laktatóbb legyen. De ha adsz akkor szerintem inkább a cukor nélkülit. Ráérnek ők még a cukros dolgokkal :wink:

Gyöngyi tőled akartam kérdezni, hogy mikor a Kolpingban voltatok nem volt Mutyi bohóc show? Csak mert a gyerekek unokatesója szokott táncikálni mellette :D

Zita rekedtség nem tudom mitől lehet :roll: Jobbulást Julcsinak!

Képzeljétek Panna fogyott 3-4 kg-t :shock: Egy-két hónapja még 30-31 kg körül mozgott a súlya most pedig már csak 27 kg. És látszik rajta, na meg a ruháin. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78
 
 


újat nem kapott maximum nagyobb menniységet adtam a megszokott kipróbált dolgokból

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


szerintem allergia mindenki azt mondta hát valószinűleg az . utánaolvastam az ilyen tüneteknek.. dagadás,stb hogy tejfehérje és tojás allergiától lehet. pudingot már kapott boltit a védőnő javaslatára tojást az nem

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


tehuti nem tudom :(:(:( ezen jár az eszem egész nap hgoy most mit csinál. ha sír felveszik e vagy hagyják :( :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Ne is gondoljunk bele, h mi van, ha nem veszik fel stb....Erős kiscsaj Lívi baba!!! :wink:
Játékokat lehetett bevinni???

Sotske, ma felavattuk a nacit, nagyon csini volt benne Szonja!!! Majd rakok fel fotót is vmikor.

Vica, hogy csinálta Panna?

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


igen vihettem neki játékot
volt már hogy nem vették fel tiszta ideg voltam

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


És kap vmi gyógyszert??? Vagy csak megfigyelik????

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


az egyik nővért azt mondta hogynem, a másik meg hogy a doktornő által felírt gyógszert napi 3x. és akkor találjam ki hogy mivan.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Tehuti hát úgy hogy nagyon figyelünk arra amit eszik Panna. Most már nagyon ügyesen eszik, néha bepróbálkozik még nasival és repetával, de miután azt mondjuk neki hogy eleget evett és max. gyümölcsöt ehet még, ezt meg is érti és nem hisztizik :shock: ez nála nagy szó, mivel fél órás üvöltéseket szokott csinálni hogy ő nagyon éhes és még enni akar, persze miután megevett legalább annyit mint én vagy inkább többet. Szóval talán sikerül helyreállítanunk az étkezési szokását, amit sikerül elrontani :? Persze anyósom ma is egész délután mondogatta neki még uzsonna után hogy egyél Panna, éhes maradsz, egyél már... a végén már rászóltam hogy hagyja abba :twisted:
Most így eszembe jutott hogy csinált olyat Panna nem egyszer hogy miután lefeküdt aludni közölte hogy ő nagyon éhes és addig sírt és hisztizett amíg ki nem vittem a konyhába és kapott enni. :oops: De ez már rég volt talán mikor Bulcsú pici volt, azt hiszem ebben is benne volt a testvérféltékenység is :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78
 
 


Érdekes.... :roll: :shock: :evil:
Jaj, Moncsi, nagyon sajnállak benneteket. :cry: De lesz nagy öröm, ha Lívi hazamehet, ezt a pár napot meg el kell felejteni örökre!

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Moncsi dokival nem is beszéltél csak nővérrel?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78
 
 


Moncsi, én qra felhúztam magam ezen. Minden elismerésem a Tiéd, hogy ezt így végig tudod csinálni. Én biztos, hogy már kihoztam volna, ha nem engednek be hozzá és hoztam volna pestre, egy allergiás reakció gyanús gyereket nem fognak elzavarni a kórházból annélkül, hogy vagy adnának valami gyógyszert, vagy csinálnának tesztet, mondván nem oda tartozol.
Lehet hogy szemét vagyok, de simán behazudtam volna, hogy épp erre jártunk és nem merünk elindulni vele vonattal haza, csináljanak vele valamit.
Már ne is haragudj, de ilyen nincs, hogy nem engednek be hozzá nem láthatod és még csak infót sem kapsz róla. Az allergia vizsgálathoz nincs olyan, hogy túl kicsi!!!!! :evil: :evil: :evil: :shock:

Kép

Kép
gabka77
 
 


Gabka: olyan hogy túl kicsi nincs, de ilyen erős reakciónál télleg nem csinálnak. viszont az télleg gáz mér nem azt mondták mér hazudnak hogy piciknél még nem.. a többivel 100%-ig egyetértek. én sem hagytam volna Nico-t egy percre sem ott. beviszik, megvizsgálják, nincs veszélyben, de nem engednek be hozzá; OK: be a kocsiba irány pest.

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Moncsi, hívd fel azt a betegjogi képviselőt! Járvány ide vagy oda, de egy 9 hónapos baba egyedül napokig, h még csak egy fél órára sem mehetsz be hozzá???? :shock: Bár lehet, akkor még rosszabb lenne az elválás....

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


9 hónapos babának nem fél óra kell hanem az egész nap. és ami vírust 1 nap alatt be lehet vinni azt fél óra alatt is.

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Persze, az lenne a legideálisabb, ha együtt lehetnének, de úgy látszik abban a kórházban nem tud Moncsi zöld ágra vergődni velük. Na de, hogy nem is láthajta?????????????????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


csak egy papírt kell aláírnia és láthatja.

KépKép
KépKép
adryn
 
 


jaj Moncsi már nem is tudom mit írjak..remélem rövid időn belül ez már csak egy rossz emlék lesz, és Livike sem sérül lelkileg, mert Te otthon majd nagyon sokat szeretgeted és kirepül a fejéből ez a pár nap! Pesten melyik kórházba hoznád?

Vica gratula Panna fogyásához Kornélnak is kellene fogyni pár kilót, de ha nem adok neki annyit amennyit szeretne azt mondja, hogy éheztetem..

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Moncsi: ezt nem hiszem el, óriási törés lesz benne, ami súlyos károkat okoz az egész életére nézve, azonnal hozd haza saját felelőségre.
Bátyám 1 évesen maradt a kh-ban pár napra és azóta is pánikbeteg, 36 éves, EZ NEM VICC!! Ha otthon baja lesz, max beviszed újra, addig adsz neki krumplit, attól tuti nem lesz baja!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Nem mondtam igazat, 2 éves volt a bátyám.
Ne haragudj Moncsi a kemény szavakért, de totál átérzem a dolgot és ezt tenném

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Adryn, milyen papírt??? A saját felelősségest?

Vica, ügyik vagytok Pannával! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


jaj ne szomorítsuk tovább szegény Moncsit, ha ez megnyugtat én ugyan nem 9 hónaposan, hanem azt hiszem 18 hósan voltam kórházban pár napot- lágyéksérv miatt műtöttek, abban az időben nem volt szokás, hogy ott legyen az anya, sőt kérték, hogy ne is lássam meg, mert ha elkezdek sírni felszakadhat a sebem..és az egészből nem emlékszem semmire!!!Reméljük Livi sem fog!!! Persze azért ha teheted hozd fel Pestre!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Amikor szültem, akkor is látogatási tilalom volt...és azt mondták, h ez a szülőszobára nem vonatkozik, oda akkor is bemehet egy kisérő....hmmmmmmmm....

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


na nem okoskodom tovább, Moncsinak elég a baja, szegénynek még a végén lelkiismeret furdalása lesz, h nem tett meg mindent! Pedig de!!!!! Ez volt akkor a legjobb megoldás, a doki is mondta nekik, h életveszélyes is lehet....

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Moncsi Gáborral megtaláltuk az egészségügyi törvényben azt hogy jogod van bent lenni a kórházban Livivel :roll:
Ide másolom azt a részt:

A kapcsolattartás joga

4) A kiskorú betegnek joga van arra, hogy szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy mellette tartózkodjon


És az is ott van az elején hogy ez a jog nem korlátozható, csak a házirend szabályozhatja ezt a jogot.
Tehát szerintem holnap próbálj meg bejutni a kórházba Livihez ha nem engedik ki. Hivatkozz erre a törvényre: 1997. évi CLIV. (154) törvény 11.§ (4) bekezdése.
És ha nem megy keresd a kórház betegjogi képviselőjét (megtalálod a neten is) . :wink:
Ja és szerintünk ne hozd ki saját felelősségre ha nem tudják hogy mi baja van, mert ha netalántán történik vele valami (bár úgysem fog :wink: ) akkor meg magadot fogod hibáztatni. Szóval először inkább próbálj meg bejutni és egy orvossal beszélni.
Ja és lányok tényleg ne ijesztgessétek Moncsit :wink:
vica78
 
 


Bár ha Bp-re vinnéd fel addig csak nem történne vele semmi. :roll: Csak nehogy ott meg ne fogadjanak benneteket vagy csak Livit fogadnák te meg nem lehetnél vele, mert akkor megint nem lennél előbbre. Vagy nem tudom ez hogy működik.
Mennek a drukkok!!!
vica78
 
 


vica, de gondolom a járvány alatt elrendelt zárlat felülbírálhatja ezt a jogot... biztos van egy al-al-alpont, ami az ő oldalukon áll.
Vagy a franc se tudja :shock:
Én ma egész nap udvaroltam Dömének, talán sose voltunk még ennyire közel egymáshoz, folyton csak Livikére gondoltam, hogy hogyan viselném, ha akaratom ellenére napokra elszakítanának a gyerekemtől :?

Moncsi, én nagyon, nagyon sok ölelést küldök Neked!

És még egy kérdés: tuti, hogy Pesten alaposabbak/másabbak lennének?

Jó éjt, lányok!
Jó éjt, kicsi Livike!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


hja, rszg: babapiskóta tojásos, nem? Vagy cukros, de valami van benne, ami miatt nem szabad tök sokáig (az én listámon tiltólistás 2 éves korig)
De babakekszet már adtam. szereti nyamnyogni.

Na, még ezt akartam.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


köszi mindenkinek!

a jó hír: Líviának elmúltak a foltok.
köszi vica ha holnap nem engedik ki erre tuti hivatkozni fogok.

remélem tényleg javult és nem csak megnyugtatni akartak mert elég sűrűn zaklatom őket.
rákérdeztem megint az allergiavizsgálatra és közölte hogy nem kell ezt ennyire felfujni 100 ból egy eset ami nagyon bedurvul, és csak akkor szoktak csinálni amikor már két háromszor előfordult. na erre lettem ideges mi az hogy meg kell várni még hogy újra előjöjjön és hogynem kell felfújni, hát a saját gyerekem!!! és nem érdekel az arány 100:1 ugyhogy ettől nem nyugszok meg és nem fogom anyniban hagyni..
Nemtudom hogy pesten alaposabbak e én hétfőn lemegyek dokihoz, kérek egy beutalót és meglátjuk hogy ő mit mond, hova küld, de lépni fogok

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Egyébként igazatok van és lehet hogy külső szemmel én is ezt mondanám másnak. de sajnos rákényszerültem hogy ott hagyjam és ilyenkor nem jut eszembe hogy hazudjak, hogy hivatkozzak a jogaimra,stb. Én is ugy gondolkozom mint Vica hogy félek ha kihozom és itthon baja lesz, akkor tuti hogy saját magamat hibáztatom majd, akármennyire is gondolom hogy úgysem lesz baja, én ezt sem gondoltam hogy iylen elő fog fordulni nálunk és mégis megtörtént. Nagyon remélem hogy holnap hazajöhet, mindenképpen szeretném hazahozni.
a párom is teljesen kivan készülve, könyörög hogy menjünk most érte, de sajnos nem lehet :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


nemlajos köszönöm az öleléseket neked , nagyon jól esik, és jól esett hogy sokat érdeklődtél sms ek stb.. köszönöm persze mindenkinek az aggódást és a drukkokat is

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


jóéjszakát

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


moncsi, drága vagy!
És persze én is hasonló lennék, sajnos nekem is utoljára jutnak eszembe a jogaim, vagy bármi, én nagyon is tekintélyelvű nevelést kaptam... :(
Na tényleg jó éjszakát, így már jobbat álmodom! :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Csak bekukkantottam van-e valami új hír Líviáról, de sajnos semmi jót nem olvastam azon kívül, hogy legalább a kiütések már múlnak, sajnálom, hogy még benntartják, kitartást Moncsi!!! Tudom, hogy már próbáltad, de próbálkozz mégegyszer engedélyt kérni a benntartózkodáshoz, akár törvényekre, médiára(beteszed a tv-be stb) bármire hivatkozva. Kitartás és ezer drukk+++++++ remélem hamar túllesztek ezen a rémálmon, a lényeg az, hogy Livi minnél hamarabb meggyógyuljon!

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


Ne haragudj Moncsi! AZt tedd, amit a legjobbnak látsz, mi meg bátorítunk benne. Mellettem anyu kiharcolná, sajnálom, hogy a te anyud ilyen, nagyon nagyon nehéz lehet neked most, de tudod, ezzel csak erősebb leszel és tapasztaltabb és biztosan Livi is elfelejti az egészet, mint Betti!!!

Soksok puszi és ölelés :!:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: