A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

sotske: igen, franciául pillangó, a füle miatt, mert ha hátulról nézed a fülét olyan a mintázata és a foRMÁJA, MINT EGY PILLANGÓÉ. Bocsi, lizi állította nagybetűre :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon
Hát ezt fotózd már le nekem,erre tök kíváncsi vagyok :shock: :shock: Persze,ha nem gond :oops: :oops:
Vendég

hú adryn Nico csoda helyes :) néhány modell mit nem adna ilyen ajkakért :)

papillon Karcsi is volt, hogy véreset kakilt 2x, egyszer meg barnásat bukott és a doki azt mondta, hogy belőlem jön...de nem is volt sebes a cicim :?

Betti
KépKép
queen-bee

Papillon: ezt a boldogság-szegénység-pénz dolgot amit írtál nem igazán értem, (pont te aki úgy-ahogy már ismer is engem :? ), mert köztudott hogy az otthoni élet jóval olcsóbb (egyelőre) mint bármely skandináv országban. szóval otthon igencsak jól élnénk akár csak egy fizetésből is (Mic) de nekem nem az a célom hogy otthon üljek. szóval egyáltalán nem az a fontos hogy gazdag legyek, és mást se csináljak csak szórjam a pénzt, hanem az hogy legyen egy munkám amit szeretek, ahol nem stresszelnek és meg is fizetnek.

KépKép
KépKép
adryn

hm, véres széklettel vigyázni, valami tejizé is okozhatja (nemtom, hogy tejfehérje, vagy tejcukor intolerancia).

Nico irtó helyes! A szótlanságot sajnálom, úgy látszik, merülnek a tartalékok (másnál is olvasom, hogy elhidegülés van, és hát tegnap mi is haragban aludtunk el :? De most felhívtam, hogy ha bocsánatot akar kérni, vegye úgy, hogy megbocsájtok :D)

Tehuti: köszi az infót, a kar megvan, elcsavarni is el tudom, csak még nem jöttem rá, hogy minek kéne következnie. De majd a Zuram! :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lányok
Ki mit süt/főz (szokott/fog) karácsonykor/ra?Na,ez aztán a "szép" mondat :roll:
Vendég

adryn, én is ilyen munkát akarok!!! :)
Majd gondoljunk egymásra, ha kitaláltuk, mi lehet az :wink:
Tényleg, tudom én, hogy mi a szakmád?

(meg mondom, keress kohómérnöki állást a Zuramnak, és már ott is vagyok melletted! :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pappilon: Ezek a véres kakik aggasztóak! :?

Adryn: Megértelek, hogy kevés pénzért nem szeretnél dolgozni. Ha valaki megszokott egy életszínvonalat, akkor nehezen ad lejjebb. A bátorságodért meg nagyon becsüllek, hogy idegen országban próbálsz boldogulni. Biztos fogsz találni munkát is! :)
A magány kettőtök KÖZÖS hibája. Nem csak Mic-ké. Te most nehéz helyzetben vagy. Idegen országban babázol egész nap (no meg éjszaka), a Mic 2 hetekre eltűnik.... És hát most ugye nem tombol a nagy szerelem és az a kérdés, hogy mi kell a tartós együtt éléshez, egyáltalán szeretnél-e valakivel tartósan együttélni, mert ugye örökké lángolni nem lehet. Ha még szeretnél tenni a kapcsolatért, akkor most tegyél, mert minden nappal egyre később lesz.... És van egy közös fiatok...

Kinezológia: Én sem vagy szakértő, csak páciens.... Izomtesztekkel dolgoznak. Az az alapfelvetés, hogy minden kérdésre tudod a választ, csak nincs a tudatos szinten....
Egy kezelés meg úgy néz ki, hogy meg kell határozni, hogy mi az elérendő cél. És utána a cél eléréshez szükséges blokkokat oldják. Magára az oldásra többféle technika van (kinezológia, mini, mandala stb), ezeket több ezer év alatt dolgozták ki. Azt is kitesztelik, hogy mennyi alkalomra van szükség.
Magát a kinezilógiát bárki megtanulhatja (persze valami affinítás nem árt), többféle szintje van és fokozatosan egyre profibb lehetsz benne... Ennyit tudok mondani általánosságban.
A gyerek oldható a szülőkön keresztül, elsősorban az anyán keresztül. 6 éves korig bent vannak az auránkban vagy szokták láthatatlan köldökzsinórnak is hívni. Természetesen minden csak akkor történhet, ha ezt a gyerek is megengedi.
Engem egyszer kellett volna oldani, amikor Ágica még pocakban volt és nem engedte meg az Ágica, hogy oldást kapjak.... Nem is kaptam.... :roll: 6. hónapban fájásaim, görcseim voltak és erre oldották Ágicát (ezt megengedte) és többet nem óhajtott kiköltözni a pocakomból, hanem megvárta az idejét. ;)
Biztos zavaros azoknak, akik először hallanak erről, de én nagyjából ennyit tudok írni....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Hajrá lányok gazdagodjunk!!!!:)

sotske hát bevallom én karácsonykor visszaváltozom gyerekké, és éthordóval felszerelkezve érkezem anyuékhoz. Nálunk 24.-e elég mozgalmas először anyuékat látogatjuk, ott evés :) feltöltöm a kis dobozkáimat a bőségtálból :) aztán Kris szüleihez megyünk ott is evés :) ami tetszik ott is csomizok :) idén talán bevállalom a mákosgubát, mert az a hot-panben 20 perc :)
tavaly volt másképp mert én pihentem a babuci miatt, ezért mindenki ide hozta hozzánk a csemegéket :)
anyu halászlét, húslevest, halat, kacsát, kolbászos karajt, pulykát, gesztenyés rizst, töltött káposztát, gyümisalit, kuglófot, mindenféle köretet, majonézes krumpit szokott csinálni hmmm már várom :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos: deal ;) :lol: de ha te megtaláltad álmaid melóját akkor Te is gondolj rám :P a Zurad beszélni valami nyelv?
én szakmám: mérlegképes könyvelő, diplomám turisztikai, de a kereskedelemben dolgoztam több mint 10 évet mint értékesítési képviselő, aztán Krétán ötvöztem a turisztikát az értékesítéssel. szóval ha egy szállodában tudnék dolgozni annak nagyon örülnék :P
aztán ha jöttök akkor a fiaink majd együtt kergetik a skandináv csajokat :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok, ma voltunk 8 hós tanácsadáson, írom az adatokat és visszaolvasok.
7250gramm, 68cm:)

és mennünk kell vérképre, csak azt nem tudom, miért, másnak is kell? mert a mi dokink azt mondja ez általános
ebben a korban, 6 hó után, megnézik nincs-e vashiánya, na holnap oda megyünk:(

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="queen-bee"]H írta:queen-beeajrá lányok gazdagodjunk!!!!:)

sotske hát bevallom én karácsonykor visszaváltozom gyerekké, és éthordóval felszerelkezve érkezem anyuékhoz. Nálunk 24.-e elég mozgalmas először anyuékat látogatjuk, ott evés :) feltöltöm a kis dobozkáimat a bőségtálból :) aztán Kris szüleihez megyünk ott is evés :) ami tetszik ott is csomizok :) idén talán bevállalom a mákosgubát, mert az a hot-panben 20 perc :)
tavaly volt másképp mert én pihentem a babuci miatt, ezért mindenki ide hozta hozzánk a csemegéket :)
anyu halászlét, húslevest, halat, kacsát, kolbászos karajt, pulykát, gesztenyés rizst, töltött káposztát, gyümisalit, kuglófot, mindenféle köretet, majonézes krumpit szokott csinálni hmmm már várom :) :)

Hű,lehet,te csinálod jól :wink: Bár én imádok sütni,főzni :P
Vendég

[quote="adryn"][ írta:adrynb]Nemlajos: deal ;) :lol: de ha te megtaláltad álmaid melóját akkor Te is gondolj rám :P a Zurad beszélni valami nyelv?
én szakmám: mérlegképes könyvelő, diplomám turisztikai, de a kereskedelemben dolgoztam több mint 10 évet mint értékesítési képviselő, aztán Krétán ötvöztem a turisztikát az értékesítéssel. szóval ha egy szállodában tudnék dolgozni annak nagyon örülnék :P
aztán ha jöttök akkor a fiaink majd együtt kergetik a skandináv csajokat :lol: :lol:

megyünk a közeledbe, és kergetheti Nico az afrikai csajokat is :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
Szia :lol:
Sajnos nem általános ez a vérkép vizsgálat,legalább is itt nálunk nem.Szerintem örülj neki,hogy ilyen alapos a dokid. :wink: Én is gondolkodom rajta,hogy elviszem a lányokat,mert ha valami nem ok,legalább kiderül és időben lehet kezelni. :wink:
Vendég

Sotske, hát elég alapos doki, néha túlzottan is :twisted: , amúgy 60-70 között van már, nagyon jó gyerekorvos, és ami már nem divat manapság, igaz úriember is , becsületes, meghallgat és nem csak legyint a dolgokra, odafigyel az emberre:!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka ez érdekes :shock: ezzel meg lehet akadályozni egy koraszülést!? és csak annak használ aki nagyon hisz benne?

Betti
KépKép
queen-bee

Karácsony: Én nem vagyok hajlandó nagy sütés-főzést csinálni karácsonykor. Persze van finom kaja, de egyik évben elegem lett, amikor egész nap a tűzhelynél serénykedtem, aztán nap végén tűnt fel, hogy lemaradtam szinte mindenről a gyerekekkel és a flancos kaja nem kellett nekik, hanem sajtos tejfölös tésztát akartak. Szóval nem cizellálom a dolgokat, hanem inkább játszom a gyerekeimmel....
De mondjuk én nem is vagyok egy nagy szakács.... :oops: :oops: :oops:
És nálunk még egy káosz, hogy melyik gyerek, mikor hol lesz. Mikor kihez megyünk vendégségbe.... Ehhhh! Igazából nem patchwork családoknak való a Karácsony..... :roll:

Adryn:
Hát itthon tényleg nem lehet jól keresni szállodákban.... Legalábbis, amennyit én látok ebből. (Nagy szállodalánc volt ügyfelem..., igen a fogukhoz verték a garast....)
És én szerencsés vagyok, mert a cégem az egyik álmom és szeretem is csinálni.... Fizetésemet, azért még lehetne csiszolni... ;) De elfogadtam, hogy nem keresek nagyon sokat, viszont csak keveset dolgozom és sokat vagyok a gyerekeimmel. Mindennek ára van.... Én a szakmámban kereshetnék mocskosul sokat, csak akkor nem nagyon látnának a gyerekeim... :roll: Én úgy döntöttem, hogy elég a kevesebb pénz, de nagyon rosszul tűröm az anyagi gondokat....

Katka

katka22

[quote="bea1978"]S írta:bea1978otske, hát elég alapos doki, néha túlzottan is :twisted: , amúgy 60-70 között van már, nagyon jó gyerekorvos, és ami már nem divat manapság, igaz úriember is , becsületes, meghallgat és nem csak legyint a dolgokra, odafigyel az emberre:!:

Hát,ez tök jó.Elég ritka ma már az ilyen,sajnos :?
Vendég

bea, minket sem küldtek vérvételre :shock: Pedig nem lenne baj...

Adryn: a Zuram németül és angolul tud, nemtom, mennyire, de mindkét országba küldték már a cégtől tárgyalni (meg Dániába is).

sotske
: szintén, mint Betti, én ilyenkor gyerek vagyok, irány a család :)

Gyerekek, kérek praktikákat szorulásra, szegény Döme nagyon keményeket kakil. Most küzd is.
Szilva nincs itthon, aszalt volt, de már lejárt :(
Ebédre paradicsomos krumplit kapott...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti: Nekem az volt az első alkalom. nem hittem benne. csak rettegtem, hogy elveszítem Ágit.... Nekem megakadályozta...

Katka

katka22

Katka
Írjál már még légyszi erről a kineziológiáról,csak rászánom magam és elmegyek én is,mert egyre kíváncsibb vagyok :P :P

Én is imádom a munkámat 8)
Vendég

Bea: Szerintem a vashiányosak sápadtak, de ezt Majánál elég nehéz eldönetni, nem? :D

Katka

katka22

Nemlajos
Ht-vel hogy álltok?Zabkorpa?
Vendég

Bea: Gergőt küldték hat hósan vérvételre, Krisztiánt nem. :roll:

Eszti: Én is szeretek sütni, főzni. Találtam most egy nagyon jó receptes oldalt. :wink: Karácsonykor általában mindig valami újat próbálok ki. Ugyhogy jöhetnek az ötletek. :lol:

banokla

Nemlajos
Kölespehely,rizspehely?Ezek mind jók szorulásra és belekeverheted gyümibe,főzelékbe,de simán,vízzel is adhatod,vagy táppal vagy anyatejjel :wink:

Olyan szép idő volt itt délelőtt,igaz Banokla?Olyan jót sétáltunk a lányokkal,most szinte fekete az ég :?
Vendég

bea ez a vérvétel nálunk sem általános szerintem..mi a jövő héten megyünk a 8 hósra és ha visszaolvasol pont a vashiányról "beszéltünk" szóval engem is érdekelne, hogy Karcsi nem az-e (bár azért sajnálnám a szuri miatt) és örülj a jó dokibácsidnak!! :)

sotske én is elfőzöcskézek, de egyszerűen idő nem lenne rá, és el se fogyna 24.-én. 25.-én vagy 26.án vagyunk itthon együtt de minden a "rokonrohamtól" függ. A gyerekekért minden nagyszülő verseng :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

Mi is voltunk kint kb. 2 órát. Gyorsan kimostam, kiteregettem, most meg olyan, mintha mindjárt esne. :?

banokla

queenbee: és ezt mind egyedül főzi, süti anyud???? :shock: én anyum is rengeteget főz, süt Karikor na de ennyit nem. :shock: :lol:
na ilyen konyhaművész én sosem leszek az tuti :lol:

Katka: tudom hogy nem csak Mic hibája.. sőt talán inkább nagyobb hangsúllyal az enyém :( én nem érzem úgy magam a kapcsolatban mint régen, nem sok mindenhez van kedvem, ő meg rámhagyja :? pedig de jó lenne ha csak úgy kirángatna ebből valahogy ... 8) (erre nem jó a kineziológia? :roll:

Tehuti: télanyóhoz sem érzek affinitást most... idén télapónk lesz (Nico személyében :P )

KépKép
KépKép
adryn

adryn van amit már előző nap elkezd, és együtt laknak a nagymamámmal aki azért besegít :), és anyu bátyja is ott lakik, tavaly ő főzte a töltött káposztát :)

Betti
KépKép
queen-bee

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. így be van osztva a nép. értem :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos szorulásra én is a szilvát mondtam volna, meg a barackot.

Bea nálunk sincs vérvétel, de nem tartom hülyeségnek :roll:
Én adom Bulcsúnak és Pannának a Béres cseppet, C-vitamint meg elég jól megesznek mindent, szerencsére most Bulcsú is, remélem nincs semmilyen hiányuk.

Vas: Bulcsúnak nyár elején volt iszonyú vas hiánya, szinte a nullán volt a vasa :? de mondjuk akkor nagyon beteg volt. Azóta adok neki Béres cseppet. Akkor azt mondta a védőnő hogy ha valaki vashiányos akkor hónapokba telik mire helyreáll neki.

Adryn ez általános ez a szótlanság vagy csak most? Múltkor ugye én is megijedtem mikor napokig nem szóltunk egymáshoz, aztán elbeszélgettünk :wink:
Sajnálom hogy magányos vagy. Barátaid vannak ott kint akikkel tudsz találkozni, beszélgetni. Volt egy lány akit szoktál mondani, valamelyik másik fórumba volt, ő is ott él még Dániában?
Amúgy én is mostanában magányosnak érzem magam :( , úgy érzem hogy nincsenek barátaim (még jó hogy ti itt vagytok :)

Karácsony: hát tavalyig mi úgy csináltuk hogy 24-én délben anyukáméknál, aztán du. irány anyósomék, így nem kellett főznöm. Aztán 25-én újra egyik nagyszülő, 26-án másik nagyszülő. De tavaly szakítottunk a hagyományokkal úgy döntöttünk hogy 24-én itthon ünnepelünk. Amíg a gyerekek alszanak addíg gyors karácsonyfa állítás, alvás után pedig jön a Jézuska. Mondjuk ez elég rizikós hogy ne hogy valamelyik hamarabb felébredjen :D tavaly ez bevált, idén majd meglátjuk.
Én 24-én valami gyors de ünnepi kaját akarok csinálni, sütni lehet hogy nem fogok, úgyis egy csomó sütit csinálnak a nagymamák :) .
Ja és kérdeztétek a saját készítésű ajándékaimat. Hát lesz sk. citromlikőr, narancslikőr, fürdősó, fényképek szép keretben az unokákról. A férfiaknak még nem tudom, azon még filózok.
Na meg a héten meg a jövő héten meg meg akarom csinálni az adventi naptárat és bele az apró ajándékokat. Csak lenne elég időm mindenre.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Húú, sokat írtatok, de lehet én jövök ritkán:)
Azt elfeljtettem írni, hogy, November 14-én átszakadt a felső két fogacskánk is!!!!Így már 4 fogunk van.
(kicsit aggódom, mert az egyik mintah olyan kis ferdésen nőne, bár lehet hülyeséget
beszélek, meg tejfog úgyis kihullik, de ha a nem tej is úgy nő lehet később fogszabályzó lesz a dologból, mert
az apjának a felső fogsora nem túl szép, örökölhet ilyet a gyerek:))?)

Gyöngyi, gratula Eszter mászijához!
Vica, szép fotók a gyerkőcökröl, a kádas jelenetek külön tetszenek, Nimródnak ilyen kék a szeme csak, mert úgy látom Bulcsúnak, mag pannának inkább barnás?
Moncsi örülök, hogy el tudtál menni kikapcsolódni, képek is készültek?
Adryn egytől-egyig gyönyörű fotók, annyira szépek azok a képek, amin látszik a hóesés is, és a kalandra kész Nico kép a kedvencem:)
kis drága!!és gyönyörű helyeken jártatok, kilátásban a híd viszi a pálmát, fantasztikus élmény lehetett!
Joe, ne hagyd magad a hozzátápival fusztrálni, lehet a foga a babónak! Te vagy a gyermekeddel és te jobban érzed mire van szüksége, mint egy védőnő.
Ki az a GB:)))? nekem is ez a monogramom
Papillon, aranyos fotók Lizikéről? Meggyógyultál már?
Bababi, milyen ügyesen cumizik a kis drágád. Maja is próbálkozik már megfogni, deő azt élvezi, ha locsol szerte szét a folyadék.
Joe, Papillon, hintás gyerkők is szuper aranyosak
És Nemlajos köszi ezt a jegyzettömbös ötletedet, mert így több oldal után, tudtam mindenre reagálni, amire szerettem volna, ha valamit mégis kihagytam
volna, bocsi..
Jah még Nicoról szerettem volna még egyet...az a csókos szájos fotó..haláli:)))))
De hol van Kuklika??

Katka, szokott Maja elsápadni, de azt inkább csak én veszem észre, szerintem a doki nem ezért küldött, nem tudom mi lehetett az oka, a bőre kicsit száraz volt, de szerintem nem ezért, de igazatok van, valaki meg örülne neki, ha alaposabb lenne az orvosa, szóval nem bosszankodom:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
GB=queen-bee :lol: :lol: Csak így egyszerűbb :D :D
Vendég

fát azt mi is állítunk, éjszaka díszítjük, eddig nem buktunk le remélem idén sem fogunk..:)a mi ajándékainkat reggel bontja ki Kornél és most már Karcsi is :)

Betti
KépKép
queen-bee

[quote="sotske"]B írta:sotskeea
GB=queen-bee :lol: :lol: Csak így egyszerűbb :D :D

áá értem, szóval a monogram társam Qeen Bee :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Mi 23.-án éjjel díszitjük a fát,24.-én főzök,a sütiket előtte való napokban elkészítem.Aztán 24.-én du.,alvás után van ajándék bontás,este együtt vacsi,és amikor a csajok lefeküdtek,utána mi romantikázunk apával kicsit kettesben.
Aztán másnap és harmadnap mamázunk mi is 8)
Vendég

Most lelépek,mennem kell tanítani :arrow:

További szép napot mindenkinek :!:
Vendég

Adryn: Én az első gyereknél éreztem magam hasonlóan és vártam a páromtól, hogy csináljon valamit, hogy megint nőnek érezzem magam, meg szépnek, meg nem tudom minek.... Én egy nagyon pörgős-menő életből szálltam ki a gyerekek kedvéért és ez nagyon megviselt. És a páromtól vártam, hogy rángasson ki.... Aztán jóval később értettem meg, hogy ez az én problémám volt és nekem kellett volna megoldanom, belőlem kellett volna fakadnia.... Bevallom nem értem, hogy miért szeretnél 2 éves koráig otthon maradni Nicoval... Persze most is magamból indulok ki. Én is azt terveztem, hogy Zsófival majd sokáig otthon leszek... Aztán olyan 10 hónapos volt a Zsófi, amikor apukája elkezdett velem veszekedni, hogy neki elege van, hogy én itthon tespedek. Szemmel láthatóan imádom a gyerekem, de mintha a többi részem belepusztulna ebbe a nagy 'semmittevésbe'. Persze az Anya nagyon megsértődött bennem, de exem nem hagyta magát (köszönet érte) és végül beismertem önmagamnak, hogy én ebbe tényleg belepusztulok és bolodgtalan vagyok. Na erre mindkettőnket kirúgták (közös volt a munkahely) és hirtelen ott találtam, hogy meg kellet oldani az életet és csináltunk páran egy céget, ahol részidőben dolgoztam és varázsütésre helyrebillent a lelkem és mindjárt javult a párkapcsolat is.... (persze nem eléggé, de ez már más tészta).
Szóval azt akartam írni, hogy Niconak kiegyensúlyozozz édesanya kell. Nem sokat ér az anya, ha otthon van, de depressziós.... Szerintem Neked kell egy kis pörgés, egy kis élet, te egy bomba csaj van, kell, hogy megcsodáljanak a pasik, hogy kicsit körbeudvaroljanak a kollegák stb.... Inkább heti 2 nap legyen mással Nico, te meg dolgozz és élj egy kicsit. Akkor lesz egy kiegynesúlyozott anyukája. És hidd el, ha megint rátalálsz önmagadra és a régi pörgős életvidám csaj leszel, akiért Mic megbolondult, akkor Mic abban a pillanatban másképp fog rádnézni és garantáltan beindul....
Na ezt most jól megmondtam és lehet, hogy szó nincs benned ilyesmiről.... :oops:

Katka

katka22

Katka ez jól leírtad :wink: szinte láttam magam előtt Adryn ahogy megváltozik visszajön a régi életkedve, pedig még nem is találkoztam vele :lol:

Bea igen, Nimród a kakukktojás nálunk, mindenki barna szemű én is, Gábor is, Panna és Bulcsú is. Az én apukám és Gábor testvére kék szemű :wink:

Quee-bee mi is ezt fontolgattuk tavaly, hogy éjszaka díszitünk és 24-én reggel jön a Jézusak. Lehet hogy idén mégis így csináljuk. Hát amerikában tudnak valamit hogy így csinálják, bár ott mintha már sokkal korábban felállítanák a karácsonyfát, nem? Vagy csak a filmeken tűnik úgy :roll:

Sotkse ha ti is 23-án éjszaka díszititek a fát és csak másnap du. jön meg a Jézuska akkor addig a gyerkőcök nem látják meg a fát? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sotske akkor miért nem QB? miért GB :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

de lizike 4 hós kora óta rendszeresen azt kakil, aztán mondták, h tejfehérje allergia, nem eszem semmi tejszármazékot, de így is hetente egyszer előfordul, azelőtt minden nap volt, minden kakinál majdnem.

asszem van ilyen fotó, keresek.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bakker frissítek erre nem mutat egy csomó hszt, olvasom

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vica igen én is úgy tudom, hogy Amerikában már sokkal hamarabb felállítják a fát, és ott a Mikulás hozza az ajándékot, nem a Jézuska..amikor Korni nézi a karácsonyos amerikai filmeket pl Télapu mindig kitalálok vmit, hogy miért a Miku jön a filmben..:)

Betti
KépKép
queen-bee

[quote="bea1978"]m írta:bea1978ennünk kell vérképre, csak azt nem tudom, miért, másnak is kell? mert a mi dokink azt mondja ez általános
ebben a korban, 6 hó után, megnézik nincs-e vashiánya, na holnap oda megyünk:(

Bea, szerintem nem általános. Mi hétfőn voltunk dokinál és párom mondta, hogy kérjek vérvételt Mártinak, mivel lassan gyarapszik, hogy megnézzék, minden érték rendben van-e nála. Úgyhogy kértem egy beutalót. De magától nem mondta a doktornő, csak megállapította, hogy hát igen, ennél azért jóval többet kellett volna híznia 6 hét alatt (kb. 30 dkg-t sikerült). Elmondtam neki, hogy úgy egy hete kezdett el szívesen enni, addig pár kanál után abbahagytuk az evéseket.
Nekem nem akaródzik vérvételre vinni, de belátom, hogy azért jó lenne látni, mi a helyzet... :? Csak el nem tudom képzelni, hogy veszik le tőle a vért... :(

Masut
masut

Adryn: NE HARAGUDJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem úgy értettem, csak annyira szeretsz itthon lenni, ami tök érthető és sztem itt is tudnál jó állást találni, ha nem is bombát és itt tuti nem lennél magányos, nagyon nehéz ez egy idegen országban. És kint is ugyanúgy lehet szemét a főnök és ugyanúgy lehet stresszes, csak ezt a totál mo. elutasítást nem értettem, azért írtam. Meg hogy lehet, h itt kevesebbet keresnél, de boldogabb lehetnél, meg már mi is dumálhatnánk kettesben egy jót! :oops: :lol: szent a béke?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka: ez így mind ok, és tényleg nagyon hiányzik hogy dolgozhassak, nagyon pörgős életem volt nekem is Nico előtt.. haza szinte csak aludni jártam. de itt nincs olyan hogy részmunkaidő. vagy dolgozol vagy nem. bár a heti munkaóra itt csak 37 óra. annál több törvényileg nem lehet. de azt hogy az akár 1 éves gyerekemet másra bízzam aki még beszélni sem beszél nem szeretném. a 3 év otthonmaradást sokallom, de szerintem 2 éves koráig egy gyereknek több időre van szüksége az anyukájával lenni mint az az esti pár órácska plusz a hétvégék. Nálad más a helyzet mert meg tudod oldani hogy csak néhány órákat legyél távol. abba én is szívesen beleegyeznék. de itt nincs olyan, hacsak én is nem egy saját céget alapítok. építek egy szállodát... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hja, igen, az amerikai módi nekem nagyon bejön, de ott pl. szenteste díszítik a fát, én úgy tudom, és másnap reggelre hozza a Télapó (nem a Mikulás!) az ajándékot.
szívem szerint nálunk is így lenne...

sotske, köszi, a zabkorpától én már majdnem meghaltam (képletesen, a széltől), a rizspehely meg kerül engem, egyszerűen sehol sem kapok! (de a rizs az fog, nem? :shock: )

Őszibarackot tegnap is evett, meg ma is fog, igaz, almával-körtével keverve (csak egynegyede volt más gyümi, 3/4 barack), de mégse...
Nemtom.
Muszáj lesz szilvát beszereznem...

Lányok, vigyázzatok, ma nagyon nyűgös nap van, egy csomó besértődött topikba jártam már ma :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon: nem is haragudtam én. csak leírtam a véleményem nehogy félreértés essék és tüske maradjon :P ezek szerint jól tettem mert máshogy gondoltad ;) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

engem szapulhattok, úgysem sértődök meg bebeeeeeeeeeeeeeee :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: