Sziasztok!
Kincső, Ádám, Regina nagyon boldog első szülinapot nektek! :)
Évi, remélem tényleg nem lesz semmi gond! Kiváncsian várom mi lesz az eredmény

Hát remélem nem allergia, inkább tényleg legyen valami amit lehet célirányosan kezelni
Jók ezek az Rs asztalok! Ikeába melyikre gondolsz?
Lilla de cuki, ezt a sírást... hát Fanni is utál bejönni! Ha már felveszem és látja, hogy közelítünk az ajtóhoz síró rohamot kap

Nagyon kis akaratosak

Ez a cipó valami különleges cipő?
Ilba, gyors gyúgyulást Bercinek, és neked is mihamarabbi felépülést! Gyogyó nélkül sokkal tovább tart
Iróasztalt én is csináltatom (párom asztalos

) én csak ötleteket gyűjtök!

Valami nagyon jót akarok ami mindenre jó amit akarok és nem kell 2 év múlva kicserélnem, tehát nem akarok rózsaszín kislányos, hercegnőset

Időtálló, praktikusat akarok
Szóval mondjátok csak a tippeket, fotózzátok is le az egyedi darabokat Betti légyszi

és küldd el nekem ha lehet, ha nem titok
Évi, nálunk is úgy van, hogy Fanni az ágyba issza meg a tejét, bár utána én elveszem tőle és cumit kap, de ő is a sötétbe arra alszik be nagyjából! Kyra is így volt, és ő már megérti, hogy fürcsi, bejövünk a szobába, itt megissza a tejet, fogmosás és utána már csak egy kis víz az ágyba, azt is már kulacsba... de persze neki is van cumija

De volt már hogy leszokott a cumiról is 1-2 hétre... De lényeg, hogy szerintem 2-3 éves koruk körül már megértik, hogy nem van az jól hogy avval aludjon!
Kata, én sima gyreek fogkefét vettem a lányoknak, Fanni egyenlőre még utál fogat mosni, Kyra már imád

Akárhányszor megyünk kezet mosni a fürdőbe mindig fogat is kell mosni

Fanni egyenlőre még nyomja ki a szájából... de bizti ő is megszereti majd! Én nála még nem viszem túlzásba, ha a fogrém rákerül, és egy kicsit elszórakozik, rágcsálja a fogkefét nekem már az is elég, lényeg, hogy ehhez is szokjon hozzá, hogy ez hozzá tartozik a napi rutinhoz! És majd ha nagyobb lesz akkor megtanul fogat mosni! (Kyra már tud)
Évi, mi már nem tápszerezünk... igazából 4 hónapos kora óta nem.. mereven elutasította az összes létező tápszert...

Szóval... ez van... Doki néni is meg a védőnő is azt mondták, hogy hát vannak extrém gyerekek... hát Fanni az
Kata, örülök, hogy jobban vannak az öcséid! Nem semmi, hogy lassan egy hete nem képesek eredményt alkotni... és főleg, így hogy h1n1 gyanús... én komolyan most ezt venném a sorba előre... ez a legfontosabb most, hogy lássátok mi van! Nem?

Egészségügy....
Én karácsonyra a Fisher Price kutyust néztem ki Fanninak, vagy a macit, még nem döntöttem el melyik legyen... fürdő játékot akarok venni neki, meg könyveket! Imádja a könyveket!

Kyra ilyenkor még nem értékelte... most imádja! Gondolom ezt látja Kyrátol és ezért imádja ennyire

Egyébként Kyra játékaival játszik leginkább! A duplo legót imádja, meg a fa építőkockákat, (főleg lerombolni amit én építek

)
Alvás.. nálunk se alvásigényesek a lányok

Kyra kis kora óta csak 20-40 percet alszik naponta...

És Fanni sem sokkal jobb... egyenlőre még az 1 órát megalussza 1x, de nem hiszem, hogy sokáig "kényeztet" evvel a hosszú alvásával
Klarissza, remélem hamar jobban lesz! Haladás, hogy már csak reggel és este, de jó lenne ha már felgyógyulna teljesen