A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

dobok pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.11.18 14:08-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Boboka, Lili, Dorkamartini, Süti, Andi, pöttyös Labda,

tündériek a csemeték!!!!

imádom a picibabákat!!! A nagyobb korban is csúcs, ahogy beszélni kezdenek, meg amilyen sztorikat csinálnak, de akkor már azért önállóak valamelyest, de mikor még ilyen csöppek és dédelgetni lehet őket, hadonásznak a kis kezükkel, megifejdnek a saját hangjuktól, ha hangosabbra sikerül, szuszognak, mint egy sünike, imbolyognak a karunkban, cuppognak, sután eszik a kis öklüket, árad belőlük a babaillat, és igen, amit írtatok, hogy ahogy a szemünkbe néznek!!! Nagyobb korban már nem fognak ilyet, mert ennek lejár az ideje, de most még ahogy néznek ránk , elmerülve a mi arcunkban, mosolyogva, hosszan, szinte szerelemmel, s viszont....jaj mi lesz velem, ha nem lesz már kisbabám????????

Kép
Kép
tengdi

Andi! Szupi a névre szóló ajándékötleted, köszi!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Brumi,
Lotti milyen szépen emeli a fejét,és figyeli a játékot!!!A talira majd bevágódsz valaki mellé!!!
Vagy én fogom elviszem Scoopert Madarhoz,és átugrom értetek!!!

sutimano76

Brumi, nagyon édesek a lányok! Lilla frizurája :D

tengdi, jajj pont így érzek! Bár biztos jól elleszek majd a nagyfiaimmal is :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Na, azt hiszem, így az első babanetes napomon mára búcsúzom, remélem, tudom majd tartani Veletek a tempót! Reggel jövök, addig puszi mindenkinek, annak is, akivel még nem találkoztam!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Dorka-Timi, babaúszás... a Gyakorlóba akarod vinni úszni? Háát... gondolj bele... fél órás turnusok vannak... van egy icike-picike női és 1 icike-picike férfi öltöző... mindez csöppnyi padokkal (ami ugye iskolásoknak elég), na de pelenkázáshoz és egy csöpp babó öltöztetéséhez édes kevés, mert ugye pelenkázó az csak 1 van... az előtérben... ahol nincs valami nagy hőség... ja és szoroskodj 2 csoport anyukával és babáikkal együtt az öltözőben (1 aki még úszik és 1 aki már megjött). A víz se volt sokszor elég meleg... És akkor ezek csak a körülmények... (voltak mikor Míra pici volt, most előbb csekkold le előtte sztem)
A másik... utána jártunk a kórházba egy gyógytornász csajszihoz úszni, aki épp ellene volt annak a fajta "úszásoktatásnak", mivel az olyan reflexekre épül, ami később kioltódik. Nála csak ilyen játékos mozdulatok meg mókázás volt a vízben. Ja, és csak max. 4 baba volt egyszerre és mindez ingyen! ;) Ezen még gondolkodom most is, de még nemtom mi legyen közben Mírával! :roll:
Jó az a naptáras oldal, én is onnan akarom majd beszerezni a karácsonyi ajándékokat. :)
Hasonfekvés... Míra sem szeretett úgy lenni, nem is erőltettem. Néha odafordítottam aztán szenvedett egy daraig oszt jól van, anyuka megkímélte. Aztán mikor már forgolódott rendesen egyik-oldaláról a másikra már jobban szeretett hason aludni. Ki érti ezt?

Flora, gratula a hason elalváshoz. :lol: Apikád előtt le a kalappal fogamzásgátlás ügyileg (is)!
Lehet a dezodorral volt baj... ill. azzal is. Nekik még nagyon érzékeny a szaglásuk és minden más idegenként hat, nem érzi az anya-illatot! Szokták is mondani, hogy főleg az elején szinte semmi illatosat ne használjunk, mert összezavarja a picit, így parfüm nekem is most talonban van.

Süti, puszi Berni combijára... biztos fájt még neki és azért volt nyűgi az este.
Édes Berni a peluval. Barátnőm kislánya volt nagy peluzós... neki is minden alváshoz kellet. :)

Lili szemszín... asszem elvileg 1 éves kora körül, de pl. Mírának az utóbbi hónapokban állt be véglegesen barnára, előtte hol kék volt, hol barna, hol foltos. éjszakához gratula!!

Andi, köszi ezt a mesekönyves ötletet...:lol:

T-PK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Erika, sztem fontosabb, hogy milyen suliba jár, hogy megfelelőek legyenek a körülmények, jó tanárok stb., mint az hogy ki az osztálytársa. Én tuti nem íratnám csak azért be egy x iskolába, mert a barátja oda fog menni... főleg ha ez a kukis az és még az ovónők is azon a véleményen vannak, hogy nincs rá jó hatással.

Kriszti, bakker, nagyon ügyi vagy. Én meg irigy. Asszem konzultálnom kellene veled... de hogy a csudába oldod meg? eszel mindent, vagy amit nem ajánlatos (karfiol, zöldborsó...) azt kihagyod? Meret gondolkodtam én is rajta, hogy gastroyaltól rendelnék ilyen menűt, de nem merem bevállalni Ákos pocija miatt. :?:

Lasztis-Timi... micsoda zsömis Regő (nagyon különleges neve van) pofija. :) És ahogy olvasom nagyon kis ügyi ő is, hogy már megfordult! :lol: De jó az a közös kép a gyerkőkől.
Lehet tudni ki a húgod?

Babcika, hát mi történt az én kis menyemmel? biztos hiányzik neki az ő párja. ;) :lol:

Brumi, naagy simi-simi mindhármótoknak. Rméljük hamar túl lesztek rajta.
Timi a bögrét is onnan rendelte... sztem... van ott egy csomó más dolog is.
Csajok nagyon szééépek. azok a szőke göndör fürtök! :lol:

Kép Kép
manósziget

Mit nekünk cumi, mikor itt az öklöm is meg az ananász lába is. :lol:
Kép

Kép Kép
manósziget

Manó, köszi a simit :) ... gastroyal 90 naposon én is gondolkodom, de én megvárom a januárt ... addig a baba is nagyobb lesz, már nem fogja annyira bántani, ha nem olyat eszem, és háááát, a karácsony :shock: ... de ha Kriszti ad tippeket, lehet én is belefogok .. jó lenne akár csak 3-4 kilót ledobni ünnepekig !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép

Kép

Kép

vicger

Köszi csajok, de a java még hátra van. Karival fűszerezve :lol: Én már régóta nem vacakolok azzal, hogy elvileg mit lehet enni vagy mit nem... bármit ehettem, vagy bármit nem, azzal nem befolyásoltam a pocakfájást. Egyébként nálunk már nincs kínlódás a pocakkal, Ti hogy vagytok vele?
Szóval így fogyó alatt sem hagyom ki a karfiolt, vagy a borsót pl... a savanyú káposztától pl egyenesen függő lettem :) Luca pocakjára semmiféle negatív hatással nincsen...

vicger

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,
Lotti milyen szépen emeli a fejét,és figyeli a játékot!!!A talira majd bevágódsz valaki mellé!!!
Vagy én fogom elviszem Scoopert Madarhoz,és átugrom értetek!!!

Ezek csak elkapott pillanatok ;) ... de köszi :) ... és a felajánlott segítséget is !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="pöttyös_labda"]B írta:pöttyös_labdarumi, nagyon édesek a lányok! Lilla frizurája :D

tengdi, jajj pont így érzek! Bár biztos jól elleszek majd a nagyfiaimmal is :)

köszi !!! :) ... nekem is nagyon tetszenek Regő képei ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszönöm a sok köszöntés - olyan drágák vagytok!!!

Sajna két csajból ritkán alszik mindkettő, így most mehetek Jázmin babához, mert már kiabál, hogy unatkozik, ha tudok, akkor este jövök...

t-pk

testvérféltékenység
háát Móni a Skorpió amúgy is szuper érzékeny alkat...

Dorkamartini
ugye te kérdezted? sztem nincs ideális korkülönbség.
Nálunk Jetta 18 volt, mikor Máté született, s mégis komoly problémák voltak, hiába beszéltünk róla, sajnos ő nagyon sok sérülést szenvedett el kb 7 éves koráig, ezt próbálva kompenzálni nálam abszolút első és egyetlen volt...már azt is rosszul viselte, mikor 16 éves korában megismerkedtem a mostani férjemmel. Az öcsit meg!!!!!!!!! húúúúú
és még tudta is, de hát más intellektuálisan tudni, azzal még nem oldja meg az ember az érzelmi gubancait.

Máté abszolút nem féltékeny, nem is hittem, hogy fiú létére így odáig lesz Ábelért.
De az nem könnyű, hogy ott ugrabugrál, ha szoptatok ( nálunk csak matracok vannak, s Ábel csak fekve szeret szopizni ) fél kezemmel a pici fejét kell védenem.
Mindig a fejét, a kutacsánál akarja megsimogatni, mostanában ijesztgeti, s kacag rajta, hogy kiált egy nagyot, s Ábel megijed, vagy ráz egyet a kiságyon...van, hogy egy nap 5-6-szor ébreszti vissza mert épp hisztizik, s akkor aztán nem alaht senki.....úgyhogy tudom miről beszélsz Erika!!!!

egy pisilés erejéig sem hagyhatom őket magukra, mert nálunk csak harmonikaajtó van, s Máté figyeli mikor nem vagyok ott, hogy olyankor tudjon garázdálkodni :lol: a tesó környékén...s ez elég kimerítő állandóan résen lenni, szervezkedni...de amikor hazajöttünk a kórházból, első nap kölesgolyót akart az öcsinek adni, másnap egy folyékony szappa adagolójával mg akarta tankolni Ábelt is, mint az autóit....
egy héten belül irgalmatlanul taknyos lett, majd átment tüszős mandulagyulladásba, mindez tartott bő 3 hétig...és állandóan az alig 2 3 4 hetes öcsike mellett akart lenni, s ugye el kellett küldeni, amiből ő annyit vett le, hogy csak szeretni akarja a picit és ez nem megengedett, eg abszolút pozitív érzelem kinyilvánítása meg lett neki tiltva.
féltem át ne forduljon ellenkezőjébe az érdeklődés és szeretet, de szerencsére nem.
nagyon hálás vagyok drága Máténak, én fel vltam minden rosszra készülve.
viszont a dackorszak s a hisztik emelkedése biztos a tesó hatása...az éjjeli alvás romlása is, én ennek tudom be.

Erika
általánosban sztem még a szülő döntsön.

Kriszti
nagyon irigy vagyok a fogyásért! nekem 50-52 a cél, most 66-68 közt ingázom.
rendben lesz ott minden Gergővel! Megőszülni meg úgyis meg fogsz 4 gyerek mellett :lol: :lol:
Nagyon szép, s vidám család vagytok! Nálatok már milyen csúcs lesz a karácsony!!! én amúgy is imádom, de ahol a gyerekeknek még meg lehet teremteni a varázslatot, na ott az igazi!!!!!! azok az izgatott, csillogó szemek!!!!!!!!

Manó
Ábel épp így tömi állandóan a kis öklét, sokszor mindkettő, akkor is, ha épp egy perce ette magát dugig. Tündéri Ákos, biztos nem 3 kg. :lol:

Bibi
Nagyon édesek a csjszik, nálunk épp fordítottak a nemek, de a kor hasonló.

Na reklamálnak, épp ideje, ma eddig még szinte csak aludt Ábel. Máskor ennyiszer nem jövök, mert ez azért nem jellemző. Mármint, hogy egész nap alszik.

Kép
Kép
tengdi

Na, megjöttünk az óttásról :lol:

Lotti zokon vette nagyon, de aztán megvigasztalódott. Súlya 6 kiló 22 deka :shock: hát nem vézna egyáltalán.

köszi a sulis hozzászólásokat, valószínű én is elválasztanám a barátokat ebben az esetben. Amúgy dagad akeblem, mert az ovónők szerint Balázs teljesen rendben van, minden szempontból, nagyon kreatív , érzelmes, figyelmes és nagyon jó fantáziája van,szeret mesélni és már magától is ki tud találni egészen bonyolult meséket. A néptáncoktató is be akarja válogatni, mert abban is ügyes.
De ami a lényeg, hogy a családban is jól érzi magát (kicsit féltem ennyi tesó mellett, hogy nem jut rá elég időm).Pl .volt hogy az volt a feladat az oviban hogy ő a tűz és hogy mondja el, mi jut róla eszébe. És ő olyanokat mondott, hogy őt apa meg anya táplálja fahasábbal, hogy jobban égjen a tűz.

Tengdi!

Én vén róka vagyok, de mindigy irigykedek egy picit azokra, akik még átélhetik a babavárás, szülés élményét. De nem vagyok elégedetlen, így is örülök és így teljes az életem!!!

Kép
arvaerika

Kriszti,örülök,hogy Gergővel rendeződnek a dolgok.Olyan édes,ahogy átrendezi a tatyeszt.Tudom nem vicces,de olyan cuki.Lucának takonyilag jobbulást.Már lötyög a gatya??,A 36-os konf. a cél? :lol: Nagy a nyüzsi nálatok :)

Szia Pöttyös,épp időben.Üdv nálunk :)

Piciibo,ha jöttök Pestre,akkor jöttök-mentek,vagy alszotok is itt egyet???

Babcika,inkább nappal legyen bagoly :wink:

Brumi,olyan szépen tartja Lotti a buksiját,és annyira más az arca így,mint hanyatt fekve.Jól áll neki a fülbevaló.Lilinek a fürtjei :) Szemét már nem kell leragasztani???

Ma csavarogtam.12 kor elaludt a gyerek a babakocsiban,2 órát sétáltunk.Még esett is.Negyen 4 kor kelt már itthon,cici,és be is ájult.Viszont fél 9-től délig nem hagytam aludni.Vettem ma homeos CHAMOMILLA VULGARIS-t,möglássuk :)

Kép
v.andi

Olyan összefüggésről hallott valaki, hogy állítólag a cigizés, az alkoholizmus, sőt még a kényszeres evés is összefüggésbe hozható a csecsemőkori cicizéssel?
Szerintetek igaz lehet?

Kép
arvaerika

Úgy látszik, én mostanság fehér hollót játszom errefelé. :(
Reményem sincs visszaolvasni. Először is minden babó szokás szerint gyönyörű.
Köszönöm a 2 hós jókívánságokat. Süti Bernikéjét így utólag írásban is köszöntjük.
Nati hétfőn kapta meg az oltást, azóta hipernyűgös. Legutóbb 2 hetes korában csinált ekkora ordítás (ez már nem is sírás volt). Tegnap 3 órába telt mire egyáltalán meg tudtam etetni, mivel amint vízszintesbe került, sírt. Sőt még vállon is. Végül úgy sikerült megetetni, hogy a tejgyűjtő tartályból átöntöttem egy cumisüveg kupakjába a lefolyt tejet. Abból megitta, és nézett rám kérdőn, hogy sírjak vagy egyek. Gyorsan felraktam pihenőszékestől az ágyra, fölémásztam és belelógattam a cicimet a szájába. :D Érdekes és fárasztó póz volt, de fél óra alatt megkajcsizott, és végre bealudt. Aztán még két etetés így ment le. :(

KépKép
moncsie

Sziasztok!

Pöttyös: Üdv itt köztünk, a gyerekek nagyon szépek! Nekem is Marcim van, csak ő Marcell :lol:

Erika: Tanítónénit válasszatok!!!!!! Az a legfontosabb.

Tali: Asszem én most lemaradok :( azon a héten már van egy elmenős napom, szerdán megyek zsűrizni a kerületi kreatív versenyre - amit én indítottam el, és szerveztem eddig - meg a tápival nem könnyű mozogni. Vinni tápit, üveget, stb. sorryyyyy :cry: :cry: :cry: :cry:

T-pk: Isten éltessen!!

Többit majd holnap, próbálok visszaolvasni.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

de jo ez a törcsis cucc biztos bejön.... holnap ki is próbálom:)

bibi - bögre ugyanott - 3 nap alatt kihozták:))) azóta is meglesem ha van időm:))) aztán gyorsan eldugom megint...

kriszti baszus meghoztad a kedvem ehhez a 90 naposhoz:))) szerintem kari után belekezdek én is:) Lányok? csatlakozik valaki? Tudnánk kajciötleteket adni egymásnak aztán nyáron meg fittiznénk a strandon:)))) és madáréktól elcsórnánk egy vitorlást és neveznénk mint a legtutibb baba - mama fórum:))))

köszi a fotó dícséreteket - háát tudjátok egy versenyfotó sem ér fel azzal ahogy párom csillogó szemekkel mutatja meg mindenkinek milyen szép az ő kicsi lánya és milyen ügyes anyuja van:)))) most már bizti tudom, hogy a gyerekfotózás lesz a munkám és a többit hagyom a csudába.... aaaannnyi örömöt és energyt tud adni:)))

bibi - meeenyire hasonlítanak a pöttömök:)))) először kétszer néztem meg nem e korai fotó a nagyobbikról:)))

tengdi - :))) épp a minap meséltem egyik barátnőmnek, hogy most hogy van babám.... most értettem meg aanyi kijelentést amit eddig - be kell valljam - tök hüleségnek gondoltam. Ilyen a "olyan szomorú vagyok és nehéz feldolgozni, hogy nekem már valszeg nem lesz több baba..3 gyerkőcöt elbírunk de többet már sajnos nem..felelőtlenség lenne" - na én akkor bevallom azt mondtam magamban... nnnna ez nem komplett..... neem elég az a háárom????
és basszsus, most az első után - amikor még ha minden jól megy jön majd még kettő:)) - szóval már most hiányzik, hogy nem lehet majd több... és .... hogy utána már nem ölelhetek egy ilyen picit, nem hallgathatom a pocakom zörejeit.....hjajjj.....
asszem valamit nagyon belénk kódoltak:))))...imádok anya lenni:)))

mano - dorki csomó mindent mírásul csinál:)))) lehet ezek ottan kommunikáltak amikor én még nem is tudtam hogy dorki a pociban van:)))))))))
hááát..... őszintén kezd elmenni a kedvem a úszástól

ja ja anyaszagot én is akartam mondani... én sem használok parfümöt:))) de amikor múltkor lementem avárosba befújtam magam..:))) hááát csajok, hogy az milyen egy jó illlat!!!! pedig emlékszem már nem is éreztem úgy megszoktam:)))
viszont erről jut eszembe....
nektek nincs szagzási bajotok?.....nekem úgy a harmadik hónapban volt egy - akármit használok eccerűen izzadok és büdös vagyok..... meg most úgy egy hónapja.... aszittem elmúlik a menzessel de nem.... és aaaaanyira utálom....
pedig már vichy - t veszek hátha..... de már az sem használ.....valami ötlet? ti mindig tudtok valamit...... Úgylátszik nekem szagosak a hormonjaim amik felborultak itten pocakoskodás alatt:)

kriszti basszus most jöttem rá...:)))) sosem értettem honnan az energy de már tudom:))) amint ránéztem a fotóidra:)))
neked a pöttömökből jön az energy:)))ezer meg ezer - olyan jó látni

dorki is benyomta a szundit... megkaptuk a 3 hós oltásokat meg a hüle rotát...
dorkit a szuri nem zavarja de az ízetlen mizé amit a szájába tömnek...hajjajajajj... volt ám kisoroszlán bömbi.....

ja mano a hallásvizsgálat..- amikor akarsz bemész a siketekhez tudod ott a német i fasor végén nem tom most mi annak az utcarésznek a neve..... és megcsinálják
nagyon kedvesek és kb 5 perc az egész....

KépKép
dorkamartini

Sikerült az elaltatás, már 2 órája alszik!!! :D

Dorka!! Nekem konkrétan ha napi 3* zuhizok akkor is oroszlán szagom van, pedig mivel mi nem szopcsizunk már mindenféle deo-t bevetettem, sőtt már parfümmel is fújtam magam de.., Janónál is volt ilyen majd helyreáll!!

Én csaktlakozok a jan. 2-től 90 napozókhoz, én addig ha el is kezdem tuti karikor és szilveszterkor elgyengülök, meg én szeretem kötni valamihez a fogyókúrát!!

Olyan szép mindenki!!! Olvadozok tőletek, a babáinktól!!! Jót tett a mai fórumozás a lelkemnek, pedig csak olvastam és képeket nézegettem!! :D

Manó!

Ákos jó hatással van a lányomra, biztos a képen olyan " aludj te asszony!!" tekintete van, mert a jányom elaludt miután látta :lol: :lol:

Andi!

Remélem jobb éjszakátok lesz!! Szorítok!

Inni kék egy kv-t de még megmozdulni sem merek, nehogy felriogassam cicukámat, most olyan békésen alszik, mondjuk az én félhangos telefonálásomra aludt el, csak aztán bírjam a számlát fizetni!! :D

Kép
babcika

Visszanéztem a hiányzásomat...

Képek nagyon jók!

Cumi
Molli inkább szopizik, néha kap csak cumit...
Vendég

Kata,
Isten éltessen!

Pöttyös,
Ákosom szemei sajnos valami miatt nem fejlődtek ki rendesen, ezért az orvosok szerint (akik eddig látták) nem fog látni.

Manó,
édes a te Ákosod, az enyém is ilyen stílusban dolgozik a kezével.

Erika,
gratula a szép súlyhoz.
Én pont ma olvastam valamit erről, hogy kapcsolatban áll a csecsemőkori szopóreflex például a későbbi cigizéssel. Talán Freud állította, hogy a szopásigény túlzott kielégítése később a szájjal kapcsolatos tevékenységekben fog megnyilvánulni. Például cigis lesz vagy gurmand meg ilyenek. De mindent Freudnak sem kell elhinni.

Andi,
hétfőn érkezünk Pestre, és ott alszunk az orvos ismerőseinknél, akik megszervezték nekünk a vizsgálatot. Kedden vizsgálat, aztán szeretnék esetleg az Ikeába menni, de aznap valószínüleg jövünk is vissza. Bátyám is felajánlotta, hogy jön vezetni, úgyhogy a férjem nem kell egyedül letekerje az 1000 km-t. Nekem is van jogsim, de nem vállalom a vezetést ekkora úton, mert soha nem érnénk oda. :)
Ha ma ilyen jól meghordoztad Barnit, hátha lesz alvás az éjjel.

Moncsie,
nem irigyellek az etetések miatt.

És ha már mindenki leírta, én is eldicsekszem miket csinál már Ákos.
Az oldaláról a hátára fordul, és fordítva. Gügyög, mikor olyan kedve van, és mostanában egyfolytában mataja a két kezét. Hason nem szereti, úgyhogy még nem emeli jól a fejét hasra fordítva, de nagyon stabilan megtartja függőleges helyzetben. Ma a kezébe adtam egy zörgőt, és sokáig fogta, még pelenkázás alatt se engedte el. :D

Kép
piciibo

Piciibo
Eszembe jutott valami!!!!
Gyorsan írok PÜ!
Vendég

Piciibo,ezek tök jó dolgok,Ákos nagyon ügyi......

:evil: az előbb bezárta a netet a gép,és elszállt amit írtam,úgyhogy most röviden

nagyon édesek a babák a képeken,mamák is!!

[quote]O írta:lyan összefüggésről hallott valaki, hogy állítólag a cigizés, az alkoholizmus, sőt még a kényszeres evés is összefüggésbe hozható a csecsemőkori cicizéssel?
Szerintetek igaz lehet?

én ilyenről nem hallottam!!!

Manó,átadtam a puszit!!!

Erika,lottinak is puszi a combijára!!!

Itt voltak,Scooperék és bár nagyon nyűgi volt Noncsi,annyira édes,aranyos,szép stb kiscsaj ám!!!És a végén mikor már nem nyafizott,még mosolyt és gögicsélést kaptam tőle!!!!!Íme pár kép!!

Kép Kép [/quote]

sutimano76

Nagyon édes Berni és Noncsi!

Jók lehetnek ezek a bandázások...
Vendég

Te is jártál pesten,csak későn szóltál,taliztunk volna veled is!!!

sutimano76

Süti-Scoop,édesek a lánykák,és még hasonlítanak is egymásra.

Piciibo,te most ne is vezess,jobb ha Ákos mellett vagy.Tök jó,hogy a tesód tud nektek segíteni.

Hát,nem festem az ördögöt a falra,de fél 4 kor felkelt,evett,elájult,aludt.Most 6 után picivel felkelt,pelus csere,kicsi vigyorgás,cici,és elájult,így:
Kép Nincs szívem felkelteni.Lesz,ami lesz.

Kép
v.andi

SZiasztok!
Annyira aranyosak a gyerekek! :D

Kriszti, szépek vagytok :)

Timi, légy szíves, írd be a google-ba, hogy hogyan kell kicsinyíteni! Már egész jó képeket csináltam az útmutatásaid alapján! :wink: - csak nem tudom őket feltenni, mert túl nagyok.

Imola, ti végleg kimentek, vagy csak egy időre? (ha nem túl indiszkrét a kérdés)

Ibo, jó utat nektek, amikor jöttök.

Én is szeretnék veletek találkozni, lehet hogy később is kell menjünk Bp-re karácsony előtt, de most csak ezt az egy időpontot tudom.

Mónika, az a gondolat is ott lehet Julcsiban, ha apa elutazik, hogy ha téged valami ér- vagy te is elmész, neki kell a kicsit gondozni, és ez egyszerűen elviselhetetlenül nagy teher egy ekkorka kislánynak. Esetleg próbáld meg biztosítani, hogy te semmiképpen nem hagyod őket magukra, és hogy bár ő a nagy testvér, a kicsiért te felelsz, a felnőtt továbbra is te vagy ő meg csak maradjon nyugodtan gyerek (valamelyik gyerekemnél - lány - ez a gondolat segített, sajnos már nem emlékszem melyik volt :roll: )

Manó, Ákos nagyon aranyos.
Berni meg tündéri ezzel a fej-betakarással :)

Szia Pöttyös, a'sszem nekünk kell majd lépést tartani veled, ha így folytatod :wink:

Ma Samuka (tudtommal) csak rendes dolgokat evett, a kicsike sokat aludt, ami nagyon jó, mert amikor ilyen borult, esős idő van, nekem sincs máshoz kedvem, csak az alváshoz :(

Most ennyire futotta...

Ja, Flora, szerintem is a dezodor volt (vagy írtam tegnap?)

NA szép estét, ha beájulnék :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, borostyán nyaklánca van?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,igen. :wink:

Kép
v.andi

Andi,nem lesz rossz ha fel kelted,éjszaka legalább alszotok!!!!előbb utóbb kicsinálod így magad!!!!Nekem is bejött az ébrentartás!!!!

sutimano76

Olvastam mindenkit,képeket gyönyörködve néztem,babák szépek,reagálás mindenre esélytelen.Sőt most inkább csak közvéleméynkutatást tartok,később megpróbálok reagálni is.

http://www.vatera.hu/uj_eredeti_termesz ... 92570.html

Érdekelne kinek mi a véleménye a borostyán nyakláncról?Andi képe alapján jutott eszembe.Ezen az oldalon van róla leírás is.Várom a véleményeket.
Később jövök.[/b]
Vendég

Süti,nem hinném,hogy ha most felkeltem,megfürdetem,megetetem,akkor alszunk éjjel.Mindenesetre ma kap CHAMOMILLA VULGARIS-t 15 CH.

Kép
v.andi

Na náunk már elkezdődött a nyűgölés. Apa vett egy cumit, megpróbáltam odaadni Ákosnak, de folyton kiköpi. Nem lehet átverni a kis trógert. :)
Azt el is felejtettem írni, hogy álmában hangosakat kacag. Ébren meg csettintget a nyelvével, néha így beszélgetünk egymással. :D

Kép
piciibo

felkeltés nekünk sem jött be soha.....
max lett egy plussz nyügi este amit amúgy átaludt volna

mijeza nyaklánc? nem is hallottam még....utánalesekgyorsan

húúúúú segítsen valaki annának - én mindig a grafikai programokat használom és őszinte leszek halvány lila gőzöm sincs egy alapgépen hogyan mivel kell kicsinyíteni.....

úúúúúgy örülök, hogy fotóztok:))) és olyan ügyesek vagytok!!!! anna kiváncsi vagyok ám:)))

és lányok ezt nektek:)))
http://www.youtube.com/watch?v=7AymT8nk ... re=related

KépKép
dorkamartini

van steak specialista körünkben? szívesen vennék jó ötleteket
rákattantunk:) -
ma egy 3 napja pácolt mustáros rozmaringosat ettünk....
csatlakozom a "imádapáromfőzni ejjdejónekem:)" anyukák táborához:))))

KépKép
dorkamartini

ja... és a
neeemérekrááéshulllafááradtvagyooook niiiincsidőőmvaaasalni táborhoz is......:)

KépKép
dorkamartini

Dorka,

türcsi,pokróc mindegy
Kép Kép

sutimano76

[quote="v.andi"]S írta:v.andiüti,nem hinném,hogy ha most felkeltem,megfürdetem,megetetem,akkor alszunk éjjel.Mindenesetre ma kap CHAMOMILLA VULGARIS-t 15 CH.

ez micsodi?????

sutimano76

Steak passz :( :( :( .micsak szimpla szárnyasfűszerkeverék,fokhagyma,mustár,olajba szoktuk tenni

sutimano76

[quote="sutimano76"]T írta:sutimano76e is jártál pesten,csak későn szóltál,taliztunk volna veled is!!!

Most inkább apáztam még... utána meg jöttünk haza...
Vendég

Andi
Ez a Barni keveri a nappalt és az éjszakát... :cry:
Irgum-burgum neki! :wink:

Anna
Elvileg 1-2 év, aztán meglátjuk... Attól függ, hogy milyen lesz. Megpróbáljuk. Haza bármikor hazajöhetünk...
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="sutimano76"]T írta:sutimano76e is jártál pesten,csak későn szóltál,taliztunk volna veled is!!!

Most inkább apáztam még... utána meg jöttünk haza...

Sejtettem én,hisz ezek voltak az utolsó együtt töltött órák,amíg ki nem mentek!!!Addig is kitartás!!!!

sutimano76

süti ezer köszi:)))) szerintem így rákap az ízére és talán megszeret hason lenni

chamomilla - lényegében homeopátiás kamilla:) miiiiiiindenre jó:)))) akárcsak a kamilla...pocifájás , seb, nyűgi......stb stb stb....

erről jut eszembe..... én pár naponta főzök kamillát és egy naaaagy csészében rárakom a radiátorra párologtatni - ártani nem árt....
ükanyáink használták anno.....

KépKép
dorkamartini

ANNA
PÜ MENT!
Vendég

Amikor a gyermekágyban voltam még, akkor írta le valamelyikőtök ide a topikba, hogy hogyan kell, csak én akkor lemaradtam :cry: :cry: :cry: és azóta sem tudom :cry: :cry: :cry:
Dorka, a'sszem mostanában mi is csak a szemünket törölgethetjük, tengerparti bulizás helyett :wink: :wink: :roll:

írtad tegnap, hogy hogyan alszik el a kislány, nagyon-nagyon édes lehet :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kép

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sikerült! :D Köszi!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: