A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni, testvérfellépő nekem eszembe jutott, igaziból még most sem teljesen vetettem el az ötletet, mert szerintem sokszor jól jönne :roll:
Vendég

Panndi hát én is filózgatok mi legyen :roll: csak ne lenne olyan drága :roll:

Heni
KépKép
heni81

Én csak azon gondolkodtam, hogy bírok-e két gyereket tolni, mert együtt kb 22 kilók, plusz a babakocsi :roll:
Vendég

bulcsi ölben :roll: , kisbetű...
de, igen, tesófellépő jó lenne sztem, de tényleg nagyon drága :roll: :roll: :roll:
panndi, nagyon nagyon szorítok kicsi zsófikádnak :!: :!: :!:
kispocc

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!!!!!! :D :D :D
Nagyon büszke vagyok Apára!!!!!! :oops:

zdori! Nem várok! :twisted:

Kispocc! Nagyon szépek a Fiaid!!!!!! Hozhatnál róluk gyakrabban képeket! :D

Kaqk! Szegény Emma! :( Jobbulást! Zsozsi is tartja az orrszívót, sőt, kéri, hogy porszívózzuk ki a nóziját. :shock: :lol:

Amúgy Zsozsi jól van, a haja hiányzik, rajta van még a ragtapasz, szépen gyógyul. Majd anyukámmal leszedjük (hidrogénperoxidos löttyel), hogy ne tépjük fel a cuccost.

Panndi! :shock: Jaj. :(

[quote] írta:n csak azon gondolkodtam, hogy bírok-e két gyereket tolni, mert együtt kb 22 kilók, plusz a babakocsi Rolling Eyes

Ha nem mei tai-ban viszem Gegit, lehet őket tolni. Most a két csemete összesen: 27-28 kiló, plusz babakocsi, plusz a csomagtartójában a cuccok. :D
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

csajok legyetek már kreatívak :)
szedjetek elő fúrót,dekopírfűrészt adjátok apa kezébe- vagy Dettyk-et bízzátok meg- kivág osb lapból v. bármilyen "falapból"(na ezért öcsém nyakamat tekerné :) ) egy téglalap formát,görgőt barkácsáruházból beszereztek felcsavarozzátok oszt ennyi :) ha van kedvetek lefestitek dizájnosra azt csókolom :) :) s kijön pár ezer forintból nem 10-en 20-on ezerből :)

ovistárs Apuka ötlete alapján :)

szegény Zsófi rozsdagyűrűvel :( maradt még darabka a szemében?
s hol fogják kiszedni Neki?

Zsozsi és Gegi zabálnivalók :) egyem a kis sonkás karját :)
Apának meg mond már meg ha fotoz Titeket mei-tai-jal akkor aggaszon már fel/vagy te vmi egyszínű anyagot szerintem szebb háttér lenne(na nem mintha függöny nem lenne jó :wink: )

Dóri várjuka híreket :) max a somlói(ha az jó lesz) máskor készül el :)

KépKép
viranka

Heni!
Behalok ezen a kiskádas képen,hiába sok jó ember kis helyen is... :lol: Nagyon édesek!!

Bulcsú és Botond is gyönyörű,és ebbe a névbe(Bulcsú)szerelmes lettem :D

Emácskának jobbulást!

Szegény Zsófika!Nagyon sajnálom,drukkolok nektek holnap!!

Emese!
Nálunk is elsőőőők vagytok! :D Nagy gratula hozzá!!!
És egyem a drága gyerekeidet,annyira cukik ebben a kocsiban!! :D

Vrianka!
Ez a testvérfellélpő szupi ötlet,azt hiszem ha eljön az "én időm" alkalmazni fogjuk! :D

Hú csajok,reggel teljes gőzzel támadt a hányinger,annyira rosszul voltam :? Pedig annyira reméltem,hogy megúszom,de úgy néz ki tévedtem :?

Köszegi Timi!
Mi van Veled? Mi lett a teszt eredménye?

És most jutott eszembe Bongyit ezer éve láttam,hahóóó,tessék jelentkezni!!

Fleur????

juba0

Sziasztok Csajok!

Holnapra nagyon sok vudut kérnék!! Léccciiiiiiiii majd elmesélem ha sikerült h miért is :wink:

Petrával voltam dokinál a héten nem mehet a bölcsibe :? piros a torka és még köhög is.Teszem hozzá vannak mások is a csoportba akik sokkal jobban köhögnek és úgyanugy viszik őket.Igy mindig azt gondolom én hiába horodm oda egészségesen úgy is megfertőződik :? :oops: De inkább legyen egészséges mint beteg! :)

Kép

Kép
agica1126

Mesi nálunk is te vagy az első :lol: :D

Kép

Kép
agica1126

Ezt máshol olvastam és nekem is nagyon tetszik :wink:

ANYA és szülő

Ez a két fogalom alapjában véve ugyanazt jelenti, de azért mégsem ugyanaz. Olyan különbség van köztük, mint - hogy is magyarázzam - mint amikor az ember azt mondja, hogy állam, meg azt, hogy haza.

A hazáért élek és halok, az államnak meg adót fizetek. És annak ellenére lényegesen könnyebb, mint meghalni, mégis több emberről hallottam, aki lelkes örömmel halt volna meg a hazáért, de soha senkiről nem hallottam, aki szívesen fizetett volna adót.
Hát így vagyunk valahogy az anyával, meg a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés, az anya magánjellegű.
A szülő minden, ami értelmet jelent, erőt és kötelességet, az anya pedig minden, ami érzelem, áldozat és a leggyönyörűbb gyöngédség a világon.
Az anya, meg a szülő egy ember. De ennek az egy embernek egészen más tulajdonságai nyilvánulnak meg az anyában, mint a szülőben.

Aki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya.
Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya.
Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.

Akinek majd a szíve szakad ki, amikor a gyermeknek fogzási fájdalmai vannak, az, az anya, de aki csukamájolajat ad neki, hogy minél előbb nőjön ki a foga, az már a szülő. Általában aki képes arra, hogy saját önszülött gyermekének beadja a csukamájolajat, azt a csúszós, szörnyű, kibírhatatlan ízű kotyvalékot, az nem is lehet anya. Az csak szülő lehet.
De aki közben azt hajtogatja; jaj de jó, de finom, a mama is ezt eszi, és hősies elszántsággal a szívében, de háborgó indulatokkal a gyomrában maga is megkóstolja azt a szörnyű kotyvalékot, az már megint az anya.

Aki büszke arra, hogy az ő gyermeke már olyan nagy, hogy az első osztályba iratkozik, az a szülő. De aki az iskola megnyitásának napján sírva kíséri a gyereket abba a tiszteletre méltó épületbe, és amikor beengedi a többi gyerek közé, akkor úgy érzi, hogy a gyermeke, aki most lép be az oroszlánbarlangba, az már megint az anya.
Aki nappal megbünteti a gyermeket, mert elszaggatta a nadrágját, az a szülő, de aki azt a kisnadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg az, az anya.
Aki azt mondja: haszontalan kölyök, már megint nem tanulsz, az a szülő, de aki fűnek-fának keservesen panaszkodik, hogy annak a szegény gyereknek már megint mennyit kell tanulnia, az, az anya.

Aki a kamasz fiát tánciskolába viszi, az a szülő. Aki büszkén figyeli, hogy az a haszontalan kölyök milyen ügyesen teszi a szépet annak a copfos kislánynak, az még mindig a szülő.
De aki ugyanakkor nagyokat nyel, mert úgy érzi, hogy most kezdik tőle elszakítani lelkétől lelkezett magzatát és szeretné a fia táncpartnerét, azt a kis kacér, szőke démont megpofozni, az már megint az anya.

És mégis az anyából lesz a jó anyós, a szülőből pedig a rossz. Amely anyósi állapot tart mindaddig, míg meg nem születik az első unoka. És akkor valami egész váratlan és csodálatos dolog történik, eltűnik a szülő, eltűnik az anya, mondjuk inkább a kettő összeolvad és nagymama lesz belőle

De ez a nagymama nem hasonlít sem az anyára, sem a szülőre, annyira nem, hogy hadilábon áll mindkettővel, a szülőt ridegnek, az anyát túlzottnak tartja, és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan, a gyerekkel. Mintha soha nem lett volna szülő, mintha soha nem lett volna anya.
Mintha így született volna ötvenegy néhány éves korában egyenesen nagymamának.

:) :)

Kép

Kép
agica1126

Halihó, lányok! Most csak gyorsan:

Panndi: nagyon gondolok Rátok holnap!

Beteg babócáinknak mielőbbi jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És, lányok, ezt egy távoli ismerősöm írta a blogján, valami fantasztikus. Itt állok leesett arccal. Apropó: alkalmasint megkérdezem majd Ádit a témáról:
http://felicitasz.blog.hu/2009/10/12/a_negyevesed_meg_emlekszik_a_szuletesere

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Irina, ebbe beleborzongtam :shock:

Mesi, jó ez a kép :) Áááá, testvérfellépőn még gondolkodom. Elég sokat gyalogol Zsófi, és félek, ha lenne lehetősége cipelteti magát, hát nem lenne rest megtenni, és ezt nem szeretném :) Na majd meglátjuk.

Zsófi olyan édes volt, mondogatja, hogy rozsdagyűrű van a szemében. Kérdeztük, hogy és ki veszi ki holnap? Válasz:
"Doktor bácsi... (aztán énekelve:) ne gyógyítsa meg, huncut a mókus, újra fájra megy!" :lol:

Meg olyanokat mond, néha csak lesünk:
Hogy került ez ide?
Ki tette ide?
Nézd, anya, sírva fakadt! (Mutat egy képet az egyik könyvben.)
Fruzsi felemelte a fenekét!
Fruzsi, visszajöttünk, hoztunk Neked babakocsit!
Nem apáé, enyém!

Elmondja hogy hívják őt, hány éves, hol lakik (város, utca, házszám), hogy hívják a szüleit (ezt rendesen, vezetéknévvel), hogy hívják a nagyszüleit (itt csak keresztnevet mond), hogy hívják a testvérét :)

Ma sárga kávét kellett vennem a boltban, mert az szép :)

Egyik nap kakilt, hallom, hogy mondja Zolinak: leszállo, megnézem a kakit. Leszállt, behajol a WC-be: Hú de szép kaki! :lol:

Éééééés: nincs bepisiliés jó ideje, végrevégrevégre!
Vendég

Életjel....semmi még mindig. Holnap szülésznő+doki.
Ma még baba zsúron is voltunk Lillával, meg de. sétáltunk nagyot és porszívóztam is :lol:

Dani meg nem olvassa a bnetet meg a vonalzómat miszerint due today....

KépKép
KépKép
fleur

Panndi, ügyik vagytok! :) És Zsófi nagyon ügyesen beszél! :)
Hajrá holnap!

Irina, köszi a linket, ez nagyon szép. Én sírtam... Na, majd megkérdezem Samut, ha már tud beszélni. Mindkét gyerekemnek érdekes születése volt...

TALI: úg néz ki, hogy én szombaton 11től lennék itthon. Szóval 3 lehetőség: 1. vki(k) idejön(nek) 9re, és megkezdődik a tali, én me gvmikor megérkezem (tényleg szívesen előkészítek mindent, hogy jó lehessen nektek addig is), 2. 11kor kezdünk csak, de tudom, az már többeteknek kicsit késő, 3. nem lesz, vagy máshol lesz a tali.
MI LEGYEN? Nekem az első 2 közül bármelyik jó, a 3.ba beletörődöm... :roll:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaj, Fleur, pedig már azt hittem...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Fleur kitartás :D
hamarosan kibújik Dani :wink:
Délután jelentkezz, vagy inkább küldj sms-t hogy gratulálni tudjunk :wink: :lol:

Ágica mára++++++++++++++++++

Panndi Zsófid nagyon ügyes :lol:
drukk mára+++++++++++++++++++

Testvérfellépőről azt akartam írni mint Viranka :roll:
Én lehet magam megcsinálnám és nem várnék Z-re
Főleg most, hogy rendet tett a garázsban így hely is volna hol alkotni 8)

:arrow: büdös terjeng felőle

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most nézem :shock:
enyém volt az első hsz a mai napon :shock:
hol vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok! Tényleg hol vagytok? :)

Ági, én is szorítok!

Fleur, ugye már nem fogsz csak simán helyzetjelenteni ma? Nagyon remélem...

Szép napot!

Mindenki nyüszög, megyek.

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori tündér vagy, hogy felajánlod a csapatnak a lakásotokat, de így, hogy nem lennél ott az elejétől szerintem inkább halasszuk máskorra a talit :roll:
Csak nem lenne az igazi a vendéglátó nélkül :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

itt is nyűg van :?
5 óta mindig talál okot a hisztire :evil:
most épp a nem figyelek rá taktikát alkalmazom
nem sok sikerrel mert nem hagyja abba :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már megint csak helyzet jelentek.....Szülésznő, doki megvolt. Doki még kivár, szerinte a méhszáj még sehogy nem áll....:? nem tudom miért ilyen borúlátó mindig...szerinte még szűk 1 ujjnyi mindig, a szülésznő szerint meg azért neeeem. Mindenesetre holnap megint mennem kell, aztán meg pénteken a szülésznőhöz és ha vasárnapig nem történik semmi, akkor megindítják.

Most a bába koktéllal kísérletezünk, mert a takarítás, mászkálás, lépcsőzés és összebújás nem jöttek be eddig.

KépKép
KépKép
fleur

Dániel jól érzi magát talán odabent :) :) végén Juba sem fog csokit nyerni :?

Bvel elmentünk színházba,Míráék is mentek a csoprttal :) iam kb. 10 perc múlva elkezdte mondani megyünk haza :) közbe szorította össze a lábát folyamatosan,félt :cry:
hazafele beugrottunk kézműves boltba :? olyan gyönyörű gobelint láttam 8) kell nekem :) csak ne lenne olyan drága :(

Móni!
B nyert Ő csak n6kor kelt :) :)

Dóri!
nélküled nem lenne az igazi még az eleje sem :wink:

:arrow: hív Sopánkovics :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Köszönöm a drukkokat :D

Sikerült amiért kértem :D Ott hagytam a corát és beléptem egy új munkahelyre ami itt van tőlünk két buszmegállónyira egy irodában mint vevőszolgálatos és jóval több pénzért és hétfőtől péntekig van a munka hétvége szabad :D Már csak be kell tanulnom h menjen.Egyenlőre túl szépnek látom h igaz legyen :) Remélem nem fogok elszúrni semmit :oops:

Petra hív :arrow:

Kép

Kép
agica1126

Grat Ágica!!! :)

Panndi túl vagytok rajta? Szeme?

Megyek készülök nődokihoz,szept.kellett volna mennem,éves,kicsit halasztottam :oops:
varga tünde

Szerintem sem volna jó Dóri nélküled, szerintem simán át lehetne szervezni :roll:

Heni
KépKép
heni81

Ágica!Jaj, de jóóóóóó!! :D GRATULÁLOK!!!! :wink:

Vera,nem is rossz ötlet ez a fellépő :wink: !

Móni,mizujs Cicával, megnyugodott már? Hű, Boti tegnap volt extra lüke :oops: :x . Délután rálépett Bulcsi fejére(vagyis csak akart), annyira bosszantani óhajtott engem :x .
Nálam nemigen válik be a hagyom hisztizni módszer, mert nem hagyja abba :roll: :D . Ilyenkor elterelem valamivel, és okot keresek/teremtek, hogyan is tudnám megdícsérni, és ez beválik, mert utána kedvemben akar járni, és kezesbárány lesz egy ideig :lol: . Ha meg nem hagyja abba, elzavarom "gondolkodni", büntibe megy a dolgozószobába. Sivít 2-3 percig, és kiengedem, és megbeszéljük, hogy miért is volt erre szükség.
És van, amikor nem hagyja abba sehogy, semmiféle módszer sem hat, rettentő csökönyös, akaratos - na, ilyenkor hívom apját telefonon, hogy kész, becsődöltem :roll: :D , nem bírom tovább, és várom, hogy este legyen :oops: :oops: :oops: Mert bizony van ilyen is néha :oops:

Panndi :?: :?: Zsófi???

Fleur,kitartás!!!!!
kispocc

Csajok,

lehet, hogy volt már terítéken a téma a távollétemben :oops: :lol: ..., de mi mindent hoz a Jézuska gyerkőceiteknek? :?: :D
kispocc

Ágica :lol: gratulálok :lol:

Kispocc hiszti szünetel, 2 órája alszik :lol: 1 órát én is csatlakoztam hozzá :oops: 8)
hiszti: ha egész napos van, közvetlen ébredéstől akkor csak a túlélés marad :roll: :oops:
bármit bevetek, nem hagyja abba

ajándék: úgy volt, hogy kap egy távirányítású robotot, de mire megkaptuk a pénzt elfogyott és nem tudják lesz-e még :evil:
már vettem neki kicsi rozsdamentes edényeket, merőkanalakat mert imád "főzni"
kap még Anna és Peti könyvet és még valamit. Na azt nem tudom mi lesz.
csinálni szerettem volna neki egy pici bölcsőt a babái számára de sajnos nem kapok sehol hozzá anyagot.
majd kitalálok valamit :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gergő boldog névnapot :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kispocc csemetéid gyönyörűek :lol:

Vindo hol vagy?????
Tegnap csak jelezted milyen sok dolgod van és nem jöttél este :roll:
vagy mára is jutott belőle :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na ébredezik, vége mára :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gergőnek tényleg boldog névnapot! :)

Eddig akkor a köz úgy ajánlja, hogy halasszuk a talit, bár én tényleg reméltem, hogy jó lesz nektek az első 2 közül vmelyik verzió... :cry: DE ma este (már értem, hogy így kell csinálni, mert különben minden félresikerül) meghirdetek egy nekünk tutihogyjó időpontot (tulajdonképpen abból adódott a gond, hogy vhogy kialakult ez a szombati időpont, magamtól nem ezt ajánlottam volna... :lol: ), és nagyon reménykedem benne, hogy jó lesz sokaknak. Ha nem, akkor majd még lehet módosítani, csak ne miattam törlődjék már a tali... :oops: :oops: :oops:

Lehet, hogy jobban is fog örülni a csodaszép kislány az edényeknek, mint a robotnak, nem? :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok !

Most van pár percem ide ülni.
Köszönjük nálunk minden ok.
Ádi hétfőtől ismét bölcsibe jár.
Nagyon örült neki reggel amikor mondtam, hogy akkor mehet mert már meggyógyult.
SZaladt be a bölcsibe és hosszú percekig nem tudtam elkapni egy puszira mert élvezte, hogy újra közösségbe van.

Dokival beszéltem minden rendben nálam hormon szinten így szabad a pálya a baba projekthez.
Persze már egy hónapja nem védekezünk de még sehol semmi.
De sebaj majd jön aminek jönnie kell.
Most nem görcsölök rajta max csak figyelem, hogy mikor vannak termékeny napjaim.

Rajtam úrrá lett a karácsonyi láz.
Neki állok Ádinak adventi naptárat készíteni.
Én úgy gondolom, hogy egy ekkora gyereknek nem feltétlen kell mindennap csokit ennie így én veszek neki kis autót meg matricát meg ilyen apróságokat és azt teszem be az adventi kalendáriumába. Persze veszek neki bele csokit de csak is Kindert mert azt szereti nagyon.

Holnap megyek beadják nekem az oltást. Igazán én sem oltatnám be magam de a nőgyógyászom azt mondta, hogyha rá állunk a gyerekre akkor inkább legyek beoltva mintsem.
Nálunk már majdnem az egész család bevan oltva.
Ádin gondolkozom nagyon de még nem tudom mit csináljak.

Csütörtökön meg nagy kényeztető napot tartok.
Reggel Ádit az apja viszi bölcsibe én elmegyek csavargok aztán 2-re meg megyek thai masszázsra.
Én nagyon szeretem és élvezem az ilyen dolgokat.
Itt nálunk most nyílt egy szalon és 1-et fizet 2-t kap akció van.
Már várom nagyon.

Taliba meg benne vagyok ha már tudom a biztos dátumot akkor jelzek, hogy megyünk-e vagy sem.
Én gyerekem 12-től 14:30-15-ig alszik szóva vagy délelött vagy délután j nekünk.

Lányok nagy segítség kéne.
Szervezek egy nagy családi kaját nálunk ( a nagyot 10 főre értem ).
Adjatok tippet, hogy mit csináljak kajára.
Persze meleg vacsora lesz.

Lmóni : tőled meg szeretném elkérni a kakaós csiga receptet.
Előre is köszike.

Írok amoda is.

Mindenkinek szép napot.[/b]
20200310173350

Móni, itt vagyok :wink:

Összecsaptak a fejem felett a hullámok, mindjárt dolgozni kezdek, mint az őrült :?

Tegnap este G. lefoglalta a gépet valami határidős munkával. Reggel együtt keltünk Rugóval, aztán boltba mentünk, aztán jöttek a csatornázási szakemberek. Szivattyús rendszerre akartak minket kötni, tiltakoztunk, kihívtuk a bp-i kivitelezőket, és vsz. simán is rá lehet kötni minket.
Már kaptunk egy ultimátumot is, de talán megoldódik a dolog.
Érdekes, a szomszédot már simán kötötték volna, a mi házunktól lett volna szivattyú.
Most Rugó elaludt (elaltattam a titkos technikával), nekem meg meg kell írnom a holnapi óravázlatokat.

Szerdán munka, csütörtökön a tudomány napja, ahol jelen kell lennem :shock: :shock:
Pénteken megyünk Veszprémbe, még szinte semmit nem készültem rá.

Szép napot mindenkinek.
:arrow:

Kép
vindolanda

Na itt!

Zsófi:
Hazaértek apával nyolc körül reggel, apa ment is tovább a dolgára, Zsófi elaludt a kanapén , míg Fruzsit etettem. Aztán fél tízkor felébredt, és egy órán át üvöltött szegény, nem csak sírt, ordított, tépte ki magát az ölemből, csapkodott, közen Fruzsit tisztába kellett volna tennem ,és letenni aludni, Zsófi sírására ő is rákezdett, akkor írtam egy SMS-t a szomszéd csajszinak, aki barátnőm is egyben, hogy át tud-e jönni. Jött is, Fruzsit ellátta, letette aludni. Zsófinak elkezdtem olvasni, délben megint jött az erősítés, ő megetette Fruzsit, én Zsófit intéztem, aztán negyed kettőkor letette aludni Fruzsit, Zsófit álomba simogattam, fél kettő óta alszik.

Közben felhívtam a dokit, hogy mi van Zsófival, azt mondta, még az is normális, ha holnap sem tudja egész nap kinyitni a szemét :shock

Viszont a rossz hír, hogy benne maradt még egy darab, csütörtök délután megyünk megint, azt is ki kell szedni, de ma már nem ment :(
Vendég

Sziasztok,

Hát gyors olvasást tartottam :oops:

Panndi, jaj hát ez elég rémísztő, biztos most már rendben lesz Zsófi

Ágica, de jó, hogy összejött, gratulálok

K.Timi, hajrá kistesóóó :D, a masszázsért irigykedem, örülök, hogy Ádi rendben van
Karácsonyi láz, rajtam is rajtam van, már pár hete, hogy van időm, vásárolgatok, nézelődöm, már le is vettük a padlásról a karácsonyi kiegészítőket, szóval hajrá karácsony is.
Én is szeretnék csinálni adventit, a Praktikában van is egy jó ötlet, de én amúgy is kevés csokit adok Robinak, és csak ebéd után, és az általában kinder, úgyhogy ha nem is lesz energiám csinálni, az a kis csoki ami a naptárban van pont jó lesz ebéd után.

Fleur, hát kitart ez a kissrác, remélem Kristóf azért majd jobban belehúz :D , most már rendben lesztek, pár nap és négytagú család lesztek

Rólunk, Robesznek kijött még egy foga múlt hét elején, azt kissé nehezen viselte, de hétvégére teljesen a régi, a napközit élvezi, kicsi sírás van csak reggel, és néha emleget, de ügyesen eszik, és a foglalkozásokon ő a legkitartóbb.
Egyre többet beszél, és olyanokat, hogy lefordulunk a székről, ma mondta a Erika néninek (napközis ó.néni), ha rossz lenne, de jó, akkor kapna virgácsot a mikulástól
Kristóf is jól van dec.03-án megyünk Uh-ra, remélem minden a legnagyobb rendben lesz, kíváncsi vagyok már mekkora.
Amúgy készülgetek a karácsonyra, már mindenkinek kitaláltam kivéve Anyósomnak, és szépen apránként meg is veszem az ajándékokat, így, hogy van időm. Lassan nekiállok mézeskalácsot sütni is, mert nálunk abból nagyon sok fogy.
Robi megkapta a nagyágyat egy hete abban alszik, és mondja, hogy a pici ágy Kristófé lesz :lol:

Tali, nekünk a jövő hétvége a jó, a mostani nem sajnos, de ha valakinek jó a hétköznap én abban is benne vagyok

L.Móni, tényleg ha majd lesz karácsonyi vásár én benne vagyok egy sétában, olyan szép olyankor a város, és utána egy forró csoki, szóval szólj majd, az almalevet tényleg megkóstolnám már

Zdóri, én olyan buta vagyok, hát üdv. köztünk, már a nagy ritka hozzászólásaim között, akartam írni, hogy szia, de néztem nemrég, hogy lemarad, örülök Nektek.

Oltás, hát én nem adataom be se magamnak, se Robesznak, agyaltam és végül is úgy döntöttem, hogy nem, talán majd jövőre

Mesi, annyira jó a honlapod, már alig várom, hogy nekem is legyen

Ma bent voltam a mh-en, mert úgy döntöttem, hogy idén táppénz és januárban szabi, úgy mennék tgyásra, jobban lenne a pénz két évig ami nem mindegy, a főnököm rábólintott, de ugye ez nálunk nem olyan természetes, de mivel nem volt bent a munkügyi vezetővel beszéltem, hogy számoljon már, és olyanokat mondott, hogy kinyílt a bicska a zsebemben, na a lényeg remélem meglesz minden gond nélkül.
Puszi megyek, mert mennem kell :lol: [/b]

Kép
Kép
nektarin

Panndi!

Szörnyűűű!!!
Szegény kicsi lány!!Nagyon-nagyon sajnálom!!Hihetetlen,hogy még mindig van egy darab benne :shock: Borzalom!!
És igazából,hogy került Neki bele?
Berti utálja az orvosokat,retteg tőlük(a védőnőtől szintén)mondjuk nem is csodálom,párszor voltunk már vizsgálatokon és nem mindig voltak türelmesek vele :(

Timi!
Akkor hajrá kistesó projekt! :D
Thai masszázs,jaj de irigyellek!De eltudnám én is viselni azt a kényeztetést!

Fleur!
Kitartás!!
Dani baba Neked meg hajrá!!!

Ágica!Ez remek hír,gratulálok!!! :D

Nagyon boldog névnapot a Gergőinknek!!

juba0

Juba, hát Nektek nagyon nagy gratula:)

Kép
Kép
nektarin

Szegény Zsófi... :(
varga tünde

Help! Nem tudok belépni a gmailre....... V.ki.... :)
varga tünde

Panndi :( :( szegény Zsófi
nem kapott esetleg valamilyen szemcseppet?
én kaptam műtét után zsibbasztó cseppeket.
3 óránként lehetett használni és jó volt nagyon.

Zdori Cicusom imádja a robotokat.
Van egy kedvence, a Nao.
30-40 percen keresztül képes nézni a róla készült kisfilmet.
Mindig újraindítja, ha vége :lol:

Tündi ment privi :lol:

Nektarin benne vagyok :lol: :lol:
bármikor eljöhettek ám ha gondolod :lol:
lesz almalé és ha a kismami szeretné még fánkot is sütök :wink: :lol:
ez a meghívás szól a többieknek is :lol:

K.Timi mindjárt megkeresem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sense féle kakaós csiga

Hozzávalók:

Tészta: 50 dkg liszt, 2 db tojás, pici só, 3 deci tejben futtatott 5 deka élesztő

Krém: 25 dkg ráma, 25 dkg porcukor

kakaópor, cukor, 3 deci tej, 3 cs van. cuk

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, megkelesztjük. Ha megkelt újra összegyúrjuk és kelesztjük. Míg kel a tészta a a margarint kikeverjük a porcukorral. A tésztát 2 felé osztjuk kinyújtjuk, a krémet szétkenjük rajta. Jó sok cukorral összekevert kakaóport szórunk rá (jó az instant kakaó is) feltekerjük. Kb 1 cm-es csíkokra vágjuk és a kikent tepsibe szorosan egymás mellé tesszük. 200 fokos sütőben kb 20-25 percig sütjük, kivesszük és meglocsoljuk a 3 deci vanilliacukros tejjel. Még visszatesszük kb 5 percre sütni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

már azt hittem Fleur és Dani egymás karjaiban :) :)
Móni áldalak ám mindennap a pelus miatt :) a csomagoláson van egy vonat :) fiam mit akar mindig felvenni? na mit ? a vonatos pelenkát :) naponta legalább 5* eljátszuk kezemen van a vonat,nincs a kezemen :)

adventi naptárba kerül: Dm-es Tinti fürdővízszínező (10db/doboz )

:arrow: készen van a fürdéssel :)

KépKép
viranka

Fürdővízszínező? De jó :idea: :D !
De Botinak annyira kényes a bőre, a Baba habfürdőtől is kiütéses lett :? , nem tudom, bírná-e ezt...de biztosan tetszene neki :D Holnap én is beszerzek!Köszi az ötletet :D :D :D :wink:
kispocc

Panndi, :cry: :cry: :cry: Szorítok, kitartást Nektek!++++
Juba,GRATULÁLOK!! :D :D De jó!Hol is tartasz most?
kispocc

úgy néz ki szivárog a magzatvizem, lassacskán fájások is jönnek, most kivárunk. Írok sms-t Móninak, ha indulunk. Remélem reggelig még kihúzom, már beszéltem a szülésznővel is.
Talán holnap a nagy nap :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, akkor mégiscsak megindul ez a babus kifelé! :D Drukkolok! Nagyon izgi!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ágica, gratulálok! Ez jó hír! :)

Most megyek, nagyon fáradt vagyok, de majd holnap jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: