A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Igen, 38 fölötti a láz. De azért én a 37,8-nak sem örülök, mert utána is csak az algopyrin fogta meg szerintem. Igaz akkor az idegesség is rátett egy lapáttal, mert ma megint jobb a helyzet és gyógyszer nélkül sem megy 37,5 fölé.

/
lemonsong

Nem túl jó ez a sok betegeskedés. Mindenki, aki sz*rul van, pihenjen. A fejfájásom elmúlni látszik, nagy örömömben kivasaltam egy csomó mindent. Ment már kétszer a mosógép, most megy a mosogatógép, és már egy adag ruha száraz is. Hihetetlen aktív vagyok így leírva...persze, mert mindent gép csinál, így könnyű.
Látom, mindenki rá van kattanva a mákos gubára. Már ledaráltam a mákot, előkészítettem a levest is, így csak össze kell dobni mindent, mire jön haza a "ház ura". :lol:

Lemon, hétfőnként dokihoz jársz, csütörtökönként meg uh-ra? Azért nem semmi!!! És az uh-t ilyenkor a dokid csinálja, vagy az uh-sok?
tedorka

Igen, minden hétfőn nőgyogyi+ctg+diabetológia, csütörtökön meg flowmetria, amit nem az orvosom csinál, ezért mindig hétfőn viszem neki az előző csütörtöki papírt. Szóval el vagyok látva programokkal.

/
lemonsong

Sziasztok
Jó sokat írtatok, nem győzöm olvasni.
A betegeknek jobbulást kívánok.

Amikor a Joellel voltam már a vége felé megkérdeztem a dokitól, hogy mikor induljak be a kórházba, mert a 2 nagy fiammal nem volt ilyen "gondom", mert velük már bent voltam.
Annyit mondott, ha elmegy a magzatvíz vagy 1 órája 10 perces fájásaim vannak.
A szülés előtt 1 nappal vettem észre, hogy távozik a méhnyakdugó, akkor hajnalban keltettem föl a páromat, mert 1/2 3 és 1/2 4 között már 10 perces fájásaim voltak, be is értünk a kórházba olyan 3/4 4-4 között ott megvizsgált az éjszakás doki, de rögtön rávágta, hogy én ma még nem fogok szülni, mert még csak most kezdek 2 ujjnyira tágulni.
Szerencsémre a dokim volt azon a napon ügyeletben reggel 8-tól. Ő is megvizsgált és máris küldött az előkészítőbe és 10:30-kor már meg is volt a Joel.

manocskak

Szia Gabi!

Nem megyek a kórházba még, várok egy kicsit, fájásokra várok, és a dokim is azt mondta, h csak akkor menjek, ha magzatvíz elfolyást érzek :? Első baba és lombikkal sikerült 4 év után. Nagyon aggódom érte, remélem minden simán megy majd:-)

Tényleg a táblázat hogy áll? Minden infó meg van?

Remélem a feje nem nő már tovább, annyiból én is aggódom, h kiférjen majd, ha oda kerül a sor.

Nekem is mondta a doki, h mérjem a hőt, de mikor kell? Peteérékor mindig felkelés előtt kellett, és mit kell figyelni? Emelkedést vagy csökkenést? Semmire nem kérdeztem rá :shock:

Vannak kutyusaim, náluk, ha leesik a hő vemhesen, másnap születnek a kiskutyák, embereknél is ez lenne?

Itt K-Mo-on esik az eső, tiszta depis minden:-(
mustyi

Mustyi
K-Mo-i vagy? Alapvetően én is!! Csak ide-odavetődtem az évek alatt, most épp Bp.
amúgy már itt is esik!

Tudom pihenni kell, de a férjem este 10kor ér ma haza így muszáj voltam elmenni gyógyszertárba meg a babzsákfotelért. Jó hogy ezek elintézve, de ha körbenézek a lakáson egyfolytában takarítanék:( Ti is így vagytok ezzel? Legszívesebben minden sarkot sterilizálnék amit persze nem fogok, de őrület ez a fészekrakósdi:-)
Vendég

Nna olvastam egy kis híreket ----minek is?
SZval már hivatalosan járvány van, pánik, iskolabezárások, kórházakban pótágyak...MÉg a végén tényleg karantén lesz mire szülünk, úgyhogy úgy döntöttem jó nekem az előírt dec. 16:-)
Vendég

Most már én is abban bízok, hogy pár hét alatt vége lesz, és mire én odakerülök, már nem lesz karantén :? Mert ahogy nézem, pár napon belül minden kórházban bevezetik.

Nekem meg gyakorlatilag bedagadt a nyelvem :shock: Alig bírok tőle levegőt venni. Iszonyú rossz a közérzetem is. Pedig olyan jó lenne valóban takarítgatni, meg főzőcskélni. De szólok férjemnek, hogy hozzon haza valami kaját, mert örülök, ha a tegnapi romokat el bírom takarítani... :(
Ez már csak rosszabb lesz? Vagy van esélyem, hogy az előttem álló öt-hat hétben még lesz olyan nap, amikor lesz energiám csinálni valamit? :?

briell

Sziasztok!

Több mint 40 levél csücsült este óta a fiókomban :shock: Egyébként nekem dögledezik a freemail, annyira nem tudja tartani az iramot :) Mindenki szép menyasszony volt :)
Egyébként az a vicces, hogy a levlista is pörög, meg a fórum is. Váááááá

Nagyon fáradtan indult a napom... Voltam vérvételen is. Megjegyezte a csaj az előttem lecsapolt páciensnél, hogy hát gyorsan, mert mindjárt megszül itt a kismama, és közöltem, hogy nem, csak hát ikrek :D Épp ez a nő akadékoskodott a múltkori terheléses cukron... Na mindegy, most kedves volt!

Gio: szegycsont mögötti szúrás levegővételkor, vagy köhögéskor szaggató érzés, az inkább a mellhártya lehet. Nekem rá szokott húzódni a megfázás sajna :( Erre a legjobb a kamillás sós teás inhalálás! Egyébként akartam kérdezni, hogy lehet szerinted ilyenkor már inni kamilla teát???

Sprite: húúúúúúúú nagyon izgi!!! :D :D :D :D
Mi a lányokat nem tudjuk előbb lerakni. Volt hogy 8kor bevonultam velük a szobába, de akkor is csak kb neged10 körül aludtak el :(

Lemon: a keményedésnek most akkor örüljünk? No azért ne húzd fel magad, hogy legyen! :wink:

Meli: Boldog szülinapot :)

Briell: nekem is néha össze vissza jönnek az email-ek!

Lányok, három hét ide vagy oda, nem számít. Itt talán nekem számít egyedül, mert még jó lenne legalább a 34. hétig elhúznom a fiúk növesztését. Bár már az is csak 2 hét :D

Pumi: érdekes egyébként, hogy én is baromi fejfájós vagyok, de ezalatt a terhesség alatt valahogy kevesebbszer jött elő! Persze van sok más :roll:

Tulip: nekem is annyira nagyon furi ez a Danubius VÉGE. Olyan jó lett ez a reggeli műsoruk, hogy sokszor hallgattam, és jókat röhögtem a srácokon. Sajnálom hogy vége, kiváncsi vagyok hogy mennek tovább, mert azt mondták, ők már csak hármasban mennek valahová!
Babamocorgást én még sokkal tovább is érzek, miután megszültem. Valahogy a beleim mozgását is megérzem, és az emlékeztet erre :roll:

Anna: akkor már tényleg minden kész a baba érkezéséhez, ha az ágy is megérkezett!!! :D

Anita: de édes ez a Micimackós forgó :) A hasad is nagyon helyes. Nekem is hasonló volt első terhességnél :D

Gio: én ma pácolt csirkecombot sütöttem, és hozzá párolt káposztát készítettem :D Még eszek is mindjárt egy adagot!!!

Mustyi: simán lehet a barnás folyás a nyákdugó. Lehet hogy már csak 2 nap van hátra, de lehetnek még hetek is... Sajnos ez sem jelent semmit! Nekem a 36. hét környékén nyílt ki a méhszáj, és onnantól kezdve folyamatosan távozott a nyákdugó. Végül a 38. héten szültem meg. De ha két ujjnyira nyitva vagy, akkor biza nagyon közel van a vége!!!
A babóról a kép nagyon aranyos :)

Kata
labkat

Kép Kép Kép
mustyi

Hű, ez a szoba nagyon komoly! :D Olyan mint egy katalóguskép! :wink:
És te is nagyon jól nézel ki ott a zöldben :)

briell

Na leülök egy kicsit, mert elfáradtam! Kész vagyok az ággyal és be is pakoltam mindent a helyére, megszereltem a forgókát , beágyaztam, sterilizáltam........ :shock: De kész! :D Rendeltem is kaját jutalomképpen: fincsi olasz tészta, salátával és tiramisu desszertnek. Nyami. :)

Mustyi, ez már komolyan hangzik, főleg ha már kis is vagy nyílva. Irigyellek, már én is akarok menni, főleg, hogy most már tényleg minden készen áll a kis trónörökös érkezésére! :lol: Hajrá és ne felejts el minket értesíteni!

Mákos guba: én azt ettem szinte egész múlt héten, mert anyósom hatalmas mennyiséget csinált belőle és egy "kicsit" rákattantam. :oops:

Gio, ne olvass, sőt ne is nézz híreket, mert csak belebolondul az ember. Én már azt várom, hogy végre lehűljön a levegő, mert az tuti megállítja a vírusok, bacik terjedését, de sajna a hónap végéig ilyen undorító időt mondanak! Reggel pedig úgy megörültem, hogy süt a nap, erre most meg esik ez a szutyok! :evil: :evil:
Vendég

:D
mustyi

Mustyi,
deszép minden!! Tényleg katalógus a szoba és Te meg nagyon csini vagy!
Vendég

Mustyi az igen!Gyönyörű a gyerekszoba,és te is!A baba meg nagyon szép pofis! :)

Anitaa...látom neked is már nagy a pocak! :D

Most már nekem is kell mákos guba!!!
Vendég

Hú, mekkora Füles!!!!!
Ha Tigris lenne, már sárgulnék ...
Vendég

Nekem a Füles a nagy kedvencem!Olyan édes!
Hogy fog majd örülni neki a babó,ha nagyobb lesz!Biztos sokat fogja nyúzni! :lol:
Vendég

Köszönöm a dícséreteket:-) Ezt a picur szobát nehéz volt berendezni, mert tetőtéri, kicsi és csapott az egyik oldala, de remélem a kis drágám egy pár évig elfér benne:-)
Van tigrisem is, mert nekem az a kedvencem, de az kicsit kisebb.

A héten kaptam hintaló alakú tigrist, lehet rajta lovagolni:-) :lol:

Mostmár nem mérgezem tovább a gyereket, mert húgom szerint micimackó mérgezést fog kapni, de ez a szoba kicsit nekem is készült, nagyon mesés vagyok:-)

Remélem Csabika megszereti majd:-)
mustyi

mustyi nagyon szép a szobátok.
nekem a védőnő mondta hogy ha távozik a dugó akkor irány a kórház.
tényleg ilyen vészes a helyzet infulenze terén?ezért akartam én előbb szülni mire megyek tuti karantén lessz :cry:
köszi a dícséretet a pocaknak hát tényleg szépen megnőlt és ami a legszebb hogy az egészet kitölti babóca nem igazán van benne szabad hely.
gabi még nem végleges a nevünk vacilálunk tegnap nem is beszéltünk róla a végén tényleg a szülőszobában lessz véglegesítve.bár én a Botond felé hajlok a legjobban.

Kép
Kép
anitaaa03

Kép Kép

Így teljes, van egy pelenkázó még a szobában, és a plafonon vannak ilyen habszivacs figurák:-)
mustyi

Mustyi,
nagyon szép a szoba!!!!! 8)
Nekünk sajnos csak egy sarok jut Rékának...

Lányok,
reggel küldtem esküvői fotókat se senki nem reagált rá, nemtom átment-e egyáltalán? (lehet hogy túl nagy volt...)

Olga mizu? Még egyben?...

Jah, manocskak azt hittem közben te is suttyomban megszültél! :) De látom, hogy még te is egyben! :lol:

Kép
apkata

Elmentem délután gyalog a boltba venni néhány dolgot, kb 200 méterre van tőlünk, hát visszafelé már elég nehézkesen ment a járás... Olyan érzés mintha Réka egy idő után (ha túl sokat vagyok függőlegesben pl állva) becsúszna a medencémbe és szét akarnék szakadni... :shock: Ez vajon normális??

Kép
apkata

Még mindig elfelejtettem valamit: vettem szaloncukrot!!!!! :lol: :lol: 8) Már el is kezdtem enni, hihi...

Kép
apkata

Mustyi Óoooohhhh, ez a szoba. Mint egy katalógusban :)
Nálunk semmi babás nincs, mi vagyunk a másik véglet. Legalábbis még, ugyanis csak a hálószobánk sarkában van a kiságy, remélem tavasszal elkészül az új gyerekszoba is :)

Kata szerintem megkaptuk. Egyedül a Gombi képe érkezett spam-ként, nem tudom miért. Bocsi, ha vártad a reakciót, szerintem még mindenki a gyönyörködésnél tart. Naggyon szépek voltatok, a fényképek szövegezése pedig különösen tetszett. A templomi esküvő egyébként hol volt? Hülyeséget nem akarok tippelni vidékiként, de biztos nem egy alföldi kis falu templomában :wink:

Én el is mentegettem képeket, remélem a baba mellett majd tavasszal megvalósíthatom tervem, hogy készítek magunknak egy fotómontázst :)

Olgára nagyon kíváncsi vagyok, de szerintem még dokinál, mivel 4től van rendelés :)

Lázasak, hogy vagytok? Remélem ágyban pihengettek
:)

Üdv. Gabi
Vendég

Kata: átjött a kép! Akartam is reagálni rá, csak elfelejtettem :oops:
De nagy volt tényleg, küldhetnél kisebbet is, mert így nem fért be az egész egybe, hiányzott az összhatás :) Azt azért láttam, hogy ti is nagyon szépek voltatok! :wink:

Én iszonyatosan nyüglődöm, minden bajom van. A pénteket várom már, hogy férjem itthon legyen (ha sikerül neki elszabadulnia...), és végre pakoljunk. A holnapi pesti mászkálós napomtól meg félek.Túl messzire már én sem merek menni, mert mindig az a rémképem, hogy nem fogok tudni hazajönni :lol: Mondjuk annyira nem vicces, mert múltkor is elindultam a postáról, aztán vissza kellett mennem, és inkább fél órát vártam a buszra, de gyalog nem bírtam volna hazáig :(

briell

Ma az influenzára tekintettel hazafele felvettem a maszkom. Nem mondom, hogy nem néztek furán, de sokkal nyugodtabban viseltem a köhögő népeket, úgyhogy megéri. Holnap ebben megyek uh-ra is.

/
lemonsong

Apkata nekem nem jött át az esküvői fotód!
Nekem meg most küldött el egy emailt vagy 20x....szóval bocs!

Apkata...nekem is nyomja alul séta közben...ez normális!

Én szaloncukrot nem merek előre venni,mert mind megenném...ahogy szoktam! :oops:
Vendég

képek mindenki nagyon szép volt és persze most is azok vagyunk csak kicsit más formákkal :D

Kép
Kép
anitaaa03

Gabi,
a Bazilikában volt, a férjem családi hagyományai miatt, én ugyanis református vagyok. De engedték az ökumenikus szertartást, a nagybátyám volt a lelkész és volt egy katolikus pap is. Így olyan családias volt! :) Nagyon szép emlék.

Briell,
megnyugodtam hogy nem csak én kezdek "mozgáskorlátozottá" válni. Nem túl jó érzés... Ráadásul mindent a pisiléshez kell igazítani!! :roll:

Lemon,
jó neked hogy van maszkod... Gyógyszertárban lehet kapni?

Kép
apkata

nekem nem kell sétálnom hogy nyomjon vagy hogy belenyílal és a seggem combom mindenem fáj úgy ha állok úgy kell megkapaszkodni nehogy elessek.kíváncsi leszek a holnapi doki látogatásra.bár húzós lessz mert 9-ig van vérvétel aztán fél 2re megyek szívhangra szóval addig mit fogunk vácon csinálni ez még rejtély

Kép
Kép
anitaaa03

szaloncukrot mi az utsó héten szoktuk megvenni mert elfogy mire itt a karácsony

Kép
Kép
anitaaa03

Örülök tényleg, h tetszik:-) Már csak egy egészséges szép kis fiúcska hiányzik belőle:-)

Támogatom a maszkot, sok felelőtlen beteg megfertőzi a másikat, akinek semmi baja, egy kismaminak pedig fokozottan vigyázni kell, én a kórházba is viszek maszkot, aki nincs beoltva, annak szigorúan fel kell majd venni, ez nem játék!!!

A Corába lehet kapni Brado-s folyékony szappanokat és kézfertőtlenítőket, ez is hasznos lehet a kórházba, mert a mellel is steril kézzel kell bánni, és ebben az influenzás időszakba is jó.

Szerintem még terhesvitamint is lehet odapakolni a kórházba, mert a szoptatáshoz is kell, ezt nem írja egy lista sem, én szoptatós teafiltert és mini vízforralót is viszek, hátha hamarabb lenne tejem.

én is néztem a hoxás listát és nagyon jó, de nagyon nehéz lett az utazótáska a sok holmitól!
mustyi

Anita,
én nem is karácsonyra vettem a szaloncukrot! :lol:
Apával mi is elég hamar betermeljük!
Csak akkor jut a fa alá vagy a fára, ha eldugom. :lol:
Tulajdonképpen az a szokásunk, hogy egész decemberben azt nasizunk itthon... :oops:

Kép
apkata

én úgy tudom hogy ezek a maszkok nem sokat érnek mert ahoz hogy ne kapjuk el ahoz szénszűrős kell mint a filmekben.a sima arra jó hogy ha betegek vagyunk mást ne fertőzzünk

Kép
Kép
anitaaa03

az én fiam nem hogy 8 kor de még 10kor se alszik fél 10kor tesszük le és akkor is bőg hogy ő még nem álmos aztáűn pedig még játszik a sötétben 11 éjfélig sokszor mi előbb alszunk mint ő

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem nem orvosi/gyógyszertári maszkom van, mert az nagyon gagyinak tűnt, nem illeszkedik az archoz, nem tudtam rendesen megkötni, szóval túl sok értelmét nem láttam. Ez munkavédelmi maszk, egy olyan szénszűrős cucc, amit a gyógyszergyártásban is használnak. Ez elvileg vírust is szűr, viszont baromi feltűnő, mert a fejem egész alsó részét befedi és vakító fehér. :lol: Bicikliseken lehet időnként látni, mert a szmogot és port is szűri.

/
lemonsong

Most úgy néz ki, mintha Anitának válaszoltam volna, pedig azt nem is láttam még mikor elküldtem. :lol:

/
lemonsong

nekem annyira fáj a gerincem hogy az eszméletlen és ezzel semmit sem tudok csinálni. :(

Kép
Kép
anitaaa03

lemon gondolat olvasó lettél :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

most néztem egy 15 napos előrejelzést és a szerint decemberre megérkezhet a hó szóval tényleg jó lenny még novemberbe menni hóban nem lehet túlságosan sietni a kórházba :?

Kép
Kép
anitaaa03

na lányok kitartás szerintem csak pénteken jövök.

Kép
Kép
anitaaa03

Hali
én nem kaptam ma maszkot a gyógyszertárban és akkor mondta a gyógyszerészt hogy sokat amúgysem ér. Mindenesetre remélem a férjemnek sikerül beszereznie.
Csajok, nekem ma du. is piszkosul felment a lázam, 38,9ig :shock: aztán húsleves, algo, tea, még mindig izzadok és most kezdett el lefelé kúszni 37,9nél tart. Ez nagyon gáz és foggalmam sincs hogy ilyenkor tulképpen ha nem megy le mentőt kell hívni? Vagy bemenni abba a kórházb ahol szülök vagy a SZt Lászlóba a vírus miatt?
MIndenesetre bízom benne hogy lemegy 37re estére és kibírom már holnap reggel 7ig, akkor mond vmit a nődoki, gondolom hogy menjek el házidokihoz.
Visszasírom a szeméremcsonti és egyéb ízületi fájdalmat. Bármit, csak láz ne legyen, mert pl. nagyon nehéz visszafogni magam olyan téren hogy ne legyek ideges a babó miatt. Annyi nyugtat hogy mozgolódik.
Vendég

Még ezt az oldalt nem olvastam, de leírom ami az eszemben van, nehogy elfelejtsem! :oops:

Meli, boldog szülinapot! :D

Bogi, az én fiam BPD-je 3 nappal a szülés előtt volt ennyi, viszont az FL 80 volt és úgy lett 60 cm-es. A tiéd ha most születne, biztosan hosszra rövidebb lenne. Az, hogy te mennyit hízol, az nincs összefüggésben a baba súlyával, lásd a barátnőmet, aki összesen 6 kilót hízott a terhessége alatt és 4500 g-mos babája született a 41. héten! :shock: Az a barnás valami szerintem is a nyákdugó volt és úgy gondolom ha már kétujjnyira nyitva vagy, bármikor eljöhet az idő. :D

Gio, nagyon aranyos a férjed, olyan megható, hogy így gondoskodik, miközben ő is beteg. Én anno az ügyeleten lázra valami intravénás cuccot kaptam, ott belém nyomták és egy óra múlva már semmi normális volt a hőmérsékletem és később sem ment egy picit sem feljebb. Mivel aszthmás vagyok, attól féltek, hogy előhozza a fulladást a láz, ezért adták.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Bogi, ez a gyerekszoba FANTASZTIKUSAN GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ!!!!
Világszép és kedves!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Gio: ez már nagyon nem vicces :( Azért ha nem megy le egy-két órán belül, akkor szerintem hívd az ügyeletet. Csak tudnak valami használható ötletet adni, hogy hova menj, mit csinálj...
(A találkozót halasszuk jövő hétre, szerintem. Amúgy sem sikerült beszélnem ma a szülésznővel, úgyhogy most gőzöm nincs, mikor végzek holnap.) Férjed már nem beteg, vagy így is megy dolgozni?

Basszus, én nagyon optimista voltam, hogy milyen könnyen viselem a terhességet. :lol: :roll: Nem gondoltam, hogy a végére nekem is ennyi nyavalyám lesz.
Az előbb elkezdtem mosogatni, de amikor könnybe lábadt a szemem a fájdalomtól inkább abbahagytam. :x Ma nagyon rossz napom van. De legalább a nyelvem és a torkom nem dagad tovább, még tudok nyelni. :?

briell

Gio, szerintem ha ilyen marad a lázad, hívd fel az orvosod, hogy bemennél hozzá a kórházba hogy csináljanak valamit. A Szt.Lászlóba szerintem semmiképp ne menj, ott még újabb dolgokat is elkaphatsz és szerintem nem igazán vannak felkészülve terhesek ellátására.

/
lemonsong

Lányok, ne csináljátok ezt, gyógyuljatok hamar meg! Gio, azt ajánlom, hogy tényleg beszélj az ügyelettel.

A front tegnap nálam is éreztette hatását, tegnap reggel óta ma reggelig folyamatosan, hullámokban görcsölgetett a pocim. De már elmúlt. Voltam vérvételen is, ez volt az utolsó labor. Amúgy lassan már élni is nehéz, rajtam is van egy csomó itt fáj-ott fáj.

Tedorka, ha jól emlékszem neked van meg a tel számos listánk. Elküldenéd priviben vagy a levlistán? Most már ki kellene írnom a két tel számot, nehogy majd megszüljek drukkok nélkül. :oops: :D

Jut eszembe:levlista! Annyira jó volt nézegetni az esküvői képeket, annyira nagyon gyönyörű mindenki rajtuk! Teljesen túlcsordultam! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Briell
a férjem ma már jól van, nincs láza sem, bár majdnem infartálódtam amikor reggel megláttam hogy rövidujjúban akar elindulni. De sikerült meggyőznöm.
Ugyanakkor igazad van, nem lenne jó ha bármelyikünk rádakasztana valamit. Akkor jövő héten!
Már akartam kérdezni: mitől dagad a nyelved??

Köszönöm lányok a tanácsokat, ezt fogom tenni, ügyelet ha bármi lesz éjszaka. Most biztató, mert lement 37,6ra. Tegnap is több mint 3 óra alatt húzta le a gyógyszer. De mostmár van itthon egyéb természetes szerem is, azt is tolom. Nagyon nem szeretnék antibiot...ugyanakkor ha muszáj hát muszáj. De az hogy mozgolódik a bébi azért jó jel arra nézve hogy ő akkor jól van?
Vendég

Igen, a mozgolódás mindig jót jelent! Gyógyulj meg, igyekszem jó példával előljárni, megyek és főzök egy teát!

/
lemonsong

Póki
minket úgy látom egy nap választ el a szüléstől:-) Kíváncsi vagyok.
Azért Neked még pluszban a 2 gyerek mellett eleve nem lehet eccerű ez az egész kismamáskodás.
A férjem számomra is megható volt, mert fordítva szokott lenni a történet, ha mindketten betegek vagyunk, és én jobban, akkor is én gondoskodom - de szerintem ez minden háztartásban kb. így működik, hisz a ffiak kevesebbtől is halálukon vannak:-)
De most hogy itt van a kisszerelme a pocakban bizonyára átértékelt néhány dolgot.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: