A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok,

Mi megvagyunk :-)

Kicsit kómásan, szerintem az idő, éjjel egész jól aludtunk, azt sem tudom, hol kopogjam le.

Kíváncsian várom, kié lesz a következő baba.

Bizony, igaza van Vicknek, minden nappal egyre közelebb. Ha jól tudom, akkor (Hu)Szilvinek és Dorkának beindítják a héten, ugye?

Fleur, Kata, Nektek mit mondanak, meddig várnak?

Kitartást!
Jó babázást!

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Most jutottam el idáig. Még itthon vagyunk egyben, viszont hír van: holnap reggel 8-kor be kell feküdnöm, és ha szerdáig nem történik semmi, akkor elindítják Csabit. Tehát max 2 nap van hátra. Szóval lányok, holnaptól már biztos nem jelentkezem, de majd küldök sms-t.

Reni: gratulálok Bíborkához, jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek.

Vick: gyönyörű Vince baba!

Kata, kitartás, már nem lehet sok hátra!

Dorka, nem mondta az orvos, hogy mennyit enged, nem fognak bent téged is?

Ma még főztem egy kicsit, meg átnézem még egyszer a pakkot, remélem minden megvan. Meg bevásároltunk a páromnak, nem biztos, hogy neki minden az eszébe jutna, mi hiányzik itthonról :wink:

Jaj, lányok be vagyok ám ööööö izé, szóval félek ám a szerdától :oops: Tudjuk, hogy fáj, de hogy mennyire... szóval talán ez a legpocsékabb, hogy nem tudod mi vár rád, nem?

Na, szóval akkor várandósoknak kitartás, babásoknak sok boldogságot, meg sok tejcit, meg sok minden jót mindenkinek! :D

puszi

Szilvi
huszilvia

Zsuzsi, doki mint a langyos víz, "ráérünk még",szülésznő meg már akarná hogy jöjjön...
December elejéig semmiképp nem akarok várni.
Ma nagyon furán érzem magamat és egész nap remegés van rajtam meg hányingerem van a hasfeszülés mellett.
De az is lehet, hogy ez már inkább csak az idegeskedés miatt van.
Holnap este mikor megyünk a szülésznőhöz ctg-re meg vizsgálatra, azért visszük a táskát azt hiszem.

HuSzilvi, szorítunk szerdán, de ez már legalább egy biztos pont és nap nálatok.
Elhiszem hogy be vagy rezelve...
Várjuk a híreket Zsuzsitól!

Fleur?ToldiSzilvi?

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Reni, gratuláok Bíborkához, sok boldogságot és jó egészséget kívámok Nektek! Sok-Sok tejecskét!

puszi

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Most értem haza !

Dokinál minden okés, ctg rendben volt, az amit írtam tegnap valóban a nyákdugó kezdett el leválni , a méhszáj kezd puhulni de még zárt vagyok! MOndta h már nem sok van hátra! Ha nem folyik el a magzatvíz v nem lesznek 5 perces fájásaim akkor hétfőn megyek megint aztán meglátjuk. de mondta h csak pár napot szoktak engedni tovább hordani! :wink:
De mióta megvizsgált jön belölem a cucc rendesen!

Elég szarul aludtam mert hajnal 4 kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni és fél 7 kor meg kellett kelni és indulni, úgyhogy azon agyaltam éjjel h mi hiányzik még a bébinek, hát eszembe jutott még egy két dolog, fülpiszka, vattapamacs, kuka, szennyestartó, ja meg kis téli kabát, de azt ma vettünk anyukámmal a tescoba! :lol: nagyon jó áron le volt félárazva!
Ú
Ja és még voltam a védőnőnél is , ő szerinte látszik a fejem h nem sokára szülök , és mondta h jó lenne ha már kijönne ! :oops: :roll: !

Dorka , Szilvi kitartás, szorítok nektek!
Kata lehet h tényleg együtt szülünk! :wink:

Zsuzsi örülök h jól telt az éjszakátok!

Na megyek ledölök egy kicsit hosszú volt ez a nap !

Majd még jövök este !

Puszi

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Kata, szegénykém, elhiszem, hogy ki vagy már és sürgetnéd az időt... fel a fejjel, nincs már sok hátra.

Toldi Szilvi, neked is kitartást, örülök, hogy vannak már nálad is jelek, a méhszáj felpuhulásával kezdődik a dolog.
De jó, hogy még ilyenkor is jutnak eszedbe dolgok. Nekem csak a kórházban jutott eszembe, hogy steril gézlapot nem vett a párom biztosan, ha csak az orvos fel nem írta. Igazam lett, de egy napot kibírtunk nélküle. :wink:

HuSzilvi, nagyon szorítunk Neked szerdán, gondolatban mind veled leszünk. A szülés, hát izé fáj, persze, de mi nők erősek vagyunk és mindent kibírunk. Szóval fel a fejjel!
A vicces, hogy én még aznap reggel sem féltem.
A szülésznő azt mondta, hogy az aki először szül, azért fél, mert nem tudja, mi vár, aki másodszor, az meg azért, mert tudja. :oops:
Jól tettétek, hogy bevásároltatok előre a férjednek, én is feltöltöttem a hűtőt, mielőtt elmentem szülni.

Móni írt sms-t, még kórházban vannak, kicsit felerősítik a nagy magzat után, de jól vannak és mindenkit puszil.

Jó éjszakát!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hi!

Huszilvi, drukkolok ezerrel, sok-sok jót!!!!!!!!! Várjuk A Híreket! :wink:

Reni, szeretettel gratulálok!!!!!!!!!!

Katicat, nagyon köszönöm a hozzám írt szavakat, jól estek. Holnap szurkolok Neked is! akkor azért is szurkoljak, hogy hasznát vedd A táskának???:wink:

Áfonyácska, nálunk most is, ill, Borsnál is végig jól működött a légzésfigyelő. Légyszi írd le, hogy pontosan hogyan-hova helyezed el a részeit, férjemmel átolvastatom amit írsz, nálunk Ő a légzésfigyelő-szerelő-felelős. ÉÉÉs, a szopipárnában alszik éjjel Gréta és úgy is működik alatta, érzékel úgy is. (eddig egy csipogás volt, egy pittyenés, valószínű két lélegzetvétel között nagyobb volt a szünet)

Ervick, nagyon szép a kisfiad! Tesó-ügyben sok-sok türelmet kívánok!!! (nálunk akkor lesz gond, mikor egyedül maradok a gyerekekkel)

Toldiszilvi, meglesz az a baba, hétfőn már hazafele jöttök majd :wink: . Figyu, ez a védőnő elég gáz amit szövegel :shock:

Kankalin, mit gondolsz, tényleg a hasa fáj a babáknak és azért sírnak sokat, mit érzel? Voltam dr.Nobilis András előadásán (apropó, találkoztál vele a kórházban?), és azt mondta, hogy nem fáj nekik, csak "valami mocorog odabent" érzésük van, ami furcsa nekik. :roll: ...hát, nem tudom...

Rólunk: Gréta szépen növekszik. Ma volt az első műsor, egész délután sírdogált (ezért is kérdeztem Kankalint :wink: ). Elővettem egy cumit, most először sikeresen bekapta és azóta is nyugiban fekszik vele. Anyukám hazament, de előtte vett ajándékba egy rezgős pihenőszéket, azt hiszem imádni fogom, Gréta egyből alszik benne. Erről a székről még későbbiekben beszámolok mi a helyzet vele, hátha valamelyikőtöknek ez hozza meg az éjszakai nyugalmát :wink: .

Kép
Kép
friday

Szilvik szorítok! Huszilvi neked különösen a keddhez.

Zsuzsi
+1 hetet

Kata
De vicces nálunk uez van. Szülésznő szerint már jöhetne, doki langyos víz. Ráérünk még....
Én is holnap megyek doki+szülésznő

Friday
Rezgős szék nekünk is van :lol:

Ma még baba zsúroztunk Lilivel :) meg porszívóztam is és délelőtt meg sétáltunk egy nagyot. Igazán igyekszem. A zsúron meg az egyik ismerősöm jól megmasszírozott egy két szülés indító pontot :)
Meg + kaptam még 1-2 tippet. Azt mondta, ha valóban jönni akar hatnak ezek a módszerek.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Üzi Katától:
Szülünk,mindjárt burokrepi lesz,szorítsatok! Ezt most 8:10-kor kaptam! :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!!

Kata veled vagyunk, hajrá Márk !!! !! DE jó neked te is már nemsokára babázol !!!!

Puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jó reggelt!!

EGész jól aldutam az éjjel, semmi görcs , fájás nem volt sőt még a cucc is alább hagyott!!

Ahogy elnézem én leszek az utolsó mindenki babázni fog én még itt leszek a finishbe egyedül pedig Katával beszéltük h együtt fogok szülni hát én ahogy elnézem ma ebből nekem lesz semmi! !!! :( !
Enikő még benned bízok hátha együtt ... de sztem te is le fogsz előzni! :wink:

Friday köszi a jó szavakat!! Kezdem magam felkészíteni h a héten szülünk tényleg, bár igazad lenne! :wink: Férjem azt mondta h ő szerinte jövö héten fog! Na majd meglátjuk!

Na megyek reggelizni majd még jövök!

Puszi

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Látom, Edina megelőzött, én is ezt a hírt hoztam Katától! :D
Szorítsunk nekik nagyon!

Majd jövök még, csak gyorsan elszaladok zuhanyozni, amíg a kis hercegnő alszik.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Én is a Kata híreket akartam hozni, de szülésznőnél voltunk :) engem akkor ketten előztetek meg.

Kata innen is szorítunk!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Amúgy CTG ok volt. Mákom volt mert a dokim is pont bent volt a kórházban, így megvizsgált. Szerinte még mindig szűk 1 ujjnyi, ami a szülésznőm szerint továbbra is enyhe túlzás mivel neki 2 ujja simán befért...:? Ő amúgy már indítana, akár ma is, de a doki természetesen nem szeretné, ami valahol jó, valahol meg rossz.
Elvileg most már naponta CTGre kellene menni, de megkegyelmeztek.
Holnap megyek a dokihoz a rendelőbe délután megint és aztán pénteken reggel a szülésznőhöz és ha semmi nem történik vasárnap reggel elindítják Danit kifelé.
Na remélem ezt nem várjuk meg...:?
Most megegyeztünk, hogy ma megpróbálom a bábakoktélt. Veszteni valóm már nincs és jobb mint az oxitocin szerintem, ha már most még válogathatok. Szorítsatok, h minden jól alakuljon.

KépKép
KépKép
fleur

Kata
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!Már lehet, hogy túl is vagy a dolgon. :)
Az én kicsi fiam keveri az éjszakát a nappallal. Éjjel sarkig nyitott szemmel bámészkodik,de ha leteszem az ágyba, akkor nyekereg.Reggel meg úgy kellett kelteni,azóta is eszik meg alszik. Azt hiszem kipróbálom, hogy este ébren tartom, akkor hátha éjjel alszik.

Ami a legmegdöbbentőbb: mióta hazajöttünk a kórházból Hangikám nem pisil be éjjel, sőt! Ma éjszaka kiment pisilni! Ilyen még sosem volt.Kap még éjszakára pelust, de minden reggel száraz. Olyan boldog vagyok és mindig agyonpuszilgatom, hogy ennyire ügyes.
Tegnap meg hozott az oviból rajzot, hogy Vincének rajzolta. Örülök, hogy nincs nagy gond, még ha kicsit hisztisebbek is olykor.

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Kata!!

Drukkolunk!! Már biztos túl is vagy rajta!!

Vick!

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok a lányokkal!! A hiszti meg elkerülhetetlen!!

Fleur!

De jó, hogy már neked is van egy támpontod a végére!!!De most biztos beijedt Dani és meggondolja magát előbb!!
Ja ez attól is függ kinek mekkora keze van....:)) gondolom a szülésznő keze nem akkora mint a dokié!!

T Szilvi!

Hát nem tudom, ezt gondolni se mertem, hogy itt leszek még így a végén. Egyenlőre a sok keményedésen kívül semmi jel, sehol egy jósló.....

Friday!

Nálunk az volt a gond a figyelővel, hogy rácsos volt az ágy alja és emiatt nem mindig úgy vette a dolgokat. A használatiba persze nincsenek benne ezek az apró részletek!! Felhívtam a gyártót és ő elég sok mindent elmondott ami befolyásolhatja a működését. Nem mondom, hogy utánna soha nem riasztott, de azért minimálisra csökkent!! Most meglátjuk hogy lesz.egyébként kb 10cm-re van egymástól a 2 sensor pad.

Ma is megvolt a szokásos reggeli sétánk a boltig meg vissza, de már kicsit félve mentem folyton úgy éreztem folyik v.mi a lábamon....hazajöttünk és még belefogtam egy kis hajfestésbe, utánna úgyse nagyon lesz időm se fodrászra se arra hogy magam kenjem a hajam. N amíg ültem fóliával a fejemen imádkoztam ám nehogy kicsi fiam kitoljon velem:)))

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!

Nem olvastam vissza,de gratula az új babákhoz!!!!!!!!!!!!

Velünk minden rendben,Anna éjjel tartja a 3 órát,nappal délelőtt ébren van ,délután alszik,aztán este ébren van meg alszik is egy kicsit.
A köldökcsat végre leesett tegnap este,de még elég sebes a köldöke.
Tejcsim éppen annyi van ami elég neki,se több se kevesebb,1 hét alatt 100g-ot hízott.
Már nem vagyok úgy kétségbe esve,minden nap ügyesebb vagyok :D
és apa is meggyógyult végre!!
A kg-ok nekem is gördülnek lefelé,de a csípőm elég nehezen megy vissza,úgyhogy még a régi nadrágok nem jönnek rám.

Kép

Kép
krisztinaa

Most kaptam az sms-t

Örömmel tudatom a nénikkel és bácsikkal, hogy 11.17.-én 13.13kor megérkeztem. Nevem: Márk Súlyom 3530 gr, hossz:55 cm

KépKép
KépKép
fleur

Kata gratulálok nektek ez lemaradt :) :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Kata
Gratulálok és sok örömöt a picihez, gyors felépülést!

vick
Kép
Kép
ervick

Kata!

Nagyon sok szeretettel gratulálunk!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok,

Fleur, megelőztél, én is Márk születésének hírét akartam hozni. Próbáltam kicsit aludni délután, de Zsófi felébresztett.
Na, akkor végre van egy fix időpontot, az is valami. Hátha Dani megindulna végre kifelé. Hajrá bábakoktél!

Vick, valahogy nálunk is ugyanez van mint nálatok. Zsófi bizonyos éjjeleken csak nézelődik, aztán nappal meg nincs kinek felkelni. Majd csak megfordul a rendszer.
Örülök, hogy Hangával ilyen jó dolgok történtek, csak így tovább.

Enikő, csak megunja Bátor is lassan az albérletét. Jól teszed a hajfestést, ki tudja, mikor lesz rá időd. Nektek mikor mond valaki valami biztatót?

Képzeljétek, nem lesz nálunk csütörtökön egész nap áram. :evil: Persze nekünk pont akkor kell mennünk a védőnőhöz. :? Kíváncsi vagyok, hogy vergődök le a gyerekkel és a babakocsival a 7. emeletről. :shock:

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata és Márk, szívből gratulálok Nektek, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hi!

Kata, szeretettel gratulálok!!!! :D

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Kata, gratulálom Márkhoz és jó egészséget kívánok, meg sok tejcsit!

Fleur, hajrá bábakoktél :) Azért a vasárnap már legalább egy biztos pont, ha addig semmi!

Zsuzsi, nem tud vki segíteni a babakocsi levitelében??? Azért ez tényeg gáz lenne :shock:

VIck, kitartás az éjszakákhoz, remélem az esti ébren tartás beválik Vincénél. Tök jó, hogy a lányok is így állnak már hozzá a kistesóhoz!

TSzilvi, remélem tényleg történik valami nálatok is a héten. Azért az bíztató, hogy jött a cucc :
)

Nálunk a helyzet változatlan. Tejci még mindig levés és az az igazság, hogy szerintem nem is mennyiségben, hanem tartalomban. Szopizás után nem mozdul a mérleg... :( Bezzeg a tápszer után igen! A védőnő tanácsolta, hogy beszéljek egy szoptatási tanácsadóval, úgyhogy próbálom hívni, de még nem értem el. Kíváncsi vagyok mi újat fog tudni mondani. Egyik barátnőm szintén vele "beszélgetett", azt mondta elég kemény a nőci, megmondja a véleményét, de össze kell szorítani a szádat és hallgatni, neki nagyon beváltak a tanácsai, neki két hetes volt a babaája, mikor a mellbimbói elrepedtek... :( Úgyhogy próba szerencse!

Marci amúgy az éjszakákat (főleg a hajnalokat) nagyon jól átalussza, simán alszik akár 5 órát is és még akkor is ébreszteni kell! PEdig már nem annyira aluszékony, kajcsi után nagyokat pislog és ébren van :) Meg ilyenkor este mindig aktívabb, most is el-el gőgicsél a kiságyban, de nem sír. Ilyenkor csak nézelődik csendben és néha hallat magáról, néha elbóbiskol :)

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!!!

Kata és MÁrk gratulálok Nektek, nagyon sok boldogságot és jó egészséget és nagyon sok -sok tejcsit kívánok!!

Puszi

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Felhívott Kata fél 5 kor ! Szegénykémnek elég fáradt és nyuzott volt a hangja! Mondta h fájdalmas volt de megérte , eléggé össze van stoppolva , fél napot labdán töltötte de jó volt neki . lehet h én is kiprobálom majd mert van a Péterfyben is labada! De jól vannak, mondta h majd még hív csak nagyon elfáradt , meg jönnek a szülei is és ment kikérni Márk babát hogy meg tudja mutatni a szüleinek, Ja és a férje tesz majd fel képeket is! :lol: :lol: :lol: !
Fájások megindultak neki elöször 10 majd 5 perces lett , tusolással se múlt , így indultak el!

Mangora jó volna ha lenne már nekünk is valami, de egyenlőre még semmi esély rá, ma alig volt fájásom , pedig még takarítottam is , és fényképezőt is vásároltunk apával! Keményedés volt de az se vészes! :roll: !Örülök h egyre jobban alakul Marcival a dolog!

Fleur de jó h te neked is van már valami történés!

Enikő, lehet h mi együtt fogunk szülni tényleg itt maradunk a végére de nagyon! :wink: !Ja az ismerösömnek se voltak fájásai és egyszer csak elfolyt a magzatvíz! :D ! Tegnap kérdeztem a dokit ,hogy meddig hagyja ha nem jön ki egy hét múlva azt mondta h pár napot szoktak hagyni , ha más nem sztem jövö hétvégére meglesz ! :D :oops: ! Itthon már mindenki mondja h ő szerinte mikor...... sogornőmék sz. két három nap, párom szerint jövö héten mikor a doki mondja h be kell menni! ÉN a csüt v pénteket érzem hát Friday is mondta h a héten hát majd lmeglátjuk mikor unja meg a jólétet! 8) :wink: ! De tartsunk össze így a végére! :D Mer már mi vagyunk így itt a finishbe!

Fleur, a bábakoktél az jó a bnőm is azzal probálkozott és bejött neki beindult a szülés, de szegénykém 21 órát vajudott, de remélem h te ennyit nem fogsz! :wink:

Zsuzsi, hát ez valoban elég gáz a 7. ről levinni a kocsit plusz még a picit is! Nincs valami ismerős a földszinten? HÁtha reggel míg nem kapcsolják le az áramot levinnéd hozzá a kocsit? Vagy valami jó kis szomszéd aki segítene? :D

v
Vick örülök h jól alakulnak a dolgok a gyerekek körül, Hanginak külön gratula , ügyes!!!

Friday bár csak igazad lenne, itt a család tagok is tippelnek erre a hétre, jaja ez a védőnő eléggé megijesztett egy picit, de ő csak tudja hisz már látott pár kismamát, hát kiváncsi leszek h igaza lesz e vagy nem!

Na megyek pihizni ,

Majd jelentkezem , ha bármi van írok Mangorának!

Puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Kata: Gratulálunk!!!

Nekem holnap reggel 06:45-kor van jelenésem, elvileg indítanak.
Ma is teljesen zárt voltam, fájás nuku.... :?
Rendesen be vagyok parázva, jó a már babásokat olvasgatni, kicsit megnyugtat, hogy mindenki jól van, megéri a dolog. Két napja nem aludtam, remélem ma sikerül, nem szívesen mennék neki a szülésnek tök fáradtan.

HuSzilvi: Gondolok rád holnap!!!

Szép álmokat mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Újabb jó hír:

HuSzilvi írta:
"Megszületett Csabi 15.40-kor, 3 kg, 54 cm, baba+mama jól vannak."

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Szilvi, szívből gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Friday, nem igazán tudom, hogy mikor fáj a hasa, de amikor úgy görcsösen összerántja magát, látszik, hogy küzd, majd elernyed, elmosolyodik, gondolom, ez a hasfájás...

Dorka, szorítok Neked holnap nagyon és várom a híreket! Ügyesek legyetek! Gondolatban mindannyian veletek leszünk!

Mangora, a barátnőmnek is segített a szoptatási tanácsadó, egy próbát megér, szerintem is. Örülök, hogy jól alakulnak a napjaitok. Te hagyod aludni Marcit? Én még nem mertem Zsófit. Zsófi sem olyan aluszékony már, elnézelődik a kiságyban, elég sokáig, aztán megalszik, mint aki azt sem tudja, hol van.

Beszéltem Katával én is pár szót, de pont jöttek a szülei. Ugyanezeket mondta, mint Szilvinek, holnap majd hívom bővebb információkért. A férje ígérte, hogy hoz nekünk képeket Márkról.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

HuSzilvi!!!

Gratulálok Nektek, nagyon sok boldogságot és jó egészséget és nagyon sok -sok tejcsit kívánok!!

puszi

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Dorka szorítok nektek holnap!!! :D

Enikő ... még egy baba!!!!! :D :oops:

Képzeljétek tegnap megkérdeztem a védőnőt hogy hogyan tudnám a tejemet beindítani meg hogy több legyen erre ő azt mondta h ne igyak se teát se bogyókat mert lesz tejem anélkül is , ja és áll a tea miatt is fájhat a picik pocija.... ti isztok ilyen teát?

Puszi

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Dorka++++

Szilvi :) babaeső :) gratulálok!!!

Bábakoktél hatásosnak látszik. Egész délutánt a 00-ás helyiségben töltöttem. Aztán elaludtam a pici családdal, majd felkeltem fürödni és ekkor valami folyt...nem sok...beszéltem szülésznővel, úgy néz ki magzatvíz. Még várunk..lassan jönnek a fájások is 7-8 percesek, de elviselhetőek.
Talán a holnap a mi napunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

HuSzilvi: Gratulálunk!!!

Fleur: Akkor rád gondolok ma !!! :lol:
Szurkolok!

Pusza mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!

HSzilvi!!

Gratulálunk, jó egészséget és sok tejcsit!!!

Fleur!

Neked drukkolunk ezerrel!! És várjuk a híreket!!!

Dorka!

Neked is drukkolunk!!!

TSzilvi!

Akkor egyezünk meg a péntekbe:wink: Nekem akkor kell mennem ha addig semmi, igaz dokim szabin, de hátha bejön beszélni!!
Jól itt maradtunk!! De azért nehogy beelőzz te is!!!
Este próbált apa egyezkedni Bátorral, hogy esetleg hajnalba mehetnénk, de nem hallgatott rá:( viszont apa elég régen a mai napot jósolja......hát meglátjuk . hosszú még a nap!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Huszilvi
Gratulálok a picihez, erőt és sok boldogságot nektek!

Fleur
Ez már a vég...jó értelemben! :wink: Szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!!

Fleur ezek jó hírek, örülök h úgy néz ki nálad is bevált mint a bnőmnél, mi a recept elküldöd ?Gondolok ma rád !!!

Én éjjel két szer keltem fel voltak pici fájások de aztán elmúltak! Lehet h nálunk is alakul valami! :lol: !

Enikő , Ok nekem is jó a péntek, de a szombat is jó , akkor van anyukámék házassági évfordulójuk a 28. nem semmi ajándék lenne nekik egy unoka! :wink: !TE tartsunk már össze, mert a végén tényleg én leszek az utolsó ... :cry: ! Átküldöd privibe a számodat? meg én is akkor jelez ha van valami !!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Én tényleg itt maradok a finishbe , :roll:

Puszi

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi!

Elküldtem a számot!
Milyen vicces nálunk is tele van itt nov vége ünnepekkel: 19 anyukám névnap 20 házasságijuk 25 anyukám szülinap 27 apukám szülinapja volt. Szóval mindenképp v.mi ünnepi baba lesz már!!!
A hétvége nekem is jó akkor legalább itthon van apa is !! Viszont ha semmi nem lesz akkor majd próbálok egyezkedni a dokival!!!

Nekem is fájt picit éjszaka a hasam, de jelentéktelen volt:(((

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!

Fleur üzijét hozom!

"Szülünk, bő 2 ujjnyi :) felén már túl :) szorítsatok!"

Veled vagyunk, drukkolunk!!! Ügyesek legyetek!

Mangora

Kép
mangora

Fleur!

Ügyesek legyetek nem sokára babázol!!!! Mondtam én, hogy beijed a vasárnaptól!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Most jött az sms Dorkától:

"A mai napon úgy döntöttem, feladom luxusalbérletem Anyánál és 11 óra 16 perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de mivel 4000 gr., 56 cm-ig nőttem, már szűkös volt a hely."

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Dorka és Feri, gratulálunk! Isten hozott idekint nagyfiú :-) Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nektek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Fleur, most lárom csak, hogy elindultatok a cél felé. Szorítok nagyon! Kitartást, már nincs sok hátra, várjuk a fejleményeket.

Enikő és ToldiSzilvi, akkor már csak Ti maradtok, hajrá! Hátha kedvet kapnak a lurkók a babaesőtől!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

most jött a hír Fleurtől:

hosszú két hetes hezitálás után gyors költözésre adtam a fejem. Az ideiglenes szállást rendben hagytam. Azért mert 55 cm-em és 4,45kg-om sürgetett. Dani

Fleur, gratulálumk!

Mangora

Kép
mangora

Dorka!

Gratulálunk!! Tényleg jó dolga volt odabent Ferinek hogy ilyen szépen megnőtt ő is!!!! Jó egészséget!!!

Zsuzsi!

Már tényleg csak mi maradtunk Szilvivel!!!!
Remélem már mi se sokáig. Én már nagyon kinlódok, mindenem fáj:((

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dorka, gratulálunk Ferihez!

Mangora

Kép
mangora

Enikő, Szilvi kitartás!!!!

Tudjátok, napról napra közelebb a cél! És baba bent még nem maradt :)

Mangora

Kép
mangora

Fleur!!!

Gratulálunk nektek is!!!! Húúúú mennyi nagy fiú!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: