Sziasztok,
gyors bekukk....
Fleur, Dorka, HuSzilvi, Kata gratulálok a babákhoz
Gyönyörűek a képeken.
Tényleg megható a tábla

Kata, még az új vonalzódon is meghatódtam

))
Enikő, TSzilvi, gondolok rátok sokat.
Mindenki hiányzik, de egyelőre, hogy Apa itthon van, és Anyu is segít, így is kb. pár percem van, úgyhogy egyelőre nem úgy néz ki, hogy gyakran fogok jönni.
Most csak címszavakban: Szülés csodás élmény volt, a kórházi tartózkodás horror. Többször annyira felháborodtam, hogy csoda, nem ütöttem le 1-2 nővért.
Bíborka gyönyörű, kis édes baba. Kicsit sárga, ezért aluszékony. Elalszik a cicin, kvázi kevés a tej, etetés óránként. Szóval Mangora kitarás...vagyunk még így páran.
Blani tündér, életem legboldogabb perce volt, mikor a Tesók találkoztak. Blani ugrált, énekelt örömében, még most is sírok, ha eszembe jut. Egyedül hagyni őket egy másodpercre sem lehet, mert pl. ha wc-n vagyok vagyok, vagy kidobom a pelust, Blani rögtön rohan a fellépőjével Bíborkához. Én meg utána...
Még nem tudom, hogy hogyan fogom ezeket a dolgokat megoldani, ha Apa visszamegy dolgozni.
A szülésből pár nap alatt felépültem, gátsebbel újfent szerencsém volt, két nap után nem is éreztem. Már csak tisztasági betétet kell hordanom.
Bejátszott viszont egy kemény mellgyulladás ami annyira fájt, hogy bőgtem folyamatosan. (szerencsére hamar túlestem rajta (volt már gyakorlatom benne)
A szülés összes súlyvesztesége 3 kg. nálam amit újfent nem értek
Vendégek jönnek egyfolytában, meg sem kérdezik alkalmas-e? Először kiakadtam, de most már inkább megpróbálom kihasználni, ha megjelenik valaki. Legalább figyel a gyerkőcökre és addig kiteregetek, vagy eszem. A vendéglátást meg konkrétan le...szom...

Ott a hűtő, ehet, ihat...
Elhiszem, hogy mindenki kíváncsi Bibire, de azért féltem...nagyon pici még.
Móni, szurkolok, hogy hamar felépülj. Van valami, ami lendít a dolgon? (jóga, homeos bogyó?)
Zsuzsi, neked is tökre bírom a hozzáállásodat

Persze, hogy mindenki megcsinálja.
Blanival nekem elég nehéz volt belelendülni a dolgokba, és így utólag olyan hamar eltelt, hogy visszasírom. Ezért most én vagyok a világ legboldogabb embere, hogy ilyen feladatot kaptam, hogy két ilyen kis tündérrel kell boldogulnom

Néha egy kis agytorna is kell, hogy hogyan oldjunk meg dolgokat, de főleg rangsor (fontossági sorrend) Aztán amire nem marad idő, törölni kell, mint felesleges dolgot, esetleg elhalasztani a majd egyszer megcsinálom teendők közé...
Puszilok mindenkit, azért jönni fogok, ha tudok és hozom a képet is
R