Bond!
Balázst én is hallottam már "komolyan" nyilatkozni, és szerintem is nagyon normális. Nekem az is tetszik benne, hogy attól hogy sprituálisan nagyon nyitott és van egy "vallása", még tud "viccesfiú" is lenni. szerintem ezzel pont felkelti ezekre a dolgokra az emberek érdeklődését, mert sajnos mai napig él az emberekben az az előítélet, hogy aki hívő (bármilyen), az csak sótlan, egysíkú, és unalmas lehet

. Azon is gondolkodtam, hogy talán elolvasom a könyvét...Amúgy nekem a felesége, Viki, kolléganőm volt a Viva-ban, és ő is nagyon jó fej, intelligens csaj, így gondoltam, hogy a férje sem lehet egy s*ggfej

.
Katy!
Persze, így megértelek, mert én négy órát vajúdtam, és így azért részese lehettem az egésznek. Az Istvánban még csak üvegen keresztül sem nézhet az apuka, kint van a folyósón

! Viszont ahogy kivették a bébit nekem megmutatták, aztán anyu elszaladt vele, de láttam őket, gyorsan megvizsgálta, és aztán odahozták a mellkasomra pár percre

. Aztán engem összestoppoltak, közben apa megfürdette, és felöltöztette a babát

. Nekünk így nagyon jó élmény maradt hála Istennek. Tudom, ez nem vígasztal, de sokszor a spontán szüléseknél sem úgy alakul, ahogy szeretnék

. Ezért érdemes a dokival előre lebeszélni, hogy mit hogyan szeretnél!
Amúgy sokan az ilyen negatív tapasztalatok miatt választják az otthonszülést, de sztem van középút

.
"
Nem beszélve arról, hogy az első napon 2x negyed órára láthattam a lányom úgy, hogy meg se lehetett moccanni."
Mivaaaan?!?!?!?!?!?!!?!??!?!
Hááát, szerintem legközelebb ne az ÁEK-ban szülj

. Velem végig ott volt a baba és nem azért mert "csókos" vagyok, ott így szokás. Este bejött egy nővér, hogy akkor ő elviszi a babát. Mondom, mert? Hát, hogy tudjak pihenni. Szépen megköszöntem a kedvességét, de megmondtam neki, hogy az én fiamat nem viszi senki sehova, neki mellettem a helye, és majd ha segítség kell, szólok, köszönöm. Én mondjuk estére már tök jól voltam, fel tudtam kelni hozzá, ha kellett, és el tudtam látni

. Mondjuk futóversenyen nem indultam volna, de még Ikoka is megdícsért, hogy milyen jól bírom

. Na, ezt csak ezért mondom, mert ott ha valaki lassabban gyógyul, vagy nagyon kimerült, "leadhatja" a babát, de elvileg veled van, és segítenek, ha kell

.
Ezek szerint nem véletlenül díjnyertes ez az osztály évek óta

.
Bond!
Na, ez fasza... Amit leszűrtem a mondataid alapján:
A saját rossz tulajdonságaimat nem szeretem másokban

anyósom minden utált tulajdonsága bennem is megvan.
A fiúk az anyjuk az keresik a párjukban

a Ricsi bennem találta meg az anyját.
Olyan vagyok, mint anyósóóóóm?!?!?!?!?!?!
Majd időben szóljatok, hogy költözzek egyedül Szumátrára, mielőtt tönkretenném a szeretteim életét

.
Breki!
elmegyünk talán még Spanyolba is, hogy lány legyen a következő
Mi az összefüggés

? Én amúgy most tényleg úgy vagyok vele, hogy ha majd abbahagyom a szoptatást, akkor gondolkodunk, hogy mi legyen, mert terhesen nem akarok szoptatni, Botondtól meg ezért nem vonnám meg a tejcsit.
Amúgy képzeljétek, Bobó sem tegnap sem ma nem ette meg a leolvasztott tejet

. Tegnap apával volt, de nem evett, ma meg barátkoztunk, de el kellett vonulnom szoptatni, mert nem evett cumiból. A múltkor mensinél ugyanez volt, és megint mintha kevesebb lenne a tejem, szóval lehet hogy megint meg fog jönni?
Lilisgabi!
Geréb minden "betegénél" kiköti, hogy az ő neve sehol sem merülhet fel, baj esetén sem

! Na szerinted, aki annyira biztos a dolgában, és helyesnek véli amit csinál, az gond esetén lefarcol, meg eliszkol, mint vmi patkány?!?!

Effektív nem vállalja a felelősséget, mossa kezeit, hiszen ezért
foglakozás körében elkövetett gondatlan emerölés-ért lecsukhatják! Orvosokat hurcolnak meg műhibaperekkel (sokszor jogosan), ő meg elbújdosik, sőt letagadja a jelenlétét?! Igazi jellem ez a nő! Kedvelem

.
Katy!
Cnaaj, pereckét akarooook

!
Ancsurti!
Én sose istenítettem az orvosak, pedig anyu is az! Egy kőművest sem emelünk piedesztálra, amiért elvégzi a munkáját

! És a hangsúly pont nem is az orvosokon van, hanem a helyszínen! Geréb orvos, de eszközök nélkül tehetetlen!!!! Nekem a gondom az elvvel van, hogy véres szájjal szídják az orvosokat, meg a kórházakat, és ezért képesek kockára tenni a gyerekük életét!
Nálad hibás döntést hoztak, ezt én is így gondolom, írtam annak idején is! De sztem elég fura, hogy kijelented, hogy globálisan utálod az orvosokat, mikor effektív nekik köszönheted, hogy egészséges a kislányod

! Ez olyan mintha azt mondanám, hogy utálom a kőműveseket, csak mert egyszer velem paraszt volt egy! Persze, regeteg olyan esetet hallunk, hogy idióta az orvos, de azért ehhez vedd hozzá azt is, amikor jó munkát végeznek! Csak az nem emlegetjük, mert az a dolguk! Esküszöm neked, hogy még anyunak is vannak fenntartásai az orvosokkal, mert némelyikük tényleg egy s*gg! De nem szabad túlzásokba esni! Ha nincsenek az orvosok, illetve az orvostudomány, én kb 8 évesen meghaltam volna a cukrom miatt, ahogy apám nagynénje meg is halt a 40-es években, a tesóm szintén, mert ő is cukros, apámat elvitte volna egy agyvérzés, anyám már vért hányna a gyomorfekélyétől, a kisfiam pedig talán sose jön a vilgra élve!!!! És én most nem sarkítottam!!!
Sokan amúgy azzal védekeznek, hogy 'dehát a kórházban is meghalnak babák'. Persze, de nézzük már meg az arányokat könyörgöm! A Geréb-babák zöme valószínüleg megmenthető lett volna, a kórházban meghalt babáknak viszont egyike sem maradt volna meg attól, ha otthon születik.
Egy tisztességgel gondozott, problémamentes terhességnél én sem látom akadályát az otthonszülésnek (bár továbbra sem tartom ésszerű, vagy felelősségteljes döntésnek), ugyanakkor ezek a terhességek általában problémásak, csak a szülők így is bevállalják, mert a Geréb bátorítja őket! A szülők nincsenek objektíven tájékoztatva, pedig ez az ő dolga lenne!!!!! Na, mindegy kár ezen vitázni, engem úgysem tud arról senki sem meggyőzni, hogy ez a nő bűntelen!
Terhesen találkoztam egy pasival, akinek a felesége otthon akart szülni a Gerébbel. 46 órája vajdott (!!!!), mikor elkezdtek gondolkodni, hogy lehet, hogy valami nem stimmel (

) kórházba mentek, és azonnal megcsászározták a csajt. Már nem tudom, mi volt a baj, de nagyon kevésen múlt a baba élete! Megkérdeztem a pasit, mi lett volna, ha nem érnek be időben és emiatt meghal a ma 2 éves imádott kislánya. "Hát, akkor vlsz. nem volt elég életre való"-ez volt a válasz

! Ők mindenre ezt mondják, ez a standard-szöveg! Képes ilyet mondani a saját lányáról!!!!! Hát menjen az ilyen a jódkjvbsdvbsdhvb-ba..... Ááááá, csak megint felhúzom magam!!!!!
Jaaa, kérdezem mikor lesz kistesó? Nem lesz, mert az asszony annyira megszenvedte a szülést, hogy nem akar többet! Nesze neked szülésélmény!!!!!Pfffffffff

.
Amúgy tőlem abszolút nem áll távol a te szemléleted, és látok rációt a homeopátiában, a gyógynövényekben, és a "nemoltásban" is abszolút. Akár meg is leht győzni

, de ebben a témában hajthatatlan vagyok

!
Breki!
Én csak Bootól tudom, amit az asztrológiáról tudok

! Láncunk még nincs, de szeretnék, mire jön a foga. Van akinél bejön, van akinél nem... De ne ezen múljon

.
Nekem is bazinagyok az amalgámok

. Terhesen már gondoltam rá, hogy kicserélem, de akkor nem szabad

. Biztos jó egészséges

.