Gio! Azert kell, hogy ellentmondjak (meg mindig izomugyben), mert az, amit te irsz, es amirol mi beszeltunk, az 2 kulonallo dolog. SZerintem egyikunk sincs azon a szinten izomilag, mint az elsportolok...naluk az izmok kotottsege egeszen mast jelent...foleg, mert el tudjuk kepzelni, hogy mi az o "izmuk", amit minden tart, csak a termeszetes hus nem. Az azert nagyon altalanosan igaz, hogy egy kover sokkal nehezebben szul, mint egy edzett....es nem azert, mert lazabbak a szovetei es jobban tagul (tagulni csak azok az izmok tudnak, amik elotte mar tagulva voltak arra a szintre), mert egyszeruen szetfolyik, hanem mert nincs benne ero, kitartas fizikailag, es maga sziv nem birja a megeroltetest. Kivetelek persze vannak, de biztosan sokat nyom a latban egy altalanos edzettseg (ami a masik gyerek utani rohangalast is jelentheti, nem feltetlenul elsportot...sot...), es sokat ront a koverseg. Ez mellett ismetlem, nekem is azt mondta, hogy barmikor elhagyhat az erom, a ducit pedig inkabb biztatta. En igy gondolom...valahogy nem felek egyaltalan attol, hogy artottam magamnak azzal, hogy sportoltam elotte, es kozben sem punnyadtam...csak erre a tipusu izomzatra gondoltam, a komolyakat nem is ismerem, de abban az esetben konnyen el tudom kepzelni, amit irsz, mert latszatra akkor is majd' szetrobbannak, ha csak levegot vesznek, nemhogy erolkodnenek.
SZerintem ha azt mondta a dokid, hogy tiszta a tudo, nincs gond, en varnek par napot a gyogyszerrel...ilyen kohoges megmaradhat utana is, nem? marmint akkor is kohogsz meg utana, ha mar nincs baj...
Barcsak igazad lenne, es minden agyban dolne el!!! ...akkor tutira nyernek

Sajnos azert nem mindig igy van

Nna de a mi agyunkon aztan nem fog mulni smemi
Kata! Szerintem annyira nem gaz a tesco, egha zart hely is, ha nem masznak rad az emberek, az a lenyeg, hogy ne erintkezz kozvetlenul, meg ne tusszogjenek az arcodba...eleg, ha orron keresztul lelegzel, es nem beszelsz, az ugyis eleg jol szur (marmint u ket vonallal...de sz.r hogy nincs ekezetem...ki tudja, neha miket olvastok ki abbol, amit irok

:))
Huuuu, de keso van...hogyhogy nem alszom meg?