A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Ebéd: töltött paprika

Kép
apkata

Sziasztok!
Szép napunk van, bár én még egy kicsit kómás vagyok, és nem tudom eldönteni, hogy mi legyen a mai program: ki kellene mozdulni. Ugyanakkor emberek közé nem akarok menni, mióta hivatalosan is járvány van. Így asszem csak sétálok egyet és kész.
Betegeknek jobbulást kívánok. Valahol az antsz honlapján régebben meg lehetett találni, hogy melyik az éppen ügyeletes kórház adott szakterületen, de nem találtam. Ha meglesz, akkor felteszem a linket.
Mi örököltünk egy játszószőnyeget, aztán majd kiderül, hogy fogja-e szeretni az apróság, vagy nem.
tedorka

Apkata nagy kedvencem a töltött paprika!Nyami!Már indulok is hozzátok....vagy nyitom az ablakot! :lol: :lol: :lol: :P

Tedorka csak óvatosan sétálj így a vége felé! :wink:

Anna akkor mindent bele...a bociszemekkel! :lol:

Amúgy Feng Shui szerint az ágy fölött(mellett a falon) semmilyen nehéz tárgy nem lehet,mert akkor nem tudunk nyugodtan aludni!
A hálószobában pedig ha kép van az ágyvégén az nem lehet bonyolult,mert borzalmasak lesznek álmaink!
A babák amúgy szeretik az arcokat az elején...szóval sok-sok mosolygós arcot inkább.Sok-sok smile-it! :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Halihó!

Gio, jól vagy?
Nem semmi, mit kell kiállni, ha baja van az embernek.
Tavaly nyáron Apának feldagast a feje, persze éjjel, de mintha agyonverték volna. 3 féle ügyeleten voltunk és nem csináltak sehol semmit vele, azt mondták, majd reggel menjen vele a rendelőbe.
A sebész a bőrgy.-hoz küldte, az meg a másik sebészhez, az ügyeletes nő, meg szitkozódott, hogy ezért minek keltik fel éjjel 3-kor. Szóval, szörnyű.....

Nekem a kiságyba javasoltak olyan játékot, amiben van tükör, illetve az a műanyag fóliaszerű izé, amiben látja magát, majd 1-2 hónapos kortól.

Én észre sem vettem, hogy Annáéknál, az egy tükör. :oops:
Vendég

Sziasztok.
Én krumplis tésztát csinálok ebédre, vacsira vett a párom finom májas hurkát azt fogok sütni krumplival.
Hát ahogy elnézem, már mindenki lassan a vége felé jár, kíváncsi leszek mennyien leszünk akik kb egyszerre fog szülni majd. :roll:

manocskak

Hahó! Remélem mindenki jobban van, aki beteg! Nekem reggel végre nem volt hőemelkedésem sem, kíváncsi vagyok kihúzom-e a mai napot nélküle!

Voltam a rendes heti ultrahangon, 98-as fejecske, 100-as thq, 70-es combocska. De meg lettem nyugtatva, hogy azért várhatóan nem lesz 5 kilós a végére, csak 4 és fél. :lol:

Ma az uh-ra is maszkban mentem, és hihetetlen, mennyire bámulnak az emberek. És ami meglepő, hogy legjobban a kismamák bámultak az uh-nál, így néztek ki egytől-egyig: :shock: De nem igazán zavar, nekem megnyugtató, hogy legalább ennyit megteszek a fertőzések ellen. És ennek a szénszűrős maszknak megvan az az előnye is, hogy a szmogot is szűri, szóval a belvárosban járkálva valami haszna biztos van. :lol:

/
lemonsong

Anna, én is Egerbe (is) jártam fősulira! :D Matematika-fizika szakra.

Majd jövök visszaolvasgatni amint tudok. Reggel voltam CTG-n, most jó lett szerencsére, viszont a vérképem... :cry: szinte nincs is benne olyan érték ami normál tartományon belül lenne. Totál k.o.
Szegény fiam viszem ma bárányhimlő oltásra is, most kapja meg a második részletet. Úgy utálom vinni a gyerekeket szurira.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Milla, milyen online játékot játszol ha nem titok? Egy időben én is jól rájuk voltam kattanva.

/
lemonsong

Csak visszaolvastam , főleg Gio miatt, hogy hogy vagy szegényke.
Felháborító ez az ügyelet! Nekem anno egyáltalán nem problémáztak, elmondtam mi a baj és azonnal behívtak, ott megkaptam a szurim, pár jó tanács és viszlát. nagyon kedvesek voltak.
A SOTE-ról, jobb nem is beszélni!
:evil: Múlt hét kedden mikor rossz lett a CTG-m, a dokim oda írt beutalót, mivel az a területi kórházam. A doki nem fogadott, így még az sem lehet, hogy oda menjek, ahol a dokim szülést vezet.
Telefonáltam a Klinikára, hogy mennék áramlásvizsgálatra, most kaptam a beutalót. Erre mondja a nő, hogy nem tudnak fogadni, mert nem ottani dokitól kaptam a papírt. :shock: De mondom, hogy az a területi kórházam, hát akkor hova menjek? Erre: tudja, elvileg igazam van, oda kellene mennem, de ez nekik házi szabály, mivel az állam nem fizeti a vizsgálatokat ha nem ottani doki állítja ki a beutalót. Hallottatok már ilyet?! Mi a francnak fizetem már 10 éve a TB-t, ha nem mehetek a területileg illetékes kórházamba sem??? A "kedves" kormány szüleménye ez is, mikor "megreformálta" az egészségügyet.
Aztán hívott egy másik nőt, mondta, hogy elküld ott a klinikán belül egy ottani doki vizsgálatára, vigyek könyvet mert hosszú a sor, ő majd ad beutalót és csak úgy mehetek át a másik ajtóhoz, ja és jó lesz-e két hét múlvai időpont. :shock: megkérdeztem és ugyan már mi van akkor ha a gyerekem tényleg nem jut elég oxigénhez, igaza van a dokimnak? Én meg várjak nyugodtan az időpontra????
Kocsiba ültünk és úgy mentünk oda, hogy kötelesek megvizsgálni és valaki meg is fog!!! Így sikerült elintézni.

Tudom hosszú volt, de annyira mérges voltam a múltkor, hogy inkább felejteni akartam, de most hogy szegény Gio téged is lepattintottak, jól feldühödtem megint!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Úgy látszik az egészségügy mindenkinek betesz. Sajnálom Póki, hogy téged is ennyire felhúztak. Meg amit Gioval csináltak is nagyon kiakasztó. Ehhez képest az én vérnyomásmérős sztorim nem is olyan tragikus. Sokat segítetek, hogy fel tudjam dolgozni. :lol: Meg azóta kialudtam magam, már tudok röhögni is rajta.

Holnap megyek a gyerekorvoshoz megismerkedni. Miket kell felírnia ilyenkor? És van valami amit vinni kell vagy külön meg kell kérdezni? Kicsit tanácstalan vagyok.

/
lemonsong

Lemon, ne zavartasd magad! Én is kiadtam a feladatot és estére érkezik a szénszűrős maszk a műszaki, barkács, szóval speckó üzletből... :lol: Holnap abba megyek a kórházba NST-re. Én letojom ki mit gondol! A lényeg, hogy nekünk ne legyen semmi bajunk! :wink:

Póki, pont most beszéltem barátnőmmel, aki csoporttársam volt Egerbe és nosztalgiáztunk kicsit. Annyira szerettem Egerbe járni! Imádtam a várost, a kis csapatunkat és a suliba is jó volt. Én kommunikáció szakon csináltam egy diplomát és művelődésszervezőként is rá egy évre. A régi szép idők....... :roll: :lol:
Vendég

Közben befutott az uram és annyi kaját hozott, hogy egy hónapig elleszünk belőle!!!! Őrült! :D Ennyit fűzött hozzá: Járvány idején nehogy már boltba kelljen rohangálnod!
Na , ezért is imádom annyira!!!! Ezért ma meglepem és kitakarítom a hűtőt, valamint Olga ténykedésén felbuzdulva a konyhaszekrényt is. :wink: Az orvos amúgy is azt mondta, hogy ne kíméljem magam hagy nyíljon az a méhszáj! Ja, és most látom, hogy egy szatyor édességet szintén hozott. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, így nem lehet diétázni! :oops:
Vendég

Lemon.
Általában popsikrémet, fürdetőkrémet a köldökkezelésre hintőport és alkoholt szoktak felírni.
Vigantol (D3 vitamin) cseppet, K vitamint (amíg csak szoptatod a babát).
Én mondjuk popsikrémnek a Sudokrémet használom ami nagyon jó.
Van különböző kiszerelésben igaz nem egy olcsó, de ha piros is a baba feneke hamar helyre hozza neki.
Én amikor a Joel született a közép méretű krémet vettem ami kb 1000 Ft, az nekem 4-5 hónapig elég volt, mert nem kell vastagon kenni vele, de most a nagyobbat vette a párom ami 3900-4000 Ft körül van, ez jobban megéri szerintem.
Nyugodtan kérdezhetsz a dokitól szerintem bár mit, mivel első babád biztos nagyon segítőkész lesz.

manocskak

Én kaptam lázcsillapító kúpot is, mármint receptet. Meg elmondta a védőnőm, hogy a hintőport csak azért írják fel, hogy a kórház ne ugráljon, szerintük nem kell használni, elég az alkohol.
tedorka

Sziasztok. Az én védőnőm azt mondta, majd akkor menjen Apa a receptért, mikor kibújt Áron. De sanszos, hogy felhívom a doktrornőt, minek akkor rohanni, ha még most nyugiba el lehet intézni. Nem értem. Gondolom, mert akkor az én nevemre kell írja, vagy ilyesmi? Úgyis az én taj számomra írná, nem?
Vendég

Sziasztok!

Judyka Nálunk is ez a helyzet, majd apa akkor mehet a receptekért, ha meg van babóca.Én sem értem miért kell mindent megbonyolítani. Előre nem csinálnak már meg semmit.

Kép
Kép
akella

Hali
nna végigolvastam a termést. Lázam lement. Ma még nem volt hőemelkedésem sem. Hihetetlen ez a hirtelen változás, tényleg minden eldőlhet agyban.
Ma 7re mentem ctgre meg ilyenek, de a dokim csak 10 kor értem el, mert császározott. MOndta hogy azért menjek el a házidokihoz hogy meghallgassa a hörgőimet, mert azért köhögni még köhögök, de vettem tegnap Stodal szirupot, azt mondják jó ilyenre.
CTG rendben, édes lányunk tökéletesen produkálta magát, apát is beengedték, ő simizte a hasam és ettől mindig beindul Dóri - már milyen kapcs van közöttük! 8)

SPrite
dejó hogy ittvagy! Úgy értem már azt hittem megszültél esetleg.
Póki,
akkor Te is megjártad...Kiakasztó ez a bürokratikus és szemtelen lekezelés, így nem csoda hogy meghalnak emberek mert ide-oda küldözgetik őket.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én amikor bent vagyok a kórházban egyáltalán nem vágyok szülni...Tömeg van, rohangálás, annyira taszít. Azt mondja a tesóm, hogyha majd szülök ez a legkevésbé sem fog érdekelni. Remélem így lesz mert most kezdtem csak el igazán irigyelni a Pumi születésházát
Vendég

Judy,ez így van,a te taj számod utsó számjegyén változtatva írják fel Áron nevére a receptet.De nekem azt mondta a dokink,h azért nem adja oda őket most,pedig ma is votunk nála(D megkapta a h1n1 ellenit...para...)mert kell a pontos születési dátum...

Gio,merre vagy???

Hű,mindenki szenved,fáj,zsibbad,görcsöl...kitratás,már nagyon közel vagyunk!!!!

Én átmentem halál nyugodtba!!!Dénes ilynekor születettt,innentől már csak jó lehet!!!!És most nincs is görcsöm,nem vérzek,jó,keményedek,de ez elfér...Vércukrom is meglepően jó!!!Igaz,teszek is érte,tényleg.

viszont Gergő kifordult ismét fejvégűből...Vagyis állandóan kecmereg,nem is értem...hogy van még ennyi helye??

Szaloncukor:én 2 éve magam készítem,tökjó receptek vannaka neten és nincs így benne semmi káros.Tavaly darált diósat csináltam,vettem jó min.kakaóport,tejport és nem hazudok,5 perc alatt megvolt egy nagy tepsivel.Aztán 2 nap alatt megdermedt,felvágtam és úgy kínáltam.Nem csomagolgattam be,hanem csináltam egy szép tálat egy szép csomagolópapírral kibélelve és teleraktam vele.Senki nem állta meg szó nélkül :lol:

Kép Kép
meli1118

Babadolgok: nálunk a védőnő kiiratta a receptet a gyermekorvossal akivel én majd a szülés után talizom amikor kijön hozzánk. Amúgy a baba nevére megy a cucc és a TB szám az a mienk annyi különbséggel hogy tán elé kell írni egy 8ast? Már elfelejtettem 8)
Vendég

Na,gio,pont most kereslek!!!Örülök,h jól vagytok!!

Én teljesen fordítva vagyok,amikor a klinikán vagyunk,mindig mondom,h hagyja ott a csomagokat,én már megyek szülni.Jó,hiába van ott is tömeg,voltunka várandós,csecsemő-osztályon és oylan szimpatikus volt minden.Tetszik,h nagy,tágas terek vannak és tényleg tisztaság.Szülőszobákat még nem láttam,de gondolm nem fogok csalódni,meg az az egy nap életemből....hát bárhogy túlélem :lol:
Szóval én már nagyon várom!!!!Viszont az már 100%,hogy látogatási tilalom lesz :cry: egyik szemem nagyon sír,mert Dénes nélkül meghalok majd kicsit.Másik szemem meg örül,emrt így nem jön boldog-boldogtalan...
Viszont így úgy kell bevinni mindent,hogy előreláthatólag negyon nem tud hozzánk jönni senki.Pénzt,tisztálkodószert,telefonkártyán elég pénzt!!!!Erre is gondolni kell......

Kép Kép
meli1118

Gio üdv közöttünk! Örülök, hogy kilábaltál a lázból :D

Én még mindig azon csodálkozom, hogy itt van a nyakunkon 20-a, és még mindenki egyben van..! Tényleg jó kis csapat vagyunk :P

Üdv. Gabi
Vendég

Úgy elfáradtak, mejd leragadnak a szemeim. De a konyhabútor kész van... :D mindjárt összesezdem magam és elkezdem a hűtőt is. Cukibabám persze fészkelődik és folyton nyomkodja ki a kispopóját és majd szétreped a hasam! :shock: Na, de anyát ez sem zavarja, hagy mocorogjon, addig tudom, hogy nincs gáz. :wink: Azon gondolkodtam, ha még bent tölti a maradék 12 napját (a mait már nem számolom) és még egy két napot ráhúz, akkora mekkora lesz? 5 kiló :?: Hogy fogom én kinyomni ezt a kis ördögbabát??? :shock: Ezért várom már, hogy idő előtt bújjon ki, hogy ne legyen olyan hatalmas... :oops:

Judy, Akella,nálunk is a születés után írják ki a szükséges dolgokat az én tajomra a védőnőm elmondása szerint.

Úgy örülök Gio, hogy jobban vagy! Így tovább, holnapra már kutyabajod sem lesz! :wink:

Meli, tök jó ötlet a saját készítésű szaloncukor. Még sosem ettem olyat, ami nem gyári. Utána is nézek a neten.... :wink:
Vendég

Meli
dejó 5let ez a saját készítésű cukor! És hogy megenném most!:-)
Amúgy lehet hogyha a csecsemőrészlegen kell várnom én is másként gondolnám, de épp a műtő előtt vártunk ma is, ahonnan épp kitoltak egy csaszis nőt, szegény úgy remegett mint a nyárfalevél, mi meg kívűlállók ott nézhettük. Ez sztem gáz. Miért nincs vmi külön kijárat, nem?

Na mindegy. Biztos csak én vagyok nyűgös, pedig a férjecském még meg is reggeliztetett egy klassz kis kávézóban ott a kórház területén - mert a büfé az király jó!

Anna
Te egy hős vagy és lassan én is kedvet kapok a konyhaszekrény takarításhoz
Vendég

Meli ez tényleg jó ötlet!Köszi a tippet!
Már néztem is egy szaloncukrot!

szerinted?Mint tapasztalt készítő?!

Hozzávalók: fél kg cukor, 1,5 dl víz, 10 dkg étcsokoládé (minimum 60%-os), 5 dkg vaj, 10 dkg nagyon apróra vágott mazsola, 20 dkg darált dió, 10 dkg darált keksz, 1 narancs héja

1. A cukrot forraljuk a vízzel kb. 10 percig. Akkor jó ha kicsepegtetve már nem terül el. Hűtsük kicsit meg, ekkor kezd kifehéredni, időnként keverjünk rajta egyet. Mikor más jó sűrű, keverjük hozzá a csokit és a vajat.
2. Hagyjuk száradni (én másnapig hagytam), öntsük hozzá a diót, a mazsolát, a kekszet, a narancshéjat és gyúrjuk össze. A kókuszgolyónál keményebb massza legyen
3. Formázzunk szaloncukrokat, majd kakaóba hempergessük meg őket és csomagoljuk be szép papírba.
Vendég

Gio, szuper, hogy meggyógyultál!

Ha a kórházakban zárlat is van, cuccokat azért valahogy be lehet csempészni, nem? Az nagyon gáz lenne, ha nem lehetne behozatni semmit. És tényleg, kijárni lehet ilyenkor? Ha befektetnek korábban, én nem vagyok hajlandó a kórház falai között tölteni heteket, az tuti.

És köszönöm a gyerekorvosos infót!

/
lemonsong

Hát a Jánosban bezzeg még nincs zárlat, egy embert nem láttam maszkban, nekem is azt mondta a ctg-s nő hogy ne vegyem fel minek? Úgysem használ...Szval még mindig több a "bátor" ember mint a pánikoló.

Lemon
akkor Te is rendben vagy. Remélem nálam is megerősíti ezt a házidoki ma, mert a légcsövem vagy vmim a mellkasban fáj és köhögök. Nem tudom kiderül-e hogy h1n1. Ahhoz az antszbe kellene menni?

Férjem gyermekei kaptak oltást, lázas beteg mindegyik, de így hogy mi is azok vagyunk nem derül ki hogy az oltás miatt lettek betegek vagy tőlünk.
Vendég

Gio vagy ti tőlük...mert a beoltottak is fertőznek!
Vendég

Tulip!!!Tökjó,,,hmmm,keksz,mazsola...azt hiszem ezt én is megcsinálom...

kórház-zárlat.Hát nem tudom,kilógni,hogy???Papucsban,köntösben,télen :lol: :lol: pedig a cuccokért lehet,hogy én is kilógok majd,ha hiányzik valami...meg aztán így mi lesz a jó kis kajalistámmal??!?!?!?!?!?!?!?

Kép Kép
meli1118

Meli, én nem papucsban és köntösben szoktam lenni a kórházban, attól egyből betegnek és elesettnek érzezném magam, hanem valami kényelmes gatyiban és pólóban.

/
lemonsong

Sajnos a Jánosban tavaly januárban hiába volt "zárlat" az influenza miatt...úgy ahogy volt tatárjárás volt a kismamáknál...!Szóval aki ott szül az igenis mondja meg a szobatársaknak,hogy nincs vendégsereg,csak az apukák!A saját baba egészsége a tét!

Meli: szóval akkor jó a recept...:)...akkor ez évben én is kipróbálom magamat ezen a téren!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.19 15:15-kor.
Vendég

A fórum elindulása óta kiderült, mennyivel másabbak az orvosi szokások az országban, és mennyivel másak a kórházak, ill. a kórházi rend is.
Mi itt vidéken, választási lehetőség nélkül egy helyre járhatunk, de legalább nem kell azon gondolkodni, ha ügyeletre kell menni, akkor hová menjünk :) Azon sem kell most paráznom, hogyha járvány miatt lezárják a kórházat, akkor hogyan kerülnek be a cuccok, amik még kellenének, mert itt minden megoldható :)
Legalább ennyi előnyünk nekünk is lehet a nagyvárosokhoz képest :)

Még-még-még szaloncukor recepteket :!: Igaz, én már nem fogok hozzá megcsinálni, de a tündéri anyukámnak továbbítanám szívesen, ő biztosan megcsinálja :P

Üdv. Gabi
Vendég

Lemon! Általában úgy működik, hogy a portáról valaki (értsd: a kórház ezt a részét megoldja) felviszi a betegeknek a csomagokat, amiket otthagynak nekik. Ezt ugye arra kell érteni, ha látogatási tilalom van. A szülőszobára mehet veled a férjed/párod, de utána nem. Így persze problémásabb, ha valami otthon marad, de szerintem nem feltétlen baj, ha nem özönlik oda kismillió ember meglátogatni.
tedorka

De jó,hogy jobban vagy Gio!A köhögés meg kellemetlen,de az a lényeg,hogy a láz elmúlt. Többiek?

Tényleg nagyon jó lenne,ha VALAKI csinálna egy kis albumot legalább a képeinkből...annyira tetszettek nekem az esküvőik is,meg is akartam ma újra nézni mindet,de sajna én mániákus azonnal-törlő vagyok,a gépen mindig üresnek kell lenni a bejövőnek,a netre meg lusta vagyok felmenni,hogy ott megnyissam :(

Fmelindával mi van? És tényleg...lehet,hogy Mustyi is elment már szülni?

Kép
pumipumi

Ancsa, Meli, és mindenki köszi, akkor ez van...

Meli, nem semmi a saját szaloncukor, én imádok díszekkel pepecselni, de ilyennel nem menne! Ügyi vagy!

Gio, Lemon, jó hogy jobban vagytok!!!
Vendég

GIO!
Szupi,hogy jobban vagy!Remélhetőleg vissza sem jön a nyavaja.

GABI!
Én meg azon csodálkozom,hogy te még nem szülsz.Állandóan ha sms-t kapok,átfut a fejemen,hogy biztos te vagy.Tegnap mikor mondták,hogy a dokink szül egyből:" Hátha Gabi!" De nem.De már nem sok idő tényleg.Nem vagy még türelmetlen?

MELI!
És ha látogatási tilalom lesz attól még bemehet párod a szülésre?
Úgy hallodtam,hogy arra bemehetnek az apukák,meg hogy látogatni is szabad naponta max negyed órát és száj maszkban.
Bár ez is biztos olyan mint minden más,hogy kórháza válogatja mit lehet és mit nem.

szaloncukor: Én őszintén megvallva lusta lennék most neki kezdeni.Pedig tuti,hogy olyan hangulatot csinálna....
Vendég

Pumi: szió!Fmelinda még bizti nem szült mert akkor kaptam volna sms-t tőle!A múltkor írta,hogy nem jó a szgépük ezért kevesset tud sajnos jönni!
A vonalzód mit ír a hétre?
Vendég

Most telefonált az asztalos, még lóg egy kis előszobaszekrénnyel, a hétre ígérte. Csak jövő hét lesz belőle. Mondtam, kapja össze magát, mert ha elcsúszik, akkor nem engedem be, csak tavasszal. :lol:

Apának szoktam csinálni kis karácsonyi csomagokat, amiket a kollégáknak, jobb ügyfeleknek ad, (ő is mindig kap sokmindent,sajna legfőképpen italt, annyi van, sose fogy el)és most várom, hogy csinálhassam, nem tudom,mikor lenne jó. Gondolom, ezeket meg tudom majd oldani "Méltóságos Úr" mellett is! Minden megvan hozzá, csak össze kell rakni őket.

Pumi, képzeld, én is törlök mindig, még jó, hogy vannak ilyen jófejek, akik eltették a képeket! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Olga nem, ezt a hetet még mindenképpen itthon akartam tölteni, van még özön munkám, amit meg akarok csinálni :) Úgy tűnik, sikerült megbeszélni babával, hogy maradjon még... Családi megbeszélés alapján 29én lenne jó szülni, akkor a doki is ügyeletes, és mindenki ráér :P
Kedden megyek majd nst-re, meg vizsgálatra, majd akkor kiderül, mit jósol a doki.

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi : itt találsz recepteket:
http://szaloncukor.lap.hu/szaloncukor_receptek/25524071
Vendég

Ja,látom,hogy Lemon is jobban van.
Tényleg Tuli,már emlékszem én is,hogy írta Melinda. Gondoltam,hogy nem szül még...talán dec 2-re van neki programozva,vagy valahogy így. Azt mondja Csimota ezen a héten: anyuci,ki-be tárogatom a szemeimet,a pofikám eléggé pufi és most már tényleg ducisodom,de ne aggódj,igyekszem nem eltúlozni,máskülönben...(hát,én is emiatt aggódom,de holnap megtudjuk a méreteket,remélem,megrekedt a növekedésben) :):). Hát nem cuki?

Kép
pumipumi

Judyka
Ti hol laktok, mert a párom is asztalos.

Érdekes, mert nálunk a doki néni megírta még azelőtt a receptet, hogy megszületett volna a Joel. De ahány város, ahány orvos annyi féle van.
Nem tudom, hogy nálunk itt a kórházban mikor lesz zárlat, de remélem még azt megvárják amíg megszülök és haza jövök, na jó nem akarok rosszat a többi kismamának. (Távol legyen )

manocskak

Félelmetes Lányok, hogy lassan Mindenkinek napjai vannak hátra :lol:

anna nem izgulsz? 13 nap.

Én már most izgulok, pedig én köztetek nagyon a végén vagyok, bár reménykedem, hogy egy kicsit hamarabb akar kibújni ez a pici lány. A szüléstől sajnos még mindig nagyon parázom.

Lemon örülök, hogy jobban vagy!

Nálunk Miskolcon már látogatási tilalom van, nem tudom mi lesz, ha menni kell. Nem lenne azért jó, ha apa sem jöhetne be, egyébként is elég rossz az a pár nap a kórházban.

Kép
Kép
akella

Pumi
anyósod jobban van? Távolságtartás sikerül így hogy most gyakorlatilag egyben laktok?

Hát szívesebben élnék kisebb városban mint Pesten. Épp ma reggel mikor mentünk a kórházba beszéltük hogyha hétköznap születik a kicsike, akkor hajnalban kéne, amikor még nincs akkora forgalom. Kár hogy ezt is számításba kell venni.

Tulip
na igen , én is ettől félek, mert mikor 2 éve szült hugim akkor is hiába volt karantén, mindenki jött-ment. De döntöttem, ha lehetősgégem adódik mindenképp alapítványi szobát kérek - már a külön fürdő miatt is megéri.
Vendég

Meli,
csuda ügyi vagy a szaloncukor-gyártással! 8)

Gio,
én is csatlakozok melihez, nekem is mindig szülhetnékem támad, ha bemegyek a klinikára! Szépek és nagyon hangulatosak a szülőszobák, nagyon kedvesek az orvosok és a szülésznők is, úgyhogy én ott igazán biztonságban érzem magam!

Kép
apkata

manocskak,
bp.-i vagyok, Újpest.

Az asztalos már dolgozott nekünk, tök normális, csak most beúszott kicsit.
Akkor jó lehet, hogy nektek otthon, mindent ilyesmit a párod csinál.
Hú, én biztos nagyon kihasználnám, de persze első a fizetős meló!!!
Vendég

Jah, én még a szülőszobát nem láttam. Mondták többen hogyha azt meglátom minden rosszérzésem elmúlik mert csodaszépek egyszemélyesek és fullextrásak. De nem voltam látogatáson, így meglepi lesz:-) És legalább akkor az kellemes:-)
Vendég

Gio, a vizesedésről egyenlőre csak annyi, hogy mintha megállt volna, vissza már csak akkor fog menni, mikor "tehermentesülnek" a lábaim. Gondolom.
Meghát, sószegényen ugye, de nem édességszegényen, úgyhogy nem megy ez nekem most. :oops:
Tegnap is Apa hazaállított mákoskaláccsal, ebédre volt náluk, és elhozta az övét, plussz egyet!
Vendég

A férjem is elvégzett egy asztalos sulit. Önmagában az itthoni kéznél lévő ezermesterekkel olykor az a baj szerintem - legalábbis nálunk - hogy hihetetlen kreatívak, őrült ügyesek, de "jó munkához idő kell" alapon igen lassan haladnak...Én már Petrocellinek hívom - ha emlékeztek még a sorozatra - 30an túliak 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.19 16:42-kor.
Vendég

Az utolsó UH nekem nov. 26-ot írt, az pont egy hét. Benne lennék, de a köv. hét is jó.

Hétfőn megtudom a méreteket is, jajjdejó.

Gio, neked volt most uh? TUdsz méretet?
Vendég

Én emlékszem Petrocellire, (34 :( )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: