A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

akartam már kérdezni hogy ti vettetek melltörlőkendőt?szükség van rá vagy ez is csak 1 a felesleges dolgokból?

Kép
Kép
anitaaa03

én is csuklóra és bokára szoktam tenni vizesruhát de hogy terhesség alatt mi ajánlott :? :?:

Kép
Kép
anitaaa03

na nemrég értem vissza kutyasétáltatásból, egész jól esett mert kisütött közben a nap és tök jó idő van! 8)
Már úgy várom hogy a bébit tologassam a szupi kis kocsijában! :D :D :D
jajj de telhetetlen vagyok... :oops:

Kép
apkata

Én nem hallottam melltörlőről.

Említettetek múltkor kúpot, ami "beöntéses tünetet" produkál.
Megvan a neve?
Vendég

http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =2&whid=25
judyka én kérdeztem a kúpot hogy lehet-e venni de nem válaszolt senki.

Kép
Kép
anitaaa03

Én sajna nem hallottam arról a kúpról... :( A melltörlőkendőről se nagyon, szóval nekem olyanom nincs. :?
Vendég

Judy, én egy kúpról tudok, annak az a neve, hogy glicerines kúp. Néha szoktam alkalmazni, de szülésnél nem bíznám rá magam, valahogy nem érzem, hogy annyira megtisztulnék tőle. Székelési ingert okoz rögtön, de várni kell, hogy feloldódjon és fellazítsa a beragadt dolgokat, különben csak a kúpot látod viszont. Én nagyon úgy érzem csak a legvégső szakaszt tisztítja ki, de lehet szülés előtt nem ilyet adnak, hanem valami hatásosabbat. Nálunk beöntés van.
csillag25

Hali
itt a mai napi ügyeletes nyavalygó. Mostmár kezd kiakadni a lázmérő.
Szerintetek a gyógyszernek mennyi idő alatt kell hatnia és ha nem megy le a láz mit kell tenni? Kórház vagy ügyelet vagy kórházi ügyelet?

Milyen morbid poén lenne, ha ez a h1n1 lenne :shock: Én a nagy oltásellenes...Fáj a hátam is és a légcsövem. Minden tünet adott egy jó kis vírushoz.
Vendég

Hali!!!Azta,mennyit írtatok!!!

Megrovás,minden nemivónak!!!Ne idegesítsetek,lányok,tessék inni!!!!!!Én rengeteget iszok,nyáron 4-5 l-t,amikor D-t nyáron szoptattam volt 6-7 l is.Most olyan 2-3l.Tessék inni!!!!!!!

Voltam,CTG-n!!!!!!Minden tökjó,sehol fájás!!!!!Boldog vagyok.Ráadáaul itthon időpontra mentem,20 perc alatt végeztem....hurrá!!!!Kedden megyek újra!!!

Olga,nanemá!!!!!Pont egy idősek vagyunk!!!!Szoríts!!Én is szorítom még al ábam :lol:

gio,gyógyulj meg!!Szegény,átérzem a kínod,én is bőgtem volna,az tuti.

Jajjj,de csak ne kínoznátok ezzel a sok jó kajával,cappuccinoval,szaloncukorral és sütivel....én meg nyomom a szénhidrátmnetes bulátát :? úgy vágyom már egy jó nagy tepsi almáspitére...olyan finomat tudok csinálni.....

Kép Kép
meli1118

gio,mi az,h kiakad????39 felé haladva igencsak kórházba kellene menned!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Írnak még pezsgőkúpról is, bemásolom amit találtam:

"A glicerin kúp és a pezsgő kúp ugyanaz?
Itt olvastam, hogy van ahol egyiket vagy másikat adják szülés előtt, beöntés helyett. Csak az nem világos, hogy két különböző kúpról van szó, vagy ugyanaz a kettő, csak más néven.

Szia! A glicerines kúp glicerint, vivőanyagokat tartalmaz, a pezsgőkúp szódabikarbónát, kakaóvajat, adepset(fehér viasz-szerű anyag). Az szódabikarbóna a testnedvvel elegyedve pezsegni kezd, a glicerines a nyálkahártya izgatásával váltja ki a székelési ingert.
Üdv: 31 hetes gyógyszerész km"
csillag25

Gio, ne ijesztgess! Mennyit mértél most? Szerintem fél max. 1 óra alatt hatnia kellene a gyógyszernek. :(
csillag25

Gio'
most azonnal hívd fel a dokidat!!! Meg fogja mondani, mit tegyetek.

Kép
apkata

GIO: inkább menj be az ügyeletre! Tényleg!!!!
Vendég

képzeljétek megjött a zenélő forgóm :D szóltam is apának hogy hozzon elemet hogy ki is tudjuk próbálni.
az előbb megettem 2 tányér gulyás levest fokoztam a folyadék bevitelt :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Gio! Mennyit mértél????? :shock:
Ha 39 felé megy, akkor hívd ki az ügyeletet, vagy ha még nem jönnek, akkor tessék bemenni!!!!!
A dokidat, háziorvosodat pedig azonnal tessék hívni! No pánik, majd ők megmondják mi legyen hiszen ezért vannak!!!
Az algopyrinnek 1 óra alatt hatni kell. De inkább tessék megkérdezni az orvost. Nem lesz baj, mert nem lehet baj, ezen ne is tronfold magad!!!!!
Vendég

csillag szerintem ez a glicerines kúp elég jó nekem szülés után használt.és recept nélkül kapható?
gio szerintem is irány a kórház vagy ha másnap legalább hívd az orvosod.mennyi a lázad?

Kép
Kép
anitaaa03

Gio! nem akarlak ilyesztgetni, de en is mennek az ugyeletre...azonnal. legfeljebb ott adnak valamit neked, amit otthon is be tudtal volna venni, de legalabb tudjuk majd, hogy nem lesz baj ebbol a lazbol. INkabb majd masfele poenokon nevetunk, ne aggodj! De tenyleg menjetek be, bar elhiszem, hogy nincs erod, de latod, az agy sem segitett tul sokat, szerintem nem erdemes tovabb varni.

Kép
pumipumi

gio jön az éjszaka gondolj erre is.

Kép
Kép
anitaaa03

Gio, remélem, azóta orvosnál vagy!!!

Köszi a kúpos info-kat, aztán, lehet van beöntés, csak mindig elfelejtem megkérdezni.

Nekünk még nincs forgónk, arra pályázunk, hogy kapunk valakitől. :lol:

Szerintetek a bnőmtől kapott mellszívót, hogyan sterilizáljam? Műagyag, nem tudom, forróvízből mit bír, ezért neomagnolra gondoltam, vagy a chicco folyadékra. De még sose csináltam.
Vendég

Anna! En is kivancsi vagyok erre a vonalzos dologra, hogy mit fog a visszaszamlalos tipusu kiirni...meg is neztem az oktoberi es novemberi topikot, de nem talaltam ilyet. Olyan van, hogy elmult mar par nappal az adott datum, es azt irja, hogy: lehet, hogy ma erkezem? De nem olyan, mint a tied...csalj, es csinalj egy masikat azon a honpalon! :)

Meli! JO, hogy minden rendben, latod, hogy jol elvan baboca odabent...esze agaban sincs kibujni :) Mar nem sokat kell kibirnod ezzel a dietaval, kitartas, eddig is jol csinaltad, szepen haladtal...ha jol emlekszem, miota ellenorzod, meg sosem volt normalistol eltero.

Kép
pumipumi

BEszéltem védőnővel, nődokival, háziorvossal és most egy homeopatával is. Mindenki totál laza, Timike pihenjen, mézes tea algopyrin, nem lesz semmi baj...
5kor bevettem egy pirint meglátjuk. 38,8 volt már...Rendesen be voltam szédülve , izzadni nem tudtam, vizesruha nem használt..
Vendég

Anna
gyönyörűséges menyasszony voltál!! És most is szép vagy hidd el, de ezen a képen ámultunk-bámultunk a férjemmel együtt milyen király a ruha , a haj!
És ne nézegesd az extrém király képeket majd csak szülés után:-)
Vendég

Köszönöm Gio és a többieknek is és mégegyszer köszönet a kijózanító, bíztató szavakért! Te meg pihizz, szigorú fekvés, két pulcsi takaró, torokbekötés és így el kell kezdened izzadni. :!:

Pumi, jó ötlet, lehet elszórakozom vele! :lol: Jahaj én ma még csak neteztem, feküdtem, ettem, és már 6 óra... :? ilyen lusta disznót, na de még megtehtjük a lustizást nem? :D

Meli ,kitartás a diétához, büszke vagyok rád, én gyenge vagyok hozzá, bár hál Istennek nekem tök jó a vérképem és a cukrom is. viszont nagyon rám férne és tessék ennek ellenére is az édességen jár az eszem... Ez már beteges :twisted:
Vendég

Gio jobbulást, pihi ezerrel, erős szervezeted van, biztos legyűröd! Sajnos, a happy szülinapozás máskorra marad, de majd pótoljátok! De isten éltesse a párodat! Mondhatnám úgyis, áldás békesség!

Lányok! Ezt a mai termést, amit itt és ott produkáltunk, azt nem is lehet másképp győzni, csak szinte egész napos pihivel, amit itt tölt az ember lánya a gép előtt :shock:
Gondolom, ez lassan majd úgyis megváltozik, hiszen ahogy jönnek a babák, úgy lesz egyre kevesebb időnk egymásra.

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi! En tenyleg szo szerint egesz nap agyban voltam...mar faj a fenekem...meg a jogat is kihagytam ma :):) Most ki kell masznom, mert jon az epitesz megbeszelni 1-2 dolgot (foleg az anyagiakat :(...ugyhogy most kiderul, mi az, amit nem fogunk tudni megcsinalni), es nemsokara itt lesz. Olyan jol esett igy lenni egesz nap. persze egy halom dolgot elinteztem neten, de azert megiscsak lustiztam az agyban :):)

Gio! hat, ha mindenki ezt mondja, akkor az igy is van, tessek pihenni es a tobbi...hatha reggelre mar minden mas lesz :)

Kép
pumipumi

Gio, méregessed folyamatosan a lázad, tudod, este mindig a leggázosabb és éjjel! Ha nagyon felmegy azonnal ügyelet!!! Az előző terhességemkor is nagy járvány volt, akkor volt az a hányós hasmenéses, már nem tudom mi volt a neve. Ilyentájt kaphattam el, mi is egyből mentünk az ügyeletre. Kaptam is valami gyógyszert és másnapra jobban lettem. Kalici vagy mi volt a neve! Mármint a betegségnek.
A Szt Imrében ahol én szülök, ott sem lehet vízben szülni, csak vajúdni, szüléskor ki kell jönni. Barátnőmnek is így volt júniusban. Aztán lehet, hogy dokija válogatja, valaki megengedi, valaki nem.

A többit még nem olvastam, kicsit sok egyszerre ennyi oldal. :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Anita: melltörlőkendő :shock: na hogy már mindenből pénzt csinálnak. Én popsitörlőkendővel és sima textil pelussal töröltem meg a cicimet. Sőt egy jó tanács. Amikor szoptattam, a melltartóba tűrtem a textilpelust, hogy babát is és magamat is meg tudjam törölni szopi után, és a véletlenül kifolyó veszteség ne áztassa át a melltartót!

meli: örülök, hogy minden jól alakul a CTG szerint is :) No úgy tűnik most kivárja Gergely baba az idejét :)

Egyébként ma van GERGŐ névnap, leendő kisfiaink egyikének a névnapja :D

Gio: azért szerintem túl lazák mind. :shock: Hűtőfürdő???

Kata
labkat

Köszönöm az érdeklődést, nekem pár algo hatására megmaradt a kezdődő láz a hőemelkedés szintjén (most is itt tartok). Gio, neked viszont jobbulást, és annyira azért tényleg ne aggódj, mert itt is az a helyzet, hogy nem a pár óra láz az igazi gond hanem a tartós.

Nekem viszont most már magas vérnyomásom is van, asszem ezzel kipipálhatom a terhesség alatt lehetséges összes problémát, már csak röhögni tudok rajta. Annyira azért nem magas, és főleg orvosok társaságában jön elő, de valószínűleg kapok gyógyszert erre is. Tegnap azért nem jelentkeztem, mert a 24 órás vérnyomásmérés nevű rémálomban részesültem, és nemhogy írni, de élni sem igen volt kedvem. Normáliséknál ez úgy néz ki, hogy kap az ember egy kütyüt a karjára, ami időközönként automatikusan megméri a vérnyomását, állítólag alig lehet észrevenni. A magyar egészségügyben ellenben egy olyan cuccot adnak, ami az élettel teljesen összeegyeztethetetlen, hosszú madzagon fityeg, himbálódzik az emberen mint egy táska, és belőle megviselt gumicső vezet át a másik karhoz, ami mindenbe beleakad. Ez a gumicső rendkívül igényes megoldással olyan ragasztóval van rögzítve a kütyühöz, mint amivel a szocializmusban reparálták a gumimatracokat a Balatonon, elképzelhető milyen szuper stabil kis szerkezet. Ez a cső ki is tud csúszni, ha az ember nem szorítja oda a kütyühöz 10 esetben 8-szor "error" feliratot produkál, ezért nagyon kell igyekezni, hogy a pumpálás első hangjaira az ember elég gyorsan reagáljon, kibogozza a csövet és kézzel rögzítse légmentesen. Csak további apró adalék, hogy kísérleteim szerint a vérnyomásmérés eredménye a cső odafogásának erejétől függ leginkább. És akkor még nem írtam arról, hogy mennyire klassz ezzel a cuccal aludni, mert akkor sem lehet levenni, mivel dolog lényege pont az lenne, hogy egy egész napon keresztül figyelje az ember vérnyomását a természetes napi tevékenységei közepette. Ha sikerülne esetleg elaludni, mert épp nem tekeredett a kígyózó gumicső a nyakadra, a fél óránként meginduló darth vader szuszogás első hangjaira repülőrajtot kell venni és megragadni a csövet, különben nem mér csak pumpál, de azt legalább kitartóan, többször egymás után. De nem ragozom tovább, így utólag leírva vicces, de közben nyilván nem kicsit voltam ideges. Szóval eddig valószínűleg nem volt magas a vérnyomásom, de hogy tegnap az volt, az tuti. De már nem érdekel, én bármit hajlandó vagyok beszedni, csak ilyenben ne kelljen többet résztvennem. Legfeljebb ha mégsem magas, mert ebből a mérésből aztán nem derült ki semmi, azon kívül, hogy jól bírom az abszurd feladatok végrehajtását és az alvásmegvonást, majd beájulok.

/
lemonsong

Kata, én is így gondolom. Szerintem sincs szükség ilyen cuccokra, de lehet, hogy valakinek meg bejön és jónak tartja. Anita, ha van kedved próbáld ki, de nem feltétlenül szükséges. :wink:
Lemon, tudom miről beszélsz. Tavaly nyáron a férjemnek is több panasza volt, ami arra utalt, hogy rendetlenkedik a szíve. Ezért kapott ő is 24 órára ilyen csodagépet! Nagyon hosszú 24 óra volt mindkettőnknek.... :lol:
Vendég

Lemon, ne izélj, ilyen van?! Nem lehetett semmi. Leírva tényleg vicces, de igazán, elképzelni is szörnyű. :shock:
Vendég

Lemon, hát megjárod a hadak útját anyám te is.
És mennyi a vérnyomásod?

Mostanra kúszott a lázam 38 alá, azaz 37,9:) De már ennek is örülök. Férjemnek azért mécsesekből összeállítottam egy szívet, az ajándék meg már megvolt és ugyan nem voltam egy dögös csábító szettben, de egy Boldog szülinapot eldaloltam:-)
Sajna ő is lázas...Éjszaka még ha felmegy beveszek egy algot, aztán meglátjuk mit hoz a reggel. Ki vagyok mostmár művelve homeopátiából, egyetlen hátránya, hogy lassan hatnak ezek a szerek, nekem meg gyorsan ható kell.
Hűtőfürdőt nem szabad csak langyos zuhanyt, legalábbis ezt mondták.
Jelenleg szívesen kivárom a dec.16ot mint szülési időpontot, akkorra azér tán meggyógyulok. Elég gáz lehet taknyosan szülni.

Póki
hú igen a kalici. Az 2 éve volt ugye? Akkor szült hugim is és karantén volt a kórházban

Egyébként ügyeleten mit tudnak csinálni? Bevágnak a fenekembe vmi lázcsillapítót vagy mi?
Azt olvastam amúgy hogy a végén azért veszélyes a láz mert méhösszehúzódásokat okozhat és beindulhat a szülés. Az elején van hogy magzati károsodást okoz.
Nos méhösszehúzódásaim nincsenek, nem fáj poci, gyermekem lightosan de produkált 10 fészkelődést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.17 20:18-kor.
Vendég

Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy most nincs erőm végigolvasni. Holnap majd talán rászánom magam.
Ma voltam vérvételen, annak talán holnapra lesz eredménye, és akkor a napi séta közben el is megyek érte. Egyébként erősítem azoknak a csoportját még mindig, akik alszanak, mint a terhesség elején. Igazi álomszuszék lettem délutáni alvásokkal. Kihasználom az időt, amíg még lehet.
A hasam, azt mondják lejjebb ment, de még nem akarok szülni. Tényleg szeretném kihúzni dec. 5-ig. Remélem sikerül. Bár akkor sincs semmi, ha nem. Még holnap vasalok és mosok egy pár darab ruhácskát, aztán ennyi. A cuccom összepakolva, ha meg valami itthonmarad, akkor azt majd a férjem behozza utánam.

A beöntés helyettesítő dologgal kapcsolatban én nem kúpról, hanem valami tablettáról hallottam, de nem tudok róla semmit, csak ennyi, hogy valami bogyó, amit kórházban adnak, és a hatás azonos. A glicerines kúp szerintem nem annyira drasztikus, mint egy beöntés.
tedorka

Én azt hiszem kérem a beöntést, még úgysem volt, legalább jól kitisztulok:-) Hugim azt mondta nem vészes. Bár ő a 2-nál nem kapott, nem volt rá idő:-)
Amúgy holnap már jön a hidegfront, eddig meleg volt biztos ezért szuszizik mindenki ennyit.
Ma van egy meteorrajzás is, amit úgy sajnálok hogy eltakarnak a felhők,mert ennek megnézése lett volna 10 után a meglepi férjecskémnek
Vendég

A vérnyomásom orvosnál mérve mindig 140/90 körül van. Itthon most mértem meg pl. az előbb, 113/68. A tegnapi 24 órás kiképzésen a maximum (mikor már remegtem az idegtől és komolyan fontolgattam, hogy inkább kiugrom az ablakon) 166/93 volt, a legalacsonyabb meg 114/70 (mikor eljutottam odáig, hogy ez egy vicc és lesz...om), éjszaka mikor sikerült elszunnyadnom fél órára 107/60. A többsége egyébként 140/85 körül volt, úgy, hogy közben minden mérés kezdetén rám jött a frász, hogy ugrani kell csövet rögzíteni. :lol:

A legnagyobb gáz az egészben, hogy megint tök kimerültnek érzem magam és a férjem sem aludt szinte semmit éjszaka, mert fél óránként ébresztett ez a szar. Meg szegény Maki is nyilván érezte a stresszt, mert úgy felpörgött, hogy csak ma délutánra nyugodott le valamennyire. Szóval egyre erősödik az a véleményem, hogy orvosok nélkül bokorban szülni lenne az ideális, mert a problémák nagy részét ők maguk keletkeztetik.

/
lemonsong

Gio, Lemon, örülök, hogy kicsit jobban vagytok!
"Vmi lehet a levegőben", mert egyik pillanatról a másikra olyan rossz lett az én közérzetem is, elkezdett kaparni a torkom, stb.. Főztem teát, bevettem egy c vitamint felvettem egy nagy kötött pulcsit, narancsolaj a párologtatóba és bebújtam a takaró alá.. el is aludtam, nemrég keltem, persze szétizzadva.. de határozottan jobban érzem magam...

A beöntéstől úgy irtózom... még sosem csináltak nekem, olyan megalázónak érzem a helyzetet... már ahogy elképzelem, hogy történik.... ennek ellenére nem fogok ellenkezni, mert azt tényleg nem érezzük, mikor "nyomunk", hogy honnan-mi jön... :roll:
Vendég

Lemon: örülök hogy jobban vagy, de a magas vérnyomást sajnálom :( Én a fertőzésekkel vagyok így, hogy már csak röhögni tudok rajta, hogy mindig valami előjön :roll:

Gio: de jó, hogy lejjebb ment a lázad!!! :D

Na jó éjt mindenkinek, megyek altatni a csajokat. Remélem a mai éjjel hagy aludni drága négyévesünk :oops: :)

Kata
labkat

Jó éjt, lázasoknak holnapra :meggyógyulni!!!!
Vendég

Na ki kelt a legkorábban ma? :D
Kidobott az ágy, gondolom tegnap túlaludtam magam. Férjem tüneményes gondoskodó volt. MÉg sose csinált ilyet, holott ő is lázas.De ez biztos Dórikának is szólt a pociban:-) Főzte a húslevest, a teát, éjszakára beöltöztetett rétegesen, alig kaptam levegőt, viszont tök jót izzadtam, klassz lenne ha nem lenne ma lázam és nem kéne bogyót bevenni.
Inhalálni szabad várandósság alatt kamillával? Bár miért ne lehetne?
Azon vagyok elgondolkodva hogy vmi légcsőhurutfélém lehet mert ugyan még csak kezdődik a köhögés viszont eléggé fáj mikor ezt teszem szegycsont mögött a légcsövem. Más körülmények között erre antibiot adnak vajon...? Oké, tudom a kérdés költői, kérdezzem meg a dokit, de sose lehet tudni volt-e már iylen vkinek és tapasztalatul szolgál:-)
És hát ugye holnap megyek elsp ctgre, laborra. Bizonyára hiteles leletem lesz ilyen trutymó állapotban...

Gombi,
remélem a Te rosszulléted egyszerű empátiából fakadt és már kutyabajod! :wink: Egyébként meg hol vagy Te anorex bébi? Annyira csinos vagy hogy nagyon! És ahogy elnézlek szülés után nagyon hamar ismét formában leszel, Teeeee mázlista!
Vendég

Sziasztok!
GYorsan a tegnapi napomról.Délután fél 6-kor riasztottam anyumat,hogy jöjjön el (ekkor még nem volt itthon a férjem) mert jönnek a fájások rendesen,nem bírok Zizura koncentrálni.Felhívtam nővéremet,hogy helyezze magát indulásba,ha úgy döntenék bemegyek. Szóval igen sűrűn 10-7percenként jöttek.Minden fájást megelőzött egy hányinger érzés,aztán jött a "kaki" inger.Rohángáltam a WC-re.Anyum meg pánikolt,hogy ne menjek,nehogy Hubus jöjjön.
A párom közben folyamatosan értesítve volt.7kor ért haza.Fél 8-kor leálltak a fájások.20 perc után ismét,4 percenként keményedés.
Gondolkodtam,hogy felhívom a szülésznőt,hogy most mi legyen,mert szerintem nem szülök,de hogy valami zajlik az tuti.De ő megérezhetett valamit,mert soha nem hív fel minket,de akkor csörgött a telefon és ő volt.MOndta,hogy ma dolgozik,menjünk be megnéznek NST-n (ha úgy gondolom)
De ma teljesen jól vagyok,úgyhogy szerintem hagyom a fenébe az NST-t.Délután úgyis doki,ő meg úgyis mond valamit.
Nos "röviden" ennyi volt. :lol:

Levlistán az esküvős képek nagyon jók.Én annyira szeretek esküvői képeket nézegetni...úgyhogy tessék küldözgetni őket.

GIO!
Igen,inhalálni szabad.A a légcsöved fáj valószínűleg valami horgőhurut baj lehet.Hívd fel a dokit,hogy gyógyszert szedj vagy kúráld magad inkább természetes dolgokkal teák,meleg ágyba fekvés,inhalálás stb.

LABKAT!
Ilyen későig fent vannak a lányok?Zizukám fél 9-kor már kidől.Na jó van,hogy 9kor.

GOMBI!
A beöntést én is valami irtó kellemetlen/megalázó valaminek gondoltam,de nem az.Ráadásul a szülésznők olyan rutinnal/természetességgel csinálják,hogy szerintem nem fogsz észlelni semmi megalázottságot.Nem vészes dolog.Ok,nem csinálnám minden nap :D de ki lehet bírni.
A borotválásról nem tudok nyilatkozni,a szőrtelenítést a kozmetikusommal intéztetem.Pnt beszéltük vele,hogy jó esetben szülésig már csak 1x megyek.
Vendég

Olga,
nekem október 28-án (!!!!) ugyanez volt, aszittem szülök, de nekem könnyű dolgom van, mivel első baba, gondoltam van időm bőven cselekedni, tűrtem amennyire bírtam. A sűrű (10 percen belüli) fájások 14 órán át tartottak, utána 3 nap volt nagyjából, mire megszűntek. Nem tudom mitől lehetett, mert nem nyitott ki ez a kis "akció". :shock:
Azért írj ha mész szülni mert küldjük az energiát!!!!! 8)

Kép
apkata

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!!!

Tegnap este nekem is volt egy darab fájásom. Meg is ijedtem kicsit, mert van még mit elrendeznem szülés előtt.

Kép
Kép
Kép
endaaj

Jó reggelt!

Meli Boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

A tegnapi betegeskedők,hogy vannak?Ugye jobban!

Köszi a vassal kapcsolatos infókat! :wink:
Vendég

Sprite, ez nagyon úgy hangzik mintha közeledne a szülés! A doki biztos mond rá valamit, lehet hogy kapsz egy lórugásnyi magnéziumot hogy bírjad még.

És el is felejtettem írni, hogy mostmár én is tudom, hogy milyen a keményedés, mert a vérnyomásmérőn annyira felhúztam magam,hogy éjszaka volt pár!

Gio, te csak gondolod, hogy te keltél a legkorábban, én minden nap 3-kor kelek az inzulin miatt. Igaz ma sikerült f5 körül visszaaludni, úgyhogy ez lehet, hogy nem számít igazi kelésnek. :lol: Remélem ma már jobban vagy, nekem reggel végre nem volt hőemelkedésem sem, bár estére ettől még lehet hogy visszatér.

/
lemonsong

Olga Ennyire ne siessen Hubus kifele, nem kellene, hogy hamarabb kórházba kerülj, mint én. Várunk este a hírekkel, hogy mit mond a doki!

Mindenkinek jobbulást és kellemes pihengetést a mai napra!

Üdv. Gabi
Vendég

Azert legyetek csak ovatosak ezzel a lazzal, akkor is, ha mar lecsokkent, inkabb pihengessetek.
Lemon! Ez a vernyomasmero eleg gaz...lehetetlenseg igy valos adatot kapni, en folyamatosan 200 folott lettem volna, az tuti. Figyu! megirnad legyszi meg egyszer, melyik az a termeszetes edesito? En mindig nemetbol rendelem, de ha most jonnek a szuleim, hozatnek veluk abbol, biztos toredekebe kerul.
Olga! Ez nagyon durva lehetett, szerencse, hogy elmult, de azert gondolom, feszultsegben vagy kicsit...nagyon keszulodik ez a gyerkoc! Aztan mikor (lehet, hogy hetek mulva)meg majd tenyleg szuletesre kerul a sor, eszre sem fogod venni, mert semmit nem erzel majd...milyen muris lenne :):)
En ma kicsit atrendeztem a napomat a tegnapi lustizas utan, es mar rendet raktam, kimostam 2 adag ruhat es jogaztam is...most csinalom a reggelit: teljes kiorlesu palacsinta :oops: Igazabol kenyszerbol...ferjem a heten tisztito kurat tart, igy a heti lekvaradag megmarad, ezek a szuper-csak-gyumolcs-van-benne-bio-lekvarok meg 2 napig jok hutoben felbontas utan...ugyhogy valamire el kell hasznalnom oket :):)

Kép
pumipumi

Lemon!
Én gyakorlatilag tuti biztos vagyok benne.Bár lehet,hogy aztán meg nem lesz belőle semmi. :roll:
Te hova szúrod az inzulint,így várandósan is mehet a hasba?

Gabi!
Én nem bánnám ha a végén egy szobában kötnénk ki :wink:

Pumi!
Zizuval pont így volt.Végig keményedtem,aztán mikor mondták,hogy bő 3 ujjnyi és nem igaz,hogy nem érzem,hogy 4 percesek a fájások,akkkor meg jót nevettem :D Én is abban bízok,hogy ennyivel is kevesebb lesz a szülőszobán.
Egyébként nekem nagyon tetszik,hogy hordozókendő a "csimpaszkodótok"Valahogy még szimpatikusabb lett a hely.Ha megszültél csend el nekem és jöhet postával :D :lol:

MEli!
Tényleg!Most láttam az iwiwen: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Vendég

Hú Olga, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből! Nem izgulsz nagyon? :D

Meli: boldog szülinapot!

Betegeskedőknek jobbulást!!!

(nekem olyan összevissza jönnek az emailek. Csomószor előbb jön meg valakiére a válasz, mint maga a levél. Gabié pl. mindig késik. :? )

briell

Meli
Boldogságos szülinapot, Isten éltessen!

Sprite
Azta nem kis izgalom lehetett tegnap. Azér még 2 hétig maradhatna Hubus.

Én megőrülnék azt hiszem ha most kéne szülnöm :shock: Tiszta takony vagyok, most 37.8nál van már megint a hőm - a korahajnali fitti egy órám szerintem valami rés volt az időben.

Pumi
jól hangzik ez a palacsinta! Neked van esküvői képed?

Lemon
húh...3 óra, Te nyertél. Tényleg, ilyenkor hova megy az inzulin? Örülök hogy nincs már hőemelkedésed!! Remélem hétvégére legyűröm én is ezt a sz...rt.
Holnap szerintem majd a fenébe kívánnak a ctg-n a kismamik, úgyhogy be kell szereznem ma egy maszkot hogy abban üldögéljek, mert nyilván fertőző vagyok, én is a férjemtől kaptam el.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: