A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető Mandrin!!!! :wink: :wink: :wink:
Én elsőre Choragont kaptam, másodszor Ovitrelle-t. Az utóbbi jött be vagy ki tudja, még mi minden, igaz?
Drukkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

Szimbáék! Gondol, gondol!!!!!!!!++++++++++++++++

Csomee-kám! Rád is drágaság!!!!!+++++++++++++++++

Emerenc! Akkor mész sky?????? :D

Kép
bodza2005

Tényleg :shock:

Laptető átutalva szimba családnak :)
A következőt megtartom magamnak :)

Csomee hogy telnek a napok? Érzel valamit? Tudsz pihenni Kitty mellett?
madrin

no végre elküldhetem a drukkjaimat, az előző oldalra már nem mertem irni, nehogy megint nálam landoljon a tető.....

Szimba család: Nagyon drukkolok, hogy ez a 10 változó sikert hozzon végre nektek, drukkolok, hogy a punkció is simán menjen olnap, és minnél több embrikét kaphasatok vissza!!! Mikor is lenne a visszaültetés???

Csomee! Kitatás, meg babaragacsok, még néhány nap!!!

Mindenki másnak is drukkok ezerrel.

Ha 16-án zár az intézet, akkor negyedikére kell vinnem a karácsonyi ajándékot, mert gondolom a kismamikat csak januárra hivja újra vissza nem??? Gondoltam egy csomit összeállitok az intézet dolgozóinak csokikból, kávékból, teából, meg egyet Apánknak. Szerintem örülnének neki, vagy ez nagyon csöpögős???

Kép
kislibus

Sziasztok,

Csomee,
babaragacsok elküldve ++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék,
holnap sokat gondolok majd Rátok (minimum 5x, ennyi szivecske minimum legyen Szimbáné tenyerében :))
Este legalább egy rövid üzi erejéig gyere légyszííííííí !

Bodzika,
holnap kísérem az aput a Kékgolyóba. Állítólag ez a fajta daganat reagál legjobban a kemora, viszont gyorsan is terjed ,ezért az idő sürget. Jó lenne ,ha januárban ezen már nem kéne aggódnom. Most igazán átérzem Uzsuzs helyzetét. Úgy látszik a baj tényleg nem jár soha egyedül.
miciona

Micikém! Ez jó hír és hamar reagáltok, így rendben kell, h legyen majd Édesapád!!!!!!!!!!!!!
Küldöm az energiákat és a gyógysugallatokat!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok nyers zöldséget egyen és spárgát naponta!!!!!!!!!!!

Szimbáék szerintem hétfőn kapják meg a Babákat Libuska.
Drukk még 1x+++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

én is mindenkinek drukkolok ám, amihez kell, mindig visszaolvasok, csak a kismama agyam nem tartja meg az infókat :lol: , úgyhogy én, ha nem bánjátok nem személy szerint küldöm a drukkjaimat mindenkinek külön-külön , hanem egybe egy jó nagy adagot, hogy mindenkinek jusson belőle, oké? :lol:
figyelj, most küldöm......................................................................oké
el is ment.Megkaptátok? :wink:

kislibus
Én is megyek még mikulás előtt apánkhoz, de én rákérdeztem, hogy lesz a karácsony. Párom, folytatta a mondandómat, hogy : akkor jön vacsorára vagy mi menjünk...? :lol: :lol: persze jót röhögtünk, de mondtam, hogy én arra gondoltam, hogy látjuk-e még egymást ezévben? És mondta, hogy igen! :wink:
Szóval valahogy az utolsó hétre biztos ad még időpontot, vagy mintha úgy olvastam volna (talán szimba irta), hogy a két ünnep között tart ügyeleti napot, lehet akkorra fog hivni. Háát a mérlegelés szempontjából nem biztos, hogy ez lesz a legideálisabb időpont :lol: :lol: , de biztos megértő lesz. :wink:
chilike1

Miciona! Kivánom, hogy apukádnak sikeres legyen a kezelés, az mindenképp jó hir, hogy jól reagál a kemora!!! Apukádnak is kitartás a kezeléshez!!!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Szimbáéknak én is összeszorított kézzel, foggal drukkolok! :)
Ahogy nagymamám mondta mindig: meszet rájuk! ( nem tudom honnan ered, de bízonyított tény, hogy ha valakire mondják nagy szerencsében lesz része! :wink: )

miciona: Édesapádnak én is szorítok, hogy gyógyuljon meg minnél hamarabb!!+++++++++++++++++++++++++
Milyen érdekes az élet én is holnapra kaptam beutalót a Kékgolyóba. ( anyajegy szürés)

Bodzikám: Lemondtam a januári sielést. De tervbe van véve, hogy decemberben hétvégenként menni fogunk. Már nagyon várom, csak ne lenne ez a meleg! :wink: Sok puszika Nektek! Ja, eszembe jutott a kislányod a minap, a keresztlányomnál voltam, a nagybátyja is ott volt, gitározott, a kislány mellé ült kezében egy furulya és fújta! Annyira aranyosak voltak! A keresztlányom mindössze 18hónapos! Ha nem tetszik neki egy zene szám, fogja az arcát két oldalt és neeeem! Váltani kell addig míg elégedett nem lesz! Akkor ül oda és "furulyázik".
Megzabálom a kölyköt az tuti! :D

kislibus: Szerintem aranyos dolog, az ajándék kosár minden jóval.
Eszembe jutott, ha minden pácienstől kapnának kamiont kellene hívni, hogy haza tudják vinni! :lol: Nyitnak egy édesség boltot és meg van egy évig az áru készletük. Aztán a következő évben megint. :lol:

Zsu: Hol vagy? Hogy vagy?
emerenc

Sziasztok!

Szimbáéknak nagyon nagy drukk holnapra!!! Hajrá szép érett, petesejttel teli tüszők!

Emerenc,
Ez a meszet rá nagyon vicces, pláne hogy 'bizonyított tény' :) Akkor mindenképp használnia kell :)

Csomee,
Rád is sokat gondolok, mi lehet most veled. Nagyon drukkolok az ikrekért!

Micike,
Apukádnak sok erőt küldök így virtuálisan. Bízni kell folyamatosan, és ahogy Bodzi is mondja, minél több értékes dolgot enni, értéktelent meg kihagyni! Hátha január már minden szempontból pozitív lesz, apulád betegsége elmúlik, nálatok pedig kopogtat a gólya...?

Szép estét, jó éjt mindenkinek!
vjulcsi

Jó estét!

Nagyon köszi a drukkokat, még szükésg van rá! Össznépi egyetértésben csak hétfőn (ET+12) fogok tesztelni, de ígérem, akármi is lesz az eredmény, amint tudok jönni elmondom.
Egyenlőre nem érzek semmit, kicsit szurkál a hasam, talán egy picit érzékenyek a cicik, de ennyi. Ebből ne vonjatok le túl nagy következtetést, mert máskor is szokott ilyen lenni. Úgyhogy hétfőn eldől minden! :D

Miciona: Édesapádnak mielőbbi jobbulást kívánok!

Szimbáék: Holnap egész délelőtt gondolni fogok rátok és nagyon-nagyon szorítok, hogy min.5 szivecske legyen! Én is kérlek, hogy egy mondat erejéig gyere majd az eredménnyel, ha tudsz! Mindhárman nagy puszit küldünk nektek így az éteren keresztül is!

Madrin: Hát...nem viszem túlzásba a pihenést, de amennyit lehet, annyit pihenek. Ha erős babákat kaptam vissza, akkor ezt bírniuk kell még 9 hónapig, mert ugye Kittit pocakosan is el kell látni! :)

Mindenkinek nagyon drukkolok a háttérből és olvaslak minden nap benneteket!

Jó éjt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon sok drukkot kuldök igy passzív fázisban is. Nálam annyi van az endóval kapcsolatban, hogy csak januárban lesz a műtét, mert jövöhétre tudtak volna időpontot adni, de ez most a ciklus össze vissasága miatt elég necces lett volna. Aztán decemberben se én se a doki nem akar már a hónap közepén ezzel foglalkozni, mert végül is nem okoz problémát a mindennapi életemben. Úgyhogy maradt a január. De akkor is nyugiban tudok majd lábadozni, mert ezt a nyomoronc országot nézve még akkor sem lesz uj munkahelyem. Na mindegy.
Szimba, nektek különösen szoritok, rátok férne a giga siker :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!
renna77

Renna!! Legalább az ünnepeket nyugalomban töltitek, ami szerintem nagyon fontos! Az új év, meg új sikereket hoz nektek is! :D

Szimba! Tényleg ird meg hány szivecskétek lett!!!

Csomee! Már alig várom ám a hétfőt! :wink:

Emerenc! Tényleg, ha igy bele gondolok, lehet, hogy boltot nyitnak.. :lol:
Vagy majd jól szidnak minket, mert a sok édességtől mindenki felszedett pár kilót, amit januárban meg adhat le!!! :lol: No mindegy, legfeljebb sokat fogunk csuklani! :lol:

Kép
kislibus

Sziasztok. Kép

Jöttem én is.Szimbáék mindenki rátok gondol ma!!! SZORITUNK EZERREL!!!! Kép

Kép
Kép
melánia

miciona:apukádnak is Sok erőt és egészséget kívánok!!!

csomee:szerintem a hétfő tökéletes lesz a tesztelésre.Kívánok nektek egy dupla csíkosat!!! Ráadásul ikrekhez!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Szimbáék!
Ma egész délelőtt Rátok gondoltam, és küldtem a sok-sok pozitív energiát! Remélem Szimbáné egy szép számmal a tenyerében ébredt! Amint tudsz azért gyere, mert látod? Az egész forúm szorít Nektek! :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee!
Persze neked is mennek a drukkok 1000-rel! Én először az inszem utáni 13. napon teszteltem! Tudom ez más, mint a lombik, de gondoltam megosztom veled! Drukkolok, és érzem, hogy most SIKERÜLNI FOG!!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++

Miciona!
Apukádnak kitartást! Kívánom, hogy nemsokára csak rossz emlék legyen a daganat és a Kékgolyó! Vigyázzatok rá, nehogy most meg elkapjon valami nyavaját! Egyen sok-sok gyümölcsöt, talán azokban elég vitamin van! :) +++++++++++++++++++++++++

Persze Mindenkinek mennek a drukkok akinek szükséges!!!!!
Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Köszönöm a drukkokat Apu nevében is. Tudom, hogy nem fórum téma csak annyiban, hogy nem lenne jó hatással ,ha így kéne kezdenünk. Szerencsére nagyon bíztató volt amit a doki mondott, a legjobban reagáló daganat fajta, Karácsony hetén már be is fejezi a kúrát ,hétfőn fekszik be az első adag kemora. Ami szörnyű, hogy rajta kívül csak fiatal emberek voltak szinte, állítólag a here daganatok tipikusan fiatalkori megbetegedések. Úgyhogy vigyázzatok a fiúkra otthon, mert idejében levő szűréssel viszont a legjobban gyógyítható.
miciona

Emerenc,
lehet, hogy láthattalak volna? Mi ott töltöttük az egész délelőttöt.

Csomee,
továbbra is mennek a drukkok!

Szimbáék,
Híreket!! Ugye minden úgy sikerült ahogy tervezted?!

Renna,
láttam, megint felhúztad magad Ciriséknél. Pedig felesleges, ne is foglalkozz már velük. Elég neked a műtét meg a melóhely keresés.
miciona

Miciona! Bizony, a rákok nagy része ilyen, könnyű szűrni, mégis sokan inkább elbagatellizállják a dolgot! Én pl. nagyon haragszom az ominozus "folyóügyei akadoznak" reklámra, mert nem arra buzdit, hogy előbb menj el orvoshoz és nézesd meg a prosztatádat, mert a megnagyobbodást daganat is okozhatja, hanem szedd azt a sz@rt hat hétig, attól majd jobban leszel (vagya, ha rákod van, az a 6 hét sokat ront a helyzeteden, akkor meg már lehet, hogy késő).
No mindegy, de apukádnak is sok erőt, a kemo le tudja gyengiteni az embert, vigyázzatok rá!
Nálunk mamám testvére kapott 1 éve kemot, mert cervix carcinomája lett 79 évesen. Volt, hogy nagyon rosszul volt, de már jól van, meg is gyógyult, nagyon erős nőci!!!! Még biciklizik!!!
:D

Párocskát meg én szoktam ellenőrizni, hogy nincs-e baj. Észre sem veszi :lol:
De persze magamat is ellnőrzöm mindig, még Dévisz is mondta, hogy milyen jól teszem, mert nagyon mirigyes a mellem, ha nem ellenőrizgetném magam rendszeresen, fel sem tünne, egy újabb csomó....

Kép
kislibus

miciona:
Úgy figyeltem hátha látok valakit aki Rád hasonlit! :D :wink:
Én most csak időpontot kaptam, nem jutottam beljebb mint a sorszámhúzó, előtér. Hétfőn megyek 9re kivizsgálásra.
Apukádnak kitartást és mielöbbi gyógyulást!

Nagyon ügyi vagyok, mert a mammot is elintéztem, januárban jár le, meg elözve vele Déviszt! :D És ha már ott voltam be is oltattam magam az új influenze ellen, ott volt a kihelyezett oltóbázis. Nem tudom, hogy jól tettem vagy sem, de a kereskedelemben dolgozom, és imádnak az emberek betegen vásárolni, úgy látszik ez is egy hobby. :wink:

Szimbáékat én is izgalommal várom!
emerenc

szimbáék:HOL VAGYTOK MÁR??? Én már kialudtam magamat ti meg még sehol????

Kép
Kép
melánia

Aranyosak vagytok, jobb szurkolótábort nem is kívánhatnék magunknak. 8)

Ha röviden írnék, akkor csak 4 petesejtről tennék említést, amiről a többség valószínűleg azt gondolná, hogy a 4 nagyot sikerült leszívni. A helyzet sajnos nem ez. Volt ugyan 4 nagy, meg 3 pici, de most egy új kaki került abba a bizonyos palacsintába. Az egyik oldalról mindent sikerült leszívni, a másikról meg semmit. :shock: Magyarázat nuku. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy van 2 jó, meg 2 pici, amit továbbérlelnek, aztán holnap eldől, hogy jók lesznek-e valamire. A legkisebb szerintem tutira nem, tehát a legjobb esetben 3 lehet, de ehhez már nagy szerencse szükségeltetik és nekünk valamiért ez nem jár. 2 nagy + 1 pici tökéletes lenne, de én 1 nagynak és 1 picinek is örülnék. Sajnos még ez sem biztos. Ez van. Nem igazán vagyunk feldobódva.

Pozitívumként kb. annyi van, hogy a sereg minden tekintetben javult, magyarázat szintén nuku. Talán a hűvösebb idő... :roll:

Volt még egy dolog, ami nem igazán hiányzott: egy rendkívül pokróc aneszteziológus. Aki persze tudja, hogy mi fáj és mi nem (jobban, mint a páciens) és aki a hozzáállása alapján - érdem szerint - hetente csináltathatna egy új műfogsort. Annak a Szimbánénak, aki egy arcrándulás nélkül végigcsinálta a szondát, meg a merev katéteres beültetést jó pár alkalommal, ne mondja egy ilyen tahó, hogy "ne hisztizzen". :shock: Aztán amikor kiderült, hogy Szimbánénak igaza volt (az előzetes figyelmeztetés ellenére eldurrantotta a vénát), még akkor is ugyanolyan "váza" volt, mint előtte. Ezt megemlítettem Dévisznek is, mert az egész intézetre nézve ciki lehet, ha egy ilyen tuskó is ott ólálkodhat a páciensek körül és nem csak Szimbánéval viselkedett úgy, ahogy egy civilizált helyen az én fogalmaim szerint nem megengedett. Szerencsére ő csak helyettesített. Kár, hogy pont ma... :x

Most várakozó állásponton vagyunk, aztán holnap érdeklődünk. Lesz ami lesz...
szimba

Szimba! Nagyon drukkolok, hogy a továbbérlelés sikerüljön!!!! Hajrá 2+1 (2) petike és embrike!!!!
Nem semmi,hogy kifogtátok ezt a taplógombát! Komolyan, ilyen embereket sehol nem szabadna betegek közelébe engedni!

Kép
kislibus

Jó reggelt Fiatalok!

Szimba család,
úgy néz ki, hogy most már minden rosszat ellőttetek a csomagból, tehát pont a végére maradt az "ön nyert" :)))
Az anesztes nőci többé ne jöjjön ,mert ilyenek épp nem kellenek oda. A cici műtétnél nekem is az altatós akasztott ki. Kissé mellé szúrt, mert ugye nem nekem mondta,hogy mi fog történni, hanem locsogott az aszisztenssel. Olyan volt mintha a karomba csapott volna a villám, ráadásul, előttem beszélték meg ,hogy nincs akkora tubus mint ami nekem kéne ,tehát egy nagyobb méretűvel intubáltak. Még most egy hét múlva is köhögök és fáj a torkom tőle. És pont arra gondoltam utána, hogy Dévainál milyen jó élmény volt a szundi ,erre jön egy ilyen helyettes Pi..a és belerondít a jó hangulatba....
Dévai mit mondott mikor panaszkodtatok?
Akkor ma lehet telefonon érdeklődni a kicsikék állapota felől??

Emerenc,
hú, hát nekem sem ártana egy ilyen bőrgyógyászati szűrés. Nekem is van egy csomó anyajegyem, úgy nem szeretem őket!!
Te honnan tudod,hogy hogy nézek ki? Mi ismerősök vagyunk iwiw-en. Elnézést, ha igen, de nem emlékszem!
miciona

[quote="miciona"]. írta:miciona..úgy néz ki, hogy most már minden rosszat ellőttetek a csomagból, tehát pont a végére maradt az "ön nyert" :)))

Remélem, hogy Neked, mint fogadott jósnőnknek igazad van, különben a bosszúnkat nem kerülheted el. :wink: (Leírom a nevedet egy papírra és jól összefirkálom.)

A szokásos félelmünk az, hogy egy közepesen rossz eredmény születik, ami 1 beültethető embrikét jelent. Tulajdonképpen mindkét véglet jobb, mert még egy el nem lőtt OEP-es alkalom is többet ér egy csupán hangyabokányi esélyekkel kecsegtető ET-nél. Telefonáltunk. A két nagy közül az egyik szabályosan megtermékenyült, a másikról még nem tudják eldönteni, hogy szabályos-e. A két kicsit megszúrták, de ennek az eredménye hétfő előtt már nem derül ki. Még mindig nagyon bízom az 1+1-es felállásban, többet nem merek remélni.

Dévisznek a gyökér anesztes esetét eléggé finoman tálaltam, talán túlságosan is. Egy pillanatig sem kételkedett abban, amit mondtunk, pedig még nem volt a műtőben, amikor ez történt. Azt mondta, hogy nincs nagy választási lehetősége és ez nem csak ezen a területen nagy probléma. Nőgyogyiból, gyerekgyogyiból és anesztesből sem lehet válogatni, mert iszonyúan keveset képeznek ki és abból is csak kevesen maradnak Mo.-on. Azt mondta, hogy 4 anesztessel áll szerződésben és egyikük sem ért rá, ezért ugrott be ez a bizonyos "hölgy". Még az anesztesek beosztását is megmutatta. Láthatóan nem örült, de az ő problémája is érthető. Egyébként is az intézet többi dolgozója annyira kedves és olyan jó velük beszélgetni, hogy egy hangyabokányi kételyem sincs afelől, hogy ha lenne lehetősége, Dévisz anesztesből is a legjobbat választaná. Reméljük, hogy nem lesz még egyszer szükség erre a nőre, ha viszont igen, akkor megpróbáljuk megelőzni a bajt. Mást nem nagyon tehetünk.
szimba

Sziasztok.

szimbáék:küldöm az energiákat továbbra is!!! A kicsikben is tessék bízni!!! én vagyok itt rá az élő példa.2 szép nagyot és 2 kicsit kaptam vissza legútobb! És pont te bíztattál,hogy ez nagyon jó felállás!! Nagyon jól eset ez akkor és sok erőt adott.Úgy hogy most én jövök!!! Angyalkáimmal megbeszélem a segítségeket.Tudod olvastam egy könyvet róluk,hogy mindenkinek vannak védőangyalai és csak kérni kell a segítségüket.Még ha te ezt nőcis dolognak is tartod akkor is beszélek velük,hogy segítsenek. :lol:
Nagy drukk és puszi nektek!!! :lol:

csomee:miújság??? Rád is nagyon sokat gondolok!!! Hajrá hétfő és dupla csíkos teszt!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Halihó!

Persze, hogy mi is Szimba-lázban égünk (nem csak) péntek óta!

Annyira drukkolunk, hogy pénteken, bár olvastuk a fórumot, meg sem mertünk nyikkanni! Én (Sajo) mindenféle "bűvös" (-nek vélt) ábrákat gyártottam a szerkesztőbe, amik persze a lapon egészen másként festettek. Másfél óra bűvölés után jobbnak láttam egyszerűen kilépni, nehogy bolondnak nézzetek! :?

Szimbáék!
Részvétünk az anesztes hölgy miatt! Ki tudja, lehet, hogy megérte szenvedni?! NAGYON, RETTENETESEN, ŐRÜLTEN DRUKKOLUNK!!!!!!! HAJRÁ EMBRIKÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jucus, Sajo
sajo

Sziasztok!

Szimbáék! Nagyon drukkolok továbbra is! Szimbáné....a hösök királynéja, megérdemled már százszorosan a pozitiv eredményt! Nagyon szoorítok Nektek, szívből! 8)

miciona! :D Nem láttalak soha! Ezt úgy viccből írtam, mivel egyszer volt szerencsém Veled álmodni! De fent vagyok az iwiven!
Az anyajegyeim sajnos az utóbbi időben, ijesztő változáson mentek át, a testemen elég sok található, megnöttek és megnagyobodtak, ezért gondoltam, hogy egy szűrés nem ártana és ha lehet kérni, ha támogatja a tb. eltávolíttatnám, mert a hormonok nem igazán tesznek jót, úgy látom. De remélem még nincs baj! :roll: (meg még egy púp hiányozna...)

Csomee:+++++
emerenc

Emerenc: Köszi, jól vagyok! Olvasó üzemmódban vagyok, mert nem igazán történik velem most semmi. Egyenlőre jegeljük a lombik dolgot, majd jövőre folytatjuk.

Mindenkinek nagyon szorítok!!!!!! +++++++++++++++++++++++

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Szimba család nagyon szorítok nektek! Olvasok ám mindig,de nem írok,mert nincs nálunk fejlemény ,de azért igyekszem képben lenni.
Szóval nagyon drukkolok az embrikéknek,hogy szépen osztódjanak!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee neked a kétcsíkos teszthez megy a drukk!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szép estét!

Szimba család: Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek. (legalább 1+1-es felállással)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg nagyon köszönöm a drukkokat. Egész jól vagyok, úgyhogy nem panaszkodom. Legközelebb hétfőn jelentkezem, remélem pozitív hírekkel!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szimbáék, Csomee,

Nagyon nagy drukk!
vjulcsi

Melánia: köszönöm, hogy a védőangyalunkkal kapcsolatban helyettünk is intézkedsz. Mi azért nem keressük, mert már éppen elég alkalma lett volna bizonyítani. Mi úgy gondoljuk, hogy ő mostanság szabadságon van, vagy betegállományban, esetleg már meg is halt. :D Amit a pici embriókkal kapcsolatban annak idején írtam, azt természetesen tartom, csak odáig is el kéne jutni. Remélem, hogy legalább az egyik összekapta magát annyira, hogy holnap visszakapjuk és minket is segíthessen, ahogy annak idején Titeket. 8)

Sajó: "Szimba-láz", ez tetszik. :D

Mindenki másnak is köszi a drukkolást, de még ne hagyjátok abba, mert holnapig még sokminden változhat. 8)
szimba

Szimba,
folyamatos a drukk, én pláne nem hagyhatom abba, mert nem szeretném, ha összefirkálnátok a nevem :))
aztán 3 hét múlva meg a Szimba-láz helyett egy szamba-láz legyen Dévisznél!!!

Csomee,
neked is hasonlókat jövőhétre!!!
miciona

Sziasztok!

Szimbacsalád! Gigadrukk!!!
Csomeeka zebradrukk!
Micike, Apukádnak meg nagyon gyors gyógyulást kívánok!

Mindenki másnak puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimba! A Drukkolást részemről a dupla csikokig nem hagyom abba, de utána se. :wink:

Csomee! Holnap gyere hamar a hirekkel!

Kép
kislibus

Csomee!

Nagy drukk holnapra!!!

Kép
agnyes

Jó reggelt!

Rögtön belevágok a közepébe:
Szimbáék Tigrise meghozta mára a csíkos tesztet! Erősebb mint a múltkori 12. napi (akkor még et+9-en kaptam szurit, most csak et+6-nál volt az utolsó fél). Így az egyik szemem sír a másik nevet! Örülök, hogy talán megint sikerült, de ugyanakkor ettől féltem jobban az előző eseteket figyelembe véve. Úgyhogy most még idegesebb vagyok, mint tegnap. Apa szerint most minden rendben lesz, de majd meglátjuk! Én már csak az uh-nak hiszek!

Szimbáék: Drukkolok a mai transzferhez! Remélem, hogy minden rendben alakul és akkor irányítom a tigrist hozzátok, hogy nálatok is mutasson végre valamit az uh 3 hét múlva. (Nálunk ez a pozi teszt már lehet baba ugye?)

Tényleg nagyon köszönöm a sok drukkolást, de még gratulációkat nem szeretnék egyenlőre. Ugye megértitek!?

Majd még jövök!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee,
miattad néztem be, tudtam, hogy érdemes volt! Erről van szó!!
csíkocskák erősödjetek!!!!!
Nyugi, ne arra gondolj, mi volt nyáron. Most minden jól alakul!!!
miciona

Sziasztok,

Szimbáéknak üzenem: én is nagyon drukkoltam Nektek, és utólag is köszönöm a tanácsokat és a válaszokat a kérdéseimre.

És mindenkinek írok: Apánk mindenkinek összehoz kisbabát, nekem a harmadik próbálkozás sikerült, noha az esélyeink a nullával voltak egyenlőek. És most kezdem meg az ötödik hetet, hogy ott csücsül a Babóca a pocakban.
Egy kérdésem is lenne: úgy hallottam, van egy társblog, ahová azok írnak, akik Dévaisok és kisbabát várnak. Megírnátok a címet?
Előre is köszönöm, és nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek.
rozsafa

Sziasztok!

A sok dolgom mellett azért olvaslak benneteket.
Most néztem a vonalzókat nem semmi, hogy hogy haladnak a hetek a sok vonalzón. Annyira jó ezt látni.

velünk nem sok van. Gyerkőcök rosszak, de hát ez a dolguk.
Megkapták az influenza szurit. Szergénykék meglátták a doktornénit, és úgy üvöltöttek, pedig szegényke még csak belépett az ajtón. De hát megértem őket, eddig csak szuri miatt találkoztunk a dokinénivel.
egyébként nagyon készülünk a karácsonyra, és a mikire is. Most már visszajönnek a régi hangulatok.

Na nem untatlak titeket. a háttérből is nagyon szorítok nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Rózsafa,
gratulálok a babához! Kár, hogy közben nem írtál! Ha van kedved pár szóval leírhatnád, hogy milyen kombináció hozta meg a sikert, hány petesejtből ,mennyit kaptál vissza.
A Déviai Intézet-Babások topik ezen az oldalon kb. 10 sorral lejebb van, a Budai Meddőségi K. alatt.
miciona

Ági,
ne hülyéskedj,egy hármas ikres anyuka mindennapjai, hogy lennének unalmasak! Ha tudsz gyere minnél sűrűbben és mesélj! Ja s Mikis, Karis képet mindenképpen tegyél fel majd a csapatról, jó ?!
miciona

Sziasztok, csak egy gyors kérdés erejéig ugrok be: a sperma vizsgálat eredményét el lehet hozni Dévaitól? És a kenetem eredményét? Ugye ehhez nem kell időpontot kérni? Köszi előre is a válaszokat!
szivi77

Szimba most tudtam csak olvasni a pénteki eseményeket és nagyon nagyon drukkolok NEktek mára :)

csomee mikor mész uh-ra?

Ez az anesztes dolog elég durva, lehet ugyanaz a nő volt aki nekem a BMC-ben, oltári nagy paraszt volt úgy rángatott mintha egy rongydarab lennék aztán mikor becseszte a kézfejembe tűt nem vette észre hoyg vmelyik testrészével beleakadt a csőbe és rángatta a tűs kezem, amikor szólni mertem akkor úgy lecseszett mint egy 5 éves kis hülye gyereket.MAjd 40-szer megkérdezte mit reggeliztem... Aztán már mondtam hogy nyomja a cspős cuccot mert unom a banánt :)
De szerencse Szimbáéknak ez a múlt és remélhetőleg az 5 szerződött anesztes ezentúl rá fog érni :)
madrin

Sziasztok!

Visszaolvastam, és Szimba mennek a drukkok, remélem az 1+1-es felállás teljesült.
17-én voltam Dévainál először és nagyon szimpi volt. Izgultam, mert igen sokat várok tőle. Még jót is röhögtünk, mert mondta, hogy lehet, hogy polipom van a méhemben, és ha tényleg így van, akkor azzal kezdeni kell valamit. Én meg erre azt feletem, hgy doktor úr, bármit tehet velem, csak gyerek legyen a végén! Szóval igen kétértelműre sikerült! :lol:
Majd decmebre 14-én megyek vissza hozzá a maradék vizsgálati eredményemmel. Januárban pedig indítjuk a következő 5. inszemet. Legalábbis remélem, mert itt olvastam róla, hogy december második felére bezának. Nekem viszont pont - előzetes számítások szerint - jan1-én kezdődik az új ciklus, és nem akarom a januárt kihagyni. Ezért is kérdezem, hogy hogyan zajlik, mikor milyen vizsgálatokra kell menni egy inszemkor? Nagyon remélem, hogy jan elején kezdhetünk!

Rózsafa!
Nagyon gratulálok!

Csomee!
Nagyon drukkolok!

És mindenkinek drukkolok, akik babáért küzdenek!

rodina74

Hahó!!!
Csomee!!! :lol: :lol: :lol: Nem mondok semmit.... :wink: :wink:

Szimbáék! Drukkolok!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Csomee! Továbbra is megy a drukk a csikok erősödéséért!!!!
Milyen tesztet használtál?

Szimba család! Gigadrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kislibus

Kislibus: A DM-ben lehet kapni, One Minute Test (Nevető smile van a dobozán). Múltkor is ilyet használtam.

Szimba: Remélem délután jössz a jóhírrel!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

csomee:csak csendben!!! :lol: Kép

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: